Cestný trekingový SUNDANCE 20" rám 28" kolesá 3x7
Zachovalý cestný trekingový bicykel SUNDANCE SHIMANO. 20” odľahčený CrMo HI-TEN rám pre výšku postavy: 172 - 184 cm. 28" kolesá s reflexnými pruhmi, plášte: HOOK 700x35C. V-brzdy. Tvarované riadítko KALIN. Radenie prevodov na riadítku: SHIMANO RevoShift. 3x7 prevodov. Prešmykač: SHIMANO. Zadná prehadzovačka: SHIMANO. Odrazky na ráme aj v kolesách. Hliníkové blatníky. Zadný batožinový nosič. Stojan. Zvonček. Všetko presne podľa obrázkov. Zachovalý, vidno známky používania. Komplet zo servisu nastavený, 100%-ný stav, ihneď použiteľný, stačí nastaviť sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Poštovné kurierom: 12 EUR.
Veľké Kapušany
120 €
NOVÝ skladací záhradný pivný set stôl + 2 lavice
Záhradný set pivný stôl 170 cm + 2 lavice. Lakované tvrdé jedľové drevo. Oceľová konštrukcia s práškovým nástrekom. V laviciach sú použité 3 nohy, vďaka čomu sú lavičky stabilnejšie a neprehýbajú sa pod váhou. Maximálne zaťaženie jednej lavice je 300 kg. Rozmery: Stôl: Výška: 77 cm Dĺžka: 170 cm Rozložený: ok. 170 x 46 x 77 cm (d. x š. výška) Zložený: 170 x 46 x 6,5 cm (d. x š. výška) Hrúbka dreva: cca. 26 mm Lavičky: Výška: 47 cm Dĺžka: 170 cm Rozložené: OK. 170 x 23 x 47 cm (d. x š. výška) Zložené: OK. 170 x 23 x 6,5 cm (d. x š. výška) Hrúbka dreva: cca. 23 mm Hmotnosť (s balením): 28 kg Nový nepoužitý set zabalený v originál krabici. Poštovné kurierom: 10 EUR.
Veľké Kapušany
150 €
Skladací kempingový bicykel B.TWIN 20" kolesá
Zachovalý skladací kempingový bicykel B.TWIN pre deti aj dospelých. Výškovo nastaviteľná sedlovka s rýchloupínaním. Páčkové radenie prevodov na riadítku SunRace. 6 prevodov Shimano ACERA na zadnom kolese. 20” kolesá, plášte B.TWIN, rozmery: 20 x 1,75. Predná + zadná V-brzda ALHONGA. Stojan. Zvonček. Odrazky v kolesách. Jednoduchou úpravou sa bicykel za pár sekúnd zloží a ľahko vojde aj do kufra auta alebo verejnej dopravy, rozmery v zloženom stave: 88 x 74 x 43cm. Nosnosť do 90kg. Váha: 13kg. Zachovalý, vidno známky používania. Komplet zo servisu nastavený, všetko funkčné, 100%-ný stav. Po3tovné: 10 EUR.
Veľké Kapušany
180 €
Trekingový CAMPUS 20,5" rám 28" kolesá 3x9 SHIMANO
Zachovalý krosový trekingový cestný bicykel CAMPUS Voyager AL v Top stave. Brzdí a radí perfektne, zo servisu komplet všetko nastavené v 100%-nom stave. 28" rýchloupínacie kolesá so spevnenými ráfikmi, náboje SHIMANO DEORE, plášte SCHWALBE ROAD CRUISER 28x1,60 - 700x40C. Nastaviteľný predstavec riadítka Black Comp. 20,5" ľahký hliníkový ALUMINIUM rám, pre výšku postavy 170-185cm. 3x9 prevodov Páčkové radenie prevodov na riadítku spolu s brzdovými páčkami: Shimano DEORE LX + SHIMANO ALIVIO Zadná prehadovačka Shimano DEORE LX. V-brzdy GEPIDA. Rýchloupínacia sedlovka, sedlo VIGO. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Stojan. Držiak na fľašu. Zvonček. Hlinikové kľuky SHIMANO. Všetko presne ako na obrázkoch, bicykel je zo servisu komplet nastavený. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Všetko funkčné v 100%-nom stave. Zachovalý bicykel so známkami používania. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Poštovné: 12 EUR
Veľké Kapušany
300 €
Celoodprúžený horský AMIGO pre výšku 165-178cm
Celoodprúžený horský bicykel AMIGO RACER. Predná teleskopická vidlica TOX SHOX + zadný odprúžený oceľový rám. 26" hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi, plášte rozmery: 26 x 1,95. 19" rám, pre výšku postavy: 165-178cm. Radenie prevodov na riadítku SHIMANO RevoShift SiS. Prešmykač: SHIMANO Tourney TZ. Zadná prehadzovačka: SHIMANO Tourney TZ. 3x6 prevodov. Predná + zadná V-brzda SPRANDOM. Odrazky na ráme aj v kolesách. Zvonček. Stojan. Zašlem v zloženom stave, ako je na obrázkoch zabalený v kartóne. Bicykel je komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Poštovné kurierom: 12 EUR.
Veľké Kapušany
250 €
Benzínový motorový ručný kultivátor 70 ccm motor
Benzínový motorový ručný záhradný rotavátor kultivátor kyprič pôdy FLINKE. 70 ccm motor, pracovná šírka 36 cm, pracovná hĺbka: 15 cm. Určený je na kyprenie pôdy aj na rozmetanie hnojív, kompostu a rašeliny v domácich záhradách. Dva kolieska sa dajú jednoducho výškovo nastaviť a vďaka tomu je práca s týmto zariadením veľmi ľahká, pretože od užívateľa nevyžaduje veľkú silu. Slúžia na nastavenie pracovnej hĺbky aj na jeho premiestňovanie. Sada 4 ostrých, kalených rezacích nožov na drážkach je namontovaná na otočnom hriadeli. TECHNICKÉ DÁTA: Model: Flinke FK-KP-02 Objem motora: 70 ccm Výkon motora: 7,5 HP Motor: 2-takt, vzduchom chladený Objem palivovej nádrže: 1200 ml Prevádzkové otáčky motora: 12500 ot./min Maximálna pracovná hĺbka: 15 cm Deklarovaná hladina akustického výkonu: 110 dB Pohon: odstredivá spojka Do prevodovky je treba občas dotlačiť mazací tuk (z boku je šruba - plniaci otvor) Čistá hmotnosť: 25 kg Pracovná šírka: 36 cm Palivová zmes benzín 100 okt. : 2T olej pomer 40:1 Celá konštrukcia sa ľahko montuje vďaka použitiu úchytiek s maticami, čo výrazne urýchľuje demontáž zariadenia na uskladnenie po sezóne. Nepoužitý, ako na obrázkoch. Poštovné kurierom: 8 EUR.
Veľké Kapušany
250 €
Celoodprúžený horský bicykel 19" rám, 26" kolesá
NOVÝ celoodprúžený horský bicykel TOPEKA. Designed in GERMANY. Predná teleskopická vidlica XT SP + zadný odprúžený oceľový rám. 26" hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi, plášte: 26 x 1,95. 19" oceľový rám, pre výšku postavy: 160-178cm. Sedlovka s rýchloupínaním. Radenie prevodov na riadítku: microShift SHIMANO. Prešmykač: Shimano Tourney TZ. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney SIS. 7x3 prevodov. Predné aj zadné V-brzdy: ALHONGA. Predné aj zadné LED svetlá s dynamom. Plastové blatníky. Odrazky na ráme aj v kolesách. Zvonček. Stojan. Váha: 17kg. Všetko presne podľa obrázkov. NOVÝ s DOKLADOM. Dovoz: Nemecko. Zašleme v zloženom stave, ako je na obrázkoch zabalený v kartóne kurierom na dobierku po celom Slovensku. Bicykel je komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
320 €
Moderný celoodprúžený horský BLISS 18,5" rám
Moderný horský celoodprúžený bicykel BLISS. Predná teleskopická vidlica + zadný odprúžený oceľový rám. 26" lúčové kolesá X MTB XCLUSIVE so spevnenými ráfikmi, plášte: 26 x 2,10. 18,5" oceľový rám, pre výšku postavy: 158-173cm. Sedlovka s rýchloupínaním, sedlo: KS XTR. Radenie na riadítku: GripShift SRAM max. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney SIS. 7x3 prevodov. Ručné brzdy: Power. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy: POWER. Plastové blatníky. Zvonček. Stojan. Váha: 17 kg. Dovoz: Nemecko. Všetko nastavené, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka, poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
390 €
Solárna 360° WIFI kamera FULL HD PIR senzor, INFRA
Solárna vonkajšia bezpečnostná otočná 360° kamera QR5 TL400 s nočným videním a s PIR senzorom na detekciu pohybu ľudí a zvierat. Nepotrebuje žiadne káble, stačí ju jednoducho umiestniť tam kam potrebujete (v dosahu WiFi alebo prepojením cez LAN kábel na 4G internet), vložiť SD kartu pre možnosť nahrávania a spárovať s mobilnou aplikáciou. Vďaka solárnemu panelu je zaistená prakticky neobmedzene prevádzka kamery. A vy potom všetko môžete pohodlne sledovať cez mobilnú aplikáciu odkiaľkoľvek na svete. Následne si do telefónu cez Google play alebo App Store stiahnete aplikáciu, cez ktorú naskenujete QR kód na kamere, a od tej chvíle už s kamerou môžete cez aplikáciu komunikovať. Berte prosím do úvahy, že kamera je schopná sa zo solárneho panelu dobíjať iba za slnečného počasia. Výdrž batérií sa v zime zásadným spôsobom znižuje a v prípade zlého počasia sa batéria nestíha zo solárnej energie dobíjať. Môže sa tak stať, že kamera nebude správne fungovať po celú požadovanú dobu. Solárne WiFi kamery sú vhodné najmä na zabezpečenie priestorov s nemožnosťou napájania kamery, ale s dosahom WiFi siete ako sú napríklad garáže, kôlne, dvory alebo priestory pred nehnuteľnosťou. Bezdrôtová komunikácia cez WiFi sieť, alebo prepojením pomocou LAN kábla k routru Full HD rozlíšenie videa 1920x1080px = 2 milion pixel, 2000TVL Nočné videnie, pre farebné nočné videnie je potrebné min. 0,00001 lux (svetla) pri slabšom osvetlení je obraz čiernobiely IR LED infračervené LED do vzdialenosti 10m Vstavaný mikrofón aj reproduktor, podporuje obojsmerný hovor do vzdialenosti 15m od kamery Optika - objektív 3,6mm Uhol záberu objektívu 120° Kamera má 2ks 5dB silné anteny Vstavaný PIR senzor pohybový alarm, ktorý podporuje presný a okamžitý záznam aj alarm cez aplikáciu mobilného telefonu Podporuje ovládanie PTZ = otáčanie kamery 355° doľava a doprava a 105° nahor a nadol Nová nepoužitá súprava originál zabalená. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
120 €
Skladacie polohovateľné záhradné plážové kreslo
Skladacie záhradné plážové kempingové polohovateľné kreslo lehátko ideálne na záhradu, terasu, pláž prípadne balkón. Je veľmi pekné a pohodlné. Rám je vyrobený z ľahkého a pevného materiálu. Šírka: 52 cm Výška sedadla v sede: 45 cm Celková dĺžka v ľahu: 168 cm Dĺžka lakťovej opierky: 57 cm Hmotnosť: 7 kg Maximálne zaťaženie: 120 kg Nový originál zabalený. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
70 €
Dámsky mestský bicykel DaCapo 19" rám 28" kolesá
Elegantný dámsky mestský bicykel pre každodenné používanie DaCapo CANTALOUPE vpredu s praktickým košíkom. Odporúčaná výška postavy: 160 - 185 cm. 19" HI-TEN oceľový rám. 28" kolesá, plášte 700 x 35C. Hliníkové ráfiky s indikátorom opotrebovania. Riadítko tvarované pre pohodlné rovné sedenie. Na riadítku radenie prevodov s otočnou rukoväťou SRAM MRX. 6 prevodov SHIMANO Tourney na zadnom kolese. Rýchloupínacia sedlovka, pohodlné veľké sedlo. Predná aj zadná V-brzda. Plechové blatníky vo farbe rámu. Stojan. Zadný batožinový nosič s pružinovou klapkou max. nosnosť 25kg. Zvonček. Odrazky v kolesách. Predné + zadné LED svetlo na batérie ( batérie sú súčasťou balenia ). Hmotnosť bicykla: 17kg. Max. nosnosť: 120kg. Všetko presne podľa obrázkov. NOVÝ s dokladom PREDAJ AJ NA SPLÁTKY. Dovoz: Nemecko. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom, poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
320 €
Akumulátorový chrbtový postrekovač 12L + tryska
Akumulátorový záhradný chrbtový postrekovač MAJSTER s 12L nádržou + Maxi sada trysiek + KX-F-B TURBO tryska. Zariadenie na komplexnú starostlivosť o rastliny v poľnohospodárstve, záhradníctve, v domácich záhradách a na záhradkách, ako aj odmasťovacie prostriedky, postreky proti komárom a pakomárom a rozprašovanie chemikálií na dezinfekciu chovných budov a iných budov. Najväčšia sada trysiek + tryska s krytom na herbicídne postrekovanie. HERBICIDE tryska dobre funguje pri striekaní napr. výkvetov dlažobných kociek v blízkosti kríkov. Kryt chráni rastliny pred poškodením herbicídmi (hubiči buriny). Je to potrebné najmä vo veternom počasí. WIDE tryska s nastaviteľnou šírkou rozstupu trysiek. Súprava trysiek pre hmlu, plochý postrek, dištančný postrek, pozdĺžnu hmlu, priečnu hmlu. Vnútorný filter zabraňuje upchávaniu trysky. Dá sa ľahko rozobrať a vyčistiť. Biela priesvitná nádrž, cez ktorú vidíte nielen množstvo tekutiny, ale aj jej farbu. Možnosť výmeny najväčšej batérie v triede postrekovačov 8Ah 12V. Postrekovač je vybavený nastaviteľnými popruhmi pre nosenie na chrbte. KOVOVÉ DRŽIAKY NA RUKOJEŤ. Pracovná doba - výdrž akumulátora až 6 hodín. LED indikátor nabitia batérie - máte neustále pod kontrolou stav batérie bez obáv, že sa vybije v tú najmenej vhodnú chvíľu. Batéria sa nabíja pomocou adaptéra rýchlonabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. NASTAVENIE VÝKONU: na boku krytu má postrekovač spínač aj gombík - potenciometer na nastavenie výkonu. Nachádza sa tu aj vstup na pripojenie nabíjačky alebo el. kábla pre TURBO TRYSKU. Postrekovač je vybavený dvoma filtrami - jeden väčší pri náleve, ktorý chráni nádrž pred zbytočnými nečistotami a druhý menší, namontovaný v strede nádrže, takže z nádrže nevychádzajú nečistoty. TECHNICKÉ ÚDAJE: Objem nádrže: 12L Výkon: 35W Otáčky motora: 2800-3200 Typ čerpadla: membránové Pracovný tlak: 0,10 - 0,45 Mpa Kovová teleskopická tyč, nastaviteľná dĺžka: 460 - 830 mm Batéria: 12V - 8AH Výkon na jednej tryske: 1,5 - 1,6 l/min Výkon na dvojitej tryske: 1,8 - 3,0 l/min Čistá hmotnosť: 5,5 kg Rozmery: 40 x 190 x 555 mm Elektrická KX-F-B TURBO tryska: Poskytuje vysoký postrekovací výkon porovnateľný s benzínovým motorovým postrekovačom. Zariadenie má zabudovanú trysku s možnosťou nastavenia rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd ako v spaľovacom rozprašovači, dosah 6m až 12m Funguje po pripojení k postrekovaču pomocou el. napájacieho kábla, ktorý je súčasťou súpravy. Naskrutkujte a pripojte hadicu od postrekovača pre prívod tekutiny ku tryske. ALEBO využitie trysky samostatne bez postrekovača: po založení a pripojení 12V batérie ho môžete použiť ako fúkač lístia. Nový s dokladom. Poštovné: 8 EUR.
Veľké Kapušany
110 €
Benzínový 4-takt motor 15HP 11kW 25mm hriadeľ novy
4-taktný benzínový OHV motor 190F 15HP (11kW). Remenica nie je súčasťou balenia. Tento model má elektrický štartér so spínacou skrinkou, 2 kľúče. Vlastnosti: • elektrický štart kľúčom + ručné manuálne štartovanie (akumulátor nie je súčasťou balenia) • elektrické zapaľovanie tranzistorové TCI • plynulé ovládanie otáčok páčkou (1000-3600 ot/min.) • hliníkový blok motora • viečko plniaceho otvoru oleja s mierkou • rozšírená filtračná komora • japonský karburátor • vzduchové chladenie • 3-piestne krúžky • chromový povrch valca • nízka spotreba paliva • tlmená a zväčšená komora tlmiča výfuku Technické parametre: Motor: 190F, 4-takt, OHV Objem: 420 ccm Výkon: 15HP 11kW Otáčky: 1000-3600 ot/min. Priemer hnacieho hriadeľa: 25 mm. Dĺžka hriadeľa: 72 mm Hlučnosť: 90dB Spotreba: 1,5 - 2,5 L/hod. (podľa záťaže) Druh paliva: benzín 95 natural Benzínová nádrž objem: 6,5 L Objem olejovej nádrže: 1,1 L Motorový olej: 10W-40 Akumulátor: odporúčaný 12V DC 14-17Ah NIE JE súčasťou balenia! Rozteč montážnych otvorov: 195 x 100 mm Hmotnosť: 40kg Motor má zabudovaný olejový senzor - OCHRANA MOTORA PRED ZADRETÍM. BEZ OLEJA alebo v prípade poklesu alebo nízkej hladine oleja MOTOR sa vypne a NEDÁ naštartovať, SVIEČKA NEDÁVA iskru. DOLEŽITÉ: Pred použitím musí byť motor naplnený olejom 10W-40. Prvá výmena oleja sa musí uskutočniť po 5 hodinách prevádzky. Každá následná výmena oleja by sa mala uskutočňovať každých 25 hodín prevádzky motora. Hladina oleja má byť podľa mierky. Pred každým spustením motora by mal prevádzkovateľ skontrolovať hladinu motorového oleja. Poštovné 10€
Veľké Kapušany
380 €
Elektrický motor 3.0 kW 3000 ot. 220V s remenicou
Kvalitný jednofázový elektrický motor na 220V TROIAN ROSU GF s výkonom 3.0kW / 3000 ot. s remenicou. Motor má 2 rozbehové kondenzátory. Rumunský výrobok Univerzálne využitie Medené vinutie Materiál: liatinové telo Ochrana proti preťaženiu Priemer hriadeľa: 24 mm Priemer remenice: 80 mm Výkon: 3.0 kW / CP4 / 3000 ot. Napájanie: 220V / 50Hz / IP44 / 11,6 A, trieda ochrany: E. V krabičke motora je možnosť voľby zapojenia kábla elektroprípojky podľa potreby pre Ľavý alebo Pravý chod hriadeľa. Dĺžka hriadeľa: 55 mm Vrchný rozmer žľabu pre remenicu: 12mm, spodný: 5mm Rozmery: 34,5 (d) x 19,5 (š) x 22 (v) cm Váha: 20 kg Rozteč pre spodné uchytenie: 100mm alebo 125mm x 140mm Nový, dovezený zo zahraničia, doklad nemám. Motor je zabalený v drevenej krabici. Poštovné: 8 EUR.
Veľké Kapušany
120 €
Kvalitný šrotovník na obilie s 5 rôznymi sitkami
Kladivkový šrotovník mlynček na obilie Pro-Craft Professional. Šrotovník je vhodný na pšenicu, kukuricu, raž, sójové bôby atď. ako aj celé kukuričné ​​klasy (cez bočný otvor). Neodporúča sa na spracovanie olejnín z dôvodu, že upcháva sitá. Určený na prípravu krmiva pre hydinu, kurčatá, vtákov, králikov a ostatné domáce hospodárske zvieratá. Tento model je vysoko spoľahlivý. Vďaka silnému elektromotoru je zabezpečený vysoký výkon. Kovové telo dodáva celej konštrukcii tuhosť a pevnosť. Je možné regulovať stupeň hrubosti a veľkosť mletia šrotu založením vhodného sitka podľa výberu veľkosti priemeru očiek-otvorov. Šrotovacia hlava: 2 nože a 20 kladiviek Výkon motora: 2,5kW 230V 2850ot./min. Medené vinutie. Tlačidlo pre vypnutie alebo zapnutie. Komplet kovová konštrukcia. Možnosť uchytenia pomocou otvorov na spodnej prírube motora na pracovný stôl, stoličku, stojan, nosnú konštrukciu a pod. Na ochranu motora pred zničením je zabudovaná tepelná ochrana - v prípade prehriatia sa motor vypne. Výrobná kapacita: 160 - 240 kg/hod. Vonkajší priemer šrotovacej komory: 28 cm. Objem násypníka: cca 6L. Váha: 20 kg. Stupeň krytia IP20 a trieda izolácie B zaisťuje bezpečné používanie. Rozmery: 45 x 29 x 52,5cm. Súčasťou výbavy je 5ks plechových sítiek s priemerom otvorov-očiek: 3-4(2ks)-5-6 mm, ktoré sa jednoducho vkladajú do šrotovníka podľa potreby získania rôznych veľkostí (hrubosti) rozomletého šrotu, prípadne jemnej múčky. Dĺžka sita: 670 mm Šírka sita: 60 mm Priemer otvoru pre kukuričné klasy: 55 mm Pre maximálne predĺženie životnosti stroja je vhodné pri dlhšej prevádzke robiť krátke prestávky. Ručným posúvačom pod násypníkom sa úplne uzavrie alebo reguluje množstvo obilia, ktoré sa má presypať do šrotovacej komory. Produkcia sa môže zmeniť podľa stupňa vlhkosti obilia i druhu použitého sita. V prípade záujmu možnosť dokúpenia: kovový stojan pod šrotovník, celková výška: 45cm, cena: 40 EUR. kompletná šrotovacia hlava: 30 EUR. náhradné sitká: 6 EUR / ks NOVÝ S DOKLADOM. POŠTOVNÉ: 10 EUR.
Veľké Kapušany
150 €
Plynový ohrievač na PB bombu 4,6kW hadica+reguláto
4,6kW sálavý ohrievač na 11 kg plynovú bombu s hadicou, regulátorom a kovovým držiakom na PB fľašu. Používa sa na vykurovanie otvorených miestností a miestností s veľmi dobrou ventiláciou. Vlastnosti: Zariadenie je poháňané zmesou propán-bután Plášť z pozinkovaného kovu Úsporný keramický horák Vrátane hadice, redukcie a kovového držiaka - uchytenia na PB fľašu Dva typy uchytení v súprave (pre PB fľašu s prírubou a bez príruby, priamo na ventile) Snímač kontroly straty plameňa Regulačný vykurovací výkon Základné parametre: Vykurovací výkon: 4,6 kW Spotreba plynu pri max. výkone: 340 g/h Prívodný tlak z reduktora: 37 mBar LPG 13B/P Regulácia termostatom: nie je možná Rozmery: 340 × 155 × 430 mm Vďaka prichyteniu ohrievača k 11kg PB fľaši nevyžaduje ďalší priestor a je možné ho použiť kdekoľvek. Pomocou gombíka regulátora sa nastaví požadovaný výkon zariadenia v rozsahu 0% - 50% - 100%. Aplikácia: Dielenske práce, konštrukcia práca, domáce použitie Upozornenie – zariadenie spotrebováva kyslík ! Zariadenie pri prevádzke spotrebováva kyslík a v nevetraných uzavretých miestnostiach nie je jeho používanie dovolené. Zariadenia sú určené na rozmrazovanie, vysušovanie a temperovanie miestností vnebytových objektoch, v otvorenom alebo dostatočne vetranom priestore. Zariadenie nie je určené na trvalé vykurovanie. Spaliny zostávajú v priestore vykurovanej miestnosti, a preto musí byť zabezpečené dostatočné vetranie. Ohrievač nesmie byť používaný v priestoroch pod úrovňou terénu (pivnice, suterény atď.) Použitie v týchto priestoroch je možné iba krátkodobo a iba v prípade zabezpečenia núteného vetrania a použitia bezpečnostného signalizačného zariadenia. Nový v originál krabici. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
60 €
AKUMULÁTOROVÝ rozprašovač postrekovač čistič NOVÝ
AKUMULÁTOROVÝ POSTREKOVAČ, ROZPRAŠOVAČ, TLAKOVÝ ČISTIČ MAJSTER s dlhým dosahom a s nastaviteľným prúdom. Umožňuje postrek kvetov, viniča, ovocných stromov, zeleniny, rastlín v poľnohospodárstve, v záhradách, na odmasťovanie, proti komárom, rozprašovanie chemikálií, na dezinfekciu proti škodcom, rozprašovanie čistiacich prostriedkov, ochranných náterov bez rozpúšťadiel, postrekovať ochranné látky a hnojivá pre rastliny, na prevenciu chorôb rastlín a pod. Výborná aj ako tlaková umývačka pre malé práce. VÝHODY: Samoodsávanie Bez nádrže Napájanie 12V Li-ion GEL batériou s dlhou životnosťou (prevádzka cca 48 hodín) 2x tlakové čerpadlo, každé funguje samostatne alebo obidve naraz Čerpadlo nemá vlastnú nádrž, je vybavené 2m dlhou sacou hadicou na konci s filtrom, ktoré chráni čerpadlo pred vniknutím nečistôt dovnútra.. 10m dlhá výstupná hadica na konci vybavená tryskou s nastaviteľným prúdom kvapaliny. 12V batéria s kapacitou 12AH, doba prevádzky je približne 48 hodín. TECHNICKÉ ÚDAJE: Značka: MAJSTER Výkon: 100 W Tlak: 0,3-0,8 MPA Pohon: dvojmotor 6L/min. Dvojitý vypínač napájania Menovité napätie: 12V Intenzita prúdu: 4,5A Batéria: 12V 12AH Indikátor stavu nabitia batérie 2m prívodná hadica s filtrom 10m výstupná hadica Striekacia pištoľ - tryska s mosadzným konektorom Pracovný čas: 48 hodín Hmotnosť: 6,7 kg Vďaka napájaniu zo vstavanej 12V batérie si prístroj sám generuje príslušný pracovný tlak. Batéria sa nabíja pomocou priloženej rýchlonabíjačky. LED indikátor stavu nabitia batérie ukazuje stav nabitia. Nový s dokladom. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
93 €
Akumulátorová kosačka na 2kolesách + príslušenstvo
Akumulátorová kosačka, krovinorez, vyžínač s množstvom doplnkov je pohodlný pomocník bez kábla, benzínu aj elektriky. Stačí nabiť batérie a môže sa začať údržba trávnika. Vybavený je 2-mi kolieskami, ktoré uľahčujú kosenie a riadenie - kosačka nezaťažuje ramená, chrbát ani kríže. Možno používať aj bez nich – ako štandardný vyžínač, podľa toho, čo potrebujete vo svojej záhrade robiť. Určený je na kosenie menších trávnikov, trávy okolo stromov, pod kríkmi, v blízkosti plotov a obrubníkov. Vybavený je krytom, ktorý chráni vyžínač pred poškodením pri práci na stenách. Sada obsahuje : 21V kosačku Nabíjačku 2x batérie 21V 1,5Ah 10 plastových nožov 3 kovové nože Kryt s kolesami (možnosť práce s kolieskami aj bez nich) 2x hlava na kosenie + 2x struna Pás na rameno Karbidový kovový pílový kotúč pre malé kríky a konáre Parametre: Značka: majster Výkon motora: 1000 W / 7500 ot. Typ: akumulátorový vyžínač Rezný prvok: nože/kotúč Šírka rezu: do 18 cm Hmotnosť: 2,6 kg Nastavenie: uhol sklonu rukoväte Teleskopická hriadeľ 2ks aku batérie typ: Li-Ion 21V / 1500 mAh Možnosť nastaviť uhol sklonu motora ako aj dĺžky rukoväte aj plohu držiaka - umožňuje prispôsobenie zariadenie našej výške, čo ešte viac uľahčuje prácu a hlavne nezaťažuje ramená a chrbát. Poštovné 7 EUR.
Veľké Kapušany
110 €
Elektrický šrotovník na obilie 1kW motor na 230V
Elektrický šrotovník mlyn na obilie MICUL FERMIER. Motor 1000W / 230V, 19000 ot./min. 25L plastové zásobníkové vedierko na skladovanie zošrotovaného krmiva. Je užitočným zariadením na spracovanie obilia a krmovín v domácom poľnohospodárstve a zootechnike. Neodporúča sa na spracovanie olejnín z dôvodu, že upcháva sitá. Šrotovník je možné použiť na mletie a sekanie rôznych druhov obilia a krmív, ako je kukurica, pšenica, jačmeň, raž, lucerna a iné. Jednoduché použitie a čistenie: Vďaka svojej malej veľkosti a nízkej hmotnosti je možné ľahko prepravovať na rôzne miesta. Charakteristika: Značka: MICUL Fermier Výkon motora: 1000W (1kW), 19000 ot./min. Napájanie: 230V / 50Hz Kapacita šrotovania: 60-80 kg/h, môže sa zmeniť podľa stupňa vlhkosti obilia i druhu použitého sita. Priemer násypníka: 255 mm Výška násypníka: 230 mm Rozmery: 330 x 280 x 840 mm Hmotnosť: 6 kg Tlačidlá ON / OFF pre vypnutie alebo zapnutie motora Dĺžka el. kábla: 1,5 m Telo šrotovníka je vyrobené z polypropylénu - tvrdený plast Kovový oceľový nôž Hlučnosť: 60-70 dB Na ochranu motora pred zničením je zabudovaná tepelná ochrana - v prípade prehriatia sa motor vypne. Zberná nádoba na zošrotované krmivo s objem 25L 5ks sitiek s rozmerom veľkosti otvorov - očiek: 2 mm, 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm sa jednoducho vkladajú do šrotovníka podľa potreby získania rôznych veľkostí rozomletého šrotu, prípadne jemnej múčky. Nový, nepoužitý. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
160 €
THO SILNÉ 800W solarné svetlo LED lampa osvetlenie
THO MC-TBW-800W silná vonkajšia solárna LED lampa svetlo osvetlenie. Svietidlo pre miestne nočné osvetlenie bez elektriny so vstavaným PIR senzorom - prepína intenzitu svetla podľa pohybu z 50% na 100% plné svietenie. Po spozorovaní pohybu automaticky prepne svietenie na plný výkon 100% a po 20 sekundách sa automaticky prepne na polovičný výkon svietenia. Nulové prevádzkové náklady. Univerzálne použitie, automatická bezúdržbová prevádzka bez nutnosti ľudského zásahu. Odolný proti poveternostným vplyvom, odoláva všetkým nepriaznivým poveternostným podmienkam. Ideálne pre osvetlenie terás, dvorov, záhrad, parkovísk, pred domom, chodníkov, uličiek a pod. Nie je nutná kabeláž ani pripojenie elektrickej siete, lampu stačí pripevniť na stenu alebo stĺp a zapnúť cez tlačidlo ON. Potom on už sa sám podľa intenzity svetla zapína aj vypína pomocou snímača súmraku aj sám cez deň dobíja. Akonáhle začína byť tma, alebo pri nízkej úrovni svetla sa svetlo automaticky zapne a svieti dokedy sa batéria nevybije. Cez solárny panel na vrchnej časti lampy sa počas dňa zabudované batérie vo vnútri lampy automaticky nabijú. + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ s funkciami (batérie nie sú súčasťou balenia), dosah 8-15m. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo vypnutie. Uchytenie na stĺp, stenu, chodbu a pod. Vhodné aj ako prenosné lampy do pivníc, žúmp, šácht a pod. Energetická trieda: A++. Vodeodolné, trieda ochrany: IP68. Dlhá životnosť LED: 50.000 hodín. Zdroj svetla: SMD LED dióda. Váha: 2kg. Optimálna výška pre umiestnenie: 6 - 8m. Vhodné na osvetlenie cca 120 m2. Teplota farieb: studená biela 6500K Uhol osvetlenia: 120° Doba nabíjania: 8-10 hodín Doba svietenia pri plnom nabití: 9-12 hodín Prevádzkové podmienky: -25°C +45°C. Priemer otvoru pre úchyt: napr. rúrku 5 cm. Celkové rozmery lampy: 82 x 24 cm. Odporúča sa lampy umiestniť - uchytiť do mierneho sklonu, aby na vrchnú solárnu časť v prípade nasneženia mohol sneh ľahko zosunúť, pretože v opačnom prípade, ak zakryje solárnu plochu, nedopadne tu svetlo, nenabíjajú sa batérie a lampa nebude svietiť. Nové s dokladom. Poštovné kuriérom: 8 EUR za balík (môže byť aj viac kusov lámp v jednom balíku).
Veľké Kapušany
57 €
Silná solárna LED lampa s diaľkovým ovl a senzorom
THO LS-TW-160W silné vonkajšie solárne LED svietidlo lampa svetlo osvetlenie. Svietidlo pre miestne nočné osvetlenie bez elektriny so vstavaným PIR senzorom - prepína intenzitu svetla podľa pohybu z 50% na 100% plné svietenia. Po spozorovaní pohybu automaticky prepne svietenie na plný výkon 100% a po 20 sekundách sa automaticky prepne na polovičný výkon svietenia. Nulové prevádzkové náklady. Univerzálne použitie, automatická bezúdržbová prevádzka bez nutnosti ľudského zásahu. Odolný proti poveternostným vplyvom, odoláva všetkým nepriaznivým poveternostným podmienkam. Ideálne pre osvetlenie terás, dvora, záhrady, parkovísk, pred domom, chodníkov, uličiek a pod. Nie je nutná kabeláž ani pripojenie elektrickej siete, reflektor stačí pripevniť na stenu alebo stĺp a zapnúť cez tlačidlo ON. Potom on už sa sám podľa intenzity svetla zapína aj vypína pomocou snímača súmraku aj sám cez deň dobíja. Akonáhle začína byť tma alebo pri nízkej úrovni svetla sa svetlo automaticky zapne a svieti dokedy sa batéria nevybije. Cez solárny panel na vrchnej časti lampy sa počas dňa zabudované batérie vo vnútri lampy automaticky nabijú. + DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ s funkciami (2x AAA batérie sú súčasťou balenia), dosah 8-15m. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo vypnutie. Uchytenie na stĺp, stenu, chodbu a pod. Vhodné aj ako prenosné lampy do pivníc, žúmp, šácht a pod. Energetická trieda: A. Vodeodolné, trieda ochrany: IP65. Dlhá životnosť LED: 50.000 hodín. Zdroj svetla: SMD LED dióda. Váha: 2kg. Optimálna výška pre umiestnenie: 6 - 8m. Vhodné na osvetlenie cca 100 m2. Teplota farieb: studená biela 6500K. Uhol osvetlenia: 140° Doba nabíjania: 8-10 hodín. Doba svietenia pri plnom nabití: 9-12 hodín. Prevádzkové podmienky: -25°C +45°C. Priemer otvoru pre úchyt: napr. rúrku 5 cm. Celkové rozmery lampy: 62 x 38 cm. Odporúča sa lampy umiestniť - uchytiť do mierneho sklonu, aby na vrchnú solárnu časť v prípade nasneženia mohol sneh ľahko zosunúť, pretože v opačnom prípade, ak zakryje solárnu plochu, nedopadne tu svetlo, nenabíjajú sa batérie a lampa nebude svietiť. Nové s dokladom. Poštovné kuriérom: 8 EUR za balík (môže byť aj viac kusov v jednom balíku).
Veľké Kapušany
60 €
Menič napätia inverter z 12V na 220V 1500W NOVÝ
Prevádza jednosmerné napätie 12V DC na 220V AC striedavé napätie. Pre spotrebiče napájané sieťovým napätím do príkonu 1500W. Menič je vhodný pre spotrebnú elektroniku, náradie aj iné spotrebiče s nárokmi na priebeh výstupného napätia. USB port 5V DC 1A Vstavané poistky Chladiaci ventilátor zabraňuje prehriatiu. Súčasťou balenia sú aj 2ks 12V napájacie káble, jeden pre pripojenie zo zásuvky alebo druhý pre pripojenie zo svorkami priamo z akumulátora. Nový, nepoužívaný v original krabici. Poštové: 7 EUR.
Veľké Kapušany
55 €
DINOS 18" ALU RÁM 29" kolesá kotúč brzdy 3x8 prev.
NOVÝ horský bicykel, odprúžený, MTB DINOS. Predná uzamykateľná teleskopická vidlica. 29 palcové hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte: 29 x 2,35. Reflexné ochranné bezpečnostné odrazové prúžky po celom obvode kolies. 18 palcový ALU hliníkový rám, pre výšku postavy: 172 - 185 cm. Gélová sedlovka s rýchloupínaním. Páčkové radenie prevodov. Zadná prehadzovačka: Sun Race M40. 8x3 prevodov. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy BOLIDS. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Držiak na fľašu Zvonček. Stojan. Váha: 15kg. Všetko presne podľa obrázkov. NOVÝ BICYKEL nepoužitý. Dovoz: Nemecko. Bicykel je zložený aj komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
370 €
Náhradná strešná plachta na rozkladací stánok
Náhradná strešná plachta na rozkladací nožnicový predajný stánok slnečník altánok o rozmere 2,90 x 2,90 m. Materiál: polyester, komplet spodná strana pogumovaná - nepremokavá. Nové, výber zo 5 farieb: modrá, zelená, biela, maslová, červená. Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
40 €
Benzínový motorový strihač, nožnice na živý plot
NOVÝ SILNÝ 1250W / 8000 ot./min. BENZÍNOVÝ MOTOROVÝ STRIHAČ nožnice na živý plot MIDORI JAPAN MJ-186. Určený na modelovanie alebo strihanie živých plotov, tují, kríkov a pod. Motor: jednovalcový, vzduchom chladený, dvojtaktný Celková dĺžka stroja: 700mm Dĺžka lišty: 550mm, šírka lišty: 27mm Systém otáčania rukoväte doľava a doprava veľmi uľahčuje držanie zariadenia Otočná rukoväť: 90 stupňov doľava aj 90 stupňov doprava Tichý a plynulý chod motora Výkonný dvojtaktný motor s výkonom 1250W / 8000 ot./min. Palivová nádrž: 600ml Pomer miešania palivovej zmesi benzín:olej 25:1 Dobre umiestnené ťažisko zaisťuje dlhodobú prácu bez únavy Pohodlná antivibračná rukoväť s ochranou Čepele nožníc sú vyrobené z veľmi odolnej a zároveň ľahkej uhlíkovej ocele Váha: 7kg Nový, nepoužitý, original zabalený. Dobierka, poštovné: 6 EUR.
Veľké Kapušany
140 €
Nerezový hrniec Rossner 50 L + veko + naberačka
Kvalitný nerezový veľký gastro hrniec s pokrievkou Rossner Austria s objemom 50 litrov, priemer 40cm, výška 46cm. TERAZ NAVIAC S VEĽKOU NABERAČKOU, dĺžka: 52cm. Je nepostrádateľný v každom stravovacom zariadení, reštauráciách, jedálňach, baroch, miestach rýchleho občerstvenia, počas festivalov, veľtrhov a podobných masových podujatí alebo v domácnostiach, pri zabíjačkách a pod. Je určený na varenie a dusenie jedál. Hrniec je vybavený pevnými oceľovými rukoväťami, ktoré zaručia pevné uchopenie pri prenášaní a vekom s rukoväťou. Univerzálnosť - pre elektrické aj plynové sporáky, indukčné, keramické platne. Vhodný aj do umývačky riadu. Spoľahlivosť a ľahké čistenie – prvotriedna nehrdzavejúca oceľ. Hmotnosť: 7,5 kg. Pred prvým použitím je potrebné hrniec dôkladne umyť zvnútra horúcou vodou a saponátom, potom opláchnuť a vysušiť. Nepoužívať prostriedky ani materiály, ktoré spôsobujú škrabance. Nový nepoužitý s dokladom. V ponuke máme aj taký istý hrniec s pokrievkou 36L + naberačka, cena: 135 EUR. Dobierka, poštovné: 7 EUR. .
Veľké Kapušany
150 €
BLISS celoodprúžený MTB, 7x3 prevodov Shimano NOVÝ
Atraktívný celoodprúžený MTB CROSS bicykel BLISS CYCLING Predná teleskopická vidlica + zadný odprúžený oceľový rám. 26" hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi, predné rýchloupínacie, plášte KENDA: 26 x 1,95. 18,5" oceľový rám, pre výšku postavy: 160-173cm. Sedlovka s rýchloupínaním, sedlo: KS XTR. Radenie na riadítku: GripShift SRAM Max. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney SIS. 7x3 prevodov. Ručné brzdy: Power. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy: POWER. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Zvonček. Stojan. Váha: 17kg. Všetko presne podľa obrázkov. Dovoz: Nemecko. Všetko nastavené, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. NOVÝ S DOKLADOM. Poštovné, dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
350 €
Prenosná profi ohýbačka rúr trubiek tyčí a pod.
BASS - univerzálna prenosná profesionálna ohýbačka na rúry, trubky, tyče, ploché tyčové profily atď. Umožňuje vytvárať jednoduché aj zložité tvary. Vďaka použitiu obmedzovača uhla ohybu je možné získať kvalitné sériové opakovania. Možný uhol ohybu je až 180 stupňov. Nastaviteľná dĺžka páky a základňa je pripevnená 4 skrutkami. Vďaka malým rozmerom je zariadenie veľmi mobilné, ľahko ho prenesieme kamkoľvek. TECHNICKÉ DÁTA: Uhol ohybu do 180° Nastaviteľná dĺžka páky až 90 cm Výška: 98 cm Zarážka ohybu Ploché tyče - uhlové ohýbanie 8 x 50 mm Ploché tyče - ostré ohýbanie 6 x 50 mm Štvorcový profil - 6 x 16 mm Betonárska oceľ - Ø 12 mm Rukávy: Ø 24, 30, 37, 43, 49, 62, 75 mm 4 otvory pre montáž do zeme Ostrý ohybový klin Hmotnosť 26 kg VLASTNOSTI: Ohýbačka betonárskej ocele a plochých tyčí so silnou konštrukciou a malým rozmerom zaisťujúcim jednoduchú prepravu a skladovanie. Ohýbačka určená na kruhovú a plochú oceľ na vytváranie jednoduchých aj zložitých tvarov s uhlom ohybu až 180°. Ohýbačka je vybavená obmedzovačom ohybu, ktorý umožňuje vytvárať mnohokrát rovnaké, opakovateľné tvary. Možnosť upevnenia ohýbačky k zemi namontovaním štyroch skrutiek pre väčšiu stabilitu počas prevádzky. Ohýbačka je pripevnená k základni dvoma 10 mm skrutkami. Nová s dokladom zabalená v originál krabici. Dobierka, poštovné: 10 EUR.
Veľké Kapušany
160 €
Trekingový VERONA 21" rám 28" kolesá SHIMANO NEXUS
Nový elegantný taliansky dámsky trekingový cestný bicykel VERONA. 21” oceľový rám, pre výšku postavy nad: 180 cm. 28" hliníkové kolesá zo spevnenými ráfikmi, plášte s bielymi reflexnými pruhmi, rozmery: 700 x 40C. Nastaviteľný sklon riadítka pre pohodlný vzpriamený posed. 3 prevody SHIMANO NEXUS v náboji zadného kolesa. Radenie prevodov na riadítku: SHIMANO NEXUS. Predná ručná V-brzda Alhonga, zadná protišlapná. Hliníkové blatníky. Hliníkové kľuky PROWHEEL. Tvarované sedlo pre pohodlné sedenie: Monte Grappa, made in Italy. Stojan. Zvonček. Odrazky v kolesách. Predné + zadné svetlo s dynamom. Zadný batožinový nosič - nosnosť max. 25kg. Dovoz: Nemecko. Všetko presne podľa obrázkov. Nový s dokladom. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. PREDAJ AJ NA SPLÁTKY. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
320 €
Celoodprúžený MTB MIDWAY 18" rám 26" kolesá
Celoodprúžený MTB cross bicykel MIDWAY CRACKER. Maďarský výrobca: NEUZER. Predná teleskopická vidlica + zadný odprúžený oceľový rám. 26" hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi WARRIOR, plášte rozmery: 26 x 1,95. Sedlovka s rýchloupínaním, sedlo: UNION. 18" rám, pre výšku postavy: 155-168cm. Páčkové radenie prevodov SHIMANO SiS. Prešmykač: Power. Prehadzovačka: Shimano Tourney SiS. 6x3 prevodov. Predná + zadná V-brzda LOGAN. Plastové blatníky. Zvonček. Stojan. Nový s dokladom. Všetko presne podľa obrázkov. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. DOBIERKA / POŠTOVNÉ: 12 EUR.
Veľké Kapušany
280 €
1 2 3 4 5 6 7 8