Priestranný byt s peknými výhľadmi v Petržalke
Ponúkame na predaj 3 izbový byt na ul. Vilová, Bratislava.- Petržalka , 80,7 m2, +balkón, +murovaná komora na medziposchodí, 7/7 posch., výťah. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií: bezpečnostné dvere, kvalitné plastové okná so žalúziami a sieťkami, klimatizácia, murované jadro, novšia kúpeľňa so sprchovým kútom a prípravou na práčku, samostatné WC, murovaný šatník . Bytový dom je zateplený a po rekonštrukcií stúpajúcich rozvodov. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: MHD, vlaková stanica, zdravotné stredisko, školy, škôlky, detské ihriská, obchody, reštaurácie, kaviarne, letné kúpalisko Matadorka, bezproblémové parkovanie. Nehnuteľnosť je bez tiarch a kúpou voľná. ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.
Bratislava V - Petržalka
172 500 €
Strečnianska - kompletná rekonštrukcia so vstavaným nábytkom
Na predaj 2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na ul. Strečnianska, Bratislava V - Petržalka, OV, 35m2, 7/12 p., +latková pivnica 1,5 m2, 2x výťah. Dispozičné riešenie: vstupná hala so vstavaným nábytkom, WC a kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom a prípravou na práčku, samostatná spálňa so vstavaným šatníkom s LED osvetlením, kuchyňa spojená s obývačkou s plne vybavenou kuchynskou linkou a obývacou stenou vyrobenou na mieru s LED podsvietením 1-izbový byt bol dispozične zmenený na 2-izbový a prešiel kompletnou nadštandardnou rekonštrukciou, pričom boli menené plastové okná a inštalované vnútorné žalúzie, nové bezpečnostné dvere, kúrenie, nové rozvody elektriny, internetu, vody a odpadu. Na podlahách izieb sa nachádza nová plávajúca podlaha a dlažba v kúpeľni s WC. Orientácia bytu je na juhozápad. Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou. Počas ktorej bolo realizované zateplenie, vynovenie vchodu, schodiska, spoločných priestorov a obnova obidvoch výťahov, pričom jeden výťah slúži ako nákladný. Menené boli aj stúpačky a strecha bytového domu. Lokalita v tichom prostredí Petržalky s dobrou dostupnosťou do centra a výbornou dopravnou infraštruktúrou. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a služby. Po všetkých stránkach výnimočný byt s výbornou polohou, ktorý Vás očarí svojou jedinečnou atmosférou. Viac o našej realitnej kancelárii ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.
Bratislava V - Petržalka
149 900 €
FEDINOVA - byt po kompletnej novej rekonštrukcii
Na predaj väčšia garsónka na ul. Fedinova - Petržalka, OV, 4/12 p., 36,38 m2 vrátane loggie 5,12m2 a pivnice 1,55 m2, výťah. Pekný slnečný byt, orientovaný na J/V Byt prešiel kompletnou nadštandardnou rekonštrukciou: - nové plastové okná - nové bezpečnostné vchodové dvere - nové interiérové dvere s obložkovou zárubňou - nové sadrokartónové stropy v chodbe, kúpeľni a WC - vode odolná plávajúca podlaha v izbe aj chodbe - nové rozvody vody, odpadu a elektroinštalácie + revízna správa - priestranná kúpeľňa s preskleným sprchovacím kútom - priestor pre práčku - nové závesné WC - systém Geberit - kuchynská linka na mieru, vstavané spotrebiče, vstavaná rúra, varná elektrická doska, zabudovaný digestor ( všetko nové v záruke) Bytový dom je zateplený, 2 x výťah. Dom je vybavený kamerovým systémom. Vstup do bytu je bezbariérový. Aktuálne sa nehnuteľnosť nachádza v stave pred dokončením prác a je kúpou ihneď voľná, bez tiarch. V okolí je kompletná občianska vybavenosť: škôlky, školy, detské ihriská, obchody, pošta, lekáreň, dobré spojenia MHD, rýchla dostupnosť do centra mesta. Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie ELITEREAL? - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti - bezplatný právny servis je samozrejmosťou - zmluvy autorizované advokátom - zabezpečíme vyhotovenie kúpnopredajných zmlúv, návrhu na vklad do katastra a ďalšej potrebnej zmluvnej dokumentácie - hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra - hradíme poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách - hradíme správne poplatky za výpis z listu vlastníctva - ponúkame BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO – kde Vám náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver a navyše máte v tomto prípade vypracovanie znaleckého posudku ZDARMA!
Bratislava V - Petržalka
127 900 €
Chorvátsko - Apartmánový dom v Crikvenica/Selce
Na predaj dom s dvomi apartmánmi na prízemí a 3-izbovým bytom na poschodí v Crikvenici, časť Selce, Chorvátsko. Ku domu prislúcha aj pozemok s parkovou úpravou a možnosťou parkovania 4 áut. Na pozemku sa nachádza aj drevená chatka o výmere 12 m2, terasa s vonkajším grilom a sprcha. Dom z roku 1982 prešiel v rokoch 2019/2020 úplnou rekonštrukciou, počas ktorej boli ponechané len pôvodné obvodové múry a nosné priečky. Dispozícia Prízemie: dva samostatné apartmány s vlastným vstupom zvonku, vybavené kuchynským kútom a kúpeľňou s WC. Poschodie: vstup vonkajším schodiskom do vstupnej chodby z ktorej sa vstupuje do kúpeľne s WC, samostatného WC, spálne s manželskou posteľou a vstavanou skriňou, hosťovskej izby a do obývačky prepojenej s plne vybavenou kuchyňou. Zo spálne a z obývačky je výstup na veľký balkón orientovaný na more. Z kuchynskej časti je výstup na samostatný balkón. V obývacej izbe je umiestnená krbová pec, ktorá slúži na vykúrenie celého poschodia v zimných mesiacoch. Dom je napojený na mestskú vodu a kanalizáciu. Vzdialenosť domu od mora je cca 200m.
Chorvátsko
630 000 €