Kúpa 4-izbového bytu.
Mám záujem o kúpu 4-izbového bytu v Trnave, po rekonštrukcii alebo v pôvodnom stave vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Cena dohodou podľa stavu nehnuteľnosti a lokality. Rýchla dohoda ako aj bezproblémová platba bez čakania na hypotekárny úver – v hotovosti. V prípade Vašej ponuky ma prosím neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0905/331130 alebo email hrnciar@paktiv.sk
Trnava
dohodou
Záujem o 1-izbový byt.
Súrne hľadám na kúpu v Trnave 1-izbový byt /alebo garsónku s balkónom/ po rekonštrukcii alebo aj v úplnom, pôvodnom stave vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Všetky lokality v Trnave, aj sídlisko Linčianska. Cena orientačná = dohoda, podľa stavu. Platba bez hypotekárneho úveru - v hotovosti. Ponúknite - rýchla a seriózna dohoda, ako aj platba bez čakania na úver. Inzerát platný do zmazania. Bližšie a podrobnejšie informácie na telefónnom čísle 0905/331130.
Trnava
dohodou
SKVELÁ PONUKA: NOVOSTAVBA 2-izbového bytu s balkónom + garážové státie v cene. = PAKTIV=
Ponúkame na predaj NOVOSTAVBU 2-izbového bytu v Trnave na Mikovíniho ulici, celková rozloha bytu 57m2, podlahová plocha bytu 47m2, nachádzajúci sa na 3 podlaží (z ôsmich). Dispozícia: - vstupná chodba so šatníkovou skriňou, - obývacia izba s jedálenským stolom a so vstupom na priestranný balkón, - plne vybavený kuchynský kút so spotrebičmi vrátane umývačky riadu, - spálňa s manželskou posteľou a šatníkovou skriňou, - samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a práčkou, - samostatná toaleta, - optické internetové pripojenie a digitálna tv, - smart klimatizácia DAIKIN, ovládaná cez mobilný telefón, Byt sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ vhodný na okamžité užívanie nového bývania alebo aj na investíciu. VEĽKOU výhodou bytu je priestranný balkón na trávenie voľných chvíľ a garážové státie, ktoré je v CENE BYTU. Nehnuteľnosť sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite s výborným dopravným napojením na obchvat a diaľnicu D1 a R1. V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie a kompletného právneho servisu spoločnosti PAKTIV s.r.o. Bližšie a podrobnejšie informácie o tejto nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905/331130, emailom hrnciar@paktiv.sk - alebo osobne v kancelárii PAKTIV s.r.o., Hlavná 22, Trnava. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej PAKTIV, s.r.o.
Trnava
168 000 €
BUKOVÁ - pozemok v tesnej blízkosti potoka. =PAKTIV=
Na úpätí Malých Karpát, v katastri obce Buková /18km od Trnavy/ Vám ponúkame na predaj o rozlohe 518m2, v tesnej blízkosti potoka. Pozemok je rovinatý, šírka 14m, dĺžka 37m. Inžinierske siete: elektrina, voda. Pozemok je vhodný stavbu rekreačnej chaty, chalupy, alebo ..... Rôzne možnosti relaxu: turistika, cykloturistika, hubárčenie, rybolov, kúpanie /neďaleko sa nachádza vodná nádrž Buková/. TREBA VIDIEŤ!!! Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie a kompletného právneho servisu spoločnosti PAKTIV s.r.o., realitná kancelária v spolupráci s advokátskou kanceláriou - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad do katastra, preberací/odovzdávací protokol, notárske poplatky. Bližšie a podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905/331130 alebo emailom paktiv@paktiv.sk. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej PAKTIV, s.r.o.
Buková
52 000 €
Kúpa Garsónky alebo 1-izbového bytu v Trnave a okolí.
Mám vážny záujem o kúpu garsónky alebo 1-izbového bytu. Stav: aj v úplnom, pôvodnom stave, vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Poschodie nie je podmienka. Rýchla dohoda ako aj bezproblémová platba v hotovosti. Cena orientačná - dohoda pri osobnom jednaní. V prípade Vašej ponuky ma prosím neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0905/331130. Foto ilustračné. Inzerát platný do zmazania.
Trnava
dohodou
IDEÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK v modernej, novovybudovanej lokalite mesta. =PAKTIV=
Realitná kancelária PAKTIV s.r.o., Vám ponúka na predaj ideálny, rovinatý, rožný stavebný pozemok v Trnave, nachádzajúci sa v novovybudovanej lokalite Kamenný mlyn o celkovej rozlohe 481m2. Šírka pozemku cca 18m, dĺžka 27m. Na pozemku sú vybudované všetky inžinierske siete: voda, kanalizácia, plyn, elektrina. Rekreačno – relaxačná zóna Kamenný mlyn je vychyteným miestom pre obyvateľov mesta Trnava. V tesnej blízkosti sa tu nachádza kúpalisko, prírodný amfiteáter, mini zoo, detské ihrisko, reštaurácia, náučný chodník, rybníky. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie a kompletného právneho servisu spoločnosti PAKTIV s.r.o., realitná kancelária v spolupráci s advokátskou kanceláriou - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv: zmluva o budúcej kúpnej zmluve, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra, preberací/odovzdávací protokol, notárske poplatky. Bližšie a podrobnejšie informácie o tejto nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905/331130, email paktiv@paktiv.sk - alebo osobne v kancelárii PAKTIV s.r.o., Hlavná 22, Trnava. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej PAKTIV, s.r.o.
Trnava
185 000 €
PRENÁJOM: Zariadená kancelária v centre mesta. =PAKTIV=
PRENÁJOM: V centre mesta Trnava Vám ponúkame na prenájom zariadenú kanceláriu o rozlohe 16m2 v meštianskom dome na pešej zóne - Hlavná ulica v Trnave. Vynikajúca dostupnosť z Hlavnej ulice alebo z Vajanského ulice. Kancelária je zariadená nábytkom na mieru a nachádza sa na 2. poschodí. Cena vrátane energií. Bližšie a podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905/331130 alebo osobne v kancelárii PAKTIV s.r.o., Hlavná 22 Trnava.
Trnava
200 €/mes.
ARBÓRIA – 3izbový byt.
Arboria: Máme záujem o kúpu 3-izbového, slnečného bytu v bytovom komplexe Arbória s parkovacím miestom. Byt by sa nemal nachádzať na prízemí. Rýchla dohoda ako aj bezproblémová platba bez čakania na hypotekárny úver. V prípade Vašej ponuky ma prosím neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0905/331130 alebo email hrnciar@paktiv.sk
Trnava
dohodou
Trnava - 2izbový byt.
V Trnave hľadám na kúpu 2-izbový byt s balkónom. Ideálne po rekonštrukcii alebo v pôvodnom stave, poschodie a lokalita nerozhoduje. Lokalita: Aj sídlisko Na Hlinách aj sídlisko Linčianska. Cena = dohodou, podľa stavu nehnuteľnosti. Rýchla platba bez hypotekárneho úveru - v hotovosti. V prípade Vašej ponuky ma prosím neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0905/331130.
Trnava
dohodou
PREDAJ STAVEBNÉHO pozemku v obci Jaslovské Bohunice, časť Paderovce. =PAKTIV=
EXKLUZÍVNE! Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Jaslovské Bohunice, časť Paderovce, vzdialenej 12km od krajského mesta Trnava. Rozloha pozemku 501m2, uličná šírka 8m. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú pred pozemkom. Pozemok je oplotený, rožný, nachádza sa v centre obce a vjazd na pozemok je z troch strán. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie a kompletného právneho servisu spoločnosti PAKTIV s.r.o., realitná kancelária v spolupráci s advokátskou kanceláriou - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad do katastra, preberací/odovzdávací protokol, notárske poplatky. Bližšie a podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905/331130 alebo emailom paktiv@paktiv.sk. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej PAKTIV, s.r.o.
Jaslovské Bohunice
65 000 €