** RK BOREAL ** NOVOSTAVBA 2izb. bytu s loggiou a garážovým park. miestom, Rendez - BA III.
Ponúkame na predaj novostavbu 2izb. bytu (2023) s rozlohou 63,29 m2 (byt 51,01 m2, loggia 12,28 m2), p.2/6 s výťahom v projekte RNDZ - RENDEZ na ulici Eduarda Wenzla, Bratislava - Rača, Orientácia bytu je JZ. Byt pozostáva zo vstupnej časti, obývačky s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálne, loggie, kúpeľne s vaňou, umývadlom a WC. V byte s kvalitným štandardom je laminátová podlaha, v kúpeľni dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové okná s izolačným 3-sklom. Medzi bytovými domami je k dispozícii detské ihrisko s cvičiacou a oddychovou zónou s lavičkami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, parky, ihriská, cyklotrasa, fitness a obchody. Byt (A2.3.G) 166.000.- EUR K bytu sa predáva kobka (K.A.54) v suteréne s rozlohou 1,81 m2 za cenu 2.500.- EUR K bytu sa predáva garážové parkovacie státie (GS.A.33) v suteréne s rozlohou 12 m2 za cenu 11.500.- EUR Cena spolu: 180.000.- EUR s DPH Vlastníkom nehnuteľnosti je spoločnosť, platca DPH. Predpokladané náklady na bývanie sú cca 120.- EUR. Kúpou voľný.
Bratislava III - Rača
180 000 €
** RK BOREAL ** Kancelárske priestory so zázemím (celé poschodie), 286 m2, Sabinovská ul., Bratislav
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory 286 m2, p.3/5 s výťahom (jedno celé uzavreté poschodie) na Sabinovskej ul. v Bratislave - Ružinove. Celé priestory sa skladajú z 9 miestností, recepcie, kuchyne, 2x toalety, sprchy a serverovne. Všetky priestory sú klimatizované a čiastočne zariadené (podľa dohody). Internetové pokrytie zabezpečuje Orange, alebo V-net. Možnosť prenajatia až 6 parkovacích miest na vyhradenom parkovisku pri budove (rampa + kamerový systém), 1 miesto NaN,00 €/m2/mesiac. bez DPH. V cene nájmu je zabezpečené upratovanie, kúrenie a voda. El. energia má vlastný merač a platí sa zvlášť podľa reálnej spotreby. Celá budova je zabezpečená kamerovým systémom, má dennú recepciu a vstup cez magnetický zámok. Voľné od 01.02.2023. Obhliadky možné aj skôr po telefonickom dohovore. Cena: 9,50.- EUR/m2/mesiac bez DPH, parkovacie miesto 40.- EUR/mesiac bez DPH, realitný servis je výška mes. nájmu (alebo dohoda pri os. stretnutí). Adresa zabezpečuje výbornú dostupnosť do centra mesta aj na mestský obchvat a perfektnú občiansku vybavenosť.
Bratislava II - Ružinov
2 717 €/mes.
** RK BOREAL ** Zabehnutá (25r.) reštaurácia s letnou terasou v os. vlastníctve, Česká ul. - BA III.
Ponúkame na predaj zabehnutú reštauráciu (v prevádzke už 30 rokov!), OV, ÚP 230 m2 s kapacitou v kaviarenskej časti 30 miest (cca 47 m2) a v reštauračnej časti 40 miest (cca 72 m2) a s letnou terasou 18 miest na Českej ul. v Bratislave - Nové mesto. Reštaurácia je vybavená kuchyňou (cca 70 m2), ktorá spĺňa podmienky HCCP program. Je kompletne vybavená nerezovými pultami, chladničkami, umývadlami na čierny-biely riad, zeleninu a umývanie rúk, dvomi šporákmi (8 horákov), 2x el. rúra. V reštaurácii sú 2x toalety pre verejnosť, 2x toalety pre zamestnancov, kancelária, skladové priestory a šatne pre zamestnancov. Reštaurácia má dva vchody - jeden na zásobovanie a jeden pre zákazníkov. Celkovo bola reštaurácia rekonštruovaná 6x (nové plastové okná, radiátory, el. rozvody, plyn, reštauračná a kaviarenská časť je odhlučnená, nová vzduchotechnika z roku 2014 v celej reštaurácii, alarm na centrálny pult ochrany. Reštaurácia sa predáva s kompletným zariadením a vybavením: - reštaurácia: barový pult, 10 stolov, 40 stoličiek, kávovar, príborník, vinotéka - kaviareň: barový pult, zrkadlová stena, výčap, 9 stolov, 30 stoličiek, príborník - kuchyňa: 2 šporáky s el. rúrou, 3x mikrovlnka, 2x fritéza, nerezové pulty so zabudovanými 4 hladničkami, volne stojaca chladnička s mrazničkou a výrobníkom ľadu, mraziarenský box, 4x umývadlo - kancelária je zariadená kancelárskym nábytkom, 2x stolička, Rolldor skriňa - šatňa: skrinky pre zamestnancov, police pre obrusy - sklad: drevené regále, mraziarenský box, šuflíkový mraziak na ryby - terasa: 6x stôl, 18 stoličiek. Mesačné náklady za priestory sú 1.500.- EUR (fond opráv, plyn, el., voda, teplo, smeti, telefón, internet). Otváracia doba max. do 22.00hod. (nad reštauráciou sú byty). Možnosť využitia aj na iné komerčné účely, nakoľko priestory sú v osobnom vlastníctve predávajúceho. Objekt sa predáva z rodinných dôvodov a len ako celok. Bližšie info v RK. V cene je zahrnutý kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- EUR -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností -overenie pravosti nehnuteľnosti -vybavenie hypo úveru -preberacie protokoly a osobné odovzdanie nehnuteľnosti KONTAKT: +421 903 440 290
Bratislava III - Nové Mesto
550 000 €
** RK BOREAL ** Kancelárske priestory 45 m2 s klimatizáciou, Sabinovská ul., Ružinov - Bratislava II
Ponúkame Vám na prenájom Kancelárske priestory, 45 m2, p.2/5 s výťahom na Sabinovskej ul. v Bratislave - Ružinove v blízkosti Štrkoveckého jazera. Kancelária sa skladá z dvoch miestností (30 a 15 m2), ktoré sú prepojené dverami, lamino podlahy, plastové okná so žalúziami, klimatizácia, vlastné umývadlo, optický internet. Možnosť ponechania časti zariadenia podľa dohody. Budova má recepciu, možnosť prenajatia parkovacieho miesta vo dvore (podľa obsadenosti). Na poschodí soc. zariadenia, obslužná kuchynka. Výborná poloha budovy v rámci infraštruktúry, blízko do centra, na mestský obchvat, reštaurácie, obchody. Cena pre platcu DPH 658.80 EUR/mes., pre neplatcu DPH 604.80 EUR/mes. s energiami. Bližšie info v RK.
Bratislava II - Ružinov
604,80 €/mes.
** RK BOREAL ** Veľký trojpodlažný RD (ÚP 202 m2) s garážou na 474 m2 pozemku, Buková ul., Bratislav
Ponúkame Vám na predaj so súhlasom majiteľa veľký 8 izb. trojpodlažný rodinný dom, OV, ÚP 202 m2, pozemok 474 m2 na Bukovej ul. V Bratislave – Starom meste pod Bôrikom. Rodinný dom bol postavený v roku 1980 a je po čiastočnej rekonštrukcii ako plastové okná so žalúziami, zateplenie budovy, rekonštrukcie všetkých soc. zariadení, alarm. K domu prislúcha aj garáž 35 m2 pre dve vozidlá v rade s čiastočným podpivničením 17 m2 a elektrickou bránou na DO. Je vhodný aj na rekonštrukciu, inak je dom v slušnom plne obyvateľnom stave vhodný aj ako na viac generačné bývanie. Ďalšia pivnica o veľkosti 8 m2 sa nachádza na prvom nadzemnom poschodí pod kuchyňou. Dispozičné riešenie: legendu miestností a ich rozmery je možné vidieť na priložených pôdorysoch. Poschodia spája drevené schodisko. Nad tretím nadzemným podlažím sa nachádza povala s pochôznou plochou pod sedlovou strechou (krytina je škridla). V dome sú zavedené všetky IS. Kúrenie a ohrev vody sú zabezpečené plynovým kotlom. Orientácia domu je JZ. Rodinný dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite starého mesta v slepej uličke s rýchlou dostupnosťou do centra ako aj na diaľničný obchvat a s krásnym výhľadom. Kúpu voľný, možný aj HÚ. Bližšie informácie o nehnuteľnosti a zabezpečenie obhliadky si môžete dohodnúť v našej RK. K cene bude pripočítaná provízia RK 2% z kúpnej ceny nehnuteľnosti, ktorá zahŕňa kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- € -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností -overenie pravosti nehnuteľnosti -vybavenie hypotekárneho úveru -preberacie protokoly a osobné odovzdanie nehnuteľnosti KONTAKT: +421 903 440 290 Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO!
Bratislava I - Staré Mesto
599 990 €
** RK BOREAL ** Výborná lokalita! 4izb. byt, 2x loggia, 78 m2 pri Štrkoveckom jazere, Bratislava - R
Ponúkame Vám na predaj so súhlasom majiteľa 3,5izb. byt, OV, 78,28 m2 s dvomi loggiami (3,8 a 2,8 m2), p.4/11, 2x výťah na Sabinovskej ul. v Bratislave - Ružinove v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera. Byt je v slušnom pôvodnom stave, plastové okná so žalúziami, nové stúpačky. Bytový dom je zateplený, nová vstupná brána na čip, nové moderné dva výťahy, spoločná kočikáreň. Orientácia bytu je JV s výhľadom na Drieňovú ulicu a jazero. Nehnuteľnosť je momentálne obývaná v udržiavanom stave s možnosťou úplnej rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Bez pivnice. Mesačné náklady na nájom kalkulované pre dve osoby sú 150.- EUR. Možný aj HÚ. V okolí je výborná občianska vybavenosť, MHD, blízko do centra aj na mestský obchvat, oddychová zóna Štrkovecké jazero, veľké parkovisko. Výborná lokalita na bývanie! V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- EUR -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností -overenie pravosti nehnuteľnosti -vybavenie hypo úveru -preberacie protokoly a osobné odovzdanie nehnuteľnosti KONTAKT: +421 903 440 290. Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO!
Bratislava II - Ružinov
255 000 €
** RK BOREAL ** Luxusný RD vo vidieckom štýle, ÚP 241 m2, Parndorf - AT, len 30km od Bratislavy.
Ponúkame Vám na predaj so súhlasom majiteľa jedinečný rodinný dom postavený a zariadený vo vidieckom luxusnom štýle v rakúskej obci Parndorf len 30km od Bratislavy. Dom bol kolaudovaný v roku 2012, postavený je z tehly (obvodové steny 60cm), drevené izolačné dvoj okná, strešná krytina je pálená škridla. V celom dome je podlahové kúrenie, ohrev vody cez plynový kotol Junkers. Pri zariaďovaní boli použité nadštandardné materiály. Podlahy sú z indického mramoru, interiérové dvere a zárubne z masívu s ručným kovaním, priznané drevené stropné trámy, kuchynská linka vyrobená na mieru s kamennou doskou, filtrovaná voda v dome, vnútorný murovaný krb, luxusný masívny nábytok, štýlové svietidlá a veľa iných kvalitných zariaďovacích doplnkov, ktoré spolu vytvárajú jedinečnú atmosféru celého interiéru. Dom je dvojpodlažný. Zastavaná plocha domu je 153 m2, úžitková plocha domu 241 m2, obytná plocha 209 m2, dvojgaráž s elektrickou bránou 32,10 m2, pozemok 327 m2, čistá úžitková záhrada 174 m2, murovaný vonkajší bazén 7x3,5x1,5m, vonkajšia terasa vydláždená pieskovcom 70 m2. Vstup do domu možný z dvoch ulíc paralelne. Okolo pozemku je vysoký múr zabezpečujúci úplné súkromie! Všetky IS, optický internet, vlastná studňa. Mesačné náklady na bývanie vrátane energií sú cca 200.- EUR. Dom disponuje tromi samostatnými spálňami, veľkou obývacou izbou s jedálenskou časťou prepojenou s kuchyňou, veľkou galériou na poschodí, tromi toaletami, tromi kúpelkami, špajzou, predsieňou, dvomi šatníkmi, technickou miestnosťou a veľkou garážou pre dve vozidlá. Treba vidieť! Nehnuteľnosť je obývaná a udržiavaná. Možnosť financovania aj pomocou HÚ, čistý list vlastníctva, kúpou voľná. V obci Parndorf je kompletná občianska vybavenosť, priame napojenie na diaľnicu smer BA - Wien, cyklotrasy v okolí, v blízkosti je rekreačná a oddychová zóna - Neziderské jazero. Bližšie info o cene, pôdorysy, alebo dohodnutie osobnej obhliadky vám radi poskytneme v našej kancelárii.
Rakúsko
1 €
** RK BOREAL ** Luxusný RD vo vidieckom štýle, ÚP 241 m2, Parndorf - AT, len 30km od Bratislavy.
Ponúkame Vám na predaj so súhlasom majiteľa jedinečný rodinný dom postavený a zariadený vo vidieckom luxusnom štýle v rakúskej obci Parndorf len 30km od Bratislavy. Dom bol kolaudovaný v roku 2012, postavený je z tehly (obvodové steny 60cm), drevené izolačné dvoj okná, strešná krytina je pálená škridla. V celom dome je podlahové kúrenie, ohrev vody cez plynový kotol Junkers. Pri zariaďovaní boli použité nadštandardné materiály. Podlahy sú z indického mramoru, interiérové dvere a zárubne z masívu s ručným kovaním, priznané drevené stropné trámy, kuchynská linka vyrobená na mieru s kamennou doskou, filtrovaná voda v dome, vnútorný murovaný krb, luxusný masívny nábytok, štýlové svietidlá a veľa iných kvalitných zariaďovacích doplnkov, ktoré spolu vytvárajú jedinečnú atmosféru celého interiéru. Dom je dvojpodlažný. Zastavaná plocha domu je 153 m2, úžitková plocha domu 241 m2, obytná plocha 209 m2, dvojgaráž s elektrickou bránou 32,10 m2, pozemok 327 m2, čistá úžitková záhrada 174 m2, murovaný vonkajší bazén 7x3,5x1,5m, vonkajšia terasa vydláždená pieskovcom 70 m2. Vstup do domu možný z dvoch ulíc paralelne. Okolo pozemku je vysoký múr zabezpečujúci úplné súkromie! Všetky IS, optický internet, vlastná studňa. Mesačná náklady na bývanie vrátane energií sú cca 200.- EUR. Dom disponuje tromi samostatnými spálňami, veľkou obývacou izbou s jedálenskou časťou prepojenou s kuchyňou, veľkou galériou na poschodí, tromi toaletami, tromi kúpelkami, špajzou, predsieňou, dvomi šatníkmi, technickou miestnosťou a veľkou garážou pre dve vozidlá. Treba vidieť! Nehnuteľnosť je obývaná a udržiavaná. Možnosť financovania aj pomocou HÚ, čistý list vlastníctva, kúpou voľná. V obci Parndorf je kompletná občianska vybavenosť, priame napojenie na diaľnicu smer BA - Wien, cyklotrasy v okolí, v blízkosti je rekreačná a oddychová zóna - Neziderské jazero. Bližšie info o cene, pôdorysy, alebo dohodnutie osobnej obhliadky vám radi poskytneme v našej kancelárii.
Rakúsko
1 €
** ZĽAVA -20.000.- EUR!!! ** Skolaudovaná novostavba 4izb. RD, ÚP 132 m2 v obci Kittsee, Rakúsko
So súhlasom majiteľa Vám ponúkame na predaj nízkoenergetickú skolaudovanú novostavbu rodinného dvojdomu v Kittsee s energetickým certifikátom B (28,85 kWh/m2). Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Birkengasse v rakúskej obci Kittsee v tesnej blízkosti slovenských hraníc. Dom je dvojpodlažný 4izb. + kuchyňa a má jedinečné dispozičné riešenie tak, aby mali dostatok súkromia nie len v dome ale aj na záhrade. K domu sú 2 vonkajšie parkovacie miesta. Nehnuteľnosť sa skladá z dvoch domov od seba hlukovo odizolovaných akustickou tehlou o celkovej hrúbke 46 cm (akustická tehla 20 cm + izolácia 6 cm+ akustická tehla 20 cm): Celková výmera pozemku: 262,31 m2 Celková podlahová plocha: 131,91 m2 Popis miestností: 1.NP : - obývačka – 27,88 m2 - kuchyňa – 8,05 m2 - WC, technická miestnosť – 3,27 m2 - predsieň – 3,64 m2 - kumbál – 3,62 m2 - chodba – 3,08 m2 - terasa – 16,10 m2 - náraďovňa – 5,93 m2 2.NP : - spálňa – 13,19 m2 - izba – 14,22 m2 - izba – 8,05 m2 - kúpelňa – 6,90 m2 - chodba – 7,82 m2 - balkón – 10,17 m2 Popis budovy: murovaná stavba tehla hrúbky 30 cm + tepelná izolácia hrúbky 20 cm, stredová deliaca priečka akustická tehla hrúbky 20 cm + tepelná izolácia 6 cm + akustická tehla hrúbky 20 cm, podlahové vykurovanie, podlahové chladenie ako aj prípravu TUV zabezpečuje tepelné čerpadlo, plastové oná 3-sklo, 6 komorové, vonkajšie elektrické žalúzie, oplotený pozemok. Rodinný domy sa predáva v štádiu holodom. Rodinný dom je dokončený, skolaudovaný a pripravený pre nového majiteľa. K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku: Z kúpnej ceny na zmluve: 3,5% daň z kúpy nehnuteľnosti 1,1% zápis do katastra nehnuteľností 3% provízia RK cca 1,5% notár Pri serióznom záujme je možná zľava až 20.000.- EUR - táto ponuka je časovo limitovaná!!! Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám radi poskytneme v RK, alebo telefonicky. DOHODA, ALEBO REZERVÁCIA JE MOŽNÁ IBA U NÁS V RK V obci Kittsee je plná občianska vybavenosť : banky, jasle, škôlka, škola, lekár, lekáreň, nemocnica, nákupné strediská, reštaurácie. Výborná dostupnosť autom do Bratislavy (žiadne zápchy a kolóny) a priame vlakové spojenie s Bratislavou a s Viedňou robia z Kittsee obľúbenú lokalitu na bývanie.
Rakúsko
369 900 €
**RK BOREAL** Kancelária (15 m2) v Ružinove na prenájom, Sabinovská ul. - BA II.
Ponúkame vám na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej budove v tichej lokalite Ružinova na Sabinovskej ul. - BA II. V ponuke je kancelária na 3. poschodí o veľkosti 15 m2. V budove je výťah, denná služba (vrátnik), kamerový systém. Soc. zariadenia s kuchynkou na chodbe, v kancelárii je tel. prípojka, plastové okná, lamino podlaha, nová maľovka. Možnosť pripojenia internetu cez DSL, alebo optiku. Parkovanie verejné v okolí budovy. Dobrá dostupnosť do centra aj na mestský obchvat. V blízkosti sú reštaurácie, banky, BILLA, Kaufland, pošta, oddychová zóna Štrkoveckého jazera a pod. Voľné ihneď. Platí sa jeden mesiac vopred (bez kaucie). Provízia RK vo výške jedného mesačného nájmu. Bližšie informácie vám poskytneme v našej kancelárii, alebo telefonicky. Cenová ponuka na kanceláriu 15m2 Cena pre platcu DPH Nájom...........................90,- eur bez DPH ...................108 eur s DPH Služby...........................93,- eur bez DPH....................111,60 eur s DPH Spolu bez DPH ............183,- eur bez DPH..................219,60 eur s DPH Cena pre nájomcu, ktorý nie je platcom DPH Nájom...........................90,- eur bez DPH Služby...........................93,- eur bez DPH....................111,60 eur s DPH Spolu ...........................................................................204,60 eur
Bratislava II - Ružinov
220 €/mes.
** RK BOREAL ** NOVOSTAVBA 5izb. RD, ÚP 165 m2 v obci Neudorf, Rakúsko len 20km od Bratislavy.
So súhlasom majiteľa Vám ponúkame na predaj nízkoenergetickú novostavbu rodinného dvojdomu v Rakúskej obci Neudorf len 20km od Bratislavy s energetickým certifikátom A (40,27 kWh/(m²a). Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Untere Bundesstrasse. Každý dom je dvojpodlažný 5izb. s garážou pre jedno vozidlo. Pozemok 672,0 m2 (spolu celý), podlahová plocha každého domu je 165,0 m2 Perfektne navrhnutý dvojdom je postavený z tehly, má vlastnú masívnu deliacu stenu s dodatočnou izoláciou susedného domu, ktorá poskytuje vynikajúcu protihlukovú ochranu. Z obývačky je prístup na krásnu terasu 25 m2 s výhľadom do záhrady. Optimálny pôdorys je ideálny pre rodiny a predáva sa v stave holodom. Dokonale členený obytný priestor Vám ponúka celkovo 165 m² na 2 podlažiach + úložný priestor v podkroví pod strechou s pochôznou plochou. Dispozičné riešenie: - prízemie: 52 m2 obývacia izba s otvorenou kuchyňou a východom na terasu (25m²), WC / technická miestnosť / sklad / predsieň / schodisko na poschodie - poschodie: 4 centrálne izby, šatník, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, dvoj umývadlom, samostatné WC, technická miestnosť (s prípojkou na práčku), galéria / schodisko na prízemie Garáž pre 1 auto Kvalitné vybavenie: plastové okná s trojsklom, el.vonkajšie žalúzie a sieťky proti hmyzu, tepelne izolované plastové dvere s trojitým uzamykaním, vykurovanie účinným tepelným čerpadlom vzduch-voda zn. Vaillant. Súčasťou štandardnej výbavy je aj komfortné podlahové kúrenie, predprípravy sú na Fotovoltaický systém, e-nabíjacia stanica pre autá v garáži, na stavbu bazéna sú už v záhrade položené všetky potrebné káble. V dome bude jeden biely náter, predpríprava na sanitu, funkčné kúrenie, vypínače a zásuvky, záhrada bude vyrovnaná ornicou. Ostatné je v réžii nového majiteľa a jeho predstáv. Obec Neudorf je výhodná predovšetkým veľmi dobrým vlakovým a diaľničným spojením s Viedňou a Bratislavou. Obchody a verejná doprava sú v pešej vzdialenosti. V obci sa nachádza základná škola a materská škola. Tí, ktorí hľadajú oddych, nájdu v okolí všetko, čo im zvyčajne chýba: čerstvý vzduch, pokoj, nedotknutú prírodu a tým aj neporovnateľnú kvalitu života. Neziderské jazero je dostupné autom len za 15 minút! Po diaľnici A6 sa dostanete do Bratislavy za cca 20 minút a do Viedne za cca 40 minút. Na letisko Viedeň Schwechat sa autom dostanete za 30 minút. Do Neusiedl am See sa dostanete asi za 15 minút. K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku: Z kúpnej ceny na zmluve: 3,5% daň z kúpy nehnuteľnosti 1,1% zápis do katastra nehnuteľností 3% provízia RK cca 1,5% notár Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám radi poskytneme v RK, alebo telefonicky. Pri serióznom záujme dohoda možná!
Rakúsko
379 000 €