Námorné kontajnery.
Predávame a prenajímame nové a použité skladové/námorné kontajnery, dĺžka 6m a 12m. Možné využitie ako sklad obilia, poľnohospodárskej techniky, náhradných dielov, archív, dielňa, garáž, sklad tovaru, náradia, materiálu, sušička dreva a pod. Zrealizujeme aj dodanie na miesto ťahačom alebo vlakom, celé Slovensko.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Kontajner ako reklamná plocha.
Využite náš skladový kontajner ako svoju reklamnú plochu a sklad zároveň – banner, billboard, megaboard. Kontajner Vám privezieme a zložíme na mieste. Možnosť kúpy, prenájmu, aj spätného odkupu, keď ho prestanete potrebovať. Máme kontajnery nové, používané, poškodené, s dĺžkou 6m, 12m a 13,7m. Konkrétnu ponuku zašleme na vyžiadanie alebo aj telefonicky.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
zánovné lodné kontajnery
Vonkajsi rozmer kontajnerov: 6,0 x 2,4 x 2,6m – D x S x V Hmotnost: cca. 2,2t Nosnost: cca. 28t Objem: cca. 33 m3 Plocha: cca. 14,4 m2 Rok vyroby kontajnerov je 04/2012. Su vyrobene z nehrdzavejucej a vysoko odolnej ocele typu CORTEN. Vonkajsi nater – hnedobordova, vnutorny nater – taktiez hnedobordova. Podlaha – preglejka, polozena na podlahovych nosnikoch. K dispozicii na okamzity odber mame desiatky kusov. Odber je mozny iba proti platbe klienta. Kontajnery su vo velmi dobrom, zachovalom, malo pouzivanom a cistom stave. Predajna cena kontajnerov: na vyziadanie + dodacie naklady Nalozenie kontajnera na naves, prip. zel. vozen: 40 EUR + DPH/ks Miesto odberu: depo Bratislava Vystavujeme fakturu.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Skladové kontajnery.
Predávame a prenajímame nové, použité nepoškodené, použité poškodené skladové námorné kontajnery, rôzne dĺžky /6m, 12m, 13,7m/. Sú vhodné ako mobilné sklady na stavbu, k firmám, do záhrady, vinice, sadu, ako garáže. Zrealizujeme aj dodanie na miesto ťahačom alebo vlakom, celé Slovensko.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Pouzivane 6m kontajnery na predaj z okr. Poprad
4 x 20´dc pouzivany lodny kontajner na predaj z depa vydrnik, okr. Pp. Rozmer 6,0 x 2,4 x 2,6m – d x s x v, vaha 2,2t, objem 33m3, nosnost 26-28t. Odber je mozny ihned, z vydrnika, iba proti platbe klienta na zalohovu fakturu /100%/ predom. Tato ponuka je casovo obmedzena a platna iba do vypredania, alebo pripadneho exportu kontajnerov s tovarom na lod /podla toho, co pride skor/. Obhliadka kontajnerov je mozna po dohode s kolegom z popradu. Ak by ste mali zaujem ju absolvovat, prosim o info. Kontajnery ponukame aj na prenajom, a to bud priamo u klienta, alebo u nas na depe formou selfstorage – samoobsluzneho skladu. Mozete si u nas uskladnit osobne veci, sezonne veci, nabytok, tovar, material a pod. Nasa plocha vo vydrniku ma oplotenie, branu a kamerovu ostrahu
Poprad
dohodou
Lodný kontajner ako archív, sklad, garáž, dielňa.
Hladate mobilny SKLAD na cokolvek, GARAZ, DIELNU, BANNER PRE Vasu REKLAMU? Bez nutnosti stavebneho povolenia? Vyskusajte kontajnery od nas! Rozne typy, rozne velkosti, nove, pouzivane a poskodene, na predaj alebo prenajom, ihned na odber alebo s minimalnymi cakacimi lehotami, so zaistenim dovozu a vylozenia az pred Vase dvere autom alebo vlakom. Pre viac informacii nas nevahajte kedykolvek kontaktovat. Budeme sa tesit na Vasu navstevu, na telefonat alebo e-mail od Vas.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
20´HC HIGH CUBE novy lodny namorny kontajner BA/PP
2 x 20´HC HIGH CUBE novy lodny namorny kontajner na predaj z BA a PP. ID cislo kontajnera je VSTU5100596 a VSTU5100580 Vonkajsi rozmer: 6,0 x 2,4 x 2,9m – D x S x V
Bratislava II - Ružinov
dohodou
20´DD DOUBLE DOOR novy lodny namorny kontajner
Ponukame na predaj: 1 x 20´dd double door novy lodny namorny kontajner na predaj. Id cislo kontajnera je hbsu2812831 Vonkajsi rozmer: 6,0 x 2,4 x 2,6m – d x s x v Tento typ kontajnera ma 2x dvojkridlove dvere na obidvoch kratkych stranach. Pristup do kontajnera je teda z obidvoch koncov. Vonkajsi nater: ral5010 encianova modra. Vnutorny nater: ral7035 svetloseda
Bratislava II - Ružinov
dohodou
20´DV/40´HC nove lodne namorne kontajnery z BA/PP
20´DV a 40´HC nove lodne namorne kontajnery z BA a PP. Vonkajsi rozmer 20´DV: 6,0 x 2,4 x 2,6m – D x S x V Vonkajsi rozmer 40´HC: 12,0 x 2,4 x 2,9m – D x S x V
Vydrník
dohodou
Nove lodne namorne 20´DV a 40´HC z PP a BA.
Ponukame na predaj alebo prenajom nove lodne namorne 20´DV a 40´HC z nasho depa Vydrnik, okr. PP alebo z BA. Tech. specifikacia: 20´DV STANDARD NOVY /6,0 x 2,4 x 2,6m – D x S x V, vaha cca. 2,2t, nosnost cca. 24t, objem cca. 33 m3, plocha cca. 14,4 m2/ 40´HC HIGH CUBE /12,0 x 2,4 x 2,9m – D x S x V, vaha cca. 4,1t, nosnost cca. 26t – 28t, objem cca. 76 m3, plocha cca. 28,8 m2/ Dodanie kontajnera Vam velmi radi nacenime a zrealizujeme podla poziadavky. Nove kontajnery su po jednej ceste na mori a jednej importnej vykladke, t.j. su 1x pouzite. Su v perfektnom technickom stave, s platnym CSC certifikatom pre dalsie plavby na mori na obdobie 5 rokov od datumu vyroby /do 2025-2026/. Odber kontajnerov je mozny z Vydrnika a BA, iba proti platbe klienta na zalohovu fakturu /100%/ predom. Tato ponuka je casovo obmedzena a platna iba do vypredania, alebo pripadneho exportu kontajnerov s tovarom na lod /podla toho, co pride skor/. Obhliadka kontajnerov je mozna v termine podla dohody. Ak by ste mali zaujem ju absolovovat, prosim o info. Obhliadky sa v sucasnosti uskutocnuju v trosku sprisnenom a obmedzenom rezime /zachovavanie dostatocneho odstupu a vzajomnej vzdialenosti od klienta, vstup do kontajnera po jednom, samostatne, nutnost mat rusko, alebo ine prekrytie nosa a ust a nutnost mat rukavice/. Kontajnery ponukame aj na prenajom formou SELFSTORAGE – samoobsluzny sklad. Mozete si u nas uskladnit osobne veci, sezonne veci, nabytok, tovar, material a pod. Nasa plocha vo Vydrniku ma oplotenie, branu a kamerovu ostrahu.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
20´sd side door novy lodny kontajner
Ponukame na predaj novy lodny kontajner skiu3003016 s celnymi a bocnymi dverami. Rozmer: 6,0 x 2,4 x 2,6m – d x s x v. Odber mozny ihned z ba. Obhliadka kontajnera je mozna v termine podla dohody. Cena je uvedena bez dph a bez dodacich nakladov. Dovoz na miesto vieme zabezpecit.
Bratislava II - Ružinov
6 100 €
Kontajnery - predaj a prenájom.
Predaj a prenájom ISO nových a použitých skladových / námorných kontajnerov, príp. aj poškodených kontajnerov. Odber možný ihneď, región BA, PP, KE. Zabezpečíme aj dodanie k zákazníkovi.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Skladový námorný kontajner
Ponúkame na predaj 45´, 40 a 20´ stopové lodné námorné kontajnery. Máme skladom nové, používané aj poškodené. Miesto odberu: Bratislava a Poprad a Vydrník.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Kontajnery na predaj a prenájom
Ponúkame malé a veľké lodné námorné kontajnery z Bratislavy a Popradu, na predaj alebo prenájom. Dovoz zabezpečíme. Odber možný ihneď. Aktuálnu ponuku pošleme e-mailom, alebo je možná aj osobná návšteva u nás a obhliadka. Ku kontajnerom ponúkame aj konzoly - regále na uskladnenie vecí.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Samoobslužný kontajnerový sklad - POPRAD, VYDRNIK
Ponukame kontajnery na prenajom formou SELFSTORAGE – SAMOOBSLUZNEHO SKLADU. Mozete si u nas uskladnit osobne veci, sezonne veci, nabytok, tovar, material a pod. Nasa plocha vo Vydrniku ma oplotenie, branu a kamerovu ostrahu. Dostupne velkosti kontajnerov su 8´, 10´, 20´ a 40´ kontajnery, vsetky kontajnery su v novom stave.
Vydrník
dohodou
40´HC poškodený kontajner
Na foto ponukame dalsi mierne poskodeny lodny kontajner 40´HC: TYP CNTR ID CISLO 40 HC HLXU6244897 Vonkajsi rozmer: 12,0 x 2,4 x 2,9m – D x S x V Zlacnena cena bude oznamena na telefonicke alebo e-mailove vyziadanie. Na kontajneri je poskodena strecha /dierky, viz znacky na fotografiach/.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Regalovy system do lodneho kontajnera
Ponukame na predaj novinku – zavesne policove konzoly do lodnych kontajnerov: Ponuka sa vztahuje iba na zelezne konzoly, bez polic. Police ku konzolam nedodavame. Instalacia konzol je bez nutnosti vrtania, skrutkovania alebo zvarania, su kedykolvek snimatelne. Instaluju sa na horne zavesne oko namorneho kontajnera. Nosnost zavesneho oka je cca. 2000 kg. Vacsie foto konzol najdete aj v prilohe. Material konzoly je jakel /30/30/2/, v povrchovej uprave 1 vrstva ciernej matnej farby v nastreku. Konzoly ponukame v troch velkostiach: S – vaha cca. 3 kg/ na jednu policu L – vaha cca. 6 kg/ na dve police Xl – vaha cca. 9 kg/ na tri police Dlzka s konzoly je 385 mm. Dlzka l konzoly je 990 mm. Dlzka xl konzoly je 1670 mm. Dalsim typom su otvorene zavesne konzoly na preskladnenie dlhych profilov, tyci, trubiek a pod. Odber mozny z nasho depa v pristave bratislava alebo z nasho skladu vo vydrniku, okr. Pp. Odberna lehota: ihned. Konzoly vieme odoslat aj kurierskou sluzbou. Platba je realizovana predom, na zaklade zalohovej faktury prevodom, tak ako je to u nas obvykle. Zalohovu fakturu zasielame e-mailom, ako pdf. Ak by ste mali zaujem o tuto ponuku, prosim o info.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Námorný kontajner v mierne poškodenom stave
12 m dlhy kontajner – typ 40´hc – ecmu9191219 Vonkajsi rozmer: 12,0 x 2,4 x 2,9m – d x s x v Charakter a rozsah poskodenia: kontajner ma deravu strechu a dvere, viz cervene znacky na fotkach. Znizena cena: na vyziadanie po telefone alebo e-mailom Nalozenie kontajnera na depe ba: 40 eur Vsetky ceny su uvedene bez dph a dodacich nakladov. Dodanie nacenime a zrealizujeme podla poziadavky A pokynov zakaznika. Vsetky kontajnery su dostupne ihned, bez cakania a iba proti platbe klienta. Miesto odberu: bratislava Tieto kontajnery budu v ponuke iba do ich vypredania. Obhliadka kontajnerov je mozna v termine podla dohody na depe ba.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Zanovny lodny kontajner
Ponukame na predaj zanovne lodne kontajnery. Jedna sa o nove kontajnery po 1. plavbe, ktore boli poskytnute zakaznikom na dlhodobejsi prenajom na "ciste" prevadzky. Vacsinou sa jenda o skladovanie pneumatik a diskov, ND a pod., t.j. k vyraznemu opotrebeniu alebo poskodeniu kontajnerov nedoslo. Nova predajna cena kontajnera, po zohladneni daneho prenajmu bude oznamena na vyziadanie telefonicky alebo e-mailom + mozeme napocitat aj dodacie naklady na miesto urcenia. Miesto odberu: depo BA a PP Kontajnery budu v ponuke do vypredania.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Ex vydrnik okr pp 8 a 10 dv nove kontajnery
Ponukame na predaj malicke nove 8´dv a 10´dv skladove kontajnery z nasho depa vydrnik, okr. Poprad. Jedna sa o kontajnery vyrabane v cine, v tovarnach na lodne kontajnery, t.J. Prevedenie, kvalita a pouzite materialy su totozne ako pri vyrobe lodnych kontajnerov. Kontajnery je mozne prepravovat do seba vlozene, t.J. 8´dv kontajner vlozeny do 10´dv kontajnera. 8´dv nove skladove kontajnery – 2600 eur + dph + dodacie naklady 10´dv nove skladove kontajnery – 3600 eur + dph + dodacie naklady Obhliadka kontajnerov je mozna po dohode s kolegom z popradu. Ak by ste mali zaujem ju absolovovat, prosim o info. Tieto kontajnery ponukame aj na prenajom formou selfstorage – samoobsluzneho skladu. Mozete si u nas uskladnit osobne veci, sezonne veci, nabytok, tovar, material a pod. Nasa plocha vo vydrniku ma oplotenie, branu a kamerovu ostrahu.
Vydrník
2 600 €
Skladový kontajner
Predávame a prenajímame používané námorné skladové kontajnery, dĺžky 6m, 12m a 13,7m. Sú vhodné ako mobilné sklady na tovar, materiál, náradie, stroje, náhradné diely, pneumatiky a pod. Všetky v dobrom stave, bez poškodení, suché, vodoodolné, uzamykateľné, nosnosť od 24 do 28t. Okamžitý odber možný z AT, HU, SK, CZ. Na vyžiadanie pošleme aktuálnu ponuku aj s fotografiami. Dovoz zabezpečíme po ceste alebo vlakom.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Šróby na lodné a obytné kontajnery.
Predávame lodné a obytné kontajnery a ich príslušenstvo - dva typy fixacnych skrutiek/srobov, ktore sa pouzivaju na stiahnutie dvoch vedla seba stojacich kontajnerov, ako aj fixacne trne, ktore su univerzalne a normovane komponenty pre namorne kontajnery, ktore minimalizuju riziko sfuknutia a stazuju zrutenie nastohovanych kontajnerov pri silnejsom narazovom vetre. Zrutenie hrozi pri nastohovani kontajnerov na sebe, najme ak vrchny kontajner je prazdny, cize “lahky”, prip. len malo lozeny tovarom. Foto ukazuje, ako dane typy trnov a srobov vyzeraju, ked su “instalovane na kontajner”. CP pošleme e-mailom.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Regal do namorneho kontajnera
Material konzoly je jakel /30/30/2/, v povrchovej uprave 1 vrstva ciernej matnej farby v nastreku. Konzoly ponukame v troch velkostiach: S – vaha cca. 3 kg/ na jednu policu L – vaha cca. 6 kg/ na dve police XL – vaha cca. 9 kg/ na tri police Dlzka S konzoly je 385 mm. Dlzka L konzoly je 990 mm. Dlzka XL konzoly je 1670 mm. Dalsim typom su otvorene zavesne konzoly na preskladnenie dlhych profilov, tyci, trubiek a pod. Odber mozny z nasho depa v pristave Bratislava alebo z nasho skladu vo Vydrniku, okr. PP. Odberna lehota: ihned. Konzoly vieme odoslat aj kurierskou sluzbou. Platba je realizovana predom, na zaklade zalohovej faktury prevodom, tak ako je to u nas obvykle. Zalohovu fakturu zasielame e-mailom, ako pdf.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Závesné konzoly do lodného kontajnera
Ponúkame na predaj závesné policové konzoly do lodného kontajnera. Predávame a prenajímame aj samotné kontajnery, dostupné sú rôzne veľkosti kontajnerov v stave: nové, zánovné, používané, poškodené kontajnery. Konzoly ponúkame na jednu, dve alebo tri police, dajú sa poslať samostatne alebo aj kuriérom, alebo je možný osobný odber. CP zašleme e-mailom.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Lodný kontajner
Predávame a prenajímame námorné kontajnery - nové, používané, poškodené. Možné využitie ako garáž, sklad, dielňa. Odber ihneď z BA a PP, aj s dopravou. Dostupné sú ihneď, bez čakania, rôzne rozmery. Možnosť osobnej obhliadky a výberu kontajnera. Ponuku s fotografiami možeme zaslať aj e-mailom, alebo cenovú ponuku spracujeme obratom aj telefonicky.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Poškodený kontajner
Odber možný ihneď, región Bratislava, Poprad a Košice, podľa stavu zásob. Zabezpečíme aj vydodanie k zákazníkovi. Vystavíme faktúru. Cena na vyžiadanie.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Kontajner ako sklad, garáž, dielňa
Predávame a prenajímame nové a použité skladové/námorné kontajnery, dĺžka 6m a 12m. Zrealizujeme aj dodanie na miesto ťahačom alebo vlakom, celé Slovensko.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Lacno predám kontajnery
Predám alebo dám do prenájmu skladový kontajner 6m, 12m, 13,6m, objem 33, 67, 90 m3. So zaistením dovozu a vykládky. K dispozícii sú nové, použité aj mierne poškodené kusy - tie sú najlacnejšie :). Dostupné aj vo väčsích množstvách. Viac info e-mailom, alebo tel.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Lodné kontajnery
Predávame námorné kontajnery 20´DC, 40´DC, 40´HC, 45´HC PW. Odber ihneď, z BA a PP, veľa kusov k dispozícii, všetky dĺžky - 6m, 12m, 13,7m. Máme nové, zánovné, používané aj poškodené kontajnery. Naloženie, dovoz a vyloženie naceníme a zrealizujeme.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Používaný námorný kontajner
Ponukame na predaj alebo prenajom pouzivane namorne skladove kontajnery typ 20´DC, 40´HC a 45´HC PW. Lodne namorne kontajnery su najpevnejsie, najrobustnejsie kontajnery. Odber kontajnerov je mozny z Bratislavy a iba proti platbe klienta. Dodanie naplanujeme a zrealizujeme do cca. 3-4 dni od prijatia uhrady klienta, prip. na iny termin podla dohody. Kontajnery je mozne vyuzivat na prepravu, alebo ako skladove priestory na tovar, material, stroje, mechanizaciu, ako dielnu, garaz, ako stavebny prvok na vystavbu kontajnerovych domov, atd. Rozmery: 20´DC STANDARD /6,0 x 2,4 x 2,6m – D x S x V, vaha cca. 2,2t, nosnost cca. 24t, objem cca. 33 m3, plocha cca. 14,4 m2/ 40´HC HIGH CUBE /12,0 x 2,4 x 2,9m – D x S x V, vaha cca. 4,1t, nosnost cca. 26t – 28t, objem cca. 76 m3, plocha cca. 28,8 m2/ 45´HC PW HIGH CUBE PALETT WIDE /13,7 x 2,5 x 2,9m – D x S x V, vaha cca. 4,5t, nosnost cca. 28t, objem cca. 90 m3, plocha cca. 34,25 m2/. Tieto kontajnery su mimoriadne siroke, daju sa do nich umiestnit dve euro-palety vedla seba. Predajne ceny zavisia od roku vyroby kontajnera, od jeho tech. stavu a od toho, ci uz kontajner bol v prenajme u klienta, prip. od toho ci este ma platnu CSC certifikaciu pre dalsie jazdy na mori. Nakladka kontajnera na depe BA - 40 EUR bez DPH/kontajner Tato ponuka je casovo obmedzena a platna iba do vypredania, alebo pripadneho exportu kontajnerov s tovarom na lod /podla toho, co pride skor/. Uvadzane ceny nezahrnaju dodacie naklady. Dodanie kontajnera Vam velmi radi nacenime a zrealizujeme podla poziadavky. Obhliadka a vyber kontajnerov su mozne v PO az STV v case od 10.00 hod. do 15.30 hod., v PIA od 10.00 hod. do 13.00 hod., vo vopred dohodnutom termine /datum a cas/ a v nasom doprovode. Obhliadky sa v sucasnosti uskutocnuju v trosku sprisnenom a obmedzenom rezime /zachovavanie dostatocneho odstupu a vzajomnej vzdialenosti od klienta, vstup do kontajnera po jednom, samostatne, nutnost mat rusko, alebo ine prekrytie nosa a ust a nutnost mat rukavice/. V pripade akychkolvek dalsich otazok alebo nejasnosti tykajucich sa kontajnerov, nas prosim nevahajte kedykolvek kontaktovat.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
1 2