Krmitko zajace kraliky (HLINA-20-08)
Krmitko pre kraliky zajace je automaticke samodosypacie s 3-litrovym zasobnikom na krmivo. Viac obrazkov a video najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Da sa pozit aj ako vonkajsie na dvierka, alebo z vonkajsej strany kralikarne. Pocas naplnania krmivom tak netreba otvarat koterec. Objem zásobníka je 3 litre (celkovy objem 4litre). Rozmery 12x17x29cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su dobre a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, alebo plastu, Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Vhodne je pre tych co su cele dni v praci, alebo na tyzdnovkach, na dovolenke a takto nemusia nikoho zhanat na krmenie pocas svojej nepritomnosti Proti vyhrabavaniu krmiva ma krmitko otvor s hranou. Do krmitka mozete naplnit granule, obilie, vsetko krmivo, ktore sa da nasypat. Staci naplnit zasobnik krmivom a mate na par dni pokoj s krmenim. Odporucam urcite nemiesat krmivo cerstve so starym, chutne s nechutnym, lebo aj zajace su inteligentne a budu jest to chutnejsie a to horsie mozu vyhrnat. Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg.
Trstená
12 €
Odkrvovaci lievik pre hydinu prepelice (video)
Vyrabam - Lievik odkrvovací porážací pre prepelice prepelicky. Rozmery su : 6cm spodny otvor x 18cm vrchny otvor x 23 cm celkova vyska. Material je 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov. Vsetky spoje su pevne a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z odlupujucej farby. Toto je pozink, toto v rukach nepokrcite a ani nic nepolame) Vhodne najviac, pre tych co chcu pri porazani mat volne ruky, nemusia drzat prepelice za nohy) Postovne 5eur (do 8 kusov), 7eur (viac kusov)
Trstená
8 €
Vyhrevna podlozka s termostatom pre psa do budy 40
Prredam Vyhrevna podlozka s termostatom vyhrievacia podlozka Pozri mam tu viac obrazkov. Rozmery : 40x40x4cm , napajanie : 12V Teplota je riadena velmi presnym dvojriadkovym digitalnym termostatom , ktory riadi a zobrazuje aktualnu teplotu na ohrevnej doske a spodny udaj zobrazuje nastavenu teplotu.
Trstená
64 €
Zasobnik pre osipane psa 50-L (HLINA)
Predam Velke samodosypacie celokovove automaticke krmitko s 50 -litrovym zasobnikom na krmivo pre male osipane, prasata. Objem zásobníka : 50 litrov Rozmery priblizne : 30x50x60cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su dobre a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. Vhodne pre tych co chcu do zasobnika nasypat cele vrece s krmivom. Dole je mozne nastavit hrubku - mnozstvo krmiva. V spodnej casti je strieska, ktora chrani krmivo pred dazdom a zviera ju musi najprv nadvihnut. Krmitko funguje tak, ze pes, alebo prasa si nufakom nadvihne dolny kryt a ten sa potom sam vlastnou tiazou sklopi.
Trstená
69 €
Vyhrievacia podlozka vyhrevna s termostatom, 40cm
Vyrabam vyhrievacia podlozka vyhrevna doska pre psa 40cm s termostatom na 12V Viac detailov na stranke zobrazenej v strede videa.
Trstená
64 €
Krmitka pre zajace 3-litrove (video)
Pozri mam tu aj video medzi obrazkami.
Trstená
12 €
Vyhrievacia podložka pre psa 31cm (video)
Vyrabam vyhrievacie podlozky pre psov 31cm s termostatom na 12V. Viac info na stranke zobrazujucej sa v strede videa.
Trstená
59 €
podlozka vyhrievacia vyhrevna doska pre psa (video
Vyrabam - podlozka vyhrievacia vyhrevna pre psa psika, macku zajaca ,... 50cm s termostatom na 230V Viac detailov najdete na stranke zobrazujucej sa v strede videa.
Trstená
86 €
Regal na plastová prepravka zeleninu (video)
Regaly na plastove bednicky prepravky, ktore sa bezne pouzivaju na zeleninu. Teraz vhodne na uskladnenia naradia, tovar pre eshopy, ... Za uvedenu cenu je iba skladacia srobovacia konstrukcia regalu. Plastove bednicky niesu sucastou. Tie sa daju lahko zohnat, alebo nakupit na nete po 2,4eur za kus. Pozri tu viac obrazkov aj video. Rozmery priblizne 50x60x100cm Tieto regaly sa daju rozsirovat do boku a do vrchu. Dokupuju sa potom uz len jednotlive diely, ktorych cena je 2 az 3 eur za kus. Postovne kurierom 7eur.
Trstená
55 €
Krmitka pre zajace 2-litrove (video)
Pozri mam tu ajvideo medzi obrazkami.
Trstená
6,50 €
Teplovzdusny solarny panel (video)
Teplovzdusny solarny panel riadeny termostatom so solarnym panelom, ktory sa ohriava od slnka a nasledne teplym vzduchom vykuruje dom. Takyto teplovzdusny solarny panel efektivne vyhrieva dom na jar a jesen. V zime tiez pomoze, ale toho slnka je malo. Pozri tu viac obrazkov aj video. Rozmery 2x1x0,05m Tento teplovzdusny panel funguje nasledovne : - Obsahuje fotovoltaicky clanok, tak netreba ziadny zdroj energie. Vsetko funguje samostatne na slnecnu energiu. - Na termostate sa nastavi teplota, na ktoru ked sa nahreje panel, tak spusti sa ventilator, ktory cerstvy vonkajsi vzduch ohriaty na nastavenu teplotu vhana dnu do domu. - Ak prestane slnko hriat, tak panel sa samostatne vypne a caka, kym sa znova od slnka nahreje. Pri lesklom zinkovanom povrchu tento solarny teplovzdusny panel ohrieva okolity vzduch o 20 stupnov viac oproti teplote okolia. (Ukazka je v prilozenom videu) Ked si uzivatel doma tento panel nastrieka ciernou zakladnou farbou a vrchnou farbou ciernou, alebo podla fasady domu, tak pri ciernej farbe sa vzduch ohrieva maximalne 30 stupnov. Ked si uzivatel tento panel zaizoluje, tak sa vzduch ohrieva maximalne o 40 stupnov. Poznamka : Na fotkach a vo videu sa na niektorych castiach nachadzaju ochranne folie. Mikroskrabance na plechu sa po namontovani panelu na stenu zastriekaju ciernou farbou. Postou sa toto neda poslat. V pripade zaujmu sa treba so mnou ohladom sposobu dorucenia dohodnut telefonicky.
Trstená
169 €
Kotiste kotna budka zajace kraliky (video)
Pozri mam tu aj video medzi obrazkami.
Trstená
32 €
Hniezdo pre holuby (HLINA-19-02)
Vyrabam - Hniezda pre holubov. Rozmery : 20x20x25cm (sxdxv) Material : galvanicky pozinkovany hruby plech 0,6mm (rovnaky ako sa pouziva na strechy domov). Vsetky spoje su nitovane (ziadne zvary, ktore by odhrdzaveli, ani farba co by opadavala) Hniezda, posielam uz zmontovane v krabici. Mozte hned zacat pouzivat. Postovne 5eur (do 4-kusov), 7eur (5 a viac kusov)
Trstená
14 €
Lievik na porazanie hydiny nosnice (HLINA)
Predam Odkrvovaci porazaci lievik maly pre malu hydinu, nosnice. Pozri mam tu viac obrazkov aj video. Rozmery su : 8cm spodny otvor x 24cm vrchny otvor x 32 cm celkova vyska. Material je 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov. Vsetky spoje su pevne nitovane a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z odlupujucej farby. Toto je pozink, toto v rukach nepokrcite a ani nic nepolame. Vhodne najviac, pre tych co chcu pri porazani mat volne ruky, nemusia drzat hydinu za nohy, nebudu zachlistany od krvi, nemusia drzat trepucu sa porazenu hydinu za nohy Vhodne pre vsetko male nosnice, hydinu, sliepky, brojlere, mladky v kurin. Pre vacsiu hydinu odporucam ten vacsi univerzalny lievik.
Trstená
12 €
Výhrevná podložka vyhrievacia pre psa do budy 31cm
Predam Vyhrevna podlozka - ohrevna doska Digitálne riadená celokova vyhrevna podlozka , ohrevna doska určená pre psa macku zajace kraliky ... Taktiez je mozne pouzit na temperovanie priemyselnych strojov. velkost priblizne : 31x31x1cm , napajanie : 12V , 24w digitalna regulacia : termostat dvojriadkovy, ktory riadi a zobrazuje aktualnu teplotu na ohrevnej doske a spodny udaj zobrazuje nastavenu teplotu.
Trstená
59 €
Nahrobny domcek na sviecky (pozri video)
Nahrobny domcek na sviecky kahance svietniky na hroby, na cintorin. Bezudrzbovy, netreba cistit ziadne zacmudene sklo. Zrkadlovo leskly zinok ma dlhu zivotnost, Rozmer 43x19x25cm Material : hruby pozinkovany plech 0,6 mm
Trstená
43 €
Naslapne krmitko hydina 3-litrove (HLINA-21-01)
Naslapne krmitko lacno s 3-litrovym zasobnikom na krmivo pre hydinu (sliepky,  kury, nosnice, brojlere, mladky kurcata v kurin) Viac obrazko a video najdete na stranke, ktora sa zobrazi, ked kliknete na inzerenta. Objem zasobnika na krmivo je : 3 litre Rozmery priblizne : 30 x 20 x 15 cm Naslap nastaveny priblizne na hmotnost nad 0,4kg. Material je 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov. Vsetky spoje su pevne nitovane a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. Pozinkovany plech nezhnije a na dazdi sa neolupuje farba. Naslap je nastaveny na hydinu tazsiu nez 0,4 kg. Vsetko ostatne co je lahsie krmitko neotvori a nedostane sa ku krmivu. Vhodne pre tych co chovaju sliepky na dvore vo vybehu a nechcu chovat svojim obilim aj mysi, vtaky, holuby. Prvy tyzden treba mat na naslape polozeny kamen, aby bolo krmitko otvorene a sliepky sa naucili z takehoto krmitka papat. Vhodne hlavne pre tych co su cele dni v praci, Zasobnik naplneny krmivom vydrzi pre 10 sliepok priblizne tri dni, Krmitko ma na vsetkych stranach hrany proti vyhrabavaniu krmiva a taktiez aj vrchnak na ochranu proti dazdu. Vhodné pre krmivo ako su granule, zmeska hrubsia, psenica, obilie, Odporucam nemiesat hlavne krmivo cerstve so starym, chutne s nechutnym, lebo hydina je tiez inteligentna a to lepsie vyzerie a to horsie bude vyhaduovat von. Posielam v rozlozenom stave, aby som sa dostal do nizkej ceny. Treba si to doma potom zosrobovat.
Trstená
17 €
Vyvyseny zahon (pozri tu aj video zahonu)
Vyvysene zahony su z pozinkovaneho plechu hrubeho 0,6mm. Tento pozinkovany plech sa puziva ja na strechy domov, tak ma dlhu zivotnost a netreba sa bat hrdze ani hniloby. Rozmery priblizne 100x50x30cm Cena 50eur + 8eur postovne ako balik na postu dobierka. Pozri video zahonu tuna medzi obrazkami.
Trstená
50 €
Vozik na europaletu, pracovny stol (pozri tu video
Prenosny vozik s kolieskami na europaleta, ktory sa da pouzit aj ako pracovny stol Rozmery priblizne 120x80x80cm Pozri video vozika tuna medzi obrazkami. Cena 350eur + 50eur postovne
Trstená
350 €
Domček pre zajace 50x30x30 cm (HLINA)
Predam Kotiste kotna budka pre zajace kraliky do zajacinec, koterec. Pozri tu viac obrazkov aj video. Rozmery 50x30x30cm (sxhxv), otvor 17cm Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su pevne znitovane a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z opadajucej farby. Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Cele kotiste je celokovove lahko dezinfikovatelne vhodne na kotenie pre samice kraliky, zajace, ale aj na byvanie pre zvierata. Posielam to uz cele komplet znitovane a hned mozte pouzivat. Netreba uz nic pol dna skladat. Takyto, pozinkovany plech sa da lahko dezinfikovat plamenom a nasledne predist chorobam. Domcek kotna, budka sluzi ako umele hniezdo - kotiste. Pred, bliziacim porodom sa samici vlozi do koterca takato budka, na kotenie v ktorej si potom samica postavi hniezdo. Do neho Vrhne mladata, ktore potom v pokoji rastu. Takouto budkou samici poskytneme kludne miesto, kde moze male zajaciky bez zbytocneho vonkajsieho stresu porodit, kotit odchovat. Tie su potom oproti klasickemu hniezdu v teplejsom prostredi chranene proti klimatickym vplyvom a aj proti samici samotnej. Ta nemoze hniezdo len tak rozdupat ci roztahat co je velka vyhoda. Takato budka sluzi ako nahrada nory v ktorej ma samica klud a pokoj. Predny kruhovy otvor je vo vyske 10cm a to z dovodu, aby mlade zajaciky, kraliky nyvychadzali samovolne von z hniezda. Vrchnak je odnimatelny (moze sa aj priskrutkovat), aby bolo mozne obcas skontrolovat mlade zajaciky. Vhodne pre plemena hyplus, strakac, belgicky obor, francuzky baran, hyla, NOS, cincila, novozelansky, zakrsly,.. Su vhodne na pouzitie do kralikaren, zajacinec, klietky,...
Trstená
32 €
Krmitko prasata psy 50-litrove (HLINA-21-01)
Velke samodosypacie celokovove automaticke krmitko s 50 -litrovym zasobnikom na krmivo pre male osipane, prasata, psy, pes, psa, ... Viac obrazkov a video najdete na webe eshopu, ktory sa tu zobrazi, ked tu kliknete na meno inzerenta. Objem zásobníka : 50 litrov Rozmery priblizne : 30x50x60cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su dobre a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. Vhodne pre tych co chcu do zasobnika nasypat cele vrece s krmivom. Dole je mozne nastavit hrubku - mnozstvo krmiva. V spodnej casti je strieska, ktora chrani krmivo pred dazdom a zviera ju musi najprv nadvihnut. Postovne kurierom DPD je 7eur do 30kg...
Trstená
69 €
Krmitka pre hydinu 14-L (HLINA)
Predam - Krmitka pre hydinu 14-L Objem zasobnika na krmivo je 14 litrov (celkovy objem 20 litrov) Rozmery 20 x 20 x 50 cm Material je 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost niekolko rokov. Vsetky spoje su pevne nitovane a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, any z opadavajucej farby. Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Posielam, uz kompletne znitovane, tak mozte po doruceni hned zacat pouzivat. Netreba uz nic pol dna skladat.
Trstená
18 €
Hniezdo pre hydinu znaskove (HLINA)
Predam - Znaskove hniezdo na znasanie vajec pre nosnice, sliepky, brojlere , hydinu, ... Pozri mam tu viac obrazkov aj video. Rozmery : 29x29x36cm (sxdxv) Material : galvanicky pozinkovany hruby plech 0,6mm (rovnaky ako sa pouziva na strechy domov). Vsetky spoje su nitovane (ziadne zvary, ktore by odhrdzaveli, ani farba co by opadavala) Znaskove hniezda, posielam uz zmontovane v krabici. Mozte hned zacat pouzivat. Nemusite pol dna nic skladat montovat. Hned - pred prvym pouzitim je potrebne- dat dnu do hniezda seno a jedno nasadove vajicko. Jedna sa o bezny prirodzeny sposob znasania vajicok do hniezda. Tento typ znaskoveho hniezda je mozne pouzit aj pre kvocku ak sa rozhodnete mat male kuriatka. Tieto -hniezda znaskove sa daju zavesit na stenu, alebo polozit, alebo ich niekoko vedla seba pospajat skrutkami. Su z galvanicky pozinkovaneho plechu, takze sa daju lahko dezinfikovat plamenom.
Trstená
24 €
Pozinkovana kotna budka kotiste pre samice (HLINA)
Predam - celokovove kotiste na kotenie pre kotnu samicu kraliky, zajace, ... do zajacinec, kralikaren, koterec. Pozri tu viac obrazkov aj video. Rozmery su 50x30x25cm (sxhxv) Predna cast je vysoka 12cm a to z dovodu, aby mlade zajaciky, kraliky nyvychadzali samovolne von z hniezda a neuhynuli. Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su dobre nitovane a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z opadajucej farby. Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Posielam cele znitovane a hned mozte pouzivat, netreba nic pol dna skladat. Tato budka na kotenie sluzi ako umele hniezdo - kotiste pre kotnu samicu. Niekolko dni pred porodom sa samici vlozi do koterca takato budka na kotenie v ktorej si potom samica postavi hniezdo. Samica Vrhne tam mladata, ktore potom v pokoji rastu. Takouto budkou sa samici poskytne kludne miesto, kde moze male zajaciky bez zbytocneho vonkajsieho stresu porodit, a odchovat. Tie su potom oproti klasickemu hniezdu v teplejsom prostredi chranene aj proti samici samotnej. Ta nemoze hniezdo len tak rozdupat ci roztahat co je velka vyhoda. Tato budka sluzi ako nahrada nory v ktorej ma samica klud a pokoj. Vhodne pre vsetky plemena hyplus, strakac, belgicky obor, francuzky baran, hyla, NOS, cincila, novozelansky, zakrsly,.. Su vhodne na pouzitie do kralikaren, zajacinec, klietky,...
Trstená
24 €
Hniezda pre holuby (HLINA)
Predam - Hniezdo pre holuby Rozmery : 20x20x25cm (sxdxv) Material : galvanicky pozinkovany hruby plech 0,6mm (rovnaky ako sa pouziva na strechy domov). Vsetky spoje su nitovane (ziadne zvary, ktore by odhrdzaveli, ani farba co by opadavala) Hniezda, posielam uz zmontovane v krabici. Mozte hned zacat pouzivat.
Trstená
14 €
Krmitko pre zajace kraliky velke 4-L (HLINA)
Predam - Krmitko pre zajace kraliky velke 4-L Pozri mam tu viac obrazkov aj video. Objem zásobníka je 4 litre (celkovy objem 6,5litrov). Rozmery 15x15x29cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su dobre a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto nieje z tenuckeho papieroveho plechu, ani z opadajucej farby. Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Vhodne, pre tych co su cele dni v praci, alebo na tyzdnovkach, na dovolenke a takto nemusia nikoho zhanat na krmenie pocas svojej nepritomnosti Proti vyhrabavaniu krmiva ma krmitko po obidvoch bokoch zahnute hrany a tiez aj v spodnej casti je hrana proti vyhrabavaniu. Do krmitka mozete naplnit granule, obilie, vsetko krmivo, ktore sa da nasypat. Staci naplnit zasobnik krmivom a mate na par dni pokoj s krmenim. Odskusane u plemien hyplus, strakac, belgicky obor, francuzky baran, hyla, NOS, cincila, novozelansky, zakrsly,, Su vhodne na pouzitie do kralikaren, zajacinec, klietky. U tychto hrubych a tazkych krmitok do kralikaren nehrozi, ze by ich zajace rozhryzli, poohybali, pokrcili, alebo nejako inak znicili ako tie bezne z tenuckeho papieroveho plechu a plastu. Odporucam urcite nemiesat krmivo cerstve so starym, chutne s nechutnym, lebo aj zajace su inteligentne a budu jest to chutnejsie a to horsie mozu vyhrnat.
Trstená
13 €
Vyhrievacia podlozka pre psa do budy 50cm s termos
Predam Vyhrevna podlozka, ohrevna doska pre psa, psov, macky, karaliky, zajace. Rozmer 50x50x1cm Napajanie : 230V Vykon : 48W Riadenie : Presny digitalny termostat s presnostou nastavenia na 0,1 stupna. Material : hruby pozinkovany plech 0,6mm. Tieto dosky vedia hriat maximalne 60 stupnov oproti teplote okolia. (cize ak je vonku mraz -20 stupnov, tak doska sa vie nahriat na +40 stupnov)
Trstená
86 €
Krmítka pre zajace kraliky 0,3_L (HLINA)
Predam Krmitko pre zajace do kralikaren 0,3-L (HLINA) Pozri mam tu viac obrazkov aj video. Objem zásobníka 0,3 litra Rozmery 10x8x13cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost vela rokov. Vsetky spoje su pevne a nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. (Toto urcite nieje z tenuckeho papieroveho plechu, kde by sa olupovala farba) Toto v rukach nepokrcite a ani nic nerozhryzie) Tvar krmitka zabezpeci aby zajace nevyhrnali krmivo do bokov a ani k sebe. Z krmitka si zajace urcite nespravia zachod a ani male zajaciky lezovisko. Vhodne pre tych co krmia denne jednou presnou davkou (napr. jeden pohar, šálka). U tychto pevnych krmitok do kralikaren nehrozi, ze by ich zajace pohryzli, poohybali, pokrcili, alebo nejak inak znicili ako tie bezne z tenuckeho papieroveho plechu, alebo plastu. Odporucam, urcite nemiesat krmivo cerstve so starym, chutne s nechutnym, lebo aj zajace su inteligentne a budu jest to chutnejsie a to horsie mozu vyhrnat. Odskusane je to u plemien hyplus, strakac, belgicky obor, francuzky baran, hyla, NOS, cincila, novozelansky, zakrsly,, Su vhodne na pouzitie do koterec, kralikaren, zajacinec, klietky. Krmitko mozete naplnit granule, obilie, V prednej casti krmitka sa nachadza specialna zahnuta hrana, ktorá zabraňuje vyhrebavaniu krmiva.
Trstená
3 €
Krmitko pre zajace 2-L HLINA
Predam - Krmitko pre zajace 2-L Objem zásobníka je 2 litre (celkovy objem 3litre). Rozmery 12x10x24cm (sxhxv) Material je pouzity 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech
Trstená
6,50 €
Krmítko pre hydinu 20-L obojstrane (HLINA)
Predam Krmítko pre hydinu 20-L Objem zasobnika na krmivo : 20 litrov Rozmery priblizne : 50 x 30 x 30 cm Material : 0,6 mm hruby galvanicky pozinkovany plech (ten isty ako sa pouziva na strechy domov, kde je zivotnost desiatky rokov) Vsetky spoje su pevne nitovane ( nikde sa nenachadza ziadny zvar, ktory by odhrdzavel. Pozinkovany plech nezhnije na dazdi neolupuje sa farba) Posielam uz kompletne znitovane, tak mozte po doruceni hned zacat pouzivat. Netreba uz nic pol dna skladat. Vhodne hlavne pre tych co su cele dni v praci, alebo na tyzdnovkach a takto nemusia nikoho zhanat na krmenie pocas nepritomnosti. Zasobnik naplneny krmivom vydrzi pre 10 sliepok dva tyzdne. Krmitko ma presne otvory na hlavu proti vyhrabavaniu krmiva, taktiez aj vrchnak na ochranu proti dazdu. Vhodné pre krmivo ako su granule, psenica, obilie,
Trstená
42 €
1 2 3