Pôdny zemný motorový stroj na vrtanie jamkovač
Pôdny zemný motorový ručný stroj na vrtanie dier do zeme - jamkovač DEMON M84000/3. Len samotná motorová jednotka bez vrtákov ! Perfektný na domáce hobby využitie okolo domu a v záhrade. Max. pripojiteľný vrták s priemerom 25cm a dĺžkou 80cm ! Priemer hriadeľa pre uchytenie vrtákov: 2cm. Efektívny dvojtaktný motor s max. výkonom 5,2 KM = 2,3 kW PREVODOVKA vybavená JEDNODUCHÝMI prevodovými stupňami s OCELOVÝMI ozubenými kolesami ! Potrebná je pravidelná kontrola prevodovky a doplňanie mazivom cez mazničku! Chladenie vzduchom. Systém zapaľovania: CDI. Voľnobežné otáčky: 3000 Max. otáčky motora: 10000 Smer otáčania vŕtania, čepele: v smere hodinových ručičiek - doľava. Prevodový pomer: 1:30 Zdvihový objem: 62 cm3 Maximálny priemer vrtáka: 25 cm Hladina hluku: 103 dB Objem palivovej nádrže: 1 L Pomer palivovej zmesi benzín:olej - 25:1 (do 1L benzínu pridať 40ml 2T oleja) Váha: 8,8 kg. Vhodný na vŕtanie otvorov na výsadbu rastlín, stromov alebo kríkov. Jednoduchý a pohodlný spôsob, ako vyvŕtať diery do zeme pre výsadbu, tyčí, drôtov, stĺpov pre oplotenie a pod. Môže sa tiež použiť pri rôznych stavebných prácach (napr. vŕtanie otvorov pre stĺpiky plotov) a v zime na vŕtanie otvorov do ľadu pre rybárov. NOVÝ s dokladom. V prípade záujmu sada 3ks pôdnych vrtákov do zeme ( cena: 110 EUR ): priemer vrtákov: 10cm, 15cm, 20cm rovnakej dĺžky 80cm + 50cm predlžovák pre hlbšie vrtanie Dobierka poštovné: 8 EUR.
Veľké Kapušany
130 €
Zachovalý PUCH Shimano 22,5“rám pre výšku nad 185
Značkový zachovalý športový cestný PUCH Olympian12. Made in Austria. Špecialny PUCH rám 482. Hliníkové brzdové páčky: XLC, čelusťové brzdy WEINMANN type 730 SEMI AUTOMATIC, obloženie ACOR. 2x6 prevodov. Ručné radenie prehadzovačky: Shimano POSITRON. Prešmykač: Shimano FE. Prehadzovačka Shimano POSITRON FH400. Veľkosť rámu: 22,5“ pre výšku postavy nad: 185 cm !!! 27“ hliníkové ráfiky WEINMANN Made in Belgium 16 x 630 / 27 x 1.1/4 obidve rýchloupínacie. Pneumatiky: Rubena Antipuncture System. Profilová gelová sedlovka. Zvonček. Odrazky v kolesách. Kľuky: SIISTAR. Váha: 12 kg. Bicykel je určený pre jazdenie na cestách. Používaný, zachovalý, výborný stav, všetko funkčné. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
200 €
Celoodprúžený horský TOPEKA 18,5" rám, 26" kolesá
Atraktívny celoodprúžený horský bicykel TOPEKA 73. Designed in GERMANY. Predná teleskopická vidlica XT SP + zadný odprúžený oceľový rám. 26" hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi, plášte: 26 x 1,95. 18,5" oceľový rám, pre výšku postavy: 160-173cm. Sedlovka s rýchloupínaním. Radenie prevodov na riadítku: microShift SHIMANO. Prešmykač: Shimano Tourney TZ. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney SIS. 7x3 prevodov. Predné aj zadné V-brzdy: ALHONGA. Predné aj zadné LED svetlá s dynamom. Plastové blatníky. Odrazky na ráme aj v kolesách. Zvonček. Stojan. Váha: 17kg. Všetko presne podľa obrázkov. Nový bicykel s dokladom. Dovoz: Nemecko. Zašlem v zloženom stave, ako je na obrázkoch zabalený v kartóne kurierom na dobierku po celom Slovensku. Bicykel je komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Poštovné, dobierka: 12 EUR. .
Veľké Kapušany
320 €
Altánok stánok slnečník skladací s bočnou plachtou
Nožnicový rýchlorozkladací 3x3m altánok - stánok - slnečník - pavilón s plachtou plnou - bez okien na 3 bočné steny alebo s oknami na 3 bočné steny. Vhodný do záhrady, pre rybárov, na trhy, večierky, pre párty a pod. - veľkosť 3x3 m - nepremokavá plachta - silnejšia masívna kovová konštrukcia, stojan - rám: 30x30 mm - rýchla a jednoduchá manipulácia - skladania aj zloženia Strešná plachta aj bočnice - plná plachta bez okien na 3 steny v 4 farebných prevedeniach: zelená, červená, biela alebo modrá. Nožnicová konštrukcia - skladá a rozkladá sa ako harmonika. Spoje komplet šrobované a vyvložkované ! Nastaviteľná výška v 4 polohách - rozmer od zeme po začiatok strechy: od 178 cm do 205 cm. Zložený stan má rozmery : 155x25x25cm. Stánok s plachtou s oknami na 3 bočné steny (neotvárateľné) - cena: 140 eur. Nový nepoužitý Stan bol navrhnutý primárne pre ochranu pred slnečným žiarením a ľahkým dažďom. Nevystavujte ho nepriaznivým poveternostným podmienkam. Stan je potrebné ukotviť a pri správnom kotvení odolá vetra do 30km / hod. V nárazoch. Dobierka, poštovné: 7 eur.
Veľké Kapušany
130 €
Dámsky mestský bicykel DACAPO 17" rám 26" kolesá
Nový elegantný dámsky mestský bicykel DACAPO vpredu s plastovým košíkom. 26” hliníkové kolesá, plášte KENDA, rozmery: 26 x 1,75. 17” oceľový rám, pre výšku postavy: 160 - 175cm. Farba rámu: tyrkysová. Radenie na riadítku: Shimano SRAM MAX. 6 prevodov Shimano Tourney TZ na zadnom kolese. Predná + zadná V-brzda SACCON. Brzdové páčky: SACCON. Plechové blatníky vo farbe rámu. Zadný batožinový nosič. Rýchloupínacia sedlovka + pohodlné sedlo. Dynamo s predným Led svetlom + zadné Led svetlo na batérie (sú súčasťou balenia). Odrazky v kolesách. Zvonček. Stojan. Všetko presne podľa obrázkov. Nový s dokladom. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
290 €
Skladací kempingový turistický stôl 120x60cm nový
Skladací záhradný kempingový turistický stôl stolík OYPLA 120 x 60 cm Ľahký prenosný zložiteľný, váha len 4,5 kg Doska stola je vyrobená z ľahkého MDF odolného voči poveternostným vplyvom Hliníkovým rám Oceľové nohy V strede otvor pre slnečník Ideálny pre 4 osoby Základná + 2 polohy pre vysunutie nôh - nastaviteľná výška: 55 - 70 cm Šírka: 60 cm Dĺžka: 120 cm Rozstup nôh: 110 x 55 cm Zložené rozmery: 60 x 60 x 6,5 cm Nosnosť: 20 kg Rukoväť na prenášanie Nový, nepoužitý original v krabici. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
43 €
Motorová reťazová píla 4kW 2x reťaz 2x lišta +olej
Ručná motorová reťazová píla BAVARIA s vysokým výkonom 5,5 HP pre domáce účely. Nemecká technológia. Príslušenstvo: 0,5L 2T špeciálny vysokokvalitný červený polosyntetický semi TC olej na prípravu palivovej zmesi Po riadnom zábehu sa píla rozbehne na MAX otáčky, zostane silná a nedymí. 2x REŤAZ, 2x vodiaca LIŠTA 40cm + 45cm, kryt REŤAZE, náhradný ŠTARTÉR, nádoba NA MIEŠANIE PALIVOVEJ ZMESI, súprava KĽÚČOV, pilník na brúsenie reťaze. Robustná, odolná a spoľahlivá píla, ktorá spĺňa najvyššie nároky. Bezporuchová + jedna z najvýkonnejších reťazových píl na trhu. Dokonalé vyváženie hriadeľa v kombinácii s antivibračným systémom. Píla je vyrobená z kvalitných komponentov + vysoko kvalitný karburátor. Karburátor EASY START (mäkký štart). Automatický systém mazania reťaze. 2x vodiaca lišta a 2x reťaz osvedčené + vysoká kvalita - pri správnom ošetrovaní vydrží dlhé roky. Druhý náhradný ručný štartér. Profilovaná, protišmyková rukoväť, dokonale vyvážené ťažisko, vďaka ktorému neunavuje užívateľa ani pri dlhšej práci. Parametre: Motor: 5,5 HP = 4,05 kW Objem motora: 52 ccm Typ motora: dvojtaktný CDI elektronické zapalovanie Max. otáčky: 8000 ot./min. 2ks vodiace lišty v dĺžkach: 16" (40 cm) a 18" (45 cm) Typ vodítka: s hviezdicovým hrotom Šírka vodiacej drážky: ~ 1,5 mm Rozstup reťaze: 0,325"/ 8,255 mm Rozteč reťaze: 0,058" Objem olejovej nádrže: 260 ml Objem palivovej nádrže: 550 ml Miešanie palivovej zmesi benzín:olej 25:1 <i> do 1L 100 oktánového benzínu primiešať 0,04L </i> 40ml 2T oleja Hmotnosť: 6,25 kg Nová, nepoužitá original zabalená v krabici.s dokladom. Poštovné, dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
125 €
Malé benzínové čerpadlo na vodu 3,8kW 5,2HP 8m3/h.
Malé, kvalitné prenosné benzínové čerpadlo na vodu EURO-CRAFT. Jednoduchá, osvedčená konštrukcia zaisťuje bezproblémové používanie po mnoho rokov. 2-taktný 5,2 HP motor 3,8kW. Motor: jednovalcový, vzduchom chladený, 9500 ot./min. Max. tlak čerpadla: 3,3 bar. Priemerna spotreba paliva: 0,4 L / hod. Výkon: 130 L/min. = 8 m3 / hod. Výtlak vodného stĺpca: 25 m, sacia hĺbka: 8 m. Výtlačná aj nasávacia pripojka 1" = priemer hadice: 25 mm. Objem palivovej nádrže: 0,95 L. Miešanie palivovej zmesi benzín : olej - 25 : 1 (do 1L benzínu pridať 40ml oleja). Štartovanie motora: manuálne - ručne. Tyristorové zapalovanie CDI. Rozmery: dĺžka x šírka x výška: 335 x 250 x 335 mm. Váha netto: 10,5 kg. Čerpadlo je vhodné na čerpanie čistej alebo mierne znečistenej vody na zavlažovanie, prečerpávanie, čerpanie vody zo studní, bazénov, pivníc, nádrží a pod. Nové s dokladom. Sacia ani výtlačná hadica nie sú súčasťou balenia ani spätná klapka na saciu hadicu. Dobierka: 7 EUR. V prípade záujmu 7m dlhá sacia hadica so spätnou klapkou cena: 30 EUR.
Veľké Kapušany
125 €
7 farebná svetelná Led reklama - panel 135cm
Atraktívny svetelný programovateľný Led panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu.. Výber zo 7 farieb – červená, purpurová, zelená, biela, tmavomodrá, svetlomodrá, žltá. Ľubovoľne farebne sa dá nastaviť samostatne každé písmeno alebo slovo alebo celé vety. Pre lepšie zvýraznenie súčasne sa ľubovoľne farebne dá nastaviť aj pozadie. Napr. na bielom pozadí beží tmavomodrý text. Rozmery: 135 x 39 x 9cm. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám, aktuálny dátum, čas a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty – animácie. Panel sa dá nastaviť – rozdeliť na výšku: pre 2-riadkove zobrazovanie – text sa rozdelí do 2 riadkov, aby zobrazoval naraz 2 riadky s rozdielnym textom a každý text môže mať: inú rýchlosť, typ písma alebo rôzne svetelné efekty: napr. v hornom riadku je stojací text-bez efektov a v dolnom riadku sa zobrazuje bežiaci text alebo text s efektami. Panel sa dá aj nastaviť – rozdeliť na šírku: ľavú a pravú časť - takisto s rozdielnym zobrazovaním. Nastavenie intenzity svietenia LED. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC veľké a malé písmená s diakritikou. Priemerna spotreba: 60W, váha: 10kg. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do Led panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. Nový s dokladom + záruka. Dobierka: 20 EUR. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame Led panely aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, zelenom, červenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch podľa požiadaviek.
Veľké Kapušany
550 €
Sada nožov 1pár k el. strojčeku na strihanie oviec
Sada nožov - 1pár k elektrickému strojčeku na strihanie oviec. Šírka: 76 mm. Sada je nová, nepoužitá. Dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
20 €
Trekingový cestný SCHIANO 20" rám 28" kolesá NOVÝ
Nový elegantný taliansky pánsky trekingový cestný bicykel SCHIANO. 20” oceľový rám, pre výšku postavy nad: 175 cm. 28" hliníkové kolesá, plášte rozmery: 700 x 35C. Nastaviteľný sklon riadítka pre pohodlný vzpriamený posed. Radenie prevodov na riadítku: SHIMANO SiS RevoShit. 7 prevodov SHIMANO SIS Tourney na zadnom kolese. Predná aj zadná ručná V-brzda ARTEK. Hliníkové blatníky. Tvarované gelové sedlo pre pohodlné sedenie: Thunder, made in Italy. Držiak na fľašu. Stojan. Zvonček. Odrazky v kolesách. Predné + zadné LED svetlo (batérie sú založené). Zadný batožinový nosič - nosnosť max. 25kg. Dovoz: Nemecko. Všetko presne podľa obrázkov. Nový s dokladom. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Bicykel je v zloženom stave, komplet nastavený, po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. PREDAJ AJ NA SPLÁTKY. Dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
300 €
Mtb bliss pro celoodprúžený 16 rám 26 kolesá 3x7
Moderný horský celoodpružený bicykel MTB Bliss Pro. 26" kolesá, hliníkové ráfiky s dvojitou stenou, plášte: 26 x 2,10. 16" oceľový rám výšku postavy: 145 - 175 cm. Predná teleskopická vidlica MODE + zadný odprúžený rám. Predstavec riadítka: MAX-8N.m, E:75mm+10 Radenie prevodov na riadítku GripShift microSHIFT. Predná prehadzovačka - prešmykač: SHIMANO Tourney TZ. Zadná prehadzovačka: SHIMANO Tourney SiS. Počet prevodov: 3 x 7 Mechanické kotúčové brzdy: V-LUXE, ručné páčky: ALHONGA. Stojan. Plastové blatníky. Zvonček. Hmotnosť: 16 kg. Dovoz: Nemecko. Všetko presne podľa obrázkov. Bicykel je ako nový, v Nemecku v obchode bol vystavený ako ukážkový výstavný kus, predvádzací model. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku po celom Slovensku. Bicykel je zložený aj komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Poštovné, dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
340 €
Elektrické nožnice na plech RIPPER 500W 1,6 mm
Nové elektrické nožnice na rezanie plechu RIPPER. Sú určené na práce súvisiace s rovnými, trapézovými, vlnitými a kovovými krytinami. Nožnice ľahko režú plech v priamej línii, ako aj v zakrivenej línii, oblúku a podľa určenej šablóny bez skrútenia a deformácie hrán. Dlhá matrica umožňuje aj strihanie profilovaného plechu. Spínač má zámok pre nepretržitú prevádzku. Hlava je vyrobená z tvrdenej ocele , vďaka čomu je zariadenie pevné a odolné. Jednoduchá výmena uhlíkových kefiek. Hlava má vymeniteľné razidlo a matricu. Výmena rezných prvkov nie je pre bežného užívateľa problémom. Vrátane náhradných uhlíkov - 1 pár. Technické parametre: Napájanie: 230V ~ 50Hz Motor kefy: 0,5 kW Otáčky motora: 2000 ot./min Hrúbka rezu (nehrdzavejúca oceľ): 1,2 mm Hrúbka rezu (mäkká oceľ): 1,6 mm Vstupný priemer: 22 mm Šírka rezu: 5 mm Vnútorný polomer rezu: 45 mm Vonkajší polomer rezu: 50 mm Váha: 2,5 kg Nové s dokladom. Poštovné, dobierka: 6 EUR.
Veľké Kapušany
110 €
Liatinové kolo rossner so žľabom pre klínový remeň
Liatinové kolo ROSSNER so žľabom pre klínový remeň na mlynček na mäso č.32 Pozor ! Drevená rukoväť na kolo nie je súčasťou balenia !!! Montážny priemer na hriadeľ: 22 mm Priemer kola: 30 cm, vonkajšia šírka: 18 mm, vnútorná šírka pre žľab: 13 mm Montáž na klin Váha: 2,1 kg Obrázok s mlynčekom na mäso je len ilustračný. Nové. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
25 €
led reklama pre Obchod-Kaviareň-Servis-Hotel......
NOVÝ svetelný programovateľný panel s červenými LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 136x40x9cm. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti a v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Texty sa môžu archivovať a opäť nahrať. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 60W, váha: 10kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. S dokladom + záruka. Dobierka: 15 EUR.
Veľké Kapušany
380 €
Liatinový stojan pod kotlík alebo hrniec
Liatinový stojan trojnožka ROSSNER AUSTRIA pod kotlík alebo hrniec. Celková výška: 18cm Vnútorný priemer základne - obrúča pre uloženie kotlíka alebo hrnca: 24cm Výška obrúča: 4cm Obrázok s kotlíkom je len ilustračný. Nový, nepoužitý v krabici v zloženom stave. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
25 €
Nerezový hrniec s pokrievkou Rossner Austria 71 L
Kvalitný nerezový veľký gastro hrniec s pokrievkou Rossner Austria s objemom 71 litrov, priemer 45cm, výška 45cm. Je nepostrádateľný v každom stravovacom zariadení, reštauráciách, jedálňach, baroch, miestach rýchleho občerstvenia, počas festivalov, veľtrhov a podobných masových podujatí alebo v domácnostiach, pri zabíjačkách a pod. Je určený na varenie a dusenie jedál. Hrniec je vybavený pevnými oceľovými rukoväťami, ktoré zaručia pevné uchopenie pri prenášaní a vekom s rukoväťou. Univerzálnosť - pre elektrické aj plynové sporáky, indukčné, keramické platne. Vhodný aj do umývačky riadu. Spoľahlivosť a ľahké čistenie – prvotriedna nehrdzavejúca oceľ. Hmotnosť: 10 kg. Hrúbka steny: 1,2 mm Hrúbka dna: 5 mm Pred prvým použitím je potrebné hrniec dôkladne umyť zvnútra horúcou vodou a saponátom, potom opláchnuť a vysušiť. Nepoužívať prostriedky ani materiály, ktoré spôsobujú škrabance. Nový s dokladom. Poštovné, dobierka: 8 EUR.
Veľké Kapušany
140 €
5,5 kg plnička OSCAR na klobásy jaternice párky
Veľká 5,5 kg plnička OSCAR COOK AUSTRIA na klobásy, salámy, párky, jaternice a iných mäsových výrobkov.: Vyrobená: telo valca - nerez, ostatné časti z liatiny + potravinárskej nehrdzavejúcej ocele. Priemer valca: 14,2 cm, dĺžka: 47 cm. Ozubený prevod z kľuky na tyč s piestom. Príslušenstvo: 4 plastové nalievky s priemerom otvorov: 17 mm, 21 mm, 25 mm, 29 mm + 2 svorky pre uchytenie k stolu 2 svorky pre uchytenie k stolu náhradný kovový piest v silikónovom puzdre silikónové tesnenie Jednoduché používanie aj čistenie. Váha: 6kg. Nová, nepoužitá, original zabalená s DOKLADOM. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
110 €
WEBASTO naftový ohrievač 8kW na 12V alebo 230V
NOVÝ MAR-POL 8kW naftový ohrievač vzduchu - nezávislé kúrenie WEBASTO na 12V alebo 230V s nepriamym spaľovaním. Najnovšia generácia ohrievačov s uzavretou spaľovacou komorou, vďaka ktorej necítiť splodiny a nevplýva na vlhkosť vzduchu. Vhodný v uzavretých priestoroch, miestnostiach, pre použitie vo vozidlách, karavanoch či interiéroch ! POZOR ! potrebné je zabezpečiť vývod výfukového potrubia. Ideálny pre: - sklady - garáže - autá - prívesy - kabíny stavebných strojov - poľnohospodárstvo - lode a jachty - stavebníctvo - chovateľstvo apod. Ohrievač má 2 prevádzkové režimy. Manuálny režim - ručná regulácia frekvencie dávkovania paliva. Automatický režim - navyše funguje pre ohrievač veľmi bezpečne, t.j. keď sa priblíži k cieľovej teplote, napríklad sa nastaví cieľová teplota 10°C, potom keď dosiahne teplotu 9°C, ohrievač výrazne spomalí nárast teploty, aby pomaly dosiahol cieľovú teplotu, vďaka čomu sa ohrievač nebude zapínať a vypínať. Automatické spustenie a vypnutie Po nastavení hodín môžete naprogramovať čas spustenia ohrievača a okamih, kedy sa má vypnúť, čo vám umožní vyhriať miestnosť na požadované pracovné podmienky. Ohrievač je možné napojiť na 230V a vykurovať interiéry, sklady, garáže a podobne. Alebo na jednosmerné napätie 12V z autozapaľovača alebo akumulátora, čo umožňuje použitie vo vozidlách, karavanoch alebo priestoroch bez elektrickej energie 230V. Ohrievač je vybavený diaľkovým ovládaním, ktoré umožňuje zapnutie, vypnutie a zmenu sily ohrevu ohrievača bez toho, aby ste sa k nemu približovali. Diaľkové ovládanie je vybavené poistkou proti nechcenému stlačeniu tlačidiel. Vzduchový filter Použitím vzduchového filtra na konci prívodného potrubia výrazne znižujeme riziko poškodenia ohrievača nasatím niektorých nečistôt, ktoré môžu ohrievač poškodiť. Použitie vzduchového filtra navyše znižuje hlučnosť ohrievača, čo výrazne zlepšuje komfort jeho používania vo vozidlách. Tlmič Vďaka tlmiču hluku znižujeme hluk, ktorý ohrievač vydáva počas prevádzky. Technické údaje Napájanie striedavým prúdom: 230V / 50Hz Napájanie jednosmerným prúdom: 12V 15A Výkon: 8000 W Palivo: nafta Objem palivovej nádrže: 5L Spotreba paliva pri min. nastavenej teplote: 240 ml / hod. Spotreba paliva pri max. nastavenej teplote: 400 ml / hod. Rozmery: 25 cm x 41 cm x 31 cm Diaľkové ovládanie Vzduchový filter Smerová tryska Výstupné potrubie horúceho vzduchu Výfukové potrubie spaľovacej komory Vstupné potrubie spaľovacej komory Tlmič Čistá váha: 10 kg Napájací kábel 230V / 50Hz 12V napájací kábel nie je súčasťou balenia ! Nový, nepoužitý, original zabalený S DOKLADOM. Poštovné: 8 EUR.
Veľké Kapušany
280 €
Naftový ohrievač vzduchu s termostatom 25 kW NOVÝ
Geko - výkonný 25 kW naftový ohrievač vzduchu S PRIAMYM SPAĽOVANÍM a s termostatom. Jeden z NAJLEPŠÍCH MODELOV NA TRHU v tomto segmente. Zariadenie nemá žiadny výmenník tepla a prúdený vzduch cez ohrievač je ohrievaný priamo plameňom spaľovaného paliva. Zariadenie je vhodné na prácu v dobre vetranej miestnosti alebo vo vonkajšom prostredí ! Nepoužívať v uzavretých priestoroch ! Určený na spaľovanie nafty. Používa sa na vykurovanie dielní, hál, skladov, chovných zariadení, skleníkov, na staveniskách a všade tam, kde je potrebné použiť energeticky úsporné zariadenia zabezpečujúce rýchle dosiahnutie požadovanej teploty v krátkom čase. Ohrievač sa vyznačuje maximálnym nastaviteľným vykurovacím výkonom 25 kW. Priame spaľovanie paliva robí zariadenia ideálne na sušenie, rozmrazovanie a vykurovanie. Vybavený je kolieskami, stojanmi a madlami pre jednoduchú prepravu. Digitálny displej ukazujúci nami zvolenú teplotu vykurovania a teplotu v miestnosti. Typ: naftový ohrievač vzduchu Výkon: 25 kW Napájanie: 220-240 / 50Hz Regulácia teploty: 5-55°C Prietok vzduchu: 650 m3 / h Spotreba paliva: 1,95 l / h Palivo: nafta Pracovný čas na plnú nádrž: cca 10 hodín Objem nádrže: 19 l Dĺžka napájacieho kábla (bez zástrčky): 1350 mm Výkon motora: 230 W čistá váha: 18 kg Ochrana: IPX4D. Rozmery (D x Š x H): 740x400x550 mm Termostat zabraňujúci prehriatiu Spaľovacia komora z nehrdzavejúcej ocele Odolný vnútorný náter Vonkajší plášť zostáva stále bezpečne chladný AKO TO FUNGUJE? 1. Ventilátor nasáva studený vzduch cez zariadenie a smeruje ho k výstupu ohrievača. 2. Palivo z nádrže sa vstrekuje cez trysku do uzavretého spaľovacieho priestoru, kde elektróda spustí zapaľovanie. 3. Plameň ohrieva výmenník tepla a spaliny sú odvádzané von komínom v hornej časti plášťa. 4. Tepelná energia sa prenáša do vzduchu obklopujúceho výmenník a je vyfukovaná z ohrievača vo forme rovnomerného prúdu čistého a horúceho vzduchu. Vstavaný TERMOSTAT Vysokú tepelnú účinnosť a úsporu paliva zabezpečuje vstavaný termostat - vďaka ktorému si nastavíte požadovanú teplotu a keď ju prístroj dosiahne, vypne ohrievač, ak potom senzor zaznamená pokles teploty, automaticky spustí ohrievač. Nový, nepoužitý v originál krabici nerozbalený + DOKLAD. Poštovné: 10 EUR.
Veľké Kapušany
330 €
NOVÁ sada hrncov (11ks) ROSSNER AUSTRIA 6-vrstvové
11-dielna sada hrncov - nerezového riadu ROSSNER AUSTRIA s pokrievkami a rukoväťami a nepriľnavou granitovou panvicou. 6-vrstvové dno pre lepšiu tepelnú vodivosť. Vhodné na všetky typy sporákov, vrátane indukcie (možnosť použitia na keramickom, elektrickom, plynovom alebo indukčnom sporáku) Rúčky sa nezahrievajú. Praktický tvar okraja zabraňuje kvapkaniu. Možnosť pripravovať jedlo zdravým spôsobom s použitím malého množstva vody a minimálneho množstva tuku. Profilované dno bez hrán uľahčuje vkladanie potravín a udržiava ich čisté. Panvica pokrytá žulou znižuje prilepenie napr. pri vyprážaní. Vyrobené z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10, nitované oceľové rukoväte. Sklenené pokrievky s prieduchmi. 6-vrstvové aku-termické dno absorbuje malé množstvo energie a výborne vedie teplo do hrnca. Vhodné aj do umývačky riadu. Hrnce vhodné na varenie a vyprážanie s nízkym obsahom tuku. Set obsahuje: Hrniec s pokrievkou 16 cm - 2,1L Hrniec s pokrievkou 18 cm - 2,9L Hrniec s pokrievkou 20 cm - 3,9L Hrniec s pokrievkou 24 cm - 5,9L Granitový hrniec s pokrievkou 24 cm - 4,5 L Naparovacia vložka - parný hrniec umožní zachovať plnú chuť pokrmov. Nová súprava nepoužitá, originál zabalená s dokladom. Poštovné: 7 EUR.
Veľké Kapušany
89 €
Nerezový gastro hrniec s pokrievkou Rossner 98L
Kvalitný nerezový veľký gastro hrniec s pokrievkou Rossner Austria s objemom 98 litrov, priemer 50cm, výška 51cm. Je nepostrádateľný v každom stravovacom zariadení, reštauráciách, jedálňach, baroch, miestach rýchleho občerstvenia, počas festivalov, veľtrhov a podobných masových podujatí alebo v domácnostiach, pri zabíjačkách a pod. Je určený na varenie a dusenie jedál. Hrniec je vybavený pevnými oceľovými rukoväťami, ktoré zaručia pevné uchopenie pri prenášaní a vekom s rukoväťou. Univerzálnosť - pre elektrické aj plynové sporáky, indukčné, keramické platne. Vhodný aj do umývačky riadu. Spoľahlivosť a ľahké čistenie – prvotriedna nehrdzavejúca oceľ. Hmotnosť: 18,8 kg. Pred prvým použitím je potrebné hrniec dôkladne umyť zvnútra horúcou vodou a saponátom, potom opláchnuť a vysušiť. Nepoužívať prostriedky ani materiály, ktoré spôsobujú škrabance. NOVÝ S DOKLADOM. Poštovné, dobierka: 8 EUR.
Veľké Kapušany
200 €
Elektrocentrála generátor agregát KraftDele 2,8kW
1fázová benzínová elektrocentrála generátor agregát Kraft Dele KD136. Spĺňa všetky prísne normy kvality a environmentálnej bezpečnosti. Certifikáty: CE + vyhlásenie o zhode (TUV, CE, GS). 4-taktný benzínový motor: 7HP / 3000 – 3600 ot./min. Stály výkon: max. zaťaženie: 2,8kW / 3,5kVA ak sa použije iba jedna zásuvka, ale v prípade použitia obidvoch zásuviek sa výkon 2,8kW delí na polovicu: 1,4kW + 1,4kW pre odber z každej zásuvky. Zásuvka na 12V / 8,3A plní funkciu aj ako nabíjačka akumulátorov. Max. prevádzkový / špičkový výkon: 3kW / 3,8kVA. Napätie: 1x 12V, 2x 220-230V / 50-60Hz. Kvalitný generátor 100% medené vinutie. Systém prepäťovej ochrany. Vstavaný voltmeter. Objem nádrže: 15 L - vystačí na cca 12 hodín nepretržitej prevádzky. Spotreba: 1,2 L/hod. Druh paliva – 95 bezolovnatý benzín. Rozmery: 44 x 62 x 46 cm, váha: 40 kg. Mechanické – ručné štartovanie. Hlučnosť: iba 66 dB – vybavený tlmičom, vďaka čomu je veľmi tichý chod ! Generátor má zabudovaný AVR systém – stabilizátor napätia, vhodný pre jemnú elektroniku TV, PC mobil, kotol a pod. Vhodný ako záložný zdroj pri výpadku elektriky pre domácnosť - obchod - kanceláriu alebo pre karavan, kemp, chatu, záhradku, rybárov a pod. Nie je vhodný pre zváračky, generátor dáva málo Ampérov 13,7A ! Tento generátor je vybavený mikroprocesorom s riadenou technológiou Smart Throttle, ktorá prispôsobuje otáčky motora presne podľa zaťaženia. Ak generátor nenapája veľa zariadení, beží pri nižšej rýchlosti. Nový, nepoužitý originál v krabici zabalený. POZOR - Preťaženie generátora nepodlieha záruke ! POZOR ! Motor generátora je dodávaný bez oleja. Preto pred prvým spustením je potrebné naliať do motora motorový olej 10W-30, kapacita olejovej nádrže - cca 0,6 L. Prvá výmena oleja sa musí uskutočniť po 8 hodinách prevádzky. Každá ďalšia výmena oleja po 50 hodinách prevádzky. Pred každým naštartovaním motora treba dodržať správnu hladinu oleja ! Bez oleja alebo pri poklese hladiny oleja motor sa vypne , nedá sa ani naštartovať, sviečka nedáva iskru - zabudovaná ochrana pred zničením motora ! Poštovné dobierka: 10 EUR.
Veľké Kapušany
850 €
Benzínový generátor elektrocentrála Kraftech 3fázy
3-fázový benzínový generátor elektrocentrála Kraftech KF-8500. Pre generovanie striedavého napätia 220V / 380V s OHV motorom, japonským karburátorom, 4-taktný motor o výkone 6,5 HP a generátorom 2500W. Motor má chrómový piest a preto sa vyznačuje tichou a rovnomernou prevádzkou. Gumové stabilizátory a držiaky motora zaisťujú tlmenie vibrácií a znižovanie hluku. Elektrocentrála je vybavená voltmetrom a regulátorom napätia, ako aj 12V výstupom na nabíjanie batérie. TECHNICKÉ ÚDAJE: • Značka: KRAFTECH KF-8500 • Motor: 4-taktný, chladený vzduchom, palivo: benzín 95 • Počet zásuviek: 3 x 230 V, 1 x 380 V, 1 x 12 V • Max. výkon generátora: 2800 W na 3-fázovú 380 V zásuvku ! alebo Max. výkon generátora: 2500 W na 230 V ale len v prípade odberu z jednej zásuvky ! • Max. možné zaťaženie - max. odber elektriky: 2500 W v prípade odberu elektriky z jednej zásuvky, v prípade odberu elektriky z dvoch zásuviek, tak max. odber 2500 W sa delí na polovicu, čiže 1250 W z jednej a 1250 W z druhej zásuvky, ak je odber elektriky zo všetkých troch zásuviek, tak max. odber 2500 W sa delí na tri, čiže po 830 W z každej zásuvky • Regulátor napätia: ÁNO • Štartovanie: Ručné • Voltmeter: ÁNO • Ukazovateľ stavu nádrže: ÁNO • Objem pal. nádrže: 15 L (cca 11-12 hodín nepretržitej prevádzky) • Váha: 40 kg Zásuvka na 12 V / 8,3 A plní funkciu aj ako nabíjačka akumulátorov. Výstupné napätia: 12V / 220-230V / 380-400V / 50-60Hz. Druh paliva - benzín 95 Spotreba: 1,3 L / hod. POZOR: Generátor nemá zabudovanú ochranu proti preťaženiu ! Má iba hlavný vypínač. Preto v prípade preťaženia väčším odberom ako je max. výkon 2500 W generátor sa poškodí - zhorí vinutie statora aj rotora. Benzínový motor bude bežať, ale generátor nebude vyrábať a dodávať elektriku ! Motor je dodávaný bez oleja, pred spustením je potrebné naliať motorový olej 10W-30. Objem olejovej nádrže: 0,6 L. Bez oleja alebo pri poklese hladiny oleja motor sa vypne, nedá sa ani naštartovať, sviečka nedáva iskru - zabudovaná ochrana pred zničením motora ! POZOR ! V motory je potrebné dodržiavať pravidelnú výmenu oleja. Prvá výmena sa musí uskutočniť po 8 hodinách prevádzky. Každá ďalšia výmena oleja po 30 hodinách prevádzky. Pri nepretržitej prevádzke je potrebná výmena oleja po každých 11 hodinách. Pred každým štartovaním motora je treba vykonať kontrolu správnej hladiny oleja ! Generátor dáva málo ampérov, preto nie je vhodný pre zváračky! POZOR ! Generátor je nový, nepoužitý, originál zabalený, ale bol kupovaný v zahraničí, preto nie je naňho záruka ! GENERATOR NEMA GARANCIU ! Poštovné dobierka kurierom: 12 EUR.
Veľké Kapušany
550 €
Zachovalý cestný trekingový DEMA 18" rám 28 kolesá
Zachovalý cestný trekingový bicykel DEMA TRINO CROSS. 18” odľahčený CrMo HI-TEN rám pre výšku postavy: 160 - 175 cm. 28" kolesá, plášte: 700x35C. V-brzdy. Radenie prevodov na riadítku: SHIMANO REVOSHIFT. 3x5 prevodov. Prešmykač: SHIMANO. Zadná prehadzovačka: SHIMANO. Sedlovka s rýchloupínaním. Odrazky v kolesách. Plastové blatníky. Zadný batožinový nosič. Držiak na fľašu. Stojan. Zvonček. Predné + zadné LED svetlá (batérie sú súčasťou). Bicykel je určený pre jazdenie na cestách. Všetko presne podľa obrázkov. Zachovalý, vidno známky používania. Komplet zo servisu nastavený, 100%-ný stav, ihneď použiteľný, stačí nastaviť sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka, poštovné kurierom: 12 EUR.
Veľké Kapušany
130 €
Atraktívný celoodprúžený MTB CRUSHER 17rám 26koles
NOVÝ MODERNÝ celoodprúžený MTB CROSS bicykel CRUSHER 6217 CYCLING. Predná teleskopická vidlica + zadný odprúžený oceľový rám. 26” hliníkové kolesá so spevnenými ráfikmi, plášte: 26 x 2,10. 17”oceľový rám, pre výšku postavy: 148-167cm. Sedlovka s rýchloupínaním, sedlo: KS XTR. Radenie prevodov na riadítku: MicroShift. Prešmykač: Shimano Tourney TZ. Zadná prehadzovačka: Shimano Tourney SIS. 7x3 prevodov. Ručné brzdy: Power. Vpredu aj vzadu mechanické kotúčové brzdy: V-LUXE. Plastové blatníky. Odrazky v kolesách. Zvonček. Stojan. Váha: 18 kg. Nosnosť: 120 kg. Všetko presne podľa obrázkov. Nový bicykel s dokladom. Dovoz: Nemecko. Všetko nastavené, stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zasielame zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Poštovné, dobierka: 12 EUR.
Veľké Kapušany
350 €
plnička ZILNER 5,5 kg na klobásy jaternice...
Veľká 5,5 kg plnička ZILNER na klobásy, salámy, párky, jaternice a iných mäsových výrobkov. Vyrobená: telo valca - nerez, ostatné časti z liatiny + potravinárskej nehrdzavejúcej ocele. Ozubený prevod z kľuky na tyč s piestom. Príslušenstvo: 4 plastové nalievky s priemerom otvorov: 17 mm, 21 mm, 25 mm, 29 mm + 2 svorky pre uchytenie k stolu. Jednoduché používanie aj čistenie. Váha: 6 kg. V prípade záujmu náhradný piest: 10 EUR. Nová s dokladom. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
100 €
Svetelná reklamná LED tabuľa bar
Svetelná reklamná LED tabuľa: BAR. Napájanie z 220V cez 12V/1A adaptér, spotreba: 5W, rozmery: 43x23x3,5cm. Retiazka pre zavesenie. Materiál: vpredu akryl + plastový kryt. Dlhá životnosť: 100.000 hodín. Bočným tlačidlom sa prepína funkcia svietenie alebo pomalé / rýchle blikanie. Nová s dokladom Dobierka: 5 EUR.
Veľké Kapušany
30 €
3D dekoračné samolepiace tapety o rozmere 70x70 cm
Trojrozmerné 3D dekoračné samolepiace tapety umožňujú lacné a jednoduché upravovanie stien a povrchov, ľahkú a rýchlu inštaláciu aj údržbu. V ponuke tapety na prvých 3 obrázkoch Nekrčia sa a nevytvárajú vzduchové bubliny. Trojrozmerný vzor dodá stene prirodzený vzhľad. Tapety sú kvalitné a vydržia veľmi dlho. Majú samolepiaci podklad a sú ľahko ohybné. Zadná strana je potretá extra silným lepidlom. Balenie obsahuje: 1ks trojrozmernú samolepiacu tapetu o rozmere: 70 x 70 cm, hrúbka: 4mm. Materiál: mäkká pena XPe. Jednoduchá inštalácia bez lepidla a drahých majstrov. Vhodná na všetky druhy podkladov ( stierka, sadrokartón, maľovky, drevo, plast, kov … ). Nie je nutné, aby bol podklad dokonale rovný. Vynikajúco drží na všetkých povrchoch. Je ľahko umývateľná a odolná voči vlhkosti, preto sa hodí aj do kúpeľní, kuchýň, obývacích miestností, detských izieb, do chodby, spálne, kancelárie, na chatu a iných interiérových miestností alebo aj na balkóny. Tapetu môžete utrieť vlhkou handričkou, pretože je umývateľná. Jednoduchá montáž aj strih podľa potreby nožnicami alebo vysúvacím nožíkom. Po odstránení papiera zo zadnej strany tapety ju jednoducho na potrebné miesto priložte a postupným pritláčaním pomocou ruky alebo mäkkej utierky po celej ploche ju postupne prilepte. Miesto - plocha - povrch, kde sa bude tapetovať musí byť čisté a suché. Uvedená cena je za 1ks o rozmere: 70 x 70 cm = 0,49 m2. Balenie po 1ks. Poštovné: 6 EUR / balík ( môže v ňom byť aj viac kusov tapiet ).
Veľké Kapušany
4 €
Kalové čerpadlo s drvičom 750W 18m3/hod. 2" vývod
Predam NOVÉ nepoužité ponorné kalové čerpadlo MAJSTER s drvičom. 3-čepelový drvič si dokonale poradí s nečistotami s maximálnym priemerom 4 mm. Vhodné je pre: studne, žumpy, na zavlažovanie z potoka a pod. čerpanie dažďovej vody priesakovú vodu a odpadové vody z domácností núdzové odvodnenie zaplavených oblastí prenos čistých alebo mierne kontaminovaných tekutín, POZOR ! NESMÚ VO VODE BYŤ ŽIADNÉ KAMENE A PODOBNÉ PREDMETY, ČERPADLO BY SA HNEĎ POŠKODILO. výkon motora - 750 W / 2850 ot./min. napätie - 230 V / 50 Hz maximálny prietok - 18 m3 / hod. maximálna výška vodného zdvihu: 10 m dĺžka napájacieho kábla: 11m vývod na 2" hadicu materiál - liatina Váha: 12kg Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR.
Veľké Kapušany
98 €
1 2 3 4 5 6 7 8