Coulterová, Catherine: Nevesta v prestrojení
popis: V ďalšom diele ságy o šľachtickom rode Sherbrookovcov nám populárna americká spisovateľka ponúka pútavú historickú romancu Nevesta v prestrojí s nezvyčajnou zápletkou a ľúbostným vzťahom plným hravého iskrenia i ohnivej vášne. Keď mladý šľachtic Grayson St. Cyre vyhovie prosbe svojich pratiet Maude a Mathildy a poskytne im ubytovanie vo svojom londýnskom sídle, nemá najmenšie tušenie, ako veľmi tento krok zasiahne do jeho života. Staré dámy sprevádza sluha, mládenec, ktorého všetci volajú Šialený Jack. V skutočnosti sa v tomto mužskom prestrojení skrýva pôvabná dievčina Winifrede, ktorej Maud s Mathildou pomohli utiecť pred jej otčimom. Sir Henry totiž plánuje vydať Winifrede za jedného zo svojich zhýralých priateľov a podeliť sa s ním o jej veno... autor/autori: Coulterová, Catherinevydal: Slovenský spisovate, 2011číslo produktu: 10203675dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Gillerová, Katarína: Konečne sa rozhodni
popis: Najnovší, deviaty román našej najpopulárnejšej autorky. Natália pracuje v požičovni svadobných šiat a v súkromnom živote stojí pred závažným rozhodnutím. Keď už to konečne vyzerá, že vie, ako ďalej, objaví mail od muža, s ktorým kedysi spájala svoju budúcnosť. A hoci doteraz pokladala ich vzťah za ukončený, odrazu cíti potrebu prehodnotiť celý doterajší život a hľadanie šťastia u svojich "osudových" mužov. Pre ktorého z nich sa napokon rozhodne?autor/autori: Gillerová, Katarínavydal: Slovenský spisovate, 2011číslo produktu: 10202287dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Kadrey, Richard: Sandman Slim
autor/autori: Kadrey, Richardvydal: Polaris, 2011číslo produktu: 10199179dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Drescher, Alex: Světla v temnotách 1: Lovcův odkaz
popis: Evropa zbídačená hospodářskými krizemi, exody biblických rozměrů a válkami vydávanými za humanitární intervence nemá Prokopu Koutnému co nabídnout. Jestli se ale člověk může na něco spolehnout, je to rodina. Dokonce, i když oficiálně žádnou nemá. Jenomže dědictví po dávno zapomenutém otci není ani náhodou takové, jaké by si přál. Někdo zdědí dům, jiný krabici plnou peněz. Prokop zdědil krev Lovce a otevřel se mu tak svět Prolnutí, místo, kde se střetává svět vědy se světem magie a kde už po staletí zuří válka o moc, proti které je soupeření Unie a Ruskoasijské federace jen neškodným poštuchováním. Pak je tu ještě to největší tajemství jeho otce. Kdo by uvěřil, že si ho vzal do hrobu? A Prokop by to tajemství mohl znát. Štvanice může začít–¦autor/autori: Drescher, Alexvydal: Fantom Print, 2017číslo produktu: 10199187dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,99 €
Marec, Anton: Za vrcholom vrchol
autor/autori: Marec, Antonvydal: Smena, 1986číslo produktu: 10192704dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Collins, Wilkie: Strašidelný hotel
autor/autori: Collins, Wilkievydal: Media klub, 2000číslo produktu: 10164893dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Cronin, Justin: Priechod
popis: Projekt Noe – tajný vládny experiment, ktorého cieľom je premeniť ľudské telo na smrtiacu zbraň. Lenže čosi sa škaredo pokazí. Dvanásť testovaných subjektov utečie a roznesie vírus meniaci ľudí na ešte nenásytnejšie, smrtiacejšie a prakticky nezničiteľné bytosti. Trinásty subjekt, šesťročné dievča menom Amy, zachráni agent FBI. Spolu utečú do oregonských vrchov, ďaleko od civilizácie zasiahnutej katastrofálnymi dôsledkami Projektu Noe. Priechod prináša vari až priveľmi reálnu víziu sveta, kde vládne strach a pud sebazáchovy a kde osud ľudstva možno spočíva na pleciach zvláštneho tichého dievčatka. Ambiciózny, silný príbeh z pera oceňovaného a rešpektovaného autora Justina Cronina epickým rozmachom zahŕňa prvky katastrofy a boja o prežitie, sebaobetovania, ale i nádeje, a zaraďuje sa medzi najčítanejšie tituly leta 2010.autor/autori: Cronin, Justinvydal: Ikar, 2010číslo produktu: 10164315dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
9,99 €
Adams, Douglas: A okrem toho...
Šiesta časť štvordielnej trilógie Stopárov sprievodca galaxioupopis: Šiesta časť štvordielnej trilógie Douglasa Adamsa Stopárov sprievodca galaxiou. Jej autorom však tentoraz nie je Adams (pretože medzičasom zomrel), ale spisovateľ Eoin Colfer, ktorý sa skvelým spôsobom zmocnil pôvodného štýlu a dopísal šiestu časť rovnako vtipným a hravým štýlom, na nerozoznanie od pravého Adamsa. Eoin Colfer je autorom série svetových bestsellerov s Artemisom Fowlom, ktorú preložili do štyridsiatich jazykov. Medzi jeho ďalšími dielami nájdeme Zoznam želaní, Nadprirodzenista a Polmesačné vyšetrovanie, z ktorého televízia BBC urobila seriálový hit. Jeho knihy získali viacero ocenení.autor/autori: Adams, Douglas; Colfer, Eoinvydal: Slovart, 2009číslo produktu: 10161977dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Bradfordová, Barbara Taylor: Impérium
popis: Tretia časť ságy o rodine Deravenelovcov z pera bestsellerovej autorky. Elizabeth Deravenelová má iba dvadsaťpäť rokov a už riadi rodinné obchodné impérium. Musí čeliť závisti a intrigám ľudí, ktorí túžia po jej páde, a robiť rozhodnutia, čo môžu mať fatálne následkyautor/autori: Bradfordová, Barbara Taylorvydal: Slovenský spisovate, 2009číslo produktu: 10159956dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Simmel, Johannes Mario: Aféra Niny B.
autor/autori: Simmel, Johannes Mariovydal: Naše vojsko, 1992číslo produktu: 10013908dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Brahmachari, Sita: Jazmínové nebo
popis: Kniha Jazmínové nebo je ďalším rozprávaním zo života štrnásťročnej Londýnčanky Miry Levensonovej, s ktorou sa mohli slovenskí čitatelia zoznámiť v románe Artičokové srdcia. Po smrti starého otca Bimala ide Mira do Indie navštíviť indickú vetvu rodiny, ktorú doteraz vôbec nepoznala. Nielenže sa stretáva s celkom inou kultúrou, ale vidí aj pochmúrne stránky života v indickom veľkomeste Kalkate a chudobu, akú si doma ani nevedela predstaviť. Navyše sa pokúša odhaliť rodinné tajomstvo, o ktorom jej nikto nepovedal, no stále ho cíti niekde v pozadí. Cesta do Indie je pre ňu nielen veľkým dobrodružstvom, no aj bránou do dospelosti. A rovnako ako v Artičokových srdciach, ani v Jazmínovom nebi sa čitatelia neubránia pocitu, že dospievajú spolu s ňou.autor/autori: Brahmachari, Sitavydal: Slovart, 2014číslo produktu: 10190355dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Bickmorová, Barbara: Návrat
autor/autori: Bickmorová, Barbaravydal: Slovenský spisovate, 2000číslo produktu: 10181253dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
kolektív autorov: Všeobecné lekárstvo 2
autor/autori: kolektív autorov; Klimo, Františekvydal: Osveta, 1989číslo produktu: 10215426dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
kolektív autorov: Všeobecné lekárstvo 3
autor/autori: kolektív autorov; Klimo, Františekvydal: Osveta, 1990číslo produktu: 10215427dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
kolektív autorov: Všeobecné lekárstvo 1
autor/autori: kolektív autorov; Klimo, Františekvydal: Osveta, 1989číslo produktu: 10215425dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Mulford, Prentice: Dar ducha III.
Ako nadobudnúť vnútorný pokoj a duchovnú siluautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1994číslo produktu: 10184157dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Mulford, Prentice: Dar ducha IV.
Kráčajme po ceste života neustále vpredautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1994číslo produktu: 10182324dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Mulford, Prentice: Dar ducha VII.
Ako sa zbaviť nerestí pomocou zákona žiadostiautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1995číslo produktu: 10170176dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Mulford, Prentice: Dar ducha VI.
Umenie duchovného sebavzdelávaniaautor/autori: Mulford, Prenticevydal: Brieždenie, 1995číslo produktu: 10160568dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Barclay, Linwood: Bez rozlúčky
popis: V dome vládlo hrobové ticho. To bol prvý znak, že sa stalo niečo hrozné. Štrnásťročná Cynthia Biggeová sa v to ráno zobudila a zistila, že je sama. Jej rodina - mama, otec a brat - zmizla bez slova, bez odkazu, bez stopy. O dvadsaťpäť rokov neskôr Cynthia ešte vždy hľadá odpovede. A dozvie sa zničujúcu pravdu. Cynthia a Terry Archerovci ešte vždy bývajú v Milforde neďaleko Cynthiinho rodičovského domu na Hickory Street. Zdá sa, že ako manželia nažívajúci v dobrom partnerskom vzťahu a rodičia dcéry majú pred sebou úspešnú budúcnosť. No otázniky súvisiace s vlastnou minulosťou Cynthiu ešte vždy prenasledujú a jej posadnutosť hľadaním odpovedí ohrozuje všetko, čo Archerovci dosiaľ vybudovali. Pre Cynthiu nejestvuje iná alternatíva, než zistiť, prečo jej rodina zmizla - a ako to, že ju niekto vynechal. Terry si myslí, že účasť v populárnom televíznom pátracom programe Deadline je veľký omyl. Jeho manželka však dúfa, že ju niekto, čo ho bude pozerať, privedie na stopu nezvestnej rodiny. A práve Cynthia si všimne čudné auto krúžiace po okolí, vypočuje si záhadný telefonát a objaví hrozivý "dar". A keď začne strácať nervy, už sa nedá veriť v nevinu nikoho, ani jej samej. Po prvom nájdenom tele začína byť jasné, že jej minulosť je ešte záhadnejšia, ako predpokladala. "Jeden z najlepších trilerov roka! Dokonale strhujúci. Zaujme vás od prvej strany a nepustí vás, až kým sa nedostanete ku konečnému, prekvapujúcemu záveru." - Tess Gerritsenová, autorka trilerov Mefistov klub, Záhrada kostí "Kniha, ktorá človeka udrží v napätí až do úplného konca. Ak máte radi Harlana Cobena, určite si obľúbite aj Linwooda Barclaya." - Peter Robinson, autor románu Piece of My Heart "Barclay urobil v napínavom trileri to, čo Stephen King robí v hororoch: zakorenil ho v detailoch normálneho, každodenného života, čo spôsobilo, že výskyt znepokojujúcich udalostí je o to desivejší. Prvotriedny triler." - Giles Blunt, autor románu By the Time You Read This "Linwood Barclay neurobí jediný nesprávny krok a prekvapenia neustále prichádzajú. Nezačnite knihu čítať neskoro večer: zostanete hore, kým ju nedočítate." - Charlaine Harrisová, autorka bestselleru All Together Deadautor/autori: Barclay, Linwoodvydal: Ikar, 2008číslo produktu: 10159272dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Bradfordová, Barbara Taylor: Spravodlivá odmena
Záverečná kapitola ságy rodu Hartovcovpopis: Záver slávnej ságy legendárnej dynastie. Potomkovia Emmy Hartovej sa nachádzajú na križovatke. Škandály, intrigy a úhlavní nepriatelia zasa ohrozujú to, čo je im najdrahšie. Bradfordová nás prevádza ďalšími dramatickými udalosťami v životoch Linnet a Evan, ktorých hlavným cieľom je ďalej zveľaďovať rodinný podnik a chrániť staré tradície.autor/autori: Bradfordová, Barbara Taylorvydal: Slovenský spisovate, 2006číslo produktu: 10017327dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,49 €
Martin, James: Jezuitský návod takmer na všetko
Spiritualita pre každodenný životpopis: Dobre a radostne prežiť život je umením, ktorému sa učíme po celý život. A sme vďační za každú radu, za každý návod. Americký jezuita James Martin SJ v tejto knihe ponúka jezuitský návod. Jezuiti ho zdedili od svätého Ignáca, rytiera, mystika a svätca, ktorý žil v šestnástom storočí. „Ignácov spôsob napredovania,“ ako píše James Martin, „spočíva v hľadaní slobody: slobody stať sa tým, kým máme byť, slobody dávať a prijímať lásku, správne sa rozhodovať, vnímať krásu sveta a tajomstvo Božej lásky. Tento návod vychádza z toho, čo svätý Ignác zanechal vo svojich dielach, ale i z tradície, praxe a duchovných skúseností, ktoré si jezuitskí kňazi a bratia odovzdávali z generácie na generáciu.“ James Martin pozýva čitateľa na dobrodružnú, často dojímavú, no aj humornú cestu, ktorou prešiel on a jeho priatelia vďaka jezuitskej spiritualite. autor/autori: Martin, Jamesvydal: Dobrá kniha, 2012číslo produktu: 10187621dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
7,49 €
Khelerová, Vladimíra: Trénink obchodního jednání
autor/autori: Khelerová, Vladimíravydal: Grada, 1993číslo produktu: 10007819dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
2,99 €
Ďurík, Jozef: Domáci údenár
autor/autori: Ďurík, Jozefvydal: Osveta, 1988číslo produktu: 10003950dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
5,99 €
Harlandová, Simone: Low Fat Food
Koncepcia nízkotučnej stravyautor/autori: Harlandová, Simonevydal: Ikar, 1999číslo produktu: 10191240dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Valčevová, Kristiana: Nepokorená
popis: Líbya 1999. Päť bulharských zdravotných sestier a palestínsky lekár sa ocitli vo väzení, s obžalobou, že stovkám detí úmyselne naočkovali vírus HIV. Jednou z týchto zdravotných sestier je Kristiana Valčevová. Uniesli ju spred domu, keď sa vracala z mesta s nákupmi, a nikdy sa nedozvie, prečo spomedzi toľkých bulharských zdravotných sestier pracujúcich v Líbyi obvinili práve ju. V nemocnici, v ktorej sa deti nakazili, nikdy nepracovala. Policajti, ktorí Kristianu uniesli, ju nútia priznať sa, že je hlavou diabolského plánu. Pokúšajú sa ju zlomiť, zničiť jej fyzické a duševné sily mučením. No Kristiana sa rozhodla odolať. A tak sa pre ňu začína veľmi dlhý boj proti bolesti, lži, obdobie, o ktorom podáva v tejto knihe výnimočné svedectvo.autor/autori: Valčevová, Kristianavydal: Ikar, 2008číslo produktu: 10180529dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
3,99 €
Gillerová, Katarína: Zabudni na minulosť
popis: Nový, v poradí už ôsmy román našej najpopulárnejšej autorky prináša pútavý príbeh dvadsaťsedemročnej Saše a jej mamy, ktoré sa musia vyrovnať so stratou otca a sestry, resp. manžela a dcéry. A hoci sa zdá, že o nešťastnej udalosti vedia všetko, po rokoch vyjdú najavo isté skutočnosti a odrazu je všetko inak...autor/autori: Gillerová, Katarínavydal: Slovenský spisovate, 2010číslo produktu: 10164007dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Bednár, Alfonz: Za hrsť drobných III.
Z rozvojovej planéty Tryféautor/autori: Bednár, Alfonzvydal: Slovenský spisovate, 1985číslo produktu: 10021592dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
1,99 €
Hayová, Louise L.: Miluj svoj život
autor/autori: Hayová, Louise L.vydal: Gardenia Publishers, 1997číslo produktu: 10005929dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
Däniken, Erich von: Súdny deň sa dávno začal
autor/autori: Däniken, Erich vonvydal: Remedium, 1996číslo produktu: 10003362dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
Bratislava I - Staré Mesto
4,99 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 834