Novostavba bungalov - Trsťany
Marek Kažimír vám exkluzívne ponúka na predaj moderný prízemný rodinný dom typu BUNGALOV v obci Trsťany, iba 15 km od Košíc. Rezidencia - Terasy Trsťany je úspešný  developerský projek, ktorý ponúka domyselné riešenia a prostredie zasadené do malebnej krajiny. Lokalita je umiestnená na západnom, slnečnom a mierne svahovitom teréne, z južnej straby ohraničený biokoridorom, ktorý zaručuje pokoj. Tento bungalov ponúka modernú dispozíciu na úžitkovej ploche domu vo výmere 140 m2. Rozloha pozemku je 777 m2. Dispozícia domu: - zádverie, kotolňa, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, chodba, obývacia izba prepojekná s kuchyňou a s priamym vstupom do špakze, spálňa s priestranným šatníkom, spálňa s vlastným prístupom do kúpelne a šatníkom, dve ďalšie detské izby. Technické parametre: k dispozícií pri obhliadke s detailným konštrukčným vysvetlením a s projektovou dokumentáciou. Príďte a precíťte škandinavský životný štýl, moderné  architektonické riešenia a priamy kontakt s prírodou v tejto výnimočnej novostavbe. V kúpnej cene domu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad). Naše odporúčania pre bývanie v tejto lokalite: bývanie v v pokojnej zástavbe, dostupnosť občianskeho vybavenia, obec obklopená lesmi, pokoj s dobrým dopravným napojením na Košice. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: 0905 408 305.
Trsťany
259 900 €
Stavebný pozemok v blízkosti lesa - Beniakovce
STAVEBNÝ POZEMOK - obec Beniakovce, okres Košice - okolie. Marek Kažimír vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj stavebný pozemok s ideálnou výmerou a rozmermi v obci Beniakovce, iba 7 km od Košíc a 6 minút cesty autom. Plocha: pozemku: 770 m2, šírka pozemku: 37 metrov, dĺžka pozemku je 20 metrov. Podľa záväzných regulatívov územného plánu je stavebný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu s dvomi podlažiami a podkrovím v pokojnej lokalite blízko lúky a lesa. Na pozemku sa nachádza elektrická rozvodná skriňa s napojením na elektrinu a optiku. Napojenie rodinného domu je cez vlastnú studňu, kanalizácia je riešená vlastnou žumpou. Prístup na pozemok po novej skolaudovanej ceste. Obec Beniakovce sa vyznačuje komplexnou občianskou vybavenosťou a s výborným dopravným napojením na metropolu východu Košice a mesto Prešov diaľnicou D1 a rýchlostnou komunikáciou R2. Kúpna cena vo výške 143.990,- EUR je konečná a zahŕňa všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad, Zmluva o úschove) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Ako bonus k stavebnému pozemku ponúkame na kľúč a vo vlastnom mene vybavenie stavebného povolenia a kolaudáciu rodinného domu. Kúpu stavebného pozemku a výstavbu rodinného domu je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám veľmi radi pomôžeme. Naše odporúčania pre bývanie v tejto lokalite: bývanie v novej lokalite, v tichom a ekologicky čistom prostredím s dostupným občianskym vybavením. Hlavnou výhodou je vynikajúce dopravné napojenie na Košice a Prešov. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: 0905 408 305.
Beniakovce
143 990 €
Novostavba rodinného domu Košická Belá iba 15 km od Košíc
Marek Kažimír vám exkluzívne ponúka na predaj moderný prízemný rodinný dom typu BUNGALOV v obci Košická Belá. Ako BONUS zdarma poskytneme vybavenie kolaudácie, pridelenie súpisného čísla a zápis stavby do katastra. Možná dohoda financovania so zľavou. Začatie výstavby: 07/2022 Predpokladaný termín dokončenia 08/2024 Materiál stavby je pálená tehla značky LEIER o hrúbke 300 mm, zateplenie polystyrén o hrúbke 15 mm, strecha je plochá zošikmená pokrytá plechovou krytinou. Okná sú plastové 6 komorové, 3-sklo, farba kombinácia biela a antracit. Cena domu je v stave uzavretej hrubej stavby s možnosťou dokončenia na kľúč do finálnej podoby v prípade záujmu a po dohode s majiteľom. Ako BONUS zdarma poskytneme vybavenie kolaudácie, pridelenie súpisného čísla a zápis stavby do katastra. Kúrenie je plánované teplovodné podlahové cez elektrický kotol, alebo tepelné čerpadlo vrátane ohrevu vody so zásobníkom na vodu po dohode s majiteľom. Pozemok je v osobnom vlastníctve a má celkovú rozlohu 1041 m2. Šírka pozemku: 25 m Dĺžka pozemku: 45 m Celková úžitková plocha: 135,45 m2. Obytné miestnosti: 4 Veľkosť izby - hosťovská: 12,156 m2 Spálňa: 17,84 m2 Veľkosť izby: 13,05 m2 Veľkosť izby: 13,05 Obývacia hala s kuchyňou: 45,09 m2 Kúpeľňa: 7,11 m2 Sprcha: 5,39 m2 Zádverie: 5,4 m2 Technická miestnosť: 5,4 m2 Samostatné WC: 2,24 m2 Chodba: 6,63 m2 Predsienka: 1,36 m2 Terasa: 30, 84 m2 IS: elektrika, zdroj vody – obecná voda, odpad je riešený žumpou. Dispozičné riešenie domu: v rodinnom dome je vstup, zádverie, 2x detská izba, spálňa s výstupom na terasu, samostatne WC, kúpeľňa s WC a sprchovací kút, technická miestnosť, denná časť obývačka prepojená s kuchynskou častou s výstupom na terasu, ktorá je orientovaná na západ. Rodinný dom je zateplený. Orientácia domu: V-Z, J Praktická komfortná dispozícia prízemnej 4 izbovej vily je určená pre 4 a viac člennú rodinu – denná a nočná časť je oddelená, moderný obytný priestor s veľkou kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou s bohatým presklením prepojený s exteriérom. V kúpnej cene domu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad. Naše odporúčania pre bývanie v tejto lokalite: bývanie v pôvodnej, pokojnej zástavbe, dostupnosť občianskeho vybavenia v okolí 5 minút pešo, obec obklopená lesmi, pokoj s dobrým dopravným napojením na Košice. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: 0905 408 305.
Košická Belá
209 990 €
Predaj pozemku v priemyselnom parku - Nová Polhora
JUDr. Marek Kažimír v zastúpení realitnej kancelárie ADVOCAT REAL, s.r.o. vám ponúka pozemok vo veľkosti 32.574 m2 v katastrálnom území Šarišské Bohdanovce, okres Prešov, priemyselný park Nová Polhora - okres Košice- okolie. Funkčné využitie určené Územným plánom obce Šarišské Bohdanovce: funkčné plochy - nezávadná výroba, sklady, logistika. Pozemok je ľahko dostupný s napojením na cestu III. triedy číslo 3325, ktorá spája obec Nová Polhora a obec Šarišské Bohdanovce. V dosahu sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Priemyselný park je napojený na diaľnicu D1 Košice - Prešov. Cena: 1.490.000,- EUR je konečná a zahŕňa všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Naše odporúčanie pre túto investíciu: ideálna veľkosť pozemku cca 3,5 ha na sklady a administratívu s parkovaním nákladných motorových vozidiel, ideálna poloha na podnikanie a logistiku medzi Prešovom a Košicami s vynikajúcim dopravným napojenín na D1 a okresnú cestnú sieť. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: 0905 408 305.
Nová Polhora
1 490 000 €
3-izbový byt s garážou - Košice - Juh (Železníky) - TOP lokalita
Marek Kažimír vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný, zariadený - 3-izbový byt s loggiou a garážou, ktorý sa nachádza v Košiciach, v mestskej časti Juh na Užhorodskej ulici ( Železníky). Základné údaje o byte: - 3-izbový byt, priestranná krytá loggia, špajza - komora na chodbe oproti bytu a vstavaný šatník priamo v byte. - ulica: Užhorodská, mestská časť Košice - Juh ( Železníky), - úžitková plocha celkovo: 68 m2, loggia 6 m2 - spolu: 74 m2, - poschodie: 3/10, - pôvodný stav a osobné vlastníctvo, - orientácia bytu: juhozápad. Dispozičné riešenie bytu: - z chodby je vstup do kuchyne cez kúpeľňu s vaňou a cez obývaciu izbu, samostatná toaleta, samostatný vstavaný šatník, spálňa a detská izba. Popis častí ponúkaného bytu: - byt sa nachádza na 3. poschodí, - komora - špajza sa nachádza oproti bytu na chodbe, - byt je v pôvodnom stave čo umožňuje rekonštrukciu iba podľa vašich predstáv. Základné údaje o garáži: - v osobnom vlastníctve, radová zástavba, - ulica: Užhorodská, mestská časť Košice - Juh ( Železníky), - zastavaná plocha celkovo: 20 m2, - montážna jama s pivnicou pod celou garážou, - elektrická energia. Byt a garáž sú ihneď voľné k prevzatiu a predávajú sa po dohode komplet s interiérovým zariadením a elektrickými spotrebičmi. Možná DOHODA - ponúknite. Najväčšie výhody bývania v tejto lokalite a naše odporúčanie pre kúpu tejto nehnuteľnosti: Železníky sú známe dobrou občianskou vybavenosťou s dostatočným počtom detských ihrísk, obchodov, služieb a športovísk. V blízkosti sa nachádza základná a materská škola. Lokalita je vybavená kvalitným dopravným napojením na ďalšie časti mesta a blízke obchodné centrá CASSOVIA a NAY. V dostupnosti sú zastávky mestskej hromadnej dopravy ( autobus a električka). Predaj bytu a kúpna cena zahrňuje kompletný právny servis a poradenstvo súvisiace s kúpou či financovaním prostredníctvom hypotekárneho úveru. Dôvera a spokojnosť našich klientov je u nás na prvom mieste. Zavolajte nám a dohodnite si s nami obhliadku. Kontakt: 0905 408 305
Košice IV - Juh
195 500 €
Stavebný pozemok v exkluzívnej lokalite s neskutočným výhľadom Košice - Sever - Kavečianska cesta
Marek Kažimír vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj stavebný pozemok, ktorý sa nachádza na Kavečianskej ceste ( smer na mestskú časť Kavečany). Plocha: pozemku: 1148 m2, šírka pozemku: 14 metrov, dĺžka pozemku je 71 metrov. Podľa záväzných regulatívov územného plánu je stavebný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu s dvomi podlažiami a podkrovím v pokojnej lokalite s nádherným výhľadom na okolité lesy. Vo verejnej komunikácii sa nachádzajú komplet inžinierske siete. Lokalita sa nachádza v blízkosti mestskej časti Kavečany, ktorá je známa najväčšou ZOO, vyhliadkovou vežou, v zime upravovanými bežeckými traťami a výbornými podmienkami na turistiku. V kúpnej cene domu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad, Zmluva o úschove) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Na základe dohody vieme poskytnúť na kľúč vo vlastnom mene vybavenie stavebného povolenia a kolaudáciu rodinného domu. Rodinný dom je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám veľmi radi pomôžeme. Naše odporúčania pre bývanie v tejto lokalite: bývanie v pôvodnej lokalite, s dostupným občianskym vybavením a s možnosťou turistiky. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: 0905 408 305.
Košice I - Sever
290 000 €
Pozemok na parkovanie a rekreačné účely - Furča
Pozemok v záhradkárskej lokalite na bezpečné parkovanie a rekreáciu s exkluzívnym výhľadom na Košice. Marek Kažimír a ADVOCAT REAL, s.r.o. vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok na výstavbu garáži - parkovanie alebo na rekreáciu a záhradkárčenie v mestskej časti Košice - Dargovských hrdinov pod Dvorkinovou ulicou. Na pozemku sa nachádza elektrický rozvádzač - umožní nabíjanie elektromobilov v zóne s bytovými domami, vlastná studňa. Pozemok je v tvare trojuholníka s rozmermi: 30 metrov - šírka, ľavá strana 24 metrov a pravá 18 metrov. Výmera je: 214 m2. Cena: 59.000 €. Cena ponúkaného stavebného pozemku je vrátane všetkých poplatkov za právne služby a správne poplatky súvisiace s prevodom vlastníckeho práva. Platba je možná v hotovosti alebo cez hypotekárny úver, ktorý vám pomôžeme získať za výhodných podmienok. V prípade akýchkoľvek otázok a vášho záujmu o obhliadku som k dispozícií na mobilnom čísle: 0905 408 305.
Košice III - Dargovských Hrdinov
59 000 €
Investičné pozemky pre občiansku vybavenosť a logistiku - Krásna
Marek Kažimír vám exkluzívne ponúka na predaj investičné pozemky, v územnom pláne mestskej časti Krásna je navrhovaná funkcia - občianska vybavenosť a logistika. Cena je 20,70,- EUR/m2 a 31,- EUR/m2. Pozemky sa nachádzajú v blízkosti budúcej rýchlostnej komunikácie a juhovýchodného obchvatu Košice - R2. K ponúkaným pozemkom existuje prístupová poľná komunikácia, ktorá je súčasťou predaja. Celková výmera pozemkov je 3474 m2. Ponúkané pozemky sú bez inžinierskych sietí. Pozemok pre občiansku vybavenosť sa nachádza pri usadlosti Rešov majer. Výborná príležitosť pre zhodnotenie vašich finančných prostriedkov v blízkej budúcnosti, najmä po začatí výstavby juhovýchodného obchvatu mesta Košice R2 a po rozšírení Slaneckej cesty na 2+2 pruhy. Plánovaný začiatok výstavby 2021/2022. V prípade záujmu o obhliadku alebo akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte na: 0905 408 305.
Košice IV - Krásna
dohodou