2-izb.byt s loggiou, Terasa- Ľudová
Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom 2-izbový byt na Terase, na Ľudovej ulici, na 3.poschodí/4, o výmere 54 m2+ loggia. Byt tvoria dve samostatné nepriechodné izby (obývačka s loggiou a spálňa), kuchyňa s elektrospotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou), kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a chodba. V obývačke je umiestnená klimatizácia. Byt je kompletne zariadený. Cena za prenájom je 700 EUR/mesiac, vrátane energií a internetu (Antik). Byt je situovaný na vyhľadávanom mieste s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je Magistrát mesta Košice, pošta, Poliklinika Terasa s Pohotovosťou a Lekárenskou pohotovostnou službou, Poliklinika Centrum, potraviny Milk Agro, do 5 minút pešo je OC Galéria, do 10 minút pešo je Univerzitná nemocnica L. Pasteura a Lekárska fakulta UPJŠ. Bytový dom je situovaný na tichom mieste v blízkosti parku s množstvom zelene.
Košice II - Západ
700 €/mes.
4-izb.byt s loggiou- Bukureštská, 8.posch/8, Ťahanovce
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj priestranný 4-izbový byt v osobnom vlastníctve s loggiou, na Bukureštskej ulici, na sídlisku Ťahanovce, na najvyššom 8.poschodí/8, s obytnou plochou 76,6 m2 + pivnica 1,6 m2+ loggia 3,5 m2. Byt pozostáva zo štyroch nepriechodných izieb, veľkej kuchyne, chodby, kúpeľne a samostatného WC. V byte bola realizovaná čiastočná rekonštrukcia: kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu), plastové okná (okrem izby s loggiou), plávajúce podlahy, dlažba v kúpeľni a WC. K bytu prináleží pivnica na prízemí. Bytový dom je situovaný v obľúbenej časti sídliska s peknými výhľadmi na obidve svetové strany (východ - západ) a s dobrou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je materská škola, základná škola, detské ihriská, potraviny Fresh. Kúpu bytu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
148 000 €
Pozemok v priemyselnom parku pri letisku
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 1/3 podielu na rovinatom pozemku o rozlohe 57 546 m2 priamo v priemyselnom parku pri letisku v Košiciach, v katastrálnom území Barca. V parku sídlia spoločnosti ako Faurecia, Howe, Gefco, U-Shin. Využitie územia: pre výrobu a logistiku. Výborná investičná príležitosť, cena pozemku je 20 €/ m2.
Košice IV - Barca
383 640 €
Rodinný dom Ďurďošík, nová rekonštrukcia
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Ďurďošík, iba 17 km od Košíc, na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 400 m2. Dom je podpivničený, so zastavanou plochou 54 m2. Na 1.podlaží je obývačka, kuchyňa s novým elektrickým sporákom zn. Elektrolux so sklokeramickou varnou doskou, kúpeľňa, WC a predsieň. Z haly sa vchádza na jednu z najobľúbenejších častí domu - na priestrannú terasu s rozlohou 24 m2. Masívna drevená podlaha a drevená konštrukcia je štýlovo zladená s prístreškom z lexanu s vysokou UV ochranou. Podkrovný priestor, na ktorý sa vchádza schodiskom z obývačky, tvoria dve obytné izby, obe majú balkón. V celom dome sú plastové okná, balkónové a vchodové dvere. V prevažnej časti domu sú laminátové podlahy, v kúpeľni a predsieni je dlažba. V podkrovných izbách sa plánuje dokončenie podlahy a v obývačke bude kachľová pec napojená na vonkajší komín. IS: elektrika, obecná voda, kanalizácia. Na vykurovanie a chladenie priestoru sa využíva energeticky úsporná klimatizácia (tepelné čerpadlo typu vzduch-vzduch) zn. DAIKIN. Dom je zateplený 12 cm grafitovým polystyrénom. Strešná krytina je plechová, od slovenskej firmy BAVIT. Strecha je zateplená nemeckou certifikovanou striekanou izoláciou. Dom má pridelený energetický certifikát B. V dome je optický kábel od Telecomu na príjem internetu a TV. Súčasťou predaja je spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste. Dom je situovaný na tichom mieste, ktoré Vám poskytne priestor na maximálne súkromie a možnosť relaxácie.
Ďurďošík
160 000 €
6-izbový rodinný dom s bazénom, Pereš
Ponúkame Vám na predaj exkluzívny 6-izbový rodinný dom s bazénom, samostatne stojacou dvojgarážou, s ďalšími dvomi parkovacími miestami na dvore, na Betliarskej ulici, v mestskej časti Pereš, na rovinatom pozemku o rozlohe 1334 m2, so zastavanou plochou 220 m2 a úžitkovou plochou 320 m2. Rodinný dom s benefitom súkromnej cesty bol skolaudovaný a ihneď aj obývaný v auguste r.2002. Dom má dve podlažia. Do domu vchádzame novými bezpečnostnými dverami zn. ADLO. Na prvom podlaží sa nachádza vstupná hala s masívnym dreveným schodiskom. Z haly je vstup do priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou. Príjemnú atmosféru domova tejto obľúbenej časti domu dotvára krb. Na tomto podlaží sa ešte nachádza fitness miestnosť o výmere 18 m2, šatník a kúpeľňa s WC. Na druhom podlaží je hala, ktorá je svojim zariadením ladená v štýle obývacej izby s krbom. Z haly je vstup do štyroch samostatných izieb, je tu šatník a dve veľké kúpeľne s WC. V kúpeľniach je rohová vaňa, sprchovací kút a v jednej z kúpeľní je liečivá infrasauna. Ku komfortu bývania v dome prispievajú aj dve priestranné terasy: na prízemí (40 m2) a na poschodí (38 m2). Dom je postavený z tehál POROTHERM hrúbky 380 mm, vnútorné priečky sú z tehál POROTHERM hrúbky 250 mm. Konštrukcia krovu je riešená ako manzardová, strecha je valbová, strešná krytina je od firmy Bramac. Okná v dome sú plastové dvojkomorové, podlahy na prízemí aj v izbách na poschodí sú drevené, hala na poschodí má laminátové podlahy a v kúpeľniach je keramická dlažba. Vykurovanie v dome zabezpečuje nový kondenzačný plynový kotol s príslušenstvom zn. Viessmann s 10-ročným servisom. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Je slnečný, s orientáciou okien na východ, juh a západ. Záhrada pri dome bola navrhnutá záhradným architektom, je vybavená zavlažovacím zariadením a záhradným osvetlením. V záhrade sa nachádza vonkajší bazén s vyhrievaním a filtráciou vody. Príjemný relax poskytuje majiteľom altánok pri dome. Z rušného centra mesta sa za 8 minút dostanete bez problémov so zápchami na slepú ulicu, na pokojné tiché miesto s Vašim novým rodinným sídlom.
Košice II - Pereš
dohodou
Dva byty v jednom dome -na bývanie aj pre firmu, Krásna - Edisonova
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj samostatne stojaci murovaný rodinný dom s dvomi samostatnými bytmi na Edisonovej ulici v Krásnej, na rovinatom pozemku o rozlohe 736 m2, so zastavanou plochou 162 m2, úžitkovou plochou 402 m2, z toho obytná plocha je 293 m2. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1968, pričom v r.2011 bola dobudovaná prístavba a nadstavba a dom bol následne kompletne rekonštruovaný (r.2012). Je napojený na všetky inžinierske siete, internet je riešený optickými káblami od Telekomu. Výhodou je narážaná studňa v suteréne domu (hĺbka 12 metrov). Dom je tehlový, podkrovie je z tvárnic YTONG, zateplený 10 cm polystyrénom, strecha je sedlová, zateplená, so strešnou krytinou BRAMAC. Dom pozostáva zo suterénu, prízemia a podkrovia. V suteréne sú tri pivničné miestnosti a kotolňa s plynovým kotlom, zásobníkom vody a domácou vodárničkou. Na prízemí je predsieň, chodba, 4 izby, kuchyňa, komora, kúpeľňa s vaňou a WC a terasa (30 m2). V podkroví je kuchyňa, komora, 4 izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, balkón (6 m2) a terasa (26 m2). Kuchynská linka má vstavané elektrospotrebiče- plynovú varnú dosku, elektrickú rúru, umývačku riadu a digestor. V dome sú plastové okná a drevené strešné okná, drevené interiérové dvere s drevenými zárubňami v podkrovnom byte, drevené parkety na prízemí, plávajúce laminátové podlahy v podkroví. V dome je na oboch obytných podlažiach predpríprava na krb. Na dvore je postavený záhradný murovaný domček (r.1996) na betónovom základe s plechovou strechou so zastavanou plochou 23 m2. Pozemok je oplotený, záhrada je pravidelne udržiavaná. Tento dom Vám ponúka možnosť dvojgeneračného bývania, kombináciu bývania aj podnikania alebo využitia celého domu na firemné účely. Kúpu domu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.
Košice IV - Krásna
339 000 €
Nízkoenergetický rodinný dom Krásna - Na hore, Pri Teleku
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj samostatne stojaci 5-izbový nízkoenergetický rodinný dom s garážou (energetický certifikát domu A0/A1) na ulici Pri Teleku, v novej zástavbe rodinných domov v mestskej časti Košice-Krásna (lokalita Na Hore), na rovinatom pozemku o rozlohe 624 m2, so zastavanou plochou 139 m2 a úžitkovou plochou 193 m2. Dom je tehlový (nemecké tvárnice zn. Greisel), zateplený, strecha je šikmá sedlová, zateplená, so strešnou krytinou zn. BRAMAC antracitovej farby. Dom bol daný do užívania v r.2015. Je napojený na všetky inžinierske siete. Má dve podlažia, spojené širokým schodiskom s nerezovým zábradlím. Strešný svetlík nad schodiskom dodáva priestoru príjemné denné svetlo. Na prvom podlaží je zádverie, chodba, obývačka prepojená s kuchyňou, komora, dve izby, kúpeľňa (hydromasážna rohová vaňa, 2x umývadlo, WC), technická miestnosť (umývadlo, kondenzačný plynový kotol Protherm Panther, 300- litrový zásobník na vodu) a skladovacia miestnosť so vstupom zo záhrady. V kuchyni je kuchynská linka na mieru (zn. IKEA- systém Metod) so vstavanými elektrospotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlná rúra) a americká chladnička s mrazničkou. Na druhom – podkrovnom podlaží - je chodba, dve izby a kúpeľňa (sprchovací kút, umývadlo, WC, práčka, sušička). Vstupné dvere a plastové 6-komorové okná majú izolačné trojsklo. V izbách sú laminátové podlahy, inde je keramická dlažba. Vykurovanie v dome zabezpečuje plynový kotol, na 1.podlaží je podlahové kúrenie, na 2.podlaží sú radiátory. V obývacej hale je krb s teplovzdušným komínom zn. Schiedel a klimatizačná jednotka (s predprípravou aj na 2.podlaží). Tri solárne panely na streche domu zabezpečujú ekonomicky výhodný ohrev vody. Do domu je zavedený optický kábel, príjem TV je prostredníctvom satelitu a na kamerový bezpečnostný systém je zrealizovaná predpríprava. K príjemnej atmosfére bývania prispieva zastrešená terasa, ktorú od interiéru oddeľuje francúzske okno v obývačke. Udržiavaná záhrada s dreveným záhradným domčekom a s vyvýšenými záhonmi umožňuje pohodlné pestovanie zeleniny a byliniek. Na záhrade je umiestnený elektrický zavlažovací systém, ktorý využíva do nádrže (3,5 m3) nazbieranú dažďovú vodu. Pozemok je oplotený, s dvomi vstupnými bránami pre autá (elektrická a manuálna). Z garáže je možnosť vstúpiť priamo do domu, nad garážou je vytvorený odkladací priestor. Na dvore je miesto na parkovanie so zámkovou dlažbou pre druhé auto, parkovať je možné aj na ceste pred domom. Autobusová zastávka je vzdialená od domu cca 5 minút pešo (MHD linka č.28), autom trvá cesta do Košíc cca 17 minút. Kúpu tejto nehnuteľnosti je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť. Hlavné benefity pri kúpe tejto nehnuteľnosti: - nízke náklady na bývanie - lokalita s prevahou mladých rodín - zdravé životné prostredie s krásnym výhľadom na Slanské vrchy - dostupnosť mestskej hromadnej dopravy - športové aktivity (detské a multifunkčné ihrisko, aqua fitness, baby plávanie, turistika, cykloturistika)
Košice IV - Krásna
417 000 €
Relaxujte polhodinku od Košíc -chata so záhradou- Seleška
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj záhradu s chatou v záhradkárskej lokalite Seleška pri Čečejovciach, 25 km od Košíc. Chata s pôdorysom o rozmeroch 4,45 m x 5,40 m bola postavená a skolaudovaná v roku 1989. Základ stavby tvorí liaty monolitický železobetón. Na prízemí je pálená plná tehla a keramický strop, poschodie je z kvádrov podobných Ytongu. Chata je dvojpodlažná a má dva vchody. Predným vchodom vstúpime na prízemie, ktoré tvorí jedálenská časť s kuchynskou linkou a sporákom na drevo a komora. Zadným vchodom vchádzame na poschodie, kde je umiestnená obývacia izba s murovanými keramickými kachľami a miestnosť s toaletou, ktorá sa momentálne nepoužíva ( s vývodom do žumpy). Na záhrade je suché WC. V chate je zavedená elektrika (380 V) s vlastným elektromerom. Voda na pozemku nie je. Chata sa predáva aj so zariadením. Pozemok o rozlohe 370 m2 je slnečný, situovaný na južnom miernom svahu. Na záhrade sú ovocné stromy a kríky- jablone, hrušky, slivky, maliny, ríbezle a jahody. Orientácia svahu poskytuje vynikajúce podmienky aj na pestovanie hrozna. Príjemné posedenie a chládok na záhrade poskytuje drevená terasa s prístreškom a ohniskom na grilovanie. K záhrade vedie poľná prístupová cesta vysypaná štrkom. Ponúkame Vám dokonalý relax na slnečnej ovocnej záhrade v tichom prostredí v blízkosti dubového lesa, s možnosťami turistiky a hubárčenia.
Čečejovce
33 000 €
Bývajte v lone prírody- apartmán Jahodná + terasa
Ponúkame Vám na predaj atraktívny 4-izbový dvojpodlažný apartmán mezonetového typu priamo v športovo-rekreačnom stredisku Jahodná, iba 15 km od Košíc, s dostupnosťou MHD (autobus č.14). Celková podlahová výmera apartmánu je 96 m2. Na 1. podlaží je zádverie, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC, technická miestnosť, chodba so schodiskom a obývacia izba s kuchyňou a novou kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi. Na 2.podlaží je chodba, tri izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom, rohovou vaňou, umývadlom a WC. Vnútorné vybavenie apartmánu zahŕňa: kuchynskú linku na mieru s elektrospotrebičmi, hliníkové okná a balkónové dvere, vstupné vchodové bezpečnostné dvere, elektrické radiátory na diaľkové ovládanie, elektrický kotol, zásobník TÚV, káblový satelitný rozvod, rozvody pre alarm a pre klimatizačné zariadenie. Celkovo sú na predaj 4 apartmány. Jeden apartmán sa predáva kompletne zrealizovaný, tri apartmány sa predávajú v stave holobytu. Každý apartmán má vyčlenenú samostatnú terasu so zatrávnenou plochou. Ku každému apartmánu sú pridelené dve súkromné parkovacie miesta. Kúpou ponúkaného apartmánu získate niekoľko jedinečných benefitov: - bývanie v zdravom čistom prostredí - športové a relaxačné aktivity : lyžovanie na udržiavanom a zasnežovanom svahu s vlekmi, bežecké lyžovanie, sánkovanie, na multifunkčnom ihrisku- volejbal, basketbal, korčuľovanie na kolieskových korčuliach, tenis, bedminton, futbal, v zime aj korčuľovanie a hokej, plávanie v krytom bazéne (+sauna, vírivka, masáže), golfový simulátor, celoročná turistika, cykloturistika -gastroslužby- reštaurácia, kaviareň -aktivity pre deti- veľká trampolína, detské ihrisko so šmýkačkami, pieskoviskom, hojdačkami a preliezkami
Košice I - Sever
dohodou
Rodinný dom - Gönc, pozemok 2 100 m2
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom s obytnou plochou 162 m2, na rovinatom pozemku o výmere 2 100 m2. Dom pozostáva z dvoch častí. Predná časť domu o rozlohe 71 m2 je rekonštruovaná, nachádza sa v nej vstupná chodba, kúpeľňa spojená s WC, kuchyňa, špajza a dve izby. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrika a plyn. Vykurovanie je zabezpečené gamatkami, v obývačke je funkčná kachľová pec na drevo Zadnú časť o rozlohe 91 m2 je nutné obnoviť, sú v nej štyri miestnosti, v dvoch z nich je trámový strop. Pod touto časťou sa nachádza pivnica. Ďalšia pivnica je priamo na pozemku. V obci je dobrá občianska vybavenosť, je tu škôlka, základná škola, obchody, pošta, obecný úrad, krytá plaváreň. Poskytuje celoročné bývanie alebo chalupárčenie vo vzdialenosti len 30 km od Košíc. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
63 000 €
3-izb.byt na Terase-Čapajevova, loggia
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v OV na Terase (Košice-Západ), na Čapajevovej ulici, na ideálnom 3.poschodí/10, s úžitkovou plochou 60 m2+ loggia. Byt je v pôvodnom stave. Tvorí ho obývačka s loggiou, kuchyňa,dve samostatné spálne, kúpeľňa, samostatné WC a chodba. K bytu prináleží pivnica na prízemí. Bytový dom je zateplený, má novú strechu, nový výťah, rekonštruované spoločné priestory. Byt je situovaný na vyhľadávanom tichom mieste s množstvom zelene, s dobrou občianskou vybavenosťou. Neďaleko - do 5 minút pešo - je Univerzitná nemocnica L. Pasteura a Lekárska fakulta UPJŠ. Byt je vhodný aj ako investícia na následný prenájom. Kúpu bytu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.
Košice II - Západ
dohodou
Chalupa - Göncruszka, pozemok 1 350 m2
Ponúkame Vám na predaj menší rodinný dom – chalupu, v obci Göncruszka, na rovinatom pozemku o rozlohe 1350 m2. Tvorí ho jedna obytná miestnosť, kuchyňa, chodba a kúpeľňa s WC. Obytná plocha domu je 60 m2. Dom je postavený kombináciou tehly, váľkov a kvádra, strecha je škridlová. Je kompletne zrekonštruovaný, má nové rozvody vody a elektriky. Inžinierske siete: elektrina, obecná voda, žumpa. Vykurovaný je krbom, z ktorého sú napojené radiátory a elektrickým bojlerom. Ovocná záhrada Vám poskytne chutné marhule a slivky. V obci je dobrá občianska vybavenosť, je tu škôlka, základná škola /aj druhý stupeň/, obchody s potravinami, pošta, obecný úrad. Poskytuje celoročné bývanie alebo chalupárčenie vo vzdialenosti len 35 km od Košíc. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
33 900 €
Dom - chalupa v Maďarsku- Göncruszka, pozemok 2 800 m2
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Göncruszka, na veľkorysom rovinatom pozemku o rozlohe 2 800 m2. Obytná plocha domu je 99 m2. Cez vonkajšie vstupné dvere vyjdeme schodmi do chodby rodinného domu, z ktorej sa dostaneme do dvoch izieb smerujúcich na cestu (na západnú stranu), do kúpeľne spojenej s WC a do kuchyne s komorou. Z kuchyne sa dostaneme do malej izby, ktorá má okno na južnú stranu. Dom je postavený z kvádrov, strecha je škridlová. Dom je v pôvodnom stave, jedine konštrukcia strechy (krov) je nová, zrekonštruovaná. V dome je zavedený plyn, elektrika a vodovod, odkanalizovaný je do žumpy. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, alternatívne krbom na drevo napojeným na radiátory. Bojler na ohrev teplej vody sa nachádza v kúpeľni. Okná sú drevené, s vonkajšími žalúziami. Na pozemku sa nachádzajú doplnkové objekty - garáž, sklad a pivnica, ktoré si vyžadujú rekonštrukciu. V obci je dobrá občianska vybavenosť, je tu škôlka, základná škola /aj druhý stupeň/, obchody s potravinami, pošta, obecný úrad. Poskytuje celoročné bývanie alebo chalupárčenie vo vzdialenosti len 35 km od Košíc. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
59 000 €
Chalupa v atraktívnej tokajskej oblasti, obec Mád
Ponúkame Vám na predaj malý, obnovu si vyžadujúci kamenný domček s pozemkom o rozlohe 600 m2 v tokajskej oblasti, v dynamicky sa rozvíjajúcej obci Mád, v jednej jeho tichej uličke. Obytná plocha domu je 40 m2. Pozostáva z jednej izby a kuchyne. Na pozemku sa nachádza aj vedľajšia stavba - letná kuchyňa - s rozlohou cca 10 m2. Dom aj letná kuchyňa sú v pôvodnom stave. Na pozemku je privedený plyn, voda a kanalizácia, ale v dome je len elektrina. Na pozemku sú stromy a kríky: dula, slivka, hrozno a pagaštan. V tejto nádhernej, turisticky vyhľadávanej oblasti môžete nájsť svoje vytúžené miesto na bývanie či rekreáciu. Nehnuteľnosť je možné rekonštruovať aj na penzión, ktorý poskytne ubytovanie milovníkom kvalitného vína a kozieho syra, ktoré sú v tejto oblasti vychýrené. Obec je vzdialená od Košíc cca 70 km. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
27 000 €
Stavebný pozemok 2 800 m2, Göncruszka
Ponúkame Vám na predaj priestranný rovinatý pozemok v obci Göncruszka o rozlohe 2 800 m2. Na pozemku je starý neobývaný dom s rôznymi objektami, z ktorých si veľkú pozornosť zaslúži najmä pivnica, dlhá cca 10 metrov. Inžinierske siete: plyn, elektrika, vodovod, žumpa. V obci je dobrá občianska vybavenosť, je tu škôlka, základná škola /aj druhý stupeň/, obchody s potravinami, pošta, obecný úrad. Poskytuje celoročné bývanie alebo chalupárčenie vo vzdialenosti len 35 km od Košíc. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
18 000 €
Priestranný 3-izb.byt - Ťahanovce- Juhoslovanská
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v OV na Juhoslovanskej ulici, na sídlisku Ťahanovce, na 11.poschodí/12, s obytnou plochou 73 m2+ lodžia 3 m2. Byt pozostáva z priestrannej obývačky, kuchyne, spálne, detskej izby, predsiene, kúpeľne a WC. Na chodbe mimo bytu je k dispozícii kumbál a na prízemí bytového domu pivnica. V byte prebehla pred piatimi rokmi vkusná kompletná rekonštrukcia, ktorá zahŕňa: murované jadro s novou kúpeľňou ( sprchovací kút, umývadlo so skrinkou, kúpeľňový nábytok, keramický obklad a dlažba), nové laminátové plávajúce podlahy v kuchyni a predsieni, nová kuchynská linka na mieru s elektrospotrebičmi (plynová varná doska, vstavaná elektrická rúra, digestor), štýlový obklad na stene v kuchyni a predsieni. Bytový dom je zateplený, má dva nové výťahy, rekonštruované spoločné priestory, loggie a pivnice. Byt je v osobnom vlastníctve, jeho kúpu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
155 000 €
Bývanie, chalupárčenie aj podnikanie - RD Gönc, 30 km od Košíc
Ponúkame Vám na predaj chalupu - rodinný dom v obci Gönc v Maďarsku, na rovinatom pozemku o rozlohe 734 m2, so zastavanou plochou 100 m2. Dom je prízemný, nepodpivničený, postavený z kameňa a prešiel kompletnou interiérovou rekonštrukciou. Čiastočne bol upravený aj exteriér: dom má úplne novú plechovú strešnú krytinu pokrývajúcu aj plánovanú terasu a nové odkvapové žľaby antracitovej farby. V dome je nová elektroinštalácia, nové rozvody vody, vykuruje sa tuhým palivom v dvoch kachľových peciach, v spálni a v kúpeľni sú elektrické radiátory, vodu ohrieva elektrický bojler. V dome sú dve izby, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, dve umývadlá a WC. V kuchyni je kuchynská linka v štýle pracovného pultu so vstavanými spotrebičmi - sporák, drez, umývačka riadu, v špajzovej miestnosti je umiestnená kuchynská linka, ktorá mala byť využívaná na prípravu jedál (majitelia domu mali v pláne tam urobiť kaviarničku), chladnička a bojler. Podlahy: dlažba v kuchyni, kúpeľni a prednej izbe, inde je plávajúca podlaha. Predná priestranná izba vznikla spojením dvoch izieb a môže slúžiť aj na účely malej prevádzky, napr. kaviarničky, ako plánovali súčasní majitelia domu. Zadným východom sa dostaneme na dvor, kde sú zrealizované betónové stĺpy, slúžiace ako príprava na terasu. V zadnej časti pozemku je hospodárska budova, na ktorú majú majitelia vypracovaný projekt na menší penzión za účelom poskytovania ubytovania. V obci je dobrá občianska vybavenosť, je tu škôlka, základná škola, obchody, pošta, obecný úrad, krytá plaváreň. Poskytuje celoročné bývanie, chalupárčenie, alebo aj podnikanie vo vzdialenosti len 30 km od Košíc. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
79 000 €
1-izb.tehlový byt, balkón, Staré mesto- Svätoplukova
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 1-izbový tehlový byt v Starom meste, na Svätoplukovej ulici, na 2. poschodí/3, s balkónom, s celkovou plochou 33 m2 (z toho obytná plocha je 29 m2, pivnica 3 m2, balkón 1 m2). Tvorí ho priestranná obývačka (17 m2), chodba s kuchyňou a balkónom, kúpeľňa s WC a pivnica v suteréne bytového domu. Byt bol pred 5 rokmi kompletne rekonštruovaný. V byte sú plastové okná, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, sklokeramická varná doska, komínový digestor). Výhodou je vykurovanie a ohrev teplej vody vlastným plynový kotlom Junkers. Orientácia bytu je na sever. Bytový dom bol v r. 2015 kompletne zrekonštruovaný, zateplený, má novú strechu, zrekonštruované spoločné priestory. Nachádza sa vo veľmi dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, len 5 minút pešo na Hlavnú ulicu. V blízkosti je základná škola a škôlka, pošta, nemocnica s poliklinikou, autobusová aj vlaková stanica. V blízkom mestskom parku s letným kúpaliskom, jazierkom, plávajúcou fontánou, detskými ihriskami, workoutovým ihriskom a venčoviskom môžete relaxovať so svojimi najbližšími. Odporúčame Vám tento byt aj ako veľmi dobrú investíciu na prenájom, vzľadom na skvelú lokalitu a nízke prevádzkové náklady. Kúpu bytu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.
Košice I - Staré Mesto
134 000 €
4-izbový tehlový dom - Fancsal, dobrá dostupnosť po diaľnici
V tichej malej obci Fancsal v Maďarsku s dobrou dostupnosťou - iba pár minút od diaľnice a 5 km od Encsu - Vám ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom, na rovinatom pozemku o rozlohe 1100 m2. Dom so zastavanou plochou 140 m2 je tehlový a je čiastočne zateplený. Strecha je eternitová. Dom tvoria tri nadzemné podlažia. Na prvom podlaží - na prízemí - je garáž, práčovňa, dve kotolne a chodba. Schodmi sa dostaneme na druhé - vstupné podlažie s verandou, na ktorom je chodba, obývačka prepojená s jedálenským kútom a kuchyňou, špajza, izba, kúpeľňa s WC, terasa a schodisko. Na treťom - podkrovnom podlaží - sú dve izby, kúpeľňa s WC a úložný priestor. Rodinný dom bol čiastočne rekonštruovaný. Má plastové okná, plastové vchodové dvere, v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni je dlažba, v izbách sú pôvodné zachovalé parkety, v jednej hornej izbe je plávajúca podlaha. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a kotlom na tuhé palivo. Inžinierske siete: elektrina, plyn, obecná voda a kanalizácia. Záhrada s ovocnými stromami je udržiavaná. Pre nového majiteľa je možnosť dokúpiť si v budúcnosti časť vedľajšieho pozemku. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
dohodou
Moderný 3-izb.byt na Terase, ul.Obrody
Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom priestranný 3-izbový byt na Terase, na ulici Obrody, na 3.poschodí s výťahom, o výmere 69 m2, po vkusnej kompletnej rekonštrukcii. Byt tvorí: obývačka, kuchyňa so vstavanými elektrospotrebičmi (indukčná varná doska Mora, elektrická rúra Mora, digestor Elektrolux, umývačka riadu Bosch, chladnička s mrazničkou zn. Samsung), kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, dve samostatné spálne, chodba so vstavanou skriňou s automatickou práčkou zn. Whirpool a kumbál na spoločnej chodbe pred bytom. Byt je zariadený masívnym dreveným nábytkom, tak, ako to vidieť na fotkách. Cena za prenájom je 850 EUR/mesiac, vrátane energií, TV a vysokorýchlostného internetu (Antik). Byt je situovaný na vyhľadávanom mieste s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je Magistrát mesta Košice, pošta, Poliklinika Terasa s Pohotovosťou a Lekárenskou pohotovostnou službou, Poliklinika Centrum, potraviny Milk Agro v bezprostrednej blízkosti, do 5 minút pešo je OC Galéria, do 10 minút pešo je Univerzitná nemocnica L. Pasteura a Lekárska fakulta UPJŠ. Bytový dom je situovaný na tichom mieste v blízkosti parku s množstvom zelene.
Košice II - Západ
850 €/mes.
Dom v tichej vilovej štvrti v meste Encs, Maďarsko
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom s vecným bremenom doživotného užívania súčasnej vlastníčky v tichej vilovej štvrti mesta Encs v Maďarsku, na rovinatom pozemku o rozlohe 750 m2. Dom bol pred 13 rokmi rekonštruovaný. Tvoria ho tri izby, kuchyňa, komora, zádverie, chodba, kúpeľňa a WC. Príjemné posedenie je vytvorené na verande. Obytná plocha domu je 110 m2. Dom je postavený z kvádrov, strecha je škridlová. V suteréne je garáž, miestnosť s biliardom, kuchynka, kúpeľňa s WC. Inžinierske siete: elektrina (trojfázová), plyn, mestská voda, kanalizácia. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol, v dome sú navyše aj elektrické radiátory. Mesto Encs je vzdialené od Košíc iba 46 km a má výbornú občiansku vybavenosť. Je tu materská škola, základné školy, stredná škola, gymnázium, zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, autobusová a železničná stanica. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný právny servis spojený s prevodom vlastníctva a prepis energií.
Maďarsko
53 000 €