Nové topánky McQueen - Disney
Nove topanky McQueen - Disney Pixar. Nam boli male. Vpredu maju dve slabe ciarky. Vid foto. Vnutorna dlzka: 21cm. PC:49.95€. Cena: 18 €. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
18 €
Cyklistické rukavice reflexné 1x nosené Decathlon
1x použité cestné cyklistické reflexné rukavice Decathlon. Mali sme ich viac na striedanie. Top stav. Sú určené pre cyklistov, ktorí hľadajú tenké a veľmi ľahké rukavice. Extra ľahké bezprstové rukavice. Vďaka priliehavému strihu sa nekrčia a sú vybavené špeciálnym dielom na utretie potu. Dlaň obsahuje minimalistickú výstuž z peny na zachovanie dobrého uchopenia. Veľ. L. (cca 8-10 r.) Cena - 7€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
7 €
Filmy 21ks
21 ks. Komédie, romantické, bojové, horory. Živý terč, Snowboarďáci, Proč?, Xena, Banánový Joe, Horem pádem a iné. Viď foto. Cena spolu len 5.99€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €
Vianočné ozdoby na tvorenie + sviečka
Ozdoby na tvorenie. Mašle sú robené amatérsky. Podotýkam, že je to pre nenáročnú maminu. Sviečku som zabudla s tým odfotiť, je odfotená zvlášť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Farebné vianočné osvetlenie
Dĺžka - 2.20 m + kábel 1.50 m. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Farebné vianočné osvetlenie - guličky
Dĺžka - 1.70 m + kábel 1.50 m. Jedna nesvieti. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €
Ozdobné - dekoračné kamienky
Sklenene kamienky.Pri slavnostiach na stol,misky a pod. Top stav. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Kuchárska kniha Lidl - nová
Nová. 100 % stav. Cena - 1.99€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Recepty zo života 10, 11- TOP stav
Top stav. Recepty zo zivota 10, 11. Cena za ks/5 €. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5 €
LED svetelná reťaz na baterky - 400 cm
LED svetelná reťaz na baterky. Dľžka svetelnej časti - 390 cm+kábel 50 cm. Teplá biela. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
4 €
Retro flaska
Predam staru flasku zo siestimi poharikmi.Je to rucne robena flaska,stara cca.35 rokov.Na niektorych poharikoch sa uz podpisal zub casu.Vhodne aj na chatu.Cena:4.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
4,99 €
1x oblečené tričko Pepperts
1x oblečené tričko. Top stav. Veľ. 8-10 r. (134-140). Dľžka - 53cm. Cena - 2.50 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2,50 €
Sloník- výška 13cm
Slonik porcelanovy. Vyska- 13cm. Dlzka-18cm. Cena:2.50€. Ako novy.Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Lego puzzle v plastovom prívesku - 1x hrané
Lego puzzle v plastovom prívesku. Spolu 8 poszavičiek. Sú obojstranné. 1x hrané. Ako nové. Top stav. Cena : 2€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2 €
Rolak
Predam rolak.Bol obleceny zo 3-4krat.Je bez dier,flakov,ci inych poskodeni.Ma prijemny,pevnymaterial.Neni to ziadna sietovina ani gajda.100%bavlna.Vel.128.Dlzka od pleca:44cm,dlzka rukava od krku:53cm,sirka pod pazuchami:37cm.V skutocnosti je trosku tmavsi.Top stav.Cena:2.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2,99 €
Rôzne dopravné prostriedky
Traktor, bager, kamión, formule, tirák, autá. Do žltého autíčka keď sa dá voda, macko strieka. Do tiráka sa dajú dať napr. malé zvieratká. Autá sú niektoré v dobrom, niektoré v hranom stave. Cena spolu - 5€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Tenisky F&F- 1x obuté
Top stav. 1x obute. Mali sme ich viac na striedanie. Znacka: F&F. Su lahucke ako pierko. Vel.33. Vnutorna dlzka: 20cm. Kupovali sme ich za 23.95€. Cena: 7.99€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
7,99 €
1x oblečené tričko Takko
1x oblečené tričko Takko. Top stav. Veľ. 8-10 r. (134-140). Dľžka - 51cm. Cena - 2.50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2,50 €
Sveter novy
Ponukam novy sveter.Je zatepleny.Vel.4roky.Dlzka:40cm.Cena:1.30€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,30 €
Nohavice 1x oblečené
Nohavice 1x oblecene na chvilku. Nesadla nam velkost. Farba nohavic je cca ako na poslednej foto. Vel.38 / XL /. Vpredu su 2 vrecka. Vzadu 2 slepe vrecka. Pas: 41x2cm. Dlzka: 95cm. Daju sa predlzit o 3cm. Vid foto. Cena: 5€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5 €
Vrecko Angry Birds na prezuvky, výtvarnú, telesnú
Vrecko na prezuvky, výtvarnú alebo telesnú. Pre nenáročnú maminu. Má menšie škvrny. Viď foto. Cena zohľadnená. Rozmery - 29x37 cm. Cena - 1.50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
1,50 €
Vianočné pesničky a rozprávky
Narozprávané rozprávky a Vianočné pesničky. Búvaj dieťa krásne, Tichá noc, Nesiem vám noviny, O dvanástich mesiačikoch, Ako išlo vajce na vandrovku a iné. Cena spolu len 1.99 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Tričko Decathlon
Farba je viac krikľavo oranžová. Veľ. 11-12 r. Dľžka - 58 cm. Šírka pod pazuchami - 42.5 cm. Vpredu, vzadu aj na rukáve majú reflexný prvok. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
3x lopty
3x lopty. Málo vyfučané - treba dofúkať. Spolu 1.99€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,99 €
Tenisky- 1x obuté na chvíľku
Top stav. 1x obute tenisky na chvilku. Nesadla nam velkost. Vhodne na prezuvky alebo telesnu. Vel. 34. Vnutorna dlzka: 21cm. Cena:5.99€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5,99 €
Rozprávky - spolu 2e
Popolvár, Denis postrach ulice, ZáchranáRIK, Tučniaci a iné. Cena spolu len 2€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Detské pesničky a rozprávky
Narozprávané rozprávky a detské pesničky, aj Vianočné. Skákal pes, Trávička zelená, Mikuláš, Guľovačka, Vianoční anjeli, O princeznej Špagetke a mnoho ďalších. Cena spolu len 1.50€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,50 €
1x oblečené tričko Dognose
1x oblečené. Top stav. Veľ. 8-10 r. ( 134-140). Dľžka - 53cm. Cena - 2.50 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2,50 €
Rozprávky - spolu 2e
Nahovorené rozprávky-Traja zhavranelí bratia, rozprávky H. CH.Andersena., Zabudnuté slovenské rozprávky, Malá morská panna, Palculienka a iné. Cena spolu len - 1.99 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Rozprávky-spolu 2.50 e
Miazgovci na cestách, Ali Baba - Sezam otvor sa, Škaredé káčatko a iné. Cena spolu len 2.50 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
1 11 12 13 14 15 16 17 18 19