Plne zariadený 2-izbový byt na prenájom v úplnom centre mesta
Ponúkam na prenájom priestranný a moderný 2-izbový byt na rozhraní historického a novovzniknutého moderného centra mesta. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. Byt je plne zariadený a skvelo dispozične riešený pre jednu alebo dve osoby. Je určený pre nájomcov, ktorí ocenia jeho bezprostrednú blízkosť OC Eurovea, Twin City, nového Nákupného centra Nivy centrum, Jakubovho námestia alebo nábrežia Dunaja. PODMIENKY NÁJMU: byt sa prenajíma minimálne na jeden rok. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá vratný depozit vo výške 800,- EUR, ktorý je nevratný len v prípade predčasného ukončenia nájmu. Možnosť domáceho zvieraťa s hygienickými návykmi. Cena nájmu: 550,- EUR + 150,- EUR (energie a internet).  PROVÍZIU RK NEPLATÍTE. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
550 €/mes.
4-izbový byt pod zrekonštruovanou strechou s výhľadom do korún stromov
Ponúkame Vám rodinné bývanie v nízkopodlažnom bytovom dome pod zrekonštruovanou a zateplenou strechou. Tento 4-izbový byt s nadštandardnou dennou zónou prešiel vizuálnou rekonštrukciou pred 20 rokmi, pri ktorej došlo aj k zobytneniu časti balkóna. Otvorenie a rozšírenie dennej zóny vytvorilo moderný a svetlý priestor, ktorý Vás hneď očarí. Aj po zobytnení má byt plnohodnotný balkón (7,60 m2) s čarovným výhľadom do korún stromov. Vďaka svojej SV orientácií dennej častí a faktu, že bytový dom je obkolesený prírodou sa byt počas letných dní neprehrieva. Pre rodiny je obrovským benefitom tejto dispozície komora s oknom pri kuchyni a samostatný šatník v nočnej časti bytu. K bytu prislúcha obrovský pivničný priestor v suteréne bytového domu na rôzne športové vybavenie pre celú rodinu. 4-podlažný bytový dom bez výťahu má len 16 bytových jednotiek so slušnými susedmi. Prešiel kompletnou rekonštrukciou a je pravidelne udržiavaný. Lokalita plná zelene, ihrísk, obchodov a služieb je ako stvorená pre rodiny s deťmi. V pešej dostupnosti sa nachádza Materská škola, Základná škola, Pedagogická stredná škola, 2 veľké detské ihriská, tenisový kurt, športové ihrisko s bežeckou dráhou, Hokejový štadión, Športová hala, Zdravotne stredisko, park a mnoho iného.
Bratislava IV - Dúbravka
239 900 €
Príjemný, priestranný, mestský rodinný dom na súkromej ulici
Ak patríte medzi tých, ktorí hľadajú pre svoju rodinu kľudné bývanie v uzavretej ulici nie ďaleko od mesta, čítajte ďalej. Ponúkame Vám z vonku nenápadný dom v uzavretom areály rodinných domov v lokalite Pod agátmi na hranici mestskej časti Ružinov.  Celá komunita sa vyznačuje kompaktnosťou a pri prejazde bránou máte pocit, že ste v nejakej príjemnej dovolenkovej destinácii. V dome vďaka orientácii Vám doslova učaruje krásne presvetlený priestor celej dennej zóny  a na poschodí 3 spálne a pracovňa s výhľadmi do zelene. Pri výstavbe celej komunity boli použité kvalitné materiály a to či už pri stavbe domov ako aj pri interiéroch jednotlivých domov. Bonusom je nízko údržbová záhrada akurátnej veľkosti, príjemný altánok umiestený v tieni, vírivka, sauna, skrátka všetko čo moderná rodina ocení. Neváhajte a príďte spolu s nami  pocítiť výnimočnú atmosféru daného miesta.
Bratislava II - Ružinov
639 000 €
Priestranný 3-izbový byt s terasou a predzáhradkou v novostavbe Arboria
Ponúkame Vám tento priestranný a skvelo dispozične riešený 3-izbový byt pre rodiny s vlastnou záhradou. Záhrada s prekrytou terasou je orientovaná do tichého a zeleného moderného vnútrobloku v novovybudovanej štvrti bytových domov Arboria. Táto jedinečná ponuka určite záujme mladé rodiny, nakoľko vlastná záhrada s terasou výrazne zvyšuje komfort bývania. V byte sa okrem praktickej technickej miestnosti pre práčku a sušičku nachádza aj samostatný šatník pri vchode do bytu a výhodou sú dve toalety. O priestor v byte nie je núdza, nakoľko má nadštandardné izby (15,52 m2 a 15,48 m2), žiadanú otvorenú dennú zónu s výstupom do záhrady a v suteréne bytového domu samostatnú pivnicu (2,90 m2). Benefitom je možnosť dokúpiť si garážové státie v suteréne bytového domu v hodnote 15.000,- EUR. Bytový komplex Arboria sa nachádza v novovybudovanej časti Trnavy, s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti, cyklotrasami, zelenými vnútroblokmi a priamym napojeným na diaľničný obchvat.
Trnava
259 900 €
2-izbový, úplne nový, byt v obytnom dome GAUDÍ
GAUDÍ je situovaný v tichej a príjemnej lokalite Kukorelliho park, ktorý sa stal obľúbeným miestom na trávenie voľného času všetkých vekových kategórií. V pešej dostupnosti bytového domu sa nachádza „VŠETKO“ občianska vybavenosť je vynikajúca (školy, škôlky, lekári, obchody, kiná, nákupné centrá, divadlo, športoviská atď....). Keď sa povie bytový dom GAUDÍ, každého hneď napadne dom na Nivách zaujímavý svojou architektúrou a netradičným prevedením fasády. Bytový dom GAUDÍ je zaujímavý svojou polohou (hranica mestskej časti Staré Mesto a časti Nivy) a veľmi dobrým zasadením už do existujúcej bytovej zástavby v tesnej blízkosti sídliska 500 bytov. Máme pre vás opäť zaujímavú ponuku, ktorú ocenia nároční klienti vyhľadávajúci rodinné bývanie bez kompromisov takmer v centre mesta. Zmenou funkcie administratívnych priestorov v polyfunkčnom dome Gaudí vznikne niekoľko úplne nových, moderných, bytových jednotiek v nadštandardnom prevedení s modernými technológiami. Kolaudácia sa odhaduje na zimu roku 2024. Prezentovaný byt je navrhnutý ako 2-izbový, v súčasnosti s výmerou 61,6 m2 ( plus pivnica 4 m2 a terasa 5,45m2) Dokonalé presvetlenie a optické predĺženie izieb znásobia francúzske okná vo všetkých izbách s exteriérovými žalúziami. Maximálny komfort bývania dopĺňa stropné chladenie a kúrenie v celom byte, s doplnením rekuperácie do izieb. Byt sa ponúka zariadený vo vyššom štandarde bez kuchynskej linky. K bytu je možné kúpiť garáž alebo garážové státie za cenu 45.000 ,- EUR.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Úplne nový 3- izbový byt s novou technológiou v obytnom dome GAUDÍ
GAUDÍ je situovaný v tichej a príjemnej lokalite Kukorelliho park, ktorý sa stal obľúbeným miestom na trávenie voľného času všetkých vekových kategórií. V pešej dostupnosti bytového domu sa nachádza „VŠETKO“ občianska vybavenosť je vynikajúca (školy, škôlky, lekári, obchody, kiná, nákupné centrá, divadlo, športoviská atď....). Keď sa povie bytový dom GAUDÍ, každého hneď napadne dom na Nivách zaujímavý svojou architektúrou a netradičným prevedením fasády. Bytový dom GAUDÍ je zaujímavý svojou polohou (hranica mestskej časti Staré Mesto a časti Nivy) a veľmi dobrým zasadením už do existujúcej bytovej zástavby v tesnej blízkosti sídliska 500 bytov. Máme pre vás opäť zaujímavú ponuku, ktorú ocenia nároční klienti vyhľadávajúci rodinné bývanie bez kompromisov takmer v centre mesta. Zmenou funkcie administratívnych priestorov v polyfunkčnom dome Gaudí vznikne niekoľko úplne nových, moderných, bytových jednotiek v nadštandardnom prevedení s modernými technológiami. Kolaudácia sa odhaduje na zimu roku 2024. Prezentovaný byt je navrhnutý ako 3-izbový, v súčasnosti s výmerou 79,7 m2 ( plus pivnica 4 m2 a terasa 10 m2 orientovaná do vnútrobloku ). Samozrejmosťou sú dve kúpeľne. Dokonalé presvetlenie a optické predĺženie izieb znásobia francúzske okná vo všetkých izbách s exteriérovými žalúziami. Maximálny komfort bývania dopĺňa stropné chladenie a kúrenie v celom byte, s doplnením rekuperácie do izieb. Byt sa ponúka zariadený vo vyššom štandarde bez kuchynskej linky. K bytu je možné kúpiť garáž alebo garážové státie za cenu 45.000 ,- EUR.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
3-izbový byt v pokojnom postredí Dlhých Dielov
Ponúkame Vám na predaj klimatizovaný 3-izbový byt s pokojnom prostredí na Pribišovej ulici s výhľadom na pešiu zónu. Byt sa nachádza v obľúbenej časti Karlovej Vsi, kde v okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie a zdravotné stredisko. Byt je ideálny pre rodinu, ktorá ocení práve dostupnosť školských a predškolských zariadení na pešo bez nutnosti strácania času v autách na prevozy detí. - celková úžitková plocha 63,80 m² (+ 1,66 pivnica a 4,35 loggia) - orientácia na 2 svetové strany - východ a západ - 3 nepriechodné izby - samostatná kuchyňa - kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta - 3x klimatizácia - 2 byty na poschodí - zateplený a zrekonštruovaný bytový dom - parkovanie - aktuálne prenajaté jedno parkovacie miesto od mestskej časti Viac informácii Vám radi poskytneme na obhliadke.
Bratislava IV - Karlova Ves
173 900 €
Pozemok so starším rodinným domom
Ponúkame na predaj pozemok so starším rodinným domom.  Dom prę väčšinu záujemcov je skôr vhodný na zbúranie a pozemok vhodný na výstavbu nového moderného domu. Pozemok o rozlohe 446 m2 je akurátnym mestským pozemok, ktorý Vám zaručí priestor na výstavbu domu ako aj na záhradku a iné  vonkajšie využitie. Pozemok je rovinatý a nachádza sa v zástavbe  rodinných domov v príjemnej lokalite Rače.  Inžinierske siete na pozemku sú všetky: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.
Bratislava III - Rača
349 900 €
Čarovné bývanie vo Svätom Juri
Ak pre svoje bývanie, hľadáte dom „ s dušou“, máme pre vás veľmi zaujímavú ponuku. Čarovný dom nachádzajúci sa v srdci vinárskeho mesta Svätý Jur Vám poskytne okrem moderného bývania aj kúsok histórie spájajúcej sa s týmto kráľovským mestom. Na úžitkovej ploche 135,51 m2, na dvoch poschodiach nájdete 3 samostatné izby,  obývačku spojenú s kuchyňou s východom na zastrešenú terasu a menšiu záhradku o výmere 44 m2, dve kúpeľne, komoru. Príďte sa pozrieť ako vyzerá dom, ktorý prešiel citlivou kompletnou rekonštrukciou a renováciou pri zachovaní si historických prvkov.
Svätý Jur
dohodou
Stavebný pozemok na výstavbu rodinných domov v obci Fulianka
Ponúkame rovinatý pozemok, ktorý je určený na výstavbu rodinných domov v obci Fulianka, ktorá je vzdialená len 11 km od Prešova. Pozemok sa nachádza na území, ktoré je určené na výstavbu rodinných domov. Zámerom developera na danom území obce je v blízkej budúcnosti vybudovať viac ako 40 rodinných domov, s dotiahnutím inžinierskych sietí. Vznikne tak nová moderná časť obce, ktorá sa vyznačuje krásnymi lesmi, blízkosťou Kapušianskeho hradu a bezproblémovým, priamym napojením do Prešova - autobusová aj železničná zastávka v obci. Predmetný pozemok má výmeru 703 m2 (šírka pozemku: 17,56 m2, dĺžka pozemku: 40,1 m2) + podiel o výmere 133 m2 na prístupovej ceste o šírke 5 m. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Fulianka
37 620 €
OBYTNÝ DOM GAUDÍ - 4-izbový byt na predaj
Keď sa povie bytový dom GAUDÍ, každého hneď napadne dom na Nivách zaujímavý svojou architektúrou a netradičným prevedením fasády. Bytový dom GAUDÍ je zaujímavý svojou polohou (hranica mestskej časti Staré Mesto a časti Nivy) a veľmi dobrým zasadením už do existujúcej bytovej zástavby v tesnej blízkosti sídliska 500 bytov. GAUDÍ je situovaný v tichej a príjemnej lokalite Kukorelliho park, ktorý sa stal obľúbeným miestom na trávenie voľného času všetkých vekových kategórií. V pešej dostupnosti bytového domu sa nachádza „VŠETKO“ občianska vybavenosť je vynikajúca (školy, škôlky, lekári, obchody, kiná, nákupné centrá, divadlo, športoviská atď....). Máme pre vás opäť zaujímavú ponuku, ktorú ocenia nároční klienti vyhľadávajúci rodinné bývanie bez kompromisov takmer v centre mesta. Zmenou funkcie administratívnych priestorov v polyfunkčnom dome Gaudí vznikne niekoľko úplne nových, moderných, výmerou veľkorysých bytových jednotiek v nadštandardnom prevedení s modernými technológiami. Kolaudácia sa odhaduje na jeseň roku 2024. Vy si svoj byt môžete zarezervovať už dnes. Prezentovaný byt je navrhnutý ako 4-izbový, v súčasnosti s nadštandardnou výmerou 137,85 m2 a orientáciou na dve svetové strany (východ a západ). Samozrejmosťou sú dve kúpeľne ako aj terasy na obe strany - hlavná terasa o výmere 15,21 m2 s orientáciou do vnútrobloku, kde v letných mesiacoch viete v tieni príjemne posedieť a druhá praktická terasa o výmere 9,58 m2 z izby. Dokonalé presvetlenie a optické predĺženie izieb znásobia francúzske okná vo všetkých izbách s exteriérovými žalúziami. Maximálny komfort bývania dopĺňa stropné chladenie a kúrenie v celom byte, s doplnením rekuperácie do izieb. Byt sa ponúka zariadený vo vyššom štandarde bez kuchynskej linky. K bytu prislúcha v suteréne veľká murovaná pivnica o výmere 7 m2 a taktiež je možné kúpiť garáž alebo garážové státie za cenu 48.000 ,- EUR. V príprave aj 3-izbový byt a 2 izbový byt - SLEDUJTE NÁS
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Priestranný rodinný dom s absolútnym súkromím na konci ulice
Predstavujeme vám priestranný a svetlý dom v tichom prostredí na konci slepej ulice. Ak patríte medzi ľudí, ktorí vo svojom živote preferujú ticho, kľud, zeleň a prírodu, tento dom bude pre vás útočiskom pred každodennými starosťami a stresom. Dom, nachádzajúci sa v obci Malinovo, 15 km od hlavného mesta, vás v prvom rade zaujme svojim veľkorysým priestorom ( úžitková plocha domu je 186,1 m²  + loggia 8,3 m2 + podkrovný priestor 20m2), krásnou záhradou a možnosťami úprav. Súčasťou domu je prístavba , ktorá je variabilná a dáva budúcemu majiteľovi rôzne možnosti využitia: či už ako garsónka, so samostatným vstupom, pre nejakého člena rodiny, garáž, alebo po stavebných úpravách rozšírenie už aj tak dostatočne veľkej a svetlej dennej zóny. Samotný dom je stavba postavená v roku 2009 na pozemku o výmere 650m2. Dom je 5- izbový s 1 kúpeľňou a 2 samostatnými toaletami, s dennou zónou v dolnej časti domu s podlahovým kúrením. K pocitu útulnosti iste prispeje aj krb na drevo v obývacej izbe s východom na zastrešenú terasu. Horné poschodie poskytne štyri samostatné presvetlené spálne (2 s priamym výstupom na loggiu). Čo však učarí takmer každému je udržiavaná záhrada so závlahovým systémom a s množstvom okrasnej zelene, či ovocných stromov (jablone, ríbezle, egreše, maliny, ostružiny, lieska, broskyňa). Na náradie môžete využiť praktický drevený záhradný domček vybavený základnými záhradnými pomocníkmi. Veľkosť záhrady umožňuje do budúcna pre nového majiteľa bazén. Všetky IS sú priamo na pozemku, plus je na pozemku vŕtaná studňa s hĺbkou 9m. Dom sa predáva vyprataný, ihneď pripravený k nasťahovaniu. Viac informácií vám povieme osobne na obhliadke.
Malinovo
469 000 €
Rodinný dom v Rači
Ak niekto hľadá výzvu a chuť vytvoriť si zo starého domu niečo nové, moderné  a vhodné pre rodinu nech číta ďalej. Starý rodinný dom  postavený v povojnovom období  otvára možnosti niekomu s víziou - prerobiť, dostavať resp. zobytniť podkrovie a vytvoriť príjemné bývanie v lokalite rodinných domov v  dostupnej vzdialenosti  do centra mesta ako aj všetkej občianskej vybavenosti.  Dom v pôvodnom stave na pozemku 446 m2 so skvelou juhozápadnou orientáciou čaká na svojho nového majiteľa.  Keďže ide o mestskú časť Bratislava- Rača všetky IS sú na pozemku.
Bratislava III - Rača
349 900 €
Predaj 1/4 podielu na pozemku v Dúbravke
Ponúkame na predal podiel o veľkosti 1/4 na pozemku parcele registra E číslo KN 2-2158 v Dúbravke v blízkosti Agátovej ulice. Pozemok sa nachádza v extraviláne s kódom regulácie 1130. Prípustné spôsoby využitia územia: zariadenia a vedenia technickej a dopravnej vybavenosti s ochrannými pásmami stavby pre individuálnu rekreáciu čerpacie stanice pohonných hmôt diaľničné odpočívadlá, odstavné státia a parkoviská zariadenia a vedenia technickej a dopravnej vybavenosti pre obsluhu územia zariadenia na separovaný zber odpadov miestneho významu okrem nebezpečného odpadu. V prípade záujmu zašleme platnú UPI k parcele.
Bratislava IV - Dúbravka
15 400 €
Predaj 1/3 podielu na pozemku vedľa nemocnice Rázsochy
Ponúkame na predal podiel o veľkosti 1/3  (499 m2) na pozemku parcele registra C číslo KN 2465 v Lamači v bezprostrednej blízkosti budúcej nemocnice Rázsochy. Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce s kódom funkcie 201. Prípustné spôsoby využitia územia: - hlavná funkcia: zdravotnícke, sociálne a opatrovateľské zariadenia, ... - prípustná funkcia: občianska vybavenosť, polyfunkčný objekt,  ihrisko, stredná zdravotnícka škola s internátom, verejný park a parková zeleň, verejne prístupná zeleň, ... - prípustná v obmedzenom rozsahu: objekty verejnej technickej vybavenosti, objekty verejnej dopravnej vybavenosti, hromadné plochy a objekty statickej dopravy, garáže, ... V prípade záujmu zašleme platnú UPI k parcele.
Bratislava IV - Lamač
69 900 €
Rodinný dom s menším pozemkom za cenu bytu v centrálnej časti Rače
Ponúkame Vám poctivý tehlový rodinný dom, ktorý ponúka aj podkrovné bývanie pod zrekonštruovanou strechou z roku 2017. Dom sa nachádza na menšom pozemku o výmere 272 m2, s orientáciou na bočnú uzavretú ulicu a ponúka budúcim majiteľom možnosť slušného exteriéroveho priestoru, ktorý v dnešnej dobe ocení každá rodina. Dom je čiastočné podpivničený a obrovským benefitom je napojenie domu na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn a kanalizácia) a bezprostredná blízkosť električkovej trate. Rodinný dom bol postavený v povojnovom období v rokoch 1947-1950, prešiel čiastočnou rekonštrukciou a bola k nemu dorobená prístavba ( zväčšenie kúpeľne). Úžitková plocha domu je 146,9 m2 ( prízemie 71,9 m2 + podkrovie 45 m2 + pivnica cca 30m2 ) Ak hľadáte mestské bývanie s vlastným pozemkom a chceli by ste si upraviť interiér podľa vlastných potrieb, tak ma neváhajte kontaktovať, aby sme si dohodli obhliadku.
Bratislava III - Rača
229 000 €