Pánsky drevený motýlik BORA
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné. - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik DOTS
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - DOTS, obrázok 1, cena 12 eur/ks - DOTS DARK, obrázok 2, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik GENTLEMAN otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať farebné prevedenie motýlikov. - TEAK, obrázok 1, cena 20 eur/sada - ORECH, obrázok 2, cena 20 eur/sada - DUBIT, obrázok 3, cena 20 eur/sada Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
SLICK SYSring 1,5m - rozsyp
Ponúkam neokúkaný rozsyp akrobatického modelu lietadla. Trup modelu je kombinovanej konštrukcie (preglejka - balza), s laminátovým motorovým krytom a kabínou z Durofolu. Chvostové plochy sú doskové, z balzy. Rozpätie [mm] 1500 Dĺžka [mm] 1500 vrátane kužeľa. Hmotnosť plne osadeného modelu je max 2500g. Veľmi podrobný foto manuál zo stavby je pripravený na mojom webe rcportal bodka sk v profile SYSring. Je tam veľké množstvo podrobných obrázkov cca 300 fotiek, ktoré uľahčujú stavbu modelu. Videá si môžete pozrieť na youtube, vyhladaním slov SLICK SYSring. Súčasti rozsypu: - frézované diely z preglejky a balzy - smrekové nosniky - spojovacia AL trubka pr. 18 mm/ hr. 1mm - laminátové púzdra do krídel a trupu - kabína DUROFOL - laminátový kryt motora - balzové chvostové plochy VOP a SOP - rúrky AL pr. 10 mm pre presnejšie postavenie krídel - plány v PDF a na výkresoch A 3 v mierke M 1:1 (krídla,popis). Ďalšia potrebná výbava modelu je dostupná z modelárskych E-shopov. Voliteľné doplnky ponúkam aj na mojom e-shope: eshop bodka sysring bodka sk Popis. Tento rozsyp tvorí zámerne najpotrebnejší základ pre stavbu modelu. Ponúka staviteľovi možnosť postaviť model veľmi výkonný a ľahký, ak použije ultraľahké materiály, vybavenie a uhlíkové komponenty. Staviteľ nemusí zbytočne platiť za diely, ktoré by nechcel použiť. Náročnosť stavby. Od staviteľa sa vyžadujú základné znalosti pri stavbe modelov lietadiel, zručnosť a schopnosť si ďalšie diely dokúpiť, doplniť, alebo nahradiť. V prípade nejasností rád poradím a ponúkam aj možnosť dodania náhradných dielov.
Vyšná Šebastová
149 €
Katana SYSring 2,2 m - rozsyp
Ponúkam stavebnicu akrobatického modelu lietadla pre klasickú, ale aj 3D akrobaciu. Trup modelu je klasickej, ľahkej a veľmi prepracovanej konštrukcie, s laminátovým motorovým krytom. Pre ľahký prístup ku akumulátorom a RC vybaveniu, je horná časť trupu s krytom kabíny odnímateľná. Model má dvojdielne krídlo so súmerným profilom. Polovice sa nasúvajú z boku na AL rurku. Krídelká sú ovládané 2 nezávislými servami. Chvostové plochy sú odnímateľné, kormidlá sú ovládané servami, ktoré sú uložené priamo vo výškovom stabilizátore. Výhodou je ľahká dostupnosť náhradných dielov v prípade poškodenia modelu! Rozpätie: 2,2m Dĺžka: 2,2m vrátane kužeľa Pohon: benzínový motor 55 ccm - 60 ccm Elektro pohon: Motor AXi 5345/14HD Hmotnosť topoľového rozsypu: 1459 g Hmotnost modelu s výbavou: 7,3 - 7,9 kg Doporučená vrtuľa: XOAR 24x8 Nejaké videá nájdete na youtube pod slovom SYSring. Súčasti rozsypu: ------------------------------------------------------- frézované diely z preglejky - topoľ - hrúbka 3 mm pánty z kuprextitu na smerovke, výškovke a krídelkách profilovana odoberateľná konštrukčná smerovka a výškovka predprípava na ladený výfuk "muffler" priamo do trupu modelu pre modely JMB, aj pre iné muffleri pre 55 - 60 ccm motory plán v PDF a na papieri v mierke 1:1 ( VOP, SOP, Krídla) kabína z DUROFOLU hrúbka 0,5 mm Laminátový kryt motora Smrekové nosníky 5 x 5 mm a 6 x 6 mm Ďalší potrebný materiál z E-shopov: duralová trubka, priemer 30 mm/ hr. 1 mm laminátové púzdra na priemer 30 mm Balza - hr. 3mm, 1,5 mm , 2mm Lepidlo - disperzia, PU lepidlo, epoxid Duralový plech na podvozok hr 4 mm x sirka 50 mm, alebo celý uhlíkový podvozok Bižutéria, kolieska, papuče, oracover... a ine
Vyšná Šebastová
199 €
Vešiak na medaily - Cyklistika
Pre športovcov tá najlepšia vec ako si prehľadne potriediť medaily zo svojich úspechov. Vešiak je vyrobený z pevnej preglejky riadnym CNC frézovaním / nie vypaľovaním laserom /. Pri objednavke mi prosím uveďte MENO, ktoré má byť vyrobené na vešiaku, motív športu, prípadne logo športu. Príklad: silueta fudbalistu, plavca, tanečnice, hádzanára, .... Návrh vešiaka si pred jeho vyrobením vzájomne odsúhlasíme. Veľkosť: šírka: 43,5 cm, výška:23,5 cm, hrúbka 0,6 mm, materiál: buk/breza Cena balíka pri platbe na účet. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
26 €
Pánsky drevený motýlik GAMER
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik GENTLEMAN
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - GENTLEMAN TEAK, obrázok 1, cena 10 eur/ks - GENTLEMAN ORECH, obrázok 2, cena 10 eur/ks - GENTLEMAN DUB, obrázok 2, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik PAN
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - PAN ČEREŠŇA, obrázok 1, cena 10 eur/ks - PAN DUB, obrázok 2, cena 10 eur/ks - PAN ORECH, obrázok 3, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
9 €
Pánsky drevený motýlik VYPIC A ŽIC
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - VYPIC A ŽIC, obrázok 1, cena 10 eur/ks - VYPIC A ŽIC TMAVÝ, obrázok 2, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
12 €
Pánsky drevený motýlik GAMER otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Pánsky drevený motýlik DOTS otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať farebné prevedenie motýlikov. - obrázok 1, cena 22 eur/sada - obrázok 2, cena 20 eur/sada Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Organizér na náušnice a bižutériu 9 listkový
Koľko náušníc, toľko krát žena! Chcete mať pekne a prehľadne usporiadané náušnice? Vyrieši to praktický drevený organizér na náušnice. Môžete naň zavesiť až 45 párov náušníc aj bižutériu. Ako darček určite poteší dievčatá i ženy. Rozmery: výška 35cm, šírka 30cm. Môžete si vybrať farebnú verziu organizéra. 1) švédska červeň, prvý obrázok 2) orech, druhý obrázok 3) orech zeleň, tretí obrázok v poradí Poštovné. Cena zásielky na poštu, pri platbe dopredu na účet je 3,60 eur. Cena zásielky na adresu, pri platbe dopredu na účet je 4,50 eur.
Vyšná Šebastová
26 €
Vešiak na medaily - zápasník
Pre športovcov tá najlepšia vec ako si prehľadne potriediť medaily zo svojich úspechov. Vešiak je vyrobený z pevnej preglejky riadnym CNC frézovaním / nie vypaľovaním laserom /. Pri objednavke mi prosím uveďte MENO, ktoré má byť vyrobené na vešiaku, motív športu, prípadne logo športu. Príklad: silueta fudbalistu, plavca, tanečnice, hádzanára, .... Návrh vešiaka si pred jeho vyrobením vzájomne odsúhlasíme. Veľkosť: šírka: 43,5 cm, výška:23,5 cm, hrúbka 0,6 mm, materiál: buk/breza Cena balíka pri platbe na účet. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
25 €
Vešiak na medaily - FUTBALISTA
Pre športovcov tá najlepšia vec ako si prehľadne potriediť medaily zo svojich úspechov. Vešiak je vyrobený z pevnej preglejky riadnym CNC frézovaním / nie vypaľovaním laserom /. Pri objednavke mi prosím uveďte MENO, ktoré má byť vyrobené na vešiaku, motív športu, prípadne logo športu. Príklad: silueta fudbalistu, plavca, tanečnice, hádzanára, .... Návrh vešiaka si pred jeho vyrobením vzájomne odsúhlasíme. Veľkosť: šírka: 43,5 cm, výška:23,5 cm, hrúbka 0,6 mm, materiál: buk/breza Cena balíka pri platbe na účet. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
25 €
3D PUZZLE stavebnica RAPTOR
Ponúkam zaujímavú 3D stavebnicu z dreva, dinosaura - Raptora. Je to skladačka kostry dinosaura z dreva, ktorá zaujme deti, ale aj dospelých. Stavebnica rozvija zrucnosti človeka a učí ho konštruktívne myslieť. Je to výborný darček a dekoratívny predmet. Rozmery: vyška 27cm, šírka 25 cm, dĺžka 62 cm. Nie je to malý výrobok z Číny. Je to slovenský výrobok. Poštovné pri platbe na účet: Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu: 4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
12 €
Drevený nápis - meno VIVIENKA
Ponúkam peknú dekoratívnu ozdobu - meno, vyrezávané z dreva. Meno môžete použiť na detský nábytok, dvere alebo stenu. Môžete ho aj farebne upravovať. Rozmer do výšky je 9 cm, dĺžka podľa počtu písmen. Ak chcete iné meno, alebo viac mien, kľudne mi napíšte. Cena zásielky pri platbe na účet: Doporučený list na poštu: 2,70 eur, max 3 mená/zásielka. Balík na poštu: 3,90 eur/zásielka. Balík na adresu: 4,90 eur/zásielka.
Vyšná Šebastová
5 €
3D puzzle stavebnica raptor
Ponúkam zaujímavú 3D stavebnicu z dreva, dinosaura - Raptora. Je to skladačka kostry dinosaura z dreva, ktorá zaujme deti, ale aj dospelých. Stavebnica rozvija zrucnosti človeka a učí ho konštruktívne myslieť. Je to výborný darček a dekoratívny predmet. Rozmery: vyška 27cm, šírka 25 cm, dĺžka 62 cm. Nie je to malý výrobok z Číny. Je to slovenský výrobok. Poštovné pri platbe na účet: Balík na poštu: 4,00 EUR. Balík na adresu: 4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
12 €
CNC výrezy z balzy, preglejky, uhlíka a AL
Ponúkam CNC frézovanie preglejky, balzy, textitu, uhlíkových dosiek, plexiskla a hliníka. Vstupy pre vytvorenie cenovej ponuky sú vektorové súbory DXF, DWG, CDR, vektor PDF, ktoré máte k dispozícii alebo ich viete pripraviť podľa potreby. Skenované plány z papiera, alebo plány modelov stiahnuté z internetu sú žiaľ nepoužiteľné, ak nie sú vyslovene vo vektoroch.
Vyšná Šebastová
14 €
Drevený nápis - meno
Ponúkam krásnu dekoratívnu ozdobu - drevené meno. Meno môžete použiť na detský nábytok, dvere alebo stenu. Rozmer: výška písma 9 cm, dĺžka 30 až 50cm (podľa konkrétneho mena). Nápis je vyrobený z kvalitnej preglejky, je možno ho ďalej moriť, lakovať alebo inak povrchovo upravovať. Chcete iné meno? Napíšte mi. Cena zásielky pri platbe na účet: Doporučený list na poštu: 2,70 eur, max 3 mená/zásielka. Balík na poštu: 4,00 eur/zásielka. Balík na adresu: 4,90 eur/zásielka.
Vyšná Šebastová
5 €
Pánsky drevený motýlik BRUS
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
12 €
Pánsky drevený motýlik FOLK
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - FOLK, obrázok 1, cena 12 eur/ks - FOLK ORECH, obrázok 2, cena 10 eur/ks - FOLK TMAVÝ, obrázok 2, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik TOPAN 3D
Prekvapte svoje okolie štýlovým motýlikom, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Vďaka tomuto motýliku bude každý muž originálny. Jemný dizajn motýlika doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať aj farebné prevedenie motýlika: - TOPAN 3D, obrázok 1, cena 12 eur/ks - TOPAN 3D TMAVÝ, obrázok 2, cena 10 eur/ks Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
10 €
Pánsky drevený motýlik BORA otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Pánsky drevený motýlik FOLK otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať farebné prevedenie motýlikov. - FOLK, obrázok 1, cena 24 eur/sada - FOLK DUB, obrázok 2, cena 20 eur/sada - FOLK ORECH, obrázok 3, cena 20 eur/sada - FOLK TMAVÝ, obrázok 4, cena 20 eur/sada Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Pánsky drevený motýlik TOPAN 3D otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Môžete si vybrať farebné prevedenie motýlikov. - TOPAN 3D, obrázok 1, cena 20 eur/sada - TOPAN 3D TMAVÝ, obrázok 2, cena 18 eur/sada Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
24 €
3D PUZZLE stavebnica RAPTOR
Ponúkam zaujímavú 3D PUZZLE stavebnicu a zároveň ozdobu, dreveného ORLA. Je to skladačka z drevených dielov, ktorá zaujme deti, ale aj dospelých. Stavebnica rozvíja zručnosti človeka a učí ho konštruktívne myslieť. Je to výborný darček aj dekoratívna ozdoba. Poštovné pri platbe na účet: Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu: 4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
12 €
Dekoratívny predmet 3D PUZZLE RAPTOR
Ponúkam zaujímavú 3D stavebnicu z dreva, dinosaura - Raptora. Je to skladačka kostry dinosaura z dreva, ktorá zaujme deti, ale aj dospelých. Stavebnica rozvija zrucnosti človeka a učí ho konštruktívne myslieť. Je to výborný darček a dekoratívny predmet. Rozmery: vyška 27cm, šírka 25 cm, dĺžka 62 cm. Nie je to malý výrobok z Číny. Je to slovenský výrobok. Poštovné pri platbe na účet: Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu: 4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
12 €
Pánsky drevený motýlik PAN otec a syn
Prekvapte svoje okolie štýlovými motýlikmi pre otca aj syna, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Vďaka týmto motýlikom bude otec a syn naozaj originálny. Jemný dizajn motýlikov doladí Váš outfit k dokonalosti ! Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku si vyberáte, ktorá vám lepšie pristane zo vzorkovníka. Ak chcete motýlik darovať, mám pre vás originálne tvarovanú darčekovú krabičku za doplatok. Poštovné: - na dobierku + 4,00 eur, - pri platbe vopred + 2,70 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove.
Vyšná Šebastová
20 €
Drevená ABECEDA pre predškolákov a školákov
Ponúkam výbornú učebnú pomôcku a hračku pre deti v predškolskom veku, ale aj pre školákov - drevenú ABECEDU. Sada obsahuje až 150 ks písmen, jednu sadu číslic od 0 do 10 a peknú drevenú krabicu slúžiacu ako organizér. S touto ABECEDOU sa už hrajú deti doma, v škôlkach a kluboch múdreho hrania na Slovensku, ale aj v Českej republike. Sada obsahuje aj diakritické znamienka, ktoré však nemusíte použiť. Veľkosť písmen je 4,5 cm a veľkosť číslic je 10 cm. Poštovné. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vyšná Šebastová
60 €
1 2