Na prenájom priestor v Košiciach v lukratívnej lokalite Košice - centrum
VISIT REAL s.r.o. ako zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu ponúka exkluzívne v pešej zóne mesta Košice kompletne zrekonštruovaný priestor v meštianskom dome z 15. storočia so vstupom z Hlavnej ulice , ako aj so vstupom z Mäsiarskej ulice, čo robí túto nehnuteľnosťou atraktívnou z pohľadu možnosti jej využitia. Nebytový priestor so stropovými klenbami má výmeru 65m2 , nachádza sa na prízemí, s priamym vstupom z dvora. DISPOZÍCIA OBJEKTU: vstupná chodba, otvorený priestor na flexibilné využitie na bývanie alebo ako kozmetický salón, kadernícky salón, jazyková škola, ordinácia atď kúpeľňa s vaňou a presklennou zástenou, samostatné WC, kuchynský kút INŽINIERSKÉ SIETE: ponúkaný prevádzkový priestor je pripojený na : mestskú vodu kanalizáciu elektriku /plyn je dovedený na hranicu nebytového priestoru/. Celková rekonštrukcia /s povoleniami, ktoré vyžaduje „národná kultúrna pamiatka“/ bola realizovaná v rokoch 2010-2013 v rozsahu: nové podlahy staré priečky vybúrané, nové postavené nové rozvody vody, elektriky, kanalizácie nové omietky, obklady nová sanita nové dverené okná, zamrežované interiérové masívne dvere, obložkové zárubne na mieru bezpečnostvé vchodové dvere elektrický bojler, elektrické radiátory Názor makléra: Nehnuteľnosť s veľkým potenciálom pre svoju vynikajúcu polohu a možnosti rôznorodého využitia. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. Pre viac informácií a záujem o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle +421 905 473 512 alebo mailom: visitreal@visitreal.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.
Košice
dohodou
Ponúkame na predaj chatu v lokalite Ružín
Visit Real sro v exkluzívnom zastúpení Silviou Pethoovou ponúka na predaj chatu so súpisným číslom na Ružíne s odkúpeným pozemkom vo vzdialenosti cca 30 km od Košíc. Prístup k chate je po betónovej ceste so vstupom cez Jaklovce, za Pytliakovou krčmou . Chata v lesnom prostredí , kde v okolí sú aj celoročne užívané chaty má prístup k ružínskej priehrade pešou chôdzou 10 min a určite splní očakávania na kúpanie, člnkovanie, rybolov, ale aj hubárčenie. Pozemok: rozloha pozemku : 218m2 Chata: zastavaná plocha 69m2 vrátane vonkajšej terasy, úžitková plocha cca 60 m2, postavená v 90tych rokoch, materiál tehla, strecha plechová, vonkajšie omietky brizolit, nové nátery dverí a okien, drevených okeníc v roku 2021, podlahy v chate betón + lino Dispozícia: zapustené prízemie: garáž s technickou miestnosťou, výmera cca 40m2 s bočným prestrešeným murovaným schodiskom l. PP – vonkajšia zastrešená terasa s bodovým osvetlením, vstup do zádveria , kuchynka so sporákom a plynovou bombou, kúpeľňa s menšou vaňou, splachovacie WC, obývačka s výstupom na balkón s krásnym výhľadom II. NP – podkrovie – vstup z obývačky cez drevené schodisko - 2 spálne, kde sa v súčasnosti nachádza na spanie 6 postelí, možnosť upraviť podľa vlastných predstáv. Siete: elektrika 220V, 380V, voda-studňa, trativod, ohrev vody bojlerom Tatramat, v chate je urobená príprava na vykurovanie – rozvody - namontované radiátory /v podkroví 2ks, na prízemí l ks/ - nutné dokúpiť elektrický kotol /aktuálne sa vykurovalo elektrickými ohrievačmi/, komín – nevyužívaný – možnosť dorobenia krbu v obývačke. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. Pre viac informácií a záujem o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle +421 905 473 512 alebo mailom: visitreal@visitreal.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.
Malá Lodina
74 900 €
Rozsiahlý pozemok s RD lokalita Vranov nad Topľou
Visit Real si Vám dovoľuje predstaviť v exkluzívnom zastúpení nehnuteľnosť ktorá Vám poskytne domov, miesto na relax, sebarealizáciu a únik z rutiny každodenných dní. pozemok sa nachádza v obci Nižný Hrabovec, ktorá sa rozprestiera v ondavskom výbežku Východoslovenskej nížiny, na terasách Ondavy. k dispozícii je kompletná infraštruktúra, vrátane vodovodu a obecnej kanalizácie. Je tu dostupná tak cestná ako aj železničná doprava. Centrum mesta Vranov nad Topľou je vzdialené 6 km a rekreačná vodná nádrž Domaša 20 km. Jedná sa o pozemok o celkovej výmere 2 793 m2, ktorý vie poskytnúť veľa možností na realizáciu. Je situovaný v tesnej blízkosti rieky Ondava, ktorá umožňuje rybárčiť alebo môže pomôcť zabezpečiť dostatok vlahy pre veľký pozemok. V súčasnosti je na pozemku postavený obývaný starší rodinný dom. Dom: Materiál: tehla, pórobetón, kameň, brizolitová omietka Dispozícia: 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora Pozemok sa nachádzajú v intraviláne obce čo zjednodušuje proces plánovania potenciálnej výstavby. Hlavná prístupová cesta umožňuje bezproblémový prístup na pozemok, ale je dostatočne vzdialená pre pocit súkromia a nenarúša okolitú prírodu. Pozemok je vzhľadom na svoju polohu a veľkosť vhodný aj na využitie pre podnikateľské nápady. Vašej fantázii sa medze nekladú. Tento región privíta oživenie a rozvoj. Rýchlu a bezproblémovú dostupnosť do okolitých destinácii zabezpečuje hlavná cesta aj železničná doprava. Na pozemkoch sa nachádzajú prípojky: mestskej vody plynu elektriny v príp. zmeny je neďaleké trafo odpad je riešený formou septiku, pri pozemku možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu. vlastná studňa Sme pripravení zodpovedať na všetky Vaše otázky. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle +421 908 982 439, alebo mailom: info@koudi.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.
Nižný Hrabovec
0 €
Ponúkame Vám na predaj pozemky - pre rodinné domy Nižný Hrabovec. Plocha: pozemku 6718m2.
Visit Real si Vám dovoľuje predstaviť v exkluzívnom zastúpení nehnuteľnosť ktorá Vám poskytne domov, miesto na relax, sebarealizáciu a únik z rutiny každodenných dní. pozemok sa nachádza v obci Nižný Hrabovec, ktorá sa rozprestiera v ondavskom výbežku Východoslovenskej nížiny, na terasách Ondavy. k dispozícii je kompletná infraštruktúra, vrátane vodovodu a obecnej kanalizácie. Je tu dostupná tak cestná ako aj železničná doprava. Centrum mesta Vranov nad Topľou je vzdialené 6 km a rekreačná vodná nádrž Domaša 20 km. Jedná sa o pozemok o celkovej výmere 6 718 m2, ktorý vede poskytnúť veľa možností na realizáciu. Je situovaný v tesnej blízkosti rieky Ondava, ktorá umožňuje rybárčiť alebo môže pomôcť zabezpečiť dostatok vlahy pre veľký pozemok. V súčasnosti je na pozemku postavený starší rodinný dom. Dom: Materiál: tehla, pórobetón, kameň, brizolitová omietka Dispozícia: 4 izby, hala s kozubom, kuchyňa, kúpeľňa s WC, 2 komory, dielňa (viď pôdorys: dom č. 82) Dom je podpivničený (kotolňa) pod 1 izbou a za domom ako súčasť stavby sú hospodárske miestnosti Pri dome sa nachádzajú vedľajšie stavby: dreváreň, garáž, letná kuchyňa, podpivničená stodola Pozemok sa nachádzajú v intraviláne obce čo zjednodušuje proces plánovania potenciálnej výstavby. Hlavná prístupová cesta umožňuje bezproblémový prístup na pozemok, ale je dostatočne vzdialená pre pocit súkromia a nenarúša okolitú prírodu. Pozemok je vzhľadom na svoju polohu a veľkosť vhodný aj na využitie pre podnikateľské nápady. Vašej fantázii sa medze nekladú. Tento región privíta oživenie a rozvoj. Rýchlu a bezproblémovú dostupnosť do okolitých destinácii zabezpečuje hlavná cesta aj železničná doprava. Na pozemkoch sa nachádzajú prípojky: mestskej vody plynu elektriny v príp. zmeny je neďaleké trafo odpad je riešený formou septiku, pri pozemku napojenie na kanalizáciu. vlastná studňa Sme pripravení zodpovedať na všetky Vaše otázky. Cena : dohodou Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle +421 908 982 439, alebo mailom: info@koudi.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.
Nižný Hrabovec
0 €
Prenájom 2izb byt 2x balkón, Hlinkova ul. Košice - Sever
Realitná kancelária VISIT REAL, s.r.o. Vám exkluzívne v spolupráci so Silvia Pethoová ponúka na prenájom krásny 2izbový byt na Hlinkovej ulici v širšom centre mesta Košice. Byt sa nachádza na 1. poschodí tehlového domu s výťahom. Rozloha tejto priestrannej a slnečnej nehnuteľnosti je 58 m². Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. Cena prenájmu je 600€/mesačne vrátane médii bez internetu. Dispozícia bytu a jeho vybavenie: - predsieň so vstavanou skriňou, - samostatná izba so vstupom na balkón, úložný priestor, - obývacia izba s gaučom, obývacou stenou, - kuchyňa s chladničkou, plynovou doskou, rúrou na pečenie, - kúpeľňa s vaňou a WC - práčka plnená spredu - 2xbalkón 2,5 m² - samostantný šatník - k dispozícia pivnica V blízkosti: MHD – autobusy a električky, pekáreň, potraviny, lekáreň, kvetinárstvo, kadernícky salón, kozmetika a Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. K dispozícii od 1.5.2024 Mesačné nájomné (600€ pre 2 osoby) bez internetu sa uhrádza spolu s depozitom 600,-€ (spolu 1.200€) pri podpise zmluvy. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle 0905473512 alebo mailom: visitreal@visitreal.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.2
Košice I - Sever
600 €/mes.
Predaj 3izb byt s loggiou a pivnicou, Košice - sídlisko KVP, Húskova ul.
Realitná kancelária VISIT REAL s.r.o., a Silvia Pethoová Vám ponúka exkluzívne nehnuteľnosť vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku KVP na Húskovej ul. v Košiciach. Ponúkame priestranný 3izb byt ( 79m2 výmera s pivnicou) na 8/8 posch. + 3,5 m2 loggia v novorekonštruovanom obytnom dome. Byt je v udržiavanom stave v momentálnom stave vhodný na investíciu na ďalší prenájom. Nízke náklady na nájom. Pre náročného klienta veľmi pekný dispozičný priestor na splnenie vlastnej predstavy o bývaní. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015 v rozsahu: rozvod elektriny, stupačky, plastové okná murované jadro rohová vaňa , dlažba, obklad laminátové podlahy Rekonštrukcia bytového domu 03/2022 v rozsahu: zateplenie + nová fasáda rekonštrukcia balkónov nový výťah rekonštrukcia strechy V okolí sa nachádzsa dostatok zelene, vynikajúca občianska vybavenosť (školy škôlky, parky, obchody, poliklinika) s výbornou dostupnosťou do centra mesta, na mestský obchvat, zastávky MHD dostupné do 5min. K dispozícii okamžite. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle 0905473512 alebo mailom: visitreal@visitreal.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.
Košice II - Sídlisko KVP
169 000 €
Budova na podnikanie Lubeník okres Revúca, pozemok 3196 m2
Realitná kancelária VISIT REAL, s.r.o. Vám exkluzívne v spolupráci so Zdenkou Chovancovou ponúka na predaj budovu určenú na podnikanie. Viacpodlažná budova so zastavanou plochou 940 m² a pozemkom 3.196 m² pozostáva z : 1. Podlažie * Potraviny s 3 skladmi a sociálnym zariadením * Bowling club * Výrobňa šalátov s kuchyňou a skladmi. Chladiarenské boxy a šatňa. * Kancelária * 2 izbový byt 2. Podlažie * Priestory sú pripravené na rekonštrukciu. Vhodné využitie napríklad, ako sociálne zariadenie pre dôchodcov s bývaním, či iný druh ubytovania. Pivničné priestory Väčšia časť budovy je podpivničená. V pivnici sa nachádza kotol plynový, ako aj na štiepku. Na pozemku : * Trojgaráž Do každej časti budovy je samostatný vchod. Pozemok je z časti oplotený. Na pozemku sa nachádza vyasfaltovaná parkovacia plocha a príjazdová cesta. Nehnuteľnosť má veľký potenciál pre rôzne druhy podnikateľských aktivít. Ak hľadáte priestory pre naplnenie Vašich podnikateľských plánov, táto budova môže byť pre Vás vhodnou voľbou. Cena nehnuteľnosti a detailnejšie fotografie sú na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Pre viac informácií a záujem o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle 0910 562 604 alebo mailom: zdenka.chovancova@protonmail.com. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na kúpu pre všetky banky/realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/
Lubeník
dohodou
Ponúkame 1,5 byt Košice - Západ, Popradská ul. bez výťahu a balkóna
Realitná kancelária VISIT REAL, s.r.o. Vám exkluzívne v spolupráci so Zdenkou Chovancovou ponúka na predaj krásny 1,5 izbový byt s kuchynským kútom na Popradskej 84 v Košiciach. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 4 bez výťahu. Je vhodný ako prvý byt, ale aj pre mladé rodiny nakoľko sa oproti bytovému domu nachádza ZŠ Kežmarská, MŠ. Rozloha nehnuteľnosti je 34,60 m2. Je priestranný a slnečný. Byt je vhodný ako investícia. Momentálne je prenajímaný (450€). V blízkosti bude v budúcnosti vybudované tenisové centrum. Byt sa predáva bez zariadenia. Momentálne sa prenajíma, nízke prevádzkové náklady. Mesačné náklady sú 95 €/mesačne. V byte je zavedený internet od spoločnosti Telekom. Dispozícia bytu: - predsieň, - samostatná izba, - obývacia izba spojená s kuchyňou, - kúpeľňa s toaletou K bytu prislúcha pivnica v technickej časti na prízemí. Byt bol daný do užívania v roku 2007. Prebehla v ňom kompletná rekonštrukcia : keramická dlažba, plávajúca podlaha sanita, sprchovací kút, keramické obklady kuchynská linka, sporák V okolí je výborná občianska vybavenosť, samozrejmosťou sú základné školy: Kežmarská, Trebišovská, materská škôlka: Trebišovská. V blízkosti sa nachádza Lidl, Poliklinika Terasa, Centrum voľného času, Tréningové centrum Kalimero, Kynologický park. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle 0910562604 alebo mailom: zdenka.chovancova@protonmail.com. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/.
Košice II - Západ
110 000 €
Predaj 5izb RD – nadštandardnú novostavbu , obec Čaňa, Košice-okolie
VISIT REAL s.r.o a Silvia Pethoová ponúkame na predaj 5izb RD – nadštandardnú novostavbu , obec Čaňa, Košice-Okolie. Nehnuteľnosť sa nachádza v novej zástavbe na pozemku s rozlohou 882 m2. Dispozícia RD: Úžitková plocha 150 m2. Obývacia izba s galériou, moderne prepojená s kuchyňou a jedálňou ,4 samostatné izby, z dvoch možnosť výstupu na pozemok s oddychovou zónou, z jednej izby možnosť vytvoriť garáž s veľkou bránou /technická príprava podľa projektovej dokumentácie/,kúpeľňa č. 1 /práčovňa/: WC, sprchovací kút, pračka, umývadlo, kúpeľňa č. 2: WC, vaňa, sprchovací kút / bez skla/, 2x umývadlo Interiér RD: Kuchyňa so špajzou, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička, elektrická rúra, indukčná zóna, umývačka riadu, digestor, mikrovlnná rúra ), kameninový drez. Podlahy – laminát (3 izby, kuchyňa), keramická dlažba (1izba, kuchyňa, kúpeľne, chodba). V interiéri je dostatok úložného priestoru. Steny - kúpeľne /keramický obklad/, izby /sádrové omietky/. Vo všetkých izbách bodové osvetlenie. Príjemnú atmosféru vytvorí krb s krbovou vložkou a komínom. Technické údaje RD: RD bol skolaudovaný bol v roku 2016. Obvodové murivo je z pórobetónu Porfix hrúbky 300 m3 so zateplením EPS hr.200mm. Okná sú plastové s izolačným trojitým sklom. Strecha - drevený krov so zateplením a pokrytá pálenou škridlou Tondach/ krov využiteľný pochôdzny/. Vstup do galérie cez stropné vysúvacie schodíky / na povale dosky/. Vykurovanie je podlahové elektrické / topné káble/. Ohrev vody bojler so zásobníkom. Rekuperácia vzduchu. Pozemok je z troch strán oplotený. IS siete RD: Asfaltová verejná komunikácia. Optická prípojka /internet, TV/. Voda je privedená z vlastnej studne na pozemku pomocou domácej vodárne /urobená predpríprava na obecný vodovod – šachta/. Odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. Prevádzkové náklady: energie 120€ Technické zázemie, ktoré sa nachádza na pozemku RD: Zabudovaná podzemná nádrž na dažďovú vodu. Závlaha trávnatej plochy /zdvihnutá úroveň terénu s odvodnením žľabmi a zvodmi/. Predpríprava na ekologické chladenie /výmenník voda – vzduch/ Je nutné dokončiť exterierovú omietku fasády, spevnené plochy, pričom materiál už je pripravený. Predné oplotenie s bránkami Obec Čaňa je známa pre svoj pokojný životný štýl a je ideálnym miestom pre rodiny. Má výbornú občiansku vybavenosť - základnú a materskú školu, obchodné strediská, športoviská - ľadová plocha, zdravotné stredisko a pobočky bánk. Pre milovníkov prírody je v blízkosti množstvo krásnych miest na prechádzky a aktivity na čerstvom vzduchu. Veľký potenciál vidíme vo výstavbe parku VOLVO, čo prinesie mnohé príležitosti pre rozvoj a zviditeľnenie okolitých obcí či už v otázkach infraštruktúry, alebo pracovných príležitosti, zlepšenie kultúrnych a iných oblastí. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. Pre viac informácií a záujem o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle +421 905 473 512 alebo mailom: visitreal@visitreal.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.
Čaňa
328 000 €
Ponúkame Vám na predaj dom v obci Vyšná Myšľa, Košice - okolie.
VISIT REAL s.r.o., v zastúpení so Silviou Pethöovou Vám ponúka na predaj RD v obci Vyšná Myšľa, 6 km od Košíc, okres Košice – okolie. RD sa nachádza na pozemku o rozlohe 1066m2. Dom bol postavený v 60tych rokoch z materiálov : kváder, kameň, tehla. Strecha je škridlová celá pochôdzna. Čiastočne podpivničený rodinný dom je o výmere 175 m². Dispozícia domu nadzemnej časti : 2x izba, 1x kuchyňa, kúpeľňa s wc, chodba, vstupná chodba s východom na gánok. Pivničná časť : miestnosť využívaná na letnú kuchyňu, skladový priestor a technická miestnosť s plynovým kotlom. Súčasťou rodinného domu je murovaná garáž s východom do priestranného podkrovia, murovaná hospodárska miestnosť (komora), nepriechodná izba s komorou a chodba s vlastným vstupom ( možnosť prepojenia k domu). Na pozemku sa nachádza aj menšia murovaná dielňa, plechový sklad, údiareň, hospodárska časť. * Plastové okná a dvere v celom dome * Pred 2 rokmi prebehla výmena ústredného kúrenia (nové rozvody, radiátory, plynový kotol) * Výmera pozemku 1066 m2 (13,5m x 80m) * IS: vlastná studňa, elektrina, plyn, odpad je riešený ako trativod (potrebné riešiť žumpu), verejný vodovod pred domom (možnosť pripojenia) * optika - Telekom, Antik * Dostupnosť do obce je možná verejnou dopravou: autobusová aj vlaková zastávka. Náklady na bývanie: plyn 130€, elektrina 45€ Výhodou tejto obce je, že nie je priechodzia, je v obklopení krásnej prírody Slanských lesov, s dobrým ovzduším a minimálnou dopravnou záťažou. Vybavenosť obce : Materská škola, kostol, potraviny Fresh pri kostole, zastávka SAD aj železníc SR, rozhľadňa. Ak vás tento dom zaujal, radi vás našim domčekom prevedieme, získate tak skutočný pohľad, či by to mohol byť váš nový domov, chalupa. Obec Vyšná Myšľa leží na úpätí Slanských hôr medzi riekou Olšavou na mierne sklonenom svahu smerom západným. Obec Vyšná Myšľa susedí s obcami, v severnej časti obec Bohdanovce, Rákoš, Nižná Myšľa, Nižná Hutka a v Skároš. V juhovýchodnej časti hraničí so štátnou hranicou s Maďarskom. Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/. Pre viac informácií a záujem o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle +421 905 473 512 alebo mailom: visitreal@visitreal.sk. V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely. Cena energií: 175 Euro / mesiac
Vyšná Myšľa
dohodou