Píla Black & Decker RS890
Predám pílu Black & Decker RS890 Univerzálna elektrická píla rady Scorpion BLACK&DECKER RS890KS je všestranná píla, ktorá ponúka dve funkcie. Pílu je možné používať ako mečovú, ale aj ako priamočiaru pílu. Túto možnosť poskytuje kyvná patka. Vďaka funkcii Autoselect je možné plynulé nastavovanie optimálnych otáčok podľa druhu rezaného materiálu. Spínač s automatickým zámkom zabráni náhodnému spusteniu náradia. Výmena jednotlivého príslušenstva je rýchla a jednoduchá. K dispozícii sú pomocné rukoväte, ktoré využijete pri práci v oboch režimoch. Tento model je dodávaný spolu s praktickým kufríkom. Píla je úplne nová. Nevhodný dár. PC 100 €.
Pezinok
50 €
Obrazy akadem. maliara
Predam obrazy - 3 ks, autor: akademicky maliar Y.I.Syarkevich (1944 – 2015). 1. Tulak - 45 x 70 cm 2. Hory - 60 x 70 cm 3. Les - 45 x 65 cm Diela autora su vystavovane po celom svete: Francuzsko, USA, Slovensko, Madarsko, Polsko, Rumunsko, Srbsko,..
Pezinok
dohodou
Vysivane obrazy
Predam vysivane obrazy, rozne velkosti a motivy, vacsinou zaramovane v hrubych pozlatenych ramoch. Cena dohodou.
Pezinok
dohodou
Kvalitná outdorová obuv "Scarpa"
Kvalitná celoročná outdorová obuv. Predám Scarpa Ribelle Run turistické topánky, č.39, sú úplne nové, nikdý nenosené. Vysoko odolné a technicky presné, ľahké Ribelle Run sú ideálnou voľbou na turistiku. Zvršok je zo sieťoviny a zváraného PU, ktorý je vystužený ripstopom pre extra odolnosť proti oderu. Celoobvodový TPU poskytuje väčšiu štruktúru a vysokú úroveň ochrany. Strih je presnejší vďaka strednej šírke topánky, je vylepšený konštrukciou Sock-Fit Slip On, kde je golier členku integrovaný s jazykom do strečovej tkaniny, čím sa znižuje objem a zabraňuje vniknutiu nečistôt. Zvršok zakončuje rýchly cinch šnurovací systém pre rýchle a bezpečné zapínanie. Gumová zmes SuperGum poskytuje vynikajúcu trakciu a je odolnejšia ako bežná guma. Ľahká, priedušná sieťovina s prekrytím tepelne zváranou PU fóliou a priesvitným ripstopom drží nohu bezpečne na mieste a poskytuje podporu a ochranu.Členkový golier zo strečovej tkaniny začlenený s minimálne strečovým jazykom poskytuje jemné zabalenie a podporu, znižuje objem a zlepšuje priľnavosť a zabraňuje vniknutiu nečistôt.TPU rand inšpirovaný lezením obopína obvod topánky a poskytuje 360 stupňovú podporu a ochranu.EVA medzipodošva strednej hustoty poskytuje ľahké odpruženie a absorpciu nárazov.PRESA® podošva vyrobená z vysoko výkonnej gumenej podošvy so 4 mm výstupkami a vynikajúcou priľnavosťou na suchom aj mokrom povrchu. PC 150 Eur, teraz dohodou
Pezinok
dohodou
Predám elegantne zlate náušnice
Predám elegantne zlate visiace náušnice z tzv. červeného zlata, robene na objednávku – ručná práca. Váha šperku v 14 káratovom zlate je 6 g, dĺžka 5,50 cm. Krásny hodnotný dar pre náročne. Cena dohodou.
Pezinok
dohodou
Investičný pozemok pri Pezinku
Na predaj pozemok o výmere 1552 m2 na potencionálnu výstavbu rodinných domov pri Pezinku vo Vinosadoch, 20 km od Bratislavy. Pozemok sa nachádza v krásnom prostredí na úpätí Malých Karpát, obkolesený vinicami a stromami, v blízkosti zastavanej časti - Pezinskej ulice. Po schválení možného konceptu nového územného plánu, bude možné pozemok rozparcelovať na 2/3 menšíe parcely s minimálnou výmerou 777/520 m2, pripadne, vzhľadom na veľkosť, pozemok môže byť vhodný aj ako investícia do budúcna. Pozemok má vysporiadanú prístupovú cestu. Možné napojenie na inžinierske siete pár desiatok metrov od pozemku. Aktuálne na pozemku sa nachádza trávnatá plocha a neobrábaný viníc. Cena 120 Eur/m2, prip. dohodou.
Pezinok
dohodou