Relax v novom, nadštandardne zariadenom apartmáne v Demänovskej Doline
Exkluzívne vám ponúkame nový, skolaudovaný apartmán na začiatku Demänovskej Doliny v lokalite Pod žľabom pre okamžité užívanie. Apartmán je veľmi pekne a vkusne zariadený krásnym a pohodlným nábytkom. Je súčasťou chaletu, ku ktorému prislúchajú dva balkóny s krásnym výhľadom a orientáciou na Juh-Západ. K apartmánu prislúcha odkladací priestor na prízemí v samostatnej časti chaletu. Chalet je postavený na mikropilotoch s CLT panelov, ktoré staviteľ použil ako prvý v Demänovskej Doline. Celá stavba je zateplená minerálnou vlnou a prekrytá dreveným predvetrávaným obkladom, doplnená o kamenný obklad. Okná sú plastové v antracitovej farbe so šesťkomorovým trojsklom. Interiér je vyhotovený vo vysokom štandarde – podlahové kúrenie, drevená podlaha, drevné dvere, tepelné čerpadlo vzduch-vzduch, veľkoformátové obklady v kúpeľni a moderná sanita. Apartmán je ideálne riešený na to, aby ste sa tu cítili spokojne, je veľmi útulný s dostatočným priestorom pre maximálne využitie pre oddych a relax v spojení s krásnou prírodou. Apartmán s podlahovou plochou 40 m2 sa nachádza na 1. NP, má dve izby, dva balkóny, kúpeľňu s WC a vstupnú chodbu. Apartmán vám ponúka realitná kancelária LiMaxReal Liptovský Mikuláš. Orientujeme sa na Liptov, poznáme prostredie, sme vám kedykoľvek k dispozícii. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie užitočné informácie. ID 4131. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Demänovská Dolina
dohodou
Nádherné administratívno-kancelárske priestory v centre Liptovského Mikuláša
Ponúkame na prenájom krásne a priestranné administratívno-kancelárske priestory, resp. obchodné priestory v Liptovskom Mikuláši o výmere 231 m2. Jedná sa o rohový presklený priestor v blízkosti obchodného centra OBI s možnosťou parkovania. Priestor disponuje okrem otvoreného konceptu kuchynkou, tromi sociálnymi zariadeniami (pánske, dámske, zamestnanecké), uzavretou kanceláriou, zasadacou miestnosťou, skladom, dvoma vstupmi z ulice a jedným vstupom z dvora vhodným na zásobovanie. Cena nájomného 9€/m2 bez DPH + energie. V prípade rýchleho a seriózneho jednania, dohoda na cene je možná. Prvé nájomné sa platí v dvojnásobnej výške, nakoľko jedno nájomné slúži ako kaucia, po skončení nájmu bude vrátené. Podnájomná zmluva sa uzatvára na dobu určitú min do 12/2026. Je možné sa však dohodnúť aj na 5rokov +5 obciou. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie užitočné informácie. ID 4130. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Liptovský Mikuláš
2 079 €/mes.
Luxusný rekreačný zrub v Demänovskej Doline
Luxusný rekreačný zrubový dom vám ponúka realitná kancelária LiMaxReal Liptovský Mikuláš exkluzívne. Orientujeme sa na Liptov, poznáme prostredie, sme vám k dispozícii kedykoľvek. Zrubový RD sa nachádza v malebnej obci Pavčina Lehota v Demänovskej Doline, je nízkoenergetický a bude skolaudovaný ako rodinný dom. K zrubu s úžitkovou plochou 93 m2 , prislúcha terasa 12 m2 a dve parkovacie miesta. Je postavený na pozemku o výmere 350 m2, ktorý bude v osobnom vlastníctve. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanými šatníkovými skriňami, tromi samostatnými spálňami, veľkou svetlou obývačkou s krbom spojenou s kuchyňou a jedálňou, technickej miestnosti s kondezačným kotlom a zásobníkom teplej vody, samostatného WC, kúpeľne, sauny s oddychovou časťou so sprchou. Z obývačky je výstup na terasu. RD je napojený na všetky IS – obecný vodovod, obecná kanalizácia, elektrika, plyn. Vykurovanie podlahové, plynové, teplovodné + tepelné čerpadlo, 4 x rekuperačná jednotka. Strecha je sedlová, pokrytá škridlou. Okná sú plastové. Celková cena domu v štandarde je 283 333 bez DPH, konečná cena je 340 000 s DPH, ktorý zahŕňa: omietky a 2x biely náter, obklady 60 x 60, dlažby 60 x 60, drevená podlaha – štandard, klasická sprcha, batérie. V hodnote 400 000 s DPH bude dokončený “nakomplet” ako je na vizualizáciách: drevené brúsené obklady na stenách, krb, nábytok podľa vizualizácií: 1. kuchyňa, obývačka -komplet kuchyňa so spotrebičmi, pohovka, taburetky, konferenčný stolík, stoličky, stôl, svetlá, skrinka pod tv, rolety, sklenená vitrína 2. kúpeľňa – sauna, svetlá, lavica, závesná stena, sprcha, skriňa 3 spálne – postel na mieru, tapeta koberec, skriňa, rolety, svetlo, nočné stolíky 4. wc – roleta, wc, umývadlo, batéria, skrinka, zrkadlo, svietidlo 5. kúpeľňa – 2 x umývadlo, wc, skrinka radiátor, roleta, zrkadlo, sprcha 6. chodba – skriňa na mieru, svietidlá, zrkadlo, 7. interiérové dvere a drevený obklad, tam, kde je na vizualizácií, podomietkové batérie v kúpeľniach, dlažba rozmer 80 x 80, drevená podlaha. Financovanie: 1. rezervácia – 5% – 17 000 e 2. ZBKZ – 25% – 85 000 e 3. HSV – 30 % – 102 000 e 4. Holodom – 15 % – 51 000 e 5. Štandard – 20 % – 68 000 e 6. kolaudácia – 5 % – 17 000 e Spolu: 399 999 e s DPH Zariadenie po štandarde, podľa dohody. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie užitočné informácie. ID 4129.
Demänovská Dolina
283 333 €
Na prenájom kancelársky priestor v centre LM
Ponúkame vám na prenájom kancelársky priestor umiestnený na 1NP o rozlohe cca 20m2. Budova je súčasťou pešej zóny v centre Liptovského Mikuláša, pristupuje sa zo zadnej strany s parkovacou plochou. V kancelárii je privedená vodovodná prípojka. Cena za prenájom je bez DPH ( neplátca DPH ) VRÁTANE ENERGIÍ. Priestor je k dispozícii ihneď. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie užitočné informácie. ID inzerátu: 4124
Liptovský Mikuláš
280 €/mes.
Luxusný 2-i byt s krásnym výhľadom v Liptovskom Mikuláši
Ponúkame vám na predaj luxusný, kompletne zariadený 2-izbový byt s balkónom v Liptovskom Mikuláši. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí zateplenej tehlovej bytovky. Bytovka sa nachádza na kraji Nábrežia 4. apríla, neďaleko Areálu vodného slalomu O. Cibáka. Bytovka bola skolaudovaná v roku 2006, má vlastnú plynovú kotolňu. Úžitková plocha bytu je 52,34 m2, k bytu patrí spoločná kočikáreň a menšia pivnica v suteréne. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne a kúpeľne spolu s WC, v kúpeľni je okno. V byte sú plastové okná, v izbách plávajúca podlaha, na chodbe a kúpeľni je dlažba. Kúrenie je ústredné z bytovkovej kotolne, v izbách sú radiátory, na chodbe a kúpeľni je podlahové teplovodné. Byt sa predáva kompletne zariadený. Veľmi nízke mesačné náklady. Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest. Byt je v osobnom vlastníctve, a kupujúcim bude okamžite k dispozícii. Okolie bytovky je krásne upravené, vhodné aj pre malé deti. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie užitočné informácie. ID 4119.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Nové stavebné pozemky pre výstavbu RD alebo rekreačného objektu v obci Ižipovce
Ponúkame Vám na predaj nové slnečné stavebné pozemky v obci Ižipovce, s krásnym výhľadom na Chočské vrchy a Západné Tatry, 5 km od vodnej priehrady Liptovská Mara. Pozemky sú väčšinou obdĺžnikovitého tvaru rozdelené na parcely od cca 420 – 600 m2, v mierne svahovitom teréne, vzdialené len cca 16 km od okresného mesta Liptovský Mikuláš. Elektrické prípojky budú pri pozemku. Pozemky sú vhodné pre výstavbu RD alebo rekreačnej stavby, sú zahrnuté v územnom pláne obce pre IBV. V obci sa nachádza obecný úrad aj autobusová zastávka. Obec Ižipovce sa nachádza v známej rekreačnej oblasti v blízkosti priehrady Liptovská Mara. Cca 10 km od pozemku sa nachádza vyhľadávaný Aquapark Tatralandia, cca 6 km je do termálneho kúpaliska Bešeňová. Cca 23 km vzdialené je známe lyžiarske stredisko Jasná pod Chopkom, ktoré poskytuje široké možnosti zjazdového lyžovania, bežeckého lyžovania, cykloturistiky, skialpinizmu, turistiky, paraglidingu a ďalších rekreačných aktivít. Blízkosť Liptovskej Mary ponúka bohaté možnosti na vodné športy. Pozemky vám ponúka realitná kancelária LiMaxReal Liptovský Mikuláš. Orientujeme sa na Liptov, poznáme prostredie, sme vám k dispozícii kedykoľvek. V prípade Vášho záujmu Vám sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti. ID 3512.
Ižipovce
dohodou
Pekný komerčný priestor v centre Lipt. Mikuláša
Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný priestor pre fitnes, oddychové aktivity, tanečné štúdio, výuku či podobnú činnosť priamo v centre mesta Liptovský Mikuláš. Priestor má celkovú plochou 78 m2 a nachádza sa na poschodí v dvojpodlažnej budove. Orientovaný je na Východ. Parkovanie je vyhradené na parkovisku vedľa priestoru. Priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou, okná sú plastové, položená plávajúca podlaha, nové stierky. Na strope sú neónové svietidlá. Kúrenie je ústredné-plynové. WC je na spoločnej chodbe. Cena je uvedená za mesiac bez energii. Priestor sa nachádza priamo na pešej zóne v centre mesta. Využitie priestoru je okrem uvedených činností aj na iné aktivity či služby podľa Vašich požiadaviek. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.
Liptovský Mikuláš
600 €/mes.
3-i byt v tichom prostredí Liptovského Mikuláša
Exkluzívne vám ponúkame na predaj čiastočne prerobený 3-izbový byt v Liptovskom Mikuláši, vhodný pre mladú rodinku s deťmi. Byt sa nachádza v zateplenej bytovke s novým výťahom pokojnej časti sídliska Dr. Aurela Stodolu. Byt má výhodnú polohu, odkiaľ je blízko do Lídla, centra mesta, blízko je aj škola a škôlky. Byt s rozlohou 62 m2 sa nachádza na 5. poschodí udržiavanej bytovky, k bytu prislúcha balkón a pivnica. Dispozične pozostáva: vstupná chodba z ktorej sa vstupuje do obývačky, kuchyne. Z obývačky je vstup do izieb. Z chodby je vstup do kúpeľne s vaňou a samostatného WC. V rámci rekonštrukcie boli vymenené okná za plastové, vstupné dvere, nové sú aj vnútorné dvere. Byt je orientovaný na sever – západ. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie užitočné informácie. ID 4131.
Liptovský Mikuláš
dohodou
Administratívne priestory v Liptovskom Mikuláši
Exkluzívne vám ponúkame na prenájom krásne kancelárske priestory na námestí v Liptovskom Mikuláši. Administratívna budova sa nachádza na začiatku pešej zóny. Ponúkané priestory sú orientované na juh. Dispozične pozostávajú zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do WC, dvoch priechodzích kancelárií. Kúrenie je elektrickými konvektormi so samostatným elektromerom. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie užitočné informácie. ID 4117. Cena energií: 50 Euro / mesiac
Liptovský Mikuláš
450 €/mes.
Stavebné pozemky v krásnom prostredí na Liptove
Ponúkame Vám na predaj nové slnečné stavebné pozemky v novom projekte, v obci Liptovská Sielnica, v krásnej scenérii okolitých vrchov, 3 km od vodnej priehrady Liptovská Mara. Pozemky sú väčšinou obdĺžnikovitého tvaru rozdelené na parcely od cca 580 – 780 m2, v rovinatom teréne, vzdialené len cca 12 km od okresného mesta Liptovský Mikuláš. Elektrické prípojky, voda a kanalizácia budú pri pozemku. Pozemky sú vhodné pre výstavbu RD alebo rekreačnej stavby, sú zahrnuté v územnom pláne obce pre IBV. V obci sa nachádza obecný úrad aj autobusová zastávka. Obec Liptovská Sielnica sa nachádza na severnom brehu priehrady Liptovská Mara, v prekrásnom prostredí Chočských vrchov na západe a Západných Tatier na severe. Nachádzajú sa tu aj historické pamiatky: Archeologické múzeum v prírode Liptovská Mara – Havránok – významné zrekonštruované keltské sídlo z 1. storočia p.n.l. a Liptovský Starhrad, nazývaný aj hrad Liptov alebo Sielnický hrad. Cena je uvedená za m2. V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme nový GP a sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti. Pozemky vám ponúka realitná kancelária LiMaxReal Liptovský Mikuláš. Orientujeme sa na Liptov, poznáme prostredie, sme vám k dispozícii kedykoľvek. ID 4118.
Liptovská Sielnica
57 600 €
Nové rekreačné pozemky pri Liptovskej Mare
Ponúkame Vám na predaj krásne pozemky v scenérii liptovskej prírody na brehu Liptovskej Mary. V ponuke sú rekreačné pozemky podľa Vašich predstáv pre dokonalý oddych v zrubovej chate postavenej na mieru. Rozloha pozemkov je 800 m2. Pozemky sú súčasťou pokračovania úspešného projektu situovaného na brehu Liptovskej Mary s výhľadom na štíty Nízkych i Vysokých Tatier. Na pozemkoch s prístupovou asfaltovou komunikáciou a inžinierskymi sieťami bude možné postaviť zrubové drevodomy rôznych typov a veľkostí, ktorých výstavbu Vám radi sprostredkujeme. Rozmiestnenie luxusných štýlových zrubov zohľadňuje súkromie každého užívateľa. Liptov, ako jeden z najkrajších regiónov na Slovensku, poskytuje široké športové, relaxačné, kultúrne a oddychové možnosti. V blízkosti rezortu sa nachádza Aquapark Tatralandia a Bešeňová, lyžiarske stredisko Jasná, jaskyne v Demänovskej doline a turistické či cykloturistické chodníky v známych liptovských dolinách. Predajná cena pozemkov je 150.000-€ + DPH. V cene je aj podiel na príjazdovej komunikácii v areáli. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti. ID 4125.
Liptovský Trnovec
150 000 €
Dve záhradky s krásnym výhľadom na Liptovský Mikuláš
Ponúkame vám na predaj dve záhradky v Liptovskom Mikuláši s krásnym výhľadom na mesto. Záhradky v osobnom vlastníctve, s výmerou 390 + 390 m2 sa nachádzajú v záhradkárskej osade na Háji. Prístup je možný autom od pamätníka, alebo na pešo zospodu medzi inými záhradkami. Na každej je možné postaviť záhradnú chatku. Nachádzajú sa v mierne svahovitom teréne. Je na nich altánok a ovocné stromy. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti. ID 4128.
Liptovský Mikuláš
dohodou