Stone, Irving: Grécky poklad
Životopis objaviteľa Tróje Henryho Schliemannaautor/autori: Stone, Irvingvydal: Smena, 1982číslo produktu: 10014486dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Quoist, Michel: Úspešný život
autor/autori: Quoist, Michelvydal: LÚČ, 2003číslo produktu: 10012789dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Pfaue, Justus: Anna primabalerína 3
popis: New York znamenal pre Annu ťažkú drinu a je rada, že odchádza do Viedne. V balete štátnej opery dostala životnú šancu. Trénuje deň čo deň, ale napriek únave je šťastná. Až dovtedy, kým nenájde vo svojej šatni hotovú spúšť. Pochopí, že stojí niekomu v ceste...autor/autori: Pfaue, Justusvydal: Remedium, 1994číslo produktu: 10012206dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Fajtl, František: Opäť doma
autor/autori: Fajtl, Františekvydal: Pravda, 1989číslo produktu: 10004273dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Borovička, Václav Pavel: Veľké kriminálne prípady I.
Všetky prípady sú skutočné.autor/autori: Borovička, Václav Pavelvydal: Tatran, 1989číslo produktu: 10002012dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Borovička, Václav Pavel: Velké případy FBI
autor/autori: Borovička, Václav Pavelvydal: Práce, 1987číslo produktu: 10002005dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Borovička, Václav Pavel: Mafia
autor/autori: Borovička, Václav Pavelvydal: Obzor, 1985číslo produktu: 10002011dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Štechmiler, Rudolf: Živá minulost naší techniky
Pásmo historických reportáží o životě a díle některých čelných průkopníků naší technikyautor/autori: Štechmiler, Rudolfvydal: Mladá fronta, 1954číslo produktu: 10200822dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
14,99 €
Banáš, Jozef: Zóna nadšenia
Dramatický príbeh priateľstva a lásky (1968 - 2008)popis: Píše sa rok 1968. Hlavný hrdina, 22-ročný študent Jozef, sa v júli zaľúbi v Kyjeve do Ukrajinky Alexandry a v auguste sa vo Vysokých Tatrách zoznámi s nemeckým študentom Thomasom, ktorý sa v osudnú noc z 20. na 21. augusta vracia späť do Nemecka. V tú istú noc prichádza do Československa cez východnú hranicu Alexandra ako príslušníčka sovietskej okupačnej armády. Z lásky k Jozefovi chce dobrovoľne pomôcť Čechom a Slovákom v boji s údajnou kontrarevolúciou. Okupácia preruší priateľstvo a lásku mladých ľudí, no spôsob, akým sa v nasledujúcich tridsiatich siedmich rokoch prepletú osudy hlavných protagonistov, vyráža dych.autor/autori: Banáš, Jozefvydal: Ikar, 2012číslo produktu: 10200237dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Zanoni, Renzo: Originálne ručné práce
popis: Biedermeier, mramorovanie, dekupáž, origami, patchwork, maľovanie podľa šablón, modelovanie slaného cesta, sušenie kvetín, výroba sviečok, vyšívanie... tieto a mnoho ďalších techník na vás čaká v tejto zaujímavej knižke... autor/autori: Zanoni, Renzo; Perina, Lindavydal: Ikar, 2003číslo produktu: 10181062dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Boor, Ján: Dni súzvuku
popis: Śtyri neuskutočnené stretnutia a neautentické rozhovory filozofov i umelcov s rovnakými cieľmi, ale nerovnakými životnými cestami a filozofickými východiskami. Striedajú sa v nich J. A. Komenský a B. Spinoza, J. Hollý a L. von Beethoven, H. D. Thoreau a W. Withman, R. Rolland a V. I. Lenin.autor/autori: Boor, Jánvydal: Tatran, 1973číslo produktu: 10181195dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gajdošová, Viera: Keď bol dedko malý
autor/autori: Gajdošová, Vieravydal: Mladé letá, 1986číslo produktu: 10173955dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Bennett, Richard A.: Hľadanie Boha
autor/autori: Bennett, Richard A.vydal: Msejk, 2003číslo produktu: 10169274dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Hrobat, Breda: Ďalších 90 dní
90-dňová rozlišovacia diéta - ako si udržať dosiahnutú hmotnosťpopis: Pri 90-dňovej rozlišovacej diéte ste stratili pekných pár prebytočných kilogramov. Snažte sa, aby ste si dosiahnuté kilogramy aj udržali! Pri tom vám bude pomáhať druhý diel knihy - 90-dňová rozlišovacia diéta - Ďalších 90 dní. autor/autori: Hrobat, Breda; Poljanšek, Mojcavydal: Trysk, 2007číslo produktu: 10162724dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Genova, Lisa: Strácam svoje ja
Strhujúci príbeh úspešnej zmeny, ktorú pustošivá choroba posupne oberá o pamäť a spomienkypopis: Alice Howlandová je hrdá na to, čo sa jej v živote podarilo dokázať. Má päťdesiat rokov, je profesorkou kognitívnej psychológie na Harvardovej univerzite a svetovo uznávanou expertkou v lingvistike, má úspešného manžela a tri dospelé deti. Keď ju však začne trápiť neobvyklá zábudlivosť a chvíľami stráca orientáciu, dozvie sa, že trpí skorou formou Alzheimerovej choroby. Nevyhnutné príznaky začínajúcej demencie ju postupne pripravujú o spomienky a minulosť, a tak predtým nezávislá a ctižiadostivá Alice sa pokúša žiť naplno aspoň v prítomnosti. Príbeh Strácam svoje ja je dojemným, hrozivým i krásnym opisom života so skorou formou Alzheimerovej choroby.autor/autori: Genova, Lisavydal: Arkus, 2010číslo produktu: 10162162dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,49 €
Juráňová, Jana: Žila som s Hviezdoslavom
popis: Jana Juráňová síce s Hviezdoslavom žiť nestihla, zato našla v zaprášených archívoch a svojej nemóresnej fantázii kontúry Ilony Országhovej, rodenej Novákovej. Náplňou života pani Hviezdoslavovej nebol nikto iný ako On, veľký básnik. „A hoci Ilonin život po smrti muža stratil svoju náplň, nestratil význam. Odkedy sa on pominul telesne, starala sa o jeho dielo, o to, čo po ňom zostalo. A bolo sa o čo starať.“ Uplynuli dva roky vyplnené listami, čakaním na odpoveď, premýšľaním, ako a čo odpovedaľ, čo napísať a čo nie. Mlčania a čakania bolo niekedy viac než všetkých listov dokopy. Ale veď kam sa ponáhľať? Keď dlho nepísal, predstavovala si ho v Senici s nejakou slečnou, ale nikdy takej predstave celkom neuverila. Nedarilo sa jej vystrašiť samu seba. Pavol bol naozaj veľký ťuťmák. Celkom sa na ňu upäl a bál sa, aby sa nevydala skôr, než sa on vráti na Oravu, lebo vek na to už mala a nebol si istý, či je pre ňu výhodné čakať práve na neho. Keď ho chcela trošku rozveseliť alebo aj podpichnúť, napísala mu, že bola na tancovačke, a on jej v ďalšom liste vyčítal, že chodí na zábavy, keď je všade naokolo toľko biedy. Vedela, že sa hnevá preto, lebo tam nemohol byť s ňou, a bieda ľudu je len zámienkou.autor/autori: Juráňová, Janavydal: Aspekt, 2008číslo produktu: 10160917dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Francis, Dick: Sport královen
autor/autori: Francis, Dickvydal: Olympia, 1989číslo produktu: 10024107dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Tesařová, Lea: Nemecky s úsmevom 1
autor/autori: Tesařová, Lea; Kettnerová, Drahomíra; Homolková, Božena; Drmlová, Danavydal: VŠE, 1994číslo produktu: 10017503dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Špiesz, Anton: Štatúty Bratislavských cechov
Dokumentypopis: Druhý zväzok edície dokumentov Bratislava-Fontes, ktorů vydáva Archív mesta Bratislavy, obsahuje prácu PhDr. Antona Spiewa CSc., vedeckého pracovníka Historického ústavu Slovenskej akadémie vied v Bratislave, známeho publicistu a odborníka na staršie slovenské dejiny, najmä na obdobie feudalizmu. Jeho nová práca Štatúty bratislavských cechov zapĺňa citelnú medzeru v slovenskej historiografii, v ktorej chýbajú pramenné diela a edície dokumentov. Autor v tejto publikácii uvádza štatúty bratislavských cechov obsiahlou štúdiou o remeslách v Bratislave, ktorá už v období neskorého stredoveku bola jedným z najdôležitejších stredísk remesiel u nás. Do tohto obdobia spadá aj vznik bratislavských cechov, remeselníckých, organizácií, do ktorých sa zdručovali majstri významnejších remesiel Veľký rozvoj remeselníckej výroby nastal v Bratislave od 16. storočia, keď sa stala hlavným mestom uhorského štátu a najvýznamnejším mestom celého Slovenska. V sedemdesiatych rokoch 18. storočia dosiahol počet remeselníckych dielní v Bratislave 800—850. V dôsledku toho vzrástol aj počet cechov v Bratislave. Mnohé bratislavské cechy mali celouhorský alebo oblastný charakter. Vyrábali nielen pre domáci a miestny trh, ale svoje výrobky vyvážali aj za hranice štátu (napr. známy je export klobúkov z Bratislavy na Balkán, alebo vývoz kožiarskych výrobkov do Rakúska a na Moravu). Autor publikuje v plnom znení štatúty 73 cechov s príslušnými editorskými poznámkami na základe štúdia v Archíve mesta Bratislavy a v Magyar Országos Levéltár v Budapešti. Publikované štatúty obsahujú množstvo materiálov k dejinám bratislavských remesiel, cechov a cechovníctva. Sú tu údaje z oblasti technológie výroby a náplne práce jednotlivých remesiel, o spôsobe a forme vyhotovenia majstrovského výrobku, o podmienkach prijatia do cechu, o pracovnom čase, o celom živote, o postavení tovarišov a učňov a pod. Neobyčajne cenné sú údaje týkajúce sa vandroviek tovarišov, ich práce, záväzkov voči majstrom, miezd, vzájomných vzťahov a celého tovarišského cechovníctva. Publikácia je doplnená slovenským súhrnom cudzojazyčných štatútov, ruským, nemeckým a francúzskym resumé, ako aj menným a vecným registrom a obrazovou prílohou. Je určená pre širší okruh historikov a odborníkov, zaoberajúcich sa hospodárskymi dejinami, ako aj pre ústavy, inštitúcie, výrobné podniky a školy všetkých stupňov. autor/autori: Špiesz, Antonvydal: Obzor, 1978číslo produktu: 10015052dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
29,99 €
Schuster, Rudolf: Ultimátum
autor/autori: Schuster, Rudolfvydal: Svoboda, 1997číslo produktu: 10013788dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Horváth, Vladimír: Bratislava, hlavné mesto Slovenska
Pripojenie Bratislavy k Československej republike roku 1918 - 1919, Dokumentyautor/autori: Horváth, Vladimír; Watzka, Jozef; Rákoš, Elemírvydal: Obzor, 1977číslo produktu: 10006425dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Čapek, Karel: Devätoro rozprávok
autor/autori: Čapek, Karelvydal: Mladé letá, 1988číslo produktu: 10003050dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Curieová, Eva: Madame Curie
autor/autori: Curieová, Evavydal: Mladé letá, 1970číslo produktu: 10002986dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Hlaváč, Ľudovít: Sociálna fotografia na Slovensku
obsah, dejiny, súvislosti, prínosyautor/autori: Hlaváč, Ľudovítvydal: Pallas, 1974číslo produktu: 10198983dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
59,99 €
Wilhelm, Richard: Chinesische Literatur, Japanische Literatur
Handbuch der Literaturwissenschaftautor/autori: Wilhelm, Richard; Gundert, Wilhelmvydal: Wildpark-Potsdam, 1926číslo produktu: 10183118dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
69,99 €
Fiamengo, Ante: Základy všeobecnej sociológie
autor/autori: Fiamengo, Antevydal: VPL, 1968číslo produktu: 10022904dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Šoposká, Marika: Sedmilhářky
popis: Sedmilhářky jsou dvě a mají jasná pravidla! Marika je systematická, zodpovědná, pracovitá, dochvilná a její život se ubírá správným směrem. Berenika je chaotická, roztěkaná, nedochvilná, líná a její život se každý den změní tak o sto osmdesát stupňů. Přičemž si tyto své vlastnosti mohou kdykoliv vyměnit. Velmi často a rády to také dělají. Sedmilhářky mluví nahlas, zlobí, hodně milují, pijí spoustu kafe a taky docela dost vína. Mají stejné oči, stejné kluky (a to doslova!), stejné krémy, stejnou školu, stejné sny, stejnou tchyni a stejnou chalupu. Vychovávají celkem tři nevlastní a jedno vlastní dítě. Zatím… Deník je plný (ne)skutečných zážitků o tom, jak žijí, co dělají, čím se baví dvě Sedmilhářky, které nedodržují žádná pravidla, rychlost, předpisy, předbíhají ve frontách, zvoní na cizí zvonky a zapomínají dětem vyměňovat pleny… Věříte tomu? Přečtěte si 7lhářčí deník a uvidíte, jak to s nimi prostě je. Nudit se rozhodně nebudete! Ministryně sedmilhářství varují: „Tato kniha způsobuje neposednost, záchvaty smíchu, tvrdošíjnost a bezvýhradní lásku k dobru!“autor/autori: Šoposká, Marika; Kohoutová, Berenikavydal: Grada, 2016číslo produktu: 10215171dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,49 €
Thoma, Zdeněk: Příběh čaje
popis: Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena. K nedílné součásti knihy patří návody, jak různé čaje správně připravovat. Pozornost je věnována i léčebným účinkům čaje na lidské zdraví. Příběh čaje se začíná odvíjet v Číně. Čaj doprovázel Číňany téměř od počátku jejich dějin, čínští vzdělanci ho pokládali za nejkultivovanější nápoj. V Japonsku dostalo pití čaje svébytnou podobu v podivuhodném čajovém rituálu, v němž každý úkon, každý sebemenší pohyb má přesně určenou roli i filozofický význam. V Indii se ocitnete v drsném světě ctižádostivých mužů, kteří přijížděli do neznámých končin, aby mýtili pralesy a vysazovali keře čajovníků. Prvními Evropany, kteří na počátku 17. století propadli čaji, byli Holanďané, ale teprve anglický čaj o páté se stal pojmem, který vstoupil do kulturního povědomí lidí celého světa. Prostřednictvím této fotografiemi bohatě ilustrované publikace navštívíte podivuhodné krajiny, kde se čaj pěstuje, poučíte se o rozličných způsobech zpracování čajových lístků. Získáte přehled o desítkách známých i méně známých čajů a naučíte se je správně připravovat. Dozvíte se, zda se vám díky čaji podaří shodit nadbytečné kilogramy či jestli pitím čaje omezíte riziko vzniku civilizačních chorob. Šálek čaje v sobě vždy měl a stále má ukrytý určitý význam. Stal se zastavením v rušném koloběhu života, společníkem osamělých chvil i přátelských posezení, osvěžením těla a duše. Je hned po vodě nejrozšířenějším nápojem na zemi a bez nadsázky se dá říct, že ovlivnil nejen životní styl nespočtu lidí, ale i dějiny mnoha států. Bohatě ilustrováno.autor/autori: Thoma, Zdeněk; Thomová, Soňa; Thoma, Michalvydal: Argo, 2002číslo produktu: 10215170dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
27,99 €
Peterajová, Ľudmila: Albín Brunovský
autor/autori: Peterajová, Ľudmilavydal: Tatran, 1985číslo produktu: 10188391dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
29,99 €
Petrová, Eva: Delacroix a romantická kresba
autor/autori: Petrová, Evavydal: Odeon, 1989číslo produktu: 10160878dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
39,99 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 834