Tehlový dvojizbový byt 67 m2 v centre mesta Zvolen
Exkluzívne 2 izbový byt v blízkosti centra mesta Zvolen, Kubányho ulica. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí v štvorpodlažnom tehlovom bytovom dome. Výmera bytu je 54 m2. Prináležia k nemu dve pivnice o spoločnej výmere 12 m2. Orientácia bytu je severojuh. Dispozícia bytu : vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, oddelené WC, kúpeľňa, kumbál. V izbách sú zachovalé drevené parkety v dobrom stave s možnosťou prebrúsenia a nalakovania, kuchyňa a chodba linoleum, okná plastové. Byt je vo veľmi dobrom stave, čistý a udržiavaný, pre náročných pripravený na rekonštrukciu s rôznymi alternatívami prestavby. Bytový dom prešiel rekonštrukciou akou je kompletné zateplenie a nová strecha. Byt sa nachádza v blízkom centre mesta Zvolen s výbornou dostupnosťou kamkoľvek potrebujete, základná škola, materská škola, MHD, SC Európa, Námestie SNP, nemocnica, Mestský úrad , atď. Veľkou výhodou je uzatvorený pozemok okolo bytového domu, ktorý vytvára bezpečné miesto pre rodiny s deťmi, nehovoriac o bezproblémovom vnútornom parkovaní motorových vozidiel. Náklady na bývanie sú vo výške 140 EUR + energie. Byt je bez tiarch, voľný ihneď. Kúpna cena 135.000 EUR. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Zvolen
135 000 €
Pozemok na predaj, 13 237 m2 Slatinské Lazy, okres Detva
[b]Exkluzívne [/b] ponúkame na predaj [b] lukratívny pozemok o výmere 13 237 m2 v obci Slatinské Lazy, okres Detva.[/b] Pozemok podľa vyjadrenia obce je vhodný [b]na bývanie, alebo rekreačné účely. [/b] Nachádza sa v krásnom tichom prostredí s výbornou prístupovou cestou po hlavnom ťahu Bratislava, Nitra, Zvolen. Možnosť napojenia na inžinierske siete v blízkosti pozemku. Prístup na pozemok je z miestnej komunikácie, ktorá je počas zimných mesiacov udržiavaná a čistená. Obec Slatinské Lazy je v poslednej dobe vyhľadávaná zahraničnými dovolenkármi, pre jej nedotknutosť a panenskú prírodu. Neďaleko sa nachádza Vígľašský zámok, Masarykov dvor, minerálne pramene, lyžiarsky vlek... Obec si až do dnešných dní zachovala laznícky charakter, má bohaté ľudové a folklórne tradície. Pozemok je zvlášť vhodný pre podnikateľské aktivity, prípadne ako investícia. V prípade záujmu je možnosť rozdelenia pozemku. [b]Kúpna cena 20,- eur/m2. [/b] Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle +421905985807, mail: laurova@akmkapital.sk.
Slatinské Lazy
264 740 €
Exkluzívna záhrada Zlatý potok na predaj !
Exkluzívna záhrada na predaj ! Ak hľadáte útulný únik do prírody, táto záhrada o rozlohe 389 m2 je presne to, čo potrebujete! Nachádza sa v malebnom prostredí uprostred zelených lúk a stromov, poskytujúc vám pokoj a súkromie vzdialené od ruchu mesta. Táto čarovná záhrada sa nachádza v záhradkárskej časti na Zlatom Potoku. Svojím exteriérom pritiahne vašu pozornosť a pri vstupe vás uvíta útulný interiér so všetkým, čo potrebujete na relaxáciu a oddych. Malý krb vám poskytne útulnú atmosféru počas chladných večerov. Vonkajšie posedenie je ideálnym miestom na slnečné popoludnia či romantické večerné večere pod hviezdami. Táto chatka je tiež skvelou investíciou pre milovníkov záhradníctva a outdoorových aktivít. Môžete si vytvoriť vlastný raj s kvetmi, zeleninou alebo bylinami v jej okolí a stráviť čas pestovaním a starostlivosťou o svoj záhradný raj. Záhradná chatka má obývaciu miestnosť a menšiu spálňu. V pivničnej časti je kuchyňa a 2 menšie sklady. Na pozemku sa nachádza studňa, elektrina je zabezpečená fotovoltikou. Pozemok je celý oplotený a umožňuje 2 vstupy. Pre viac informácií a osobnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Kontaktujte nás info@akmkapital.sk alebo 0908 930 525. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: info@akmkapital.sk. Tel. č. +421 908 930 525
Zvolen
39 900 €
REZERVOVANÝ Rodinný dom na predaj, Lukové pri Zvolene
[b]Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Lukové pri Zvolene.[/b] Rodinný dom bol postavený v roku 1963 a nachádza sa na pozemku so zastavanou plochou 247 m2. K domu patrí aj záhrada o výmere 209 m2. Dom vzhľadom na svoj vek je v dobrom technickom stave, nie je vlhký, avšak pre dodržanie vyššieho štandardu bývania vyžaduje rozsiahlejšiu rekonštrukciu. Rodinný dom je postavený z tehál, má betónové základy a je podpivničený. V pivničných priestoroch sa nachádza technická miestnosť s pecou, prostredníctvom ktorej je zabezpečené vykurovanie celého domu radiátormi, malý sklad na uloženie paliva a letná kuchynka. Na poschodí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, špajza, obývačka, spálňa, dlhá chodba, kúpeľňa s WC. Z chodby sa vychádza na podkrovie a do pivničných priestorov. Pred 10 rokmi bola zrekonštruovaná strecha – nová krytina škridla, odkvapové rúry a vymenené okná za plastové v časti bývania. Podkrovie je možné prerobiť na kvalitné bývanie. RD je potrebné napojiť na verejný vodovod, ktorý je pri pozemku (toho času sa využíva voda zo studni). Obec Lukové je ideálna pre rodiny, ktoré vyhľadávajú oddych bez ruchu mesta s možnosťou pestovania, chovu zvierat, alebo turistiku. Tento dom má veľmi dobrú polohu, cez cestu sa nachádza malé „námestíčko“ s autobusovou zastávkou. Z centra mesta Zvolen dojazd autom je cca 10 min.. Dom je v štádiu postupného vypratávania, preto fotto z interiéru nezverejňujeme. Kúpna cena je 119 000 Eur s možnosťou dohody. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
119 000 €
2 izbový byt s balkónom na predaj, DARINKA, Zvolen
Exkluzívne ponúkame na predaj 2 izbový byt s balkónom v bytovom komplexe „DARINKA“ na Lieskovskej ceste, časť Zlatý Potok. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2018. Rozloha bytu je 49,5 m2, nachádza sa na 7/7 poschodí panelového domu s výťahom. Slnečný a teplý byt bol kupovaný ako holobyt, zariadený bol nábytkom s použitím kvalitných materiálov. Dispozícia bytu : • Kuchyňa (kuchynská linka robená na mieru so zabudovanými el. spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, el. rúra, mikrovlnka, kuchynský stôl so stoličkami). • Obývačka (sedacia súprava robená na mieru, obývacia zostava, zabudovaná klíma). • Spálňa (vstavaná skriňa, manželská posteľ, pracovný stolík). • Obdĺžniková chodba (šatníková zostava). • Kúpeľňa s WC (masážna vaňa, kúpeľňový nábytok). Byt sa predáva kompletne zariadený a je súčasťou ceny bytu. K bytu patrí pivnica o výmere 2,10 m2. Mesačné náklady bez energií predstavujú 115 Eur. Tento byt ponúka moderné bývanie v prostredí s vynikajúcou občianskou vybavenosťou a všetkými výhodami, ktoré bývanie v okresnom meste Zvolen prináša. V okolí bytu je LIDL, obchodné centrum (DM drogéria, Pepco, Super ZOO), park s detským ihriskom, základná i materská škola, čerpacia stanica SHELL, železničná stanica, autoservisy, reštaurácia, zubný lekár, veterinárna klinika.... Kúpna cena za byt 129.000, - Eur. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
124 000 €
Dom na podnikanie 244 m 2 Zvolen - Zvolenská Slatina prenájom
Dom vhodný pre firmu o rozlohe 244 m2. Pred domom je asfaltová plocha 660 m2. Tento dom je vhodný vyložene na podnikanie ale aj ubytovanie Zvolen - Zvolenská Slatina. Dom sa nachádza len 5 km od mesta Zvolen. Dom má 5 izieb. Kúpeľňa a WC sú v pôvodnom stave. V dome je dostatočná kapacita elektriky, hlavný istič má hodnotu 3 x 63 A. Plynová prípojka sa nachádza za plotom, je možné pripojiť . V prednej časti domu sú 2 veľké miestnosti , chodba a sociálne zariadenie o rozlohe 104m2. V ďalšej časti domu sú 3 izby s kúpeľňou o rozlohe 140 m2. Táto časť domu má podlahové kúrenie. Priestory je vhodné upraviť, keďže sa jedná o staršiu rekonštrukciu. V zadnej časti dvora sú 2 haly ktoré sú už prenajaté. Ak máte záujem o obhliadku alebo máte ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať na t.č. 0905 285 610. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Zvolenská Slatina
990 €/mes.
Panský dom 1757 m2 Sebechleby
Hľadáte výnimočnú príležitosť na investíciu? Máme pre vás ponuku, ktorá vás nadchne! Predávame historickú budovu v krásnej obci Sebechleby, ktorá sa dá prerobiť na bytový dom. Tiež je vhodná na kancelárie, hotel alebo penzión. Budova je situovaná v centre obce, ktorá je známa svojou pamiatkovou rezerváciou ľudovej architektúry Stará Hora a pestovaním hrozna. Budova má 2 podlažia. Táto staršia budova predstavuje vzácnu príležitosť pre všetkých, ktorí majú vášeň pre rozvoj a inovácie. Buďte súčasťou premeny tejto historickej budovy. Nezmeškajte túto jedinečnú šancu a kontaktujte nás ešte dnes. Cena je 198 000 EUR, dohoda na cene možná. Viac fotografií nájdete na našej stránke. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Sebechleby
198 000 €
Rodinný dom DVOJGENERAČNÝ Zvolen Zvolenská Slatina 953 m2 na predaj
Rodinný dom ( 2 bytové jednotky) je po veľkej rekonštrukcií. Tento dom je vhodný pre viac početnú rodinu, dvojgeneračné bývanie, alebo aj na podnikanie. Pozemok má rozlohu 953 m2. Vrchné podlažie je novovybudované podkrovie so strechou BRAMAC. Vrchný byt má obytnú plochu 102 m2 v ktorom je veľká obývacia miestnosť s kuchyňou a balkónom. Tento byt má 3 izby a výstup na veľkú terasu, kúpeľňu s vaňou a so strešným oknom, samostatné WC, špajza, kuchyňa s balkónom. V izbách sú drevené parkety. V kuchyni a obývačke je laminátová podlaha, v ďalších priestoroch je dlažba. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi. Prízemie o výmere 100 m2 obrovskú obývačku spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom. Ďalej jedna izba , kúpeľňa a samostatné WC. Nachádza sa tam nový krb, ktorý vykuruje aj byt na poschodí. Pretože sú urobené prieduchy. Obrovská obývacia izba spojená s kuchyňa a. Vykurovanie prízemia je zabezpečené podlahovým kúrením. Prízemie je pripravené v stave tesne pred dokončením. Materiál na dokončenie je k dispozícií. Suterén – dom je čiastočne podpivničený a suchý, momentálne je suterén využívaný ako skladové priestory. Možnosť využitia ako hobby miestnosť a práčovňa. Je tam zavedený prívod teplej aj studenej vody. Vykuruje sa radiátormi. V suteréne sú aj dve malé pivnice na uskladnenie ovocia a zeleniny. V celom dome sú plastové okná aj so sieťkami proti hmyzu. Fasáda rodinného domu bola robená v roku 2018. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 953 m2 z toho zastavaná plocha je 442 m2. Kúrenie v celom dome je zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku pri dome je garáž na ktorej je postavený letný domček. Vedľa garáže je studňa s čistou vodou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Sofistikovane a veľmi dobre premyslene je možnosť prepájať vodu zo studne (ktorá je čistá) s vodou s vodovodu. Dá sa prepojiť aj tak, že voda zo studne ide do WC a kúpeľne a ostaté je napojené na vodovod. Obec Zvolenská Slatina ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do Zvolena - vlaková zastávka 5 min od domu a autobusová 10 min. Nájdete tu školu, škôlku, poštu, lekára (pre deti aj dospelých, ženská ambulancia), lekáreň, potraviny. Dom sa predáva čiastočne zariadený . Cena nehnuteľnosti je 233.000,- EUR. Pre viac informácií kliknite na: https https: //www.akmkapital.sk/rodinny-dom-zvolen-zvolenska-slatina-953-m2-780625 Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Zvolen
233 000 €
Kancelárske priestory 3x25 m2 cena vrátane energií Zvolen na PRENÁJOM
Ponúkame na prenájom tri kancelárie , každá o výmere 25 m2. Ku kanceláriám prináleží samostatná kuchynka, spoločný priestor a sociálne zariadenie, ktoré je v cene nájmu. Spolu na prenájom 120 m2. Budova sa nachádza pod Zvolenským zámkom, oproti D-nábytku, pri hlavnej ceste Zvolen - Lučenec. Budova je murovaná, klimatizovaným, do prenajímaných priestorov je samostatný vchod. Jedná kancelária je samostatná, ostatné dve sú priechodné. Ku kanceláriám prináleží samostatná kuchynka, spoločný priestor a sociálne zariadenie, ktoré je v cene nájmu. Celková prenajímaná plocha je 120 m2. Nájom za jednu kanceláriu vrátane energií je 283,- eur. Celková cena za komplet je 850 eur/mesiac. V cene je zabezpečené upratovanie raz do týždňa . Priestory sú napojené na strážnu službu. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
283 €/mes.
VYNIKAJÚCA CENA 3 izbový byt 61 m2 Zvolen- širšie centrum
VYNIKAJÚCA CENA zníženie o 16.000 EUR Exkluzívne 3 izbový byt 61 m2 na predaj, širšie centrum Zvolen s BEZBARIÉROVÝM vstupom do bytového domu. Byt pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, detskej izby, kúpeľne s WC. Byt je orientovaný na juhovýchod a nachádza sa na prízemí, čím je [b]umožnení bezbariérový prístup[/b]. Prešiel kompletnou rekonštrukciou - platové okná, murované jadro, zachovalé parkety v izbách. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Tento 3 izbový byt sa predáva čiastočne zariadený. Bytový dom je zateplený a má novú strechu. Okolie je pekné, udržiavané, so slušnými susedmi. Byt je v peknom stave s možnosťou okamžitého bývania. Vďaka blízkosti univerzity je vhodný ako investícia na prenájom študentom. V blízkosti je LIDL, autobusová a vlaková stanica. Od bytu sú na pešo do 5 minút. Vzdialenosť do centra mesta na pešo je 10 min. Kúpna cena tohto pekného 3 izbového bytu je 94.900,- EUR. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Zvolen
94 900 €
Stavebný pozemok 747 m2 Zvolen obec Hronská Dúbrava
POSLEDNÉ TRI POZEMKY Stavebný pozemok Hronská Dúbrava len 6 minút od mesta Zvolen. V ponuke máme tri parcely o výmerách 699 m2, 714 m2 a 747 m2. Stavebné pozemky sú rovinaté. V ich okolí je krásna príroda, čistý vzduch a v blízkosti tečie potôčik. Obecný úrad Hronská Dúbrava výstavbu rodinných domov povolil. Inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku. Vjazd je široký 11m. Poskytuje dostatok priestoru pri výstavbe rodinných domov. Táto lokalita vám zabezpečí tiché a príjemné bývanie. Kúpna cena je 84 EUR/m2. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Hronská Dúbrava
75 600 €
Rodinný dom Zvolen Podzámčok 692 m2 na predaj
Rodinný dom Zvolen Podzámčok na predaj. Tento krásny romantický rodinný dom sa nachádza v malebnej obci Podzámčok 9 km od mesta Zvolen. Rodinný dom má pozemok o rozlohe 692 m2 s výbornou juhozápadnou orientáciou. Rodinný dom s jedinečnou architektúrou prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na prízemí o rozlohe cca 100 m2 je priestranná kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a obývacia izba. V podkroví sa nachádza spálňa a detská izba s rovnakou výmerou cca 100 m2. Noví majitelia majú možnosť zväčšiť obytnú plochu tohto rodinného domu o ďalšie 2 izby. Tu je predpoklad 2 izieb spolu o veľkosti cca 60 m2. Tieto sa po úprave budú nachádzať v podkroví, v ďalšej časti domu. Spolu obytná plocha je teraz momentálne cca 200 m2. Keď prirátame potenciálne ďalšie spomínané dve izby, bude obytná plocha tohto domu cca až 260m2. Vzhľadom na predajnú cenu, keď pripočítame aj pozemok. Predajná cena tejto nehnuteľnosti je veľmi zaujímavá. Hlavne keď si nový majiteľ prepočíta cenu na m2. Jednak obytnej plochy a samozrejme aj pozemku. Rekonštrukcia tohto domu bola vykonaná so zmyslom pre zachovanie jeho pôvodného šarmu. Kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2023 a zahŕňa strechu, vodu, elektrinu, pred príprava na krb, stierky, podlahy, obklady, atď. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom. Odpad riešený vlastnou žumpou. Na hranici pozemku sa nachádza aj plyn. Pozemok okolo domu má krásnych 692 m2 a pozdĺž neho tečie potôčik. Okrem estetického zážitku vám tento dom prináša aj výbornú polohu. Nachádza sa v strede dediny, mimo hlavnej cesty v tichom a pokojnom okolí, no zároveň s rýchlym prístupom k hlavným komunikačným tepnám mesta. Vďaka krásnej zeleni ponúka dostatok súkromia z každej strany. Ak túžite po spojení histórie s moderným bývaním, tento zrekonštruovaný dom je pre vás tou správnou voľbou. Nechajte sa uniesť jeho príbehom a dajte mu nový život svojou prítomnosťou. Pre viac informácií volajte na t.č. 0905 285 610 alebo píšte na krahulec@akmkapital.sk Kúpna cena je 249.000,-€ Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj.. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. [b]V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze[/b]. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Zvolen
249 000 €
Pozemky na predaj, Môťovská priehrada, Zvolen
Ponúkame na predaj dva susediace pozemky v celkovej výmere 6 160 m2 (3 166 m2 + 2994 m2) v blízkosti Môťovskej priehrady vo Zvolene. Pozemky sú zapísané na LV ako trvalé trávne porasty. Kúpna cena dohodou. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
dohodou
PENZIÓN na predaj, Zvolen - Môťová
Ponúkame na predaj štvorpodlažný rodinný dom vo Zvolene, časť Sekier. V tejto nehnuteľnosti sa nachádzajú dva veľkometrážne 3 izbové byty a 10 izieb garsónového typu. Na prízemí na nachádza jeden trojizbový byt o výmere 120 m2. Obývačka s kozubom spojená s kuchyňou, špajza, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC a dve priestranné izby. Krb v obývačke je plne funkčný. Na druhom podlaží je ďalší trojizbový byt o výmere 100 m2. Po schodisku sa dostanete do druhého bytu o výmere 100m2. Veľká obývačka spojená s kuchyňou, kúpeľňa s rohovou vaňou, oddelené WC, detská izba a spálňa. Plávajúce podlahy, obklady v kúpeľniach a WC, plastové okná. Z obývačky a detskej izby je výstup na balkóny. Obidva byty sú vkusne zariadené a kvalitne zrekonštruované. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom (každé poschodie má samostatný kotol), alebo krbom na pevné palivo. Izby garsónového typu sa nachádzajú v spodnej časti domu so samostatným bezbariérovým vstupom. Každá izba ma výmeru 18 m2 a nachádza sa v nej kuchynský kút, kúpeľňa so sprchou a WC. V dome sa nachádza 10 izieb tohto typu, 6 je plne funkčných a 4 sú pred dokončením. Pozdĺž izieb je vytvorený veľký oddychový priestor na sedenie. Stavba je poctivo postavená s použitím vysokokvalitných materiálov, potrebné dokončiť exteriér domu. Pozemok okolo domu je ohraničený betónovým múrom. Časť pozemku okolo domu je spevnená plocha, aj s prístreškom na parkovanie pre 2 autá. Ďalšia časť pozemku je záhrada. Kúpou tejto nehnuteľnosti môžete získať príležitosť na podnikanie v oblasti sociálnych služieb. Momentálne tam sídli občianske združenie Jeseň života, ktoré ponúka ubytovanie pre aktívnych seniorov. Táto nehnuteľnosť ponúka viaceré možnosti na investovanie a následné podnikanie, či ďalej ako ubytovanie pre seniorov alebo vytvorenie penziónu. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
dohodou
Predaj pozemku 11 115 m2, Zvolen - Sarvaška
[b]Investičná príležitosť ! [/b] Exkluzívne ponúkame na predaj [b] pozemky v lukratívnej časti Zvolen -Sarvaška[/b]. Jedná sa o [b]dva pozemky[/b] vedľa seba o výmere [b]4148 m2 a 3925 m2,[/b] druh pozemku : trvalý trávny porast. Ďalšie dva vedľa stojace[b] pozemky sú o výmere 1472 m2 a 1570 m2,[/b] druh pozemku : orná pôda. Pozemky sú sa nachádzajú v blízkosti zástavby rodinných domov. Výhody : výborná a rýchla dostupnosť do mesta, tichá oblasť, zelené prostredie, možnosť športových aktivít, nádherný výhľad na mesto a okolitú krajinu. [b] Kúpna cena 70,- eur/m2. [/b] Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
778 050 €
Stavebný pozemok 2100 m2 v meste Levice na predaj
Stavebný pozemok v meste Levice na predaj. Nachádza sa v širšom centre mesta oproti vjazdu do shopping centra. Je rovinatý, slnečný o výmere cca 2100 m2. V územno plánovacej informácií od mesta Levice, ktorú máme k dispozícií, je táto parcela vhodná na plánovanú výstavbu rodinných domov. Cena je 45 EUR/m2. Viac informácií Vám poskytneme v našej RK. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Levice
dohodou
Stavebný pozemok 1.627 m2 v obci Klokoč
Máme pre Vás jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom stavebného pozemku s nádherným výhľadom medzi mestom Zvolen a Detva v obci Klokoč. Cena pozemku je 44,-€ / 1 m2. Tento pozemok je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj a krásu prírody. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce. Táto lokalita je obľúbená pre svoju blízkosť k prírode a zároveň pohodlný prístup k všetkým potrebným službám a vybaveniu. Pozemok má výmeru 1.627 m2. Jeho rozmery sú 60m x 27m. Na pozemku sa nachádza vodovodná, elektrická prípojka a aj optický internet. Veľkosť pozemku ponúka rôzne možnosti využitia. Môžete si na ňom postaviť dom s terasou, odkiaľ si budete môcť vychutnávať krásne výhľady. Pozemok je tiež ideálnym miestom pre záhradníkov a milovníkov prírody, ktorí si tu môžu vytvoriť svoj zelený raj. Obec Klokoč je dobre spojená s okolitými mestami a obcami – mesto Zvolen s pripojením na diaľnicu je vzdialené 21 km, Detva 17 km. Do oboch miest sa dostanete do 15 min. - rýchlo a pohodlne. Okolie ponúka množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré vás zavedú do krásnej prírody. Pre viac informácií a na obhliadku nás neváhajte kontaktovať na 0908 930 525 alebo info@akmkapital.sk. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Klokoč
71 588 €
Výrobné/skladové priestory na prenájom Budča - Zvolen
Ponúkame na prenájom dva výrobné/skladové priestory pri obci Budča v uzavretom areáli. Prvá hala je murovaná o výmere 637,5 m2 (75 m x 8,5 m x 2,5 m) s prístavbou o rozmere 20 m x 5 m x 4 m. Súčasťou haly je miestnosť s krbom, kuchynkou a šatňou. Na druhej strane haly je ďalšia miestnosť využívaná ako kancelária. V hale je zavedená elektrika 230/400 V, kamery. Nehnuteľnosť bola využívaná na drevársku výrobu. Mesačný prenájom 700,- Eur + DPH/mesiac + energie. Druhá hala je tak isto murovaná, výmera 637,5 m2 (75 m x 8,5m x 2,5m), zavedená elektrina 230/400 V. Súčasťou budovy je dielňa o rozmere 10 m x 8,5 m. V sklade je trezorová miestnosť na vybavenie dielne. Mesačný nájom 900,- Eur + DPH/mesiac + energie. Okolo hál sú k dispozícií spevnené plochy o výmere cca 4 tis. m2, výborná manipulácia s nákladnými autami. Haly sú situované v dobrom prostredí, spojenie na diaľnicu (privádzač na R1) cca 500 m, pripojenie autobusovej zastávky cca 800 m. Haly je možné prenajímať buď jednotlivo, alebo v celku. Cena mesačného nájmu za obidve haly je 1 200,- Eur + DPH + energie. V prípade záujmu je aj možnosť odpredaja tejto nehnuteľnosti. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Budča
700 €/mes.
REZERVOVANÝ Veľký 3 izbový byt 91 m2 Zvolen - Bukovinka na predaj
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA Ponúkame na predaj priestranný 3 izbový byt vo Zvolene, sídlisko Bukovinka. Byt má rozlohu 91 m2 a nachádza na prízemí bytového domu s výťahom. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný (zateplenie, zrekonštruovaná strecha, spoločné priestory, zväčšený a uzatvorený balkón, nové rozvody...) Pýchou bytu je veľký zasklený balkón a dve priestranné pivnice. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou : plastové okná, podlahy, stierky, keramická dlažba v chodbe, nové vchodové dvere. V chodbe a jednej izbe sa nachádzajú dve vstavané skrine. Všetky izby sú nepriechodné. Prístup do bytového domu je bezbariérový. Pred aj za domom je bezproblémové parkovanie. Za bytovým domom sa nachádza ihrisko pre deti. Mesačné náklady na bývanie sú 160 Eur. V okolí je kompletná občianska vybavenosť škola, škôlka, pošta, obchody, zástavka MHD. Toto bývanie ponúka viacero možností pobytu v prírode. Aktuálna cena po znížení je 119.900,- Eur. Jednoznačne odporúčam túto nehnuteľnosť vidieť. Majiteľ akceptuje aj výmenu za 2 izbový byt plus doplatok. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
119 900 €
Tichý 3 izbový byt s krásnym výhľadom Bratislava Ružinov
3 izbový byt 67 m2 na ulici Haburská 91/8 v časti Ružinov Bratislava na predaj. Nachádza sa v panelovom bytovom dome obklopenom zeleňou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je situovaný na 6/7 poschodí na západnú stranu. Byt má balkón s vysúvateľnou markízou a pekným výhľadom na okolitú zeleň a centrum mesta. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, kúpeľne, samostatného WC a detskej izby. Jadro bytu je murované, menené vodovodné stupačky. V byte je položená plávajúca podlaha, v obývacej izbe a detskej izbe sú položené koberce a pod nimi sú parkety. Bytový dom je zateplený, výťah bol menený pred 5 rokmi a taktiež vstupné dvere. Vchod bol zrekonštruovaný minulý rok. V celom dome bola vymenená elektroinštalácia. V okolí je plná občianska vybavenosť ako školy, škôlky, obchody, trhovisko (Yeme/Fresh market), MHD, nemocnica, klientske centrum. K bytu prináleží veľká pivnica. Lokalita tohto bytu ponúka kľudné a tiché prostredie pre Vaše bývanie. Náklady na bývanie pre štyri osoby sú 185 € + elektrina 36,- EUR + plyn 4,- EUR. Veľkou výhodou je možnosť kúpiť k bytu garáž, ktorá sa nachádza blízko bytového domu. Nová kúpna cena bytu je 229.500,- EUR. Kontakt na majiteľa bytu : 0948 269 917 Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: krahulec@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 285 610.
Bratislava II - Ružinov
229 500 €
Pozemok na predaj, 3275 m2, Zvolenská Slatina
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok v extraviláne obci Zvolenská Slatina, cca 15 minút od mesta Zvolen. Pozemok má výmeru 3275 m2, vedený ako orná pôda. Pozemok je rovinatý a nachádza sa vedľa štátnej cesty. Kúpna cena 10 eur/m2. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolenská Slatina
32 750 €
Priestranný 2 izbový byt 63 m2 v centre mesta Zvolen
Na predaj priestranný 2-izbový byt v pôvodnom stave nachádzajúci sa v srdci historického mesta Zvolen. Táto nehnuteľnosť predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom priestore a možnosti vytvoriť si svoj vlastný štýl bývania. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v blízkosti hlavných nákupných zón, reštaurácií a kultúrnych zariadení. Vďaka výhodnej polohe si môžete vychutnávať všetky výhody života v centre mesta, zatiaľ čo zároveň vychutnávate kľud a súkromie. Byt má úžitkovú plochu, ktorá poskytuje dostatok priestoru. Svetlá a priestranná obývacia izba vám ponúka možnosť vytvoriť si pohodlné miesto na relaxáciu a stretnutia s priateľmi. Samostatná spálňa poskytuje dostatočný priestor pre vaše súkromie a oddych. V kuchyni a kúpeľni nájdete pôvodné prvky, ktoré vytvárajú autentickú atmosféru tohto bytu. Vďaka pôvodnému stavu máte možnosť vytvoriť si vlastný dizajn a prispôsobiť si priestor podľa svojich predstáv a potrieb. Okrem toho je byt vybavený dostatočným úložným priestorom, ktorý vám umožňuje udržiavať veci organizované a ukladané. Ak hľadáte investíciu do nehnuteľností alebo vlastný domov v centre Zvolena, tento 2-izbový byt je pre vás ideálnou voľbou. Využite túto jedinečnú príležitosť a príďte si pozrieť tento byt, ktorý ponúka množstvo potenciálu a výhod centrálnej polohy. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tohto historického mesta a zažite pohodlné bývanie vo vlastnom štýle. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: info@akmkapital.sk. Tel. č. +421 908 930 525.
Zvolen
124 900 €
Stavebný pozemok 11 600 m2 na predaj, Zvolen
Investičná príležitosť ! Exkluzívne ponúkame na predaj rozľahlý pozemok (tzv. Čierne zeme) o celkovej výmere 11 600 m2 v zastavanom území [b]mesta Zvolen. Pozemok sa nachádza za známou Rezidenciou HRON. V územnom pláne mesta Zvolen je určený na IBV. Inžinierske siete v dosahu. Kúpna cena 110 eur/m2. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
1 276 000 €
Pozemok na predaj 26 846 m2, priemyselná zóna, Zvolen - Môťová
Výnimočná [b] investičná príležitosť v priemyselnej zóne vo Zvolene – časť Môťová ![/b] Ponúkame na predaj [b]pozemok o výmere 9804 m2,[/b] druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie, [b] pozemok o výmere 6980 m2,[/b] druh pozemku : zastavaná plocha a nádvorie, [b]pozemok o výmere 10062 m2[/b], druh pozemku : zastavaná plocha a nádvorie. Pozemky sa nachádzajú vedľa štátnej cesty Zvolen – Lučenec (oproti spoločnosti KRONOSPAN). Táto lokalita sa nachádza v srdci stredného Slovenska a ponúka výhodné podmienky pre rozvoj podnikania a investícií. [b]Pozemky sú vhodné pre výstavbu priemyselných objektov, skladovacích priestorov alebo logistických centier. Majú strategickú polohu a sú dobre dostupné z hlavných ciest a diaľnic, [/b]čo umožňuje plynulý prevoz tovarov a surovín. Okrem výhodnej polohy je priemyselná zóna vo Zvolene vybavená všetkými potrebnými infraštruktúrami a pripojeniami. Sú tu k dispozícii elektrina, voda a telekomunikačné služby. Zvolen je významné mesto so silnou priemyselnou základňou a skvelým podnikateľským prostredím. Sú tu dostupné kvalifikované pracovné sily a vzdelávacie inštitúcie, ktoré môžu poskytnúť odbornú podporu vášmu podnikaniu. Investícia do pozemku v priemyselnej zóne vo Zvolene je dlhodobým a stabilným riešením, ktoré vám umožní rozšíriť váš podnik alebo založiť nový projekt. Budete mať príležitosť využiť všetky výhody tejto dynamicky sa rozvíjajúcej oblasti. [b]Kúpna cena dohodou. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
1 557 068 €
Pozemok na predaj, 4993 m2, Látky - Nový svet
Exkluzívne ponúkame [b] na predaj pozemok v malebnom prostredí obci Látky, časť Nový svet. [/b]Pozemok má [b]výmeru 4993 m2[/b]. Prístup na pozemok je po vysporiadanej ceste. Pripojenie na elektriku je cca 180 m, voda musí byť riešená vlastnou studňou. Navrhovaná stavba sa bude nachádzať v ochrannom pásme III. stupňa vodárenskej nádrží Málinec, na ktorú bolo udelené súhlasné stanovisko Slovenského vodárenského podniku. Pozemok je určený [b]na výstavbu rekreačnej chaty[/b]. Obec je známa lyžiarskymi vlekmi, bežeckými traťami, cykloturistickými trasami a pre milovníkov zvieratiek sú k dispozícií miestne ranče s možnosťou jazdenia na koňoch. Z pozemku je krásny panoramatický výhľad na okolitú prírodu. [b] IS: [/b] el. prípojka v dosahu, voda potrebné vŕtať studňu. [b]Kúpna cena 9,80 eur/m2 s možnosťou dohody.[/b] Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Látky
48 931,40 €
Pozemky na predaj, Zvolen - Môťová
Ponúkame na predaj pozemky rôzneho druhu v k.ú. Môťová (okolie Môťovskej priehrady, Lučeneckej cesty ....). Štruktúru jednotlivých pozemkov a cenové relácie nájdete v realitnej kancelárii. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
dohodou
Prenájom kancelárskych priestorov, Hronská ulica, Zvolen
Prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove v okrajovej časti mesta (Hronská ulica), vo Zvolene. V ponuke sú klimatizované kancelárske priestory o výmere 38,4 m2. Cena prenájmu za kancelárie je a NaN,00 €/m2/mesiac bez DPH vrátane energií a služby (klimatizácia, voda, kúrenie, strážna služba, upratovanie – spoločných priestorov, denné vysypanie smetí, 2 x do týždňa umývanie podlahy, 1 x do týždňa vysávanie, utieranie prachu, prenájom kontajnerov na vývoz smetí). Mesačný nájom vrátane DPH, energií a služieb za kanceláriu o výmere 38,4 m2 je 192,00 Eur. V budove sa nachádzajú okrem strážnej služby aj Informácie slúžiace pre všetkých nájomníkov v čase od 7:00 do 15:30, bufet s možnosťou stravovania – od 07:00 do 15:00 hod., školiace a zasadacie miestnosti s možnosťou prenájmu na porady a školenia (skl. zasadačka 20 miest, učebňa BaOZ 40 miest). Pred budovou sa nachádzajú 2 menšie parkoviská (spoplatnené 1 park. miesto/10 €/mesiac) a 1 parkovisko za budovou – nespoplatnené. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
364,04 €/mes.
Pozemok na predaj 2141 m2, Zvolenská Slatina
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok v extraviláne obci Zvolenská Slatina, neďaleko zástavby rodinných domov, cca 15 minút od mesta Zvolen. Pozemok má výmeru 2141 m2, vedený ako trvalý trávny porast. Pozemok je rovinatý a nachádza sa vedľa štátnej cesty. Kúpna cena 25 eur/m2. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolenská Slatina
53 525 €
Prenájom oceľovej haly 360 m2, Zvolen
Ponúkame [b]na prenájom oceľovú halu o výmere 380 m2 [/b]v priemyselnej zóne mesta Zvolen, pri Lieskovskej ceste. Hala sa nachádza v uzavretom areáli s nonstop vrátnicou a strážnou službou, ktorá je v cene prenájmu. Z jednej strany haly je nakladacia rampa, vjazd kamiónmi z opačnej strany. [b]Rozmery brány 4,5 x 4,2 m.[/b] Podlaha železobetónová doska, samostatné meranie el. energie (380 V), kancelária v hale, okolie haly spevnená plocha, možnosť parkovania kamiónov, dobrý prístup. [b] Cena nájmu bez energii : 33,- EUR/m2/rok + DPH.[/b] Kancelárske priestory o výmere 15 m2 sú na II. poschodí administratívnej budovy. V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletný právny servis. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Zvolen
990 €/mes.
ZNÍŽENÁ CENA Pozemok na predaj 9417 m2, Sliač - Hájniky
[b]Investičná príležitosť ! [/b]Exkluzívne ponúkame na predaj slnečný pozemok v okrajovej časti k.ú. Sliač – Hájniky, v blízkosti kúpeľného mesta Kováčová.[b] Pozemok o výmere 9417 m2[/b], zapísaný na LV ako trvalý trávny porast sa nachádza neďaleko prebiehajúcej výstavby rodinných domov. Príjazdová cesta asfaltová, inžinierske siete v dosahu. Sliač má ideálnu polohu medzi dvoma mestami, len 12 km od Banskej Bystrice a 5 km od Zvolena. Ďalšou výhodou tohto pozemku je blízkosť štátnej cesty Krupina - Zvolen - Banská Bystrica a Bratislava - Zvolen - Lučenec. Územie neďaleko Kováčovej pretína aj [b]moderná štvorprúdová diaľničná komunikácia z Banskej Bystrice.[/b] Obec ako súčasť Zvolenského okresu patrí v súčasnosti medzi obce s najväčšou dynamikou rozvoja. Obec Sliač a Kováčová majú bohatú kúpeľnou tradíciou s kompletnou vybavenosťou, vytvárajú priestor pre rodinný život, prácu i aktívny voľný čas. Krásna príroda v okolí obce poskytuje možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom, v okolí obce sú vhodné podmienky na rekreáciu, turistiku i cykloturistiku. Celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie, miestne lesy sú obľúbeným cieľom prechádzok hubárov, asfaltové i lesné cesty zasa pre cykloturistov. [b] Kúpna cena 19 eur/m2 s možnosťou dohody. [/b] Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.
Kováčová, Zvolen
178 923 €
1 2