pôžička pre podnikateľov
Finančný leasing pre podnikateľov je v modernej dobe často využívaný hlavne u klientov, ktorí majú problém s bankovým financovaním respektíve potrebujú rýchlu injekciu do svojho biznisu. 
Na základe hodnoty zábezpeky, ktorú vlastníte Vám nastavíme leasing podľa vašich predstáv, ktorý Vám zabezpečí komfort a rýchle riešenie Vašej finančnej situácie .

 Pri každom leasingu kladieme dôraz na individuálne posúdenie a analýzu celej situácie. 

Nečakajte na nekonečné schvaľovanie vašej žiadosti u nás to máte ihneď bez čakania a bez poplatkov vopred . 

Vieme vyplatiť každý dlh a vieme jednať s každým veriteľom ktorý na Vás tlačí… 

 Pre každého z Vás máme nastavené rôzne modely financovania, aby Vaša situácia mala pre Vás iný rozmer a aby ste Vy boli spokojný a finančne zabezpečený.


 Pôsobíme v rámci celého Slovenska a tešíme sa na spoločnú spoluprácu.
Bratislava
dohodou
Výpožička
Vzhľadom na aktuálnu situáciu množstvo ľudí prišlo o prácu alebo majú nízky príjem v porovnaní s cenami . Ak potrebujete nejaké financie na preklenutie obdobia alebo na vyplatenie dlhov prípadne už máte dražbu na nehnuteľnosti a nechcete o nehnuteľnosť prísť ste na správnej adrese . Každému klientovi radi poradíme prípadne nastavíme nejaký finančný plán aby sa odbremenil od zlej finančnej situácie a možno aj začal od znova. Podmienky : - vek od 18 rokov - zábezpeka v podobe majetku ( dom, byt , pozemok , podielové vlastníctvo ...) Žiadne poplatky vopred. Pre bližšie info nás neváhajte kontaktovať
Trnava
dohodou
Financie pre každého
Získajte od nás jedinečnú príležitosť vypracovať individuálny MONEY PLAN ktorý Vám zabezpečí finančnú slobodu... Hrozí Vám dražba alebo máte strach z exekútorov? Sme tu pre Vás 24/7 a s nami aj naše produkty ktoré Vám zabezpečia DOKONALÝ ŽIVOT. Okamžite uhradíme všetky Vaše dlhy, zastavíme rast úrokov z omeškania. Znížime záväzky a budeme vyjednávať s veriteľmi. Odkúpenie Vášho bytu,domu,pozemku na určitú dobu ktorú si dohodneme a pri tom sa nemusíte nikam sťahovať :) Každú situáciu starostlivo analyzujeme a tvoríme ponuku na mieru každému klientovi. Pri navrhovaní optimálneho riešenia spolupracujeme s tými najlepšími odborníkmi v oblasti nehnuteľností, financií a práva. Situáciu každého klienta dokážeme vždy vyriešiť diskrétne a s maximálnou rýchlosťou. Pôsobíme na celom území SR. Tešíme sa na spoločnú spoluprácu
Trnava
dohodou
pozicka
Novinka na trhu Finančný leasing nehnuteľností je v modernej dobe často využívaný hlavne u klientov, ktorí majú problém s bankovým financovaním. Na základe hodnoty nehnuteľnosti, ktorú vlastníte vám nastavíme leasing podľa vašich predstáv, ktorý vám zabezpečí komfort a rýchle riešenie vašej finančnej situácie . Pri každom leasingu kladieme dôraz na individuálne posúdenie a analýzu celej situácie. Nečakajte na nekonečné schvaľovanie vašej žiadosti u nás to máte ihneď bez čakania. Vieme vyplatiť každý dlh a vieme jednať s každým veriteľom ktorý na vás tlačí... Pre každého z vás máme nastavené rôzne modely financovania, aby vaša situácia mala pre vás iný rozmer a aby ste vy boli spokojný a finančne zabezpečený. Pôsobíme v rámci celého slovenska a tešíme sa na spoločnú spoluprácu.
Trnava
dohodou