zelenkave tricko
ponukam zelené tričko - 1 EUR+postovne
Liptovský Mikuláš
1 €
Panske tricko
Ponukam pan.tricko tmavomodrej farby s bielym golierom,rozmery ako na fotkach. Cena je 1,2 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
1,20 €
ruzove tricko
Ponukam na predaj damske ruzove tricko,ktoreho rozmery su na fotkach. Cena je 2,5 EUR +postovne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
2,50 €
damske nohavice
Ponukam na predaj nohavice za 2 EUR + postovne, Na poziadanie premeriam. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
sada Shamballa tmavo modro biela
Ponukam na predaj sadu , pozostavajucu z nausnic, naramku a retiazky s priveskom. Sada je dodavana v darcekovej skatulke. Cena je 7 EUR + postovne podla Vasho vyberu. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
7 €
sada Shamballa - tmavo modra s hodinkami
Ponukam na predaj sadu Shamballa, pozostavajucu z nausnic, hodiniek a retiazky s priveskom. Sada je dodavana v darcekovej skatulke. Cena je 7 EUR + postovne podla Vasho vyberu. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
7 €
Svadobna kyticka,ozdoba do vlasov a pierka
Ponukam na predaj svadobnu kyticku, ozdobu do vlasov a par pierok. Cena je 30 EUR+postovne. Ak chcete dobierku,tak odosielam az po pripisani postovneho na ucet. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
30 €
damska zimna bunda
Ponukam na predaj damsku zimnu bundu fialovej farby,minimalne nosena. Velkost XL: cez pas 2x55,5cm a cez prsia 2x60,5cm. cena 6EUR+posta a v pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet. V pripade zaujmu ma kontaktujte len mailom.
Liptovský Mikuláš
6 €
cipkovane saty
Ponukam na predaj sivocierne spolocenske saty. Pozostavaju z dvoch vrstiev - siva vnutorna vrstva a tmava cipka navrchu. Boli oblecene raz a vycistene.Rozmery su na jednotlivych fotkach. Cena je 20 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
20 €
tehotenske tristvrtove nohavice
Ponukam na predaj biele tehotenske tristvrtove nohavice zn.C&A. Boli len vyprate a odskusane. Miery su na prilozenych fotkach. Cena je 6 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet. Ak mate nejake otazky, kontaktujte ma
Liptovský Mikuláš
6 €
Forever Kids
Mam na predaj Forever Living KIDS. Cena za 1 balenie je 17.5 EUR, pri kupe 2 a viac kusov je cena 17 EUR za kus plus postovne. Na dobierku posielam len pri uhrade postovneho dopredu. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom.
Liptovský Mikuláš
17 €
sandale vel.26
Chlapcenske sandale vo vel.26 v nosenom stave. Cena je 2 EUR plus postovne (na dobierku neposielam). V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
topanky vel.25
Chlapcenské softshellove topanocky zn.CROSSROAD vo velkosti 25. VD je 16cm. Nosene minimalne, v top stave. Mozny osobny odber v L.Mikulasi. V pripade zaujmu poprosim mail.
Liptovský Mikuláš
9 €
chlapcenske topanky
Za symbolicke 2 EUR+postovne mam 7 parov topanok na donosenie: Cizmy 22/23 Tmavomodre 25 Willard + kozusinove 26 Wink + bubble gummers 27 Azzurri sport uk 10 V pripade zaujmu piste mail. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
2 €
bundička
Ponúkam tenkú bundu v sivej farbe, bez poskodeni. Cena 1 EUR je uvedená bez poštovného
Liptovský Mikuláš
1 €
sportove nohavice
Ponukam na predaj 2 kusy sportovych nohavic - nenosenych. 1. Biele, pas je na gumu+snurku - cez pas 2x 39cm , dlzka od rozkroku po spodok 86cm, cena 10 EUR 2. Cervene,zapinanie na velky cvok/zips a snurku - cez pas 2x 40cm , dlzka od rozkroku po spodok 72cm, cena 3 EUR - PREDANE
Liptovský Mikuláš
10 €
damske rifle -
Ponukam na predaj damske tenucke rifle zn. Minimalne nosene,takze velmi zachovale. V pripade zaujmu piste mail. Cena je 2 EUR+postovne/osobny odber v LM.
Liptovský Mikuláš
2 €
kabelka zn.ANIMAL
Ponukam kabelku zn.ANIMAL, pouzita asi 3x a je ako nova. Ma mnozstvo vreciek na zips,cvoky a vnutorna podsivka je latkova. Kabelka bola kupvana v zahranici, v Anglicku. Cena je 8 EUR a postovne k tomu podla Vasho vyberu. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
8 €
damske rifle
Ponukam na predaj dam.rifle, ktorych rozmery su na jednotlivych fotkach. Maju pekny detail v spodnej casti nohavic - cvoky. Boli nosene,ale su velmi zachovale. Cena je 5 EUR + postovne.
Liptovský Mikuláš
5 €
Damsky nohavicovy kostym
Ponukam na predaj damsky nohavicovy kostym Je svetlosivej farby a obleceny bol 1x,takze je ako novy. Dlzka nohavic je 110 cm a ostatne rozmery su na jednotlivych fotkach. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom. Cena je 23 EUR+postovne (v pripade dobierky odosielam az po pripisanie postovneho na ucet)
Liptovský Mikuláš
23 €
cervena mikinka
Ponukam na predaj cervenu mikinku , ktorej rozmery su na fotkach. Bola nosena,no je velmi zachovala. Cena je 3 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
3 €
letny svetrik
Ponukam na predaj letny svetrik vo vel.XS kupovany v H&M. Bol obleceny asi 5x a tak je ako novy. Cena - 3EUR plus posta. Ak mate nejake otazky,
Liptovský Mikuláš
3 €
tricko
Ponukam na predaj panske tricko vo vel.S. Oblecene asi 3x,takze je ako nove. Cena - navrhnite. Ak mate nejake otazky,
Liptovský Mikuláš
ponúknite
nohavice
Ponukam na predaj bezove tristvrtove nohavice zn.NIKE. Boli len vyprate a odskusane. Miery su na prilozenych fotkach. Cena je 4 EUR + postovne.V pripade dobierky odosielam az po pripisani postovneho na ucet.
Liptovský Mikuláš
4 €
mikina 86/92
Ponukam na predaj mikinu vo velkosti 86/92. Bola nosena minimalne a cena je 3 EUR plus postovne. V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
3 €
zimna bunda TRESPASS
Ponukam na predaj zimnu bundu zn.TRESPASS vo velkosti M. Bunda bola minimalne nosena a je velmi zachovala. Ma hrejivy golier a kapucu,ktora je odopinatelna, vetracie otvory, stahovaci pas,mnozstvo vreciek. Jedina chybicka je,ze povolila,ako je zosivana (foto c.2) a nepokusala som sa to zasit. Cena 20 EUR plus postovne (na dobierku neposielam). V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
20 €
Forever First
Mam k dispozicii 1ks spreju prvej pomoci od Forever Living - Aloe First. V pripade zaujmu poprosim spravu. Na dobierku neposielam.
Liptovský Mikuláš
25 €
natelniky 86/92
Ponukam na predaj natelniky vo velkosti 86/92. Niektore boli nosene viac,niektore menej a niektore vobec. Cena za kus je 2 EUR plus postovne a uplne nove su za 3 EUR. V pripade zaujmu napiste mail.
Liptovský Mikuláš
2 €
pancuchy 86/92
Ponukam na predaj pancuchy vo velkosti 86/92. Cena je 6 EUR plus postovne. Na dobierku neposielam. V pripade zaujmu poprosim mail.
Liptovský Mikuláš
6 €
Sandale Protetika v.24
Ponukam na predaj dievcenske sandale zn.protetika vo velkosti 24 (VD je 15 cm). Cena je 10 EUR plus postovne (na dobierku neposielam).V pripade zaujmu piste mail.
Liptovský Mikuláš
10 €
1 2 3 4 5