Pozemok v lukratívnej časti Košíc - 582 m2
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj slnečný takmer 6 árový pozemok v krásnom prostredí v blízkosti lesa v Košiciach na ulici Na stráni, v katastrálnom území Čermeľ.  Ideálna orientácia pozemku na západ s výhľadom na mesto a zeleň, Vám poskytne všetko, čo sa od tejto lokality očakáva.  Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo chaty. Momentálne sa na ňom nachádza stará chata. K dispozícii sú inžinierske siete, a to elektrina, kanalizácia a mestský vodovod.   V okolí sa nachádzajú novovybudované domy na celoročné užívanie.   Cena tejto nehnuteľnosti je 200 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Sever
200 000 €
Rodinný dom, Košice - Šaca
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám predstavuje úchvatný rodinný dom, situovaný v pokojnej a príjemnej lokalite len kúsok od mesta Košice, kde každý deň začína s úsmevom, kde každá miestnosť ožíva spomienkami a kde každý západ slnka prináša nový príbeh. Toto nie je len dom, je to váš budúci domov, kde sa budú písať nové kapitoly vášho života. Priestor pre rast: S viacerými spálňami, priestrannou obývacou izbou a veľkou terasou je tento dom dokonalým miestom pre rastúce rodiny hľadajúce pohodlie a bezpečie. Skvelá dostupnosť do mesta: Už žiadne ranné zápchy! Vďaka vynikajúcej lokalite sa dostanete do centra Košíc pohodlne a rýchlo, čo umožňuje jednoduchý prístup k pracovným miestam, školám a obchodom, zároveň však ponúka únik od mestského ruchu s úplnou občianskou vybavenosťou. Ide o rodinný dom pozostávajúci z dvoch samostatných častí, každá s vlastným vstupom. Väčšiu časť tvorí na prízemí priestranná denná časť (prepojená kuchyňa s obývacou izbou) a na poschodí sú 2 samostatné izby, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou. Z jednej zo samostatných izieb je výstup na priestrannú terasu s krásnym výhľadom na okolie /západná strana/. Z poschodia sa vychádza na pochôdznu povalu po celej dĺžke domu. Rovnako aj menšia časť má 2 obytné miestnosti, kúpeľňu, kuchyňu aj špajzu. Súčasťou domu je aj garáž pre dve autá s montovacou šachtou, vonkajšia špajza či technická miestnosť (16m2). Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom zn. Protherm. Dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod a kanalizáciu.  Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť dom, ktorý kombinuje pohodlie moderného bývania s bezproblémovou dostupnosťou do mesta. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na vašu návštevu, aby ste si mohli tento krásny dom prezrieť osobne!  Cena tejto nehnuteľnosti je 320 000 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Šaca
320 000 €
4 izbový byt s loggiou, Košice - Tr. SNP
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 4 izbový byt zasadený do zelene vo vyhľadávanej časti Košíc - sídlisko Terasa, ulica Trieda SNP.  Tento neštandardný byt s veľkorysou rozlohou 72 m2 sa nachádza na 3. poschodí v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s novým výťahom.  Skvelá dispozícia bytu ponúka: - 3 samostatné nepriechodné spálne, - obývaciu izbu s výstupom na loggiu, - kuchyňu, - šatník so sušičkou zn. BOSCH, - kúpeľňu s vaňou, - samostatnú toaletu. Byt prešiel kompletnou a vkusnou rekonštrukciou, v rámci  ktorej je robená komplet elektroinštalácia a rozvody vody. V kuchyni je na mieru robená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (plynový sporák, umývačka riadu, el. rúra, mikrovlnná rúra) a samostatne stojacou chladničkou kombinovanou s mrazničkou. V kuchyni a na chodbe sú znížené stropy s bodovým osvetlením. V celom byte sú plastové okná, v izbách plávajúce podlahy a dlažba je v kuchyni a na chodbe. Orientácia bytu je na 2 strany, čo zabezpečuje krásne presvetlenie interiéru.  K bytu prislúcha aj pivnica.  V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny, MHD, základná škola, škôlky či jasle) a do centra mesta je to MHD len 5 minút. Rovnako na skok sa nachádza aj Nová nemocnica či Lekárska fakulta.  Cena tejto nehnuteľnosti je 224 900 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
224 900 €
1,5 izbový byt blízko centra, Košice - Južná trieda
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj novozrekonštruovaný 1,5 izbový byt na Južnej triede v Košiciach v blízkosti centra mesta. Byt o rozlohe 37m2 sa nachádza na 2. poschodí v kompletne zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome. Byt je orientovaný do tichého vnútrobloku a prešiel kompletnou rekonštrukciou: - nová elektroinštalácia - nové vodovodné a odpadové potrubia - plastové okná - vchodové bezpečnostné dvere - omietky a stierky - sadrokartónové podhľady s osvetlením - plávajúce podlahy v izbách - keramické obklady v chodbe a kúpeľni - interiérové dvere so zárubňou - panelové radiátory - vybavenie kúpeľne so vstavanou toaletou, práčkou so sušičkou - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra s varnou doskou, mikrovlnná rúra - v spálni a na chodbe vstavané skrine na mieru - manželská posteľ Cena tejto nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK. Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Juh
dohodou
2 izbový byt - Tostov palác
Bývať v paláci nemôže každý, no vy áno! Žite ako šľachtici na začiatku 20. storočia a doprajte si luxus. Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v absolútnom centre mesta Košíc - Tostov palác, ul. Moyzesova.  Byt sa nachádza v podkroví v kompletne zrekonštruovanej historickej budove. Tento netradičný byt ponúka rozlohu 45 m2. Pocit výnimočnosti umocňujú priznané drevené trámy po celom byte.  V celom byte sú jednotné plávajúce podlahy a interiérové dvere, okná sú drevené s izolačným trojsklom. Prirodzene vetraná kúpeľňa s toaletou disponuje sprchovacím kútom.  Orientácia bytu je na juh a sever.  Okolie bytu je veľmi atraktívne - len pár krokov od Hlavnej ulice či Park Moyzesova. V tesnej blízkosti sa tiež nachádzajú rôzne reštaurácie, obchody, obchodné centrá (Aupark, Urban). Stačí sa len prejsť a máte všetko na dosah ruky. V prípade záujmu možnosť dokúpiť si aj parkovacie miesto. Cena tejto nehnuteľnosti je 165 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Staré Mesto
165 000 €
Panoráma - 3 izbový byt s balkónom
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s balkónom v projekte Panoráma na Jelšovej ulici, ktorý poskytuje moderné mestské bývanie zasadené v prírode. Byt o rozlohe 66 m2 sa nachádza v tehlovej novostavbe bytového domu na 1. poschodí v uzatvorenom dvore a výťahom s orientáciou na tri svetové strany (V/J/Z).  Byt poskytuje obľúbenú dispozíciu, t. j. prepojenie kuchyne, jedálenskej časti a obývačky. To vytvára priestrannú dennú časť s priamym výstupom na zastrešený balkón, z ktorého si môžete vychutnávať ničím nerušené výhľady na Slanské vrchy. Denná časť bytu je klimatizovaná. Dostatok úložného priestoru Vám zabezpečia vstavané skrine, ktoré sa nachádzajú v oboch spálňach aj na chodbe. Byt dispozične pozostáva zo:  - vstupnej chodby,  - obývačky s kuchyňou a jedálenskou časťou,  - spálne, - izby,  - kúpeľne s vaňou,  - samostatnej toalety.  V kuchynskej linke nájdeme spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu či odsávač pár.  V celom byte je plávajúca podlaha.  Veľkou výhodou je aj odhlučnená stena od susedov, čo zabezpečuje dokonalé súkromie.  Byt sa predáva čiastočne zariadený.  K bytu prislúcha kumbál priamo pred bytom a  jedno vonkajšie parkovacie miesto za 7 000 €.   V blízkosti sa nachádza množstvo zelene, škôlka, zastávka MHD, detské ihrisko, reštaurácia, kaviareň, škôlka. Milovníci športu si vedia taktiež prísť na svoje. Od projektu Panoráma vedie cyklotrasa do Krásnej, odkiaľ sa viete napojiť na ďalšie cyklochodníky.   Cena tejto nehnuteľnosti je 197 000 € a cena vonkajšieho parkovacieho miesta je 7 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Vyšné Opátske
197 000 €
Novostavba - 2 izbový byt s loggiou
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe POPRADSKÁ na jednej z najobľúbenejších adries v Košiciach. Popradská ulica je súčasťou najobľúbenejšieho košického sídliska Terasa, v časti Košice – Západ. Jeho poloha je unikátna, na jednej strane blízkosť prírody na strane druhej blízkosť centra mesta. Táto obľúbená lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou infraštruktúrou patrí v Košiciach k najvyhľadávanejším. Pri projektovaní obytného komplexu BYTY POPRADSKÁ sa myslelo aj na množstvo zelených plôch spojených s oddychovými zónami. Benefity projektu ocenia mladí aktívni ľudia, páry, rodiny s deťmi, ale aj staršia generácia. Momentálne prebieha proces kolaudácie.   Na predaj je 2 izbový byt s rozlohou viac ako 50 m2 + loggia 10 m2. Byt pozostáva z presvetlenej dennej časti, ktorú tvorí prepojená kuchyňa s obývačkou, samostatnej spálne, priestrannej vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnej toalety s umývadielkom.  Orientácia tohto úžasného bytu je juhovýchod. Byt sa nachádza na 3. poschodí . Po návrate domov komfortne zaparkujete na vlastnom parkovacom státí priamo pred bytovým domom. K bytu tiež prislúcha aj kobka o výmere takmer 3 m2. Byt sa predáva v štandarde (podlahy v kombinácií s dlažbou, int. dvere, obklad + dlažba v kúpeľniach + sanita).  Všetky potrebné informácie o projekte nájdete na webe byty-popradska.sk. Cena tejto nehnuteľnosti s príslušenstvom je 195 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
195 000 €
2 izbový byt s loggiou v novostavbe Byty Popradská
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe POPRADSKÁ na jednej z najobľúbenejších adries v Košiciach. Popradská ulica je súčasťou najobľúbenejšieho košického sídliska Terasa, v časti Košice – Západ. Jeho poloha je unikátna, na jednej strane blízkosť prírody na strane druhej blízkosť centra mesta. Táto obľúbená lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou a vynikajúcou infraštruktúrou patrí v Košiciach k najvyhľadávanejším. Pri projektovaní obytného komplexu BYTY POPRADSKÁ sa myslelo aj na množstvo zelených plôch spojených s oddychovými zónami. Benefity projektu ocenia mladí aktívni ľudia, páry, rodiny s deťmi, ale aj staršia generácia. Momentálne prebieha proces kolaudácie.   Na predaj je 2 izbový byt s rozlohou viac ako 51 m2 + loggia 10 m2. Byt pozostáva z presvetlenej dennej časti, ktorú tvorí prepojená kuchyňa s obývačkou, samostatnej spálne, priestrannej vstupnej chodby a kúpeľne s vaňou a toaletou. Orientácia tohto úžasného bytu je juhovýchod. Byt sa nachádza na 4. poschodí v najmenšom z bytových domov. Po návrate domov komfortne zaparkujete na vlastnom parkovacom státí v garáži pod bytovým domom. Moderným výťahom sa od svojho auta presuniete až k bytu suchou nohou. Okrem garážového státia k bytu tiež prislúcha aj kobka o výmere viac ako 5 m2. Byt sa predáva v štandarde (podlahy, int. dvere, obklad + dlažba v kúpeľniach + sanita).  Všetky potrebné informácie o projekte nájdete na webe byty-popradska.sk. Cena tejto nehnuteľnosti s príslušenstvom je 225 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
225 000 €
Pozemok v obci Nižný Klátov - 1058 m2
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj pozemok obklopený prírodou o rozlohe viac ako 20 árov nachádzajúci sa v obci Nižný Klátov.  Pozemok sa nachádza za Chatou Klatovianka v lokalite s množstvom turistických aktivít. Tento pozemok je ideálnym miestom na výstavbu chaty.  K pozemku je privedená elektrina.  Samotná parcela disponuje ideálnou orientáciou a vedie k nej spevnená prístupová cesta. V obci Nižný Klátov sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a od centra mesta Košíc je vzdialená len 10 km.  Cena pozemku (1058 m2) je 63 500€. Ponúkame aj možnosť kúpiť pozemok v celistvosti o výmere 2116 m2 za 127 000€.  Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Nižný Klátov
63 500 €
Pozemok - 2116 m2, obec Nižný Klátov
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj pozemok obklopený prírodou o rozlohe viac ako 20 árov nachádzajúci sa v obci Nižný Klátov.  Pozemok sa nachádza za Chatou Klatovianka v lokalite s množstvom turistických aktivít. Tento pozemok je ideálnym miestom na výstavbu chaty.  K pozemku je privedená elektrina.  Samotná parcela disponuje ideálnou orientáciou a vedie k nej spevnená prístupová cesta. V obci Nižný Klátov sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a od centra mesta Košíc je vzdialená len 10 km.  Cena pozemku (2116 m2) je 127 000€. Ponúkame aj možnosť kúpiť len časť pozemku o výmere 1058 m2 za 63 500€.  Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Nižný Klátov
127 000 €
Pozemok v mestskej časti Košice - Poľov
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj stavebný takmer 15 árový pozemok v krásnom prostredí mestskej časti Košice - Poľov, ktorá sa nachádza od centra mesta len 10 km.  Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu. Momentálne sa na ňom nachádza starý podpivničený gazdovský dom, určený na zbúranie. K dispozícii sú všetky inžinierske siete.  V blízkosti sa nachádza novovybudované detské ihrisko.  Cena tejto nehnuteľnosti je 229 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Poľov
229 990 €
3 izbový byt, Košice - Sever, ul. Národná trieda
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj atypický 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Národnej triede č. 46, Košice - Sever. Tento výborne dispozične riešený byt o rozlohe 63 m2 sa nachádza na 4. poschodí v zateplenom tehlovom bytovom dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou a veľmi vkusnou rekonštrukciou (r. 2020), vďaka čomu pôsobí naozaj útulne. V celom byte dominujú prírodné materiály a každá miestnosť je ladená do rovnakého štýlu, čo umocňuje pocit čistoty a elegancie.  V celom byte sú plastové okná s vonkajšími žalúziami, na drevených parketách je položená jednotná plávajúca podlaha. Dostatok úložného priestoru a čistý vzhľad bytu zabezpečuje množstvo vstavaných prvkov. Kuchynská linka je vybavená plynovou varnou doskou, el. rúrou, digestorom a kombinovanou chladničkou s mrazničkou. V kúpeľni sa okrem vane nachádza aj sprchovací kút. Toaleta je samostatne.  Orientácia bytu je na 2 svetové strany (sever a juh) a ponúka pekné výhľady. Lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou, ktorú ocenia najmä rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, zastávka MHD, detské ihrisko, škola, škôlka či park Anička. Centrum mesta je tiež vzdialené len pár minút. Vďaka skvelej lokalite je táto nehnuteľnosť zároveň aj výbornou investíciou.  Byt sa predáva kompletne zariadený.  K bytu prislúcha pivnica. Cena bytu je 189 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Sever
189 000 €
2 izbový byt s loggiou, Košice - Furča, ul. Ovručská
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj útulný 2 izbový byt s loggiou vo výbornej lokalite na ul. Ovručská, Košice - Dargovských hrdinov. Byt o rozlohe 58 m2 sa nachádza na 4. poschodí v zateplenom panelom bytovom dome so zrekonštruovanými spoločnými priestormi a výťahom. Rovnako aj byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V celom byte sú plastové okná, jednotná plávajúca podlaha, bezpečnostné dvere. Rohová kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi, a to plynovou varnou doskou, el. rúrou, digestorom a chladničkou s mrazničkou. V kúpeľni je sprchovaní kút a toaleta je oddelene. Výstup na zasklenú slnečnú loggiu je z obývacej izby. Orientácia bytu je na 2 svetové strany, a to sever (kuchyňa) a východ (spálňa + obývacia izba). Byt sa nachádza v tichej lokalite iba pár krokov od lesoparku, neďaleko od cyklochodníkov či bežeckej dráhy. Lokalita je s výbornou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sú potraviny Klas, Fresh, zastávka MHD, škola, škôlka, jasle, fitness a rôzne reštaurácie či pohostinstvá.  K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Cena bytu je 144 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice III - Dargovských Hrdinov
144 990 €
3 izbový byt, Košice- sídlisko Terasa, ul. Jazmínová
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej časti Košíc - sídlisko Terasa, ul. Jazmínová. Ide o 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii s rozlohou 55 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí v bytovom dome s výťahom.  Dispozícia bytu: - vstupná chodba - kuchyňa - obývacia izba  - 2 x spálňa - kúpeľňa s vaňou a toaletou. Priamo pred bytom sa nachádza kumbál.  Byt má murované jadro s elektroinštaláciou. V izbách je plávajúca podlaha a všetky okná sú plastové. Kuchynská linka disponuje plynovým sporákom s rúrou a práčkou. Orientácia bytu je na juh a východ.  V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, potraviny Billa, OC galéria, MHD, základná škola, škôlka) a do centra mesta je to MHD len 10 minút. Cena tejto nehnuteľnosti je 146 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
146 000 €
Investičný pozemok, Košice - Kavečany
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj pozemok v lukratívnej časti Košíc - mestská časť Kavečany.  Tento investične zaujímavý pozemok sa nachádza na konci obce, v jeho zastavanej časti. Mierne svahovitý pozemok má rozlohu necelých 20 árov a jeho dĺžka je cca 245 metrov a priemerná šírka 8 metrov. Na hranici pozemku sú k dispozícii všetky inžinierske siete. Výhodou tohto pozemku je jeho rýchle spojenie do centra Košíc, ktoré je vzdialené iba 9 km. Pozemok sa navyše nachádza v neďaleko rekreačného strediska - Chata Hrešná, ktorá Vám ponúka príjemný relax a možnosti aktívneho odpočinku v prírode. V prípade záujmu Vám radi poskytneme informácie o možnostiach využitia tohto investičného pozemku.  Cena tejto nehnuteľnosti je 67 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Kavečany
67 990 €
2 izbový byt, blízko centra mesta, Košice - Juh, ul. Panelová
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj pekný, priestranný 2 izbový byt v Košiciach, blízko centra mesta, v obľúbenej mestskej časti Košice - Juh, ul. Panelová. Tento slnečný 2 izbový byt o rozlohe 54 m2 sa nachádza na 4. poschodí v bytovom dome bez výťahu so schváleným plánom rekonštrukcie (strecha, zateplenie, spoločné priestory). Orientácia bytu je na západ. Dispozícia bytu:  - chodba, - kuchyňa prepojená s obývačkou, - spálňa, - kúpeľňa,  - samostatná toaleta. Byt prešiel kompletnou a vkusnou rekonštrukciou. V celom byte sú platové okná, plávajúce podlahy v kombinácií s dlažbou a jednotné interiérové dvere. Kuchynská linka disponuje spotrebičmi, ako sú chladnička s mrazničkou, el. varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. V kúpeľni je umiestnená vaňa so sklenenou zástenou a toaleta je samostatne. Parkovanie pred bytovým domom je bezproblémové.  K bytu prislúcha pivnica.  Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je okrem skvelej polohy aj fakt, že byt sa predáva zariadený, čo Vám umožní rýchle nasťahovanie, prípadne bezproblémový následný prenájom bytu.  Poloha bytu zabezpečuje rýchle spojenie do centra mesta či už peši (10min), autom alebo električkou. V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, nemocnica, lekáreň, poliklinika, škola, škôlka, zastávka MHD). Cena nehnuteľnosti je 152 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice IV - Juh
152 990 €
3 izbový byt loggiou, Košice - KVP, ul. Dénešova
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s loggiou v obľúbenej lokalite Košíc na sídlisku KVP, ul. Dénešova. Tento zrekonštruovaný byt s rozlohou 70 m2 sa nachádza na vyvýšenom 1. poschodí v zateplenom bytovom dome. V byte sú plastové okná, plávajúce podlahy v izbách, jednotné interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere.  Kuchynská linka je robená na mieru a vybavená plynovou varnou doskou, el. rúrou, komínovým odsávačom pár, mikrovlnou rúrou, umývačkou riadu a chladničkou s mrazničkou. Z kuchyne je výstup na zasklenú loggiu.  V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút a toaleta.  Dostatok úložného priestoru vám tiež zabezpečí vstavaná skriňa na chodbe a pivnica v suteréne bytového domu.  Byt disponuje skvelou orientáciou, a to na juh a západ, vďaka čomu je v byte dostatok svetla po celý deň.   V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (detské ihrisko, potraviny COOP, Lidl, MHD, škola, škôlka, kostol, poliklinika, a pod.) a navyše len na skok od prírody. Vzhľadom na to, že ide o družstevný byt, pri financovaní prostredníctvom hypotekárneho úveru, je potrebné založiť inú nehnuteľnosť.  Cena tejto nehnuteľnosti je 160 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Sídlisko KVP
160 000 €
Prevádzka na predaj, Domček Ťahanovce, Košice - Ťahanovce
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj plne vybavenú a zabehnutú prevádzku Domček Ťahanovce v Košiciach na 21 tisícovom sídlisku Ťahanovce.   Nejde o odstúpenie prevádzky ale o kompletný predaj pozemku, nehnuteľnosti, vybavenia prevádzky a možnosťou ponechania stáleho personálu. Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s kompletným zariadením.  Prevádzka Domček Ťahanovce má rozlohu 1 750 m2 a pozostáva z:  EXTERIER:  - 17 lavíc na sedenie pre 6 osôb, - 4 stoly pre 4 osoby,  - záhrada úprava (13 m2)  - detské ihrisko s umelým trávnikom,  - talianske slnečníky,  - zberná nádoba na vodu zo zvodov zo strechy, INTERIÉR:  - zastavaná plocha (200 m2) spolu s prepojeným zaskleným a zatepleným altánkom (60 m2),  - kapacita interiéru 100 miest,  - 15 stolov pre 4 osoby,  - krb a piecka na robenie guľášu v zasklenom altánku,  - kamenná pec na prípravu pizze na dreve,  - klimatizačná jednotka,  - plne zariadený bar, - plne zariadená kuchyňa s veľkým chladiacim boxom na pivo a potraviny,  - plne funkčné chladničky a mrazničky, Prevádzka bola kolaudovaná v roku 2016. Má 8 súkromných parkovacích miest, kompletné IS, slnečný kolektor na ohrev vody na streche, optický internet a kúrenie je zabezpečené plynom.  Zabehnutá prevádzka sa nachádza na 21 tisícovom sídlisku s veľkým potenciálom. Momentálne sa radí medzi najlepšie prevádzky na sídlisku s využitým na rôzne akcie.  Prevádzka je na predaj aj so zabehnutým personálom, čo zabezpečuje plynulé pokračovanie bez akýchkoľvek komplikácii.  Cena tejto nehnuteľnosti je dohodou vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu a vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice I - Ťahanovce
1 €
Odstúpenie Céder Café - Kaviareň a cukráreň v OC Terasa
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na odstúpenie plne vybavenú a zabehnutú prevádzku Céder Café - Kaviareň a cukráreň na jednom mieste v Košiciach na sídlisku Terasa v OC Terasa Zuzkin Park.  Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s dlhoročnou tradíciou a vybudovanou klientelou. Prevádzka Céder Café má 108 m2 + terasa 30 m2 a pozostáva z:  - 2x toaleta pre zákazníkov, - 1 x toaleta pre personál, - 1 x šatňa/kancelária pre personál, - 1x malá kuchynka resp. prípravovňa, - odvetrávaná fajčiarska miestnosť, - najväčšia časť je prevádzková s barovým zázemím a vitrínou na zákusky, profesionálnym dvojpákovým kávovarom, chladničkou, mrazničkou, umývačkou riadu, výrobníkom ľadu, výčap na pivo, chladnička na nápoje od Coca Coly, - súčasťou je aj kamerový systém, eKASA, pokladňa či terminál. Prevádzka prešla rekonštrukciou v roku 2020 a jej kapacita je pre 60 ľudí. Vhodná je aj na firemné alebo rodinné posedenia. Pre najmenších je k dispozícií mini kútik (box s hračkami a stolík so stoličkami). Na fasáde obchodného centra je umiestnená svetelná reklama a k dispozícií sú aj parkovacie miesta. V OC sa nachádza fitness, reštaurácia, herňa, potraviny, drogéria a v blízkom okolí nájdete materskú a základnú školu, Novú nemocnicu a zastávky MHD. Cena odstupného je 17 800 €. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
17 800 €
Stavebný pozemok - Košická Polianka
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj slnečný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Košická Polianka, časť Kutkafej. Obec je vzdialená len 10 km od centra Košíc a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Tento rovinatý stavebný pozemok má rozlohu 1000 m2, z čoho sa dá plnohodnotne využiť 30% zastavanosti a môže tu stáť dvojpodlažná stavba.   Aktuálne je dostupná prípojka elektriny z VSE. Ostatné siete (SPP, voda, odpad-žumpa) sú na pozemku.  Pozemok patrí pod IBV KUTKAFEJ. Na vybudovanie miestnej komunikácie je projektová dokumentácia podaná na územné konanie. Cena pozemku je 126 990€.  Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košická Polianka
126 990 €
Priestory na prenájom, Košice - OC Luník I
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na prenájom exkluzívne kancelárske priestory na obľúbenom sídlisku Košice - Terasa, Zuzkin park OC Luník I. Priestory sú situované na 1. poschodí v obchodnom centre s výbornou strategickou polohou. Pre klientov je možnosť parkovania priamo vo dvore. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.   Ide o priestory s rozlohou 112 m2, ktoré ponúkajú 3 samostatné miestnosti, kuchynku, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletu. Vhodné sú najmä ako kancelárie rôzneho zamerania, napríklad realitné kancelárie, finančné sprostredkovanie alebo výdaj tovaru. Miestnosti sú klimatizované a chránené bezpečnostným systémom. Prenajímajú sa so zariadením tak, ako je uvedené na fotkách.  V cene nájmu je zahrnuté aj jedno parkovacie miesto + možnosť prenajatia aj viacerých miest za NaN,00 €/m2/mesiac. Cena mesačného nájmu je 7,90 €/m2 vrátane energii. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
884,80 €/mes.
Rodinný dom s bazénom, Košice - Myslava, Na Kope I
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Košice - Myslava, časť Na Kope I. Rodinný dom s výborne rozvrhnutou dispozíciou na dennú a nočnú časť sa nachádza ako prvý v novovybudovanej radovej zástavbe v tichom prostredí. Nehnuteľnosť sa rozprestiera na dvoch podlažiach a disponuje veľkorysým úložným priestorom pri úžitkovej výmere 137 m2. Na 3,38 árovom pozemku je k dispozícii aj bazén (6x3x1,7m), pri ktorom si môžete užívať nerušené voľné chvíle s rodinou či priateľmi. Zastavaná plocha domu je 89 m2. Celá stavba je tehlová so zateplením, plastové okná s vonkajšími hliníkovými žalúziami sú samozrejmosťou. Na prízemí smerom do záhrady sú francúzske okná. V dome je dlažba (nepoškrabateľná) + v izbách na poschodí koberec. Na stenách je kombinácia benátskeho štuku a omietok. Ohrev vody je prostredníctvom plynového kotla (2023), ktorý vykuruje celý dom cez teplovodné podlahové kúrenie. Navyše je v obývacej izbe aj krb s dvojitým spaľovaním. Interiér doplňujú prvky masívu.  Dispozícia: Prízemie - 71,9 m2 - garáž (rolovacia brána pod strop na diaľkové ovládanie), - technická miestnosť, - priestranná vstupná chodba, - prepojená kuchyňa s obývacou izbou a jedálňou, - samostatná toaleta s umývadlom, - schodisko. Podlažie - 65,3 m2 - spálňa so šatníkom, - tri izby so vstavanými skriňami, - kúpeľňa so sprchovacím kútom, - samostatné WC s umývadielkom. Kuchynská linka zn. Oresi je vybavená plynovou varnou doskou, dizajnovým odsávačom vodných pár, zabudovanou elektrickou a mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu a americkou chladničkou s mrazničkou. Spotrebiče sú značky Bosch a batérie zn. Hansgrohe.  Orientácia domu je ideálna na dve svetové strany (V/Z). Na východnú stranu je orientovaný vstup do domu a na západ obývačka s kuchyňou, cez ktorú sa vychádza na terasu (5,3m2) a dvor.  Na dome je nainštalovaný bezpečnostný systém. Bezproblémové parkovanie pred domom, prípadne na dvore. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, škôlka, futbalové ihrisko, reštaurácia, lekáreň, atď). Cena tejto nehnuteľnosti je 560 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Myslava
560 000 €
Stavebný pozemok - 865 m2, obec Vyšný Klátov
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Vyšný Klátov, ktorá je od centra Košíc vzdialená len 20 minút jazdy autom. Ponúkame Vám skvelú príležitosť na kúpu pozemku v malebnej obci, ktorá sa nachádza v pokojnom a príjemnom prostredí neďaleko Košíc. Tento pozemok predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú miesto na výstavbu svojho nového domova. Rozloha pozemku je štedrých 865 m2 a nachádza sa priamo v intraviláne obce, čo zaručuje dobrú dostupnosť, a zároveň ponúka dostatok súkromia a pokoja pre jeho majiteľa. Pokiaľ ide o inžinierske siete, na hranici pozemku je dostupná prípojka obecného vodovodu, elektriny, plynu a kanalizácie. Na pozemku sa navyše nachádza studňa. Novým majiteľom tohto pozemku sa otvára možnosť výstavby rodinného domu podľa vlastných predstáv a potrieb. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom kúska pôdy v obci Vyšný Klátov a začnite plánovať svoj nový život v pokojnom prostredí obklopenom prírodou a kompletnou občianskou vybavenosťou. Cena pozemku je 150 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Vyšný Klátov
150 000 €
2 izbový byt, Košice - Terasa
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 2 izbový byt na najobľúbenejšom košickom sídlisku, Košice - Terasa, ul. Nešporova (v blízkosti OC Galéria). Tento byt o rozlohe 42 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí bytového domu. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a zateplením. Pod bytom sú pivnice so zatepleným stropom, ktorý zabraňuje prenikaniu chladu. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií s murovaným jadrom a plastovými oknami. Vďaka orientácií do tichého parku máte aj napriek nízkemu podlažiu pocit súkromia. K bytu aj prislúcha pivnica a kumbál.  V cene nehnuteľnosti je špeciálne pre TOBI Real aj vizuálny návrh interiéru v hodnote 1 500€ od spoločnosti PORA DESIGN. Novému majiteľovi sa poskytne komplet vizuálny návrh celého bytu, v ktorom sa šikovne rieši kompletná dispozičná zmena tohto bytu na 3 izbový s dostatkom úložného priestoru a plnohodnotnými spálňami. Samozrejmosťou je aj moderná kuchyňa so všetkými vstavanými spotrebičmi či veľkorysá kúpeľňa.  V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (OC Galéria, poliklinika s pohotovosťou, magistrát mesta Košice, pošta, škola, škôlka, lekáreň, potraviny, zastávky MHD). Cena tejto nehnuteľnosti je 108 000 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Západ
108 000 €
Vonkajšie parkovacie miesto - ul. Klimkovičova
Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na prenájom vonkajšie parkovacie miesto na Klimkovičovej ulici pred novostavbou Zelené Grunty na sídlisku KVP v Košiciach.  Ide o parkovacie miesto o výmere 12 m2, ktoré sa nachádza priamo pred bytovým domom A. Cena mesačného nájmu je 50 €. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Košice II - Sídlisko KVP
50 €/mes.
Výrobná hala - Pribeník
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj výrobnú halu s rôznymi alternatívami využitia. K dispozícií sú okrem výrobnej časti aj priestory ubytovacieho charakteru, kancelarie pre zamestnancov a vedenie, sprchy či šatne.  Pozemok, na ktorom sa nachádza je o výmere 2 521 m2. Hala má celkovo 1 000 m2 (20 x 50 m) a člení sa na: - strednú časť - 20 x 9 m - pieskovaciu halu - 20 x 9 m - halu povrchovej úpravy - 10 x 9 m - ľavú časť - 4,5 x 50 m  - pravú časť - 4,5 x 50 m  V roku 2006 prebehla kompletná rekonštrukcia priestorov.  Momentálne sa v hale nachádzajú stroje, ktoré sa používajú na výrobu oceľových konštrukcii a na povrchovú úpravu kovov. Cena samotnej haly je 300 000 € s možnosťou ponechania si zariadenia (+20 000 €). Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Pribeník
300 000 €
Rodinný dom v obci Chrastné
Doma trávime prevažnú časť nášho života, a ja Vám dnes sľubujem, že v tomto dome si ju naozaj užijete Realitná kancelária TOBI Real Vám predstavuje samostatne stojací montovaný dvojpodlažný rodinný dom. Dom leží v novej štvrti obce Chrastné, v pokojnej časti obklopenej novostavbami. Skladba celého domu je z dreva. Pri vstupe do domu Vás privíta jeho jedinečný štýl, akým ho sám majiteľ dotvoril do dokonalosti. Každý jeho centimeter je premyslený do detailov a vzbudzuje originálnosť, ktorú nikde nenájdete. Obec leží v doline Chrastianskeho potoka v Košickej kotline iba zopár minút autom od metropoly východu. Dispozícia je 4+KK s celkovou výmerou 110 m2 a pozostáva zo štyroch spální, dvoch kúpeľní, terasy s bazénom. Pozemok má rozlohu 556 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2016. Pri vstupe do domu na prízemí máte hosťovskú izbu s kúpeľňou, plne zariadenú kuchyňu spojenú s obývačkou, kde najväčšou jej dominantou je krb, ktorý v zimnou období zabezpečí teplo v celom dome pomocou prieduchov. Prízemie - obývačka - 15 m2 - kuchyňa - 11,85 m2 - kúpeľňa - 7,31 m2 - hala - 5,5 m2 - predsieň - 3,11 m2 - spálňa - 9,95 m2 Poschodie: dve detské izby, kúpeľňa a spálňa. Z oboch detských izieb je výstup na balkón. - izba 1 - 15 m2 - izba 2 - 14,50 m2 - spálňa - 12,05 m2 - kúpeľňa - 7,31 m2 - chodba - 4,67 m2 Z obývačky sa pohodlne viete premiestniť na zastrešenú terasu so záhradným posedením. A ak by Vám bolo teplo, máme riešenie. Bazén stvorený na dokonalé letné dni, keď sa potrebujete schladiť. O trávnik sa stará automatický zavlažovací systém a pre svojich tátošov máte pripravenú dvojgaráž s automatickou bránou. Na pozemku nájdete ešte hospodársku budovu aj náradiareň. Celková výmera dvojgaráže je 36 m2 a tri hospodárske budovy zaokrúhlene 8,50 m2. Obvodový plášť  domu je tvorený z drevených hranolov hrúbky 150mm, priestor medzi nimi je vyplnený minerálnou vlnou hrúbky 150mm a celá konštrukcia je celoplošne prekrytá plným dreveným obkladom hrúbky 50mm. Strecha je sedlová zateplená tepelnou izoláciou z minerálnych vlákien hrúbky 150mm. Pôdorysy jednotlivých objektov si môžete vyžiadať na lepšiu predstavu. Kúpna cena tejto nehnuteľnosti je 299 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Chrastné
299 990 €
Kancelárske priestory v tesnej blízkosti centra, ul. Jesenského
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom kancelárske priestory v lukratívnej časti mesta Košíc, len 5 minút pešo do centra, ul. Jesenského. Dokopy ide o 8 samostatných miestnosti + samostatná kuchynka. Priestory sa nachádzajú na prvom poschodí a sú po čiastočnej rekonštrukcii. Celková rozloha kancelárii je 230,50 m2, vďaka čomu získate dostatok priestoru na rozvoj Vášho podnikania.  Kancelárie disponuje balkónom orientovaným do tichého dvora. Okná sú plastové a podlahy kombinované (plávajúce, dlažba, kancelársky koberec). Ohrev vody je plynovým kotlom.  Dispozícia:  Chodba - 16,40 m2  Kancelária 1 – 17,50 m2  Kancelária 2 – 23,50 m2  Kancelária 3 – 24,80 m2  Kancelária 4 – 14,80 m2  Kancelária 5 – 15,50 m2  Kancelária 6 – 27,30 m2  Kancelária 7 – 33,10 m2  Skladový priestor 1 – 8,40 m2  Skladový pristor 2 – 13,10 m2 Kancelária podkrovie – 18,20 m2  Predsieň – 4,70 m2  WC 1 – 1,60 m2  WC 2 – 1,50 m2  Balkón 1 – 8,30 m2 Cena prenájmu je 7,39 €/ m2/ mesiac.  V prípade záujmu o celý priestor je 6,90 €/ m2/ mesiac.  Ceny sú uvedené bez DPH a bez energii.  K priestorom sa dá prenajať pivnica o rozlohe 100 m2.  V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, jumbo centrum, zastávka MHD, centrum mesta.  Sme certifikovaná realitná kancelária NARKS. 
Košice I - Staré Mesto
1 590,45 €/mes.
Kancelárske priestory na prenájom, Južná tr. Košice
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v priemyselnej časti Košíc na Južnej triede. Kvalitných priestorov pre začínajúcich podnikateľov či zabehnuté firmy je veľmi málo. Benefity tohto priestoru: - vlastná kuchynka - toaleta pre zamestnancov na poschodí - zasadacia miestnosť pre cca 20 ľudí - delené kancelárie pre šéfa a personál - pripojenie na internet Priestory ponúkajú 100m2 úžitkovej plochy v priemyselnej zóne Košíc s perfektnou dostupnosťou do centra mesta a tiež aj smerom na Maďarsko, Rožňavu alebo Prešov. Kancelárie sa nachádzajú na 1.poschodí a pozostávajú zo vstupnej chodby, schodiska, dvoch kancelárií, zasadacej miestnosti, z ktorej máte výstup ma malý balkónik a vlastnej kuchynky. Priestory sú zariadené kancelárskym nábytkom, sedacou súpravou. Zasadacia miestnosť je vybavená stolmi a stoličkami. Cena priestorov je 5 €/m2 + DPH. Energie sa budú vypočítavať podľa aktuálnej mesačnej spotreby a fakturované nájomcovi priestorov. Internet si nájomník rieši na vlastné náklady. Lokalita v kombinácií s výbavou priestorov je ideálna na podnikanie s dlhodobým zámerom. Pri záujme Vám veľmi radi umožníme obhliadku kancelárskych priestorov a poskytneme všetky potrebné informácie.
Košice IV - Juh
500 €/mes.
Na prenájom multifunkčný objekt v centre Prešova
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom multifunkčný objekt v centre Prešova, ul. Masarykova. Rozloha objektu je:  - prvé podlažie (197 m2)  - suterén (159 m2) Dispozícia prvého podlažia je:  - centrálna miestnosť s možnosťou využitia na rôzne podnikateľke účely (reštaurácia, predajňa), - 2x suchý sklad,  - kancelária,  - technická miestnosť,  - kúpeľňa + toaleta,  - strojovňa,  - schodisko, Dispozícia suterénu je:  - 1 veľká miestnosť,  - 1 menšia miestnosť,  - toaleta.  Vrchnú časť od suterénu prepájajú dve schodiská ale aj výťah určený na prepravu jedla. Parkovanie je vyriešené v oplotenom dvore vedľa objektu.  Cena mesačného nájomného je 1 250 €/mesiac bez DPH / bez médií. Nutný jednomesačný depozit.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Prešov
1 250 €/mes.
1 2 3 4 5