Ponúkame na predaj 2 izbový byt po čiastočnej rekoštrukcií na ulici Horská v meste Partizánske
Ponúkame na predaj veľmi pekný 3 izbový byt, ktorý sa nachádza na sídlisku Šípok, ulica Horská v Partizánskom. Nachádza sa na predposlednom poschodí v bytovom dome, ktorý bol zateplený v roku 2022. V rovnakom roku bol v dome menený aj nový výťah.  Rozloha bytu je 60 m2 a je po čiastočnej rekonštrukcii. V minulom roku boli vymenené nové plastové okná a okrem iného prešla rekonštrukciou aj kúpeľňa. Tento byt je zariadený a všetko zostáva tak ako je vidieť na foto. Ale v prípade potreby samozrejme bude vysťahovaný. K bytu patrí loggia a samozrejme pivnica. Výhodou ponuky sú okrem iného aj veľmi zaujímavé náklady na bývanie. Je ihneď voľný aj s možnosťou okamžitého nasťahovania bez akýchkoľvek potrebných úprav. Kúpu je možné financovať aj hypoterkárnym úverom. Viac info na 0948 969 676 alebo pavol.kakas@alfareality.sk
Partizánske
79 900 €
Novostavba 4 izbový poschodový rodinný dom v obci Kolačno, okres Partizánske
Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Kolačno, okr. Partizánske. Ide o poschodový 4 izbový rodinný dom, ktorý je súčasťou trojdomu s vlastným pozemkom pred domom a aj za domom. Ide o stredný dom, ktorý leží na samostatnom pozemku s rozlohou 199 m2. Samostatný pozemok pred domom je vhodný a určený hlavne na dve parkovacie miesta a pozemok za domom dotvára priestor na terasu a samostatné nádvorie s dostatočným súkromím. Vchod do zadnej časti pozemku je možný terasovými dverami z obývacej miestnosti, ale rovnako aj zvonka. Dĺžka zadného nádovoria je 11 m. Rozloha domu je 8m x 8m. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia izba s východom na terasu, veranda, wc, technická miestnosť a schodisko. Na poschodí sú 3 izby a kúpeľňa.  Dom bude odovzdaný po jeho kolaudácií v štandarde, to znamená komplet stierky, podlahy, dlažba, sanita, kúpeľne, okrem kuchynskej linky.  Viac informácii na 0948 969 676, prípadne mailom na pavol.kakas@alfareality.sk. Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás.
Kolačno
89 900 €
Rodinný dom na rovinatom pozemku v obci Veľké Uherce - okres Partizánske
Rodinný dom na rovinatom pozemku v obci Veľké Uherce - okres Partizánske Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Veľké Uherce – okres Partizánske. Dom sa nachádza v centre obce. Na dosah sú obchody, škola aj škôlka. Dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 567 m2. Diskponuje tromi izbami, chodbou, kuchyňou, špajzou, kúpeľňou s WC a technickou miestnosťou. V celom dome sú plastové okná. Kúrenie v dome je zabezpečené kotlom na plyn. Rodinný dom je dlhodobo neobývaný tak je vhodný na rekonštrukciu. Za domom sa nachádza hospodárska budova, ktorá je s domom spojená. Tým je tu možnosť dobudovania ďaľšej izby. V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. 0948 255 499 alebo alfa@alfareality.sk.
Veľké Uherce
55 000 €