Čapek, Josef: Rodné krajiny
s autorovými kresbami a maľbamiautor/autori: Čapek, Josefvydal: Mladá fronta, 1985číslo produktu: 10024636dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Neillands, Robin: Bitva o Rýn 1944
Arnhem a Ardeny: tažení v Evropěpopis: Sedm měsíců trvající boje, které spojenecká vojska sváděla po skončení bitvy v Normandii, byly vždy velice komplexní a kontroverzní. I po šedesáti letech vyvolávají mnoho otázek. Kdo byl skutečně odpovědný za neúspěch u Nijmegenu, za zničení britské 1. vzdušně výsadkové divize u Arnhemu a za krach operace Market Garden? Proč Montgomerymu hrozilo odvolání z funkce těsně poté, co napravil Bradleyho selhání v bitvě v Ardenách? Byla strategie generála Eisenhowera rozumná a Bradley s Pattonem ji podkopávali?autor/autori: Neillands, Robinvydal: Naše vojsko, 2014číslo produktu: 10189357dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Čihák, Radomír: Anatomie 1.
Třetí, upravené a doplněné vydáníautor/autori: Čihák, Radomírvydal: Grada, 2011číslo produktu: 10169302dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
39,99 €
Archer, Jeffrey: Magnáti I.
Siedmej veľmociautor/autori: Archer, Jeffreyvydal: Motýľ, 1997číslo produktu: 10001030dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,49 €
Cornwell, Patricia: Postmortem
Kay Scarpetta 1popis: A serial killer is on the loose in Richmond, Virginia. Three women have died, brutalised and strangled in their own bedroom. There is no pattern: the killer appears to strike at random - but always early on Saturday mornings. So when Dr Kay Scarpetta, chief medical officer, is awakened at 2.33 am, she knows the news is bad: there is a fourth victim. And she fears now for those that will follow unless she can dig up new forensic evidence to aid the police. But not everyone is pleased to see a woman in this powerful job. Someone may even want to ruin her career and reputation ...autor/autori: Cornwell, Patriciavydal: Futura, 1991číslo produktu: 10213469dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Kipling, Rudyard: Kim
popis: Orphan sahib and bazaar-boy Kim lives by his wits. His chameleon's talent for disguise draws him into British intelligence in India, a mission to thwart foreign agents on the North-West Frontier and the quest of a Tibetan lama, in an adventure crammed with incident, colour and humour.autor/autori: Kipling, Rudyardvydal: Penguin, 1994číslo produktu: 10213464dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Brontë, Charlotte: Jane Eyre
popis: Transmuted by the rare Brontè imagination, the romance of Jane and Rochester takes on a strange and unforgettable atmosphere that lifts it above the level of mere melodrama. But Charlotte Bronte intended more. She portrayed the refusal of a spirited and intelligent woman to accept her appointed place in society with unusual frankness and with a passionate sense of the dignity and needs of her sex.autor/autori: Brontë, Charlottevydal: Penguin, 1985číslo produktu: 10213468dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Coben, Harlan: The Final Detail
Myron Bolitar 6popis: yron Bolitar screwed up. He was supposed to be protecting a woman. Instead, he fell in love with her and then she died. So he's dropped out, and run away to the Caribbean to escape his guilt. But now everything has come back to haunt him. Esperanza Diaz, his closest friend, is in trouble. Murder trouble. The victim is one of Myron's own clients, and the case seems to be watertight. It's inconcevable that Esperanza is involved, but she is refusing to deny it. So, in order to help his friend, Myron must battle for herfreedom - against her own wishes...autor/autori: Coben, Harlanvydal: Orion, 2005číslo produktu: 10213405dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Smith, Wilbur: The Eye of the Tiger
popis: Harry Fletcher, a man with a chequered past, now makes an honest living as a charter skipper fishing in the magnificent Indian Ocean. Until suddenly men from a world he has put behind him plunge him once more into a deadly game. And he must play - for an unknown prize against undeclared odds - by the rules of violence and death which he once practised as an art. For of one thing he is certain: to fail is to die.autor/autori: Smith, Wilburvydal: Pan Books, 1998číslo produktu: 10213402dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Kellerman, Jonathan: Bones
Alex Delaware 23popis: A woman's body is found in marshland outside LA. By the next morning the police have discovered the decaying corpses of three more women. The victims were all prostitutes - except for the most recent. A pianist and a tutor to a musical prodigy, Selena Bass seems out of place in the marsh's grim tableau. Psychologist Alex Delaware assists homicide detective Milo Sturgis with the case. At first it seems a devilish serial killer is prowling LA's streets, but when a new murder deviates from the pattern, Alex and Milo must consider an even more sinister mind at work. There are no easy answers, for the darkest of drives and desires will fuel the most devious of foes.autor/autori: Kellerman, Jonathanvydal: Headline, 2009číslo produktu: 10213400dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Patterson, James: Second Honeymoon
Honeymoon 2popis: FBI agent John O'Hara receives a call from a man desperate for his help. His son and daughter-in-law have been found murdered on their honeymoon in the Caribbean. The grieving father wants justice, and will pay O'Hara handsomely to hunt down the killer. Federal agents aren't allowed to moonlight, but O'Hara is on suspension and battling some serious demons. He takes on the case, but as 0'Hara delves deeper, a past he thought was dead and buried soon comes back to haunt him.autor/autori: Patterson, Jamesvydal: Arrow Books, 2014číslo produktu: 10213397dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
O'Brian, Patrick: The Ionian Mission
Aubrey - Maturin 8popis: Jack Aubrey and Stephen Maturin, veterans of many battles, return in this novel to the seas where they first sailed as shipmates. Jack is now a senior Captain commanding a ship sent out to reinforce the squadron blockading Toulon, and this is a longer, harder, colder war than the dashing frigate actions of his early days. A sudden turn of events takes him and Stephen off on a hazardous mission to the Greek Islands. All his old skills of seamanship and his proverbial luck when fighting against odds come triumphantly into their own. The book ends with as fierce and thrilling an action as any in this magnificent series of novels.autor/autori: O'Brian, Patrickvydal: HarperCollins, 1981číslo produktu: 10213401dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Binchy, Maeve: Dublin Four
popis: Dublin 4 has all of Maeve Binchy's intimate grasp of human feelings, her marvellous ear for dialogue, her subtle sense of the confusion of life. It bubbles over with fun and wit yet sometimes leaves a taste of sadness.autor/autori: Binchy, Maevevydal: Arrow, 1988číslo produktu: 10213395dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Christie, Agatha: Cards on the Table
Hercule Poirot 15popis: Mr Shaitana was famous as a flamboyant party host. Nevertheless, he was a man of whom everybody was a little afraid. So, when he boasted to Poirot that he considered murder an art form, the detective had some reservations about accepting a party invitation to view Shaitana's private collection. Indeed, what began as an absorbing evening of bridge was to turn into a more dangerous game altogether..autor/autori: Christie, Agathavydal: HarperCollins, 1993číslo produktu: 10213393dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Gerritsen, Tess: Vanish
Rizzoli & Isles 5popis: The beautiful woman appears to be just another corpse in the morgue. But when medical examiner Maura Isles looks down at the body, she gets the fright of her life. The corpse opens its eyes. Now very much alive, the woman is rushed to the hospital, where she murders a security guard and seizes hostages, one of whom is the heavily pregnant homicide detective Jane Rizzoli. But who is this woman, and what does she want? Only Jane can solve the mystery - if she survives the night.autor/autori: Gerritsen, Tessvydal: Bantam Books, 2005číslo produktu: 10213396dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Sheldon, Sidney: The Naked Face
popis: The psychiatrist's couch holds many secrets. Can it also hold the key to a series of brutal murders? John Hanson, murdered in the street in a gruesome but apparently arbitrary attack. Carol Roberts, brutally tortured and left to die in agony. Now it's the turn of psychoanalyst Dr Judd Stevens... In this chilling game of cat and mouse, Judd must trust no-one, especially none of his patients.Could the killer be Teri Washburn, Hollywood starlet, thrown out of Tinseltown in scandal? Or Harrison Burke, top business man and disturbed paranoiac? Or could it be Alexander Fallon, a crazed evangelist, determined to avenge all sin in the world? In this deadly game, there can only be one survivor and Judd must play to win if he is to stay alive...autor/autori: Sheldon, Sidneyvydal: Harper, 2006číslo produktu: 10213303dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Koontz, Dean: Odd Hours
Odd Thomas 4popis: Odd Thomas lives always between two worlds. He can see the lingering dead and knows that even in chaos, there is order, purpose, and strange meaning that invites our understanding - but often thwarts it. Intuition has brought Odd Thomas to the quaint town of Magic Beach on the California coast. As he waits to learn why he has been drawn there, he finds work as cook and assistant to a once- famous film actor who, at eighty, has become an eccentric with as long a list of fears as he has stories about Hollywood's golden days. Odd is having dreams of a red tide, vague but worrisome. By day he senses a free-floating fear in the air of the town, as it unleashed by the crashing waves. But nothing prepares him for the hard truth of what he will discover as he comes face to face with a form of evil that will test him as never before…autor/autori: Koontz, Deanvydal: Harper, 2009číslo produktu: 10213324dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Brown, Dan: Digital Fortress
popis: When the NSA's invincible code-breaking machine - encounters a mysterious code it cannot break, the agency calls in its head cryptographer, Susan Fletcher, a brilliant and beautiful mathematician. What she uncovers sends shock waves through the corridors of power. The NSA is being held hostage - not by guns or bombs, but by a code so ingeniously complex that if released it will cripple U.S. intelligence.autor/autori: Brown, Danvydal: Corgi Books, 2004číslo produktu: 10176143dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Riversová, Francine: Leotina záhrada
Nový život do spustnutej záhrady zlomených vzťahovpopis: Nový život do spustnutej záhrady zlomených vzťahov. Leotina záhrada bola kedysi krásne miesto, kde kvitli kvety a nádej. Tam Leota nachádzala útočisko pred hlbokými ranami, ktoré jej spôsobila ničivá vojna. Bola to jej svätyňa, kde kľačala pred milujúcim Bohom a modlila sa za deti, ktoré nechápali jej tiché sebaobetovanie. Teraz je osemdesiatštyriročná Leota Reinhardtová sama a jej milovaná záhrada je spustnutá. Všetky jej snahy o zmierenie s jej dospelými deťmi vyšli nazmar. O svojom zúfalstve hovorí len milujúcemu Otcovi, svojmu jedinému priateľovi. Potom Boh priveje vietor zmien v celkom nepravdepodobných podobách: jednou je vysokoškolský študent, ktorý si myslí, že má na všetko odpovede, a druhou vnučka, s ktorou sa Leota už dávno márne túžila zblížiť. Môže však napraviť skazu, ktorú spôsobilo uchovávanie bolestivých rodinných tajomstiev, skôr než vyprší jej čas?autor/autori: Riversová, Francinevydal: Kumran, 2014číslo produktu: 10202130dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Byrne, Rhonda: Sila
The Secretpopis: Toto je príručka, ako používať najväčšiu silu v celom vesmíre – Silu, ktorá vám dá všetko, čo chcete. Bez Sily by ste sa nenarodili. Bez Sily by na planéte nebolo jedinej ľudskej bytosti. Každý vynález, objav a ľudský výtvor má svoj pôvod v Sile. Dokonalé zdravie, neuveriteľne dobré vzťahy, kariéra, po akej túžite, život naplnený radosťou, toľko peňazí, koľko potrebujete, aby ste mohli byť, čím chcete, robiť a vlastniť všetko, čo chcete, to všetko má svoj pôvod v Sile. Vysnívaný život máte odjakživa bližšie, než si myslíte, pretože Silu mať všetko, čo je v živote dobré, máte vo svojom vnútri. Na to, aby bolo čokoľvek vytvorené alebo zmenené, postačí jediné... SILA.autor/autori: Byrne, Rhondavydal: Ikar, 2011číslo produktu: 10170161dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Bukowsky, Z. H.: Sexodus
popis: Autor tejto knihy v skutočnom živote veľa nenahovorí. Zabodne do vás čierne, priam démonické oči, akoby očakával, že na otázky, ktoré mu kladiete, si aj sami odpoviete. Zato ako rozprávač príbehu mladého muža, zmietaného vlastným egom aj okolnosťami, si počína skvele. Úprimne odhaľuje rozporuplný svet mužskej duše, ktorá môže byť aj nezvyčajne krehká a zraniteľná. Tínedžer z malého mesta stráca nevinnosť v miestnom nevestinci, neskôr sa stane milencom staršej ženy, ochotnej zaplatiť za ilúziu lásky. Anonymná T. stráži život svojho gigola, ale dovolí mu, aby si rozohral aj iné partie – raz srdca, raz vášne. Vždy ochotne pomôže, keď sa jej milenec ocitá na dne. A záleží len na čitateľovi, aby rozsúdil, či je pani T. anjelom lásky alebo zatratenia–¦ O svojej novele autor napísal: Sexodus verne zachytáva retrogradačný emocionálny vývoj hlavného hrdinu, balansujúceho medzi zodpovednosťou a slobodou. Vyhľadávaním romantických vzťahov s nesprávnymi ženami na nesprávnom mieste sa podvedome sám bičuje ku sklamaniam. Spočiatku obhajuje zásady, ktoré nie sú hodné ani pubertálnej mysle, no hneď po prvom životnom údere sa naivne vzdá a ženie k úpadku. Snaha nachádzať chyby v sebe samom sa paradoxne obráti na iracionálne obviňovanie najbližších.autor/autori: Bukowsky, Z. H.vydal: Ikar, 2010číslo produktu: 10166878dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,49 €
Jonasson, Jonas: The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared
Hundred-Year-Old Man 1popis: Sitting quietly in his room in an old people's home, Allan Karlsson is waiting for a party he doesn't want to begin. His one-hundredth birthday party to be precise. The Mayor will be there. The press will be there. But, as it turns out, Allan will not . . . Escaping (in his slippers) through his bedroom window, into the flowerbed, Allan makes his getaway. And so begins his picaresque and unlikely journey involving criminals, several murders, a suitcase full of cash, and incompetent police. As his escapades unfold, Allan's earlier life is revealed. A life in which - remarkably - he played a key role behind the scenes in some of the momentous events of the twentieth century.autor/autori: Jonasson, Jonasvydal: Hesperus Press, 2012číslo produktu: 10214662dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Austen, Jane: Emma
popis: Beautiful, rich, self-assured and witty, Emma Woodhouse delights in matchmaking those around her, with no apparent care for her own romantic life. Taking young Harriet Smith under her wing, Emma sets her sights on finding a suitable match for her friend. Chided for her mistakes by old friend Mr Knightley, it is only when Harriet starts to pursue her own love interests that Emma realises the true hidden depths of her own heart. Delightful, engaging and entertaining, and with a dazzling gallery of characters, Emma is arguably Austen’s most well-loved social comedy.autor/autori: Austen, Janevydal: Collins Classics, 2010číslo produktu: 10214584dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Burgess, Anthony: A Clockwork Orange
Restored editionpopis: This special edition of A Clockwork Orange restores the text of Anthony Burgess's novel as he originally wrote it, and includes a glossary of his teen slang 'Nadsat', pages from the original typescript, explanatory notes, interviews, articles and reviews, shedding light on the enduring fascination of the book's 'sweet and juicy criminality'.autor/autori: Burgess, Anthonyvydal: Penguin, 2012číslo produktu: 10214549dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Coelho, Paulo: Veronika Decides to Die
And on the Seventh Day 2popis: The new novel from internationally acclaimed author Paulo Coelho -- a dramatic story of love, life and death that shows us all why every second of our existence is a choice we all make between living and dying. Veronika has everything she could wish for. She is young and pretty, has plenty of boyfriends, a steady job, a loving family. Yet she is not happy; something is lacking in her life, and one morning she decides to die. She takes an overdose of sleeping pills, only to wake up some time later in the local hospital. There she is told that her heart is damaged and she has only a few days to live. The story follows Veronika through these intense days as to her surprise she finds herself experiencing feelings she has never really felt before. Against all odds she finds herself falling in love and even wanting to live again...autor/autori: Coelho, Paulovydal: HarperCollins, 2000číslo produktu: 10214551dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Shakespeare, William: Hamlet
popis: Probably the most famous play in the English language, Hamlet transcends the revenge tradition and explores the nature of man.Learning that his father has been killed by Claudius, his uncle, Hamlet's only honourable course of action is revenge. But Hamlet's nature tends not towards action but reflection and in his incapacity to act lies the seed of his own destruction.The text of this edition is edited by G.B. Harrison and contains notes, a glossary and an introduction.autor/autori: Shakespeare, Williamvydal: Penguin books, 1994číslo produktu: 10214547dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Rushdie, Salman: The Ground Beneath Her Feet
popis: Vina Aspara, a famous and much-loved singer, is caught up in a devastating earhtquake and never seen again. This is her story, and that of Ormus Cama, the lover who finds, loses, seeks and again finds her throughout his extraordinary life in music. It is narrated by Ormus's childhood friend, Rai.autor/autori: Rushdie, Salmanvydal: Vintage, 2000číslo produktu: 10214548dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Christie, Agatha: And Then There Were None
popis: Ten strangers, apparently with little in common, are lured to an island mansion off the coast of Devon by the mysterious U.N.Owen. Over dinner, a record begins to play, and the voice of an unseen host accuses each person of hiding a guilty secret. That evening, former reckless driver Tony Marston is found murdered by a deadly dose of cyanide. The tension escalates as the survivors realise the killer is not only among them but is preparing to strike again... and again...autor/autori: Christie, Agathavydal: HarperCollins, 2007číslo produktu: 10214546dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Fitzgerald, Francis Scott: The Great Gatsby
popis: After the war, the mysterious Jay Gatsby, a self-made millionaire pursues wealth, riches and the lady he lost to another man with stoic determination. When Gatsby finally does reunite with Daisy Buchanan, tragic events are set in motion. Told through the eyes of his detached and omnipresent neighbour and friend, Nick Carraway, Fitzgerald’s succinct and powerful prose hints at the destruction and tragedy that awaits.autor/autori: Fitzgerald, Francis Scottvydal: Harper Collins, 2012číslo produktu: 10214397dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Keyes, Marian: Last Chance Saloon
popis: Best friends since they were teenagers in the days of legwarmers, pink stretch jeans and Duran Duran. Now in their early thirties, they're living in London, but so far only Fintan has managed to find true love. Tara, stuck in a dead-end relationship, believes that when you're in the Last Chance Saloon, even a man who keeps his change in a little-old-ladies' purse is better than no man at all. Katherine wouldn't agree. Living a life of calm with her matching bra-and-knicker sets, the only relationship she wants is with her remote control. Never mind that gorgeous Joe Roth, the new boy at work, has offered to help her change the channels. But when you're not up for change yourself, life has a way of changing for you. And fate, disguised first as an illness, then as a good-looking, dangerous, out-of-work actor called Lorcan, steps in to alter all their lives in wholly unexpected ways...autor/autori: Keyes, Marianvydal: Penguin, 2000číslo produktu: 10213407dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 834