Starling, Michael: Den Vosáka
autor/autori: Starling, Michaelvydal: Epocha, 2009číslo produktu: 10215396dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Bátorová, Mária: Slovenská literárna moderna v spektre svetovej moderny (Jozef Cíger Hronský)
popis: Publikácia Slovenská literárna moderna v spektre svetovej moderny (Jozef Cíger Hronský) prináša najnovší, modernými metódami spracovaný výskum, ktorý sa v posledných dvadsiatich rokoch realizoval na pôde SAV, ale aj jeho popularizáciu vo forme esejistických žánrov, recenzií a malej javiskovej formy. Bázu výskumu tvorí žánrovo mnohodimenzionálne dielo Jozefa Cígera Hronského, dvojdomého autora a mnohostrannej osobnosti literárneho a kultúrneho života na Slovensku v prvej polovici 20. storočia.autor/autori: Bátorová, Máriavydal: Vydavateľstvo Matic, 2011číslo produktu: 10215394dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Myrer, Anton: Posledný kabriolet
popis: Na začiatku knihy žiari tento kabriolet jasne zelenou novotou, a hoci ide o mužný Packard, hovoria mu Cisárovná, lebo to najlepšie vystihuje jeho vznešenosť. Na konci knihy je už Cisárovnin lesk matný, kožené sedadlá popraskané a auto mierne dýchavičné. Veď aj prežilo tri dekády. Na jeho majiteľoch však zanechali o niečo hlbšie stopy. Bolo ich päť, päť kamarátov a bezstarostných študentov v čase, keď sa o Hitlera zaujímala viac Európa než Amerika za morom. Tam mali iné starosti: swing Bennyho Goodmana dostával mladých ľudí do tranzu, kto by myslel na niečo iné, než ako sa zabávať a užívať život. Do Tichomoria a na európske bojiská odchádzali americkí muži húfne a v šoku, aj keď im k tomu neprestávali vyhrávať bigbandy. Domov sa vracali len tí šťastnejší. A z tých zase len tí šťastnejší dokázali bez následkov prekonať traumu mladosti nemilosrdne preťatú na dvoje a pokračovať v živote tam, kde prestali, akoby sa nič nestalo. Stalo, no jedine Cisárovnej akoby sa to netýkalo. Na jej vyleštenej kapote sa ďalej zrkadlia prichádzajúce roky aj striedajúci sa majitelia, ktorí zo študentov vyrástli na občanov rozporuplnej krajiny, čo sa to všetko snažia pochopiť a zmieriť sa s rozčarovaním, ktoré vystriedalo prvotnú radosť zo života, so stredným vekom, ktorý prišiel, keď odišla mladosť, a nakoniec aj s ďalšou vojnou, ktorá sa ich netýkala len zdanlivo...autor/autori: Myrer, Antonvydal: Ottovo nakladatelstv, 2003číslo produktu: 10215392dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Sládkovič, Andrej: Marína
Faksimile pôvodného vydaniaautor/autori: Sládkovič, Andrejvydal: SAV, 1946číslo produktu: 10215385dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
kolektív autorov: Angličtina
Jazykový sprievodca na cestypopis: AKo sa povie Dobrý deň či Ďakujem? Ako v reštaurácii správne požiadať o účet? A ako sa asi povie telefónna búdka? Odpovede na tieto a celý rad iných otázok nájdete v tomto prehľadnom a praktickom jazykovom sprievodcovi na cesty. Frázy a slová z bežnej jazykovej praxe vás pripraviana všetky dôležité každodenné situácie počas vašej cesty či dovolenky.autor/autori: kolektív autorovvydal: Svojtka, 2010číslo produktu: 10215389dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Cooper, James Fenimore: Posledný mohikán
autor/autori: Cooper, James Fenimorevydal: Bibliothekačíslo produktu: 10215386dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
Kriegelstein, Eduard: Zbierka úloh z matematiky
pre stredné priemyselné školy a stredné poľnohospodárske školyautor/autori: Kriegelstein, Eduardvydal: SPN, 1978číslo produktu: 10215391dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Pleský, Metoděj: 4. pluk Prokopa Velikého
autor/autori: Pleský, Metodějvydal: Metoděj Pleský, 1936číslo produktu: 10215384dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
69,99 €
kolektív autorov: Politické a kultúrne transfery medzi Francúzskom, Nemeckom a strednou Európou (18
Political and cultural transfers between France, Germany and Central Europe (1840 - 1945): the case of Slovakia popis: Publikácia je výsledkom spoločného výskumného projektu SAV/CNRS č. 18 191, 2005 - 2006 s identickým názvom. autor/autori: kolektív autorov; Ferenčuhová, Bohumila; Georget, Jean-Louisvydal: Veda, 2010číslo produktu: 10026911dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Kováčová, Eva: Urob si batiku a čary podobné
autor/autori: Kováčová, Evavydal: Mladé letá, 1990číslo produktu: 10172622dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
kolektív autorov: Josef Mánes
1820 / 1871autor/autori: kolektív autorovvydal: Národní galerie v , 1971číslo produktu: 10198345dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Winkler, Josef R.: Sbíráme hmyz
a zakládáme entomologickou sbírkuautor/autori: Winkler, Josef R.vydal: SZN, 1974číslo produktu: 10097565dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Becková, Charlotte Joko: Zen na každý deň
Štěstí je teď a tadypopis: Zen na každý den představuje mimořádnou knihu o základních aspektech lidského života, které podává s neuvěřitelnou jednoduchostí. Kniha přináší naprosto jedinečný a přímočarý náhled na otázky týkající se našich vztahů, práce, strachu či ambicí. Vrstvu po vrstvě odhaluje příčiny našich úzkostí a frustrací. Čtenáři často tvrdí, že se jedná opravdu o první knihu, která jim jasně ukázala, jak snadněji žít v dnešní komplikované moderní společnosti. Je zde návod, jak může běžný člověk prožít každý okamžik svého života naplno. Uvidíte sami sebe zcela novým způsobem. Garantováno. autor/autori: Becková, Charlotte Jokovydal: Grada Publishing, 2017číslo produktu: 10027089dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Anderson, Paul: Když bodá škorpion
Historie australského 3. jízdního pluku v jižním Vietnamu v letech 1965 - 1972popis: Kniha je napínavou a neobyčejně podrobnou historií; australského 3. jízdního pluku v jižním Vietnamu v letech 1965 1972. Tento pluk se stal první jednotkou, která byla při založení australských jednotek zvláštních úkolů u Nui Dat, a také tou poslední, která oblast opouštěla. Stala se známou jako tažný kůň celé australské skupiny zvláštních úkolů, jejíž denní rutiny se neustále měnily a nebylo prakticky možné je pojmenovat. Malá velikost jednotky, snoubící se s extrémně nebezpečnými schopnostmi v akci, se odráží i v jejím emblému, ve kterém je škorpion. autor/autori: Anderson, Paulvydal: Naše vojsko, 2004číslo produktu: 10055674dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Mikes, George: Jak se stát Britem
popis: Kniha Jak se stát Britem od George Mikese, Maďara naturalizovaného v Anglii, patří ke klasice humoristického žánru. V současném vydání zahrnuje tři knihy, které vyšly postupně v roce 1947, 1966 a 1977. Mikes v úsporných, a o to vtipnějších povahopisných črtách postihuje svéráz života v Anglii a nástrahy, jaké tam čekají na „cizozemce“, člověka, který přišel odjinud a usiluje o přijetí do vybrané společnosti těch opravdových Britů. Dozvíme se o zvláštních britských zálibách, od hovorů o počasí a stání ve frontách po hru v kriket. Mikes je mistrem ironie a pronikavým pozorovatelem, i díky tomu jeho texty v ničem nezestárly. autor/autori: Mikes, Georgevydal: Plus, 2011číslo produktu: 10060594dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Rybáčková, Jiřina: Svět zvaný Amerika
O volbách a nejen o nichautor/autori: Rybáčková, Jiřinavydal: Epocha, 2004číslo produktu: 10060860dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
kolektív autorov: Hanušovce nad Topľou a okolie
autor/autori: kolektív autorov; Gašpar, Gregorvydal: Východoslovenské v, 1984číslo produktu: 10060915dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Beňo, J. A.: Veľpieseň
autor/autori: Beňo, J. A.vydal: Rodina, 1991číslo produktu: 10071865dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Dolínková, Iva: Cvičíme s kojenci a batolaty
popis: Kniha postupuje po jednotlivých věkových obdobích dítěte od narození do 3 let, u každého poukazuje na specifika tohoto období, radí, co je vhodné procvičovat a jak příznivě působit na celkový vývoj. Hlavním obsahem jsou vhodná cvičení pro každý věk, u nichž nechybí upozornění na to, co můžeme u dítěte ovlivnit a jakým způsobem, na co si máme dát pozor, a co bychom naopak dělat neměli. Nejmenší děti se projevují a rozvíjejí hlavně pohybem, a rodiče tak mohou pozitivně zasáhnout do jejich celkového vývoje. Knihu mohou využít i rehabilitační pracovníci. autor/autori: Dolínková, Ivavydal: Portál, 2006číslo produktu: 10075558dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,49 €
Berger, Karen: Turistika
Trasy, terén, táborenie, oblečenie, výbava, bezpečnosťpopis: Turistika, ďalšia kniha z úspešnej edície Veľký ilustrovaný poradca, je kompletným sprievodcom svetom tejto čoraz obľúbenejšej záľuby. Obsahuje praktické informácie pre všetkých turistov bez ohľadu na to, či sú začiatočníci, alebo majú s turistikou dlhoročné skúsenosti. Poradí vám, ako úspešne zorganizovať turistický výstup alebo kempovanie, oboznámi vás s potrebným výstrojom, technikami, pravidlami bezpečnosti a prvej pomoci. Kniha je bohato ilustrovaná a obsahuje naozaj všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste sa stali zdatnými turistami.autor/autori: Berger, Karenvydal: Slovart, 2008číslo produktu: 10075867dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
13,49 €
Wilsonová, Anne: Ryža
popis: Táto malá zbierka receptov, ktorých základom je ryža, predstavuje ryžu v novej úlohe - ryža tu totiž nie je súčasťou a doplnkom jedál, ale hviezdou stola. Jestvuje nespočetné množstvo jedál, z ktorých si môžeme vybrať, napríklad dusená ryža s mäsom, rybou alebo zeleninou, rizotá a nákypy alebo exotickejšia paella či dolmady. Názorné fotografie, zrozumiteľné návody a rady varenie určite uľahčia.autor/autori: Wilsonová, Annevydal: Slovart, 1999číslo produktu: 10076148dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Kusák, Dalibor: Státní zámek Vranov nad Dyjí
autor/autori: Kusák, Daliborvydal: ČTK - Pressfoto, 1988číslo produktu: 10081282dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Soukupová, Ruth: Lepšie žiť, menej míňať
12 tajomstiev spokojného životapopis: Mali ste už niekedy pocit, že život a financie sa vám vymkli spod kontroly? Chceli by ste sa pozbierať, ale neviete, ako dať dokopy kúsky svojho neusporiadaného života? Možno vôbec dosiahnuť v živote rovnováhu? Odpoveď znie jednoznačne: áno. Ruth Soukopová vie veľmi dobre, ako ťažko sa žije, keď má človek chaos v živote a vo financiách. Ponúka vám vlastné skúsenosti, biblické pravdy a praktické návody, ktoré vás môžu motivovať, aby ste urobili zmeny smerujúce k dosiahnutiu osobných cieľov, spokojného domova a správne nastaveného rodinného rozpočtu. Aby ste viedli život, po akom ste vždy túžili - spokojný! Pomôže vám s priam krutou úprimnosťou a múdrosťou niekoho, kto to všetko prežil na vlastnej koži. Prekonajte ničivý pocit, že vám vždy niečo chýba, a naučte sa byť spokojní. Prestaňte sa naháňať, spravte pár drobných úprav v dennom režime a budete mať oveľa viac času. Nebuďte už obeťou peňazí. Nastavte si správne rozpočet a niekoľkými zmenami v nakupovacích návykoch znížite o polovicu výdavky na stravu. Vneste poriadok do svojho rozhádzaného života a predostrite šikovný rozvrh upratovania pre celú rodinu. Vytvorte si plán, ako dať iným najavo, že ste so svojím životom spokojní, a naplní vás dlhotrvajúca radosť.autor/autori: Soukupová, Ruthvydal: Tatran, 2016číslo produktu: 10088747dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Hemzö, Károly: Chutné jedlá pre štíhlu líniu
99 receptov, 33 farebných fotografiíautor/autori: Hemzö, Károly; Lajosová, Marivydal: Príroda, 2008číslo produktu: 10091386dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: Rozvoj energetiky jižní Moravy
autor/autori: kolektív autorov; Kubín, Miroslavvydal: , 1993číslo produktu: 10210386dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Šurina, Tugomir: Impulsové zesilovače a obvody
autor/autori: Šurina, Tugomirvydal: SNTL, 1972číslo produktu: 10204587dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Jiroušková, Jana: Černá Afrika
popis: Na území černé (subsaharské) Afriky se setkávají tři kulturní okruhy: islamský, domorodý africký a kresťanský. Ty se navzájem ovlivňují, prolínají a zanechávají svůj otisk i v kultuře odívání. Pro subtropické podnebí typická nahota tak postupně ustupuje vlivu šířícího se islámu i křesťanství. Zdobení těla, tetování a kosmetika posilují znaky mužnosti odvahy i krásy velice významně se prosazuje užití šperků spolu s deformací některých částí těla.autor/autori: Jiroušková, Jana; Todorovová, Jiřinavydal: NLN, 2003číslo produktu: 10044559dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
Walshová, Helen: Tak spi už
...mama vedľa teba plačepopis: Rachel Masseyová stojí na nábreží, hľadí na plynúcu rieku a vrýva si ten okamih do pamäti. Blíži sa najväčší prelom v jej živote. Stane sa matkou. Už o niekoľko hodín sa jej narodí prvé dieťa a Rachel, odhodlaná byť tou najlepšou mamou na svete, sa jeho príchodu nevie dočkať. V kútiku srdca však cíti aj obavy. Tuší, že nič už nebude ako predtým. Ako všetci nastávajúci rodičia, aj Rachel si svojho nenarodeného potomka idealizuje, preto ju neočakávané ťažkosti až bolestne zaskočia. Vyčerpaná pôrodom a ustavičným nedostatkom spánku začína trpieť halucináciami. Realita a vidiny jej splývajú, všetko sa krúti okolo jedinej túžby – konečne sa vyspať. Ako ďaleko je v hlbokej depresii schopná zájsť, aby svoje dieťa uspala?autor/autori: Walshová, Helenvydal: Ikar, 2013číslo produktu: 10026121dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Buttlar, Johannes von: Metuzalémská formule
Klíč k věčné mladostipopis: Přáli by jste si žít na této zemi tři sta let? Nebo snad ještě déle? Že je to utopie? V žádném případě! Genoví inženýři se již snaží přelstít smrt, kterou máme "naprogramovanou" v genotypu. Jaké by však objevení receptu na dlouhověkost mohlo mít následky? Využije lidstvo onen prodloužený čas k duševnímu rozvoji, jaký si dnes ani nedokážeme představit, anebo dospěje přímo k apokalypse?autor/autori: Buttlar, Johannes vonvydal: Columbus, 1995číslo produktu: 10031046dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Joyeux, Henri: Přichází puberta
Sexuální výchova od 10 do 13 letautor/autori: Joyeux, Henrivydal: Portál, 1994číslo produktu: 10068567dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 834