NEPREHLIADNITE !!! Veľký 3 izb.byt s loggiou a 2 parkov. miestami v NOVOSTAVBE za skvelú cenu !
Ponúkame vám nehnuteľnosť, ktorá má teraz BEZKONKURENČNÚ CENU V TEJTO LOKALITE !!! STRONG REALITY, s.r.o.– POKORNÝ Miroslav z poverenia majiteľa nehnuteľnosti, exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt s dvomi parkovacími miestami v novostavbe. Výmera bytu je 78,20 m2 + loggia 11,44m2 na 2.poschodí v severnej časti mesta Dunajská Streda. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2022 a je postavený z kvalitných materiálov: tehla Porotherm 30, izolácia obvodových stien o hrúbke 15 cm, rovná strecha s hydroizolačnou fóliou Fatrafol a zateplením, 30 cm minerálna rohož, plastové okná s trojsklom, bezpečnostné vchodové dvere. Byt pozostáva z dvoch spální, obývačky spojenej s kuchyňou, kúpelňa s WC, chodba a veľká loggia. Nájdete tu súkromie aj vysoký štandard ako aj bývanie pre mladých. Tento krásny byt nebol ešte obývaný, všetok vybavenie je nové so zárukou ! V nehnuteľnosti sa nachádza aj predpríprava na vonkajšie žalúzie, klímu a na alarm, optický internet a TV – UPC a Orange. Ohrev teplej vody a kúrenie je riešené centrálnou kotolňou, v izbách sú radiátory. VÝHODY TOHTO BYTU, ktoré vás definitívne presvedčia: žiadaná lokalita, výborná dispozícia, veľká terasa s krásnym výhľadom, 2 vlastné parkovacie miesta pred bytovým domom, moderné detské ihrisko, v blízkosti obchody, lekáreň, centrum mesta ( cca. 20 min. pešo). CENA BYTU je : 145.000,- € + 2 vlastné PARKOVACIE miesta za 10.000,- € Kontakt: Pokorný Miroslav 0903 781 492 alebo pokorny@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
145 000 €
Trojizbový byt so špajzou, s balkónom a murovanou pivnicou, v blízkosti vlakovej a autobusovej stani
STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa bytu exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt so špajzou, balkónom a 12m2 murovanou pivnicou v centre mesta Dunajská Streda, v blízkosti vlakovej a autobusovej stanice. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 3. poschodovom bytovom dome bez výťahu. Celková úžitková plocha bytu: 63m2. Vo všetkých izbách sú nové plastové okná so vnútornými žalúziami. Podlaha: v predsieni a v kúpeľni je dlažba, v ďalších miestnostiach sú laminátové parkety. Moderne riešený strop so svietidlami na vytvorenie príjemnej atmosféry. Byt má nové elektrické rozvody. Dispozičné riešenie bytu: predsieň, samostatná toaleta, kúpeľňa, špajza, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, detská izba z ktorej je vstup na balkón. Výhody bytu: bezpečnosť, bezproblémové parkovanie a nízke mesačné náklady. V blízkosti je vlaková a autobusová stanica, obchodný centrum, obchody, škola, škôlka. Parkovanie je pred bytovkou. Veľmi dobrá občianska vybavenosť, kľudné a čisté okolie. Mesačné režijné náklady – 150 eur: čo zahŕňa elektriku, kúrenie, plyn, studenú a teplú vodu a spoločné náklady. Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke bytu. Cena tejto nehnuteľnosti je 93.000,- € KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
93 000 €
Rezervované! Veľký 2 izbový byt s balkónom vo východnej časti mesta DS
Táto nehnuteľnosť bola rezervovaná ! Kľudne nás kontaktujte, ak máte záujem o podobnú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme ! STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom vo východnej časti mesta Dunajská streda /sídlisko Nová Ves/. Byt vo výmere 60m2 pôsobí útulným dojmom, vyznačuje sa výbornou atmosférou. Nachádza sa na 4.poschodí v zateplenej bytovke s novým výťahom. K bytu prislúcha aj pivnica vo výmere 3m2. Dispozičné riešenie bytu: predsieň, spálňa, kuchyňa vybavená s kuchynskou linkou, z ktorej je vstup na balkón, pekná a priestranná obývacia izba, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná toaleta. Vo všetkých izbách sú nové plastové okná so s vnútornými aj vonkajšími žalúziami. Podlaha: v predsieni a v kúpeľni je dlažba, v ďalších miestnostiach sú laminátové parkety. Výhody bytu: priestranný, balkón, nízke mesačné náklady, bezproblémové parkovanie pred bytovkou. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta (cca. 15 min. pešo). V blízkosti nájdete školy, škôlky, obchody, detské ihrisko, nákupné strediská, MHD… Mesačné náklady – 130,- € čo zahŕňa elektriku, kúrenie, studenú, teplú vodu a spoločné náklady. Byt sa dá Rezervovať , avšak voľný bude až od augusta! V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke bytu. Cena tejto nehnuteľnosti je 89.990,- € KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
89 990 €
NOVOSTAVBA ! Pekný trojizbový byt vo východnej časti mesta Dunajská Streda
STRONG REALITY – Szeghyová Gabriela z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj trojizbový byt v meste Dunajská Streda. Ponúkame Vám na predaj krásny trojizbový byt s terasou v Novostavbe s výťahom. Nachádza sa v príjemnej lokalite za výhodnú cenu! Výmera bytu je 86,3m² a nachádza sa na zvýšenom prízemí vo východnej časti mesta Dunajská Streda. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2022 a je vyrobených z kvalitných materiálov. Byt pozostáva: Chodba Priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou Spálňa, ktorá má aj vlastný šatník Detská izba alebo pracovňa Obývačka, ktorá je spojená s kuchyňou a výstupom na terasu Bezpečnostné vchodové dvere Plastové okná Moderné parkety, dlažby Kúpeľňa s vaňou, umývadlom Kvalitná sanita Kúrenie elektrické Ohrev teplej vody a kúrenie je riešené centrálnou kotolňou. V izbách sú radiátory. Výhody bytu: Priestranný byt V Novostavbe V obývačke Panoramatické okno Terasa Veľká kúpeľňa Izba so šatníkom Vyhľadávaná lokalita Dobrá občianska vybavenosť Byt je krásny, priestranný a svetlý. Dáva pocit pokoja a istoty. Nájdete tu súkromie a pohodu. Veľkou výhodou tohto bytu , že sa nachádza v novostavbe a môžete si ho podľa vlastného vkusu zariadiť. Bytový dom sa nachádza výbornej lokalite. Pred bytovým domom je parkovisko. Máte v blízkosti obchodné centrá, lekáreň, čerpaciu stanicu , ale autom sa dostanete za pár minút do centra mesta a pešo za tak zhruba 20 minút. Túto nehnuteľnosť len môžem odporúčať, je nadštandardný a veľmi pekný. Cena bytu: 158.800,- € KONTAKT: +421907627574 alebo e-mail: szeghyova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
158 800 €
NOVOSTAVBA ! Priestranný dvojizbový byt vo východnej časti Dunajská Streda
STRONG REALITY – Szeghyová Gabriela z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj dvojizbový byt v meste Dunajská Streda. Ponúkame Vám na predaj krásny dvojizbový byt s terasou v Novostavbe s výťahom. Nachádza sa v príjemnej lokalite za výhodnú cenu! Výmera bytu je 56,1m² a nachádza sa na 2.poschodí vo východnej časti mesta Dunajská Streda. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2022 a je vyrobených z kvalitných materiálov. Byt pozostáva: Chodba Priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou Spálňa, ktorá má aj vlastný šatník Detská izba alebo pracovňa Obývačka, ktorá je spojená s kuchyňou a výstupom na terasu Bezpečnostné vchodové dvere Plastové okná Moderné parkety, dlažby Kúpeľňa s vaňou, umývadlom Kvalitná sanita Kúrenie elektrické Ohrev teplej vody a kúrenie je riešené centrálnou kotolňou. V izbách sú radiátory. Výhody bytu: Priestranný byt V Novostavbe V obývačke Panoramatické okno Terasa Veľká kúpeľňa Izba so šatníkom Vyhľadávaná lokalita Dobrá občianska vybavenosť Byt je krásny, priestranný a svetlý. Dáva pocit pokoja a istoty. Nájdete tu súkromie a pohodu. Veľkou výhodou tohto bytu , že sa nachádza v novostavbe a môžete si ho podľa vlastného vkusu zariadiť. Bytový dom sa nachádza výbornej lokalite. Pred bytovým domom je parkovisko. Máte v blízkosti obchodné centrá, lekáreň, čerpaciu stanicu , ale autom sa dostanete za pár minút do centra mesta a pešo za tak zhruba 20 minút. Túto nehnuteľnosť len môžem odporúčať, je nadštandardný a veľmi pekný. Cena bytu: 123 500,- € KONTAKT: +421907627574 alebo e-mail: szeghyova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
123 500 €
Stavebný pozemok v obci Okoč - Opatovský Sokolec
STRONG REALITY - Gabriela Szeghyová, z povorenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Okoč - Opatovský Sokolec, vhodný na výstavbu rodinného domu. Obec sa nachádza v pokojnej lokalite. Pozemok je rovinatý a pred pozemkom sa nachádzajú všetky inžinierske siete: ako plyn, voda, elektrina. Stavebný pozemok v obci Okoč ( okres Dunajská Streda ) s rozlohou 1000m² sa zameriava na súčasný stav a trend vývoja cien nehnuteľností v tomto regióne.   Tento pozemok s rozmermi 14,7m x 70m  poskytuje zaujímavé možnosti pre investíciu do výstavby domu alebo komerčného objektu. CENA tohto pozemku je 49.900,- €     je v súlade s aktuálnymi ekonomickými podmienkami a dopytom na trhu s nehnuteľnosťami v Okoči a jeho okolí. Aj keď môže dochádzať k občasným fluktuáciám v cenách nehnuteľností, táto cena je považovaná za stabilnú a primeranú v porovnaní s podobnými pozemkami v okolí. Je dôležité sledovať aktuálne trendy na trhu s nehnuteľnosťami v Okoči a mať na pamäti, že hodnota stavebného pozemku môže byť ovplyvnená rôznymi faktormi, ako je napríklad urbanistický rozvoj, infraštruktúra a demografické zmeny. Avšak, s výhľadom na dlhodobý rozvoj regiónu a jeho atraktívnosť pre obyvateľov a podnikateľov, je tento pozemok v Okoči vhodnou investíciou so stabilným potenciálom rastu hodnoty. Tento pozemok ponúka príležitosť pre výstavbu domu v tichom a príjemnom prostredí. Pre športovcov je vybudovaná dlhá cyklotrasa, ktorá vedie aj do neďalekého kúpeľného mesta Veľký Meder. V okolí obci sa nachádzajú aj dve veľké štrkoviská pre milovníkov rybolovu. Pre viac informácii a obhliadky nás prosím kontaktujte na nižšie uvedenom tel. čísle: KONTAKT - 0907 627 574 Szeghyová Gabriela alebo e-mail: szeghyova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Okoč
49 900 €
Moderný 3 izbový byt s loggiou, špajzou a veľkou murovanou pivnicou (cca. 15 min. pešo od vlak. stan
STRONG REALITY, s.r.o. – Miroslav POKORNÝ exkluzívne ponúka na predaj moderný, 3 izbový byt s loggiou, špajzou a veľkou murovanou pivnicou v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite na ulici Jilemnického. Tento moderný byt je vo výmere 70m2 a pôsobí útulným dojmom, vyznačuje sa výbornou atmosférou. Nachádza sa na 3.poschodí zateplenej bytovky bez výťahu. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta (cca. 15 min. pešo od vlakovej stanice a 5 min. od centra mesta). V blízkosti nájdete nákupné strediská, slovenské aj maďarské školy, škôlky, obchody, detské ihrisko… Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ( v roku 2023 ) okrem kúpeľni ( tá bola zrek. v roku 2018), je riešený prakticky, čo vytvára komfortné a pohodlné bývanie. Je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozičné riešenie celého bytu je vytvorené tak, aby zaručilo priestrannosť a pohodlné užívanie každej miestnosti. Bezpečnostnými dverami sa dostaneme do vstupnej haly, odtiaľ je vstup do obývačky a do kuchyne. Z obývacej izby je vstup na loggiu, kde je zaručená kľudná a pokojná relaxácia po náročnom dni. Obývačka je vzdušná, priestranná, kde môžete stráviť príjemné chvíle s rodinou. Ostatné dve izby sú taktiež dostatočného rozmeru, čo umožní ich plné využitie podľa predstáv budúceho majiteľa. Prakticky riešenú kúpeľňu s oknom budú mať radi fanúšikovia leňošenia vo vani. Byt má nové elektrické rozvody, klimatizáciu. V cene je zahrnuté - vstavaná skriňa v spálni a v detskej izbe, kuchynská linka so spotrebičmi. Benefity nehnuteľnosti: • kompletná rekonštrukcia • v blízkosti centrum mesta • loggia, špajza, murovaná pivnica cca. 9m2 • priestranné izby • v cene aj vstavané skrine CENA : 108.000,- € KONTAKT: 0903 781 492 Pokorný Miroslav alebo email: pokorny@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
108 000 €
Čiastočne zariadený a zrekonštruovaný 6 izbový rodinný dom ( s dvomi bytovými jednotkami ) v obci Vr
STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný 6 izbový rodinný dom s garážou, s dvomi bytovými jednotkami so samostatným vchodom ( s možnosťou prepojenia bytov ) v obci Vrakúň - 6 km od okresného mesta Dunajskej Stredy. Celková úžitková plocha domu: 228 m2. Dom bol kolaudovaný v roku 1970 z kvádrovej tehly, prístavba a rekonštrukcia domu v roku 2000. Nachádza sa na pozemku s výmerou 860 m2 . Miestnosti domu: Prvá dvojizbová samostatná bytová jednotka so samostatným vchodom môže slúžiť na bývanie alebo ako pracovňa na podnikanie (možnosť dokončenia podľa Vašich predstáv). Zastavaná plocha domu: 82 m2 a je to podpivničený. Dispozičné riešenie: - chodba z ktorej je vstup do pivnice, na povalu a do kuchyne , ktorá je vybavená  kuchynskou linkou a špajzou. - 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Druhá štvorizbová samostatná bytová jednotka s podkrovím má 146 m2, je vhodná na bývanie pre viacčlenné rodiny. Dispozičné riešenie: - prízemie: priestranná chodba a predsieň, obývacia izba, kuchyňa s kuchynskou linkou, 2 izby + šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. - podkrovie: 2 izby s klimatizáciou, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Vo všetkých izbách sú nové dvere a trojkomorové plastové okná s vnútornými žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere, štýlové vnútorné dvere sú drevené s drevenou zárubňou, kuchynská linka so spotrebičmi. Podlaha je kombinovaná: drevené parkety a dlažba. Obvodové konštrukcie domu a strecha: montovaná drevená konštrukcia so zateplením minerálnou vatou a kontaktným zatepľovacím systémom. Celý dom je zateplený polystyrénom, zateplená a zaizolovaná strecha. Hrúbka izolácie stien domu: 10 cm, hrúbka izolácie strechy: 35 cm. Na povale je veľký úložný priestor, horná deka je betón. Centrálne vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, na tuhé palivo a radiátormi v každej izbe. Teplá voda je zabezpečená s elektrickým bojlerom. Pozemok je slnečný, oplotený a kompletne upravený zatrávneným terénom, stromami a kríkmi. Na pozemku sa nachádza vodovod, studňa,  žumpa a parkovacie státie pre osobné autá. Za domom sa nachádza dvojgaráž a ďalšie vedľajšie budovy. Obec Vrakúň je vybavená výbornou infraštruktúrou, vzdialená od Bratislavy 40 km s napojením na R7 a teraz už aj s rýchlou dostupnosťou do Bratislavy. Nachádzajú sa tu: reštaurácie, pošta, materská škola, základná škola, autobusová zastávka, obchody s potravinami, zdravotné stredisko s lekárňami a park s ihriskom pre deti. Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené moderne, tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania. Dom je vhodný pre viacčlenné rodiny ale aj  na podnikanie. Mesačné režijné náklady 250 eur, čo zahŕňa elektrinu a plyn. Cena tejto nehnuteľnosti je 210.000,- Eur V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke bytu. KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Vrakúň
210 000 €
Menší 3izbový byt v blízkosti vlakovej stanice a centra mesta DS – Boriny
STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt v tichej lokalite na sídlisku Boriny v Dunajskej Strede. Tento útulný byt sa nachádza v lokalite obklopenou zeleňou. Byt sa nachádza na 3/3. poschodí v zateplenom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Celková úžitková plocha bytu je 55m2 + 2m2 pivnica. Dispozícia: predsieň, samostatná toaleta, prerobená kúpeľňa so sprchovacím kútom, obývacia izba, kuchyňa, spálňa a detská izba. Vo všetkých izbách sú nové plastové okná s vnútornými žalúziami. V predsieni je zabudovaná skriňa. Podlaha v predsieni a v kúpeľni je dlažba, v ďalších miestnostiach sú laminátové parkety. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta (cca. 10 min. pešo od vlakovej stanice). V blízkosti nájdete základnú a strednú školu, škôlky, obchody, detské ihrisko, bezproblémové parkovanie a nízke mesačné náklady. Mesačné režijné náklady do 150,- € , čo zahŕňa elektriku, kúrenie, plyn, studenú a teplú vodu a spoločné náklady. Stav nehnuteľnosti: Čiastočná rekonštrukcia Energetická náročnosť: Z klasických materiálov Vykurovanie: Ústredné Telekomunikácie: Internet, Káblová TV, Satelit, Optická sieť Cena tejto nehnuteľnosti je 80.000,- € V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
80 000 €
Trojizbová chata-Novostavba aj na celoročné bývanie v meste Gabčíkovo
STRONG REALITY - Szeghyová Gabriela z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj skolaudovaný dom (ktorý je evidovaný v katastri ako chata) v kľudnej chatovej oblasti mesta Gabčíkovo. Môže slúžiť tiež aj na celoročné bývanie. Táto novostavba je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné zázemie a miesto pre oddych. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislava je 50 kilometrov. Úžitková plocha: 75 m² Zastavaná plocha: 95 m² Pozemok: 451 m² Počet izieb: 3 Stav: novostavba/ skolaudované v roku 2023 státie pre dve autá Terasa Technická miestnosť Vnútorná architektúra: chodba Samostatné wc Technická miestnosť Kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc Dve nepriechodné izby Obývačka s výstupom na terasu Kuchyňa Technické údaje: Zatepleným 50 centimetrovým polyesterom Sedlová strecha Konštrukcia Porfix Plastové okná a dvere Vlastná studňa Žumpa Elektrická prípojka Podlahové elektrické kúrenie Termostat v každej izbe Predpríprava: Klíma Internet Káblová televízia Kamerový systém Exteriér: Dve parkovacie miesta Kovová brána Bariérové oplotenie Na prípravu: Závlahový systém Trávnik Zámková Táto chata ponúka ideálnu príležitosť pre rodinný život v tichom a príjemnom prostredí popri Dunaji. Mesačné náklady cca 120€. Cena chaty 155.000,-€ Cena chaty s dokončením 170.000,-€ KONTAKT: 0907 627 574 alebo e-mail: szeghyova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Gabčíkovo
155 000 €
Trojizbová chata-Novostavba aj na celoročné bývanie v meste Gabčíkovo
STRONG REALITY - Szeghyová Gabriela z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj skolaudovaný dom ( v katastri je evidovaný ako chata) v kľudnej chatovej oblasti mesta Gabčíkovo. Môže slúžiť tiež aj na celoročné bývanie. Táto novostavba je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné zázemie a miesto pre oddych. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislava je 50 kilometrov. Úžitková plocha: 75 m² Zastavaná plocha: 95 m² Pozemok: 528 m² Počet izieb: 3 Stav: novostavba/ skolaudované v roku 2023 státie pre dve autá Terasa Technická miestnosť Vnútorná architektúra: chodba Samostatné wc Technická miestnosť Kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc Dve nepriechodné izby Obývačka s výstupom na terasu Kuchyňa Technické údaje: Zatepleným 50 centimetrovým polyesterom Sedlová strecha Konštrukcia Porfix Plastové okná a dvere Vlastná studňa Žumpa Elektrická prípojka Podlahové elektrické kúrenie Termostat v každej izbe Predpríprava: Klíma Internet Káblová televízia Kamerový systém Exteriér: Dve parkovacie miesta Kovová brána Bariérové oplotenie Na prípravu: Závlahový systém Trávnik Zámková Cena chaty 170.000,-€ Cena chaty s dokončením 185.000,-€ Táto chata ponúka ideálnu príležitosť pre rodinný život v tichom a príjemnom prostredí popri Dunaji. Mesačné náklady cca 120€. Pre viac informácii a obhliadky nás prosím kontaktujte na nižšie uvedenom tel. čísle! KONTAKT: 0907627574 Szeghyová Gabriela alebo e-mail: szeghyova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Gabčíkovo
170 000 €
Novostavba 4-izbového rodinného domu s garážou v blízkosti diaľnice R7
STRONG REALITY s.r.o. – POKORNÝ Miroslav, ponúka na predaj skolaudovaný rodinný dom s garážou v stave holodom v obci Horná Potôň. Táto novostavba je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné rodinné bývanie, no zároveň si cenia blízkosť Bratislavy a Dunajskej Stredy. Popis domu: • Úžitková plocha viac ako 155 m2 na pozemku o rozlohe 690m2 • Garáž pre pokojné parkovanie + dostatok úložného priestoru • Povala nad celou plochou domu (prístup z garáže) • Dom je napojený na kanalizáciu a má vlastnú certifikovanú vodu • K dokončeniu patrí fasáda s možnosťou výberu farby • Možnosť pripojenia optiky, pre najkvalitnejší internet a TV • K dispozícii sú 2 identické domy, pričom jeden disponuje tepelným čerpadlom (teplovodné podlahové kúrenie) druhý je napojený komplet na elektrinu (teplovodné podlahové kúrenie) Poloha: • Nachádza sa v novej štvrti v obci Horná Potôň, ktorá je veľmi vyhľadávaná. • V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. • Vzdialenosť od Bratislavy je 20-25 minút cez diaľnicu R7 a do Dunajskej Stredy cca 10-15 minút. Predávajúci ponúka aj kompletné dokončenie domu podľa vkusu kupujúceho za výhodné ceny. Tento dom ponúka ideálnu príležitosť pre rodinný život v príjemnom prostredí a s výhodnou polohou. Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu budú do 150 Eur. CENA DOMU : 250.000 ,- €. Pre viac informácií a obhliadku nás prosím kontaktujte na nižšie uvedenom kontakte ! KONTAKT : 0903 781 492 Pokorný Miroslav alebo e-mail: pokorny@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Horná Potôň
250 000 €
Novostavba 4-izbového rodinného domu s garážou v blízkosti diaľnice R7
STRONG REALITY s.r.o. – Miroslav POKORNÝ, ponúka na predaj skolaudovaný rodinný dom s garážou v stave holodom v obci Horná Potôň. Táto novostavba je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné rodinné bývanie, no zároveň si cenia blízkosť Bratislavy a Dunajskej Stredy. Popis domu: • Úžitková plocha viac ako 155 m2 na pozemku o rozlohe 690m2 • Garáž pre pokojné parkovanie + dostatok úložného priestoru • Povala nad celou plochou domu (prístup z garáže) • Dom je napojený na kanalizáciu a má vlastnú certifikovanú vodu • K dokončeniu patrí fasáda s možnosťou výberu farby • Možnosť pripojenia optiky, pre najkvalitnejší internet a TV • K dispozícii sú 2 identické domy, pričom jeden disponuje tepelným čerpadlom (teplovodné podlahové kúrenie) druhý je napojený komplet na elektrinu (elektrické podlahové kúrenie) Poloha: • Nachádza sa v novej štvrti v obci Horná Potôň, ktorá je veľmi vyhľadávaná. • V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. • Vzdialenosť od Bratislavy je 20-25 minút cez diaľnicu R7 a do Dunajskej Stredy cca 10-15 minút. Predávajúci ponúka aj kompletné dokončenie domu podľa vkusu kupujúceho za výhodné ceny. Tento dom ponúka ideálnu príležitosť pre rodinný život v príjemnom prostredí a s výhodnou polohou. Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu budú do 150 Eur. CENA DOMU : 250.000,- € Pre viac informácií a obhliadku nás prosím kontaktujte na nižšie uvedenom kontakte ! KONTAKT : 0903 781 492 V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
250 000 €
Zrekonštruovaný 4 izb.byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite v DS
STRONG REALITY, s.r.o.- POKORNÝ Miroslav z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj  4 izbový byt s loggiou v severnej časti mesta Dunajská Streda. Byt sa nachádza na 8 poschodí   s výťahom v zateplenom bytovom dome. Byt je vo výmere 81m2 + loggia. Dispozícia: vstupná hala, kuchyňa s jedálenskou časťou, 3 samostatné izby, 1 obývacia izba s loggiou, chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Byt prešiel pred niekoľkými rokmi čiastočnou rekonštrukciou a tento rok bol komplet vymaľovaný + nová stierka. Vybavenie bytu: bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka, jedálenská časť , plastové okná + vnútorné žalúzie, sieťky,  v kúpeľni a WC je dlažba, v spálni a  v obývačke sú laminátové parkety, v prvej izbe je položené PVC. V predsieni je zabudovaná skriňa. Kúpeľňa je vybavená s vaňou a umývadlom. V bytovom dome sa nachádza aj spoločná kočikáreň, pred bytovým domom je vybudované veľké parkovisko. Pekné prostredie, detské ihrisko, základná škola, škôlka, stredná škola a obchody. Mesačné náklady: cca 180,- € Cena bytu je 123.000,- €     Byt je bez ťarchy. Kontakt : POKORNÝ  Miroslav 0903 781 492 alebo pokorny@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
123 000 €
4 izbový rodinný dom s prístavbou v obci Jahodná okr. Dunajská Streda
STRONG REALITY, s.r.o.– POKORNÝ Miroslav z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj starší 4 izbový rodinný dom v zachovalom stave v obci Jahodná, len 10 km od mesta Dunajská Streda. Dom bol postavený z tehál v roku 1965 a celková plocha pozemku je 963 m2, je napojený na verejný zdroj pitnej vody, plyn, elektrinu a septik ( pri hranici pozemku je prípojka na kanalizáciu). Pred dvomi rokmi bola opravená strecha, čo zahŕňa výmenu paro zábrany a nová škridla, dávnejšie boli všetky pôvodné okná vymenené za plastové. Dom má zastavanú plochu 120 m2 a pozostáva s troch izieb na prízemí, samostatnej kuchyne, kúpeľne, WC, špajze a priechodnej haly, z ktorej je aj vstup do pivnice pod halou, v podkroví sa nachádza štvrtá izba o výmere 30 m2. K domu bola pristavaná miestnosť na náradie, garáž a letná kuchyňa . Kúrenie je riešené plynovým kotlom (radiátory). Mesačné náklady na dom sú: plyn 140,- €, elektrina 78,- €, voda 25,- €. Viac informácii vám rád poskytnem pri osobnej obhliadke domu. CENA : 125.000,- € KONTAKT: POKORNÝ Miroslav 0903 781 492 alebo email: pokorny@strongreality.sk Ďalšie naše ponuky nájdete na našej webovej stránke www.strongreality.sk Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o
Jahodná
125 000 €
Komplet zrek. 3 izb.byt s loggiou, špajzou a veľkou pivnicou v blízk. centra mesta a vlak. stanice v
STRONG REALITY, s.r.o. – Miroslav POKORNÝ exkluzívne ponúka na predaj moderný, 3 izbový byt s loggiou, špajzou a veľkou murovanou pivnicou v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite na ulici Jilemnického. Tento moderný byt je vo výmere 70m2 a pôsobí útulným dojmom, vyznačuje sa výbornou atmosférou. Nachádza sa na 3.poschodí zateplenej bytovky bez výťahu. Veľkým plusom je lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta (cca. 15 min. pešo od vlakovej stanice a 5 min. od centra mesta). V blízkosti nájdete nákupné strediská, slovenské aj maďarské školy, škôlky, obchody, detské ihrisko… Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ( v roku 2023 ) okrem kúpeľni ( tá bola zrek. v roku 2018), je riešený prakticky, čo vytvára komfortné a pohodlné bývanie. Je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozičné riešenie celého bytu je vytvorené tak, aby zaručilo priestrannosť a pohodlné užívanie každej miestnosti. Bezpečnostnými dverami sa dostaneme do vstupnej haly, odtiaľ je vstup do obývačky a do kuchyne. Z obývacej izby je vstup na loggiu, kde je zaručená kľudná a pokojná relaxácia po náročnom dni. Obývačka je vzdušná, priestranná, kde môžete stráviť príjemné chvíle s rodinou. Ostatné dve izby sú taktiež dostatočného rozmeru, čo umožní ich plné využitie podľa predstáv budúceho majiteľa. Prakticky riešenú kúpeľňu s oknom budú mať radi fanúšikovia leňošenia vo vani. Byt má nové elektrické rozvody, klimatizáciu. V cene je zahrnuté - vstavaná skriňa v spálni a v detskej izbe, kuchynská linka so spotrebičmi. Benefity nehnuteľnosti: • kompletná rekonštrukcia • v blízkosti centrum mesta • loggia, špajza, murovaná pivnica cca. 9m2 • priestranné izby • v cene aj vstavané skrine NOVÁ CENA : 108.000,- € KONTAKT: 0903 781 492 Pokorný Miroslav alebo email: pokorny@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
108 000 €
4 izbový rodinný dom s garážou, prístavbou a letnou kuchyňou v zastavanej časti obce Vydrany, len 1
Táto nehnuteľnosť bola REZERVOVANÁ ! Kľudne nás kontaktujte, ak máte záujem o podobnú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme ! STRONG REALITY –Miroslav Pokorný z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj samostatne stojací štvorizbový rodinný dom s garážou, prístavbou a letnou kuchyňou v zastavanej časti obce Vydrany, len 1 km od okresného mesta Dunajská Streda. Obec Vydrany sa nachádza v južnej časti západného Slovenska v tesnej blízkosti okresného mesta Dunajská Streda a  je vzdialená 50 km od hlavného mesta Bratislava. Počet obyvateľov je 1670. Je vybavená výbornou občianskou vybavenosťou ( kostol, obchod s potravinami, ale v obci je aj materská škola a základná škola). Vo vzdialenosti 3 km je termálne kúpalisko (Dunajská Streda). Dom bol postavený v roku 1972 z kvádra a nachádza sa na pozemku o rozlohe (1068 m2 ). Celková zastavaná plocha domu je 120 m2. Dispozičné riešenie domu:  vstupná hala s priestrannou chodbou, z ktorej je vstup do každej izby. Kuchyňa, špajza, 3 izby +1 izba v podkroví, kúpeľňa s WC. Dom je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave. K dispozícii sú 2 vchody do domu. Okná sú pôvodné drevené. Podlaha je kombinovaná: drevené parkety a dlažba. Dom je z polovice podpivničený, v strešnej časti sa nachádza priestor s balkónom, ktorý môže slúžiť ako štvrtá izba alebo pracovňa. Centrálne vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi v každej izbe. Teplá voda je zabezpečená s elektrickým bojlerom. Dom má vlastnú studňu, je napojený na mestský vodovod a žumpu, pričom pri dome sa nachádza prípojka na kanalizáciu.                                                                                                                                    Za domom sa nachádza hospodárska budova, letná kuchyňa, garáž a samostatná záhrada. Mesačné režijné náklady do 140,-€,  čo zahŕňa elektrinu , vodu a plyn. Viac informácii vám rád poskytnem pri osobnej obhliadke domu. Cena tejto nehnuteľnosti je 130.000,- € KONTAKT: 0903 781 492 Miroslav Pokorný , pokorny@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Vydrany
130 000 €
Rezervované ! 2 izbový byt s balkónom vo východnej časti mesta Dunajská Streda
Táto nehnuteľnosť bola REZERVOVANÁ ! Kľudne nás kontaktujte, ak máte záujem o podobnú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme ! STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom vo východnej časti mesta Dunajská Streda /sídlisko Nová Ves/. Ponúkaný byt s vlastným kotlom a celkovou obytnou plochou 50m2 sa nachádza v novšej stavbe na sídlisku Nová Ves na 2. poschodí bez výťahu. Dispozícia bytu: Predsieň, kde vám dostatok úložného priestoru zabezpečuje vstavaná skriňa. Obývačka je spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, z ktorej je vstup na priestranný balkón o výmere 4,40m2. V obývačke sa nachádza rohová sedačka, TV nábytok s televízorom a klimatizácia. V kuchyni je nová kuchynská linka, plynová varná platňa, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra. Spálňa, ktorá je moderne zariadená a po náročnom dní vám umožní komfortný oddych. Je vybavená manželskou posteľou, pracovným stolíkom a veľkou šatníkovou skriňou. Kúpeľňa je vybavená s vaňou, umývadlom, zrkadlom, toaletou a pračkou. Vo všetkých izbách sú nové plastové okná s vnútornými žalúziami. Podlaha, v predsieni a v kúpeľni je dlažba, v ďalších miestnostiach sú laminátové parkety. Lokalita: v okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti sa nachádza hypermarket Tesco, obchodné centrá, pošta, bankomaty, detské ihrisko, MHD… Lokalita ponúka veľmi dobré napojenie do centra mesta, rovnako ako na obchvat do Bratislavy a do Győru či Komárna. Parkovacích miest je dostatok v okolí bytového domu. Výhody bytu: nízke mesačné náklady ( 100,- € čo zahŕňa elektriku, plyn, studenú, teplú vodu a spoločné náklady), slnečný, priestranný, nepotrebuje ďalšiu investíciu, ideálne 2.poschodie, veľmi dobrá občianska vybavenosť, MHD… Tento útulný byt je vhodný pre všetky vekové kategórie, ale aj ako investícia. Byt sa predáva kompletne zariadený tak ako je zobrazené na fotografiách ! Cena bytu aj so zariadením: 89.000,- € KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
89 000 €
Komplet zariadený 3izb. byt s loggiou a vlastným parkov.miestom v blízkosti vlak. stanice a centra m
STRONG REALITY, s.r.o.- Pokorná Monika z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na prenájom 3 izbový byt s loggiou a vlastným parkovacím miestom v podzemnej garáži. Byt sa nachádza na 1. poschodí s výťahom v Novostavbe na ul. Nemesszegská v Dunajskej Strede. Prenajíma sa komplet zariadený,( viď. fotodokumentáciu ). Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke bytu ! KONTAKT : 0903 948 523 POKORNÁ Monika Nájomné za byt: 700,- Eur /mes. aj s réžiou Nájomné za park. miesto: 50,- eur/ mes. Pri podpise nájomnej zmluvy treba uhradiť : - 1x mesačné nájom za prvý mesiac - 750,- € ( nájomné za byt a za vlastné park.miesto ) - 1x kaucia vo výške 1.000.- € - 1x odmena kancelárie vo výške 750,- € Byt je voľný od 1.apríla ! Domáce zvieratá nie sú povolené ! Majiteľ si prenecháva právo výberu nájomcu. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie ! Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
700 €/mes.
Moderný a zariadený 4izbový rodinný dom (Novostavba)
STRONG REALITY – Marta Horváthová ponúka na predaj 4izbový rodinný dom v tichom prostredí v krásnej obci iba 2km od Dunajskej stredy. Dom so zastavanou plochou 227 m2 bol skolaudovaný v roku 2016 a nachádza sa na pozemku o rozlohe 1358 m2. Nízkoenergetický štvorizbový tehlový rodinný dom je zateplený 15cm polystyrénom. Pri dome je krytá dvojgaráž, krytá terasa, otvorená terasa, okrasná záhrada s ovocnými stromami, bazén, záhradný domček. Dom je napojený na alarm (kamerový systém a bezpečnostné zariadenie). Dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývacia izba s krbom – spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, z ktorej je východ na terasu, práčovňa s úložným priestorom, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom, 2x samostatná toaleta. Kvalitné trojkomorové plastové okná, štýlové vnútorné dvere sú drevené s drevenou zárubňou, podlahy sú plávajúce parkety a dlažba, bezpečnostné vchodové dvere. Automatický zavlažovací systém, vlastná studňa a žumpa – nakoľko v obci nie je funkčná kanalizácia. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením a krbom. Teplá voda je zabezpečená s elektrickým bojlerom. Na dvore sa nachádzajú aj parkovacie státia pre osobné autá. Na povale je veľký úložný priestor. Energetický certifikát: B. Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené moderne, tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Vyznačuje sa čistými líniami a vkusnou kombináciou farieb. Celý dom pôsobí útulne a vyznačuje sa príjemnou atmosférou. Budúci majiteľ tu nájde všetko ku pohodlnému využitiu vlastného bývania. Dom je vhodný pre mladé páry, rodinky i seniorov. Je ideálny pre tých, ktorí už nechcú ďalšie investície do bývania. Výhody bytu: bezpečnosť, bezproblémové parkovanie a nízke mesačné náklady, dobrá občianska vybavenosť. Mesačné režijné náklady: cca. do 180-Eur Cena tejto nehnuteľnosti je 345.000,-€ KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
345 000 €
Starší 4 izbový RD s prístavbou v obci Jahodná okr. Dunajská Streda
Táto nehnuteľnosť bola REZERVOVANÁ ! Kľudne nás kontaktujte, ak máte záujem o podobnú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme ! STRONG REALITY, s.r.o.- POKORNÝ Miroslav z poverenia majiteľa nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj starší 4 izbový rodinný dom vo veľmi zachovalom stave v obci Jahodná, len 10 km od mesta Dunajská Streda. Dom bol postavený z tehál v roku 1965 a celková plocha pozemku je 963 m2, je napojený na verejný zdroj pitnej vody, plyn, elektrinu a septik ( pri hranici pozemku je prípojka na kanalizáciu). Pred dvomi rokmi bola opravená strecha, čo zahŕňa výmenu paro zábrany a nová škridla, dávnejšie boli všetky pôvodné okná vymenené za plastové. Dom má zastavanú plochu 120 m2 a pozostáva s troch izieb na prízemí, samostatnej kuchyne, kúpeľne, WC, špajze a priechodnej haly, z ktorej je aj vstup do pivnice pod halou, v podkroví sa nachádza štvrtá izba o výmere 30 m2. K domu bola pristavaná miestnosť na náradie, garáž a letná kuchyňa . Kúrenie je riešené plynovým kotlom (radiátory). Mesačné náklady na dom sú: plyn 140,- €, elektrina 78,- €, voda 25,- €. Viac informácii vám rád poskytnem pri osobnej obhliadke domu. CENA : 125.000,- EUR KONTAKT: POKORNÝ Miroslav 0903 781 492 alebo email: pokorny@strongreality.sk Ďalšie naše ponuky nájdete na našej webovej stránke www.strongreality.sk Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o
Dunajská Streda
125 000 €
POZEMOK V MIMORIADNE VYHĽADÁVANEJ LOKALITE S PROJEKTOM GRÁTIS !
STRONG REALITY s.r.o.- POKORNÝ Miroslav z poverenia majiteľa ponúka na predaj lukratívny pozemok v Blatnej na Ostrove s rozlohou 2510m2 spolu s pripraveným projektom na výstavbu rodinných domov. Pozemok v tvare obdĺžnika v rozmeroch 21m x 113 m sa nachádza v zastavanej časti obce a disponuje stavebnými povoleniami, ktoré umožňujú uskutočniť výstavbu. Na pozemku sú vybudované všetky inžinierske siete. Poloha pozemku je vynikajúca, keďže leží popri príjazde na diaľnicu R7, vďaka čomu môžete byť v Bratislave za 20 minút a okrem toho máte na skok Dunajskú Stredu aj Šamorín. CENA POZEMKU : 311.500,- € CENA ZA m2 : 124,10 € Pre viac informácií a obhliadku nás prosím kontaktujte na nižšie uvedenom kontakte ! KONTAKT : 0903 781 492 Pokorný Miroslav alebo e-mail : pokorny@strogreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o. V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Blatná na Ostrove
311 500 €
Rodinný dom za cenu bytu v blízkosti vlakovej stanice a centra mesta DS!
STRONG REALITY - Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj  rodinný dom v Dunajskej Strede v tichej slepej ulici, neďaleko od termálneho kúpaliska, ktoré je vzdialené cca. 500m odtiaľ. Rodinný dom je ideálny ako víkendový domček na víkendové relaxácie a grilovačky, alebo môže byť využitý aj na celoročné bývanie. Dom bol postavený z nepálenej a pálenej tehly v roku1955. Zastavaná plocha je 94 m2. Úžitková plocha je 77 m2. Je to dom s dvomi bytovými jednotkami so spoločným dvorom. K domu prislúcha aj súkromný pozemok a garáž. Rovinatý pozemok patriaci k rodinnému domu je z dvoch častí, poskytuje dostatok priestoru pre vytvorenie oddychovej zóny ako aj záhradkárskej časti. Čiastočná rekonštrukcia rodinného domu prebehla v roku 2007: izolácia proti vlhkosti stien, radiátory, vodovodné potrubie, elektrický bojler, dlažby, plávajúca podlaha, plastové okná s izolačným dvojsklom so sieťkami a vnútornými žalúziami a vchodové dvere. Miestnosti domu: predsieň, dve veľké izby, z ktorých jeden je priechodný, veľká kuchyňa s jedálenskou časťou- kuchynská linka na mieru so spotrebičmi, technická miestnosť s umývadlom (plynový kotol, elektrický bojler, prípojka pre pračku), kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Dom je napojený na verejnú sieť, plyn, obecná voda a elektrina. Vykurovanie je zabezpečené s plynovým kotlom napojeným na radiátory. Pozemok je slnečný a uzavretý pletivovým plotom. Mesačné režijné náklady 150 eur. Energetický certifikát "C". V blízkosti sa nachádzajú potraviny, centrum mesta, termálne kúpalisko a hlavný ťah (63) na BA. Viac informácii pri osobnom stretnutí. Cena tejto nehnuteľnosti je 115.000,- Eur KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk Túto nehnuteľnosť nájdete v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Dunajská Streda
115 000 €
3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom ( 2000 m2 ) v obci Vydrany
STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj samostatne stojací trojizbový rodinný dom s garážou v kľudnej časti obce Vydrany. Dom bol postavený v roku 1964 z kvádrovej tehly a nachádza sa na pozemku o rozlohe 2000 m2. Pozemok je vhodný aj na založenie sadu, chov zvierat, prípadne aj na ďalšiu výstavbu. Celková zastavaná plocha domu je 110 m2. Dispozičné riešenie domu: vstupná hala s priestrannou chodbou z ktorej je vstup do každej izby. Kuchyňa s kuchynskou linkou, špajza, 3 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta s technickou miestnosťou, krytá terasa a výstup na dvor. Dom je vo veľmi zachovalom stave, má suché steny, strop je betónový. Okná sú pôvodné drevené. Podlaha je kombinovaná: drevené parkety a dlažba. Nad celým domom je povala. Centrálne vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi v každej izbe. Teplá voda je zabezpečená s elektrickým bojlerom. Dom má vlastnú studňu, je napojený na mestský vodovod a na obecnú kanalizáciu. Za domom sa nachádza hospodárska budova, samostatná pivnica na zeleninu, parkovacie státie pre osobné autá, garáž a oplotený dvor. Pred domom je predzáhradka. Obec Vydrany je vybavená výbornou infraštruktúrou. V blízkosti sa nachádza park, obchody, materská škola, základná škola, autobusová zastávka, kultúrny dom, športové a rekreačné možnosti, zdravotné stredisko s lekárňami. Vo vzdialenosti 3 km je termálne kúpalisko (Dunajská Streda). Obec sa nachádza 1 km od okresného mesta Dunajská Streda. Mesačné režijné náklady 200 eur, čo zahŕňa elektrinu a plyn. Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke domu. Cena tejto nehnuteľnosti je 156.000,- Eur KONTAKT: 0907 226 093 Marta Horváthová alebo email: horvathova@strongreality.sk V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku. Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru a taktiež zabezpečíme Vám Znalecký posudok. Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.
Vydrany
156 000 €