Pozitívne
Odporúčam všetko funguje.
T**** S*****, 5. 4. 2024
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Môžem iba odporúčiť…skvelý prístup pán je ochotný a diagnostika funguje za mňa super
E*** J****** , 9. 2. 2024
Pozitívne
Super rýchle dodanie a diagnostika funguje, pre mňa postačujúca. Keby všetci obchodníci boli takýto ochotný tak radosť nakupovať.
R***** M*****, 23. 10. 2023
Pozitívne
Super pristup, kvalitny produkt, spolahlivy, rychly a odborny servis a poradenstvo. Cena za sluzbu viac ako slusna,mozem len odporucit. Len tak dalej!
T**** U****, 3. 10. 2023
Pozitívne
Veľmi úžasný pan .Od prvej chvíle ochota presne poradenstvo aj na diaľku. Vrelo odporúčam všetko funguje a ide presne podla toho ako to prezentuje Mozem iba odporúčať
M***** L****, 25. 9. 2023
Pozitívne
Velmy prijemny Pan ,Ochotny pomoct aj na dialku poradi Vam aj pri vybere veci,VRELE VAM HO DOPORUCUJEM,
R***** V****, 15. 3. 2023
Pozitívne
Chcel by som pánovi Ľuborovi poďakovať za ochotu ,čas a hlavne seriózne jednanie. Môžem iba odporučiť . Veľká vďaka a bodaj by takýchto seriozných predajcov bolo viacej. Prajem všetko dobré. Chovanec
C*******, 31. 1. 2023
Pozitívne
Zakúpila som si od tohto predajcu, autodiagnostiku. Kupovala som ju ako dar a vôbec sa do týchto veci nerozumiem. A však predajca mi po telefonickom kontakte všetko ochotne vysvetlil a poradil a to aj viac krát :D. Predajca je zodpovedný a ústretový. Po uhradení vopred dohodnutej čiastky mi predajca všetko dodal presne v dohodnutom termíne. Ochotne poradil aj v užívaní zariadenia. Zariadenie funguje bez poruchy a spoľahlivo. Vrele odporúčam služby tohto predajcu.
V******* H********, 7. 12. 2021
Neutrálne
Pozitívne
K****** H********, 7. 12. 2021
Pozitívne
Zakúpil som si od tohto predajcu Notebook, autodiagnostiku podľa vlastnej požiadavky. Nie len, že mi veľmi zodpovedne a ústretovo vyriešil všetko o čo som ho požadoval, ale poradil lepšie. Všetko dodal presne dohodnutom termíne. Zariadenie mi bez poruchy, spoľahlivo funguje. Vrele odporúčam služby tohto predajcu.
J**** S****, 26. 1. 2021
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 26. 1. 2021
Ďakujem za hodnotenie ;-)

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

1 2