Pracovné vyučovanie 4-TOP STAV
NOVÁ. Akurát na prvej strane je napísané meno a priezvisko, čo nieje problém prelepiť. Skúšaj, uč sa, spoznávaj s tvorivou pracovnou učebnicou Pracovné vyučovanie 4. Pracovná učebnica je zameraná na získanie základných vedomostí a zručností z rôznych oblastí ľudskej činnosti. Obsahuje množstvo praktických úloh s návodmi na výrobu napríklad dekorácie z vajíčok technikou decoupage, puzdra na mobil, veterného mlyna či štopkanie ponožiek. Súčasťou učebnice sú aj teoretické poznatky o elektrickom prúde, komunikácii, životnom prostredí, jedle, sviatkoch a tradíciách. Cena - 4.50€. V bazáriku mám ešte školské knihy a pracovné zošity. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Veľká kniha predškoláka
Na vstup do školy by každé dieťa malo byť pripravené sociálne, emocionálne aj kognitívne. Malo by byť dostatočne motivované na plnenie úloh a zvládanie situácií, s ktorými sa dovtedy nestretlo. Dôležité sú aj jeho znalosti a úroveň chápania. V rámci predškolského vzdelávania si dieťa obohacuje slovnú zásobu o nové pojmy (farby, tvary, vlastnosti, počty...) a pre budúci nácvik písania je nutné, aby manipulovalo s drobnými predmetmi, kreslilo a vyfarbovalo. Táto kniha pomôže malému predškolákovi rozvíjať logické myslenie, predstavivosť, sústredenie, jemnú motoriku a pamäť tak, aby nástup do školy bol pre neho ľahký a zábavný. Asi polovica je vyplnená ceruzkou. V bazáriku mám ešte školské knihy a pracovné zošity. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Lúštenie a spojovačky - NOVÉ
NOVÉ. Na prázdninové dni ponúkame niekoľko hravých titulov. Publikácie sú plné zábavných úloh, ako sú tajomné šifry, záhadné rébusy, tajuplné bludiská a hravé spojovačky. Naše knižky deťom spríjemnia voľné chvíle alebo skrátia dlhú cestu. Podporujú rozvoj logického myslenia, sústredenie a predstavivosť. Sú určené pre deti od 7 rokov. Cena - 3.50€. V bazáriku mám ešte školské knihy a pracovné zošity. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Príprava na testovanie 5 matematika - NOVÁ
NOVÁ. Úlohy sú spracované hravo, zaujímavo a motivačne, aby otestovali všetky vedomosti potrebné na zvládnutie reálneho testovania. S pracovným zošitom môžete pracovať pravidelne a systematicky počas celého školského roka, vďaka čomu bude dieťa pripravené na Monitor 5 naozaj dôkladne. V pracovnom zošite nájdete aj množstvo úloh venovaných tabuľkám a diagramom, ale i ďalším úlohám rozvíjajúcim špecifické matematické myslenie. Publikácia tak reaguje na ohlasy pedagógov, ktorí žiadajú viac úloh zameraných na logické uvažovanie, pretože s nimi majú žiaci najviac problémov. Bonusom sú testové úlohy a odpoveďový hárok na praktický nácvik Testovania 5. Cena - 5.90 V bazáriku mám ešte školské knihy a pracovné zošity. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €
Hravé aktivity na každý deň - NOVÁ
NOVÁ hrubšia kniha. Viď foto. Titul Hravé aktivity na každý deň je určený šikovným a zvedavým deťom, ktoré baví lúštiť hlavolamy a rébusy. Deti sa pútavou a nenáročnou formou naučia poznávať zvieratá, tvary alebo farby, precvičia sa v písaní a počítaní a rozvinú svoju kresliarsku zručnosť. Rozvíjajú sa tieto schopnosti: rozpoznávanie a pomenúvanie zvierat, predmetov, tvarov, farieb a pod. elementárna matematika schopnosť logického uvažovania pozornosť, postreh a zmysel pre detail predstavivosť a kreativita schopnosť samostatne riešiť najrôznejšie úlohy precvičovanie písania kresliarska zručnosť V bazáriku mám ešte školské knihy a pracovné zošity. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
8 €
Hurá na prázdniny
NOVÁ. Opakovanie je matka múdrosti a cez prázdniny to platí dvojnásobne! Tieto publikácie z edície Prázdninová škola sú ideálnym pomocníkom pri nenásilnom opakovaní látky 1. stupňa základnej školy počas prázdnin. Deti tak pri pravidelnom precvičovaní nestratia vedomosti a schopnosti sústrediť sa, ktoré usilovne nadobudli za uplynulý školský rok, a septembrový návrat do školy tak pre nich bude oveľa jednoduchší. Každá dvojstrana obsahuje cvičenia zo slovenského jazyka, matematiky, ale aj z prírodovedy. Úlohy sú krátke a prehľadne graficky spracované a vychádzajú z osnov základných škôl. Knihy sú plné farebných ilustrácií. V bazáriku mám ešte školské knihy a pracovné zošity. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Etická výchova 6 - TOP STAV - pracovný zošit
Pracovný zošit tvorí súbor aktivít pre každého žiaka rozpracovaný podľa platných učebných osnov. Obsahuje systematicky usporiadané úlohy, ktoré pomáhajú organizovať priebeh vyučovacích hodín. Venuje sa problematike pozitívneho sebahodnotenia a hodnotenia iných, neúcty človeka k človeku, neznášanlivosti, násilia, pomáha riešiť vzťahy k seba aj druhým. Nájdete v nej námety zo starých antických príbehov, ktoré korešpondujú s vyučovaním starovekých dejín v šiestom ročníku. Táto výborná pomôcka pomáha rozvíjať emocionálnu inteligenciu žiakov. Dve úlohy sú vyplnené ceruzkou. Inak top stav. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Precvičovanie - SJ, MAT
NOVÉ. Ucelený rad precvičovacích publikácií je perfektným pomocníkom pre každého žiaka prvého stupňa základnej školy. Tituly Domáce precvičovanie pre 2. – 5. ročník precvičujú všetku látku preberanú na hodinách slovenského jazyka a matematiky základných škôl. Publikácie sú určené na domáce precvičovanie, ale iste ich využijú aj pani učiteľky, napr. na krátke písomky alebo hodiny suplovania. Krátke cvičenia plne zodpovedajú osnovám základných škôl. Súčasťou kníh je podrobný kľúč ku všetkým cvičeniam na kontrolu správnosti vašich výsledkov. 4€/ks. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Domáce precvičovanie- SJ, MAT, PDA
NOVÉ. Pracovné zošity sú určené pre všetkých šikovných prváčikov na precvičovanie preberanej látky zo slovenského jazyka, matematiky a prírodovedy. Úlohy zoradené podľa obťažnosti hravou formou pomocou krížoviek, spájačiek a veselých obrázkov precvičujú predovšetkým schopnosť detí sústrediť sa, premýšľať a porozumieť úlohe. Deti tak získajú potrebnú istotu v preberanej látke, ktorú potom zúročia v školských laviciach a ktorá im v mnohom uľahčí školské vyučovanie. Na konci publikácie nájdete samozrejme kľúč na kontrolu správnosti výsledkov. 4€/ks. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Taštička Nissan
Taška Nissan. Na odkladanie dokladov a pod. Farba je pekná čierna, zle mi to odfotilo. Rozmery - 23x20 cm. Cena - 1.90€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Taška na tablet - TOP STAV
Taška na tablet. Vpredu má ešte 1 vrecko na zips. Rozmery - 27x21.5 cm. TOP STAV. Cena - 4.50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Fľaše, dózy-spolu
Fľaše zdobené servítkovou technikou. Vhodné aj na chatu. Predávam bez handričiek. Na maškrty, drobnosti a pod. Cena spolu - 10€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
10 €
Kniha o škriatkoch
Veríte na škriatkov? Nie? Ani ja, ale zavše je príjemné a vzrušujúce preniesť sa do ríše rozprávok a predstaviť si že okrem víl, princezien, drakov, smelých junákov, odvážnych princov a iných rozprávkových bytostí sú aj malilinkí škriatkovia, ktorých síce na vlastné oči neuvidíme, ale napĺňajú našu fantáziu dychtivou zvedavosťou.Prvá a posledná strana zlepená páskou. Viď foto. Inak top stav. Cena - 3. 50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Kúzelnícka žiačka Alexa-NOVÁ KNIHA
Alexa dostane na narodeniny od tety Zity zázračný darček. Vtedy zistí, že má čarodejnícke nadanie. A tu sa začínajú jej príbehy, neuveriteľné stretnutia a zážitky, jeden úžasnejší ako druhý. Vyberme sa s budúcou kúzelníčkou Alexou do sveta dobrodružstiev a rozprávkových príbehov. Pc-10.95 €. Viď foto. Cena - 4.50 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Mega Bloks Deluxe kocky 140 ks - TOP STAV
Mega Bloks First Builders Deluxe kocky v taške 140 ks Pre deti od 1 do 5 rokov Široké farebné kocky rozvíjajú u detí motoriku a učia ich rozlišovať farby. Kocky pre najmenšie. Praktická taška na zips obsahuje 140 dielikov. Farebné kocky zabavia detičky na dlhu chvíľu a pomáha im rozvíjať predstavivosť a koordináciu pohybov. Taška plná žiarivých farebných kociek, pre kreatívne nápady pre malých i veľkých stavebníkov bez obmedzenia. Či už doma, alebo von - stabilné MAXI kocky sú nezničiteľné a ponúkajú skvelú hru a veľa zábavy! TOP STAV. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
19 €
Nové ponožky s ovčou vlnou - protišmyková
NOVÉ. Veľ. 35-38. 2 cm zašité. Nie je to nič hrozné. Viď foto. Protišmykové. Teplučké. Hrubé. Dvojité. Veľmi príjemné. V bazáriku mám ešte jedny, iná farba a veľkosť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Nové ponožky s ovčou vlnou, protišmykové
NOVÉ. Veľ. 39-42. Protišmykové. Teplučké. Hrubé. Dvojité. Veľmi príjemné. V bazáriku mám ešte jedny, iná farba a veľkosť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Plavky Disney McQueen - 6-7 r
V skutočnosti je farba oveľa žiarivejšia krajšia. McQueen veľ. 6-7 r. Pás v kľude - 23 cm. Pri gumke zošitá dierka. Predok má sieťku. Viď foto. Cena - 1.95€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Nohavičky nové-spolu 2.50e
Nové. Veľ. M-L. 2ks sú Disney. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Nohavičky nové-spolu 2.50e
Nové. Veľ. M-L. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Kolo, kolo mlynské
1x prečítaná. TOP STAV. Ako nová. V tejto knihe najdete rečnovanky a veršiky, ktore su ľahko zapamätatelne aj pre malych škôlkarov. Rozkošne ilustracie, ktorymi su rečnovanky a veršiky doplnene, pomôžu dieťaťu rozvijať predstavivosť a zaroven pochopit, o čom čita. S touto knižkou zažijete veľa krásnych chvíľ a nejeden veľký zážitok, ked ich bude vase dieťa prednášať v rodinnom kruhu alebo v škôlke. V bazariku mam vela veci 1x oblecene, alebo vyskusane. Platba vopred na ucet, alebo osobny odber ZA.
Žilina
3 €
Obedár - 4 - dielny - 1x použitý
Materiál - zdravotne nezávadný plast. Objem - 4x1,2 l Jedlo sa môže dať od - 40°C do + 120°C. S vekom a držiakom. TOP stav. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
8 €
Hry na PS2 - Tomb Raider
Tomb Raider - Legenda - 15e Tomb Raider - Anniversary - 15e Tomb Raider - Angel of darkness (náhradný obal) - 15e Ks/15€, alebo všetky za 33 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
15 €
Vyskúšaná H&M čiapka - top stav
Iba vyskúšaná. Top stav. Krásna sýto neónová farba. H&M. Veľ. 8-11 r. PC- 14 €. 5€. Farba ako na druhej foto. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Hry na PS2 - Medal of Honor
Medal of Honor - Frontline -7e Medal of Honor - European Assault - 7e Medal of Honor - Rising Sun - 7e Medal of Honor - Vanguard - 7e Ks/7€, alebo všetky za 25 €. Hry sú s manuálom. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
Botasky Decathlon - 3x obuté - Top stav
TOP STAV. Cca 3x obuté. Botasky Decathlon Kalenji. Majú vyberateľnú vložku. Vnútorná dĺžka - 24 cm. Farba je pekná neónová ako na 2.3.4 foto. Sú opraté. Cena - 16 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
16 €
Soška “ Ľúbiš ma? ”
Hlinená soška “ Ľúbiš ma? ”. Top stav. Výška - 12 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Retro vaza
Predam retro vazu.Stoji trosinku na krivo.Vyska:15cm.Cena:3€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
3 €
Hry na PS2 s manuálom
Medal of Honor - Frontline -7e Medal of Honor - European Assault - 7e Medal of Honor - Rising Sun - 7e Medal of Honor - Vanguard - 7e Tomb Raider - Legenda - 9e Tomb Raider - Anniversary - 9e Tomb Raider - Angel of darkness (náhradný obal) - 9e Noble Racing - 8e FIFA 08 - 5e NHL - 5e Mercenaries 2 - World in Flames - 10e Dark Alliance - 15e Harry Potter - Fénixov rad - 20e Socom II - U, S, Navy Seals - 15e Piráti z Karibiku - 9e COBRA 11 - Hot Pursuit - 15e MOTO GP4 - 8e The Godfather - 8e World Rally Championship (náhradný obal) - 5e V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Hry na PS2 s manuálom
Medal of Honor - Frontline -7e Medal of Honor - European Assault - 7e Medal of Honor - Rising Sun - 7e Medal of Honor - Vanguard - 7e Tomb Raider - Legenda - 9e Tomb Raider - Anniversary - 9e Tomb Raider - Angel of darkness (náhradný obal) - 9e Noble Racing - 8e FIFA 08 - 5e NHL - 5e Mercenaries 2 - World in Flames - 10e Dark Alliance - 15e Harry Potter - Fénixov rad - 20e Socom II - U, S, Navy Seals - 15e Piráti z Karibiku - 9e COBRA 11 - Hot Pursuit - 15e MOTO GP4 - 8e The Godfather - 8e World Rally Championship (náhradný obal) - 5e V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20