Rodinný dom Ruskov – hrubá stavba, pozemok 576 m2
Ponúkame na predaj hrubú stavbu rodinného domu v obci Ruskov, vzdialenej 19 km od Košíc. Tehlový dom je jednopodlažný a nepodpivničený, strecha sedlová. Postavený je na rovinatom pozemku o rozlohe 576 m2. K pozemku vedie zhutnená makadamová cesta v novej slepej uličke, v cene domu je aj podiel na prístupovej ceste. Dispozícia domu: vstupná chodba, technická miestnosť s WC, obývacia izba spojená s kuchyňou s otvoreným stropom a prípravou na krb, komora, samostatné tri izby, kúpeľňa s WC a veľká terasa 35 m2. Inžinierske siete, ktoré sú na pozemku : elektrina, vŕtaná 20m studňa, verejná kanalizácia, chránička pre optický kábel, príprava na obecný vodovod. Úžitková plocha domu je 135 m2, obytná plocha je 100 m2. V obci je kompletná občianska vybavenosť. Po dohode možnosť dokončenia domu do štádia holodomu. Cena v prípade dokončenia domu do štádia holodomu je 225.000,- Eur. Bližšie informácie na t. č. 0903 582 527.
Ruskov
145 000 €
RD - KOKŠOV - BAKŠA
Ponúkame na predaj rodinný dom na rovinatom pozemku, ktorého rozloha je 401 m2 ( 20 x 20m ) v obci Kokšov - Bakša, vzdialenej 10 km od Košíc. Pozemok sa nachádza v novej lokalite, kde susedia sú prevažne mladé rodiny s deťmi. Prístupová cesta k pozemku je spevnená. Inžinierske siete: elektrina, studňa, žumpa. Dispozícia domu: - zádverie, - obývacia izba, - jedáleň s kuchyňou, - 3x izba, - kúpeľňa, - WC, - komora, - chodba, - zastrešená terasa 20 m2. Úžitková plocha je 119, 5 m2. Použité materiály: - obvodové murivo Porfix/tehla hr. 300 mm, - priečky Porfix/tehla 125 mm, - príprava na krb, - kúrenie - tepelné čerpadlo, - strecha sedlová: klasický drevený krov s úložným priestorom pod strechou, krytina: betónová škridla, - zateplenie 20 cm polystyrénom, farba fasády podľa dohody, - trojkomorové plastové okná, - sadrové/štukové omietky, - príprava na vonkajšie žalúzie, - elektrina, voda, odpad. V obci sa nachádza materská škola, základná škola 1 - 4 ročník, potraviny. Do obce jazdí MHD, spoj č. 24. V mestskej časti Šebastovce bude vybudovaný vjazd na diaľnicu.
Kokšov - Bakša
259 000 €
Rodinný dom - Kokšov – Bakša
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Kokšov – Bakša vzdialenej 10 km od Košíc. Dom sa nachádza v centre obce, rozloha pozemku je 680 m2. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a má jedno nadzemné podlažie, ktoré pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek s vlastným vchodom a dvoch garáží. V suteréne sa nachádza kotolňa a skladové priestory, ktoré sú v pôvodnom stave. Prvá bytová jednotka ( v roku 2015 zrekonštruovaná ) – dispozícia: - vstupná chodba, - obývacia izba, - kuchyňa, - detská izba, - spálňa, - kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, - WC. Pri rekonštrukcii v roku 2015 boli zrealizované tieto práce: vymenené okná, nové omietky a sadrokartónové podhľady, obklady a dlažby v kúpeľni a WC, v izbách plávajúce podlahy, nová kuchynská linka, vymenené interiérové a exteriérové dvere, plynový kotol. Druhá bytová jednotka ( pôvodný stav ) – dispozícia: - vstupná chodba, - kúpeľňa s WC, - kuchyňa, - izba. Inžinierske siete: - verejný vodovod, - žumpa, - plyn, - elektrika. Dom je postavený z kvádra a tehly, strecha je plechová. V obci sa nachádza materská škola, základná škola pre ročníky 1- 4, potraviny, futbalové ihrisko. Do obce jazdí MHD, spoj číslo 24.
Kokšov - Bakša
209 000 €
Orná pôda, Košice – Krásna
Ponúkame na predaj ornú pôdu v katastrálnom území Krásna, obec: Košice – Krásna v časti Sajkov. Na predaj sú tri parcely o rozlohe: 3 358 m2 ( 44m x 76m ), 1 757 m2 ( 44m x 40m ) a 5384 m2 ( 40m x 135m ). K parcelám vedie vysporiadaná prístupová cesta, tichá lokalita. Cena: 13,- Eur/m2.
Košice IV - Krásna
13 €/m²
RD KOKŠOV - BAKŠA - PRI LESÍKU
Ponúkame na predaj rodinný dom v novovznikajúcej lokalite v obci Kokšov - Bakša, vzdialenej 10 km od Košíc. Dom sa nachádza na okraji obce v blízkosti lesíka. K pozemku o rozlohe 450 m2 vedie spevnená prístupová cesta. Inžinierske siete: elektrina, studňa, žumpa. Dispozícia domu: - zádverie, - WC, - kúpeľňa s WC, - izba, - izba, - obývacia izba spojená s kuchyňou, - izba, - terasa 17,3 m2. Úžitková plocha domu je 116 m2. Použité materiály: - obvodové murivo Porfix/tehla 300mm, - priečky Porfix/tehla 125 mm, - príprava na krb, - kúrenie - tepelné čerpadlo, - strecha: sedlová - klasický drevený krov s úložným priestorom pod strechou, krytina: betónová škridla, - zateplenie 20 cm polystyrénom, farba fasády podľa dohody, - sadrové/štukové omietky, - príprava na vonkajšie žalúzie, - elektrina, voda, žumpa. Začiatok realizácie stavby je naplánovaný na apríl - máj 2024. V obci sa nachádza materská škola, základná škola pre 1 - 4 ročník, potraviny. Do obce jazdí MHD, spoj č. 24. V mestskej časti Šebastovce bude vybudovaný vjazd na diaľnicu.
Kokšov - Bakša
249 000 €
Stavebný pozemok v obci Lemešany - 500 m2
Ponúkame na predaj pozemok v obci Lemešany, vzdialenej 18 km od Košíc a 19 km od Prešova. Rozloha pozemku: 500 m2, rozmery: 29 x 17m. Pozemok sa predáva aj s právoplatným stavebným povolením na jednopodlažný, nepodpivničený rodinný dom. V prípade záujmu možnosť realizácie výstavby rodinného domu podľa schválenej projektovej dokumentácie do štádia hrubej stavby alebo holodomu. Cena pozemku: 75.000,- Eur. Cena hrubej stavby: 165.000,- Eur. Cena holodomu: 245.000,- Eur. V obci je veľmi dobá občianska vybavenosť: potraviny COOP Jednota, materská a základná škola, obec má optimálne napojenie na diaľnicu, ktorá spája mesto Košice a Prešov.
Lemešany
75 000 €
Hrubá stavba – 4 izbový RD - Haniska pri Košiciach - vo výstavbe
Ponúkame na predaj uzatvorenú hrubú stavbu rodinného domu v novovznikajúcej lokalite IBV Bodolovská v obci Haniska pri Košiciach, vzdialenej 14 km od Košíc. Rodinný dom, aktuálne vo výstavbe bude postavený ako radový dom, jednopodlažný, nepodpivničený ( dva spojené rodinné domy ) na jemne svahovitom pozemku, ktorého celková výmera je 333 m2. Inžinierske siete: - verejný vodovod, - elektrina na hranici pozemku, - žumpa 12 m3. Úžitková plocha domu je 100,7 m2 a terasa 12 m2. Zastavaná plocha domu: 130,02 m2. Dispozícia: - predsieň, - chodba, - kúpeľňa, - izba, - izba, - technická miestnosť, - WC, - obývacia izba s krbom je spojená s kuchyňou, - špajza, - šatník, - spálňa, - terasa. Hrubá stavba: - pórobetónové tvárnice 300 mm, - hliníkové okná a vstupné dvere, - komín Schiedel priemer 200 mm, - strecha plochá – fatrafol + štrk, - kúrenie – plánované tepelné čerpadlo, - oplotenie bude zrealizované zeleným pletivom po bočných stranách pozemku. Rodinný dom je možné dokončiť podľa predstáv budúceho majiteľa. Začiatok výstavby október 2023. Občianska vybavenosť: V obci Haniska sa nachádza materská škola, základná škola, pošta, všeobecný lekár pre dospelých, obchod s potravinami, vlaková zastávka, futbalové ihrisko.
Haniska
189 000 €