STAVEBNÝ POZEMOK S VÝHĽADOM - MACHULINCE
Ponúkame na predaj pozemok v obci Machulince - pozemok má výmeru 894m2 - na okraji obce, tiché a kľudné miesto - pri lese - rovinatý terén - prístupová cesta z andezitových kociek - pozemok je situovaný na juhovýchod svahu Pohronského Inovca IS: - elektrina, voda, kanalizácia Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, 0903 713 277
Machulince
65 262 €
RODINNÝ DOM - ZLATÉ MORAVCE
4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V TICHEJ LOKALITE NEĎALEKO CENTRA MESTA Rodinný dom bol postavený v rokoch 1968 až 1971, jedná sa o dom s dvoma nadzemnými a jedným podzemným podlažím, ktoré je dostatočne presvetlené oknami. Stavebný materiál: pálená tehla, okná čiastočne pôvodné drevené a plastové na poschodí domu, podlahy - drevené parkety. DISPOZÍCIA DOMU: 1. Podzemné podlažie (suterén): skladové miestnosti, kotolňa 1. Nadzemné podlažie (prízemie): priestranná hala, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatné WC, kúpeľňa, komora 2. Nadzemné podlažie (poschodie): 3 samostatné nepriechodné izby Kúrenie: ústredné plynové (plynový kotol) Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + studňa na pozemku Elektrina: 230V/400V Odpad: verejná kanalizácia Dom stojí na peknom slnečnom pozemku o výmere 519m2. Na pozemku sa nachádza ja priestranná garáž a ďalšia samostatná miestnosť - dielňa. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť. Cena: 156000€ (vlastník nepreferuje financovanie kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru) Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
156 000 €
NOVOSTAVBA - POHRANICE
LUKRATÍVNA PONUKA - NOVOSTAVBA DVOJDOMU V OBCI POHRANICE Ponúkame na predaj novostavbu dvojdomu so samostatnými vstupmi v obci Pohranice. Domy sa predávajú ako samostatné stavby. Obec Pohranice patrí v súčasnosti medzi veľmi vyhľadávanú lokalitu najmä z hľadiska jej: - polohy - dostupnosť do krajského mesta Nitra 8,7 km a taktiež na rýchlostnú cestu R1 (1h od BA, 1h od BB) - príjemného prostredia - kľudné bývanie s možnosťou turistiky do okolitej prírody - občianskej vybavenosti - škôlka, škola, obchod, pošta, potraviny, reštaurácie, všeobecný lekár pre deti a dorast, lekáreň POPIS DOMU č.1 a DOMU č.2: zastavaná plocha 121,00m2, úžitková plocha 93,09m2, odkladací priestor v celom podkroví, pozemok k domu č. 1 o výmere 358m2 a pozemok k domu č. 2 o výmere 359m2 DISPOZÍCIA DOMU: - zádverie 7,79m2 so vstupom do technickej miestnosti 4,44m2 (predpríprava na zapojenie práčky, využitie aj ako skladový priestor) - obývacia izba (18,04m2) dispozične prepojená s jedálňou a kuchyňou (8,88m2) - 3 samostatné izby (13,69m2, 10,71m2, 10,71m2) - 1x kúpeľňa (8,99m2) s možnosťou osadenia vane, aj sprchového kútu, WC, umývadlo, závesný radiátor - chodba (7,83m2) - samostatné WC (2,01m2) TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál : PORFIX 300mm - zateplenie fasády polystyrén 150mm, zateplenie podlahy - podlahový polystyrén 150mm, zateplenie stropu - fúkaná izolácia Thermofloc 350mm - strešná krytina TONDACH - plastové okná profil SALAMANDER BluEvolution92, 3 sklo TGI, vnútorný dekor biely, vonkajší dekor antracit - hliníkové vchodové dvere, 3 sklo - tepelné čerpadlo HYUNDAI vzduch-voda s vysokou účinnosťou, v prevedení monoblok HPMO08-D1L1H3-A1 + zásobník vody Quadroflex BCH 200 - teplovodné podlahové kúrenie - komín Shiedel 180 VODA: rozvody vody z verejného vodovodu KANALIZÁCIA: žumpa 6m3 - možnosť napojenia na verejnú kanalizáciu Pozemok je rovinatý, oplotený, s možnosťou parkovania priamo na pozemku. Oba domy sú samostatné, navzájom nezávislé, s vlastnými obvodovými stenami. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Pohranice
165 000 €
3,5 IZBOVÝ BYT - ZLATÉ MORAVCE
3,5 IZBOVÝ BYT V ZLATÝCH MORAVCIACH - VÝBORNÁ LOKALITA Ponúkame na predaj 3,5 izbový byt, s dvomi loggiami, o výmere 79 m2, na 3.p/4.p., v Zlatých Moravciach, v blízkosti centra mesta. Byt je čiastočne rekonštruovaný: - čiastočná výmena elektroinštalácie (medené rozvody kúpeľňa, kuchyňa, chodba) - murované bytové jadro - vaňa, nové stúpačky - vymenené plastové okná, vrátane balkónových zostáv - značka Fenestra - dlažba na chodbe, v kúpeľni a WC, v ostatných miestnostiach drevené parkety prikryté kobercami - nové radiátory Byt pozostáva z 3 izieb, loggia z obývačky, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, pol izby s loggiou (momentálne využívaná ako komora) a priestrannej veľkej chodby. Súčasťou bytu je veľká pivnica s oknom, výmera cca 6m2. Správca bytového domu: spoločnosť Aramis Mesačné náklady na 2 osoby: platba správcovi: 180€/1mesiac elektrina: 18€/1mesiac Plyn: 9€/1mesiac Pevná linka zavedená v byte Káblová TV - Slovanet Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2021: zateplenie, nová fasáda, strecha, plastové okná, vchodové dvere, schránky, schodištia. Spoločné priestory sú ukážkovo udržiavané, čisté, svetlé, priestranné. Upratovanie spoločných priestorov zabezpečené cez upratovaciu spoločnosť. Jedná sa o vyhľadávanú, tichú lokalitu - dostatok zelene, detské ihriská, pieskoviská.... V dosahu bytu je kompletná občianska vybavenosť: nákupné strediská, materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, obchody, pošta. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
103 000 €
1 IZBOVÝ BYT - ZLATÉ MORAVCE
1 IZBOVÝ BYT V ZLATÝCH MORAVCIACH - BLÍZKO CENTRA MESTA Ponúkame na predaj 1 izbový byt o výmere 37,24 m2, na 5.p/7.p., v Zlatých Moravciach, v panelovom bytovom dome. Byt pozostáva z jednej izby, kuchyne, predsiene, kúpeľne a WC. Rozsah rekonštrukcií: - plastové okná 3 sklo - bezpečnostné vchodové dvere - demontáž pôvodnej kuchynskej linky, obkladu a sanity - predpríprava na osadenie nového vybavenia - v izbe sú zachovalé drevené parkety Súčasťou bytu je pivnica. Byt sa nachádza v blízkosti centra mesta, v dosahu bytu je kompletná občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, obchody, pošta. Bytový dom je zateplený, čistý, udržiavaný, spoločné priestory bytového domu sú taktiež rekonštruované - nové vchodové dvere, okná na spoločných priestoroch, schránky, elektronický vrátnik. Náklady na bývanie: 84€ platba správcovi (v tom je zahrnuté kúrenia a dodávka teplej a studenej vody) 15€ elektrina Správca bytového domu: Bytové družstvo Zlaté Moravce Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
66 000 €
>>> ZNÍŽENÁ CENA <<< RODINNÝ DOM - ČIERNE KĽAČANY
VÝBORNÁ LOKALITA - OBEC ČIERNE KĽAČANY - VZDIALENOSŤ 4 KM OD ZLATÝCH MORAVIEC, 3 KM OD DIAĽNICE Ponúkame na predaj prízemný, z polovice podpivničený rodinný dom s garážou. Stavebný materiál : kváder + pálená tehla (deliace priečky). Rekonštrukciou tohto domu sa dá dosiahnuť typ stavby - prízemný moderný bungalov, podľa individuálnych predstáv nového majiteľa. Dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, komory, kúpeľne s WC a priestrannej chodby. Zastavaná plocha domu je 167 m2. IS: Kúrenie: ústredné - plynový kotol Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + vŕtaná studňa (hĺbka 18m, vodný stĺpec 7m) Elektrina: 230V/400V Odpad: žumpa 4m3 Dom stojí na slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 542 m2. Nehnuteľnosť je voľná, okamžite k dispozícii, s možnosťou rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa. Vybavenosť obce: základná škola, materská škola, futbalové ihrisko, potraviny, počet obyvateľov cca 1100. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Čierne Kľačany
79 900 €
SKLADOVÉ PRIESTORY - PRENÁJOM - ZLATÉ MORAVCE
SKLADOVÉ PRIESTORY - ZLATÉ MORAVCE Ponúkame na prenájom skladové priestory v Zlatých Moravciach, vhodné na uskladnenie tovaru: potravinárskeho, drogistického, papierenského atď... Sklad má celkovú rozlohu 959m2, nachádza sa v ňom kancelária a sociálne zariadenie. Sklad je možné prenajať aj na 2 časti: 1. časť - rozloha 645 m2 2. časť - rozloha 314 m2 (s kanceláriou a sociálnymi priestormi) Sklad je vybavený vysokozdvižnou technikou, chladiacim boxom, regálmi na europalety, vlastnou plynovou kotolňou. Podlahy sú saduritové, a sklad má taktiež vykladaciu rampu. Areál je zabezpečený kamerovým systémom a automatickou uzatvárateľnou bránou, prístup 24h. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
Zlaté Moravce
2 877 €/mes.
1 2