Predám úplne nové matrace 90x200
Predám 2ks úplne nové matrace Medico aloe XL. Matrace sú zabalené v originálnej folii,nikdy neboli použité. Matrac so 7 zónami ležania je tvorený jadrom z odolnej RE peny, ktorá je pevná, odolná a má dobré ortopedické vlastnosti. Matrac má dve strany tuhosti stredne tvrdú stranu H3 a tvrdú stranu H4. Tento matrac s veľkosťou plochy 90 x 200 cm má kombinovaný poťah so stranou MicroClimatic- prateľný až na 95 °C a stranou Aloe vera s výťažkami z rastliny aloe. Kombinovaný poťah ponúka dva pocity ležania – na jednej strane chladivý a na druhej hrejivý. Celkový výška matraca je 18 cm. Matrace boli kúpené do väčšieho korpusu postele,no nakoniec kvôli úspore miesta sme museli kúpiť menšiu posteľ. Najlepšie obidva spolu,cena za obidva 160€ Ideálne osobný odber neďaleko Pezinka.
Vištuk
160 €
Predám termostat Salus TC 2016+
Predám termostat Salus TC 2016+ používaný cca 2roky. termostat je plne funkčný.Špecifikácie: TC 2016+ je týždenný programovateľný termostat s intuitívnym ovládaním, pomocou ktorého možno jednoducho a efektívne nastaviť kontrolu teploty v miestnosti na potrebnom mieste. je vzhľadom k svojmu širokému využitiu univerzálny programovateľný termostat vhodný na reguláciu vykurovacích zariadení (všetkých typov kotlov, elektrických priamotopov) aj klimatizačných zariadení, spína zariadenie od 0-230V s maximálnou záťažou 16A. pri zakúpení predĺženého snímača (PC) možno termostat využiť tiež pre podlahové vykurovanie. Programové vybavenie - termostat je vybavený prehľadným displejom s týždenným programom, s možnosťou intuitívneho ovládania už po 1/2hod., v priebehu každého dňa je teda možné nastaviť až 48 zmien. (2x za 1hod) - v rámci programu možno striedať po 1 / 2 hodine dve teploty komfortné (slnko) a úspornú (mesiac), ktoré možno nastaviť na ľubovoľnú hodnotu. - termostat umožňuje nastaviť na každý deň ľubovoľný program. Manuálny režim - v manuálnom režime je možné veľmi jednoducho nastaviť požadovanú teplotu. Protizámrzný režim - termostat disponuje protizámrnou teplotou 5°C Technické parametry Rozsah riadenie teploty: 5-35 ° C (5-40 ° C pri verzii PC) Presnosť merania teploty: 0,1 ° C Citlivosť teploty: 0,2 ° C (hysterézia 0,4 ° C) Spínanie: 0-230V, 50Hz, 16A Napájanie: alkalické batérie 2xLR6 Rozmery: 85 x 138 x 27mm. Ak nedviham treba písať sms alebo mail. Možnosť zaslať na dobierku.
Vištuk
20 €
Predám dron P11S max
Predám dron pre začiatočníkov,dron obsahuje náhradné vrtulky,chrániče na vrtulky,diaľkový ovládač s držiakom telefónu,na mobil sa dá stiahnuť appka na ovládanie dronu.Ku dronu sú 3x nabíjacie batérie na micro usb konektor. Dron má 2x kameru a prekážkový senzor. Všetko je zabalené v kufríku na ľahké prenášanie.Dron bol pár krát vyskúšaný,je plne funkčný,ako nový . Ak nedviham treba písať sms alebo mail. Možnosť poslať na dobierku,v takom prípade si treba pripočítať k cene aj poštovné.
Pezinok
40 €