Na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Prietržka, okr. Skalica.
HRF REALITY vám ponúka na predaj veľký rodinný dom v obci Prietržka okr. Skalica. Dom je samostatne stojaci, dvojpodlažný, podpivničený. Nehnuteľnosť je možné využiť aj ako dvojgeneračný. VÝMERA: pozemok – 728 m2 zastavaná plocha podľa LV – 630m2, z toho garáž - 27 m2 dom - 165 m2 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. vyvýšené podlažie – vstupná chodbička so schodiskom na dvor, do pivnice a na druhé podlažie, obývačka so vstupom na balkón, spálňa predelená murovanou stenou na dve miestnosti, kuchyňa, komora, kúpeľňa s vaňou a WC. 2 podlažie komora, obývacia časť s balkónom otvorená s kuchynskou časťou, samostatné WC s umývadlo, kúpeľňa s vaňou, dve samostatné izby. V pivnici sú tri miestnosti. Vo dvore sa nachádza garáž a ďalšia stavba, v ktorej sa nachádza komora, kúpeľňa, kuchyňa a spálňa a hospodárska budova. Nehnuteľnosť je zdravá, suchá, postavená s kvádrov, so sedlovou pôvodnou strechou, vykurovanie je kotlom na tuhé palivo, voda do domu je zo studne na pozemku a ohrievaná bojlerom, pripojenie na obecnú vodu je na pozemku, plyn je na hranici pozemku, odpad je riešený žumpou. Na 1. je v pôvodnom stave, vstupné dvere a okná drevené - pôvodné, v jednej izbe sú drevené parkety v ostatných je pôvodná dlažba v kuchyni je plynový sporák na bombu. Druhé poschodie je čiastočne zrekonštruované, plastové okná, sieťky klimatizácia, plávajúce podlahy v izbách, dlažba v kúpeľni, na WC a v kuchyni. Kuchynská linka je s plynovým sporákom na bombu. Stavba na dvore je postavená z kvádrov, so sedlovou strechou, je tiež v pôvodnom stave Dom si síce vyžaduje investíciu, ale má aj veľký potenciál, či už pre veľkú rodinu alebo pre dve generácie alebo ako nájomný dom, keďže nehnuteľnosť sa nachádza 6km od okresného mesta Skalica kde je aj dobré autobusové spojenie. Obec Prietržka patrí medzi vyhľadávané satelitné obce mesta Skalica. Cez obec vedie cyklotrasa. Neďaleko sa nachádzajú vinohrady a priehrada. 3D virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=LuFS4UT5Bb8 V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv vrátane návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Prietržka
199 000 €
Priestranný 4izbový bungalov s garážou v Senici.
Bungalov, ktorého sa zamilujete na prvý pohľad vďaka jeho dispozícii a priestranosti. Rodinný dom sa nachádza v Senici na ulici Morušová. Je to jednopodlažná novostavba s garážou v štádiu HOLODOM. Nachádza sa na pozemku s veľkosťou 486 m2 zastavaná plocha 238 m2 podlahová 131 m2 Dispozícia: dve detské izby s dostatkom priestoru, spálňa so šatníkom, kúpeľňa kde je plánovaná vaňa, sprchový kút, WC, bidet, dvoj-umývadlo, veľká obývacia časť so vstupom na dvor cez francúzske dvere, kuchynská časť otvorená s obývacou a s komorou, čo je veľká výhoda mať všetko potrebné pri varení po ruke, technická miestnosť, samostatné WC, vstupná chodba, garáž so vstupom aj z domu. V cene je zahrnuté: - pozemok - obvodové murivo 30cm pórobetón + priečky - väzníková strecha s úložným priestorom + pálená strešná krytina Tondach - hydroizolácia - odkvapový systém vo farbe strešnej krytiny po obvode - okná / dvere – plastové - 3 sklo (farba zvonka / biela dnu) - elektrická garážová brána s 2x DO (farba / biela) - komín - predpríprava na krb/kachle - dom je pripojený na kanalizáciu s revíznou šachtou - vodomerná šachta - komplet uzatvorená hrubá stavba (okná, dvere, el. brána, podhľady) - sadrokartónové stropy - zateplenie a zapucovanie Dom je priestranný, slnečný, !!!LEN CEZ NAŠU KANCELÁRIU VÁM VIEME SPRÍSTUPNIŤ UŽ HOTOVÝ, ZABÝVANÝ DOM, PRE LEPŠIU PREDSTAVU!!! V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti:-vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Senica
255 000 €
Na prenájom 1izbový byt v Holíči
Hrf reality vám ponúka na prenájom moderne zrekonštruovaný jednoizbový byt, na ulici D. Rapanta v Holíči. Byt má rozlohu 36 m2 a nachádza sa na 3/5. poschodí v zrekonštruovanej bytovke s výťahom. Nehnuteľnosť disponuje vstupnou chodbičkou, kúpeľňou so sprchovým kútom a prepojenou s WC. Veľká kuchyňa má kuchynskú linku vyrábanú na mieru v tvare L, so zabudovanými spotrebičmi a so stolom a stoličkami. Izba je nezariadená s plávajúcou podlahou. Celý byt je kompletne zrekonštruovaný vrátane bytového jadra, prislúcha k nemu pivnica. Byt je voľný ihneď. Cena prenájmu je 380,-€ + kaucia vo výške 760,- eur a poplatok RK za sprostredkovanie prenájmu (380,- eur) - vypracovanie nájomných zmlúv a odovzdanie bytu. Podmienky prenájmu: bez zvierat, fajčenie v byte zakázané, max. dve dospelé osoby. Pre viac informácií o prenájme nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0940 502 014 alebo 0908 756 200.
Holíč
380 €/mes.
Na predaj útulný 3-izbový byt v Holíči, ul M.Nešpora.
HRF REALITY vám ponúka na predaj útulný 3-izbový byt v meste Holíč na ulici M. Nešpora. Byt je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na 4. najvyššom poschodí. VÝMERA: Byt má úžitkovú plochu 62 m2 + murovaná pivnica a spoločné priestory. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, obývacia izba, spálňa s balkónom, detská izba, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC VYBAVENIE: - plastové okná, vnútorné žalúzie - vymenené zárubne aj interiérové dvere, nové bezpečnostné vstupné dvere. - dlažba – kuchyňa, kúpeľňa, WC, v izbách parkety - murované jadro so sprchovým kútom - kuchynská linka na mieru, elektrický sporák - liatinové radiátory - vstupné protipožiarne a odhlučnené dvere - vymenené interiérové dvere - zasklený balkón - elektrický sporák BYTOVÝ DOM: revitalizovaný vrátane strechy LOKALITA: Bytovka sa nachádza neďaleko materskej škôlky, základných a stredných škôl, umeleckej školy, autobusovej zastávky, 10 minút chôdze do centa mesta ostatnej občianskej vybavenosti. Voľný čas môžete stráviť prechádzkami okolo Holičského zámku a jeho okolia, na neďalekom Veternom mlyne alebo môžete využiť novú cyklotrasu. VÝHODY: - zasklený balkón - murované jadro - krásny výhľad na mesto - revitalizovaná bytovka 3D virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=BnMrxLNp6z6 V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
98 000 €
2izbový byt v Skalici s veľkou lodžiou
Ponúkame na predaj 2izbový byt s veľkou lodžiou, ktorý je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na ul. Mallého, v Skalici. Byt je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa vlastnej predstavy. VÝMERA: byt má úžitkovú plochu 56,03 m2 + lodžia POSCHODIE: byt sa nachádza na 6/6 poschodí v bytovom dome s novým výťahom DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, kúpeľňa, zvlášť WC, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, obývacia izba so vstupom na lodžiu. K bytu patria dve pivnice. VYBAVENIE: - pôvodný stav celého bytu - plastové balkónové okno, dve okná pôvodné - dvere do bytu sú vymenené - v izbách pôvodné parkety - 2 pivnice BYTOVÝ DOM: - zateplený, zrekonštruovaný, s novými veľkým lodžiami a novým výťahom. LOKALITA: Bytovka sa nachádza neďaleko centra mesta, neďaleko materskej škôlky, základnej a strednej školy a pri obchodnom reťazci. Parkovanie zabezpečené pri bytovom dome. VÝHODY: - zateplená, rekonštruovaná bytovka - lokalita - 2 pivnice - veľká lodžia V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0940 502 014, e-maile: hrfreality@hrfreality.sk alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Skalica
75 000 €
Na predaj pekný, zrekonštruovaný,dom, Kopčany.
Ak hľadáte dom, v pokojnej časti, s veľkou záhradou a zrekonštruovaný, pozrite si našu ponuku rodinného domu v obci Kopčany. Nachádza sa na ulici Kollárova, je samostatne stojaci, jednopodlažný, podpivničený, v osobnom vlastníctve. Rozloha: celý pozemok 4356 m2 z oho zastavaná plocha a nádvorie je 470m2 Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s priestrannou obývacou izbou, a tromi veľkými spálňami, kúpeľňa, samostatné WC, komora, technická miestnosť. Dom má dve pivnice ( jedna pod kuchynskou časťou, jedna na dvore, garáž s montážnou jamou, hospodárska budova. Najobľúbenejšou časťou domu je priestranná uzatvorená terasa s krbom, bazén na dvore a veľká záhrada., Dom je zrekonštruovaný (2014 – 2015) vrátane novej strechy, spevnených krovov, latovania, izolácie, zateplenia, elektriky, omietok, odpadových prípojok, plastových okien. V izbách sú sadrokartónové stropy a kazety s bodovými svetlami, plávajúce podlahy, nové interiérové dvere a zárubne. Kuchynská linka na mieru s ostrovčekom, so zabudovanými spotrebičmi (el. rúra, plyn. varná doska napojená na bombu, umývačka). V priestrannej kúpeľni je vaňa aj sprchový kút. Na streche sa nachádzajú solárne paneli, ktoré napomáhajú k nízkym nákladom domu, (ohrev vody) Vykurovanie domu je podlahové teplovodné. V chladnejších dňoch si majiteľ vie prikúriť krbom, ktorý má prieduchy do každej izby vrátane kúpeľne. Inžinierske siete: elektrika, kanalizácia, asfaltová cesta, optika. Na hranici pozemku je plynová a vodovodná prípojka. V dome sa využíva voda zo studne, ktorá je na dvore. Kopčany sú veľmi obľúbená lokalita, nachádza sa 19 km od diaľnice smer Bratislava alebo Brno. V širšom okolí sa nachádzajú Adamovské jazerá, lesy pre nadšencov hubárčenia, Priamo pri Kopčanoch je cyklotrasa cez rieku Moravu, a do blízkeho Holíča s množstvom pamiatok ako Holíčsky zámok. Priamo v obci sa nachádza materská a základná škôlka, potraviny, reštaurácia, autobusová a vlaková zástavky, lekár, zubár. Doporučujeme obhliadku. 3D virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=zAUmHavTTuC V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Kopčany
219 000 €
Hrubá stavba bungalovu s krásnym výhľadom
HRF REALITY vám ponúka na predaj jednopodlažný, samostatne stojaci, rodinný dom neďaleko mesta Skalica, v obci Popudinské Močidľany. Obec sa nachádza na hlavnom ťahu Skalica-Senica -Trnava a neďaleko je hranica s Českou republikou. V obci sa buduje nová ulica, s krásnym výhľadom na okolité kopce. Dom sa predáva v stave hrubej stavby. Celková rozloha pozemku je: 748 m2, úžitková plocha stavby: 106,06m2. Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou prepojenou s obývacou miestnosťou, spálňa s vlastnou kúpeľňou, dve detské izby, hlavná kúpeľňa s WC, technická miestnosť. Z obývačky vstup na terasu. Hrubá stavba: cena 135.000,- eur. Dokončené práce: -základové konštrukcie -obvodové a vnútorné nosne steny -železobetónový veniec -väzníková strecha -krytina + odkvapový systém -priečky budú na stavbu navezené, nebudú vymurované kvôli prispôsobeniu dispozície podľa požiadaviek (murovanie priečok nie je v cene) Výhody domu: -jedinečné pozemky s krásnymi výhľadmi, orientácia pozemku Juh -úspornosť domu -ideálna lokalita medzi Senica, Holíčom a Skalicou -dostatok parkovacích plôch, možnosť dostavby garáže -bezbariérovosť -veľký krásny pozemok -dostatok úžitkovej plochy a úložnej plochy na povale Tieto domy tohto typu sú veľmi žiadané, preto doporučujeme si ho čo najskôr rezervovať. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, - bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. - odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií - právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200 alebo 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
135 000 €
Na predaj viacúčelová nehnuteľnosť v obci Vrádište, okr. Skalica.
HRF REALITY vám ponúka na predaj nehnuteľnosť, ktorá vám ponúka veľa možností využitia. Nachádza sa v obci Vrádište, v strede medzi mestami Holíč a Skalica, čo veľmi dobrá poloha v rámci cestovania. Výmera pozemku je 990 m2 z toho zastavaná plocha je 344 m2 a úžitková je 534 m2. Budova je dvojpodlažná, celá podpivničená, zrekonštruovaná so záhradou a parkovacím priestorom pred budovou. Budovu je možné nadstaviť ešte o jedno poschodie. Dispozične pozostáva z 10 obytných jednotiek, 14 izieb. Každá má vlastne sociálne zariadenie ( sprcha, WC, umývadlo), kuchynku, chodbu. Nehnuteľnosť je pripojená na inžinierske siete ako plyn – vykurovanie, voda, elektrika, septik. Náklady pri plnej obsadenosti: plyn – 650,-€ elektrika – 200,-€ (každá jednotka má vlastný merač) voda – 100,-€ V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv vrátane návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Vrádište
210 000 €
Na predaj rodinnýn dom s príslušenstvom v Holíči.
Rodinný dom, v širšom centre mesta, s dostatkom priestoru, zrekonštruovaný, útulný, s dvomi kúpeľňami a saunou. Aj takáto je naša nová ponuka v meste Holíč. Dom sa nachádza v radovej zástavbe, je jednopodlažný, so sedlovou strechou. VÝMERA: pozemok – 625m2, zastavaná plocha domu spolu s vedľajšou prístavbou je cca 250m2 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: dom je rozdelený na dve časti a má dva samostatné vstupy. Jeden vstup je do časti domu, kde sa nachádza chodba, kuchyňa, kúpeľňa a izba. Do hlavného domu je jeden vstup cez uzatvorené podbránie a druhý cez dvor. V dome sa nachádzajú vstupné chodby, dve kúpeľne, detská izba, spálňa, šatník, obývačka, kuchyňa. Na dvore sa nachádza hospodárska budova na náradie, altánok, bazén, dom má dve garáže. VYBAVENIE DOMU: v kuchyni je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi na mieru (umývačka, el. rúra, varná doska, digestor, v obývačke je krb na tuhé palivo, v šatníku police a vešiaky na mieru, na chodbe je vstavaná veľká vstavaná skriňa, väčšia kúpeľňa má vaňu, sprchový kút, WC, umývadlo so skrinkou a saunu, menšia má sprchový kút, WC a umývadlo so skrinkou. Dom má odvodové murivo z tvárnic a priečky z tehál, menená škridla, zateplený s fasádou, platové okná a vstupné dvere, vymenené zárubne a interiérové dvere, plávajúce podlahy, v kúpeľniach a na chodbách je dlažba, elektrika v medi, vykurovanie je možné prepínaním medzi elektrickým a plynovým kotlom, voda je mestská ale na pozemku je aj studňa, zapustený bazén s filtráciou, ohrev cez tepelné čerpadlo, smart systém na ovládanie kotla, zvončeka a kamier. PARKOVANIE: - v garážach a vonkajšie státie na ulici LOKALITA: bytovka sa nachádza v širšom, pokojnom centre mesta. Centre sa nachádzajú škôlky, základné školy, stredné školy, obchodný dom a všetka občianska vybavenosť. Voľný čas môžete tráviť pri Holičskom zámku a rybníku, na veternom mlyne s rozhľadňou alebo jazdami na cyklotrasách. 3D virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=7ChgF5KGiwG V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv vrátane návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
219 000 €
Na predaj priastranný, slnečný byt v meste Holíč, okr. Skalica.
Priestranný, slnečný a presne takýto je náš nový 3-izbový byt v ponuke. Nachádza sa v Holíči na sídl. SNP. Byt je v osobnom vlastníctve a je len dve minútky od centra mesta. VÝMERA: Podlahová plocha bytu je 78,53 m2 +3,80 m2 balkón. K bytu prislúcha latová pivnica a spoločné priestory. POSCHODIE: Byt sa nachádza na 7./7 poschodí s novým bezbariérovým výťahom DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, obývacia izba, detská izba, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC, spálňa a šatník, do ktorých sa ide cez malú chodbičku. VYBAVENIE: - plastové okná, vnútorné žalúzie - balkón - zasklený - vstupné bezpečnostnédvere - v celom byte je plávajúca podlaha okrem kúpeľne a WC - murované jadro, nové prípojky a odpady, elektrika - vymenená kuchynská linka s plynovou varnou doskou, el. vstavaná rúra, digestor - zateplené a znižované stropy v celom byte - steny stierky Súčasťou predaja je posteľ v spálni bez matracov, kúpeľňové skrinky a zrkadlo, police v šatníku, kuchynská linka s plynovou varnou doskou, zabudovaná el. rúra, digestor, garniže. BYTOVÝ DOM: V roku 2023 prebehlo zateplovanie a bytovky a renovácia strechy, výmena výťahu a rekonštrukcia vnútorných vstupných priestorov. LOKALITA: Bytovka sa nachádza na skok od centra mesta kde sa nachádza všetka občianska vybavenosť, v blízkosti je tiež materská škôlka. Základné a stredné školy sa nachádzajú cca 10 minút chôdze od sídliska. Voľný čas môžete stráviť prechádzkami okolo Holičského zámku a jeho okolia, na neďalekom Veternom mlyne alebo môžete využiť novú cyklotrasu. VÝHODY: - veľký výťah s bezbariérovým vstupom do bytovky - murované jadro - m2 - zrekonštruovaný - šatník V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
119 000 €
Dlhodobý prenájom 2izbových bytov v Skalici
HRF REALITY ponúka dlhodobé bývanie, v nových, nájomných 2-izbových bytoch, v Skalici na Karvašovej ulici. Ide o novostavbu moderného bytového domu. Bytový dom je postavený vo vyššom štandarde, s parkovaním pri bytovke pre každý byt. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa spojená s WC, spálňa, obývačka prepojená s kuchynskou časťou. V troch bytoch je komora. Veľký balkón je prístupný z izby aj s obývacej časti. Všetky byty majú zo slnečnej strany elektrické vonkajšie žalúzie a v každej izbe je rekuperácia. Vybavené sú peknou rohovou kuchynskou linkou, digestorom, elektrickou varnou doskou, rúrou. Kúpeľňa je so sanitou (sprchový kút, umývadlo, WC), zrkadlom, odvetrávaním, s prípojkou na práčku. Každý byt má prípojku na optický internet a TV. 3D OBHLIADKA BYTU: https://my.matterport.com/show/?m=A9Uk1KBMV9F V ponuke sú byty s rozlohou 57,30m2 a 56,90m2. MAXIMÁLNA OBSADENOSŤ pre 2-izbové byty je 4 osoby z toho max. 2 dospelé. VÝŠKA NÁJMU je 520,-€ za dve osoby, každá ďalšia osoba +10,-€ KAUCIA je vo výške 1000,-€ Počas prvých troch kalendárnych mesiacov trvania nájmu je výška nájomného za byt za kalendárny mesiac vrátane platieb za vedľajšie plnenia (dodávka tepla, studenej a teplej vody,.): 270,-€ NÁJOMCA VSTUPUJE DO PRIAMEHO VZŤAHU S DODÁVATEĽMI ENERGIÍ A MÉDIÍ (elektrika, internet, televízia). Tieto poplatky nie sú zarátané v nájomnom. K dispozícii sú aj parkovacie miesta. Počas prvých 12-stich mesiacov nájmu, je nájomné za parkovacie státie za kalendárny mesiac vo výške 1,20 EUR. Taktiež sú k dispozícii kobky (pivničky), ktoré sa prenajímajú samostatne. Nájomné je od 120,-€ do 180,-€ ročne, závisí od veľkosti kobky. Na nájomné byty je možnosť získať čiastočnú úľavu na nájme 30,-€, ak sa klient zaradí do cieľovej skupiny, ktorá takúto možnosť ponúka, a to napríklad: znevýhodnené osoby, zraniteľné osoby, nízkopríjmové osoby, osoby s potrebou mobility a adaptability atď. !!! DÔLEŽITOU PODMIENKOU PRE ZÍSKANIE PRENÁJMU JE, ABY BUDÚCI NÁJOMNÍK NEMAL DLHY V BANKOVOM A NEBANKOVOM REGISTRI, NA DAŇOVOM ÚRADE, V SOCIÁLNEJ POISŤOVNI A NEMAL EXEKUCIE A OSOBNÝ BANKROT, VEDIEŤ VYDOKLADOVAŤ PRÍJEM!!! Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264, 0940 502 014 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči. Cena energií: 40 Euro / mesiac
Skalica
520 €/mes.
Dva pozemky na predaj v oblasti Kravie hory
Ponúkame na predaj dva slnečné pozemky, každý s rozlohou 1464 m2, ktoré sa nachádzajú v krásnom prostredí skalických vinohradov, v lokalite Kravie hory s nádherným výhľadom na Vintoperk. Pozemky tvorili pôvodne jednu parcelu s rozlohou 2928 m2, ktorá bola geometrickým plánom rozdelená na dve, každá s rozlohou 1464 m2 a každá so zvlášť prístupovou cestou. Nachádzajú sa v miernom svahu, prístupné spevnenou cestou. Nachádzajú sa mimo zastavaného územia mesta, charakterizované ako orná pôda. Elektrické vedenie je v dosahu. Na časti pozemkoch sa nachádzajú náletové dreviny. Pozemky je možné využiť na stavbu vinohradníckeho domčeka, na pestovanie alebo ako ovocný sad. Pozemky je možné kúpiť buď spoločne alebo individuálne, každý zvlášť. Cena dohodou. Video pre presnejšiu predstavu na linku: https://www.youtube.com/watch?v=EpDqcaR1YuA V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, - odovzdanie nehnuteľnosti - právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0940 502 014 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Skalica
dohodou
Na predaj domček v meste Skalica
HRF REALITY vám ponúka na predaj rodinný domček v širšom centre mesta Skalica. Leží na pozemku s veľkosťou 255 m2, z ktorého zastavaná plocha je 100 m2. Nehnuteľnosť je takmer dokončená. Dispozične pozostáva z dvoch izieb, veľkej miestnosti rozdelenej na kuchynskú a obývaciu časť, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom, spojená s WC a vstupná presklená veranda. Vstup do domu je z dvora. Aj keď je pozemok maličký je tam miesto na výsadbu či menší bazén. Výhodou je aj splachovacie WC na dvore, miestnosť na uloženie náradia. V rámci rekonštrukcie bola vymenená strešná krytina, zateplenie, fasáda z vonka aj z dvora, okná so žalúziami, interiérové dvere a zárubne, vstupné dvere, nové omietky, sadrokartónové stropy s bodovými svetlami, liata podlaha, elektroinštalácia, vodoinštalácia, odpady, vyvložkovaný komín s možnosťou pripojenia na krbové kachle, ktoré sú súčasťou predaja.. Vykurovanie je riešené smart systémom pomocou tepelného čerpadla(súčasť predaja) vzduch voda s príkonom 3,2KW a výkonom 14KW kúrenie + chladenie, doplnenie o 5 zónové ovládanie ohrevu + 5x bezdrôtový ovládací dotykový panel a releové zónové ovládanie radiátorov. Ak by ste sa rozhodli pre vykurovanie krbovými kachľami, je možné ich napojiť na systém radiátorov. V dome sú súčasťou)e je kamerový systém so záznamom 1 mesiac, alarm smart systém s volaním na mobil. Ovládanie všetkých svetiel hlasom + sklenené dotykov ovládače. Možnosť ovládanie domácich spotrebičov cez smart systém. Opt. Internet s káblovou prípojkou v každej izbe, tiež wifi systém v strope. Ovládanie chodbových dverí a vstupnej brány mobilom, čipom, pin kódom a taktiež otlačkom prsta + kontrola príchodov cez app. Satelitný systém s prípojkou v každej izbe. Led osvetlenie v izbách. Dom bude dokončený pripravený k nasťahovaniu okrem kuchynskej linky. 3D virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=NHLJFDEZHGy V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o ponuke a zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Skalica
148 000 €
Na predaj rodinný dom v obci Unín
HRF REALITY vám ponúka na predaj rodinný dom s prístavbou v obci Unín, ktorý je postavený z klasických materiálov (kváder, pálená tehla). Dom je kúpou voľný. VÝMERA: - celková rozloha pozemku je 1464 m2, plocha domu s podbráním a terasou 135 m2, prístavba 64 m2. INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE: - rodinný dom: voda ani odpady nie sú zavedené, el. vedenie 220/380, ústredné kúrenie na tuhé palivo - vymenený kotol. NOVÁ STRECHA - late, fólia, nová škridla. - prístavba: voda z vlastnej studne - nová domáca vodáreň, odpady vyvedené do žumpy, kúrenie pieckou na tuhé palivo. - plynová prípojka je pred domom. DISPOZÍCIA: rodinný dom - je prízemný a tvorí ho: podbránie, kde je možnosť parkovania, vstupná chodba, 3 izby, komora, odkiaľ je vstup na povalu, miestnosť pripravená na dobudovanie kúpeľne. Dom je čiastočne podpivničený. Za domom sa nachádza zastrešená terasa a klenbená pivnica. prístavba - predsieň, kuchyňa, kúpeľňa s WC, izba, komora so vstupom na povalu a technická miestnosť. Pozemok: oplotený, súčasťou je stavba využívaná ako garáž, hospodárska budova, studňa. Záhrada je prístupná z druhej strany pozemku. 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=kjyoLZjeods V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0940 502 014 alebo 0918 529 264, 0908 756 200, alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Unín
78 000 €
Na prenájom podnikateľské priestory, Holíč, okr. Skalica
HRF REALITY vám ponúka na predaj skladové priestory v meste Holíč, na Staničnej ulici (veľmi dobrá poloha v rámci mesta, pri železničnej stanici, 4 km od hraníc s Českou republikou). Priestory sa nachádzajú v priemyselnej časti, s oplotením a asfaltovou príjazdovou cestou. Budova je murovaná zateplená, strecha je tiež izolovaná a nezateká. Priestor je napojený na vodu z vlastnej studne (nie je na pitie), kanalizáciu, elektriku, vykurovanie je peletovým kotlom. Celý pozemok má rozlohu 550 m2, z toho budova má 240 m2, garáže, pozemok okolo budovy 310 m2 Budova dispozične pozostáva z piatich kancelárií, dvoch skladových priestorov, kuchynky, WC (dámske aj pánske), sprchy (pánske). Súčasťou predaja je aj päť mobilných, panelových garáži. Náklady sú len za elektriku 90,-€ keďže voda je zo studne. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv vrátane návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o ponuke nás môžete kontaktovať na tel. čísle 0908 756 200 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
295 000 €
Dlhodobé nájomné bývanie, 3-izbové byty, Skalica - Karvašova.
HRF REALITY ponúka dlhodobé bývanie, v nových, nájomných 3-izbových bytoch, v Skalici na Karvašovej ulici. Ide o novostavbu moderného bytového domu. Bytový dom je postavený vo vyššom štandarde, s parkovaním pri bytovke pre každý byt. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC s umývadlom, dve spálne (jedna s balkónom), obývačka prepojená s kuchynskou časťou vstup na druhý balkón. Prízemné byty majú predzáhradky. Všetky byty majú zo slnečnej strany elektrické vonkajšie žalúzie a v každej izbe je rekuperácia. Vybavené sú peknou rohovou kuchynskou linkou, digestorom, elektrickou varnou doskou, rúrou, umývačkou. Kúpeľňa je so sanitou (vaňa, umývadlo, WC), zrkadlom, odvetrávaním, s prípojkou na práčku. Každý byt má prípojku na optický internet a TV. V ponuke sú byty s rozlohou 62,17m2 a 63,81m2. MAXIMÁLNA OBSADENOSŤ pre 3-izbové byty je 5 osôb z toho max. 3 dospelé. VÝŠKA NÁJMU je 590,-€ za dve osoby, každá ďalšia osoba +30,-€ Byt s predzáhradkou – 640,-€ KAUCIA je vo výške 1200,-€ Počas prvých troch kalendárnych mesiacov trvania nájmu je výška nájomného za byt za kalendárny mesiac vrátane platieb za vedľajšie plnenia (dodávka tepla, studenej a teplej vody,.): 290,-€, s predzáhradkou 340,-€ NÁJOMCA VSTUPUJE DO PRIAMEHO VZŤAHU S DODÁVATEĽMI ENERGIÍ A MÉDIÍ (elektrika, internet, televízia). Tieto poplatky nie sú zarátané v nájomnom. K dispozícii sú aj parkovacie miesta. Počas prvých 12-stich mesiacov nájmu, je nájomné za parkovacie státie za kalendárny mesiac vo výške 1,20 EUR. Taktiež sú k dispozícii kobky (pivničky), ktoré sa prenajímajú samostatne. Nájomné je od 120,-€ do 180,-€ ročne, závisí od veľkosti kobky. Na nájomné byty je možnosť získať čiastočnú úľavu na nájme 30,-€, ak sa klient zaradí do cieľovej skupiny, ktorá takúto možnosť ponúka, a to napríklad: znevýhodnené osoby, zraniteľné osoby, nízkopríjmové osoby, osoby s potrebou mobility a adaptability atď. !!! DÔLEŽITOU PODMIENKOU PRE ZÍSKANIE PRENÁJMU JE, ABY BUDÚCI NÁJOMNÍK NEMAL DLHY V BANKOVOM A NEBANKOVOM REGISTRI, NA DAŇOVOM ÚRADE, V SOCIÁLNEJ POISŤOVNI A NEMAL EXEKÚCIE A OSOBNÝ BANKROT, VEDIEŤ VYDOKLADOVAŤ PRÍJEM!!! Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264, 0940 502 014 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Skalica
590 €/mes.
Predaj pozemku v Skalici
HRF Reality Vám ponúka, na predaj pozemok o veľkosti 3564 m2 (dve susedné parcely po 1782m2), ktoré sa nachádzajú v priemyselnej zóne mesta Skalice. Pozemok je charakterizovaný ako orná pôda. Šírka každého z pozemku je cca 20m a dĺžka cca 90 m2. Cena za 1 m2 je 23 eur. Pre viac informácii volajte prosím na tel. kontakt: 0908 756 200. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo
Skalica
81 972 €
Na predaj veľký rodinný dom s všestranným využitím, Radošovce - Vieska.
HRF REALITY vám ponúka na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Radošovciach, časť Vieska. Dom je samostatne stojaci, postavený z klasických materiálov. VÝMERA: - celková rozloha 600 m2, úžitková plocha je 290 m2 INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE: - voda z vlastnej studne, prípojka na obecný vodovod pred domom - ústredné plynové vykurovanie, plynový kotol a bojler na vodu - žumpa - elektrické vedenie v medi DISPOZÍCIA: dom je poschodový, prízemie: vstupná chodba, schodisko na poschodie a do pivnice, kuchyňa, priestranná obývacia izba, jednej samostatnej izby, izby, z ktorej sa dá ísť na dvor a do garáže, garáž s montážnou jamou, kúpeľňa a WC. Poschodie: priestranná chodba, štyri samostatné izby (dve s balkónom a dve bez), jedna nadštandardne veľká izba s balkónom, kúpeľňa spojená s WC. Pivnica: tvoria ju 4 miestnosti. Pozemok: oplotený, s dvomi hospodárskymi budovami. Dvor je zatrávnený s ovocným stromami a kríkmi. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, avšak má v sebe potenciál. Prízemie by sa dalo využiť na podnikanie a poschodie na bývanie vzhľadom k svojej veľkosti. Vieska je v okres Skalica, nachádza sa na hlavnej trase na Senicu – Trnavu. V obci sa nachádza škola, škôlka, potraviny, reštaurácia, stavebniny... 3D virtuálna obhliadka nehnuteľnosti, 1. podlažie: https://my.matterport.com/show/?m=dbmxzJ1Bho7 V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv vrátane návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0908 756 200, 0918 529 264, 0940 502 014 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Radošovce, Skalica
150 000 €
Zariadený, zrekonštruovaný 3izbový byt s komorou a zakrytou lodžiou
NASŤAHUJTE SA DO ZREKONŠTRUOVANÉHO A ZARIADENÉHO 3IZBÁKU! Všetko, čo potrebujete, sú len vaše osobné veci. Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný, kompletne zariadený 3izbový byt s komorou v osobnom vlastníctve, situovaný na sídlisku SNP, v Holíči. VÝMERA: byt má úžitkovú plochu 68,02 m2 + lodžia POSCHODIE: byt sa nachádza na prízemí DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, kúpeľňa, zvlášť WC, obývacia izba, kuchyňa s komorou a zakrytou lodžiou, detská izba, spálňa. K bytu patrí pivnica. VYBAVENIE: - kompletné zariadenie bytu vrátane spotrebičov a elektroniky (kuchynská linka, vstavaná rúra, vstavaná varná doska a mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, digestor, práčka, televízor), dve vstavané skrine - plastové okná, vnútorné žalúzie - bezpečnostné vstupné dvere, nové interiérové dvere s obložkami - dlažba - kúpeľňa, WC, chodba, komora, kuchyňa, lodžia, v izbách je plávajúca podlaha - kúpeľňa s vaňou, murované jadro s novou elektrinou a vodoinštaláciou - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi - varná doska, rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, digestor - komora v kuchyni - sadrokartónové stropy v kúpeľni, WC, na chodbe a v obývačke - stierky v celom byte - vstavaná skriňa v spálni a v detskej izbe - zasklená lodžia v kuchyni - pivnica - v prípade záujmu je možné prenajať si garáž pri bytovom dome BYTOVÝ DOM: - zateplený, zrekonštruovaný, vchod čistý, udržiavaný LOKALITA: Bytovka sa nachádza v centre mesta, neďaleko materskej škôlky, základných a stredných škôl, umeleckej školy. Všetka občianska vybavenosť na dosah ruky. Voľný čas môžete stráviť prechádzkami okolo Holíčského zámku a jeho okolia, na veternom mlyne alebo môžete využiť novú cyklotrasu. VÝHODY: - murované jadro - kompletná rekonštrukcia - kompletné zariadenie bytu vrátane elektroniky!!! - pivnica - komora v byte - zasklená lodžia MESAČNÉ NÁKLADY: nájom 175,-€ (3 osoby) + elektrina 3D virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/models/dksp44a1RJv V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0908 756 200 alebo na 0940 502 014, e-maile: hrfreality@hrfreality.sk alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
115 000 €
Na predaj vinohradnícky dom s vinohradom a ovocným sadom
Ponúkame na predaj vinohradnícky dom s vinohradom a ovocným sadom, ktorý sa nachádza vo vinohradníckej oblasti obce Prietržka. Dom je murovaný, samostatne stojaci, vyprataný a kúpou voľný. Celková plocha pozemku je 1631 m2, z toho zastavaná plocha predstavuje 60 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, WC, kuchyne a spoločenskej miestnosti s balkónom. Zo vstupnej chodby je vstup na podkrovie, ktoré je možné dobudovať na ďalší obytný priestor. Z prednej strany vinohradníckeho domu je vstup do klenbenej pivnice, kde sa nachádza aj časť pre uskladnenie zeleniny. Z druhej strany vinohradníckej domčeka je vstup do prešovne. Dom je napojený na el. vedenie 220/380, je vybudovaná žumpa, kúrenie je na tuhé palivo. Na pozemku studňa nie je. Voda je zabezpečená prostredníctvom nádoby na dažďovú vodu (IBC kontajner). Na pozemku sa nachádza ovocný sad (marhule, slivky, jablone, hrušky, moruša, čerešne, orech) a udržiavaný vinohrad (230 hláv - odrody Devín, Zweigeltrebe, André, Frankovka). Prístup je možný z obidvoch strán pozemku spevnenou cestou. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0940 502 014, 0908 756 200 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Prietržka
59 000 €
2izbové byty s predzahrádkou v Holíči
HRF Reality vám exkluzívne ponúka na predaj päť 2izbových bytov s pozemkom v novo zrekonštruovanom bytovom dome v Holíči. Bytový dom sa nachádza v tichej časti mesta na ul. Rodinné domky, z ktorého 3 byty majú vstup z ulice Rodinné domky a 2 byty majú vstupy zo strany ulice Budovateľská. DISPOZÍCIA BYTU a JEHO VYBAVENIE: - každý byt je so samostatným vstupom a predzahrádkou (v prípade potreby je možné upraviť vstup na bezbariérový) - vstupné zádverie, ktoré je zariadené šatníkovou zostavou a hasičským prístrojom - spálňa so šatníkom, kde sa nachádza vlastný bojler na ohrev TÚV a policový systém - kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, umývadlová skrinka so zrkadlom - kuchyňa s kuchynskou linkou s digestorom a vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra) prepojená s obývacou izbou - v každom byte sa nachádza elektrické podlahové kúrenie so samostatným regulovaním teploty (SMART), vlastný bojler na ohrev TÚV, svietidlá, optický internet, plastové okná so žalúziami a sieťkami, interiérové a exteriérové dvere, podlahy - dlažba - bez pivnice a spoločných priestorov (plánuje sa stojisko na bicykle) - bytový dom je energeticky nenáročný, to znamená nízke mesačné náklady na bývanie. V cene mesačného nájomného je zahrnuté: údržba vonkajších priestorov, ako napr. kosenie, čistenie odkvapov a pod., zálohové platby za studenú vodu, poistenie BD, fond prevádzky a rezerv BD. Mesačné nájomné je 50,- euro + spotreba elektrickej energie. REKONŠTRUKCIA BYTOVÉHO DOMU A JEHO OKOLIE: - kompletná rekonštrukcia bytového domu vrátane všetkých IS, strešnej krytiny, ktorá je zateplená izoláciou o hrúbke 36 cm - kompletná rekonštrukcia obvodového plášťa, ktorý je zateplený izoláciou o hrúbke 20 cm - kolaudovaný v roku 2020. - oplotený areál - plánované je detské ihrisko a oddychová zóna - parkovanie je zabezpečené priamo pri bytovom dome 3D virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=AV7rAehAWAp Ceny a rozlohy bytov sú uvedené vo fotogalérii V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0940 502 014, 0908 756 200 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
dohodou
2izbový byt v Bratislave
HRF REALITY vám ponúka na predaj veľký, svetlý 2-izbový byt, v osobnom vlastníctve. Nachádza sa na ulici Vilová, Bratislava – Petržalka. VÝMERA: Byt má úžitkovú plochu 62 m2 + pivnica + balkón POSCHODIE: Byt sa nachádza na 7./7 poschodí s novým výťahom, v zateplenej bytovke s novou strechou. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba s komorou, ktorá je využívaná ako šatník, dve priestranné izby, kuchyňa v tvare L, kúpeľňa, WC VYBAVENIE: - plastové okná, vnútorné žalúzie - pôvodné zárubne, interiérové aj vstupné dvere - podlahy – linoleum - jadro je umakart, v kúpeľni je vaňa Keďže je byt v pôvodnom stave, ponúka majiteľovi možnosť si ho prerobiť podľa vlastných predstáv. LOKALITA: Hneď pri bytovke sa nachádza materská škôlka, kúpalisko Matadorka, nemocnica, obchodné centrum, a veľa ďalších voľnočasových aktivít pri Dunaji ale aj v samotnej Petržalke. Kúsok od bytovky sa nachádzajú zastávky autobusov v oboch smeroch, čo umožňuje rýchlu dopravu po meste. VÝHODY: - balkón - komora v byte (využívaná ako šatník) aj na medziposchodí - veľký nový výťah - 2 roky zrekonštruovaná bytovka - lokalita - možnosť prerábky podľa vlastných predstáv 3D virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=Wrnwegt3GMD V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Bratislava
168 000 €
Na predaj útulná chatka so záhradou, v Holíči.
HRF REALITY vám ponúka na predaj chatku so záhradou, v záhradkárskej osade, v Holíči. Zastavaná plocha a nádvorie je 23 m2, záhrada 369 m2. Pozemok je vysporiadaný ! Chatka je murovaná, dvojpodlažná, podpivničená. Na oboch podlažiach je balkón, kde z prízemného je vstup do chatky. Napojená je na elektriku a voda je zo studne. Strecha je plechová, nezateká! Vykurovanie je cez piecku. Pozemok je oplotený, upravený s ovocnými stromami, časť je zatrávnená a časť je na výsadbu, miesto na grilovanie s grilom a miesto na posedenie. 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=nkKZEyhVCae V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0918 529 264 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči
Holíč
47 000 €
Na predaj chata s veľkou záhradou, priamo v meste Holíč.
Ponúkame na predaj útulnú záhradnú chatu, ktorá sa nachádza priamo v meste Holíč, časť Betlehém. Záhradná chata je jednopodlažná, samostatne stojaca, murovaná a sčasti obložená drevom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne so spoločenskou miestnosťou, odkiaľ je vstup do priestranného šatníka. Zo vstupnej chodby je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom a na WC. Chata je napojená na el. vedenie 220/380, verejný vodovod, odpady riešené trativodom, avšak je možné napojiť sa na mestskú kanalizáciu. Na pozemku sa nachádzajú ďalšie stavby a príslušenstvo - ako je drevený altánok s krbom využívaný ako oddychová zóna, skleník, dielňa, dreváreň, suché WC, sklad slúžiaci ako odkladací priestor. Výhodou je klenbená pivnica využívaná ako sklad zeleniny a ovocia. Na konci záhrady sa nachádza koterec slúžiaci na drobnochov. Záhradka má okrem oddychovej časti s altánkom aj úžitkovú časť, kde okrem skleníka je zasadená zelenina a mladé ovocné stromy, ako marhuľa, slivky, broskyne, jablone, hruška. Celková rozloha pozemku je 797 m2, chata má podlahovú plochu 44 m2, zastavané plochy a nádvoria sú s rozlohou 89 m2. 3D virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=MGHkzCyuhK1 Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0940 502 014 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo
Holíč
79 000 €
Nájomné dvojizbové byty v Holíči, na ul. Márie Terézie.
Bývajte v nových bytoch so zabezpečeným parkovaním v zabývanej časti novostavieb v Holíči, s upraveným okolím. Spoločnosť Dostupný domov v spolupráci s HRF REALITY, Vám ponúka prenájmy 2izbových bytov v Holíči. VYBAVENIE: Ponúkame vám veľké 2izbové byt s rozlohou od 61 m2 a balkónom (prízemné bez balkóna) a rekuperáciou. Vybavené sú kuchynskou linkou, digestorom, elektrickým sporákom, vonkajšími elektrickými žalúziami. Kúpeľňa je so sanitou, vaňou, odvetrávaním, s prípojkou na práčku. Každý byt má prípojku na optický internet a TV. Ku každému bytu je možné prenajať si dve parkovacie miesta priamo pri bytovom dome. OBSADENIE: Byt sa prenajíma pre maximálne 4 osoby. VÝŠKA NÁJOMNÉHO a KAUCIE: Mesačný nájom je vo výške 460,- eur (cena zahŕňa nájomné vrátane vedľajších plnení - voda, teplo, služby) bez elektrickej energie, TV a internetu. Počas prvých 3 mesiacov vám ponúkame zvýhodnené mesačné nájomné 230,- eur (cena zahŕňa nájomné vrátane vedľajších plnení - voda, teplo, služby) bez el. energie, TV a internetu). Kaucia je vo výške 1.000,- eur. Ak patrí nájomca do cieľovej skupiny - to znamená, že sa jedná o osobu zraniteľnú, nízkopríjmovú alebo inak znevýhodnenú osobu, má zľavnené mesačné nájomné. Parkovanie - cena za 1 parkovacie státie je 10,- eur mesačne, pričom v prvom roku je toto státie za ZVÝHODNENÚ cenu 1,20 eur mesačne. Podmienkou získania nájmu je, aby nájomca nemal negatívny záznam v bankovom a nebankovom registri, nemal dlhy na daňovom úrade a sociálnej poisťovni a vedel zdokladovať svoj príjem. Pre bližšie informácii prosím, volajte na tel. čísla 0940 502 014, 0918 529 264 alebo príďte za nami osobne, do realitnej kancelárie, na Kopčanskú 69, v Holíči. 3D VIZUALIZACIE BYTOV: 2-izbový byt podkrovný https://my.matterport.com/show/?m=C9Xmj5puq8E 2-izbový byt https://my.matterport.com/show/?m=HbbDr1xQ8hC
Holíč
dohodou
Priestor na prenájom.
HRF REALITY vám ponúka na prenájom podnikateľský priestor, samostatne stojaci, neďaleko centra mesta Skalica. Priestor je vyprataný, disponuje vlastným vstupom, jednou väčšou miestnosťou, ktorá je vykurovaná klimatizáciou, WC s umývadlom, a vedľajším priestorom na kuchynský kút, malou miestnosťou vhodnú ako kanceláriu. Veľkosť prenajímaného priestoru je 82 m2. Parkovanie je možné na ulici pred budovou. V prípade záujmu po dohode s majiteľom je možné vykurovanie dorobiť, na vykurovanie paletami (kotol). V blízkosti sa nachádzajú bytové domy, autobusová stanica, rodinné domy a služby. Veľmi dobrá dostupnosť v rámci mestskej dopravy. Prenájom je voľný ihneď. Mesačný nájom je 450,-€ + DPH a + energie. Zábezpeka sú dva mesačné nájmy, platí sa pri podpise nájomných zmlúv. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s prenájmom nehnuteľnosti: -vyhotovenie nájomných zmlúv právnikom -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0940 502 014 alebo 0918 529 264, 0908 756 200 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Skalica
450 €/mes.
Jednoizbové nájomné byty v Holíči, na Ulici Márie Terézie.
Bývajte v nových bytoch so zabezpečeným parkovaním v zabývanej časti novostavieb v Holíči, s upraveným okolím. Spoločnosť Dostupný domov v spolupráci s HRF REALITY, Vám ponúka prenájmy 1izbových bytov v Holíči. VYBAVENIE: Ponúkame vám veľké 1izbové byt s rozlohou od 48 m2 a balkónom a rekuperáciou. Vybavené sú kuchynskou linkou, digestorom, elektrickým sporákom, vonkajšími elektrickými žalúziami. Kúpeľňa je so sanitou, sprchovacím kútom, odvetrávaním, s prípojkou na práčku. Každý byt má prípojku na optický internet a TV. Ku každému bytu je možné prenajať si dve parkovacie miesta priamo pri bytovom dome. OBSADENIE: Byt sa prenajíma pre maximálne 3 osoby, z toho 2 dospelé. VÝŠKA NÁJOMNÉHO a KAUCIE: Mesačný nájom je vo výške 415,- eur (cena zahŕňa nájomné vrátane vedľajších plnení - voda, teplo, služby) bez elektrickej energie, TV a internetu. Počas prvých 3 mesiacov vám ponúkame zvýhodnené mesačné nájomné 200,- eur (cena zahŕňa nájomné vrátane vedľajších plnení - voda, teplo, služby) bez el. energie, TV a internetu). Kaucia je vo výške 800,- eur. Ak patrí nájomca do cieľovej skupiny - to znamená, že sa jedná o osobu zraniteľnú, nízkopríjmovú alebo inak znevýhodnenú osobu, má zľavnené mesačné nájomné. Parkovanie - cena za 1 parkovacie státie je 10,- eur mesačne, pričom v prvom roku je toto státie za ZVÝHODNENÚ cenu 1,20 eur mesačne. Podmienkou získania nájmu je, aby nájomca nemal negatívny záznam v bankovom a nebankovom registri, nemal dlhy na daňovom úrade a sociálnej poisťovni a vedel zdokladovať svoj príjem. Pre bližšie informácii prosím, volajte na tel. čísla 0940 502 014, 0918 529 264 alebo príďte za nami osobne, do realitnej kancelárie, na Kopčanskú 69, v Holíči. 3D VIZUALIZACIE BYTOV: 1-izbový byt s rohovým oknom v kuchyni https://my.matterport.com/show/?m=4Jncc27LRo1 1-izbový byt https://my.matterport.com/show/?m=NysfWGHeKDX
Holíč
dohodou
Ubytovanie pre zamestnancov firiem.
Hrf Reality ponúka ubytovacie priestory pre firemných zamestnancov v novo zrekonštruovaných priestoroch s novým zariadením. Priestory sa nachádzajú na okraji sídliska SNP v Holíči. Priestory disponujú vstupnou chodbou, dvomi kúpeľňami, kuchyňou a 5x izba. Vybavenie: v každej izbe sú postele s matracmi (13ks) a nočnými stolíkmi, šatníkové skrine, kuchyňa je vybavená spotrebičmi ako rúra, umývačka, mikrovlnka, chladnička. Cena ubytovania je 5,-€ +DPH/osoba/noc + 400,-€ sprostredkovanie prenájmu a vypracovanie nájomných zmlúv. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s prenájmom nehnuteľnosti: -vyhotovenie nájomných zmlúv právnikom -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0918 529 264, 0908 756 200 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
5 €
Na prenájom obchodné priestory v centre mesta Holíč
Ponúkame na prenájom obchodné priestory, ktoré sú situované priamo v centre mesta Holíč a sú ihneď voľné. Prízemie budovy tvorí priestor s celkovou rozlohou 273 m2, s rampou a parkovaním vo dvore. Tieto priestory môžu mať má rôzne využitie, potraviny, skladové priestory, atď. Vrchná časť budovy je rozdelená na 5 obchodných priestorov (27 m2, 34m2, 46 m2, 61 m2, 63 m2) so spoločných sociálnym zázemím na chodbe. Túto časť je možné využiť na kancelárie, sklady, salóny, show roomy, ateliéry, atď. Cena prenájmu 7,-eur/1 m2 bez energií a bez DPH + prípadne dohoda. Viac informácii poskytneme na telefónnom čísle 0908 756 200.
Holíč
1 911 €/mes.
Novostavby 4 rodinných domov v Holíči
HRF Reality ponúka na predaj novostavby 4 rodinných domov v radovej zástavbe, ktoré sa nachádzajú v novo vybudovanej lokalite v meste Holíč. Jedná sa o 4 poschodové domy. Každý dom má garáž a dve parkovacie státia pred domom. Domy sú nepodpivničené. Dva susedné domy sú zrkadlovo otočené. Dispozícia: 1. nadzemné podlažie: závetrie, zádverie, schodisko, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, špajza, obývacia časť prepojená s kuchyňou, garáž. 2. nadzemné podlažie: schodisko, chodba, 4x izba, kúpeľňa s WC, balkón Rodinný dom č. 1 je s celkovou rozlohou pozemku 370 m2, z toho zastavaná plocha je 93,04 m2, obytná 84,12 m2, úžitková 143,40 m2. Rodinný dom č. 2 a č. 3 ja každý s celkovou rozlohou pozemku 272 m2, z toho zastavaná plocha je 91,46 m2, obytná 84,12 m2, úžitková 143,40 m2. Rodinný dom č. 4 je s celkovou rozlohou pozemku 363 m2, z toho zastavaná pl. je 93,04 m2, obytná 84,12 m2, úžitková 143,40 m2. Domy sa predávajú v stave uzatvorenej hrubej stavby – strecha, nosné priečky, vnútorné priečky, okná vchodové dvere, garážová brána, prípojky vody a kanalizácie. Cena domu v štádiu uzatvorenej hrubej stavby: Rodinný dom č. 1 a č. 4 cena: 173.000,- eur (dokončenie do štádia holodom naviac 38.000,- eur). Rodinný dom č. 2 a č. 3 cena: 163.000,- eur (dokončenie do štádia holodom naviac 35.000,- eur). V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti: -vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom -uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, -bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu. -odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií -právne poradenstvo Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach 0908 756 200, 0940 502 014 alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Holíč
163 000 €
1 2