Prenájom - obchodné/komerčné priestory
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Žilina, Romualda Zaymusa. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia.
Žilina
dohodou
Prenájom - Obchodné, skladové a výrobne priestory - Považské Podhradie
Ponúkame na prenájom obchodné, skladové a výrobné priestory v Považskom Podhradí v areáli situovanom v priemyselnej zóne v Považskom Podhradí s výmerou do 938 m2 a s možnosťou rozdelenia priestoru. Výhody objektu: - možnosť parkovania pri objekte vo vnútri areálu, - možnosť vstupu do areálu bez obmedzenia, - blízkosť diaľničného privádzača (cca 0,8 km). Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com. V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: 0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk.
Považská Bystrica
dohodou
Prenájom - Kancelárske priestory - Banská Bystrica
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove s výmerou od 12 m2 až do 181 m2. Objekt sa nachádza na jednosmernej ulici Kuzmányho v centre Banskej Bystrice v pamiatkovej rezervácii neďaleko Námestia SNP. Súčasťou objektu je suterén (s prevádzkovými a skladovými priestormi), 4 nadzemné podlažia disponujúce bytovými aj nebytovými priestormi a dvor za objektom, kde sa nachádzajú 3 garáže, sklad s výmerou 9 m2 a parkovanie pre cca 15 áut. Do objektu je možné vstúpiť hlavným vchodom priamo od ulice a zadným vchodom z dvora. Výhody objektu: - centrum Banskej Bystrice - rôzne výmery kancelárii - plastové okná s dvojsklom a Al žalúziami - dvor s parkovacími miestami pre nájomníkov - 3 samostatne stojace garáže - skladový priestor (vrátane sociálneho zariadenia) Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com. V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: 0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk.
Banská Bystrica
dohodou
Prenájom - Obchodné priestory - Prievidza
Ponúkame na prenájom obchodné/komerčné priestory v obchodnom dome Vtáčnik. Priestory majú rôznu výmeru 167 m2. Vhodné sú najmä pre prevádzky reštaurácii, predajne rôzneho druhu tovaru, prevádzky služieb rôzneho charakteru, alebo pre menšiu výrobu. Výhody objektu: - centrum mesta a pešej zóny = vysoká frekventovanosť ľudí - bezbariérový prístup na všetky podlažia - široká ponuka priestorov - možnosť reklamy na fasáde budovy - objekt bol čiastočne rekonštruovaný Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.:0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk
Prievidza
dohodou
Prenájom - Kancelárske priestory - Považská Bystrica
Ponúkame na prenájom kancelárske/komerčné priestory v Považskej Bystrici s výmerou až do 320 m2. Objekt je situovaný v centre mesta Považská Bystrica, v blízkosti Domu Kultúry. Nachádza sa na Námestí Andreja Hlinku, v lokalite obchodných, prevádzkových budov, v blízkosti školy a bytov. Cena nájmu je uvedená bez energií a DPH. Výhody priestorov: - centrum mesta a súčasne obytná zóna = vysoká frekventovanosť ľudí - možnosť reklamy na fasáde - široká ponuka rôznych výmer priestorov - objekt je vybavený internetom - budova je zateplená - možnosť doplnenia klimatizácie Virtuálnu prehliadku objektu a ďalšiu fotodokumentáciu nájdete na stránke www.satospb.sk Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: 0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk.
Považská Bystrica
dohodou
Prenájom - Kancelárske/Prevádzkové priestory - Zvolenská, Banská Bystrica
Ponúkame na prenájom prevádzkové/kancelárske priestory v Banskej Bystrici s výmerami od 16 až 32 m2. Areál skladov je situovaný v priemyselnej zóne mesta Banská Bystrica, tesne pri hlavnej ceste Zvolen – Banská Bystrica, s priamym dopravným napojením na hlavný ťah. Autobusová stanica a železničná stanica sa nachádza vo vzdialenosti 1 km. Areál tvoria samostatné objekty – veľkoobchodný sklad, administratívna budova, garáže a vrátnica. Objekt ponúka široké možnosti komerčného využitia – logistika, skladovanie tovaru, obchodné priestory, výrobné priestory, kancelárske priestory, športové a zábavné aktivity (motokáry, laser aréna a pod). Cena nájmu je uvedená bez energií a DPH Výhody objektu: - výhodná poloha v logistickom areáli v priemyselnej časti mesta Banská Bystrica - priame dopravné napojenie areálu na hlavný ťah Zvolen – Banská Bystrica - objekt administratívnej budovy bol čiastočne zrekonštruovaný v rozsahu výmeny obvodového plášťa administratívnej budovy so zateplením vrátane strechy osadením PVC okien a dverí, položením keramických podláh chodieb a schodísk, rekonštrukcia sociálnych zariadení a výťahov. V budove bola zavedená klimatizácia - skladové priestory boli taktiež čiastočne rekonštruované v rozsahu opráv strešnej krytiny a podlahy. Skladové podlahy sú čisté, vybielené. V priestoroch na prenájom je nové osvetlenie - objekt je strážený v nočných hodinách, cez víkend nonstop - možnosť parkovania v areáli - možnosť prenájmu vlastného parkovacieho miesta - administratívna budova má bezbariérový prístup (výťah) - v administratívnej budove sa nachádza vynikajúca jedáleň poskytujúca 6 denných menu a bufet - možnosti veľkoplošnej reklamy na fasáde administratívnej budovy Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: 0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk
Banská Bystrica
dohodou
Prenájom - Obchodné priestory - Handlová
Ponúkame na prenájom obchodné/komerčné priestory s výmerou od 10 m2 až do 64,47 m2 v Handlovej. Objekt sa nachádza na frekventovanom sídlisku Morovno v lokalite obytných domov. Objekt taktiež ponúka široké možnosti komerčného využitia – obchodné priestory, reštauračné služby, prevádzky služieb rôzneho charakteru, zábava, relax... Výhody priestorov: - centrum veľkého sídliska – vysoká frekventovanosť ľudí - objekt bol postupne opravovaný a boli namaľované fasády, celková oprava plochej strechy, výmena výkladových okien na 2. a 3. NP, výmena okien a dverí na 1. NP, oprava bleskozvodu a zateplenia strechy 20 cm polystyrénom a novou hydroizolačnou fóliou Fatrafol - bezplatné parkovanie v tesnej blízkosti objektu (za objektom) a pri obytných domoch - možnosť reklamy na fasáde - objekte sa nachádza výťah na zásobovanie vyšších poschodí priamo z nakladacej rampy - súčasťou objektu je bankomat Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.:0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk.
Handlová
dohodou
Predaj - výrobný a skladovací areál - Martin
Ponúkame na prenájom výrobný a skladovací areál, ktorého súčasťou sú aj kancelárske priestory. V logistickom areáli sú k dispozícii priestory s výmerou od 10 m2 až do 17 000 m2. Areál je situovaný v širšom centre mesta Martin v priemyselnej zóne Martin - Priekopa, priamo na hlavnom ťahu Bratislava – Košice. Železničná nakládka (vlastná vlečka) na trase Praha – BA – KE je priamo v areáli. Areál sa skladá z 3 hlavných objektov: Sklad priemyselného tovaru – 17 000 m2 použiteľných na: obchodné, resp. výrobné priestory, skladové priestory. Súčasťou objektu sú sociálne a hygienické zariadenia. Administratívna budova má 3 podlažia – 900 m2. Obslužné hospodárstvo tvorí: kotolňa, garáže – 800 m2 a transformačná stanica. Ochrana celého areálu spoločnosti je zabezpečená strážnou službou. V prípade záujmu možnosť odkúpenia celého areálu. Prezentácia skladových priestorov v Martine : https://www.youtube.com/watch?v=lI7WVegf5EE Výhodu objektu: - výhodná poloha v logistickom areáli v priemyselnej časti Martin – Priekopa - objekt je strážený v nočných hodinách, cez víkend nonstop - možnosť parkovania, možnosť vstupu do areálu bez obmedzenia - možnosť veľkoplošnej reklamy na fasáde hlavného skladu Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: 0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk
Martin
dohodou
Predaj - Objekt - Starohorská, Banská Bystrica
Ponúkame na prenájom komerčné/obchodné priestory v Banskej Bystrici. Objekt sa nachádza v centre obytného bloku v blízkosti škôl. Priestory sú vhodné pre prevádzku reštaurácie, predajňu rôzneho druhu tovaru, prevádzky služieb rôzneho charakteru, prípadne menšiu výrobu. V prípade záujmu možnosť odkúpenia celého objektu. Priestory v zmysle vyznačeného pôdorysu. Výhody objektu: - k dispozícii dva nákladné výťahy - vysoká frekventovanosť ľudí - chladiarenské sklady - možnosť reklamy na fasáde - parkovanie priamo pred objektom Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: 0903 895 241, alebo na mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk.
Banská Bystrica
dohodou
PRENÁJOM - Skladové a kancelárske priestory - Žilina
Ponúkame na prenájom skladové priestory vo výmere 1640 m2 a kancelárske priestory. Priestory sú situované v južnej časti mesta Žilina - časť Bánová. Nachádzajú sa v zóne ľahkého priemyslu bez exhalátov. Areál je od centra mesta vzdialený cca 3 km. Výhody objektu: - možnosť prenajatia kancelárii v administratívnej budove v areáli - možnosť prenajatia skladových priestorov v rôznych výmerách - na objekte bolo prevedené zateplenie strechy na sklade, výmena strešnej krytiny a výmena okien - bezplatné parkovanie pred objektom - možnosť reklamy na fasáde Viac ponúk nájdete na webovej stránke: https://www.primazdroj.com V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.č.: 0903 895 241 alebo na e-mailovej adrese sekretariatvr@primapx.sk.
Žilina-Bánová
dohodou