Blyton, Enid: The Faraway Tree Stories
The Enchanted Wood; The Magic Faraway Tree; The Folk of the Faraway Treepopis: Jo, Bessie and Fanny move to the country and find an Enchanted Wood right on their doorstep. In the magic Faraway Tree live the magical characters that soon become their new friends – Moon-Face, Silky the fairy, and Saucepan Man. Together they visit the strange lands (the Roundabout Land, the Land of Ice and Snow, Toyland and the Land of Take What You Want) atop the tree and have the most exciting adventures – and narrow escapes.autor/autori: Blyton, Enidvydal: Egmont, 2002číslo produktu: 10213010dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Picoult, Jodi: Nineteen Minutes
popis: As a midwife, Lacy Houghton brings lives into the world. She didn't expect her son to take them away. But that's what he did one March morning, when he walked into his high school with guns instead of books and killed ten people. Along with the rest of the shocked and grief-stricken town, Lacy is left wondering when her shy 17-year-old boy turned into a monster. And was it her fault? In the aftermath of the shooting, Lacy searches the past for clues and begins to realise that despite, or perhaps because of, her every effort, she never really knew her son at all..autor/autori: Picoult, Jodivydal: Hodder, 2008číslo produktu: 10213012dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Albom, Mitch: The five people you meet in Heaven
Heaven 1popis: On his eighty-third birthday, Eddie, a lonely war veteran, dies in a tragic accident trying to save a little girl from a falling cart. With his final breath, he feels two small hands in his - and then nothing. He awakens in the afterlife, where he learns that heaven is not a lush Garden of Eden but a place where your earthly life is explained to you by five people who were in it. These people may have been loved ones or distant strangers. Yet each of them changed your path forever.autor/autori: Albom, Mitchvydal: Sphere, 2006číslo produktu: 10213013dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Pivoluska, Juraj: Parabrigáda
Spomienky na 2. čekoslovenskú samostanú paradesantnú brigádupopis: Je známe, že zatiaľ čo sa vo svete vo veľkej miere vydávajú memoáre politických, vojenských a iných osobností, účinkujúcich v rozličných obdobiach, u nás sa tento druh literatúry vydáva poskromne. A preto zaiste potešia každého nášho čitateľa interesujúceho sa o históriu a udalosti druhej svetovej vojny spomienky generála Juraja Pivolusku, jedného z príslušníkov veliteľského zboru 2. československej samostatnej paradesantnej brigády. Autor sa sústredil predovšetkým na svoje vlastné zážitky, na príhody svojich najbližších bojových druhov, na boje jednotky, ktorej bol veliteľom. Tŕnistá a plná dramatického napätia bola cesta slovenských vojakov, poslaných na východný front, kým sa im na južnej Ukrajine podarilo prejsť k Červenej armáde. Vyše dvetisíc Slovákov v Prevolaní slovenskému národu a armáde svojím podpisom potvrdilo, že chce bojovať za novú Československú republiku. V Jefremove a Proskurove sa pripravovali na bojovú činnosť, absolvovali parašutistický výcvik, podstúpili ťažké boje v Karpatoch, až sa nakoniec dostali ako 2. československá paradesantná brigáda leteckou cestou na Slovensko - na pomoc slovenskému ludu za Slovenského národného povstania. Kniha zaujme nielen účastníkov SNP, ale každého, kto sa rád začíta do histórie svojho národa.autor/autori: Pivoluska, Jurajvydal: Obzor, 1970číslo produktu: 10207741dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Vančura, Dušan: Spirituál kvintet 1.
1960-1991autor/autori: Vančura, Dušan; Tichota, Jiřívydal: G & W, 1997číslo produktu: 10197005dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Chesterton, Gilbert Keith: Povídky otce Browna
autor/autori: Chesterton, Gilbert Keithvydal: SNDK, 1966číslo produktu: 10194473dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Rankin, Ian: The Complaints
Malcolm Fox 1popis: Nobody likes The Complaints--they're the cops who investigate other cops. It's a department known within the force as "The Dark Side," and it's where Malcolm Fox works. He's a serious man with a father in a nursing home and a sister who persists in an abusive relationship, frustrating problems about which he cannot seem to do anything. Then the reluctant Fox is given a new case. There's a cop named Jamie Breck, and he's dirty. The problem is, no one can prove it. As Fox takes on the job, he learns that there's more to Breck than anyone thinks--dangerous knowledge, especially when a vicious murder takes place far too close to home. In THE COMPLAINTS, Rankin proves again why he is one of the world's most beloved and bestselling crime writers, mixing unstoppable pacing with the deeper question of who decides right from wrong.autor/autori: Rankin, Ianvydal: Orion, 2010číslo produktu: 10187414dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
kolektív autorov: Jaroslav Vodrážka deťom
Desať rozprávok; Turčín Poničan; Päť bylín o Iľjovi Muromcovi; Macko Mrmláč valachomautor/autori: kolektív autorov; Kupec, Ivanvydal: Mladé letá, 1984číslo produktu: 10174280dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
8,99 €
kolektív autorov: Zázračný strom
Nemecké rozprávkyautor/autori: kolektív autorovvydal: Mladé letá, 1990číslo produktu: 10172616dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Puzo, Mario: Rodina
popis: Príbeh sa začína roku 1492, keď kardinál Rodrigo Borgia zakladá dynastiu, preslávenú v dejinách travičstvom, krvismilstvom a intrigami. Autor sa sústreďuje predovšetkým na osudy dvoch Rodrigových detí, Cesareho a Lukreziu, ktorých životy poznamenala silná obojstranná vášeň. Zatiaľ, čo sa otec Rodrigo stáva pápežom Alexandrom VI., duchovným otcom katolíckej komunity, a jeho snom je získať späť pre kresťanov Svätú zem, jeho deti sa venujú svetkým vášňam. Z Cesareho sa stáva schopný a neľútostný vojvodca, pôvodca aj obeť mnohých intríg a sprisahaní. Lukrezia sa venuje predovšetkým rodine a podniká diplomatické kroky... autor/autori: Puzo, Mario; Ginová, Carolvydal: Ikar, 2002číslo produktu: 10163394dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Longfellow, Henry Wadsworth: Pieseň o Hiawathovi
autor/autori: Longfellow, Henry Wadsworthvydal: Smena, 1964číslo produktu: 10009716dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Gordon, Noah: Liečiteľ
autor/autori: Gordon, Noahvydal: Motýľ, 1993číslo produktu: 10005291dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Golon, Serge: Angelika 4
Neskrotná Angelikaautor/autori: Golon, Serge; Golonová, Annevydal: Slovenský spisovate, 1991číslo produktu: 10005274dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Golon, Serge: Angelika 1
Markíza anjelovautor/autori: Golon, Serge; Golonová, Annevydal: Tatran, 1990číslo produktu: 10005256dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Golon, Serge: Angelika 5
Angelika sa búriautor/autori: Golon, Serge; Golonová, Annevydal: Slovenský spisovate, 1991číslo produktu: 10005271dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Golon, Serge: Angelika 3
Angelika a kráľautor/autori: Golon, Serge; Golonová, Annevydal: Slovenský spisovate, 1991číslo produktu: 10005273dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Števček, Ján: Fenomenológia infarktu
autor/autori: Števček, Jánvydal: Slovenský spisovate, 1994číslo produktu: 10182295dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
kolektív autorov: Strukoviny
autor/autori: kolektív autorov; Šinský, Teodorvydal: Príroda, 1985číslo produktu: 10181601dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Gillerová, Katarína: Dotkni sa ma, láska
popis: V príbehu mladej ženy, ktorý sa nesie vo dvoch rozprávačských rovinách, sa autorka takisto ako vo svojom predchádzajúcom diele zameriava na citové aj existenčné problémy ľudí, ktorí si ešte len hľadajú svoje miesto v živote... autor/autori: Gillerová, Katarínavydal: Slovenský spisovate, 2005číslo produktu: 10162058dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Steelová, Danielle: Nečakaná milosť
popis: V San Franciscu je pokojný májový večer. Plesová sála hotela Ritz-Carlton sa trblieta striebrom a krištáľom a miestna smotánka sa v nej schádza na benefičný večierok. Všetko je dokonalé - kým sa pár minút pred polnocou sála nezačne otriasať a sklo rozbíjať. Svetlá zhasnú, nastane chaos a ľudia začnú kričať... Zemetrasenie zmení životy štyroch ľudí, ktorí sa dovtedy nepoznali. Sarah Sloanovej, krásnej manželky finančného magnáta, speváčky Melanie Freeovej, držiteľky ceny Grammy, fotografa Everetta Carsona a sestry Maggie Kentovej - mníšky, ktorá blúdi medzi troskami a okamžite vie, že ju čaká veľa práce. Mesto sa pomaly prebúdza k životu a reťazová reakcia nezvyčajných udalostí sa dotkne všetkých, čo prežili. Pri prvom výročí zemetrasenia však hrdinov čaká prekvapenie - každý z nich získa v dôsledku tragédie nezvyčajný dar...autor/autori: Steelová, Daniellevydal: Ikar, 2008číslo produktu: 10161762dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Bahdaj, Adam: Tretia hranica
autor/autori: Bahdaj, Adamvydal: Mladé letá, 1977číslo produktu: 10024264dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Pálková, M.: Chováme mačky
autor/autori: Pálková, M.vydal: Príroda, 1985číslo produktu: 10023217dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Sekora, Ondřej: Ferdo cvičí mravenisko
autor/autori: Sekora, Ondřejvydal: Východoslovenské v, 1991číslo produktu: 10021993dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Woodová, Barbara: Na rozhraní života
autor/autori: Woodová, Barbaravydal: Slovenský spisovate, 1996číslo produktu: 10020090dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Styron, William: Sophiina voľba 1, 2
autor/autori: Styron, Williamvydal: Tatran, 1988číslo produktu: 10014598dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Goethe, Johann Wolfgang: Faust 1
autor/autori: Goethe, Johann Wolfgangvydal: Tatran, 1966číslo produktu: 10005217dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
34,99 €
Gloger, Gotthold: Dobrodružstvá Johanna Kunckela
autor/autori: Gloger, Gottholdvydal: Mladé letá, 1981číslo produktu: 10005202dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Baričák, Pavel Hirax: K svetlu
popis: „Nikdy som nenapísal krajšie básne venované láske, ako tie, ktoré sú uverejnené v tejto zbierke,“ vyslovil sa autor. Knihu opäť ilustrovala Sofia, Hiraxova sestrička, ktorej obrázky len tak žiaria ľúbosťou...autor/autori: Baričák, Pavel Hiraxvydal: Hladohlas, 2013číslo produktu: 10181763dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Blahušová, Eva: Kalanetika
Cvičení s gumou, mírný aerobikautor/autori: Blahušová, Evavydal: Olympia, 1994číslo produktu: 10164412dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Zelinová, Hana: Vranie oči
autor/autori: Zelinová, Hanavydal: Slovenský spisovate, 1995číslo produktu: 10163474dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 798