NA PREDAJ POSCHODOVY 5 izb. DOM, NOVÉ ZÁMKY
Na predaj priestranný poschodový 5 izbový rodinný dom v Nových Zámkoch. Pozemok má výmeru 5,78 á, úžitková plocha domu je 245 m2. Stavba je z r. 1992, v r. 2007 bolo dostavané podkrovie a prístavba využívaná ako sklad, dielňa. Dom bol postupne dostavovaný a renovovaný. !!! DOM JE MOŽNÉ VYUŽÍVAŤ AKO DVOJGENERAČNÝ !!! VÝHODY: na pozemku je studňa, jazierko, bazénik, vonkajší krb, altánok, prístrešok, voliéra pre psíka. DISPOZÍCIA - priložené pôdorysy PRÍZEMIE: - vstupná chodba - kuchyňa – z nej je aj vstup do záhrady - spálňa s klimatizáciou - obývacia izba - jedáleň – z nej schody do podkrovia - kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou - samostatná toaleta - špajza (technická miestnosť ) POSCHODIE: - chodba - 3 izby – z jednej je možnosť dokončiť terasu ( v 1 z miestností je urobená predpríprava na kuchyňu = možnosť ďalšej samostatnej obytnej jednotky ) - kúpeľňa s rohovou vaňou a 2 umývadlami - samostatná toaleta TECHNICKÉ PARAMETRE: - dostavované podkrovie + dielňa, čiastočné podpivničenie - zateplenie 10cm polystyrénom - sedlová strecha – krytina škridla - nové plastové okná, v podkroví strešné okná Velux, podlahy, omietky, KL - nové rozvody - elektriny, vody, plynu, nový komín (revízie) - klimatizačné jednotky 4ks - centrálne kúrenie – radiátormi, plynový kondenzačný kotol nový – r. 2013 - ohrev vody elektrickým bojlerom - dom má bezpečnostný monitorovací systém - elektrická posuvná brána IS: mestská voda, elektrina, plyn, kanalizácia Na dome je potrebné dokončiť fasádu – dať omietku. Dom je bez tiarch, po vyplatení kúpnej ceny voľný k nasťahovaniu. LOKALITA: V tichej lokalite, zároveň sú blízkosti všetky obchody a občianska vybavenosť. Cena: v RK V prípade, že sa rozhodnete nehnuteľnosť financovať Hypotekárnym úverom cez nášho finančného poradcu – !!! UHRADÍME VÁM ZNALECKÝ POSUDOK !!! V cene sú Právne služby a Finančné poradenstvo. NAJVYŠŠIA OCHRANA: naše kúpne zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM ... chránime našich klientov. Iveta Očenášová M: +421 905 383 682 E: iveta.ocenasova.sl@gmail.com Sweet Living, s.r.o.
Nové Zámky
dohodou
NA PREDAJ EXKLUZÍVNY, VÝNIMOČNÝ BYT - PENTHOUSE, NOVÉ ZÁMKY
NA PREDAJ NADŠTANDARDNÝ, STREŠNÝ - ZAUJÍMAVO RIEŠENÝ - 3 izbový ZARIADENÝ BYT O VÝMERE 152 m2 + loggia 25,4 m2 neďaleko centra okresného mesta Nové Zámky. Byt ponúka atypickú, modernú, otvorenú dispozíciu priestoru s vybavením a vyhotovením vysokého štandardu. Je rozdelený na dennú a nočnú časť, denný priestor je presvetlený francúzskymi oknami a celý byt je kompletne zariadený dizajnérskym nábytkom na mieru. Nachádza sa v polyfunkčnom objekte na vrchnom poschodí - je to jediný byt do ktorého sa výťahom dostanete do chodbičky so vstupom len do tohto bytu. Po celej šírke bytu je loggia. DISPOZÍCIA: - vstup do bytu - otvorený priestor – obývačka s kuchyňou (KL na mieru so vstavanými spotrebičmi) - predel nábytkom od obývačky – pracovný kút pre 2 pracovné miesta - izba - spálňa - kúpeľňa s 2 umývadlami, veľkou vaňou, sprchovým kútom, toaletou - samostatná toaleta - technická miestnosť – kotol, práčka, sušička, regále Priložený pôdorys bytu. TECHNICKÉ PARAMETRE: - byt má hladké sadrokartónové omietky + dekor na stenách a tapety - sadrokartónové podhľady so zabudovaným osvetlením + dekoračné svietidlá - podlahy – drevené parkety + keramická dlažba - okná hliníkové s izolačným sklom a vonkajšími elektrickými roletami - klimatizácia KÚRENIE: - ústredné teplovodné podlahové kúrenie – vlastný kotol Turbo BYT JE VYBAVENÝ INTELIGENTNÝM SYSTÉMOM RIADENIA DOMÁCNOSTI. V bytovom dome je výťah vyššieho štandardu (hotelového typu). ĎALŠIE FOTKY BYTU NA VYŽIADANIE EMAILOM. CENA: 490.000,- EUR V cene sú Právne služby a Finančné poradenstvo. NAJVYŠŠIA OCHRANA: naše kúpne zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM... chránime našich klientov. Iveta Očenášová M: 0905 383 682 E: iveta.ocenasova.sl@gmail.com Sweet Living, s.r.o.
Nové Zámky
490 000 €
REZERVOVANÉ, NA PREDAJ 2 RD DVORY NAD ŽITAVOU, okr. NOVE ZÁMKY
VO VÝHRADNOM ZASTÚPENÍ RK SWEET LIVING !!! REZERVOVANÉ !!! Na predaj dva rodinné domy zo 60tych rokov postavené na pozemku o výmere 13,79 á v dobrej lokalite v obci Dvory nad Žitavou. Obec je vzdialená len 6 km od okresného mesta Nové Zámky, 17 km od obce Podhájska, ktorá má termálne kúpalisko a bazény s jedinečnou liečivou geotermálnou vodou podobnou zložením mŕtvemu moru. Domy sú v pôvodnom stave, majú drevené okná a podlahy, škridlovú strechu. Na pozemku je studňa. Stavby vhodné na: - bývanie + podnikanie - 2.dom vhodný na dielňu - rekonštrukciu - po zbúraní domu pozemok vhodný na stavbu nového domu 1. STAVBA: - 3 izbový dom postavený z tehly Dom je podpivničený a má úložnú povalu. Tento dom bol obývaný do 5/2020. Kúrenie: plynovým kotlom, radiátormi DISPOZÍCIA: - vstup do domu, hala - 3 izby - kúpeľňa s toaletou - kuchyňa so špajzou – z nej vstup do záhrady 2. STAVBA: - dlhý vidiecky dom postavený z nepálenej tehly Dom bol naposledy využívaný ako predajňa a sklad. Kúrenie: plynovými gamatkami DISPOZÍCIA: - vstup do domu - 2 priechodné miestnosti - kúpeľňa s toaletou - v ďalšom vchode kuchyňa so špajzou - hospodárska časť – dielňa, bývalá garáž IS: obecná voda, elektrina, plyn Odpad riešený žumpou. Nehnuteľnosti nemajú energetický certifikát. Obec Dvory nad Žitavou disponujú všetkou občianskou vybavenosťou. Cena: v RK V cene sú Právne služby a Finančné poradenstvo. Pomôžeme Vám s vybavením úveru ! V prípade, ak si zvolíte nášho finančného poradcu – !!!UHRADÍME ZNALECKÝ POSUDOK !!! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM... chránime našich klientov. Iveta Očenášová M: 0905 383 682 E: ivetaocenasova.sl@gmail.com Sweet Living, s.r.o.
Dvory nad Žitavou
dohodou
NA PREDAJ 20 á POZEMOK, DVORY NAD ŽITAVOU, okres NOVÉ ZÁMKY
ILUSTRAČNÉ FOTO PRE DOM DO SVAHU Na predaj stavebný pozemok o výmere 1968 m2 v obci Dvory nad Žitavou, okres Nové Zámky. Pozemok je vhodný kvôli prevýšeniu asi v 2/3 cca o 1,5 m - na výstavbu zaujímavého domu do svahu - viď ilustračné foto. Obec je vzdialená len 5 min. autom od okresného mesta Nové Zámky. V obci sa nachádzajú podzemné termálne pramene s liečivou vodou - kúpa pozemku je dobrá investícia do budúcnosti. Pri vstupe na pozemok je murovaná chatka so zavedenou elektrinou - možnosť využívať ju ako sklad pri stavbe domu. Na pozemku je vŕtaná 16 m hlboká studňa s čerpadlom, suchá toaleta, pozemok je oplotený. V záhrade sú ovocné a orechové stromy. Cena 27,43/m2 IS: elektrina a studňa na pozemku, mestská voda, prípojka plynu a kanalizácia je pred pozemkom Cena: 54 000 € Iveta Očenášová, M: 0905 383 682 E-mail: iveta.ocenasova.sl@gmail.com Právne služby a finančné poradenstvo sú pre našich klientov ZDARMA ! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM... chránime našich klientov.
Dvory nad Žitavou
54 000 €
NA PREDAJ POZEMOK 800m2, ANDOVCE, okres NOVÉ ZÁMKY
PONUKA EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!! INVESTÍCIA DO NEHNUTEĽNOSTI - NAJLEPŠIA OCHRANA VAŠÍCH PEŇAZÍ PRED INFLÁCIOU !!! Na predaj pekný stavebný pozemok s ideálnou výmerou 800 m2 v ulici novo-vystavaných rodinných domov v obci Andovce, vzdialenej len 5min. autom od okresného mesta Nové Zámky. Pozemok má rozmery: šírku 20 m a dĺžku 40 m. Inžinierske siete: na pozemku je už vybudovaná elektrická prípojka, vodovodná prípojka je pred pozemkom. Odpad je plánovaný septikom. Cesta zatiaľ nespevnená. V okolí je väčšina pozemkov už zastavaná novými domami. Cena: 79.900,- Iveta Očenášová M: 0905 383 682 E: iveta.ocenasova.sl@gmail.com Sweet Living, s.r.o. Právne služby a finančné poradenstvo sú ZDARMA! Pomôžeme Vám s vybavením úveru. NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM... chránime našich klientov.
Andovce
79 900 €
NA PREDAJ 50 á POZEMOK POD LESOM ZO STARŠÍM DOMOM, PODHÁJSKA
Na predaj rozsiahly, slnečný 50 á pozemok, v peknom prostredí plnom zelene, obec Podhájska. TÁTO PONUKA JE INVESTIČNÁ - veľkorysý pozemok poskytuje možnosti na rozparcelovanie a výstavbu domov, alebo je vhodný pre menšiu farmu, hospodárstvo, pestovanie poľnohospodárskych plodín. Na pozemku je dom z 50tych rokov z pálenej tehly, má 3 izby, kuchyňu , kúpeľňu, wc, vstupnú chodbu. Pôvodný stav, stavba si vyžaduje rekonštrukciu. Za domom je drevená hospodárska stavba, studňa. Na pozemku sú všetky inžinierske siete: mestská voda, elektrina 230 V/400v, plyn, žumpa. Neďaleko sa nachádza supermarket, termálne kúpalisko, škola, pošta, reštaurácie. Obec je vzdialená 14km od mesta Šurany, 25km od okresného mesta Nové Zámky. V obci stoja rýchliky smer Bratislava a Zvolen. Termálne kúpalisko Podhájska je vyhľadávané kvôli geotermálnej vode, ktorá má zloženie ako voda v mŕtvom mori. Cena: 225 000 € Iveta Očenášová M: 0905 383 682 E: iveta.ocenasova.sl@gmail.com Sweet Living, s.r.o. Právne služby a finančné poradenstvo sú ZDARMA ! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM... chránime našich klientov
Podhájska
225 000 €
PEKNÝ 22 á STAVEBNÝ POZEMOK V DOBREJ LOKALITE, JASOVÁ, okr. NOVÉ ZÁMKY
!!! VHODNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ - ZAMEDZTE INFLÁCII SVOJICH PEŇAZÍ !!! CHCETE MAŤ SÚKROMIE? POTREBUJETE VEĽKÝ POZEMOK? Táto ponuka je v tom prípade pre Vás :) Na predaj stavebný pozemok o výmere 2206 m2 v centre obce Jasová, okres Nové Zámky. Obec je vzdialená 20 km od okresného mesta Nové Zámky, 17 km od termálneho kúpaliska s geotermálnou vodou v Podhájskej. Šírka pozemku je 28 m, je mierne svahovitý. Pozemok je v dobrej lokalite - v blízkosti je všetka občianska dostupnosť. Momentálne sú IS k tomuto pozemku na výstavbu 1 domu, v prípade záujmu o postavenie 3 rodinných domov je treba zosilniť elektrickú prípojku. IS: voda, elektrina, plyn – na komunikácii pred pozemkom. Odpad by sa riešil septikom, kanalizácia zatiaľ v obci nie je. Občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, obecný úrad, pošta, potraviny, obchodíky, farmárska reštaurácia TERA, jazdecký areál. Cena: 30 €/m2 Celkom: 66.180,- EUR Iveta Očenášová M: 0905 383 682 E: iveta.ocenasova.sl@gmail.com Právne služby a finančné poradenstvo sú ZDARMA ! Pomôžeme Vám s vybavením úveru ! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM... chránime našich klientov.
Jasová
66 180 €
DOM NA 36,54 á POZEMKU, TRÁVNICA, okr. NOVÉ ZÁMKY
!!! INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ !!! Na predaj komerčný objekt – ubytovacie zariadenie na veľkom 3654 m2 pozemku, obec Trávnica, okres Nové Zámky. Obec je vzdialená len 2km od termálneho zariadenia v Podhájskej, 16 km od mesta Šurany a 30 km od okresného mesta Nové Zámky. Obec leží v peknom prostredí Podunajskej pahorkatiny, obklopená lesmi, nachádzajú sa tu dve vodné nádrže. Vzhľadom na pekné prostredie a veľký pozemok má táto nehnuteľnosť využitie: - Agroturistika - Chov koní alebo iných zvierat - Ubytovacie zariadenie - Možnosť výstavby DISPOZÍCIA - priložený pôdorys: - 4 izby, v každej sú 4 postele, kuchynský kút, sprchový kút a toaleta. K dispozícii je spoločná obývacia izba a kuchyňa. Zastrešená terasa. Pozemok okolo domu je udržiavaný, s výsadbou ovocných stromov, vyasfaltovaná plocha v minulosti slúžila ako tenisový kurt, alebo ihrisko na loptové hry. V obci je základná škola spojená s materskou školou, potraviny, OÚ, praktický lekár, futbalové ihrisko. Cena: 190.000,- EUR Iveta Očenášová M: 0905 383 682 E: iveta.ocenasova.sl@gmail.com Právne služby a finančné poradenstvo sú ZDARMA ! Pomôžeme Vám s vybavením úveru ! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM... chránime našich klientov.
Nové Zámky
190 000 €