Generátor na výrobu koloidného striebra GKS615
Ponúkam moderné generátory na výrobu koloidného striebra GKS615 so zabudovanou magnetickou miešačkou. Proces výroby je riadený mikroprocesorom. Na LCD displeji sa zobrazujú informácie o priebehu výroby. Pomocou tohto prístroja môžete vyrábať veľmi kvalitné koloidné striebro v domácich podmienkach. Umožňuje vyrábať koloidné striebro vo väčších množstvách. Generátor pracuje s napätím 300V. Ku generátoru si môžete zakúpiť rôzne veľkosti strieborných elektród. Elektródy sú zo striebra 99.99%AG. Spolu s nimi dostanete aj certifikát od výrobcu. Záruka 24 mesiacov.
Nižná nad Oravou
510 €
Generátor na výrobu koloidného striebra GKS906/M
Ponúkam mikroprocesorom riadené generátory na výrobu koloidného striebra GKS906/M so zabudovanou magnetickou miešačkou. Takouto miešačkou sú vybavené len nami dodávané zariadenia. Pomocou tohto prístroja môžete vyrábať veľmi kvalitné koloidné striebro v domácich podmienkach. Prístroj dodávame s dvomi striebornými elektródami a nádobou 400ml. Taktiež dodávame prístroj GKS906/M4 so štyrmi striebornými elektródami . Záruka 24 mesiacov.
Nižná nad Oravou
275 €
Generátor na výrobu koloidného striebra GKS904/S
Ponúkam mikroprocesorom riadené generátory na výrobu koloidného striebra GKS904/S. Pomocou tohto prístroja môžete vyrábať veľmi kvalitné koloidné striebro v domácich podmienkach. Pre zvýšenie výkonu dodávame generátory aj so štyrmi striebornými elektródami. Označenie týchto generátorov je GKS904/S4. Záruka 24 mesiacov
Nižná nad Oravou
180 €
Generátor na výrobu koloidného striebra GKS515
Ponúkam moderné generátory na výrobu koloidného striebra GKS515 so zabudovanou magnetickou miešačkou. Proces výroby je riadený mikroprocesorom. Na LCD displeji sa zobrazujú informácie o priebehu výroby. Pomocou tohto prístroja môžete vyrábať veľmi kvalitné koloidné striebro v domácich podmienkach. Umožňuje vyrábať koloidné striebro vo väčších množstvách. Ku generátoru si môžete zakúpiť rôzne veľkosti strieborných elektród. Elektródy sú zo striebra 99.99%AG. Spolu s nimi dostanete aj certifikát od výrobcu. Záruka 24 mesiacov.
Nižná nad Oravou
415 €
Hodiny pre výrobné haly so zvukovou signalizáciou
Ponúkam hodiny so zvukovou signalizáciou pre výrobné haly a prevádzky. Hodiny signalizujú začiatok a koniec pracovnej zmeny, začiatky a konce pracovných prestávok. Umožňujú naprogramovať rôzne režimy pracovných zmien. V hlučných prevádzkach je možné pripojiť externý zosilňovač a reproduktor, prípadne rôzne druhy sirén. Hodiny je možné doplniť aj o svetelnú signalizáciu prestávok. K dispozícii sú hodiny so zobrazením času z obidvoch strán. Hodiny vyrábame s číslicami o výške 100mm, 125mm a 200mm. Taktiež dodávame hodiny zobrazujúce čas, dátum a teplotu.
Nižná nad Oravou
380 €
Lankasterka Johan Springer
Ponúkam pre zberateľa: Lankasterka kal. 16/70 - 16/70 Dĺžka zbrane : 109 cm Dĺžka hlavní : 68cm Zbraň je zaujímavá tým, že ľavá hlaveň má drážky pre použitie jednotnej strely. Obidva spúšťové kohútiky sú vybavené skrutkami pre nastavenie citlivosti . Na kovových častiach zbrane sú vygravírované texty : Ľavá strana : ERBEN IN WIEN JOH. SPRINGER ERBEN IN WIEN Pravá strana : JOH. SPRINGER K.U.K. KAMMER GEWEHER LIEFERANTEN Tiež je tam vygravírované výrobné číslo : No. 3558 Toto číslo je vyrazené aj na podpažbí. Zbraň je funkčná, povrch čiastočne poškodený koróziou.
Nižná nad Oravou
2 300 €