Hobby Prestige Obytný príves 560 WLU - markíza, mover Endur
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
25 700 €
Fendt Bianco 390 - 2012 rok, markiza bojler plyn
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, kúpené v sr, možná výmena, úplná servisná história, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
17 800 €
Tabbert 460 Obytny prives 450 - 2006 klimatizacia
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, úplná servisná história, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
10 700 €
Hobby 400 Obytny prives 370 - malicky len do 1000 kg
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
3 670 €
Hobby Prestige 560 WLU - predstan, 2008, bojler
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, úplná servisná história, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
12 900 €
Adria 4256 Obytny prives 430 + predstan + 1000 kg max.
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
3 650 €
Home Car 1997, predstan, chladnicka 3-nacia
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, stk, úplná servisná história, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
3 440 €
Dethleffs Obytny prives New Line - 2005 - mover
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, stk, top stav!, úplná servisná história, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
13 400 €
Adria Adora 472 2022 novy karavan
Lokalita: Batizovce, Odpočet DPH: áno, Doplňujúce údaje: dovezené, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, vozidlo je v záruke, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, toaleta, varná doska, Maximálna hmotnosť: do 3,5 t, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
28 800 €
Tec TM Obytny prives 520 TKM - Predstan, len 1400 kg
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, úplná servisná história, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mikrovlnka, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
15 480 €
Swift Mondial SE Anglicky karavan Challenger 530 - markiza
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, rádio, rúra, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
8 340 €
Hobby 400 Obytny prives SF - 2000 rok, 1350 kg
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
6 900 €
Niewiadow N-Cross N-Sport model D - novy kus 2023
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Odpočet DPH: áno, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, mraznička, postele, varná doska, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, vozidlo je v záruke, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
11 900 €
Fiat Ducato 2.5 Diesel 210000km, 1994, 62kw
Druh : autokaravan, Prevodovka: manuálna, Typ (spresnenie modelu): -1, Počet Lôžok: 4, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, rádio, stôl + stoličky, toaleta, tv, varná doska, Doplňujúce údaje: dovezené, kontrola originality, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
13 900 €
Hobby 460 Obytny prives , 2001, max. len 1350 kg
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, kontrola originality, možná výmena, nehavarované, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
6 800 €
Hobby Obytny prives 495 - Excellent Easy
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, postele, predstan, toaleta, varná doska, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
9 900 €
Niewiadow N126N Ultra lahky mobilny dom Villetta 780
Lokalita: Batizovce, Odpočet DPH: áno, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, vozidlo je v záruke, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, stôl + stoličky, toaleta, varná doska, Maximálna hmotnosť: do 3,5 t, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
35 999 €
Lmc Munsterlan Karavan 490 Lord Musterland - 2004, 1300 kg
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mikrovlnka, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, rúra, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
8 370 €
Minicaravans Off-road Mini obytný príves PG - 2017
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Maximálna hmotnosť: do 3,5 t, Výbava : kuchynský kútik, postele, rádio, varná doska, Doplňujúce údaje: dovezené, kontrola originality, možná výmena, nehavarované, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
9 900 €
Niewiadow N126N N126D model - limitova edicia
Lokalita: Batizovce, Odpočet DPH: áno, Doplňujúce údaje: dovezené, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, vozidlo je v záruke, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : chladnička, kuchynský kútik, mraznička, postele, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
14 880 €
Knaus Obytny automobil Renault s nadstavbou 2007
Lokalita: Batizovce, Platná do: 202504, 202504, Doplňujúce údaje: dovezené, ek, kontrola originality, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, stk, top stav!, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
30 800 €
Fiat Ducato - Kave Travel Master Classic 740T
Druh : autokaravan, Mesiac: 1, Typ (spresnenie modelu): -1, Maximálna hmotnosť: nad 3,5 t, Počet Lôžok: 4, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, rádio, toaleta, tv, varná doska, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, ek, kontrola originality, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, stk, top stav!, úplná servisná história, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
76 800 €
Hobby 400 410 - predstan, mover, tepla voda, 2008
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mikrovlnka, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, tv, varná doska, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
12 890 €
Niewiadow N126N N-Sport NTL - novinka 202
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, vozidlo je v záruke, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
14 760 €
Niewiadow N126N komplet prerobeny
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, mraznička, postele, varná doska, Doplňujúce údaje: dovezené, možná výmena, top stav!, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
6 400 €
Hobby Obytny prives 500 KMFe - mover, klimatizacia
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
13 480 €
Tabbert Comtesse Obytny prives 490 - 2005 rok
Lokalita: Batizovce, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, Typ (spresnenie modelu): -1, Druh : obytný príves, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
9 900 €
Obytný príves Carpento 410 - uplna novinka, 750 kg
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Odpočet DPH: áno, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, stôl + stoličky, toaleta, varná doska, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, kontrola originality, možná výmena, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, vozidlo je v záruke, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty. Aktuálna ponuka aj na www.karavanydovoz.sk Sme oficiálny dealer pre SK/CZ obytných prívesov CARPENTO. www.carpento.sk www.carpento.cz
Batizovce
18 900 €
Hobby Rodinny obytny prives 495 UK - predstan
Druh : obytný príves, Typ (spresnenie modelu): -1, Výbava : gauč, chladnička, kuchynský kútik, kúpeľňa, mraznička, oddelená izba, postele, predstan, toaleta, varná doska, Doplňujúce údaje: 1. majiteľ, dovezené, možná výmena, nehavarované, top stav!, Lokalita: Batizovce, Poznámka: Vybavíme úver alebo leasing aj na starší automobil pre súkromne osoby, živnostníkov aj s.r.o. Zoberieme Vás prives, autokaravan, auto ako protihodnotu. Možná je tiež výmena, notárska zmluva. Všetko funkčné plyn, elektrika, voda. Karavan suchý. Záruka 12 mesiacov na zatečenie. Pri predaji Vám všetko naučíme, predvedieme. Domontujeme akýkoľvek doplnok: detektorov CO, plynu, mover, sprcha, bojler, solar, klimatizáciu a iné. Ponúkame aj základný servis chladničiek na plyn/elektriku, plynových kúrení a iné. Ak sa súprava zmestí do 3500 kg (auto + príves), stačí vodičský preukaz typu B. Pozor: Ale vždy záleží od auta. Ktoré príves tiahne. Možný dovoz až ku Vám v rámci Slovenska a EU. Rád poradím a pomôžem. Ak zháňate iný typ alebo druh v rôznej cenovej relácii, neváhajte ma kontaktovať. Ponúkam možnosť doviezť akýkoľvek iný overený karavan z dovozu (taktiež aj na splátky). Pre viac informácií volajte/píšte (píšte prosím hlavne cez Whatsapp) na tel. č.: +421907453899. Určite pozrite aj ostatné inzeráty.
Batizovce
10 600 €