Nasledujúce desaťročie. George Friedman
Podnázov: Kde sme... a kam sa uberáme Predám nikdy nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11,50 €
Boh pred súdom. Otvorený dialóg - G. Padderatz
Predám nikdy nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Teória konfliktov - Ján Gabura
Predám raz prečítanú knihu vo veľmi dobrom stave. Čistá, nikde nie je podčiarkované, ani vpisované. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
18 €
Kacířka - Ayaan Hirsi Ali
Podnázov: Proč islám právě teď potřebuje reformaci Kniha je čítaná, oriezka je trochu obchytaná, chýba prebal. Nikde nie je podčiarkované, ani vpisované. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,50 €
Vydrž, stojí to za to - Vlastimil Fűrst
Podnázov: Zamyslenia na každý deň Predám raz prečítanú knihu. Pekný stav, čistá, pár strán má ohnuté rožky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,50 €
Srdcom a svedomím - Štefan Harabin
Podnázov: Rozhovor o problémoch, o ktorých nám zakazujú hovoriť Predám raz prečítanú knihu v peknom stave. Čistá, nikde nie je podčiarkované, ani vpisované. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
8,50 €
Ako čeliť utrpeniu - Roberto Badenas
Podnázov: Odvaha a nádej vo svete plnom problémov Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9 €
Důvtipný zákazník - Tim Harford
Podnázov: Jak prohlédnout triky prodejců Predám raz prečítanú knihu, je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
12 €
Atlas húb - Ladislav Hagara
Predám 3. vydanie z roku 1995. Chrbát je vyblednutý, ako na knihu v polici svietilo slnko. Bola párkrát použitá a je vo veľmi dobrom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
16,50 €
Politologický slovník - Rastislav Tóth
Predám novú knihu v českom jazyku. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9 €
Aladinov faktor - Jack Canfield, Mark Hansen
Predám raz prečítanú knihu vo vynikajúcom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Najväčšia obava muža - Tim Marshall
Podnázov: Konečná etapa vývoja ľudstva Kniha nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
8 €
Muž a žena - Osho
Podnázov: Nadčasové myšlienky o podstate mužskej a ženskej energie Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Konec výmluvám - Wayne W. Dyer
Podnázov: Jak změnit dlouhodobé a sebezničující myšlenkové stereotypy Kniha má obchytanú oriezku, vnútri je čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Steve Jobs. Zrodenie vizionára - Brent Schlender
Predám raz prečítanú knihu. Prebal je trochu pokrčený, samotná kniha je vo vynikajúcom stave, ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
18 €
Buď fit s GPS športtesterom - Juhapekka Tukiainen
Predám čítanú knihu v peknom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
14 €
Kam miznú vaše peniaze? - Martina Valachová
Predám novú knihu s venovaním a podpisom autorky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
17 €
Keramická plastika - kôň
Predám keramickú sošku koňa v intaktnom, zberateľskom stave. Dĺžka: 20 cm Výška: 21 cm Šírka: 6 cm Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
25 €
Velká obrazová encyklopedie akvarijních ryb
Podnázov: Průvodce světem exotických, sladkovodních i mořských druhů akvarijních ryb Autorka: Gina Sandfordová Predám párkrát využitú knihu vo vynikajúcom stave. Veľký formát, tvrdé dosky s prebalom, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
15 €
Spolu proti rakovine - Gustav Dobos, Sherko Kummel
Podnázov: Prírodné liečiteľstvo a onkológia Predám raz prečítanú knihu vo vynikajúcom stave, je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
11,50 €
Záhada jménem Kolumbus - J. Duffack
Väčší formát, tvrdé dosky, 390 strán, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12 €
Kone a poníky
Predám knihu v zachovalom stave. Stopy používania vidieť iba na doskách, textová časť je ako nová. Veľký formát, tvrdé dosky, farebné fotky, kriedový papier. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
13 €
Více než tesař. Moje cesta od skepticismu k víře
Autori: Josh McDowell, Sean McDowell Dvojkniha, z každej strany jedna. Nová, nečítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Rozhodujúce stretnutie - Kasza Tamás
Podnázov: Príručka pre sieťový marketing Predám novú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
13 €
Jazdec v maske - Zane Grey
Predám vydanie z edície Stopy. Nikdy nebola čítaná, má máličko skosenú väzbu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku.
Trenčín
12 €
Stratégie úspešných - David B. Yoffie
Podnázov: Päť nadčasových lekcií od Billa Gatesa, Andyho Grova a Steva Jobsa Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Sprievodca koncertmi - Stanislaw Harashin a kol.
Vydal OPUS, Bratislava 1980. Kniha obsahuje životopisy a rozbory diel velikánov klasickej hudby. Nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Zrodení z hriechu - Juré Fiorillo
Podnázov: Dramatické životné osudy slávnych historických osobností nemanželského pôvodu Kniha bola raz prečítaná, je v peknom stave. Väčší formát, tvrdé dosky, farebné a čiernobiele reprodukcie, mapy a pod. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte Podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
9,30 €
Kvantitatívna mikroekonómia - Michal Fendek
1. vydanie z roku 1999. Ako nová, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
7 €
Rámájana - prerozprával Krishna Dharma
Podnázov: Nesmrteľný príbeh o dobrodružstve, láske a múdrosti Obsahuje farebné ilustrácie v indickom štýle, je nečítaná, nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
18 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18