Hotelový personál pre Top destinácie Grécko/Cyprus
Pracujete pre sieť 4-5* hotelov v Grecku pevnine Chalkidiky, Thessaloniky, ostrovy ako je Korfu, Kos, Rhodos, a Cyprus Limassol, Ayia Napa. Top hotel reozorty v Top lokalitách. Zarábaj a užívaj si zároveň krásne pláže, zaujímave turistické destinácie, veľa zábavy, nový priateľia a hlavne veľa slnečních dní. Obohaťte svoj životopis prácou u popredných zamestnávateľov v oblasti Hospitality. • Nechajte sa inšpirovať skúsenými odborníkmi a učte sa od nich. • Mať príležitosť pracovať v medzinárodnom prostredí s hosťami z celého sveta. • Navštívte jednu z popredných európskych turistických destinácií a vychutnajte si bývanie v krásnom letovisku. • Rovnováha medzi pracovným a súkromným životom s 8-hodinovými pracovnými zmenami. Platové podmienky od €1.000 – €1.900/ mesiac „netto“ Plat záleži od praxe a skúsenosti (spresníme po obdržaní CV) +Tips od hostí (sprepitné !) + preplatené nadčasy +ubytovanie Zdarma! +strava 3 x denne Zdarma ! + v prípade potreby doprava z/do práce Zdarma ! Benefity : • Možnosť si vyjednať vyšší plat v prípade dostačujúcich skúsenosti. • Bonus na konci vašej zmluvy (13 plat v prípade práce počas celej sezony) • Bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet • 3 x jedlá denne • Odborné školenie na mieste • Zdravotné poistenie • V prípade potreby cestovná karta na dopravu z/do práce • Vyzdvihnutie z letiska • Pracovná referencie od Top Hotel rezorty. • Podpora HR s dokumentáciou na úradoch Požiadavky Relevantné pracovné skúsenosti v oblasti Hospitality Práca zahrňa 6 dni v týždni Angličtina na úrovni od B1 až po C1 level (podľa pozície) Pozitívny prístup a pracovať dôsledne Skvelé zručnonosti na danej pozíciie. Flexibilita pracovať na zmeny
Grécko
1 500 €
Stolár/Tesár pre Švajčiarsko
Všeobecné info Pracujete ako „Stolár -stavebný alebo anábytkár “ Taktiež dostupné pozície aj pre Tesárov, Montáže rôzneho charakteru od výroby a motnáž nábytku, až po tesárske práce na stavbach, strechy, pergoly, terasy, obláštenie budov a pod. montované a drevo domy. Práca na Švajčiarsku pracovnú zmluvu. Garancia pracovných hodín a zárobku. Možnosť krátkodobého alebo dlhodobého pracovného pomeru. Všetky úradné náležitosti v kompetencii zamestnávateľa, Ubytovanie zabezpečené za úhradu. Práca vhodná pre jednotlivcov prevažne. Platové podmienky. CHF33.00 – CHF36.00/ hod. „brutto“ CHF 5.720 – CHF 6.240 / mesačne (pri 40 hod/týždni) CHF 18.00/ diéty na deň „netto“ Plat zohľadnený podľa vašich odbornosti a praktických skúsenosti! Mesačné vyplácanie (zálohy možne dohodnúť na firme) Švajčiarska pracovná zmluva (zamestnanec). Požiadavky. Skúsený samostatný Stolár , Tesár (rôzne práce od nabytku po tesarke práce až po oblaštenie budovy) Možnosť práce aj vo výrobe (pre tých čo majú skúsenosti) Prax v obore minimálne aspoň 3 roky. Vlastné auto nutnosť. Preferuje sa znalosť NJ B1 level dohovoriť sa. Kopia občiansky, vodičský (obojstranne). Životopis zaslať v NJ jazyku. Náplň práce. Jedná sa o prácu na Švajčiarsku pracovnú zmluvu. Práca v spočíva prevažne v samotnej montážy, napr: nábytok, obklady, kuchynské linky, stavebná časť okenné rámy, zárubne, dvere, a iné pre konečného zákazníka. Možnosť práce vo výrobe, dielenská práca na strojoch a zariadeniach, pre tých ktorý majú skúsenosti vo výrobe a preferujú výrobu. Taktiež bežne dostupné práce pre stavebného stolára/tesára: montáže pre montované domy, zruby alebo drevo domy, strechy, krovy, pergoly , tersay, obklady, opláštenie budovy a pod. Požaduje sa skúsený a samostatný stolár/tesár s praxou aspoň 3 roky a viac. Znalosť NJ B1 level. Schopnosť sa dohovoriť v práci a na firme. Vlastné auto potrebné. Prevádza & Pracovný čas. Pracuje sa prevažne 40-50 h/týždenne. Pracuje sa od Pondelok-Piatok. Nadčasy možné po dohode so zamestnávateľom. Ubytovanie. Ubytovanie v nájomných domoch, byty, izba-penzióny, a pod. Ubytovanie si hradíte od €600 – €800/mesačne spresníme na pohovore. Po príchode na ubytovanie sa platí záloha. Ubytovanie sú štandardne zariadené vybavené kuchyňa, internet, sprcha. (povlečenie si prineste vlastné) Strava si zabezpečujete individuálne. Transport. Doprava z/do práce individuálne. Vhodné mať auto na prácu. Príchod do Švajčiarska na vlastné náklady. Iné výhody. Švajčiarska pracovná zmluva. Dobré platové ohodnotenie. Vyplácané diéty za pracovný deň. Množstvo pracovný hodín ! Ubytovanie je zabezpečené za úhradu ! Asistencia Švajčiarskeho partnera s registráciou na úradoch. Dlhodobá práca pre jednotlivcov aj partie. Garancia pracovných hodín & zárobku ! Asistencia pri vrátení dani z štátov EU a CH.
Švajčiarsko
6 240 €
Montážnik Parepety a obložky SZCO Turnusy 6/2
Pracujte ako Montážni pre osadenie parapety a obložiek s dreva na špaletu okna. Práce sa vykonávaju na SZČO/OSVČ . Práca je na turnusy v Slovensko – Českom kolektíve. Možnosť práce aj bez ANJ. Celoročná práca , garancia hodiny a zárobku. Ubytovanie, náradie, + služobná doprava zabezpečené. Platové podmienky €17.00/ hod. €4.051/mesačne (pri odpracovaní 55 hod / týždeň) Fakturácia mesačne, splatnosť 15 dní. Záloha €300 / na účet možná od 5 dňa v práci! Benefity: Doprava z / do práce poskytnutá ZDARMA ! Pracovné náradie na zákazky poskytnutá ZDARMA ! Požiadavky Živnosť + A1 formulár od Sociálnej poisťovne. (usmerníme vás) Vyučený stolár výhoda, alebo osoba s dostatočnou praxou pri podobnej práci. Samostatnosť, rutina, pozornosť , precíznosť a zodpovednosť pri práci. Znalosti merania, rezania, uhlová pila, brúska a iné ručné náradie. Ochota pracovať na turnusy 6/2 (alebo podľa dohody) Vodičský preukaz skupina „B“ preferované. Porozumieť pracovným pokynom. Dodržiavanie „BOZP“ na pracovisku. Náplň prace Montáž parapety a drevených obložky na špalety okna na stavbe. Práca v interiéry pre novostavby a renovácie rodinných domov, Montáž drevených parapetných dosiek v interiéry taktiež demontáž starých a montáž nových drevených obložiek na špaletu okenných otovor okien „špalety obložené drevom“ Pracovník s praxou, práca s porozumením, zmysel pre precíznosť a detail, vedieť pracovať s uhlovou pílou, rezanie uhlov, zameranie, zmysel pre detail a pod. Výhoda ak ste vyučený stolár alebo mate už skusenosť s podobnou montážnou prácou. Prevádzka a pracovný čas Pracuje sa 6 v týždni. Pracuje sa 10 hod /deň. Soboty cca 5 hod. Ubytovanie a strava. Bývate v rodinných domoch v meste Meekerk v NL. Dvojposteľové izby komplet zariadené ubytovanie. Komplet vybavenie kuchyňa, kúpeľná, Wifi a pod.. Platí sa €400/osoba /mesiac nájom. Možnosť si variť na dome „vybavená kuchyňa“. Transport Vlastná doprava z CZ/SVK do NL. Súkromný dopravca , vlastné auto, letecky. V rámci v NL je k dispozícii služobne auto Zdarma ! Plán cesty a kontakty na dopravcov vieme poskytnúť. Iné výhody Dobré platové ohodnotenie. Stabilne hodiny v práci. Turnusová práca 6/2. Služobne auto v rámci NL ZDARMA. Profi-náradie zabezpečené ZDARMA. Ubytovanie zabezpečené po príchode do NL. Nenáročná práca pre robotníkov s praxou. Pravidelné úhrady faktúry. Záloha €300 / možná na vyžiadanie. Ušetrite financie na vlastne náradie a dopravu. Anglický jazyk výhoda NIE však podmienka (Slovenský kolektív).
Holandsko
4 051 €