Na prenájom obchodný priestor s rezlohou 42 m2 v Trenčíne
Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor s rozlohou 42 m2 v Trenčíne na ulici Námestie sv. Anny v zrekonštruovanej budove. Priestor je predpripravený na prevádzku kaviarne, ale je vhodný aj ako obchodný, alebo priestor pre služby, kaderníctvo, kozmetika. Priestor má výklady, terasku a veľmi dobrú dostupnosť na pešo aj autom. V tesnej blízkosti je autobusová záastavka. Priestor je predpripravený na prevádzku kaviarne, kde spĺňa všetky požadované kritéria, rekuperácia, 4 umývadlá, WC, výlevla, pivnica ( sklad), profesionálny kávovar a ostatné technické vybavenie. V priestore je zabudovaná klimatizácia, bezpečnostná mreža, kamerový systém. Cena nájmu je 400 ,-€ s DPH / mesačne + energie.
Trenčín
400 €/mes.
Na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach, Štvrť SNP.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=kk1jnFmuZrt Video prehliadka TU. https://youtu.be/nVeCqV2MdAE EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach, Štvrť SNP č.18. Byt s úžitkovou plochou 46 m2 je situovaný v zateplenom panelovom bytovom dome na 1. poschodí zo 7 s výťahom. K bytu patrí rozmerný balkón a pivnica na prízemí bytového domu. Strop v pivničnej časti je zateplený. Bytový dom je po revitalizácií - zateplenie, strecha, spoločné priestory, vstup do domu, pivničné priestory. V byte nájde klient aj 2x komoru. Samotný byt prešiel rekonštrukciou - plávajúce podlahy v izbách, dlažby v chodbe a kúpeľni, sprchovací box, menšia zmena dispozície, nové stierky a stropy, plastové okná. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Mesačné náklady na bývanie sú cca. 160€. Lokalita je tichá s bezproblémovým parkovaním a blízkou dostupnosťou do centra mesta. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčianske Teplice
95 000 €
Na predaj rozmerný rodinný dom s pozemkom 2480 m2 v Dubnici nad Váhom, Bottova ulica.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=ZmrDGzTxxQ4 Video prehliadka TU. https://youtu.be/MkIQq_8hLxE Ponúkame na predaj rozmerný rodinný dom s pozemkom 2480 m2 v Dubnici nad Váhom, Bottova ulica č. 34. Dom bol skolaudovaný v roku 1980, v roku 1997 prebehla kompletná rekonštrukcia objektu vrátane zateplenia a osadenia plastových okien. Objekt je situovaný na rovinatom pozemku o výmere 2480 m2. Úžitková plocha domu je 328 m2. Dom je tvorený dvomi nadzemnými podlažiami a jedným podzemným podlažím. Všetky podlažia sú obývateľné a spolu tvoria tri samostatné bytové jednotky. Rodinný dom môže byť využitý okrem pôvodného účelu aj ako napr. sídlo firmy, prípadne ubytovanie pre zamestnacov, alebo je ho možné prenajat ako tri samostatné byty. Podzemné a 2. nadzemné podlažia majú aj samostatný vchod. Dispozične dom pozostáva: 1. podzemné podlažie - 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC,, skladovací priestor, vykurovanie je zabezpečené radiátormi. Plocha je 116 m2 1. nadzemné podlažie (prízemie) - kuchyňa, obývacia izba so vstupom na pozemok, spálňa, kúpeľňa, WC. Podlahové kúrenie. Plocha je 127 m2. 2. nadzemné podlažie - 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC, terasa. Podlahové kúrenie. Plocha je 85 m2. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Vykurovanie objektu je zabezpečené plynovým kotlom Protem s rovodmi do radiátorov a podlahového vykurovania. Dostatok teplej vody zabezpečuje zásobník na teplú vodu s objemom 300L. Na pozemku sa tiež nachádza ďalšia stavba tzv. letná kuchyňa, Tvorená je kuchyňou s keramickou pecou, izbou, kúpeľňou a WC. Podkrovie slúži ako odkladací priestor. Výmera je cca. 50 m2. Rodinný dom je napojený na obecný vodovod, elektrickú energiu, plyn aj obecnú kanalizáciu. Na pozemku bola vybudovaná studňa. Pozemok je kompletne oplotený. Dom je situovaný v pokojnej a tichej časti mesta. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Dubnica nad Váhom
335 000 €
Na predaj novostavba výrobno - skladovacej haly v Dubnici nad Váhom, areál ZVS.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=3zjcCjBptB1 Video prehliadka TU. https://youtu.be/9UTBoRlcGSA EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj novostavbu výrobno - skladovacej haly v Dubnici nad Váhom, ulica Ľ. Štúra, areál ZVS. Hala bola kolaudovaná v roku 2021, jedná sa o modernú novostavbu s úžitkovou plochou 423 m2, ktorá je situovaná na rovinatom pozemku o výmere 903 m2. Hala je postavená z PUR panelov so zateplením 12 cm. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do podlahového kúrenia v celom objekte. K dispozícii je 8 parkovacích miest. Objekt je napojený na Alarm a kamerový systém. Celý areál je strážený bezpečnostnou službou. Hala sa skladá z administratívneho zázemia a výrobnej časti: Administratívne zázemie: - kancelária, WC, kuchynka, skladová miestnosť so serverovňou, výlevka. Výrobná časť: - výrobná hala s výhrevnou jednotkou s vlastnou bránou - menšia hala/sklad s vlastnou bránou - lakovňa s profesionálnym odsávaním - prechodová šatňa z výroby - šatňa, 2x WC, sprcha - jedáleň pre zamestnancov Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Pôdorys a výmery jednotlivých miestností nájdete vo fotodokumentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Objekt je napojený na kanalizáciu, plyn, elektrickú energiu, obecný vodovod. K dispozícii je internetové pripojenie. Cena nehnuteľnosti je 379 000€ bez DPH. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Dubnica nad Váhom
379 000 €
Ponúkame na prenájom obchodný priestor v Trenčíne, Sihoť, Opatovská ulica.
Záujemca neplatí za sprostredkovanie žiadnu províziu realitnej kancelárii !!! EXKLUZÍVNE ponúkame na prenájom obchodný priestor v Trenčíne, Sihoť, Opatovská ulica č. 753. Priestor s podlahovou plochou 33 m2 je situovaný na prízemí polyfunkčného objektu s priamym vstupom z ulice. K dispozícii je vyhradené parkovacie miesto. Priestor je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňa - nové rozvody elektriny, vody, odpadov. Nanovo spravené steny, podhľady, podlahy. Osadená bola klimatizačná jednotka. Priestor je určený pre obchodnú/kancelársku činnosť so vstupom z ulice, 33 m2, so sociálnym zázemím a menšou miestnosťou, zo vstupom do suterénu o rozlohe 26 m2, čo môže slúžiť ako sklad. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kotlom s rozvodmi na prízemí do radiátorov. Mesačné nájomné je vo výške 495€ plus 70€ za energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá jedno mesačné nájomné dopredu 565€ plus depozit vo výške 495€. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie.
Trenčín
495 €/mes.
Na predaj rodinný dom v cene bytu v Trenčíne, Partizánska ulica, pod Brezinou.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=S3L9qCPkHCU Video prehliadka TU. https://youtu.be/AJex2NaV-r8 Ponúkame na predaj zaujímavý rodinný dom v Trenčíne, Partizánska ulica č.117, v blízkosti Lesoparku Brezina.. Dom s úžitkovou plochou cca. 62 m2 je situovaný na pozemku o výmere 100 m2, kolaudácia prebehla v roku 1960. Postavený je z tehly, strecha je sedlová, osadená škridla. Pred cca. rokom bol vymenený plynový kotol a nanovo vyvložkovaný komín. Rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu. Dispozične je dom tvorený: vstup do domu, 2x izba, kúpeľňa, kuchyňa, komora. Dom je podpivničený s pochôdznym podkrovím vhodným na nádstavbu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do radiátorov. Na ohrev teplej vody slúži prietokový ohrievač. Dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, elektrická energia, plyn a verejná kanalizácia. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. V tesnej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčín
114 000 €
Na predaj investičný pozemok v Trenčianskej Turnej, v podielovom spoluvlastníctve o rozlohe 866,48 m
Na predaj investičný pozemok v Trenčianskej Turnej, v podielovom spoluvlastníctve o rozlohe 866,48 m2. Jedná sa o spoluvlastnícky podiel na parcele 959 a 968/1. Jedná sa o veľmi pekný, rovinatý a slnečný pozemok priamo v strede obce, vhodný pre investíciu do budúcna, po vysporiadaní je na pozemku dovolená výstavba rodinného domu. Priamo na pozemku inžinierske siete - elektrika, voda, plyn, kanalizácia. Prístupová cesta priamo k pozemku. Aktuálne je v podielovom spoluvlastníctve, ale obec v rámci vysporiadania pozemkov urobí rozdelenie na samostatnú parcelu v časovom horizonte cca rok a pol., čím vznikne samostatný stavebný pozemok o rozlohe 866,48 m2. Nie je problém si informáciu overiť a ísť priamo na obecný a stavebný úrad.
Trenčianska Turná
86 600 €
Na prenájom novostavba výrobno - skladovacej haly v Dubnici nad Váhom, areál ZVS.
Klient neplatí realitnej kancelárii žiadnu províziu 3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=3zjcCjBptB1 Video prehliadka TU. https://youtu.be/9UTBoRlcGSA EXKLUZÍVNE ponúkame na prenájom novostavbu výrobno - skladovacej haly v Dubnici nad Váhom, ulica Ľ. Štúra, areál ZVS. Hala bola kolaudovaná v roku 2021, jedná sa o modernú novostavbu s úžitkovou plochou 423 m2, ktorá je situovaná na rovinatom pozemku o výmere 903 m2. Hala je postavená z PUR panelov so zateplením 12 cm. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do podlahového kúrenia v celom objekte. K dispozícii je 8 parkovacích miest. Objekt je napojený na Alarm a kamerový systém. Celý areál je strážený bezpečnostnou službou. Hala sa skladá z administratívneho zázemia a výrobnej časti: Administratívne zázemie: - kancelária, WC, kuchynka, skladová miestnosť so serverovňou, výlevka. Výrobná časť: - výrobná hala s výhrevnou jednotkou s vlastnou bránou - menšia hala/sklad s vlastnou bránou - lakovňa s profesionálnym odsávaním - prechodová šatňa z výroby - šatňa, 2x WC, sprcha - jedáleň pre zamestnancov Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Pôdorys a výmery jednotlivých miestností nájdete vo fotodokumentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Objekt je napojený na kanalizáciu, plyn, elektrickú energiu, obecný vodovod. K dispozícii je internetové pripojenie. Cena za prenájom je 2890€/mesiac bez DPH a bez energií. Pri podpise zmluvy sa skladá 2x depozit vo výške mesačného nájomného plus 1x mesačné nájomné dopredu.
Dubnica nad Váhom
2 890 €/mes.
Na predaj krásny, rozmerný 2 izbový byt s parkovacím miestom v Ilave, Sihoť.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=b1XG7u5vgJJ Video prehliadka TU. https://youtu.be/pZYZAtVQRRA EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj krásny, rozmerný 2 izbový byt s parkovacím miestom v Ilave, Sihoť. č. 146. Byt s úžitkovou plochou 73 m2 vrátane terasy je situovaný v novostavbe z roku 2009 na 1. poschodí z 3 bez výťahu. K bytu patrí rozmerná terasa a pivnica. K dispozícii je spoločný priestor pre bicykle na prízemí bytového domu. Pred bytovým domom sa nachádza vyhradené parkovacie státie. Nedávno prebehla kompletná rekonštrukcia strechy bytového domu. V byte nájde klient aj komoru. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Lokalita je tichá s bezproblémovým parkovaním a blízkou dostupnosťou do centra mesta. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií.
Ilava
134 000 €
Na prenájom obchodné priestory s rozlohou 300 m2 v centre Nového Mesta nad Váhom
Záujemca neplatí za sprostredkovanie žiadnu províziu realitnej kancelárii!!! Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor priamo v centre Nového Mesta nad Váhom situovaný na pešej zóne na 2NP. Vhodný pre rôzne obchodné a špotrové prevádzky. Vstup je situovaný zo zadnej časti spoločného schodiska. Priestor je v pôvodnom udržiavanom stave. Zásobovanie je možné bez obmedzení po vlastnom pozemku prístupnom aj vozidlám nad 3,5 t. Veľké parkovisko pre verejnosť je situované vo vzdialenosti do 10m na vlastnom pozemku. Parkovanie zamestnancov taktiež možné na vlastnom priľahlom pozemku. Výmera: 300 m2 Nájom: 1800 €/mesiac bez DPH Prevádzkové náklady: 3,60 €/m2/mesiac bez DPH- 1080€/ mesiac bez DPH Nájomná zmluva na dobu neurčitú + depozit viazaný na NZ je vo výške 2 mesačných nájmov.
Nové Mesto nad Váhom
1 800 €/mes.
Na prenájom obchodné priestory s rozlohou 300 m2 v centre Nového Mesta nad Váhom
Záujemca neplatí za sprostredkovanie žiadnu províziu realitnej kancelárii!!! Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor priamo v centre Nového Mesta nad Váhom situovaný na pešej zóne. Priestor má bezbariérový vstup priamo v úrovni chodníka. Priestor je bez pevného dispozičného členenia, ktoré si vie nájomca prisôsobiť k svojim požiadavkám. Vstup je situovaný z ulice Čsl. armády. V zadnej časti je vstupná chodba so schodišťom, príručný sklad, výťah a WC. Priestor je v pôvodnom udržiavanom stave. Zásobovanie je možné bez obmedzení po vlastnom pozemku prístupnom aj vozidlám nad 3,5 t. Veľké parkovisko pre verejnosť je situované vo vzdialenosti do 10m na vlastnom pozemku. Parkovanie zamestnancov taktiež možné na vlastnom priľahlom pozemku. Výmera: 300 m2 Nájom: 3900 €/mesiac bez DPH Prevádzkové náklady: 3,60 €/m2/mesiac bez DPH- 1080€/ mesiac bez DPH Nájomná zmluva na dobu neurčitú + depozit viazaný na NZ je vo výške 2 mesačných nájmov.
Nové Mesto nad Váhom
3 900 €/mes.
Na prenájom kancelársky priestor s rozlohou 32 m2 na Braneckého ulici v Trenčíne
Záujemca neplatí za sprostredkovanie žiadnu províziu realitnej kancelárii !!! Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor s rozlohou 32 m2 na Braneckého ulici v Trenčíne. Budova sa nachádza kúsok od centra, ma veľmi dobrú dostupnosť. V blízkosti na nachádza parkovisko a hneď pri budove zastávke MHD. Cena nájmu je 290€ bez DPH vrátane energii
Trenčín
290 €/mes.
Na predaj novostavba výrobno - skladovacej haly v Dubnici nad Váhom, areál ZVS.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=3zjcCjBptB1 Video prehliadka TU. https://youtu.be/9UTBoRlcGSA EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj novostavbu výrobno - skladovacej haly v Dubnici nad Váhom, ulica Ľ. Štúra, areál ZVS. Hala bola kolaudovaná v roku 2021, jedná sa o modernú novostavbu s úžitkovou plochou 423 m2, ktorá je situovaná na rovinatom pozemku o výmere 903 m2. Hala je postavená z PUR panelov so zateplením 12 cm. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do podlahového kúrenia v celom objekte. K dispozícii je 8 parkovacích miest. Objekt je napojený na Alarm a kamerový systém. Celý areál je strážený bezpečnostnou službou. Hala sa skladá z administratívneho zázemia a výrobnej časti: Administratívne zázemie: - kancelária, WC, kuchynka, skladová miestnosť so serverovňou, výlevka. Výrobná časť: - výrobná hala s výhrevnou jednotkou s vlastnou bránou - menšia hala/sklad s vlastnou bránou - lakovňa s profesionálnym odsávaním - prechodová šatňa z výroby - šatňa, 2x WC, sprcha - jedáleň pre zamestnancov Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Pôdorys a výmery jednotlivých miestností nájdete vo fotodokumentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Objekt je napojený na kanalizáciu, plyn, elektrickú energiu, obecný vodovod. K dispozícii je internetové pripojenie. Cena nehnuteľnosti je 379 000€ bez DPH. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Dubnica nad Váhom
349 900 €
Na predaj garáž s parkovacím státím v Trenčíne, ul. Jána Halašu
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS Vám ponúkame na predaj garáž s parkovacím státím v Trenčíne, ul. Jána Halašu - sídlisko JUH. Jedná sa o murovanú garáž v radovej zástavbe garáží o rozlohe 21 m2 s automatickou elektrickou sekčnou bránou. Strecha garáže tvorí parkovacie miesto. Vybavením garáže je pripojenie na el. energiu, bez montážnej jamy, je kompletne vymaľovaná, vydláždená. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčín
39 900 €
Na predaj lukratívna komerčná budova vhodná pre investičný zámer, priamo v centre Trenčína, ulica Hv
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=J6gifYukH9A EXKLUZÍVNE IBA U NÁS Vám ponúkame na predaj lukratívnu komerčnú budovu vhodnú pre investičný zámer, priamo v centre Trenčína, ulica Hviezdoslavova 10. Jedná sa o 3-podlažný dom na pozemku o rozlohe 133 m2, kde suterén o rozlohe 70 m2 tvorí priestor vhodný pre bar s dvomi sociálnymi zariadeniami, priestor je aktuálne dlhodobo prenajatý ako bar. Prízemie o rozlohe 90 m2 tvorí obchodný priestor s priamym vstupom z pešej zóny s automatickými vstupnými posuvnými dverami, klimatizovaný 2 klimatizačnými jednotkami, so samostatným meračom elektriny, taktiež je aktuálne prenajatý, ideálne keby obaja nájomníci mohli v nájme pokračovať. 1. poschodie o rozlohe 90 m2 tvorí priestor vhodný pre kancelárske účely, ktoré tvoria dve samostatné kancelárie a 1 otvorený priestor s dvomi sociálnymi zariadeniami, z toho 1 menšia kancelária má vlastné sociálne zariadenie, taktiež klimatizovaný dvomi klimatizačnými jednotkami, kde sídli aktuálne naša realitná kancelária. Dispozíciu nehnuteľnosti si môžete pozrieť na priloženej 3D virtuálnej prehliadke. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete, el.energiu, vodu, plyn, kanalizáciu, vykurovanie plynové, v budove je alarm a kamerový systém.
Trenčín
390 000 €
Na predaj garážové státie, sídlisko Juh, ul. Východná 9C v Trenčíne
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS Vám ponúkame na predaj garážové státie v Trenčíne, sídlisko Juh, ul. Východná 9C Garážové státie je situované v suteréne bytového domu. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčín
16 000 €
Na prenájom kancelársky priestor s rozlohou 27 m2 na Braneckého ulici v Trenčíne
Záujemca neplatí za sprostredkovanie žiadnu províziu realitnej kancelárii !!! Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor s rozlohou 27 m2 na Braneckého ulici v Trenčíne. Budova sa nachádza kúsok od centra, ma veľmi dobrú dostupnosť. Priestor ma balkón s výhľadom do ulice. V blízkosti sa nachádza parkovisko a hneď pri budove je zastávka MHD. Cena prenájmu je 270€ bez DPH vrátane energii
Trenčín
270 €/mes.
Na predaj garáž na Novomeského ulici v Trenčíne o rozlohe 18 m2
Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj garáž na Novomeského ulici v Trenčíne o rozlohe 18 m2. Garáž sa nachádza v garážovom dome na prízemí s veľmi dobrým a rýchlym prístupom do garáže, nachádza sa hneď pri vstupe. Vybavením garáže je pripojenie na el. energiu. Je vo veľmi dobrom stave, suchá, nezatečená. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčín
26 000 €
Na predaj rodinný dom v Trenčíne, Partizánska ulica, pod Brezinou.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=S3L9qCPkHCU Video prehliadka TU. https://youtu.be/AJex2NaV-r8 Ponúkame na predaj zaujímavý rodinný dom v Trenčíne, Partizánska ulica č.117, v blízkosti Lesoparku Brezina.. Dom s úžitkovou plochou cca. 62 m2 je situovaný na pozemku o výmere 100 m2, kolaudácia prebehla v roku 1960. Postavený je z tehly, strecha je sedlová, osadená škridla. Pred cca. rokom bol vymenený plynový kotol a nanovo vyvložkovaný komín. Rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu. Dispozične je dom tvorený: vstup do domu, 2x izba, kúpeľňa, kuchyňa, komora. Dom je podpivničený s pochôdznym podkrovím vhodným na nádstavbu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do radiátorov. Na ohrev teplej vody slúži prietokový ohrievač. Dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, elektrická energia, plyn a verejná kanalizácia. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. V tesnej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!! + ZADARMO DÁME VYPRACOVAŤ ZNALECKÝ POSUDOK DO VÝŠKY 150 € V PRÍPADE KÚPY CEZ ÚVER, PODMIENKOU ZNALECKÉHO POSUDKU ZADARMO JE, ŽE SPROSTREDKOVANIE ÚVERU BUDETE RIEŠIŤ CEZ NAŠICH FINANČNÝCH SPROSTREDKOVATEĽOV. SPOLUPRACUJEME SO VŠETKÝMI BANKAMI NA SLOVENSKU A ÚROKOVÉ PODMIENKY MÁME SPRAVIDLA LEPŠIE AKO VY PRIAMO ZA PREPÁŽKOU.
Trenčín
129 000 €
Na predaj rodinný dom v Trenčíne, Partizánska ulica, pod Brezinou.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=S3L9qCPkHCU Video prehliadka TU. https://youtu.be/AJex2NaV-r8 Ponúkame na predaj zaujímavý rodinný dom v Trenčíne, Partizánska ulica č.117, v blízkosti Lesoparku Brezina.. Dom s úžitkovou plochou cca. 62 m2 je situovaný na pozemku o výmere 100 m2, kolaudácia prebehla v roku 1960. Postavený je z tehly, strecha je sedlová, osadená škridla. Pred cca. rokom bol vymenený plynový kotol a nanovo vyvložkovaný komín. Rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu. Dispozične je dom tvorený: vstup do domu, 2x izba, kúpeľňa, kuchyňa, komora. Dom je podpivničený s pochôdznym podkrovím vhodným na nádstavbu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do radiátorov. Na ohrev teplej vody slúži prietokový ohrievač. Dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, elektrická energia, plyn a verejná kanalizácia. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. V tesnej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!! + ZADARMO DÁME VYPRACOVAŤ ZNALECKÝ POSUDOK DO VÝŠKY 150 € V PRÍPADE KÚPY CEZ ÚVER, PODMIENKOU ZNALECKÉHO POSUDKU ZADARMO JE, ŽE SPROSTREDKOVANIE ÚVERU BUDETE RIEŠIŤ CEZ NAŠICH FINANČNÝCH SPROSTREDKOVATEĽOV. SPOLUPRACUJEME SO VŠETKÝMI BANKAMI NA SLOVENSKU A ÚROKOVÉ PODMIENKY MÁME SPRAVIDLA LEPŠIE AKO VY PRIAMO ZA PREPÁŽKOU.
Trenčín
129 000 €
Na predaj rodinný dom v Trenčíne, Partizánska ulica, pod Brezinou.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=S3L9qCPkHCU Video prehliadka TU. https://youtu.be/AJex2NaV-r8 Ponúkame na predaj zaujímavý rodinný dom v Trenčíne, Partizánska ulica č.117, v blízkosti Lesoparku Brezina.. Dom s úžitkovou plochou cca. 62 m2 je situovaný na pozemku o výmere 100 m2, kolaudácia prebehla v roku 1960. Postavený je z tehly, strecha je sedlová, osadená škridla. Pred cca. rokom bol vymenený plynový kotol a nanovo vyvložkovaný komín. Rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu. Dispozične je dom tvorený: vstup do domu, 2x izba, kúpeľňa, kuchyňa, komora. Dom je podpivničený s pochôdznym podkrovím vhodným na nádstavbu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do radiátorov. Na ohrev teplej vody slúži prietokový ohrievač. Dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, elektrická energia, plyn a verejná kanalizácia. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. V tesnej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčín
114 000 €
Na predaj pozemok v Trenčíne, časť Záblatie, ulica Záblatská.
Ponúkame Vám na predaj pozemok v Trenčíne, časť Záblatie, ulica Záblatská. Pozemok má výmeru 1206 m2. Jedná sa o rovinatý, členitý pozemok. (viď. priložené fotografie) K pozemku vedie asfaltová komunikácia. Medzi pozemkom a komunikáciou preteká potok. Je potrebné dobudovať premostenie cez potok. Projektová dokumentácia pre premostenie je pripravená a k dispozícii. Inžinierske siete sa nachádzajú v komunikácia a pri nej. Následne sa budú ťahať v rámci premostenia na pozemok. Podrobné informácie o nehnuteľnosti Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte.
Trenčín
155 750 €
Na prenájom 3-izbový byt v rodinnom dome s parkovacím státím.
Video prehliadka TU. https://youtu.be/UMCGMlDdoxU Záujemca neplatí za sprostredkovanie žiadnu províziu realitnej kancelárii !!! EXKLUZÍVNE IBA U NÁS VÁM ponúkame na prenájom 3-izbový byt v rodinnom dome s parkovacím státím, ktorá sa nachádza na ul. Kubranská v Trenčíne. Byt o rozlohe 100 m2 sa nachádza na 1.poschodí rodinného domu so samostatným vstupom z prízemia. Bytová jednotka pozostáva z 3 miestností + kuchyne, kúpeľne s vaňou a WC + v spálni sprchový kút, zo spálne vedie priestranná terasa. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Cena mesačného nájmu je 850,- € + energie vo výške zálohových platieb 150,- € (elektrika, voda, kúrenie). Pri podpise zmluvy sa platí depozit vo výške 2.000,- €. Bytová jednotka je voľná ihneď, minimálna doba nájmu 12 mesiacov. V blízkosti domu je OC MAX, BILLA, LIDL Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Trenčín
850 €/mes.
Na predaj garáž v Trenčíne, Pred Poľom.
Exkluzívne ponúkame na predaj garáž v garážovom dome v Trenčíne, Pred Poľom, súpisné číslo 125. Garáž s plochou 18 m2 je situovaná v garážovom dome na 1. poschodí. V garáži je momentálne deaktivovaná elektrická energia, ale je možné opätovné pripojenie bez problémov. Garáž je suchá a vyprataná. Voľná okamžite. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčín
13 500 €
Na predaj 2-izbový byt v Trenčíne na sídlisku Juh ul. Halalovka.
Video prehliadka TU. https://youtu.be/ddRKxa6gVrc EXKLUZÍVNE IBA U NÁS Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt v Trenčíne na sídlisku Juh ul. Halalovka. Byt o rozlohe 49 m2 sa nachádza na 5. poschodí zo 6 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome. V byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, murované jadro s novým obkladom a sanitou. Byt má loggiu so vstupom z obývacej izby. Loggia je kompletne zrekonštruovaná, zasklená, vydláždená. K bytu prináleží aj pivnica v suteréne bytového domu. Maklér odporúča vidieť! Byt je hneď po kúpe voľný k nasťahovaniu. Byt sa predáva so zariadením tak, ako je zobrazený na priloženej virtuálnej 3D prehliadke. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčín
124 000 €
Na predaj starší rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Trenčianske Mitice - Zemianske Mitice.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=i8M8rMaHK2f Video prehliadka TU. https://youtu.be/KJHNTRsqHfQ EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj starší rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Trenčianske Mitice - Zemianske Mitice č. 198 pri Trenčíne. Dom s úžitkovou plochou cca. 75 m2 je situovaný na rovinatom pozemku o výmere 2760 m2. Pozemok je oplotený. Rodinný dom je jednopodlažný, 2 izbový plus kuchyňa a kúpeľňa. Dom je v pôvodnom stave, nutná rekonštrukcia, prípadne asanácia. Postavený je z pálenej tehly. Klient nájde na pozemku aj letnú kuchyňu s murovaným krbom. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte ma kontaktovať. Strecha je sedlová, strešná krytina škridľa. Vykurovanie bolo zabezpečené kachlami na pevné palivo. Inžinierske siete: obecný vodovod, elektrické pripojenie, plynové prípojka sa nachádza na hranici pozemku, potrebné je vybudovanie žumpy, prípadne čističky odpadových vôd. Vstup na pozemok je možný z dvoch strán - z južnej bránou, zo severnej strany je potrebné vybudovat menšiu lávku cez potok. Pozemok sa skladá z parciel, katastrálne územie Trenčianske Mitice: 56/6, 58, 235, 258, 260, 269, 270. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčianske Mitice
110 000 €
Na prenájom 3-izbový byt o rozlohe 83 m2 s dvomi parkovacími miestami v Trenčíne, časť Zlatovce - Na
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=qgeu38XsJG3 Video prehliadka TU https://youtu.be/Advkk9M4Amg Záujemca neplatí žiadnu províziu realitnej kancelárii. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS Vám ponúkame na prenájom veľmi pekný, priestranný a slnečný 3-izbový byt o rozlohe 83 m2 s dvomi parkovacími miestami v Trenčíne, časť Zlatovce - Na vinohrady. Byt sa nachádza na 2.poschodí v novostavbe bytového domu. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstupom do obývačky spojenej s kuchyňou, ďalej z chodby je vstup do dvoch samostatných izieb, samostatného WC, kúpeľne so sprchovým kútom. Z každej izby a aj kuchyne je výstup na priestrannú terasu. Byt je nezariadený, okrem kuchynskej linky so spotrebičmi (elektrický varný panel a rúra), len v prípade dlhodobejšieho nájmu je možnosť dohody čiastočne byt zariadiť. V suteréne bytového domu sa nachádza pivnica. Upratovanie spoločných priestorov a priestorov pred bytovým domom (napr.odhŕňanie snehu) je zabezpečené externou spoločnosťou. V prípade záujmu o prenájom sa pri podpise zmluvy platí jeden mesačný nájom vo výške 660,- € + 100 € energie/2osoby (v prípade viac osôb sa cena za energie navyšuje podľa dohody) a depozit vo výške 1.500,- €. Minimálna doba nájmu je 12 mesiacov, v byte je zákaz fajčiť, chovať domáce zvieratá. Čo sa týka parkovacích miest, jedná sa o parkovacie státia priamo pred vchodom bytového domu.
Trenčín
660 €/mes.
Na predaj zaujímavý rodinný dom v Trenčianskych Tepliciach, Partizánska ulica.
3D Virtuálna prehliadka TU. https://my.matterport.com/show/?m=xCbpFgnhbao Video prehliadka TU. https://youtu.be/id_3oJQgU4E EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj zaujímavý rodinný dom v Trenčianskych Tepliciach, Partizánska ulica č. 39. Dom s úžitkovou plochou cca. 150 m2 je situovaný na pozemku o výmere 934 m2, kolaudácia prebehla v roku 1959. Postavený je z tehly, obvodové múry majú hrúbku 45 cm. strecha je sedlová, osadená škridla. Zateplenie nie je, okrem verandy. V roku 2017 prebehla rekonštrukcia fasády, osadené boli nové žľaby a zvody. V izbách na 1. nadzemnom podlaží sú položené plávajúce podlahy a zachovaná bola pôvodná podlaha tzv. Teraso. K domu patrí garáž 7x3,7m, vonkajšie parkovacie miesto, v záhrade klient nájde aj hospodársku budovu. Dom je tvorený dvomi nadzemnými podlažiami a čiastočným podpivničením, cca. 1/2. 1. nadzemné podlažie - zádverie, vstup do pivnice, WC, Kúpeľňa, kuchyňa s komorou, 3 x izba. 2. nadzemné podlažie - izba, 3x izba menších rozmerov. Vykurovanie je zabezpečené plynovými gamatami, možné je osadenie a pripojenie plynového kotla a radiátorov. Dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, elektrická energia, plyn. Dažďová voda je zvedená do žumpy a používaná na zavlažovanie. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Podrobné informácie o cene a nehnuteľnosti Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. V tesnej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!
Trenčianske Teplice
215 000 €
Ponúkame na predaj zaujímavý pozemok na hranici mesta Partizánske s Malými Uhercami, časť Pod Hôrkou
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj zaujímavý pozemok na hranici mesta Partizánske s Malými Uhercami, časť Pod Hôrkou. Jedná sa o novovybudovanú lokalitu zástavby rodinných domov s výbornou dostupnosťou do mesta. Lokalita má vybudovanú dláždenú príjazdovú komunikáciu. Pozemok má na hranici vyvedené pripojenie na obecný vodovod, elektrické pripojenie a kanalizáciu. Pripojenie plynu nie je. Rozloha pozemku je 890 m2, šírka cca. 24 m p.č. 255/38 k.ú. Malé Uherce. Cena pozemku je 100€/m2. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!! + ZADARMO DÁME VYPRACOVAŤ ZNALECKÝ POSUDOK DO VÝŠKY 150 € V PRÍPADE KÚPY CEZ ÚVER, PODMIENKOU ZNALECKÉHO POSUDKU ZADARMO JE, ŽE SPROSTREDKOVANIE ÚVERU BUDETE RIEŠIŤ CEZ NAŠICH FINANČNÝCH SPROSTREDKOVATEĽOV. SPOLUPRACUJEME SO VŠETKÝMI BANKAMI NA SLOVENSKU A ÚROKOVÉ PODMIENKY MÁME SPRAVIDLA LEPŠIE AKO VY PRIAMO ZA PREPÁŽKOU. + ZADARMO MÁ KUPUJÚCI AJ PREDÁVAJÚCI K DISPOZÍCIÍ VEĽKÉ SŤAHOVACIE AUTO SO ŠOFÉROM NA DOBU 5 HODÍN. V RÁMCI MESTA SA POHONNÉ LÁTKY NEPLATIA, DO INÝCH MIEST PODĽA DOHODY. DODÁVKA JE K DISPOZÍCIÍ JEDNORÁZOVO.
Partizánske
89 000 €
Na predaj 3x zaujímavý pozemok v obci Zlatníky pri Bánovciach nad Bebravou.
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj 3x zaujímavý pozemok v obci Zlatníky pri Bánovciach nad Bebravou. Vzdialenosť do Bánoviec nad Bebravou je cca. 10km, krajské mesto Trenčín cca. 30km. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinných domov, nachádzajú sa v zastavanej časti obce (intravilán). Katastrálne územie Zlatníky. Cena za m2 je 60€. 1. pozemok: p.č. 1944/121, 768 m2, rozmer:33x21m, cena: 46080€ 2. pozemok: p.č. 1944/122, 770 m2, rozmer:33x23m, cena: 46200€ 3. pozemok: p.č. 1944/123, 773 m2, rozmer:33x23m, cena: 46380€ Inžinierske siete: k dispozícii bude pripojenie na plyn, elektrickú energiu. Vodovodné pripojenie si bude riešiť nový vlastník formou studne, odpad formou vybudovania žumpy/septiku/čov. Prístupovú cestu plus dotiahnutie energií zabezpečí predávajúci prípadne kupujúci po dohode s predávajúcim. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník 0917 245 647. Neváhajte a zavolajte. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!! + ZADARMO DÁME VYPRACOVAŤ ZNALECKÝ POSUDOK DO VÝŠKY 150 € V PRÍPADE KÚPY CEZ ÚVER, PODMIENKOU ZNALECKÉHO POSUDKU ZADARMO JE, ŽE SPROSTREDKOVANIE ÚVERU BUDETE RIEŠIŤ CEZ NAŠICH FINANČNÝCH SPROSTREDKOVATEĽOV. SPOLUPRACUJEME SO VŠETKÝMI BANKAMI NA SLOVENSKU A ÚROKOVÉ PODMIENKY MÁME SPRAVIDLA LEPŠIE AKO VY PRIAMO ZA PREPÁŽKOU.
Zlatníky
46 080 €