NA PRENÁJOM slnečný novo zrekonštruovaný 3i byt s balkónom s výhľadom do parku a na Maníny
Hľadáte čiastočne zariadený byt, do ktorého si priveziete vlastný nábytok? Alebo ktorý vám naopak prenajímateľ dovybavi? Je pre vás dôležitá výborná občianska vybavenosť a parkovanie pred domom? A zároveň preferujete bývanie v tichej ulici s množstvom zelene? Potom tu mám pre vás slnečný priestranný 3i byt, po ktorého rekonštrukcii budete v byte bývať ako prví nájomcovia. LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej časti Kolónie v tehlovej bytovke na ulici Ivana Krasku pri Parku mládeže s detským ihriskom. V blízkosti sa nachádza Stredná odborná škola strojnícka, Stredná zdravotnícka škola, Obchodná škola, Gymnázium, Základná škola, Materská škola, Základná umelecká škola, Štadión MŠK, Zimný štadión, Plaváreň, Dom kultúry, lekáreň, Coop jednota, Brojo, železničná a autobusová stanica. DISPOZÍCIA a VYBAVENIE: Tento priestranný 3i byt s podlahovou plochou 59 m2 je tvorený vstupnou chodbou, samostatným WC, kúpeľňou so sprchovým kútom, kuchyňou, priechodnou izbou s balkónom a 2 spálňami. Z balkóna z 5. poschodia je krásny výhľad do zelene a na Maníny. Na uskladnenie vecí máte k dispozícii pivnicu. Aktuálne je byt čiastočne zariadený, tak ako vidíte na fotografiách. V prípade záujmu prenajímateľ byt dovybaví. VÝHODY: - výborná občianska vybavenosť, všetko máte na dosah ruky - tichá ulica s množstvom zelene - výborné parkovanie - možnosť doviezť si vlastný nábytok alebo prenajímať byt dovybaví PODMIENKY NÁJMU: - nájom 550 eur + elektrina, plyn a internet, ktoré sa prepíšu na nájomcu - kaucia 550 eur - k nasťahovaniu ihneď - dlhodobý prenájom V prípade záujmu o prehliadku, ma kontaktujte emailom alebo telefonicky.
Považská Bystrica
550 €/mes.
NA PREDAJ slnečný priestranný 2i byt s lodžiou na Strede
Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko aj do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. V byte sú čerstvo vymenené kvalitné plastové okná značky Slovaktual. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 110.000 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :)
Považská Bystrica
110 000 €
Na predaj RD v krásnom prostredí v tichej časti obce Lysá pod Makytou
Na predaj RD v krásnom prostredí v tichej časti obce Lysá pod Makytou Je pre vás dôležité ticho, súkromie a krásna príroda v okolí? Preferujete rodinný dom v pôvodnom stave, ktorý si zrekonštruujete podľa seba? Chcete sa realizovať, čo sa týka využitia povaly ako ďalšej bytovej jednotky a možno by ste zvažovali aj jej prenájom? Zároveň využijete aj hospodársku budovu na podnikanie? Popis nehnuteľnosti: Prízemný murovaný RD z roku 1964 je v pôvodnom stave (až na strechu, ktorá je cca z roku 2000). Je prázdny, neobývaný, v zachovalom stave. V podkroví sa nachádza jedna izba a povala, dom je čiastočne podpivničený. Rodinný dom so súpisným číslom so zastavanou plochou cca 116 m2 sa nachádza na parcele s výmerou 700 m2. Je obkolesený slnečnou záhradou s výmerou 1625 m2. Pozemok je oplotený. Na záhrade je postavená prízemná, sčasti murovaná, hospodárska budova s celkovou plochou cca 125 m2. V minulosti slúžila ako sklad- bývalá maštaľ, letná kuchyňa a stolárska dielňa s drevenými prístavbami. Vstupy sú samostatné. Dispozičné riešenie: Jedná sa o 4-izbový rodinný dom s potenciálom využitia povaly. Na prízemí sa nachádzajú 3 izby. kuchyňa, kúpeľňa, WC, špajza, chodby a schodisko do sčasti obývaného podkrovia a do pivnice. Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádza izba, chodba a povala, ktorá slúžila ako sklad. Z chodby je vstup aj na terasu (cca 5,52 m2). Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Do pivnice sa vstupuje jednak dreveným schodiskom z chodby v dome, ale aj zvonku. Je tvorená 2 miestnosťami (výmera cca 37,73 m2), ktoré slúžili ako kotolňa a sklad. Celková podlahová plocha domu s pivnicou, terasou a povalou je cca 189,25 m2. Inžinierske siete: - elektrina v medi, ale pôvodná - žumpa - vlastná studňa - plyn nie je - ústredné kúrenie- splynovaci kotol na drevo (drevoplyn) v pivnici - bojler na teplú vodu v kúpeľni Poloha: Rodinný dom sa nachádza na kraji obce Lysá pod Makytou, v tichej časti Barnovce obkolesenej krásnou prírodou pri hranici s Českou republikou medzi Bielymi Karpatmi a Javorníkmi (vrch Makyta). Lyžiarske stredisko Kohútka je vzdialené 19 km, okresné mesto Púchov 15 km. Lysá pod Makytou je menšia obec s cca 2100 obyvateľmi a má dobrú občiansku vybavenosť: ZŠ, MŠ, Coop jednota, potraviny, , pizzeria, krčmy, kaviareň, pošta, kultúrny dom, knižnica, kvetinárstvo, kaderníčka, masáže, pekáreň, pálenica, rímsko-katolícky kostol, futbalové ihrisko, autobusová aj železničná doprava.... Budúce využitie: Potenciál na vybudovanie ďalšej bytovej jednotky na povale s kúpeľňou s WC a s kuchynskou časťou. Hospodárska budova, bývalá stolárska dielňa, môže slúžiť na podnikanie. Vzhľadom k veľkosti pozemku v budúcnosti možnosť ďalšieho rodinného domu. Predajná cena: 108.960 eur (vrátane právneho a hypotekárneho servisu). Rada vám dom so záhradou ukážem osobne.
Lysá pod Makytou
108 960 €