svetlá na vlečku
Svetelná rampa na vlečku alebo vozík . Dĺžka svetelnej rampy je 122,5cm, šírka je 14cm. Kábel má dĺžku 12m. cena 40€ Pošlem aj na dobierku kuriérom. pozrite si aj ostatné moje inzeráty
Nová Baňa
40 €
odpružená sedačka
Predám odpružené sedadlo na malotraktor . Cena 80€ V prípade záujmu pošlem aj na dobierku .
Nová Baňa
80 €
vlečka prívesný vozík
Príves pre kosačky so sedačkou s kapacitou 225 kg. Ľahký a praktický príves. Demontovateľná zadná kapota na jednoduché nakladanie a vykladanie. Upevnenie na kosačke so sedačkou ťažným zariadením. Na prepravu zeminy, štrku, piesku, rastlín, kameňov až do 225 kg. Pneumatiky (400 x 8). Rozmery skrine 102cm x 82cm x 29cm. Zaťažiteľnosť 225 kg Celková dĺžka 1500 mm Rozsah dodávky: Rám z ocele. Podvozok. Kolesá. Návod na použitie. Celková šírka 820 mm Celková výška 700 mm Hmotnosť 37,64 kg CENA 190€
Nová Baňa
190 €
utierka na sklo
Mikrovláknová utierka na sklo CENA 2,50€ Vhodné na použitie na akýkoľvek typ skla. Pomáha odstraňovať cestnú špinu a zvyšky hmyzu. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Autokozmetika
Nová Baňa
2,50 €
Obrúsky na sklo
COYOTE Obrúsky na sklo + zrkadlo 30ks CENA 3€ Použitie na čistenie sklenených a zrkadlových plôch nielen vo vašom automobile.
Nová Baňa
3 €
oprava pneu
COYOTE Oprava pneu 500ml CENA 7€ Umožňuje okamžite opraviť defekt pneumatiky. Nepoškodzuje ventilky s kontrolou tlaku v pneumatikách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty . V prípade záujmu pošlem aj na dobierku.
Nová Baňa
7 €
špongia
Špongia , vhodná na čistenie auta. ( mikrovlákno , 22cmx12cm ) Cena 3€ Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Autokozmetika
Nová Baňa
3 €
ocean splash panáčik
Shell Little Joe Ocean Splash CENA 4€ Dizajnový osviežovač vzduchu zanechá v interiéri vozidla príjemnú vôňu. Ľahké uchytenie do ventilácie automobilu. V prípade záujmu pošlem na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
4 €
stromček BLACK ICE
Wunder-Baum osviežovač stromček CENA 1,50€ / ks . V prípade záujmu pošlem na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
1,50 €
škrabka a metlička
Škrabka na odstránenie ľadu a praktická metlička do auta . Cena 3€ Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Pošlem aj na dobierku
Nová Baňa
3 €
kefka na ventilačné mriežky
Kefka na ventilačné mriežky a detaily CENA 3€ Táto šikovná kefka s odnímateľnou handričkou je určená na detailné čistenie mriežky ventilácie vozidla a iných ťažšie udržiavateľných priestorov vo vozidle. V prípade záujmu pošlem aj na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
3 €
osviežovač čerešne
Wunder-Baum Fiber Can Cherry CENA 3,50€ Osviežovač vzduchu v originálnej plechovke. Dlhotrvajúca príjemná vôňa prevonia interiér vozidla i domácnosti. V prípade záujmu pošlem aj na dobierku. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
3,50 €
Hasiaci sprej
Prístroj hasiaci sprej 500ml CENA 10€ Univerzálny hasiaci sprej kompaktnej veľkosti, ktorý možno použiť v automobile, na motocykli, pri kempovaní, v kancelárii či v domácnosti. Tento hasiaci sprej hasí rôzne vzniknuté požiare. Má vysoko chladiaci efekt, nie je toxický a je ekologicky rozložiteľný. Možno použiť na hasenie menších požiarov. Objem 500 ml, typ hasiva AFFF, pohonná látka N2. Určené pre triedy požiaru A B C E. Nejde o hasiaci prístroj podľa EN3.
Nová Baňa
10 €
leštenka na metalické laky
COYOTE Leštenka na nové a met. laky 250 ml CENA 6€ Prípravok je vhodný na rýchle leštenie nových dobre udržiavaných autolakov. V prípade záujmu pošlem na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
6 €
tempo pasta
Tempo pasta 120g CENA 4,50€ Tempo pasta obsahuje abrazíva a tvrdé vosky. Pasta dokonale čistí, leští . Vosková pasta odstraňuje z povrchu karosérie mikrovrstvičku zvetraného laku a ďalšie nečistoty organického i anorganického pôvodu (asfalt, zvyšky hmyzu, olejové škvrny). Výrazne oživuje lesk i pôvodnú farbu karosérie. Je vhodná i na čistenie a oživenie lesku chrómu. Je určená pre všetky druhy autolakov, zvlášť vhodná je na intenzívnu starostlivosť o znečistený alebo starší lak. Má konzervačné účinky. Pasta chráni karosériu auta vysoko trvanlivým a vodovzdorným voskovým filmom. Pošlem na dobierku v prípade záujmu ma kontaktujte na telefone alebo e-mailom . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
4,50 €
Čistič okien
COYOTE Čistič okien 650ml CENA 4€ Čistí a odmasťuje okná, zrkadlá, svetlomety i smerové svetlá. Nezanecháva šmuhy, odstraňuje prach a znižuje zahmlievanie. Autokozmetika , pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
4 €
Škrabka na ľad
TP Škrabka s polstrovanou rukoväťou 30cm cena 3€ Škrabka s mäkkou polstrovanou rukoväťou, vďaka ktorej skvele padne do ruky. Penová rukoväť tiež ochráni vaše ruky pred mrazom. Škrabka je vyrobená z vysoko kvalitného plastu odolného voči nízkym teplotám. Perfektne si poradí so hrubšou vrstvou ľadu. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Tovar posielam na dobierku. Autokozmetika je vhodný darček pre muža aj pre ženu :-)
Nová Baňa
3 €
štetec detailing
Štetec 35mm CENA 8€ Štetec na detaily s jemnými bielymi štetinami, priemer 35mm. Umožňuje dokonale a bezpečne odstrániť nečistoty i z tých najmenej prístupných miest na najchúlostivejších, citlivých materiáloch a lakovaných povrchoch. Ergonomická, flexibilná a odolná gumová rukoväť, pohodlné držanie štetca pri používaní a bezpečná práca s povrchom. Vysoká hustota štetín umožňuje najúčinnejšie čistenie povrchov. V prípade záujmu pošlem aj na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
8 €
Utierka proti zahmlievaniu
COYOTE Utierka proti zahmlievaniu CENA 2€ Preventívne pôsobí proti zahmlievaniu okien a zrkadiel automobilov. Možno použiť aj v domácnosti v miestach s výskytom zvýšenej okamžitej vlhkosti (kúpeľne) Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Tovar posielam aj na dobierku . ( Autokozmetika , darček vhodný pre muža , darček vhodný pre ženu , ... )
Nová Baňa
2 €
Škrabka na ľad
Predám škrabka na ľad s rukavicou . Cena 4€ . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
4 €
kryt gule
Plastový kryt gule ťažného zariadenia CENA 1€ Chráni pred koróziou a nečistotami. Univerzálny rozmer vhodný pre všetky štandardné ťažné zariadenia. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Posielam aj na dobierku.
Nová Baňa
1 €
rozmrazovač skiel
COYOTE Rozmrazovač skiel 650 ml CENA 5€ Odstraňuje námrazu zo skiel. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
5 €
stromček čerešňa
Wunder-Baum osviežovač stromček CENA 1,50€ / ks . V prípade záujmu pošlem na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
1,50 €
leštiaca handrička
MAFRA CD Leštiaca handrička 60x40 sada 6ks CENA 18€ Súprava leštiacich utierok pre detailing automobilov. Mäkká, odolná a s vysokou absorpciou. V prípade záujmu pošlem aj na dobierku. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
18 €
Little Joe Vanilla
Shell Little Joe Vanilla CENA 4€ Dizajnový osviežovač vzduchu zanecháva v interiéri vozidla príjemnú vôňu. Ľahko sa pripevňuje k ventilácii auta. V prípade záujmu pošlem na dobierku .
Nová Baňa
4 €
sklopná gula
Predám guľa volantu sklopná . Uľahčuje vytáčanie volantu za pomoci iba jednej ruky. Možnosť sklopenia. Cena 5€ .Pošlem aj na dobierku
Nová Baňa
5 €
osviežovač tropický
Wunder-Baum Fiber Can Tropical CENA 3,50€ Osviežovač vzduchu v originálnej plechovke. Dlhotrvajúca príjemná vôňa prevonia interiér vozidla i domácnosti. V prípade záujmu pošlem aj na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
3,50 €
Stromček City Style
Wunder-Baum osviežovač stromček CENA 1,50€ / ks . V prípade záujmu pošlem na dobierku . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Autokozmetika
Nová Baňa
1,50 €
teleskopická stierka
Teleskopická stierka s rúčkou , cena 4€ Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Nová Baňa
4 €
umývacia kefa
Umývacia kefa z mikrovlákna , cena 4€ . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty . Posielam aj na dobierku. Autokozmetika
Nová Baňa
4 €
1 2