TRIOREALITY-Garzónka Martinkov potok na prenájom
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na prenájom garzónku v Rezidencii Martinkov potok o výmere 38m2. Nehnutelnosť je kompletne zariadená a s balkónom. Ponuka je vhodná pre jednu, maximálne však dve osoby, bez domácich miláčikov. Cena mesačného nájmu je 390€, plus náklady na el. energiu, ktorej suma sa môže pohybovať vzhľadom na individuálnu spotrebu v rozmedzí 40-50€ mesačne. K bytu je možné si prenajať aj parkovacie miesto za poplatok 20€/ mesiac. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viac informácii na tel. čísle 0908889883. Cena energií: 40 Euro / mesiac
Čadca
390 €/mes.
TRIOREALITY-Rekreačný pozemok na predaj- Raková
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj rekreačný pozemok o výmere 355m2 nachádzajúci sa v obci Raková. Pozemok má rovinatý charakter s peknými výhľadmi. Jeho orientácia je na juhovýchodnú stranu. Vhodný aj na celoročné bývanie vzhľadom na polohu s benefitom tichého prostredia(vzdialenosť 1,5 km k autobusovej zastávke). Cena: 13.000€. K pozemku je vydané kladné stanovisko na výstavbu rekreačnej chaty. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viac informácií na tel. čísle 0908889883.
Raková
13 000 €
TRIOREALITY-Predaj mezonetu v Rezidencii Sládkovičova-Čadca centrum
TRIOREALITY sro ponúka na predaj mezonetový byt v centre mesta Čadca, v budove Rezidencia Sládkovičova. Svojím elegantným vzhľadom reprezentuje vkusnú architektúru. S citom zapadla do miestneho prostredia a má inšpiratívny charakter. Spomínaná ponuka je možnosť bývať kvalitne, nadštandartne v polyfunkčnej budove, kde prevažnú časť tvoria byty, ale tiež obchodné priestory. K spokojnému bývaniu je k dispozícii 110 m2 podlahovej plochy, z toho 9 m2 predstavuje slnečnú, na západnú stranu orientovanú terasu. Po vstupe do bytu je zádverie kde je možné umiestniť šatník a jedna z dvoch kúpelní (sprchový kút, umývadlo, záchod). Prvé podlažie mezonetu má na severnú stranu orientovanú kuchyňu (technická predpríprava priestoru kde bude umiestnená kuchynská linka) a plánované prepojenie s obývacou miestnosťou. Do druhého podlažia vedie bytové schodisko lokalizované v tejto časti nehnuteľnosti. Priestor ponúka variabilné možnosti prerozdelenia na dennú či nočnú časť bývania, ktoré môžu vyhovovať rôznym individuálnym potrebám svojich majiteľov, nakoľko dennú časť typu obývacia izba je možné vytvoriť aj v druhej úrovni mezonetu. V tejto úrovni bytu sú dve menšie spálne a väčšia izba, z ktorej je hlavný vstup na terasu. Na terasu je východ aj z jednej z menších izieb. Kúpelňa v hornej časti má výmeru 9,3m2 (predpríprava na závesný záchod, sprchový kút, vaňu). Byt sa ponúka v stave holobyt, čo umožňuje doladiť si vlastné bývanie v réžii svojho vkusu a preferencií. Technické parametre mezonetu: stavba je zo železobetónového skeletu, z obvodového muriva Porotherm profi 30, medzi bytmi je murivo Porotherm acustic 30cm , v južnej časti bytu je klimatizáacia. Každý byt má vlastný elektrokotol, bojler. Okná- plastové trojsklá, podlahové kúrenie, vnútorné rozvody na pripojenie na interenet aj televízny príjmač, protipožiarne vchodové dvere, oceľové zábradlia na vnútornom schodisku, terasa- hliníkové posuvné dvere -trojsklá, pochôdzná časť je drevená krytina z červeného smreku. K bytu prislúcha jedna pivnica na prízemí. Otázky na ostatné technické detaily vám radi na vaše vyžiadanie zodpovieme telefonicky, alebo osobne. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na tel. čísle 0905802121. Cena mezonetového bytu je 1700 €/m2 plus DPH. Možnosť dokúpiť si vonkajšie parkovacie miesto, ktorého cena je 7000 € plus DPH.
Čadca
224 000 €
TRIOREALITY- Rodinný dom s pozemkom 3100m2 na predaj-Staškov
Trioreality s.r.o. ponúka na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v obci Staškov-Jelitov. Spolu s domom sú na predaj aj priľahlé pozemky o celkovej výmere cca 3100 m2. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená. Starší rodinný dom bol zrekonštruovaný a má príjemnú atmosféru. Dom je celý podpivničený, na prízemí sa nachádza vstupná chodba, vkusne zrekonštuovaná kúpelňa s vaňou a WC, kuchyňa z ktorej sa prechádza do obývacej miestnosti. Z obývacej miestnosti je vstup na vydláždenú priestrannú terasu s výhľadom na lúky, les a potôčik obtekajúci záhradu. V rohu obývacej miestnosti je menšia krbová piecka. Na prízemí sa ďalej nachádza jedna z dvoch spálni v dome a murovaná špajza. V podkroví je ďalšia spálňa a momentálne úložný priestor, ktoré sa v prípade potreby dá využiť na vytvorenie ďalších miestností. Vykurovanie v dome je na tuhé palivo, zdroj vody je vlastná studňa, odpadové vody su vedené do žumpy. Ako podlaha v obytných miestnostiach je použitá plávajúca podlaha, dvojkomorové okná v celej nehnuteľosti sú nedávno menené, pričom farebne aj typovo pasujú k domu aj interiéru. Pozemok je rovinatý, nachádzajúci sa vedľa miestnej komunikácie, celoročne udržiavanej. Súčasťou predaja sú aj dvojgaráž s príslušenstvom slúžiaicm na udržiavanie záhrady a staršia garáž umiestnená v zadnej časti záhrady. Dom je napojený na alarm. Okolie poskytuje množstvo príležitosti na relax v prírode a kvalitné trávenie voľného času v nej a taktiež prameň veľmi kvalitnej pitnej vody. V prípade záujmu Vám viac informácii radi poskytneme na tel. č. 0908889883. Tip: pokiaľ je pozemok z ponuky pre vás príliš veľký, predajte časť z neho ďalším záujemcom, pôvodná investícia z celkovej kúpy domu sa vám vráti. Samotné riešenie situácie a detaily ohľadom parciel v prípade záujmu vysvetlím osobne.
Staškov
163 000 €
TRIOREALITY - Stavebný pozemok na predaj - Krásno nad Kysucou
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj stavebný pozemok o celkovej výmere 676 m2 v Krásne nad Kysucou. Nachádza sa v intraviláne obce pri hlavnej ceste, všetky IS sú na hranici. Pozemok má nepravidelný tvar, je svahovitého charakteru a situovaný medzi zástavbou rodinných domov neďaleko centra obce. Na pozemku je menší objekt s využívanou kamennou pivnicou. Pre viac informácií nás kontaktujte na t.č. 0907 822 636.
Krásno nad Kysucou
37 000 €
TRIOREALITY- Rekreačný dom na predaj- Krásno nad Kysucou
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj novostavbu rekreačného murovaného domu o veľkosti 7x8m, nachádzajúci sa v Krásne nad Kysucou. Jedná sa o slnečne orientovaný pozemok, s krásnymi výhľadmi. Celková výmera pozemku prináležiaceho k ponuke predaja je 260 m2. Budúci majiteľ si môže vytvoriť priestor na bývanie vo svojej réžii vzhľadom na svoje potreby, kedže ešte nie sú dané vnútorné priečky. Spomínaný dom sa predáva v stave hrubá stavba, so strešnou krytinou. Foto je ilustračné,aktuálne je spomínaný dom bez zabudovaných okien a dverí. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viac informácií na tel. čísle 0908889883.
Krásno nad Kysucou
52 688 €
TRIOREALITY- priestory na prenájom-Čadca širšie centrum
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na prenájom komerčné priestory v budove firmy TODAKO, blízko centra mesta Čadca, na Palárikovej ulici. Jedná sa o miesto, na ktorom sídlila dlhé roky pobočka banky SLSP. Ponúkaná podlahová plocha predstavuje 141 m² na prízemí, so samostatným vchodom a bezbariérovým prístupom. Priestor je presvetlený, má priestranné okná. Členený je so zázemím s menšou kuchynkou a samostatným sociálnym zariadením. Možnosť parkovania pri objekte( 6 parkovacích miest ). Cena nájmu je: 800€/bez DPH/mesiac + réžie (na osobnom jednaní). Voľné od 1.4.2024, obhliadky možné aj pred spomínaným termínom. Priestory sú vhodné na predajňu, banku, poisťovňu, ambulanciu, internetový obchod a iné. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viac informácií na tel čísle 0908 889 883.
Čadca
800 €/mes.
TRIOREALITY- Investičný stavebný pozemok na predaj- Raková
TRIOREALITY s.r.o ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Raková o výmere 1300m2. Na pozemku je starší rodinný dom so súpisným číslom so zavedenou elektrickou prípojkou. Pozemok je slnečný, rovinatý, orientovaný na J/Z stranu. Nachádza sa vo vzdialenosti cca tri minúty autom od centra obce. Svojimi rozmermi: približne 20 až 25m (šírka) a 56 až 65m (dĺžka) ponúka možnosť prerozdeliť ho na menšie časti, na ktorých je možné zrealizovať viac samostatných stavieb, prípadne radovú zástavbu. Prístup na pozemok vedie z obecnej komunikácie po asfaltovej príjazdovej ceste. Kanalizačná prípojka je v blízkom dosahu nehnuteľnosti. Zdroj vody je nutné riešiť vlastným vrtom studne. Taktiež je vydané predbežné stanovisko na pripojenie k plynovej prípojke, počítajúc s dostatočnou kapacitou bodu napojenia pre tri domácnosti. Následné pripojenie podlieha postupu vo forme predloženia žiadosti o vydanie technických a obchodných podmienok pre rozšírenie distribučnej siete v SPP. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viac informácií na tel. čísle 0908 889 883.
Raková
dohodou