Berka, Čestmír: Emil Filla
zbojnícke piesne slovenského ľudupopis: 57 farebných, 5 čiernobielych reprodukciíautor/autori: Berka, Čestmírvydal: Tatran, 1980číslo produktu: 10017662dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
24,99 €
Kajzrová, Irena: Škola strihov a šitia
autor/autori: Kajzrová, Irenavydal: Práca, 1985číslo produktu: 10007590dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
kolektív autorov: Prečo robia múdri ľudia hlúposti?
popis: Prečo ľudia rozmýšľajú a správajú sa tak hlúpo, že nakoniec zlyhajú existenčne a celkom si zničia život? Predkladaná kniha sa dotýka práve tejto otázky, ktorú drvivá väčšina teórií v psychológii, vrátane teórií inteligencie, ako sa zdá, ignoruje. Svet podporuje miliardový priemysel výskumu a testovania inteligencie a schopností v snahe určiť, koho jeho inteligencia predurčuje na úspech, ale prakticky nik sa nevenuje skúmaniu, kto túto inteligenciu najlepšie využije, a kto ňou bude len plytvať tým, že jeho konanie bude až dych vyrážať. „Hlúposť“ sa tu nevzťahuje na mentálnu retardáciu, poruchu učenia ani na žiadne iné bežné označenie ľudí, ktorí podávajú slabý výkon v niektorom z tradičných testov. Skôr sa autori príspevkov zameriavajú na tých, ktorí vyviedli nejakú donebavolajúcu hlúposť Táto kniha evidentne nebude o hlúposti v tradičnom zmysle založenom na určovaní IQ. Táto kniha sa zaoberá skôr „hlúpym“ rozhodovaním, ktoré môže mať celospoločenský dosah. V snahe o vzájomnú prepojenosť príspevkov autori spracovali nasledujúce témy: · Základná charakteristika hlúposti · Návrh teórie hlúposti · Vzťah hlúposti a inteligencie · Merateľnosť hlúposti · Formovateľnosť hlúposti (v snahe eliminovať ju)autor/autori: kolektív autorov; Sternberg, Robert J.vydal: Ikar, 2004číslo produktu: 10201065dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Stangl, Martin: Záhrada po celý rok
autor/autori: Stangl, Martinvydal: Príroda, 1996číslo produktu: 10191146dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,49 €
Quick, Amanda: Rendezvous
autor/autori: Quick, Amandavydal: Wist, 2003číslo produktu: 10189504dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Mull, Brandon: Fablehaven 1: Čaroles
popis: Stáročia boli čarovné bytosti zhromažďované v ukrytej rezervácii nazvanej Čaroles, aby sa zabránilo ich vyhubeniu. Je to jedna z posledných pevností ozajstnej mágie. Očarujúce? Jednoznačne. Vzrušujúce? Nepochybne. Bezpečné? Skôr naopak... Kendra a jej brat Seth nevedia, že ich starý otec je správca Čarolesa. Prastaré zákony udržiavajú v lesoch ukrytých za vstupnou bránou rezervácie poriadok medzi chamtivými trolmi, nezbednými satyrmi, zlomyseľnými bosorkami, skazenými škriatkami a závistlivými vílami. Keď však Kendra a jej brat Seth porušia pravidlá, oslobodia sa mocné sily zla a súrodenci musia čeliť najväčšej výzve svojho života, aby zachránili svoju rodinu, Čaroles a možno aj celý svet. autor/autori: Mull, Brandonvydal: Fortuna Libri, 2011číslo produktu: 10183372dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
6,99 €
Jarunková, Klára: Hrdinský zápisník
autor/autori: Jarunková, Kláravydal: Mladé letá, 1980číslo produktu: 10167760dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Asimov, Isaac: A zrodí se Nadace
autor/autori: Asimov, Isaacvydal: And Classic, 1995číslo produktu: 10164568dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
11,99 €
Pease, Barbara: Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku
popis: V knihe Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku sa dozviete: - prečo je dôležité milovať a byť milovaní, - čo očakávajú ženy a muži od lásky a od sexu, - ako nájsť skvelého partnera či partnerku a ako si udržať pekný vzťah, - čo robiť, keď nepreskočí medzi partnermi iskra, - čo robiť, keď to medzi partnermi priveľmi iskrí, - čo vzrušuje ženy a mužov a čo, naopak, ich od sexu určite odradí, - čo je ľúbostný pomer a aké sú klasické príznaky podvádzajúceho, - čo robiť so záletníkmi, - čo robiť, aby sme sa nestali neverníkmi, - ako navždy zmeniť svoj ľúbostný život, - čo majú muži urobiť, aby ženy častejšie túžili po milovaní, - čo majú ženy urobiť, aby si partner udržal či znovu získal mužnú silu - a mnoho ďalších vecí. Kniha Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku je určená slobodným a nezadaným ženám i mužom, párom, ktorých vzťah sa ocitol na križovatke, ale i párom, ktoré majú pekný vzťah a chcú ho mať ešte krajší.autor/autori: Pease, Barbara; Pease, Allanvydal: Ikar, 2010číslo produktu: 10162589dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Man-Ho, Kwok: Tiger
autor/autori: Man-Ho, Kwokvydal: Ikar, 1996číslo produktu: 10161884dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Yahya, Saad: Swahilské poviedky
autor/autori: Yahya, Saad; Tilumanywa, G.; Abdulla, Muhammed Said; Mgeni, Ahmed; Macha, W. A.; Suleiman, Mohamed; Kezilahabi, Eiphrase; Mohamed, Said Ahmed; Ngahyoma, Jeromevydal: Slovenský spisovate, 1986číslo produktu: 10024615dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Feuchtwanger, Lion: Ošklivá vévodkyně
Markéta Pyskatáautor/autori: Feuchtwanger, Lionvydal: Svoboda, 1967číslo produktu: 10024624dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Gajdar, Arkadij: Timur a jeho družina
autor/autori: Gajdar, Arkadijvydal: Mladé letá, 1985číslo produktu: 10024426dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
kolektív autorov: V ríši víl a škriatkov
Povesti z britských ostrovovautor/autori: kolektív autorovvydal: Mladé letá, 1987číslo produktu: 10018935dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Voronin, Sergej: Ivan Petrovič Pavlov
autor/autori: Voronin, Sergejvydal: Obzor, 1990číslo produktu: 10016395dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Hughes, Richard: Víchor na Jamajke
autor/autori: Hughes, Richardvydal: Slovenský spisovate, 1982číslo produktu: 10024611dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Vaňková, Ludmila: Orel a had
Třetí díl trilogie o Karlu IV.popis: Pokračovanie románov Cval rytýřských koní a Dvojí trůnautor/autori: Vaňková, Ludmilavydal: Melantrich, 1990číslo produktu: 10024602dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Hurník, Ilja: Mokřice
autor/autori: Hurník, Iljavydal: Československý spi, 1989číslo produktu: 10024607dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,49 €
Němcová, Božena: Babička
autor/autori: Němcová, Boženavydal: Práca, 1951číslo produktu: 10164831dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
Cintavý, Pavol: Dokumenty o Bielej légii
Spisy konfederácie politických väzňov Slovenskaautor/autori: Cintavý, Pavolvydal: Lúč, 1995číslo produktu: 10159076dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Nový, J. M.: Dionýz Štúr
bohatier vedyautor/autori: Nový, J. M.; Ivan, Ľ.vydal: Mladé letá, 1976číslo produktu: 10007057dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Blyton, Enid: Go Ahead Secret Seven
Secret Seven 5popis: George is in trouble and has to resign from the Secret Seven - now it's up to Scamper the spaniel to protect the rest of the gang from danger as they go in search of some missing pedigree dogs.autor/autori: Blyton, Enidvydal: Hodder Children's Bo, 2009číslo produktu: 10213705dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Connelly, Michael: The Night Fire
Harry Bosch 22popis: A JUDGE MURDERED IN A CITY PARK Mickey Haller - the Lincoln Lawyer - defends the innocent man accused. Which means the real killer is still out there. A HOMELESS PERSON BURNED ALIVE Detective Renée Ballard catches the case on the LAPD's notorious graveyard shift. But what starts with an easy answer, ends with a dark secret. AN UNSOLVED HOMICIDE FROM A LIFETIME AGO Harry Bosch is left a missing case file by his old mentor. Why did he keep the case all these years? To find the truth. . or bury it? IN L.A, CRIME NEVER SLEEPS But in Ballard, Bosch and Haller: the fire always burns. Will it light the way - or leave their lives in ashes?autor/autori: Connelly, Michaelvydal: Oriončíslo produktu: 10213027dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gregory, Philippa: The Lady of the Rivers
Plantagenet and Tudor Novels 1popis: 1435. Rouen. Jacquetta of Luxembourg is left a wealthy young widow when her husband, the Duke of Bedford, dies. Her only friend in the great household is Richard Woodville, the Duke's squire, and it is not long before the two become lovers and marry in secret. The Woodvilles return to the Lancaster court, where Jacquetta becomes close friends with young King Henry VI's new queen. But she can sense a growing threat from the people of England, and the danger of royal rivals. The king slides into a mysterious sleep; Margaret, his queen, turns to untrustworthy favourites for help; and Richard, Duke of York, threatens to overturn the whole kingdom for his rival dynasty, the House of York. Jacquetta fights for her king, her queen and her daughter Elizabeth Woodville, for whom she senses an extraordinary future. A sweeping, powerful novel rich in passion and legend, The Lady of the Rivers tells the story of the real-life mother to the White Queen.autor/autori: Gregory, Philippavydal: Simon & Schuster, 2017číslo produktu: 10213022dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Roberts, Nora: The Obsession
popis: Naomi Carson is a survivor. As a child, her family was torn apart by a shocking crime. It could have destroyed her, but Naomi has grown up strong, with a passion for photography that has taken her all around the world. Now, at last, she has decided to put down roots. The beautiful old house on Point Bluff needs work, but Naomi is looking forward to making a home of her own. But as Naomi plans for the future, her past is catching up with her. Someone in town knows her terrifying secret - and won't let her forget it.autor/autori: Roberts, Noravydal: Piatkus, 2016číslo produktu: 10213031dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Billingham, Mark: The Dying Hours
Tom Thorne 13popis: THE SUICIDE A cluster of suicides among the elderly. Such things are not unknown to the police and the deaths are quickly dismissed. Only one man is convinced that something more sinister is taking place. THE SUSPICION Having stepped out of line once too often, Tom Thorne is back in uniform and he hates it. Patronised and abused by his new colleagues, Thorne's suspicions about the suicides are dismissed by the Murder Squad he was once part of and he is forced to investigate alone. THE SECRET Unable to trust anyone, Thorne must gamble with the lives of those targeted by a killer unlike any he has hunted before. A man with the power to make people take their own lives. Tom Thorne returns in Billingham's most compelling thriller to date - a haunting portrait of London's dark heart, and the darker heart of a twisted killer bringing terror to its streets.autor/autori: Billingham, Markvydal: Sphere, 2013číslo produktu: 10209929dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Carré, John Le: Absolute Friends
popis: Ted Mundy, British soldier's son born 1947 in a shining new independent Pakistan, and Sasha, refugee son of an East German Lutheran pastor, first become friends as students in riot-torn West Berlin of the late Sixties. They meet again in the grimy looking-glass of Cold War espionage and, most terribly, in today's unipolar world of terror, counter-terror and the war of lies. autor/autori: Carré, John Levydal: Hodder & Stoughton , 2004číslo produktu: 10208568dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Feldek, Ľubomír: Kresby
Maľárka a iné básne z Oravy autor/autori: Feldek, Ľubomír; Medvecká, Máriavydal: i+i print spol. s.r., 2014číslo produktu: 10209706dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
19,99 €
kolektív autorov: Kultúrne dedičstvo Slovenska: architektonické pamiatky
Slovakia's Cultural Heritage: architectural monumentsautor/autori: kolektív autorov; Šukajlová, Margitavydal: Ars monument, 1995číslo produktu: 10193445dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Lenz, Vlastimil: Tiskově letem mluvčího světem
popis: Kniha je určena všem zájemcům o populární povolání „tiskového mluvčího“. Autor vtipnou formou seznamuje čtenáře s touto pracovní pozicí, která nemá v našich končinách příliš dlouhou tradici. Kniha je doplněna fotografiemi, vtipnými ilustracemi apod.autor/autori: Lenz, Vlastimilvydal: Naše vojsko, 2010číslo produktu: 10190496dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 798