Stavebné pozemky v blízkej dostupnosti do mesta Lučenec
Neprehliadnite, výhodná ponuka pre tých ktorí uvažujú o výstavbe rodinného domu !!! Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky v blízkej dostupnosti do mesta Lučenec, v osade Hladký majer. Tieto pozemky sú vo výmere pozemok č. 1 = 597 m2, č. 2 = 596 m2 a č. 4 = 873 m2. Inžinierske siete ako voda a elektrina sú na hranici pozemku. Pozemky sú rovinaté, slnečné. K pozemkom prináleží aj podiel z prístupovej komunikácie, táto je široká 6 m. Momentálne je urobená ako štrkovitá a po dokončení výstavby všetkých domov bude prevedené položenie zámockej dlažby. Pozemky sú slnečné, rovinatý a veľmi dobre prístupné zo spoločnej príjazdovej komunikácie a po asfaltovej ceste, o ktorej údržbu sa stará Mesto Lučenec. Hladký majer sa nachádza len 500 m od okraja Lučenca a 2,5 km od centra Lučenca. Výhodou je tiché bývanie a zároveň je dobrá dostupnosť do mesta autom alebo autobusovou dopravou. Lokalita Hladký Majer pozostáva len z jednej tichej ulice, na ktorej sa nachádza asi 10 rodinných domov, čo ocenia hlavne záujemci o kľudné a tiché bývanie. Cestu k pozemku lemujú stromy, čo umocňuje príjemnú atmosféru prostredia. Ohľadom bližších informácií a obhliadky ma kontaktujte na tel. čísle . Možnosť kúpy pozemkov aj formou hypotekárneho úveru. Naši hypotekárni špecialisti vám ochotne poradia ohľadom možnosti čerpania úveru.
Lučenec
dohodou
Dvojizbový byt v centre mesta Lučenec
Ponúkame na predaj dvojizbový byt v centre mesta Lučenec. Byt je v tehlovom bytovom dome a bol v roku 2009 rekonštruovaný. Má vlastné kúrenie, murovanú kúpeľňu, dve veľké izby, komoru v byte, balkón. K bytu patria dve pivnici v suteréne bytového domu. Možnosť parkovania vo dvore za bytovým domom. V bezprostrednej blízkosti bytového domu je škôlka a pešej dostupnosti 2 min. OC Galéria, banky, potraviny a služby. V blízkosti je aj nemocnica. V prípade záujmu o kúpu bytu prostredníctvom hypotekárneho úveru, ponúkame služby nášho hypotekárneho špecialistu.
Lučenec
57 000 €
Na predaj obchodno - skladový priestor v meste Lučenec
Ponúkame na predaj objekt pre účely podnikania v Lučenci , v kú. Lučenec - mestskej časti Opatová. Objekt je oplotený so vstupnou bránou. Celková rozloha pozemku je 3130m2 , ku ktorému je dobrý prístup z cesty 1/75 ( aj pre nákladnú dopravu ) Na pozemku sa nachádzajú 3 budovy , ktoré sú zapísané na LV : - s rozlohou 521 m2 zastavanosť , jedná sa o murovanú dvojpodlažnú budovu s 4mi samostatnými vstupmi do priestorov , ktoré môžu byť využité na administratívne, resp. prevádzkovo – obchodné / podnikateľské účely. Jeden samostatný vstup slúži do skladu. - s rozlohou 207m2 zastavanosť ,je to budova s kombinovanou konštrukciou : murovaná a plechové opláštenie, priestor slúžiaci na uskladnenie, resp. aj ako technický prevádzkový priestor. - s rozlohou 260m2 zastavanosť, jedná sa o halu / plechový hangár vhodný na sklad, parkovanie, technickú prevádzku. -zvyšná voľná plocha je podľa evidencie KN ako zastavaná plocha a nádvorie, aktuálne slúži aj na parkovanie, aj na uskladnenie a ako voľná plocha. Nehnuteľnosti sú aktuálne používané na podnikateľské účely ,sú v primeranom technickom stave. Celý areál, ako aj stavebné objekty dávajú širokospektrálne možnosti využitia či už pre príležitosti v oblasti obchodu, služieb aj výroby. . Výborná logistická poloha ako aj výborné parkovacie možnosti. Preferovaný predaj je v celosti. Pre bližšie informácie a dojednania termínu obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Cena v RK.
Lučenec
dohodou
Záhrada s murovanou chatkou v chatovej osade v Lučenci
Záhradka sa nachádza v záhradkárskej osade nad mestom smer Vinica. Pozemok je svahovitý a má výmeru 384 m2. Na pozemku je postavená murovaná chatka so zastavanou plochou 24 m2. Chatka má dve nadzemné a jedno podzemné podlažie. Na prízemí je obytná miestnosť s kuchynskou linkou, toaleta a schody do podkrovnej časti, kde je vytvorený priestor na spanie. Suterén sa využíva na uskladnenie zeleniny, ovocia a náradia. Pod suterénom je vybetónovaný priestor ktorý slúži ako zásobáreň vody na zavlažovanie aj v prípade nedostatku vody z verejného zdroja. Keďže pozemok je svahovitý, je upravený do dvoch terás. Vrchná terasa je využívaná na pestovanie ovocných stromov. Spodná terasa sa využíva na pestovanie zeleniny. Na celom pozemku je vytvorený systém umelého zavlažovania. Pred chatkou je spevnený priestor s krbom, využívaný na posedenie a grilovanie.
Lučenec
59 900 €
Na prenájom nebytové priestory v Lučenci
Nebytový priestor je na prenájom v centre Lučenca na Železničnej ulici. Pozostáva z dvoch väčších miestností a malého skladu. Do prednej miestnosti o výmere cca 24 m2 je vstup priamo z ulice, prechádza sa z nej do druhej, ktorá slúžila ako sklad. Priestory sú vhodné na obchodné ako aj kancelárske účely. V prípade potreby po dohode s majiteľom sa môžu prispôsobiť požiadavkám nového nájomníka. Výhodou priestorov je umiestnenie na prízemí a veľký pohyb ľudí v tejto lokalite. Cena za prenájom je 500.- € plus energie vo výške cca 200.- €. Vykurovanie je elektrické podlahové. V prípade záujmu ma kontaktujte na uvedenom čísle. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Lučenec
500 €/mes.
3,5 izbový byt v úplnom centre mesta Lučenec
Neprehliadnite ponuku tohto 3,5 -izbového bytu ktorý sa nachádza v úplnom centre mesta. Pozostáva z troch nepriechodných izieb, pol izby slúžiacej ako šatník, kuchyne, kúpeľne s WC a pivnice. Byt bol rekonštruovaný, v rámci rekonštrukcie bolo vymurované jadro, vymenené okná za plastové, položená plávacia podlaha a keramická dlažba a ďalšie úpravy. Má výmeru 79,9 m2, jeden balkón a jednu loggiu. Je svetlý a slnečný. Kúpou je okamžite voľný, je bez tiarch. Možnosť hypotekárneho úveru, s jeho vybavením vám pomôžu naši hypotekárni špecialisti. Pre podrobnejšie informácie a obhliadku ma kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle.
Lučenec
95 000 €
Predaj trojizbového slnečného bytu v centre Fiľakova
Neprehliadnite ponuku trojizbového bytu v centre mesta Fiľakovo s dvomi balkónmi a s celkovou rozlohou 75,4 m2. Byt sa nachádza na 6- om poschodí v zrekonštruovanom, zateplenom bytovom dome s možnosťou verejného parkovania . Byt je po kompletnej prerábke ,má tri izby, kuchyňu, špajzu, murovanú kúpeľňu s WC a murovanú pivnicu. Z obývačky je výstup na balkón a z detskej izby tiež. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru, súčasťou je samostatne stojaci sporák zo sklo keramickou varnou doskou a s digestorom. V obývačke je umiestnená klimatizačná jednotka zn. Samsung. Do bytu sa vstupuje cez bezpečnostné dvere zn. Hi Sec. V izbách sú plávajúce podlahy, v kuchyni , v predizbe a v kúpeľni je keramická dlažba. Byt je slnečný, má krásny výhľad na Fiľakovský hrad, orientácia je na tri svetové strany. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, slušný vchod. V blízkom okolí sa nachádzajú potraviny, škôlka, škola, reštaurácia, autobusová zastávka , vlaková stanica a iná občianska vybavenosť. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok a v prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, ponúkame bezplatné služby nášho hypotekárneho špecialistu. Pre bližšie informácie a dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kontaktovať na m.t.č. : 0907 859 664.
Fiľakovo
0 €
Neprehliadnite, znížená cena!!! Novostavba bungalovu v Lučenci
Ponúkam na predaj novostavbu bungalovu stojaceho na pozemku o výmere 1000 m2. Jedná sa o trojizbový drevodom, ktorý má úžitkovú plochu 90 m2. Pozostáva troch nepriechodných izieb, kuchyne, jedálne, špajzy, kúpeľne, WC, zádveria a chodby z ktorej sa vstupuje do všetkých miestností. Z obývacej izby a jedálne je východ na terasu. Vykurovanie je elektrické podlahové, v obývacej izbe je krb s prieduchmi. Podlahy sú keramické a plávajúce. V kúpeľni a WC je keramický obklad. Dvere sú s obložkovými zárubňami, okná plastové Stropy sú sádrokartónové s bodovými svetlami. Dvere sú bezpečnostné, v dome je rekuperácia a príprava na videovrátnik a kamerový systém. Bungalov je zateplený 150 mm polystyrénom, krytina na streche je Bramac. Z chodby je výlez do podstrešného priestoru ktorý je v strede pochôdzny. Bungalov je napojený na inžinierske siete ako elektrina a voda. Odpad je riešný septikom a je predpoklad že do 2 rokov sa dobuduje v tejto lokalite mestská kanalizácia. Bungalov sa nachádza v uzavretom areáli a na predaj sú ďalšie dve novostavby bungalovov. V prípade záujmu o podrobnejšie informácie a obhliadku ma kontaktujte na uvedenom čísle. Naše finančné poradkyne vám poradia a pomôžu pri získaní výhodného hypotekárneho úveru.
Lučenec
225 000 €
REZERVOVANÉ !!Predaj priestranného rodinného domu k nasťahovaniu
Ponúkame na predaj priestranný, veľmi pekný, zachovalý rodinný dom v meste Fiľakovo. Rodinný dom je postavený z tehál, je dvojpodlažný a polo podpivničený veľmi raritným riešením podpivničenia ( bonus obhliadky ). Podlažia v dome sú tzv. posunuté pol podlažia. v prízemnej časti domu ( na úrovni terénu ) sa nachádza garáž pre 1 auto , kuchyňa s predelenou časťou , kúpeľňou ( vaňa, sprcha, toaleta ). Cez predsieň je vstup do pivnice a cez schodisko na 1 posunuté podlažie, kde je veľmi svetlá, priestranná otvorená obývacia hala s krbom a s kuchyňou. Z kuchyne je výstup na terasu, resp. na dvor. Krásnu atmosféru otvorenej haly dotvára aj galéria . Ďalšie podlažie je tzv. oddychová zóna , kde sú 3 izby , samostatná kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. V pivnici sú priestory : kotolňa , špajza, priestory na odkladania, priestor pre domáceho kutila , priestor : tzv. bonus obhliadky. Dom je napojený na všetky inžinierske siete : elektrika, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Kúrenie v dome je riešené : na plyn + krb + podlahové kúrenie ( viac zónové ). Ohrev teplej vody je na bojler. Podlahy sú na prízemí a v pivnici : keramická dlažba , na 1. podlaží : korok , na 2 podlaží : v izbách korok. Dom , resp. podlažia sú celoprepojené pekným dreveným schodiskom. Dom je ideálny pre rodiny , je v technickom stave aj k okamžitému nasťahovaniu bez nutnosti ďalšej investície. Prízemná časť domu priestorovo poskytuje možnosť aj na podnikanie. Dom je bez ťarchy a kúpou je voľný. V prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, ponúkame bezplatné služby nášho hypotekárneho špecialistu. Pre bližšie informácie a dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kontaktovať na m.t.č. : 0907 859 664. Cena nehnuteľnosti v realitnej kancelárii.
Fiľakovo
dohodou