Dámsky mestský bicykel DaCapo 19" rám 28" kolesá
Elegantný dámsky mestský bicykel pre každodenné používanie DaCapo CANTALOUPE vpredu s praktickým košíkom. Odporúčaná výška postavy: 160 - 185 cm. 19" HI-TEN oceľový rám. 28" kolesá, plášte 700 x 35C. Hliníkové ráfiky s indikátorom opotrebovania. Riadítko tvarované pre pohodlné rovné sedenie. Na riadítku radenie prevodov s otočnou rukoväťou SRAM MRX. 6 prevodov SHIMANO Tourney na zadnom kolese. Rýchloupínacia sedlovka, pohodlné veľké sedlo. Predná aj zadná V-brzda. Plechové blatníky vo farbe rámu. Stojan. Zadný batožinový nosič s pružinovou klapkou max. nosnosť 25kg. Zvonček. Odrazky v kolesách. Predné + zadné LED svetlo na batérie ( batérie sú súčasťou balenia ). Hmotnosť bicykla: 17kg. Max. nosnosť: 120kg. Všetko presne podľa obrázkov. NOVÝ s dokladom PREDAJ AJ NA SPLÁTKY. Dovoz: Nemecko. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom, poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
320 €
Svetelná reklama farebný led panel na bežiaci text
Atraktívny svetelný programovateľný led panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Výber zo 7 farieb: červená, purpurová, zelená, biela, tmavomodrá, svetlomodrá, žltá. Ľubovoľne farebne sa dá nastaviť samostatne každé písmeno alebo slovo alebo celé vety. Pre lepšie zvýraznenie súčasne sa farebne dá nastaviť aj pozadie. Napr. Na bielom pozadí beží tmavomodrý text. Rozmery: 136 x 25 x 9 cm. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám, aktuálny dátum, čas a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty – animácie (gif). Nastavenie intenzity svietenia led. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z pc veľké a malé písmená s diakritikou. Priemerna spotreba: 30w, váha: 4kg. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na cd. Keď máme v programe už vytvorený a vyladený hotový reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z notebooku / pc do led panela manuálne prenesie, pripojí a nahraje cez usb kľúč alebo prepošle cez vlastnú wifi sieť (wifi sieť s routerom nie je potrebná, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel). Všetky led panely z našej výroby sú ovládané cez usb alebo wi-fi. Pomocou týchto rozhraní sa dá jednoducho a ľubovoľne často editovať zobrazenie alebo nastavenia. Tento spôsob ovládania využíva vnútornú pamäť led panela. Nahratý súbor sa prehráva z vlastnej pamäte led panela. Výhodou je, že led panel nevyžaduje neustále pripojenie notebooku / pc a taktiež si uchová nastavenia aj po odpojení od elektrickej energie. Prvé naprogramovanie panela reklamným textom podľa vášho želania je zadarmo ! Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka. Dobierka: 15 €. Vyrobíme led panely podľa potreby na mieru v rôznych rozmeroch aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom, žltom alebo mix farebnom prevedení alebo aj v rgb - 7-farebnom prevedení. .
Veľké Kapušany
300 €
MT GALAXY 29 kolesá 19 rám kotúč brzdy 3x7 SHIMANO
Horský odprúžený MTB GALAXY MT16. Predná teleskopická vidlica GLX STEEL CROWN. 29" hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte: 29 x 2,10. 19" Hi-Ten oceľový rám, pre výšku postavy: 172- 185 cm. Sedlovka s rýchloupínaním. Rohy na riadítku. Páčkové radenie prevodov: SHIMANO V-BRAKE. Predný prešmykač: GLX. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney TZ. 7x3 prevodov. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy GALAXY. Plastové blatníky. Odrazky na ráme aj v kolesách. Držiak na fľašu Zvonček. Stojan. Váha: 17kg. NOVÝ BICYKEL S DOKLADOM. Dovoz: Nemecko. Všetko nastavené, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka / poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
350 €
Príklepová vŕtačka ProCraft 1400W SDS+ 0-900ot/min
Príklepová vŕtačka Pro Craft DH1400DFR o výkone 1400W v plastovom kufríku. Ruská značka. Vŕtanie, vŕtanie s príklepom a príklep sú 3 pracovné režimy tejto príklepovej vŕtačky. Stačí len otočiť páčku voľby režimu do jednej z pracovných polôh. Vďaka prídavnej prednej rukoväti leží nástroj bezpečne a pohodlne v rukách a špeciálne gumové podložky chránia pred pošmyknutím. Sada obsahuje 2 vymeniteľné skľučovadlá – SDS+ a bezkľúčové vŕtacie skľučovadlo, ktoré je možné ľahko zmeniť jediným kliknutím na sedlo, po ktorom sa skľučovadlo automaticky zafixuje. K dispozícii je aj hĺbkový doraz – jednoducho sa inštaluje jednoduchým stlačením upínacieho tlačidla. Prepínač smeru vrtania a zámok tlačidla štart sú umiestnené v polohe ruky. Silný motor, výkon: 1400 W Sieťové napätie: 220 V Typ vrtákov: SDS-plus Vymeniteľné rýchloupínacie skľučovadlo pre vŕtačku Regulácia otáčok Rýchlosť otáčok: 0-900 ot./min. Počet úderov: 3900 úderov / min. Sila úderu: 3 J Režimy: vŕtanie, príklep + vŕtanie Priemer vŕtania: - drevo 26 mm - betón 30 mm - oceľ / kov 13 mm Hmotnosť: 3 kg V príslušenstve 3ks vrtáky do betónu, 2ks dláta na búranie Dovezená zo zahraničia, doklad nemám. Nová, originál zabalená. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
90 €
LED reflektor 100W + solárny panel + diaľkový ovl.
Vonkajší prípadne vnútorný LED SET: reflektor Led Flood Light 100W so samostatným solárnym panelom + diaľkovým ovládačom. LED displej na zobrazovanie stavu nabitia AKUMULÁTORA. Odolný proti poveternostným vplyvom. Univerzálne použitie. Nemá senzon na pohyb, čiže neprepína intenzitu jasu - svietenia na 50% a 100%. Stále môže svieti na plný výkon alebo diaľkovým ovládačom sa dá nastaviť - prepínať cez viac úrovní intenzita svietenia na maximum alebo minimum alebo nastaviť funkcia časovača.. Automatická - bezúdržbová prevádzka bez nutnosti ľudského zásahu. Tento solárny set zaistí nočné svietenie (podľa počasia) v miestach bez elektriny. Nulové prevádzkové náklady. Vhodné na osvetlenie okolo domu, ciest, záhrad, terás, parkovísk a pod., ako aj osvetlenie vnútorných priestorov - dielní, garáži, pivníc, chodieb, povaly, v priestoroch pre hospodárske zvieratá a pod. - solárny panel je umiestnený vonku a led reflektor vnútri. Napájanie reflektora: solárny panel 10W. Vysoký stupeň krytia - ochrany: IP65. Dĺžka kábla: 5 m. Parametre reflektora: Farba svetla: studená biela Zdroj svetla: 100ks SMD LED Teplota: 6000 K Príkon zdroja 100 W Energetická trieda: A++ Celkový svetelný tok: 100 lm / W Priemerná životnosť LED: viac ako 30000 hod. Uhol vyžarovania: 120° Rozmery reflektora: 26 x 5,5 x 19 cm Stupeň krytia: IP65 Vodeodolný, vhodný aj do vonkajšieho prostredia. Parametre solárneho panela JD-10W: Hliníkový rám VOC: 7,22V VMP: 6V IMP: 1,6A ISC: 1,9A Rozmery: 23,5 x 35cm Vodeodolný, vhodný aj do vonkajšieho prostredia. Nový, nepoužitý set. Poštovné, dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
60 €
Závesné svetelné Led tabule Open pizza fitness ...
NOVÉ blikajúce svetelné tabule s nápisom: Oopen pizza, Holičstvo, Hamburger, No Smoking, Fittness, Toalety, Open 24 HOURS, Lekárenský kríž s farebnými LED. Napájanie 220V, rozmery: 48x25cm, nízka spotreba energie - 5W. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Výborné doplnky pre efektívnejšie zvýraznenie prevádzky, pretože už z diaľky upútajú a priťahujú pohľady okoloidúcich. Tabule sú určené len pre vnútorné / interné použitie, nevhodné pre vonkajšie umiestnenie nové s dokladom Ceny od: 20 EUR. Poštovné, dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
20 €
Svetelná programovateľná LED reklama panel 169x57
Svetelný programovateľný panel s červenými LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 169x57x9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvoj-trojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2-3 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 46cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva-tri texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 130W, váha: 20kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka ! Dobierka: 20 EUR. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame Led panely aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB - 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
580 €
Profi twinkling laser so zeleno-červenými bodkami
Profesionálny twinkling laser SD-2028. Vytvára tisíce zeleno-červených lúčov ako sieť bodiek, ktoré náhodne otáča a bliká, čím vzniká jedinečná laserová show. Podľa nastavení si obrazce môžte nechať aby ich prístroj vytváral v automóde samovoľne alebo na hudbu cez zabudovaný mikrofón - alebo pripojiť na DMX riadiaci pult. Jednoduchá obsluha, možnosť nastavenia citlivosti. Napájanie: 230V, výkony farieb: červená 100mW 650nm, zelená: 50mW 532nm. Rozmery: 30x20x10cm. Hmotnosť: 2,4 kg. Dodá prostrediu jedinečné čaro. Použiteľné miesto: DJs – diskotéky, kapely, bary, krčmy, kluby, klziská, rodinné party - house párty, osvetlenie stien a rôznych plôch alebo parketu do predajní pre prilákanie zákazníkov, prípadne len ako dekoračný efekt., atď. Ako nový. Dobierka: 6 EUR. videoukážka je reálne video, ako zobrazuje laser v auto mode
Veľké Kapušany
150 €
Svetelný programovateľný panel s bielymi LED
Svetelný programovateľný panel s bielymi LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 200 x 24 x 9cm. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 30W, váha: 8kg. Programovanie je pomocou programu na CD, ktorý sa dodáva s panelom. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo v prípade pripojenia cez internetový kábel panel - notebook sa nahraje rovno z notebooku do panela alebo je možnosť prenosu dát aj cez vlastnú Wi-Fi sieť: notebook - panel. Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka Dobierka: 15 EUR. Vyrábame LED PANELY aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
275 €
Skladací kemping bicykel 3x prevody Shimano Nexus
Praktický skladací kempingový bicykel KS Cycling Folding Bike pre deti aj dospelých. Dovoz z Holandska. Rýchloupínacia sedlovka + pohodlné pružinové sedlo. 3 prevody Shimano Nexus v zadnom náboji. Radenie: Shimano Nexus. 20” kolesá, v prednom kolese Assess náboj Predná + zadná V-brzda, plechové blatníky, zadný batožinový nosič, stojan, zvonček, odrazky, výškovo nastaviteľná sedlovka + riadítko s rýchloupínaním, sklopné pedále. Jednoduchou úpravou sa bicykel za pár sekúnd zloží a ľahko vojde aj do kufra auta alebo verejnej dopravy. Od cca 10 rokov, nosnosť do 80kg. Váha: 15kg Nový, s dokladom. Dobierka 12 EUR.
Veľké Kapušany
230 €
Odstredivá spojka s remenicou 135/19mm s 2 žliabmi
Odstredivá spojka 135/19 mm s remenicou s dvomi žliabmi. Šírka žliab - 12 mm. Hlbka žliab - 13 mm. Uhol žliab: 34°. Uchytenie spojky - klínom 6 x 6 mm. Celkový priemer spojky - 135 mm. Priemer hriadeľa - 19 mm. Nová. Dobierka: 5 EUR.
Veľké Kapušany
90 €
MTB ZUNDAPP FX 27,5” kolesá 19" ALU rám 3x7Shimano
NOVÝ horský MTB bicykel ZUNDAPP FX27. 19” hliníkový – ALU HARDTAIL –špeciálne hydraulicky tvarovaný rám HYDROFORMED PROFILE pre výšku postavy: 175-185 cm. Uzamykateľná predná teleskopická vidlica: ZOOM. 27,5” hliníkové kolesá ALUMINIUM DOUBLEWALL RIMS so spevnenými ráfikmi, plášte: KENDA 27,5" x 1,95". Radenie prevodov na riadítku: Shimano RevoShift. Prešmykač: Shimano Tourney SiS. Prehadzovačka: Shimano Altus. 3x7 prevodov. Predná + zadná mechanická kotúčová brzda REPUTE Ø 160 mm. Rýchloupínacia sedlovka + gelové sedlo ZUNDAPP. Zvonček. Stojan. Držiak na fľašu. Odrazky na ráme aj v kolesách. Hliníkové kľuky SHIMANO. Váha: 14kg. Všetko presne podľa obrázkov. Dovoz: Nemecko. Všetko nastavené, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka, poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
390 €
Benzínová motorová VIBRAČNÁ jednotka + 2m LIŠTA
Ručná motorová plávajúca vibračná jednotka RIPPER s lištou dĺžky 2m a benzínovým 4-taktným motorom s výkonom 2 konské sily (2HP) = 1,4 kW. Vhodná pre finálnu konečnú úpravu betónových povrchov bezprostredne po vyliatí. Použitím vibračnej lišty dochádza k potrebnému zhutneniu betónu a vytlačeniu nežiadúcich vzduchových bublín. Dá sa použiť aj na rozotieranie a zhutňovanie pieskových a štrkových povrchov. Nastaviteľná úroveň vibrácií - závisí od nastavenia plynu pomocou páky. Špeciálne navrhnutý stojan uľahčuje prácu so zariadením a umožňuje nastaviť zariadenie do pohodlnej polohy. Nastaviteľné rukoväte, aby ste si mohli prístroj prispôsobiť svojim potrebám. Lišta je vyrobená zo zliatiny hliníka. Profil lišty v tvare písmena L, odolný voči oteru a ohnutiu. Dĺžka lišty: 2 m, výška 12,5 cm. Technické údaje: 4 taktný vzduchom chladený motor RIPPER s výkonom 2HP = 1,4 kW. Ručné manuálne štartovanie. Krútiaci moment: 1,1 Nm Voľnobežné otáčky motora: 3300 ot./min. Maximálne otáčky motora: 7000 ot./min. Počet valcov: 1 Hladina vibrácii stroja: 12000 ot./min. Objem palivovej nádrže: 600ml Objem olejovej náplne: 70ml Typ: S35 Hladina hluku: 108 dB (A) Maznička pre MAZANIE VIBRAČNÉHO MECHANIZMU. Váha: 23 kg - motorová jednotka + cca 5 kg hliníková lišta. Regulovateľné rukoväte s vypínačom a tiahlom plynu na reguláciou hladiny vibrácii. Obsluha jednou osobou. Uchytenie lišty za pomoci 4 amortizátorov zabraňuje prenášaniu vibrácii na obsluhu zariadenia. Nová s dokladom. Balené v 2 krabiciach (motorová jednotka + 2m lišta) Poštovné, dobierka za 2 krabice spolu: 10 EUR.
Veľké Kapušany
450 €
5,5kg plnička na klobásy +náhradný piest+6nálievok
Nová veľká kvalitná stojatá plnička EDEL HOFF BIO na klobásy, salámy, párky, jaternice a iných mäsových výrobkov s kapacitou – objem valca: 5,5 kg. Vyrobená: telo valca - nerez, ostatné časti z liatiny + potravinárskej nehrdzavejúcej ocele. Ozubený prevod z kľuky na tyč s piestom. Celková výška plničky: 48cm, dĺžka valca: 40cm, vnútorný priemer: 14cm, Rýchle a praktické bočné vyklopenie piesta za účelom naplnenia valca z vrchu. Príslušenstvo: 6 plastových nalievok s priemerom otvorov: 14 mm, 18 mm, 21 mm, 25 mm, 29 mm, 35 mm + náhradný piest v silikonovom obale pre lepšie tesnenie + svorka na uchytenie k stolu. Jednoduché používanie aj čistenie. Váha: 6kg. Nová, nepoužitá, original zabalená Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
110 €
Horský MTB GALAXY 29" kolesá 19" rám kotúč. brzdy
Odprúžený MTB horský bicykel GALAXY MT16. Predná teleskopická vidlica GLX STEEL CROWN. 29" hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte: 29 x 2,10. 19" Hi-Ten oceľový rám, pre výšku postavy: 170 - 183 cm. Sedlovka s rýchloupínaním. Rohy na riadítku. Páčkové radenie prevodov: SHIMANO V-BRAKE. Predný prešmykač: GLX. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney TZ. 7x3 prevodov. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy GALAXY. Plastové blatníky. Odrazky na ráme aj v kolesách. Držiak na fľašu Zvonček. Stojan. NOVÝ BICYKEL S DOKLADOM. Dovoz: Nemecko. Všetko nastavené, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka / poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
360 €
Malé prenosné benzínové čerpadlo na vodu 1" prípoj
Malé, kvalitné benzínové čerpadlo na vodu MAR-POL. 2-taktný 43 ccm, 2200 W / 3 HP motor. Spotreba paliva - 0,4 L/hod. Výkon: 130 L/min. = 8 m3/hod., výtlak: 25 m, sacia hĺbka: 8 m. Výtlačná aj nasávacia pripojka 1 = priemer hadice: 25 mm. Objem palivovej nádrže: 0,95 L. Rozmery: dĺžka x šírka x výška: 335 x 250 x 335 mm. Hmotnosť: 7,2 kg. Čerpadlo je vhodné na čerpanie čistej alebo mierne znečistenej vody na zavlažovanie, prečerpávanie, čerpanie vody zo studní, bazénov, pivníc, nádrží a pod. Ako nové, len vyskúšané, späť zabalené. Sacia ani výtlačná hadica nie sú súčasťou balenia ani spätná klapka na saciu hadicu. Pôvodná cena bola 120 EUR, teraz 100 EUR. Dobierka: 7 EUR. V prípade záujmu 7m dlhá sacia hadica so spätnou klapkou cena: 25 EUR.
Veľké Kapušany
100 €
MTB XTINCT XCLUSIVE 29 kolesá 18 rám 3x7 prevodov
Odprúžený MTB XTINCT XCLUSIVE. Predná teleskopická - pružinová vidlica. 29" hliníkové kolesá so zpevnenými ráfikmi, plášte: 29 x 2,10. 18" Hi-Ten oceľový rám, pre výšku postavy: 170 - 183 cm. Na riadítku páčkové radenie prevodov s brzdovými páčkami: SHIMANO V-BRAKE. Predný prešmykač: SHIMANO TOURNEY TZ. Zadná prehadzovačka: SHIMANO TOURNEY SiS. 7x3 prevodov. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy VLUXE. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Držiak na fľašu Zvonček. Stojan. Váha: 16kg. Dovoz: Nemecko. Nový bicykel s dokladom. Všetko presne ako na obrázku, bicykel je komplet nastavený, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Predaj aj na splátky. Dobierka, poštovné: 12 EUR.
Veľké Kapušany
350 €
5kg plnička EDELHOFF na klobásy jaternice párky..
Veľká 5 kg.plnička EDELHOFF na klobásy, salámy, párky, jaternice a iných mäsových výrobkov.: Vyrobená: telo valca - nerez, ostatné časti z liatiny + potravinárskej nehrdzavejúcej ocele. Ozubený prevod z kľuky na tyč s piestom. Príslušenstvo: 4 plastové nalievky s priemerom otvorov: 17 mm, 21 mm, 25 mm, 29 mm + 2 svorky pre uchytenie k stolu. Jednoduché používanie aj čistenie. Váha: 6kg. Nová, nepoužitá, original zabalená s DOKLADOM. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
105 €
Kolový mlynček na mäso č.32 šajby 5ks + remenica
Liatinový ručný mlynček na mäso ROSSNER AUSTRIA č. 32 s kolovým prevedením aj s 3-mi nadstavcami na plnenie klobás, jaterníc a iných mäsových výrobkov. Priemer kola: 30 cm. Drevená rúčka. Šnek je s ložiskovým prevedením, celková dĺžka: 28 cm. Pevné upínanie mlynčeka na stôl. 5 ks riečic (šajby) s priemerom: 10 cm, veľkosť otvorov: 4 mm, 7 mm, 9 mm, 12 mm + ladvinka - riečica na šmalec. 3ks nadstavce v dĺžke 10,5 cm, priemer trubiek: 17, 20, 22 mm. Jednoduchá manipulácia aj čistenie. Kolo je vyrobené tak, aby bolo možné prerobiť ručný pohon na pohon elektromotorom cez remeňový prevod. Súčasťou balenia je klínok a remenica s vonkajším priemerom 5,7 cm (vnútorný priemer na hriadeľ 1,8 cm) na remeňový prevod na elektromotor. Váha: 11 kg. NOVÝ originál zabalený v krabici s dokladom. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
110 €
Svetelná LED reklama panel na bežiaci text 168x72
Svetelný programovateľný panel s červenými LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 168 x 72 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvoj-troj-štvorriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2-3-4 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 64cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 180W, váha: 18kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť (router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m). Všetky LED panely z našej výroby sú ovládané cez Wi-Fi. Pomocou týchto rozhraní sa dá jednoducho a ľubovoľne často editovať zobrazenie alebo nastavenia. Tento spôsob ovládania využíva vnútornú pamäť LED panela. Nahratý súbor sa prehráva z vlastnej pamäte LED panela. Výhodou je, že LED panel nevyžaduje neustále pripojenie notebooku / PC a taktiež si uchová nastavenia aj po odpojení od elektrickej energie. PRVÉ NAPROGRAMOVANIE PANELA reklamným textom podľa vášho želania JE ZADARMO. Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka Kvôli rozmerom tento panel nezasielame kurierom, možný len osobný odber. Vyrábame LED PANELY podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
920 €
3-farebná svetelná Led reklama WiFi komunikácia
Nová 3-farebná svetelná programovateľná LED reklama - panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 105 x 25 x 9cm. Priťahuje pohľady aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z pc, veľké a malé písmená s diakritikou. Priemerna spotreba: 20W, váha: 5kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z notebooku alebo mobilu prenesie do panela cez vlastnú WIFI sieť. Router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m. Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nová s dokladom + záruka Dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
200 €
3-farebná svetelná reklama LED panel 197 x 55cm
3-farebný svetelný programovateľný LED panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 197 x 55 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Výška veľkého písmena až 46cm. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 28cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Texty sa môžu archivovať a opäť nahrať. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 180W, váha: 20kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Panel je vodeodolný, vhodný aj pre vonkajšie použitie. NOVÝ s dokladom + ZÁRUKA! Dobierka: 25 EUR. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame LED PANELY aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB - 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
650 €
3,6L benzínová nádrž na motor generátor a pod.
Benzínová nádrž na motor, generátor a pod. Objem: 3,6L. Nová Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
20 €
Zachovalý cestný trekingový RETA 18" rám 28"kolesá
Zachovalý cestný trekingový bicykel RETA PEACOCK. 18” odľahčený CrMo HI-TEN rám pre výšku postavy: 160 - 175 cm. 28" kolesá, plášte: 700x35C. V-brzdy. Radenie prevodov na riadítku: SACHS INDEX. 3x7 prevodov. Prešmykač: SHIMANO. Zadná prehadzovačka: SACHS TOPEX. Odrazky v kolesách. Plastové blatníky. Zadný batožinový nosič. Držiak na fľašu. Stojan. Zvonček. Bicykel je určený pre jazdenie na cestách. Všetko presne podľa obrázkov. Zachovalý, vidno známky používania. Komplet zo servisu nastavený, 100%-ný stav, ihneď použiteľný, stačí nastaviť sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka, poštovné kurierom: 12 EUR.
Veľké Kapušany
120 €
Stojanový ventilátor so zvlhčovačom vzduchu 75W
Ventilátor + zvlhčovač vzduchu + diaľkový ovládač MIST FAN. Nemecká technológia s nízkou spotrebou a výkonným ventilátorom. Ventilátor sa môže používať samostatne alebo so zahmlievaním vody - pary. Vhodný do miestností do 20 m². Všetky funkcie môžu byť použité nezávisle od seba. 90° oscilácia alebo vypnutie. 3 rýchlosti vzduchu a 3 kategórie: normálna prevádzka, režim prirodzeného vetra a režim spánku Nepretržitá prevádzka alebo nastavenie cez časovač na rôzne časové pásma: od 0,5 hod do 7,5 hod. Automatické vypnutie. Príkon 75 W. LED kontrolky. Rozprašovač vody - jednoduché plnenie do 3 litrovej nádrže na studenú vodu., spotreba max. 200 ml/hod. Môžu sa použiť aj aromatické esenciálne oleje. Diaľkové ovládanie. Priemer ventilátora: 37 cm, ktorý môže byť naklonený pre cielený výkon. Celková šírka: 45 cm, výška: 105 cm. Ventilátor: vypínateľná oscilácia (otáčanie) nastaviteľný uhol sklonu kovová ochranná mriežka diaľkový ovládač elektronický časovač – 0,5 – 7,5 hod 3 rýchlosti 2 prednastavené módy chladenia – zmena rýchlosti vo vopred nastavených časových intervaloch LED kontrolky Zvlhčovač vzduchu:je možné používať aj samostatne ultrazvuková technológia odnímateľná 3 l nádržka na vodu na ľahké naplnenie pre miestnosti s plochou 20 m² výkon zvlhčovača 0,2 l / h nastaviteľný výkon – 3 úrovne vyústenie zvlhčovača priamo do krytu ventilátora Nový, original zabalený. Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
75 €
Atraktívna dekoračná figurína výška: 95 cm
NOVÁ dekoračná figurína: černoch so sudom, do ktorého je možné vkladať napr. rôzne kvetinové ozdoby. Výška: 95 cm, ručne maľovaný, materiál: syntetická živica. Atraktívna dekorácia do predajní, butikov, barov, kaviarní, reštaurácií a pod. Dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
90 €
7Seven-T cestný bicykel Nový
Nový cestný bicykel cross country 7Seven-T. 19” oceľový rám, pre výšku: 163-172cm, nosnosť: 100kg. 26” kolesá z ľahkých zliatin, plášte rozmery: 26 x 1,95. 3x6 prevodov Páčkové radenie prevodov Falcon. Prešmykač: Falcon. Prehadzovačka: Power Index. Predstavec riadidla: Kalin. Predná + zadná V-brzda Saccon. Plechové blatníky. Predné Led svetlo s batériami. Stojan. Zadný batožinový nosič. Odrazky na ráme aj v kolesách. Všetko presne podľa obrázkov. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
180 €
Výkonný krovinorez MAJSTER 3,8 kW s príslušenstvom
NOVÁ výkonná ručná benzínová motorová kosačka krovinorez MAJSTER s bohatým XXL príslušenstvom. Príslušenstvo: 0,5L POLOSYNTETICKÝ 2T olej do benzínu Veľmi dôležitou podmienkou je zábeh nových motorov. Preto pre prvé spustenia pridávame 0,5L špeciálny vysokokvalitný červený POLOSYNTETICKÝ TC 2T olej do benzínu na miešanie palivovej zmesi. Olej je dokonale miešateľný s palivom, čo zaisťuje vysokú ochranu pred usadeninami uhlíka. Zábeh nového motora je rozhodujúci. 2ramenný profesionálny postroj x 1 ks profesionálna hlavica pre nízku a stredne vysokú trávu x 2 ks zastrihávač s vlascom x 1 ks pre nízku trávu vlasec 15 m, 2,0 mm x 1 ks vlasec 50m, 2,0mm x 1ks chrániaci štít ​​na tvár so sieťkou x 1 ks sada kľúčov x 1 ks nádoba na prípravu palivovej zmesy x 1 ks 3-zubý sekací nôž pre vysokú a hustú trávu x 1 ks pílový kotúč pre vysokú trávu, kríky a drevené porasty x 1 ks držiak na stenu na zavesenie kosy aby nezaberala veľa miesta x 1 ks TECHNICKÉ ÚDAJE: Motor - 2-taktný vzduchom chladený Valec - pochrómovaný Maximálny výkon motora: 5,2 KM = 3,8 kW Zdvihový objem: 52 cm3 Pohon: odstredivá spojka Maximálne otáčky motora - 9500 ot./min. Pevná hlavná trubica - rameno s priemerom 28 mm Hmotnosť - cca 8 kg Dĺžka ramena - 150 cm Celková dĺžka - 185cm Priemer záberu struny - 42 cm Odporúčaný priemer struny - 2,4 mm Rozmery pílového aj 3-ramenného kotúča: 255 mm x 1,6 mm x 25,4 mm Priemer rezu: 255 mm Zmiešavaci pomer palivovej zmesi benzín:olej 40:1 (do 1L 100 oktánového benzínu pridať 25ml 2T oleja). Palivová nádrž - 1,4L VEĽMI DÔLEŽITÉ: Sada obsahuje veľa skrutiek na zostavenie kosy. Na montáž krytu spojky na motor použite skrutku s dĺžkou maximálne 26 mm. Pri použití dlhšej skrutky môže dôjsť k poškodeniu magnetu kosy. Použitie 2 krúžkov na pieste poskytuje dodatočné tesnenie a zlepšuje výkon motora, zvyšuje účinnosť pri súčasnom znížení spotreby zmesi a následne aj výfukových emisií. Prevod pohonu na pevnom hriadeli a ložiskách (nie lanko a puzdrá). Pohon kosy je vyrobený z jednej, tvrdenej oceľovej tyče s viacdrážkovým koncom, ktorý je dôležitý pri väčšom zaťažení (rezanie nožom). Chrómovaný povrch valca (neopotrebovateľný povrch). Nová, nepoužitá, originál zabalená v krabici s príslušenstvom + DOKLADOM. Dobierka za 2 krabice spolu: 9 EUR.
Veľké Kapušany
130 €
Svetelná reklama panel s červenými LED 168x40cm
Nový atraktívny svetelný programovateľný panel s červenými LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 168 x 40 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Výška veľkého písmena až 32cm. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 28cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 60W, váha: 9kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka. Poštovné, dobierka: 20 EUR. Vyrábame LED PANELY podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch.
Veľké Kapušany
440 €
Spínacia skrinka
Spínacia skrinka. Ovládací panel so spínačom zapaľovania pozostáva zo zapaľovania a ochrany. Spínacia skrinka má vývod káblov. Spínacia skrinka je dodávaná s 2-mi kľúčmi. Nová, nepoužitá Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
30 €
1 2 3 4 5 6 7 8