Nová telocvičňa na prenájom, Popradská ulica, len 33 eur/deň
Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruovanú malú telocvičňu na jednom z najobľúbenejších sídlisk Košíc, na Terase, na Popradskej ulici. Úžitková plocha telocvične je 70 m2, a rozmery sú približne 10m x 7m. Telocvičňa je vhodná pre rôzne skupinové športy, jógu, pilates, SM systém, posilňovacie svičenia, kondičné tréningy ... Objekt má výbornú dopravnú obslužnosť, je v dosahu MHD, v blízkosti nových bytových domov s množstvom bytových jednotiek. K telocvični patria vyhradené parkovacie miesta. Cena za prenájom telocvične vrátane médiíí je 1.000 eur/mesiac, jednomesačný depozit.
Košice II - Západ
1 000 €/mes.
Zariadený byt v novostavbe Rezidencia Centrum, Baštová ulica
Mišková reality ponúka na prenájom veľmi pekný, nadštandardný 2-izbový byt v novostavbe na Baštovej ulici, v samotnom centre mesta. Byt s výmerou 42 m2 sa nachádza na prvom poschodí bytového domu, má francúzske okno orientované na východ, na Baštovú ulicu a okno izby orientované do átria. Byt je rozdelený na obývaciu izbu spojenú s kuchynskou časťou, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou, vstupnú prechodovú chodbu a spálňovú časť. Obývacia izba je zariadené nábytkom - sedačkou, TV, konferenčným stolíkom. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi - chladnička, indukčná doska, digestor, varná kanvica. mikrovlná rúra, práčka. Vo vstupnej chodbe je umiestnená veľka vstavaná skriňa na mieru. V spálni je manželská posteľ, lampa a drevená komoda. Byt je hneď voľný, je vhodný maximálne pre dve osoby, bez zvierat. Cena za prenájom vrátane médií a internetu je 1000 Eur, jednomesačný depozit.
Košice I - Staré Mesto
1 000 €/mes.
Prenájom obchodných priestorov, OC Mila - Ťahanovce
Ponúkame na prenájom komerčné obchodné priestory v obchodnom centre Mila na Americkej triede č.13, Sídlisko Ťahanovce. Celková úžitková plocha priestorov je 450 m2. Priesory sa nachádzajú na poschodí obchodného centra, so vstupom do priestorov z pasáže s rôznymi obchodmi. Priestor je vhodný napr. na predajňu textilu... Cena za prenájom je 10 €/m2/mesiac, vrátane nákladov na elektrickú energiu, vodu, teplo, upratovanie spoločných priestorov a odvoz odpadu. Priestor je hneď voľný.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
10 €/mes.
Útulný rodinný dom na predaj, obec Slivník
Ponúkame na predaj útulný 3-izbový rodinný dom v zemplínskej obci Slivník, vzdialenej približne 30 km na ceste z Košíc a 20 km z Trebišova. Nehnuteľnosť sa nachádza v slepej uličke mimo hlavnej cesty na krásnom, upravenom pozemku s celkovou výmerou 795 m2 (pozemok je rozdelený na dve časti). Ide o nehnuteľnosť z roku 1976, ktorá bola v roku 2015 kompletne a kvalitne zrekonštruovaná. Dom je zateplený minerálnou vatou. Nehnuteľnosť je napojená na obecný vodovod a vlastnú studňu. Dom je z jednej tretiny podpivničený, kde sa nachádza vkusná vínna pivnica. Rekonštrukcia zahŕňa kompletnú výmenu všetkých rozvodov médií v dome, medené rozvody elektroinštalácie, nové stierky, novú plechovú strechu (dom je podrezaný), nové plávajúce podlahy, nové plastové okná a dvere, nové radiátory a kotol na ohrev vody a vykurovanie, novú sanitu, obklady a dlažbu. V kuchyni je kuchynská linka na mieru so spotrebičmi, plynovým sporákom a ukončená barovým sedením. Z kuchyne je vstup do príručnej špajze. Obývacia izba má výhľad do záhrady a nachádza sa tu kachľová pec na drevo, ktorá dodáva priestoru čaro a pocit tepla. Súčasťou spálne je samostatný šatník. Ďalšia obytná miestnosť je detská izba. Kúpeľňa je spoločná s toaletou, nachádza sa tu dvojumývadlo. Interiér domu je zariadený s vkusom v príjemných pastelových farbách, ktorým dominuje tyrkysová a s citom pre detaily, s množstvom drevených doplnkov a dreveným nábytkom. V dome je predpríprava na zabezpečovací systém. Nehnuteľnosť sa nachádza na vkusne upravenom a udržiavanom pozemku, s výsadbou okrasných drevín, oplotenom gabiónovým plotom a bránou. Vedľa domu je altánok na posedenie v prírode. Na druhej parcele patriacej k domu je drevárnička na uskladnenie dreva. Predáva sa útulný dom(ov), bez potreby úprav, rekonštrukcie, ideálny na víkendový oddych pre ľudí žijúcich v meste, pekné bývanie pre pár alebo mladú rodinu. Dohodnite si obhliadku na telefónnom čísle 0917 863 007. Virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť na linku: https://my.matterport.com/show/?m=WTM2FKvAcvB
Slivník
166 000 €
Sklady na prenájom, aj krátkodobo, po častiach, Nad jazerom
Ponúkame na prenájom skladové priestory, vhodné pre potravinárstvo, pre distribučné alebo logistické služby alebo ľahkú výrobu v mestskej časti Nad Jazerom. Skladové priestory sa nachádzajú necelých 7 km od centra mesta, s dobrým napojením na diaľnicu a dobrou dostupnosťou na medzinárodné letisko. Výmera skladových priestorov je 2.600 m2, v podzemnom podlaží je 367 m2, plocha kancelárskych priestorov 47 m2. Hala je vybavená sociálnymi zariadeniami, šatňami, kuchynkou a kancelárskymi priestormi. Celková plocha pozemku je 5.222 m2. Nostnosť 5t/m2. Prístup ku skladu je možný priamym vjazdom, aj kamiónom, možnosť nakladania na dvoch nákladných rampách. Parking pre zamestnancov pred skladovými priestormi. Priestor je hneď voľný. Priestory je možné prenajať si aj krátkodobo (niekoľko mesiacov) a rozdeliť na dve časti. Cena 3 Eur/m2, plus náklady na spotrebované médiá + DPH.
Košice IV - Nad jazerom
9 000 €/mes.
Chata v obci Skároš
Mišková reality ponúka na predaj dvojpodlažnú záhradnú chatu v intraviláne malebnej obci Skároš, situovanej v južnej časti hornádskej kotliny, kde sa prevažná časť rozprestiera na Slanských vrhoch. Obec Skároš je vzdialená približne 15 km od Košíc a zároveň neďaleko od maďarskej hranice. Chata sa nachádza na pozemku obdĺžnikového tvaru s celkovou výmerou 398 m2 (rozmery pozemku sú cca 13m x 31m), neďaleko potoka Marovka, na ulici so zástavbou rodinných domov a chát. Prístup ku chate je po obecnej asfaltovej ceste. Zastavaná plocha je 25 m2. Chatka bola v roku 2018 rekonštruovaná - vymenené plastové okná, nová plechová strecha s izoláciou, vymenená sanita a nové obklady v sprchovacom kúte. V chatke sa na prízemnom podlaží nachádza kuchynský kút s chladničkou, sedením a stolom, sprchovací kút a toaleta, poschodie je možné využívať ako oddychovú zónu na spanie. Chata je napojená na obecný vodovod, elektrinu (aj 380V) a žumpu. Na prístupovej ceste pred chatou je vedený plyn. Pozemok je upravený, terasovitý, nachádzajú sa ňom ovocné stromy - jablone, hrušky, slivky, marhule. Nehnuteľnosť je ideálna ako rekreačné, víkendové a oddychové bývanie. Cena energií: 40 Euro / mesiac
Skároš
68 000 €
Pozemok na podnik. účely, Osloboditeľov - Barca
Ponúkame na predaj pozemok situovaný pri hlavnej ceste v mestskej časti Košice - Barca, na ulici Osloboditeľov. Pozemok má nepravidelný tvar s celkovou výmerou 1877 m2 (v prípade záujmu možnosť dokúpiť ďalších 800 m2). Pozemok sa nachádza v zastavanom polyfunkčnom území. V platnom územnom pláne zóny je lokalita určená ako funkčné plochy občianskej vybavenosti a obytné plochy pre rodinné domy. Pre výstavbu objektu občianskej vybavenosti je stanovená maximálna prípustná výška objektu 3 nadzemné podlažia a koeficient zastavanosti max 0,45. Pozemok je rovinatý, bez stavby na pozemku. Všetky inžinierske siete sú v bezprostrednom dosahu. Pozemok je vhodný na výstavbu sídla firmy, budovy predajne, maloobchod a služby so skladmi, obchodných priestorov, dielne, showroomu, nevýrobných služieb, odbytových zariadení, prípadne rodinného domu a objektu pre funkciu občianskej vybevenosti. Prípustná je výstavba objektu s tromi nadzemnými podlažiami. Pozemok má výhodnú polohu, nachádza sa 4 km od strategického parku Valaliky Industrial Park, ktorý pritiahne ďalšie dodávateľské a stavebné spoločnosti, s vytvorením niekoľko tisíc nových pracovných miest. Pre viac informácií kontaktujte 0917 863 007.
Košice IV - Barca
430 000 €
Tehlový rodinný dom s veľkým pozemkom, Kuzmice
Ponúkame na predaj tehlový rodinný dom postavený v šesťdesiatych rokoch v obci Kuzmice, okres Trebišov. Obec je vzdialená od mesta Košice 34 km. Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce, so vstupom na pozemok z Hlavnej ulice. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1.482 m2 (šírka pozemku je 13m, dĺžka pozemku je 115m). Rozmery domu sú 12m x 9m. Dom má jedno nadzemné podlažie s tromi izbami a príslušenstvom, ktoré tvorí kuchyňa, kúpeľňa, špajza a chodba. Dom má aj polosuterén, ktorý môže slúžiť na uskladnenie vecí, prípadne na práce súvisiace so záhradou. Povalový priestor nie je zobytnený. Dom je v pôvodnom zachovalom stave, s drevenými oknami, peknými, zachovalými drevenými parketami a drevenou dýhovou podlahou v jednej izbe. Dom je napojený na plyn, elektrinu a obecný vodovod. Dom je vykurovaný radiátormi na plynový kotol, ktorý zabezpečuje aj ohrev teplej vody. V obci už je kanalizácia, aktuálne prebieha napojenie jednotlivých nehnuteľností na kanalizáciu. Na pozemku je aj studňa, ktorú je možné využívať na úžitkovú vodu. Strecha je pôvodná. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova, ktorá sa môže využívať ako dielňa, garáž... Rozmery budovy sú 5m x 11m. V obci sa nachádza základná a materská škola, potraviny, kostoly, drobné služby, pošta, obchody, lekáreň, zubná ambulancia, všeobecná ambulancia pre deti a dorast a pre dospelých. Cena dohodou.
Kuzmice, Trebišov
dohodou
Pozemok pre dom na samote, ranč, haciendu,...Svinica
Ponúkame na predaj pozemok v obci Svinica, ktorá je dostupná do 10 minút cesty autom po diaľnici D1 z Košíc. Nehnuteľnosť – pozemok sa nachádza na rozhraní obcí Bidovce a Svinica, na miernom kopci za záhradkárskou lokalitou vo Svinici. Pozemok je situovaný na vrchu kopca, preto je zaujímavý pekným výhľadom na celé okolie. Celková výmera pozemku je veľkorysá, a to 5.797 m2, z toho je 391 m2 klasifikovaných ako ostatná plocha a 5.406 m2 je orná pôda. Táto výmera ponúka novému vlastníkovi dostatočné súkromie. Pozemok je vhodný na výstavbu domu, haciendy, ranču, usadlosti, chalupy na samote, chov koní... alebo ako investícia do budúcnosti s potenciálom na IBV (v horizonte niekoľkých rokov rozširujúca sa výstavba aj zo smeru od susednej obce Bidovce). Prístup na pozemok je po obecnej nespevnenej komunikácii. K nehnuteľnosti je vypracovaný projekt na elektrickú prípojku a projekt na rodinný dom (v prípade záujmu je k dispozícii v cene nehnuteľnosti). Pozemok sa predáva v celku.
Svinica
100 000 €
Súkromie v rodinnom dome v Bidovciach
Bývať obklopený lesom, s výhľadom na prírodu, bez niekoľkých susedov a bez premávky pred domom. Práve také je bývanie v útulnom prízemnom 4-izbovom drevodome v obci Bidovce. Drevodom je postavený na konci prístupovej cesty, na rovinatom pozemku s výmerou 959 m2, zo všetkých strán ohraničenom stromami a poliami. Zastavaná plocha domom je 127 m2. Dom je napojený na kanalizáciu, vodovod a elektrinu a bol koluadovaný v lete v roku 2017. V dome je podlahové kúrenie, samostatne nastaviteľné pre každú obytnú miestnosť. Veľkou energetickou výhodou je rekuperácia. V obývacej izbe komfort bývania zvyšuje klimatizácia. V celom dome sú plastové okná a plávajúce podlahy. Dispozícia domu je riešená veľmi prakticky - všetky miestnosti sú samostatné, z obývacej miestnosti a zo spálne je výstup na terasu, prípadne do zimnej záhrady. Spálňa domu je orientovaná na východnú stranu, obývačka s jedálňou na južnú stranu a vstup do domu je zo západanej strany, kde sú orientované aj dve izby (detská izba a pracovňa). Súčasťou kuchyne je rohová kuchynská linka vyrobená na mieru s barovým sedením. Kuchyňa je voľne prepojená s jedálenskou časťou a obývacou časťou. V dome sa nachádza aj technická miestnosť. Na pozemku sa nachádza sklad na uskladnenie náradia, bicyklov,... Dostatočne veľký pozemok ponúka možnosť realizácie bazéna, prístrešku pre auto alebo garáž, výsadby ovocných stromov alebo okrasných drevín. Dom sa nachádza v strediskovej obci, ktorá má veľký potenciál rozvoja rekreácia a cestovného ruchu, nachádza sa tu geotermálny vrt (významný projekt Geoterm). V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, základná škola, Spoločný školský úrad Bidovce, dobrovoľný hasičský zbor, miestny spolok Červeného kríža, folklórny súbor, knižnica, lekáreň, služby a množstvo šporotových príležitostí. Virtuálnu 3D prehliadku si môžete pozrieť na linku: https://my.matterport.com/show/?m=XSj8UGVYmA3
Bidovce
293 000 €