Útulná chalupa v horskej v obci Úhorná
Chalupa, ktorá je bez nutných investícií, sa nachádza na okraji tichej horskej obce Úhorná v srdci Volovských vrchov. Je situovaná síce pod strmým svahovitým, avšak o to krajším pozemkom s príjemným výhľadom na okolie. Samotná chalupa pozostáva z prízemného podlažia a podkrovia. Na prízemí sa nachádza vstupná predsieň, veľká obývacia hala s kachľovým krbom, kuchyňa, predná izba, kúpeľňa, toaleta, technická miestnosť a špajza. V podkroví sa nachádzajú tri izby, chodba, a jedna miestnosť s možným využitím na ďalšiu kúpeľňu či šatník. Na dvore sa nachádza garáž s drevárňou a vo svahu pivnica. Za dvorom je upravený svah kamenným múrom, kde je v medzistupni terasa s vonkajším krbom na opekanie a nad múrom pokračuje svahovitá záhrada s pekným výhľadom. Nehnuteľnosť je ideálna na chalupárčenie v krásnom horskom prostredí obce Úhorná, s možnosťou kúpania v neďalekom Úhornianskom jazere.
Úhorná
112 000 €
Malý dom na rekonštrukciu, Gemerská Hôrka
Dom sa nachádza v obci Gemerská Hôrka, neďaleko miestneho závodu. Je situovaný na svahovitom pozemku južnej orientácie. V dome sa nachádzajú dve izby, kuchyňa a letná kuchyňa a pivničná komora. Na pozemku sa nachádza aj praktická garáž s montážnou jamou, ktorá sa môže využiť aj ako dielňa. Inžinierske siete sú momentálne odpojené. K dispozícii je elektrina, plyn, vodovod a kanalizácia. Dom bude po celkovej rekonštrukcii vhodný na bývanie pre malú rodinu.
Gemerská Hôrka
20 000 €
Kanadský zrub pod lesom neďaleko Košíc
Zrub s výhľadom na les ideálny pre klienta, ktorý hľadá prírodný relax z prvej ruky, sa nachádza katastri obce Košická Belá v chatovej oblasti „Potoky“. Je situovaná na vlastnom pozemku pri lese, bez rušivých vplyvov z okolitých chát. Jedná sa o novostavbu, kde na prvom podlaží sa nachádza obývacia hala a v podkroví jedna spálňa. V chate momentálne nie je zavedená voda, avšak v obývacej hale je priestor a príprava pre zriadenie kúpeľne s toaletou a priestor pre zriadenie kuchynského kúta. Vlastná studňa sa nachádza pri chate. Chata je riadne zateplená v podkroví a pod podlahou prírodnou konopnou izoláciou, ako aj povrchová úprava dreva pozostáva výlučne z prírodných olejov. Zrub je napojený na elektrickú sieť a disponuje aj vlastnou fotovoltaikou, ktorá sa dá v prípade potreby rozšíriť. Po vhodnej úprave bude tento zrub ideálny či už na dlhšie rekreačné využitie, alebo aj na trvalejšie bývanie pre niekoho s romantickou povahou a túžbou zobúdzať sa v prírode, avšak v ideálnej blízkosti mesta.
Košická Belá
143 000 €
Dom na bývanie v obci Jablonov nad Turňou
Nehnuteľnosť sa nachádza v okrajovej časti obce Jablonov nad Turňou na rovinatom pozemku. Dom pozostáva z nadzemného podlažia kde sa nachádzajú tri izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, chodba a veranda. Prízemné podlažie tvorí letná kuchyňa, práčovňa, komora s pivnicou, predsieň a toaleta. V zadnej časti domu sa nachádza technická miestnosť s vchodom z dvora. Za domom je ešte dreváreň, garáž a ďalšie drobné hospodárske stavby. Za hospodárskou časťou sa rozprestiera pekná záhrada. Nehnuteľnosť je pripojená na všetky základné inžinierske siete vrátane kanalizácie. Po vhodnej rekonštrukcii bude príjemným miestom na vidiecke bývanie.
Jablonov nad Turňou
70 000 €
Dom v Medzeve vhodný na chalupu. Nová cena!
Dom sa nachádza v okrajovej časti mestečka Medzev, nachádzajúceho sa v príjemnom horskom prostredí Volovských vrchov. Je situovaný na rovinatej časti pozemku, ktorý za domom tvorí výrazne svahovitý terénny stupeň a pokračuje mierne svahovitou záhradou. V dome sa nachádza priestranná predná izba, kuchyňa, zadná izba, komora a kúpeľňa. V zadnej časti je dreváreň. V dome nie je toaleta, avšak odpady z kúpeľne a kuchyne sú napojené na verejnú kanalizáciu. Okrem toho je zavedená elektrina a verejný vodovod. Plynové potrubie vedie na ulici, avšak je potrebné vybudovať prípojku. Nehnuteľnosť bude po vhodnej rekonštrukcii vhodná na rekreačné využitie. V okolí sa nachádza viacero nehnuteľností využívaných ako chalupa.
Medzev
35 000 €
NOVÁ ZNÍŽENÁ CENA ! Zrekonštruovaný dom na okraji obce Korytárky
Ponúkame na predaj útulný dom v okrajovej časti Korytárok. Vedie k nemu obecná asfaltová komunikácia. Leží na svahu, na rovinatej parcele o výmere zastavanej plochy 327 m2. Je postavený z kameňa (suterén) a z tehly. Prešiel kompletnou rekonštrukciou ukončenou v roku 2016. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej studne, odpady sú vyvedené do septiku s prepadom. Vykurovanie je ústredné na drevo a uhlie. Dom je podpivničený. Pivničné priestory tvorí technická miestnosť, práčovňa, dreváreň. Obytná časť domu má 2 možnosti vstupu – hlavným vchodom zboku domu alebo cez terasu priamo do obývacej izby s kuchyňou. Súčasťou prízemia je ešte chodba , kúpeľňa s WC s podlahovým kúrením a 2 spálne. Dom disponuje podkrovím zatepleným minerálnou vlnou, s vývodmi elektriny a vody, s možnosťou jeho zobytnenia. Súčasťou predaja je svahovitá záhrada o výmere 748 m2. Na dvore je ďalšia budova so súpisným číslom , ktorú možno prerobiť na garáž. Nehnuteľnosť pôsobí útulne, vhodná je na trvalé bývanie pre tých , ktorí preferujú perifériu obce alebo aj na chalupu. Bezprostredné okolie domu tvorí jedinečná príroda Podpoľania, ideálna na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie. Na svoje si prídu aj milovníci zimných športov v neďalekých lyžiarskych strediskách v Hriňovej, Látkach.
Korytárky
145 000 €
Pozemok na stavbu domu /chalupy v malebnej dedinke Divín
Len u nás nájdete v ponuke pozemok vhodný na stavbu domu prípadne chalupy v centre obce Divín, priamo pod divínskym hradom. Pozemok je sčasti rovinatý sčasti svahovitý. Celková jeho výmera je 1057 m2, z čoho časť pozemku na stavbu je o výmere 379 m2. Na pozemku stála budova rodinného domu so súpisným číslom, ktoré je stále registrované a teda je možná po schválení žiadosti o stavbu postaviť rodinný dom podľa Vašich predstáv. IS siete sú v dosahu na ulici. Na pozemku je vlastná studňa. Obec Divín je vybavená kompletnou sociálnou infraštruktúrou, pýši sa renovovaným kaštieľom a hradom. Navštevovaná je aj v lete pre blízkosť vodnej nádrže Ružiná, zámockého welness hotela v Haliči a nepochybne aj pre krásnu prírodu ideálnu na turistiku, cyklistiku, hubárčenie a podobne.
Divín
105 000 €
DOHODOU ! Pôvodný vidiecky dvor na Budínskych lazoch
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj vidiecky dvor v príjemnom prostredí lazov pri obci Budíná. Jedná sa o 2 stavby rodinných domov a hospodársku budovu ležiace na parcele o celkovej výmere 3100 m2. Stavby sú postavené prevažne z kameňa. V súčasnosti nemá ani jeden z domov zavedenú elektrinu, v jednom z domov bola v čase obývania zavedená voda zo spoločného rezervoára. Oba domy majú vlastné súpisné číslo, sú čiastočne podpivničené . Menší z domov tvorí chodbička, komora a 2 izby, zvyšok domu tvorí maštaľ a senník so samostatnými vchodmi. Druhý dom je gánkový, skladá sa z priechodnej kuchyne a 1 izby , maštale a ďalšej izby so samostatným vchodom. Súčasťou dvora je priestranná kamenná hospodárska budova. Nehnuteľnosti sú v pôvodnom stave, nutná kompletná rekonštrukcia podľa vlastných predstáv. Ležia v malej skupinke domov, využívaných na rekreačné účely. Vedie k nim asfaltová a sčasti spevnená poľná cesta. Nehnuteľnosť svojim charakterom a umiestnením vhodná na trvalé bývanie pre tých, ktorí preferujú pokoj a ticho lazov prípadne na chalupu. Okolie je tvorené krásnou prírodou Javoria, s mnohými možnosťami turistiky, cyklistiky, hubárčenia a podobne. V širšom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne alebo welness zámocký hotel v Haliči.
Budiná
99 000 €
Chata s udržiavanou záhradou v ZO Opendáky, okr. Senica na predaj
Záhradkárska chatka so súpisným číslom, s udržiavaným pozemkom cez 400 m2 v obľúbenej záhradkárskej osade Opendáky, medzi obcami Prietrž a Osuské na predaj. Chatka má rozmer 6x4 m, nachádzajú sa v nej dve miestnosti, väčšia je využívaná ako obývacia aj so spaním a menšia ako kuchynka. Súčasťou chatky s vonkajším vstupom je menšia šopa na náradie, cez ktorú sa ide do pivnice, ktorá je zabudovaná do svahu a z druhej strany aj WC . Pred chatkou je terasa s pekným výhľadom na okolité polia a lesy a z boku je zastrešená terasa s posedením pre viac osôb, vhodná napr. na grilovanie a pod. Pri chatke, na vlastnom pozemku, je spevnené miesto na parkovanie. Na pozemku sa nachádza celkove päť terás. Prvá terasa je ako predzahrádka, na druhej stojí chatka, tretia a štvrtá sú v súčasnosti využívané na sadenie zeleniny a na piatej sú hlavne ovocné stromy. Na každú terasu je privedená voda. Šírka pozemku je cca 13x35 m a je z neho veľmi pekný výhľad na okolitú prírodu. Spolu so záhradou sa predávajú aj spoluvlastnícke podiely v spoločných priestoroch, prístupových cestách a vodnom hospodárstve. Záhradkárska osada je dobre udržiavaná a je celá oplotená, dve vstupné automatické brány do nej sú monitorované kamerovým systémom. Je tu vybudovaná studňa s pitnou vodou a rezervoár s úžitkovou vodou. K dispozícii je aj spoločná budova na organizovanie rôznych spoločenských a športových akcii. ZO sa nachádza v oblasti, ktorá leží na hranici medzi regiónom Záhorie a Myjavsko/Brezovské kopanice. Okolie poskytuje veľa možností na turistiku, cykloturistiku, rybolov a ďalšie voľno-časové aktivity. Okresné mesto Senica je vzdialené 10 km, Myjava 20 km, Trnava a Piešťany 40 km a Bratislava 80 km.
Osuské
25 000 €
Na predaj dva rodinné domy v obci Nemčiňany
Ponúkame na predaj dva rodinné domy v tichej lokalite pod lesom po čiastočnej rekonštrukcii v obci Nemčiňany. Domy sa nachádzajú v spoločnom dvore, sú rozdelené na tri samostatné obytné jednotky a sú okamžite obývateľné. Majú zavedenú elektrinu, plyn, obecnú vodu, vlastnú studňu, obecnú kanalizáciu. Domy prešli čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, zateplenie, nová fasáda, omietky, podlahy, obklady. Majú ústredné kúrenie s kotlom na tuhé palivá. Dispozícia prvého domu: vstupná chodba, obývačka, kuchyňa, dve spálne, kúpeľňa s WC, kotolňa. Dispozícia druhého domu: dom má dve samostatné obytné jednotky. Prvá časť: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa s WC, kotolňa. Druhá časť domu s vlastným vchodom: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa s WC. N pozemku sa nachádza uzatvorený altánok s posedením a krbom, murovaný bazén. V obci sa nachádza obecný úrad, škôlka, pošta, potraviny, detské ihriská, základná škola sa nachádza v susednej obci Červený Hrádok, vzdialenej cca 6km. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v okresnom meste Zlaté Moravce. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce je 10km, Vráble - 17km, Nitra - 36, Levice - 24km, Bratislava - 126km, diaľničný privádzač R1 Zlaté Moravce cca 11 km.
Nemčiňany
125 000 €
Na predaj novostavba 4-izbového rodinného domu v obci Mankovce
Ponúkame na predaj rozostavanú novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Mankovce, vzdialeného 8 km od okresného mesta Zlaté Moravce. Dom sa predáva v štádiu hrubej stavby. Nachádza sa na rovinatom slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 1108 m2. Na pozemok sú privedené všetky siete: elektrická prípojka, plynová prípojka, obecná voda, verejná kanalizácia. Dom je postavený z kvalitných materiálov: pálená tehla 30cm, klasický krov, strešná krytina Tondach Samba 11. Dom má rozmery 8m x 14m, zastavaná plocha je 122m2, úžitková plocha 90 m2. Dispozícia domu: vstupná chodba, dve detské izby, spálňa, kúpeľňa s WC, samostatné WC, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývacou miestnosťou s priamym výstupom na terasu. V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, obecný úrad a 2 detské ihriská. Základná škola, všeobecný lekár, zubná ambulancia sa nachádzajú v okresnom meste Zlaté Moravce. Národný žrebčín v Topoľčiankach sa nachádza 12 km od Mankoviec, zubria zvernica je neďaleko Topoľčianok. V blízkom okolí Tribečského pohoria sa nachádza hrad Hrušov, hrad Gýmeš, je tu možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 8km, Nitra - 30km, Levice – 36km, Bratislava -130km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 13km.
Mankovce
135 000 €
Na predaj 6-izbový rodinný dom v kľudnej časti obce Choča s krásnym 22a pozemkom.
Ponúkame Vám na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom v obci Choča vzdialenej 11km od okresného mesta Zlaté Moravce. Nachádza sa v kľudnej časti obce, na krásnom slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 2269 m2. Dom má dve poschodia, s celkovou úžitkovou plochou 240 m2. Bol postavený v roku 2003 z pálenej tehly a v roku 2020 boli menené nové eurookná s 3-sklom, a bola zasklená vstupná veranda. Dispozícia domu: 1. nadzemné podlažie - vstupná hala s posedením a liatinovými krbovými kachľami, kuchyňa s jedálňou a s komorou, obývačka s možnosťou umiestnenia krbu, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC. 2. nadzemné podlažie - štyri nepriechodné izby s balkónom, kúpeľňa s WC. Nábytok v dome je vyrobený na objednávku z masívu, podlahy v izbách sú drevené -dubové. Dom je napojený na elektrinu 220/280, plyn, obecný vodovod a kanalizáciu. Dom je vykurovaný ústredným kúrením s plynovým kotlom. Pred domom sa nachádza celoročná okrasná záhrada s prístreškom pre auto. Za domom sa nachádza altánok s posedením, záhrada a ovocný sad. V neďalekom okolí Tribečského pohoria je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 11 km, Nitra - 22 km, Levice - 38 km, Bratislava -107 km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 5km.
Choča
259 000 €
Na predaj rodinný dom v obci Veľké Vozokany s 10-árovým pozemkom.
Ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom v rekonštrukcii v obci Veľké Vozokany, vzdialený 8 km od okresného mesta Zlaté Moravce. Bol postavený cca v roku 1975 z pálenej tehly a kvádra. Dom sa nachádza na krásnom slnečnom pozemku o celkovej výmere 1088 m2. Pozemok je možné rozdeliť na 2 samostatné parcely. Má zavedenú elektrinu, plyn, obecnú vodu, vlastnú studňu, obecnú kanalizáciu. Dispozícia domu: tri izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC, dom je čiastočne podpivničený - tri skladové miestnosti. V obci sa nachádza obecný úrad, škôlka, potraviny, detské ihriská, základná škola sa nachádza v susednej obci Červený Hrádok, vzdialenej cca 4km. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v Zlatých Moravciach. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce je 8km, Vráble - 13km, Nitra - 34, Levice - 30km, Bratislava - 124km, diaľničný privádzač R1 Zlaté Moravce cca 9 km.
Veľké Vozokany
73 000 €
Na predaj novostavba 3-izbového rodinného domu v obci Čermany-okres Topoľčany
Ponúkame na predaj novostavbu 3-izbového rodinného domu v obci Čermany, vzdialeného od krajského mesta Nitra cca 18km. Dom sa predáva v štádiu hrubej stavby s možnosťou dokončenia na kľúč. Nachádza sa na slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 668 m2 v kľudnej časti obce. Dom je napojený na elektrinu, obecnú vodu, verejnú kanalizáciu. Má plastové 6-komorové okná s trojsklom, predprípravu pre krb, betónové státie pre 4 autá s možnosťou dobudovania prístrešku alebo garáže. Dom má rozmery 8m x 15m, zastavaná plocha je 110m2, rozmery pozemku 22m x 31m. K domu je možné prikúpiť susedný pozemok o rozlohe cca 960 m2 so zľavou. Dispozícia domu: vstupná chodba, dve neprechodné izby, kúpeľňa s WC, samostatné WC, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývacou miestnosťou s priamym výstupom na terasu. V obci sa nachádza obecný úrad, potraviny, pohostinstvo, futbalové ihrisko. V susednej obci Horné Obdokovce vzdialenej 5km sa nachádza: škôlka, základná škola, pošta, všeobecný lekár, potraviny, pohostinstvá, detské ihrisko. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 21km, Piešťany - 23km, Nitra - 18, Hlohovec - 20km, Bratislava – 102 km. Diaľničný privádzač na R1 Nitra je vzdialený cca 20km, diaľničný privádzač D1 Piešťany je vzdialený cca 28km.
Čermany
135 000 €
Viničný domček s 22-árovým ovocným sadom pri Vrábloch na predaj
Ponúkame na predaj murovaný viničný domček v pôvodnom stave postavený v deväťdesiatych rokoch, vo vinohradníckej oblasti pri Vrábloch - Horný Oháj. Domček je situovaný na pozemku o rozlohe 2319m2 - šírka pozemku cca 12m, dĺžka cca 190m. Viničný domček je možné pripojiť na elektrickú sieť. Dispozícia: predsieň, náraďovňa z ktorej vedie vstup do klenbovej pivnice a na povalu, kuchynka, podkrovie je možné zobytniť. Možnosť prikúpenia vedľajšie pozemku s rozlohou cca 5000m2, s rozmermi cca: šírka-24m, dĺžka-190m. Okresné mesto Nitra je vzdialené - 25km, Zlaté Moravce - 15km, Levice - 28km, Bratislava - 120km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - 12km.
Vráble
33 000 €
Na predaj rodinný dom v obci Prašice, neďaleko Duchonky
Ponúkame na predaj rodinný dom v nádhernom prostredí pohoria Považského Inovca, v obci Prašice, 4 km od rekreačného strediska Duchonka. Nachádza sa v tichej časti obce v slepej ulici, na slnečnom pozemku o celkovej výmere 789 m2. Jedná sa o dom z pálenej tehly, postavený v šesťdesiatych rokoch, ktorý prešiel v roku 2020 rekonštrukciou. Boli menené vstupné plastové bezpečnostné dvere, plastové okná (izolačné dvojsklo), nový komín - príprava na krb, v dome sú pripravené rozvody na radiátory, nová elektoinštalácia, rozvody vody a odpadu, obvodové múry o hrúbke 45cm boli zateplené 10cm polystyrénom bez štruktúrovanej omietky - iba kleber, dom je hydroizolačne odizolovaný, po celej ploche je hydroizolácia, 5cm polystyrén a poter, celý interiér - steny a stropy sú obložené sadrokartónom, strecha je pôvodný trámový strop, 20cm polystyrén, drevený záklop a strešná krytina fatrafol. Dom je napojený na elektriku 220/380, obecnú vodu a kanalizáciu a má vlastnú studňu. Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, jedáleň, dve izby, kúpeľna, samostatné WC, špajza, technická miestnosť. Za domom sa nachádza časť domu v pôvodnom stave, v ktorej je letná kuchyňa a ďalšie dve miestnosti. Občianska vybavenosť obce: základná škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, supermarket, reštaurácia, pohostinstvá. V okolitej prírode je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky a rybolovu. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 11km, Partizánske - 30km, Piešťany - 35km, Bratislava -125km.
Prašice
93 900 €
Exkluzívna usadlosť na bývanie, podnikanie, farmu, alebo ako investícia, 2 ha pozemok, 30 km od Brat
Usadlosť bez priamych susedov s obrovským potenciálom, vhodná na trvalé bývanie, farmu aj podnikanie na takmer 2 ha pozemku na predaj, exkluzívne len u nás. Na pozemku sa nachádzajú dva domy, technická budova, samostatná pivnica a štrkové jazero na ploche viac ako 2000 m2, zásobované spodnou vodou. V prvom dome sú veľkorysé priestory rozdelené na dennú a nočnú časť, v ktorých sa nachádza priestranná obývačka, spojená s kuchyňou a jedálňou, z ktorej je výstup na krytú vonkajšiu terasu, dve izby, spálňa so šatníkom, dve kúpeľne, zimná záhrada, technická miestnosť a wellness spojené s fitness. Všetky miestnosti majú samostatný vstup. V druhom dome sa nachádza kuchyňa s jedálňou, na poschodí sú tri izby. Na prízemí je aj sprcha, WC a ďalšia priestranná miestnosť. Na pozemku je vysadený ovocný sad a priestor umožňuje dobudovanie chovateľských, pestovateľských, prípadne aj športových a oddychových zón. Blízke okolie Vám ponúka široké možnosti na rekreačné aktivity, či už v rezorte Sedin golf vzdialenom cca 20 km, viacerých vodných areáloch, alebo pri Malom Dunaji, vzdialenom len 5 km. Usadlosť sa nachádza 10 km od skanzenu Vodný kolový mlyn Jelka. Bratislava je vzdialená 30 km, Senec a Dunajská Streda 20 km, Trnava 50 km. Táto usadlosť je vhodná pre ľudí, ktorý hľadajú pokoj, súkromie a vedia to aj oceniť. Umiestnenie usadlosti v tejto zaujímavej lokalite ponúka aj výbornú investičnú príležitosť na vybudovanie developerského projektu v už oplotenom pozemku na uzatvorený obytný rezort.
Bellova Ves
1 500 000 €
Útulná chalúpka s pekným rovinatým pozemkom na polosamote Myjavských kopaníc na predaj, len u nás
Menšia chalúpka po čiastočnej rekonštrukcii nachádzajúca sa na polosamote Myjavských kopaníc, na predaj. Nachádza sa v nej veranda cez ktorú sa vchádza na spojovaciu chodbu, je tu jeden vstup do kuchyne a následne do obytnej miestnosti, v súčasnosti využívanej ako obývačka a zároveň pracovňa. Druhý vstup je do druhej obytnej miestnosti,teraz využívanej ako spálňa. Za ňou je úložná miestnosť, ktorá má aj vlastný vstup zvonku, za touto miestnosťou je technická miestnosť s el. kotlom a kúpeľňa s vaňou, WC, bojlerom na ohrev vody, umývadlo a práčka. Dom je vhodný na víkendovú chalupu ale aj na trvalé bývanie. Bol postavený pravdepodobne na začiatku 20.storočia. V roku 2017 prešiel výraznou rekonštrukciou, bola vybudovaná nová vŕtaná studňa a s rozvodmi, elektrina aj s rozvodmi, komín, kúpeľňa, omietky a čiastočne aj podlaha. Vo dvore je hospodárska budova s dvomi miestnosťami, taktiež zopár ovocných stromov. Pozemok poskytuje dosť možností využitia na chov, pestovanie, oddych, prípadne parkovanie. Táto ponuka je zaujímavá aj vďaka polohe kde sa chalúpka nachádza, okolitá príroda ponúka veľa možností na turistiku, cykloturistiku a ďalšie pestré možnosti využitia voľného času, či už kultúrne, alebo športové aktivity. Lyžiarske stredisko Skiland Stará Myjava je vzdialené 20 km, Veľká Javorina - Holubyho chata 30 km, Ski Bezovec 35 km, zrúcaniny hradov Čachtice 17 km, Branč 30 a Beckov 30 km. Zároveň sú tu aj možnosti pre aktívny, alebo len pasívny oddych pri vode napr. pri rekreačných strediskách, Čerenec, Zelená voda, Stará Myjava, Dubník atď. Okresné mesto Myjava je vzdialené 15 km, Brezová pod Bradlom 12 km, Piešťany 20 km, Bratislava 100 km. Podkylava je dobre dostupná aj z Bratislavy, cez D1 od Piešťan ste tu pri ideálnych podmienok za cca hodinu.
Podkylava
99 000 €
Dvojpodlažný 4 izbový rodinný dom v obci Boleráz, na predaj.
Tichá ulica, slnečný pozemok s čiastočne zrekonštruovaným podpivničeným rodinným domom, veľká dielňa a potôčik tečúci za pozemkom je ponuka ktorá sa oplatí vidieť. Pozemok v tvare obdĺžnika má šírku 19 m a dĺžku 41 m a tečie za nim rieka Trnávka. Nachádza sa na ňom tehlový dom postavený v roku 1978, ktorý tvorí suterén spojený s dielňou a dve podlažia. Dom prešiel viacerými rekonštrukciami ako sú 2015 výmena plastových okien, 2016 nová strecha, zateplenie od severnej strany 10 cm polystyrénom, 2017 slnečný kolektor na teplú vodu, 2018 vyvložkovaný komín na tuhé palivo. Súčasťou pozemku je aj drevený altánok a pre milovníkov údených dobrôt je k dispozícii vlastná udiareň s krbom. V zadnej časti pozemku sa nachádza hospodárska budova s výbehom pre zvieratá. Záhrada je vysadená rôznymi ovocnými stromami ( broskyňa, jabloň,) a poskytuje dostatok priestoru na oddych. Dispozícia: V suteréne nájdeme veľkú priechodnú garáž s dielňou ktorá je šikovne prepojená s bývalou stolárskou dielňou a tri pivničné miestnosti. 1.NP disponuje vstupnou halou, priestrannou obývačkou s krbom, jedálňou so vstupom na balkón, kuchyňou, nepriechodnou izbou a WC s bezbariérovým sprchovým kútom. 2. NP sa skladá z nepriechodnej izby s balkónom, detskej izby a kúpeľne s vaňou a WC. IS: Na výber máte vykurovanie tuhým palivom alebo ústredný kotol na plyn. Voda je napojená na obecný vodovod a úžitková voda na splachovanie je napojená na kopanú studňu , s ktorou môžete zavlažovať aj záhradu. Elektrika 220/380 V a odpad je riešený žumpou. Kanalizácia sa v obci nachádza avšak nie je ešte dotiahnutá do všetkých častí obce. Občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, zubár, lekár, lekáreň, potraviny, bar, reštaurácia, vlaková stanica, vodná nádrž a ďalšie rôzne služby. Poloha obce poskytuje viacero možnosti na trávenie voľného času. Ponúkam zopár tipov vzdialených len 15 min autom. Chytanie rýb na priehrade, výlety na Smolenický zámok poprípade turistika v priľahlých Malých Karpatoch, jaskyňa Driny, kaštieľ v Dolnej Krupej, Aquapark v Trnave a mnoho iného. Vzdialenosť od miest: Smolenice 7 km Trnava 13 km, Senica 30 km, Pezinok 40 km, Bratislava 70 km,
Boleráz
195 000 €
Priestranný 5 izbový rodinný dom v obci Boleráz na predaj
Tehlový rodinný dom v pôvodnom stave na 12,8 a pozemku, vhodný na rekonštrukciu podľa vašich predstáv sa nachádza v Bolerázi. Tento krásny pozemok ma rozmery 14 m šírka a 92 m dĺžka a je sprístupnený z oboch strán. Dom bol postavený v roku 1955 a okrem výmeny plastových okien v 2015 je v pôvodnom stave. Výhodou sú taktež dve pivnice, hospodárska budova a dielňa. Nádvorie poskytuje perfektné súkromie a rozsiahla záhrada ponúka veľa možnosti pestovania. Aktuálne sa na nej pestuje vinič. Dispozícia: Dom má dva vchody. Jeden v podbrání, cez ktorý sa dostaneme do veľkej chodby a druhý približne v polovici domu vedie do predsiene. Ďalej pozostáva zo štyroch nepriechodných izieb, jednej priechodnej izby, priechodnej kuchyne so špajzou, dvoch komôr (v budúcnosti vhodných aj ako šatník) a kúpeľne s WC. Súčasťou je aj letná kuchynka so samostatným vchodom, ktorá sa nachádza za obytnou časťou. Vchody do oboch pivníc sú z nádvoria. IS: Kúrenie zabezpečuje ústredný plynový kotol. Odpad je riešený žumpou, aj keď v obci je kanalizácia v tejto časti ešte nie je dobudovaná. Vodovod v celom dome je napojený na studňu, avšak obecný vodovod má prípojku pred domom. Elektrina 220/380. Občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, zubár, lekár, lekáreň, potraviny, bar, reštaurácia, vlaková stanica, vodná nádrž a ďalšie rôzne služby. Poloha obce poskytuje viacero možnosti na trávenie voľného času. Ponúkam zopár tipov vzdialených len 15 min autom. Chytanie rýb na priehrade, výlety na Smolenický zámok poprípade turistika v priľahlých Malých Karpatoch, jaskyňa Driny, kaštieľ v Dolnej Krupej, Aquapark v Trnave a mnoho iného. Vzdialenosť od miest: Smolenice 7 km Trnava 13 km, Senica 30 km, Pezinok 40 km, Bratislava 70 km.
Boleráz
130 000 €
Štýlový dom v Senici, vhodný aj na podnikanie, v blízkosti Kunovskej priehrady na predaj
Ponúkame na predaj jedinečný rodinný dom s veľkým pozemkom pri Kunovskej priehrade v Senici. Tento objekt má v sebe kus histórie, už v polovici 19. storočia fungoval ako lisovňa. Je vhodný na rodinný dom, chalupu alebo aj na podnikanie. Moderne zariadený interiér pozostáva z rozľahlého vzdušného prízemia a podkrovia s dvomi izbami. Na prízemí sa nachádza laminátová podlaha a zaujímavý obklad stien, imitácia travertínu. V kuchyni je štýlová zeleno-zlatá stierka. Vkusný interiér dopĺňajú modré keramické kachle. Na poschodí sú dve izby s laminátovou podlahou a tatranským profilom. Dom je celý podpivničený. V týchto priestoroch sú dve miestnosti, vináreň s dreveným posedením a pôvodná klenbená pivnica, vhodná napr. na uskladnenie vína. Vonkajšia fasáda je vo francúzskom štýle decopierre. Rozľahlý pozemok je spevnený svahovými tvárnicami s levanduľovými záhonmi, niekoľkými okrasnými aj ovocnými stromami. V blízkosti tohto domu je cyklotrasa, ktorá vedie z mesta na prímestskú rekreačnú oblasť Kunovská priehrada, ktorá je vhodná na kúpanie, relax, vodné športy či rybárčenie. Ďalej cyklotrasy a turistické chodníky pokračujú na neďaleké Myjavské kopanice. Senica disponuje plnou občianskou vybavenosťou, v štandarde okresného mesta. Obľúbený golfový areál PENATI GOLF RESORT a letisko sú vzdialené 6 kilometrov. Myjava je vzdialená 20 km, hraničný priechod do Českej republiky Vrbovce - Velká nad Veličkou cca 20 km, rakúsky priechod Moravský sv. Ján – Hohenau 40 km, Trnava 40 km, Bratislava 80 km.
Senica
219 900 €
Usadlosť s pozemkom 3 ha pri Malackách na predaj
Na predaj usadlosť na Záhorí, s uceleným 3 ha pozemkom. Má potenciál na bývanie, aj na podnikanie, napr. na farmu, chov koní, skladové, výrobné priestory, prípadne na cestovný ruch. Nachádza sa tu päť miestností, ktoré sa dajú využiť ako obytné, je tu viacero soc. zariadení, výrobné, skladové, alebo hospodárske budovy a aj štýlová klenbová pivnica. Usadlosť sa nachádza na polosamote, s prístupom po spevnenej komunikácii. Okolie poskytuje veľa možností na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni, rybolov, vodné športy, hubárčenie, golf, návštevu historických pamiatok, alebo len na oddych v nádherných romantických zákutiach v blízkosti rieky Morava. V okolitých obciach sa nachádzajú obchody a reštaurácie, zdravotné stredisko, lekárne, ZŠ, MŠ, športový areál s tenisovými kurtmi, železničné stanice atď. Pôsobia tu rôzne kultúrne a športové spolky a organizácie, ktoré v priebehu roka organizujú zaujímavé podujatia. Diaľničný privádzač Kúty je vzdialený 15 km, Malacky 20 km, Bratislava 55 km, hraničný prechod do Rakúska Moravský Sv. Ján - Hohenau 10 km.
Moravský Svätý Ján
265 000 €
Dvojgeneračný 7 izbový rodinný dom v Trstíne na predaj
Dvojgeneračný, 7 izbový rodinný dom s garážou, pivnicou, vlastnou studňou a záhradou, na kraji obce, pod horami, menom Trstín, na predaj. Rodinný dom je tvorený prízemím, ktoré je v pôvodnom ( z roku 1960 ), ale udržiavanom stave a novým podkrovím ( z roku 2000 ). Na prízemí sú 2 izby, jedáleň s krbom, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC. V podkroví sú 4 izby, kúpeľňa so saunou, samostatné WC, loggia a príprava na pripojenie kuchynskej linky. Pod polovicou domu sa nachádza pivnica, k domu je pristavaná letná kuchynka. Na dvore stojí garáž s kôlňou na drevo. Záhrada s ovocnými stromami ( čerešňa, orech, marhuľa a hruška ), čaká už len na Vaše pestovateľské plány. V oplotení záhrady sú vráta, cez ktoré sa dá vyraziť popri poli k pútnickému kostolu Trstín – Hájiček. V obci je MŠ, ZŠ, dve pekárne a rôzne obchody, renesančný aj barokový kaštieľ, náučný chodník, rybník Jarky a cyklotrasa, vedúca úpätím Malých Karpát. Na turistické výlety sa môžete vydať zo Smoleníc, alebo ďalších východiskových bodov. Do 20 km vzdialenej Trnavy sa dostanete autom, autobusom, alebo vlakom, do Jablonice je to cez Malé Karpaty 12 km a do Senice 22 km, tiež sa tam dostanete aj vlakom. Piešťany sú vzdialené 35 km, Bratislava 57 km.
Trstín
232 000 €
Krásny a veľký dom pod úpätím Nízkych Tatier vo vyhľadávanej obci Pavčina Lehota
Rodinný dom vhodný na bývanie, ale vďaka svojmu charakteru a lokalite je ideálny aj na rekreačné využitie. V dome nie je potrebná žiadna investícia. Predáva sa zariadený, čerstvo vymaľovaný s upravenou a zabehnutou záhradou...pripravený pre nových majiteľov. Nehnuteľnosť poskytuje veľkorysí priestor aj pre veľkú rodinu. RD je kompletne podpivničený. Nachádza sa tu kotolňa, poľovnícka izba, pivnica, dve izby , kúpeľňa a priestranná chodba ktorá bola využívaná na odkladanie lyží a lyžiarok po lyžovačke. 1.NP tvorí denná časť. Je to veľký a pritom útulný priestor. Tvorí ho otvorená obývačka s krbom a kuchyňa s priestrannou a plne vybavenou kuchyňou. Na tomto podlaží sú ešte dve izby, kúpeľňa s WC a šatník. Izby boli využívané ako detská herňa a pracovňa. Z tohto podlažia je veľmi praktický výstup na priestrannú terasu za domom s umelým trávnikom, elektrickou markízou a osvetlením. 2. NP tvorí nočnú časť. Nachádzajú sa tu dve podkrovné detské izby, spálňa s balkónom z ktorého sú krásne výhľady na tatry, šatník a otvorená chodba s gaučom. Dom je napojený na všetky IS. Vodovod, elektrinu, plyn aj kanalizáciu. Teplo v dome zabezpečuje plynový kotol. Urobená je aj príprava na tepelné čerpadlo, prípadne sa dá kúriť pecou na tuhé palivo, alebo v prechodných obdobiach teplovzdušným krbom v obývačke. K nehnuteľnosti prislúcha garáž s elektrickým otváraním brány Hormann, murovaný altánok s grilom zo šamotovej tehly a záhradný domček na náradie. Obec Pavčina Lehota je vyhľadávaná lokalita turistami, ale aj rodinami ktoré chcú bývať blízko mesta Liptovský Mikuláš. V obci sa nachádza lyžiarske stredisko Žiarce, ktoré má celoročné využitie. V lete bobová dráha v zime skvelá lyžovačka. V okolí obce je veľa možností na turistiku či prechádzok do prírody. Do Jasnej je to autom cca 10 minút, do Liptovského Mikuláša tiež 10 minút. Vďaka blízkosti Demänovskej Doliny + Liptov máte dostupné široké možnosti ako využiť svoj čas strávený na tejto nehnuteľnosti, pre všetky vekové kategórie, všetky druhy športov a záľub.
Pavčina Lehota
299 000 €
Veľký dom na Liptove, vhodný na bývanie, podnikanie za výbornú cenu
Dom v cene bytu. Nezvyčajný, trojposchodový slnečný, na peknom, veľkom pozemku. Nachádza v obci Vlachy časť Krmeš. Predáva sa západná polovica domu s obytnou plochou 270m2 a pozemkom o rozlohe 1237m2. Dom nemá spoločný dvor. Je zateplený, má vymenené plastové okná, napojený je na vodovod, elektriku, čističku a vykurovaný je ústredne pomocou splyňovacieho kotla (tuhé palivo) a akumulačnej nádrže. Dom má tri obytné podlažia a dva samostatné vchody. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, kotolňa, WC a obývačka prepojená s kuchyňou. V kuchyni je murovaná komora a v obývačke krb s vyvložkovaným komínom. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 4 izby WC, kúpeľňa, balkón. Na druhom nadzemnom podlaží sú taktiež 4 izby, balkón a príprava na WC s kúpeľňou. V interiéri domu je potrebné dokončiť kúpeľne a WC. Nehnuteľnosť sa vďaka dobrej lokalite môže využívať aj na prenajímanie. Vlachy sú malá obec nachádzajúca sa pri Liptovskej Mare medzi Liptovským Mikulášom (17km) a Ružomberkom (15km). Z Obce je to iba 5km do Aquaparku v Bešenovej, 7km na Marínu Liptov, 8 km ku známemu kostolíku pri pri Liptovskej Mare kde sa dá okúpať, či 8km k archeoskanzemu Havránok.
Vlachy
139 000 €
Útulná chalupka v obci Veľká Čalomija
Chalupka má dve miestnosti - kuchyňu a obytnú miestnosť. Za domom je malá prístavba, ktorá je vhodná na vybudovanie kúpeľne. Za domom je hlboká, murovaná pivnica. Dom je suchý, strecha nezateká. Samozrejme potrebuje rekonštrukciu. Do domu je zavedená obecná voda. Plyn je vedený pred domom, možnosť pripojenia. Steny nie sú popraskané. Momentálne prebieha čistenie a úprava pozemku a nehnuteľnosti. Obec disponuje škôlkou, základnou školou, zdravotným centrom ... Leží na juhu Slovenska, na brehu rieky Ipeľ, ktorá tvorí hranicu s Maďarskom. Ponúka široké využitie ako pasívneho, tak aktívneho oddychu.
Veľká Čalomija
15 000 €
Dom, vhodný na chalupu v obci Dolné Plachtince
Na predaj priestranný dom, s veľkou záhradou, v tichej uličke, vhodný na chalupu. Dispozične pozostáva z 3 izieb, kuchyňa, špajza, kúpeľňa. Podkrovie je zdravé a pripravené ďalšie využitie. Je tam vytiahnutá voda a odpad. Dom je čiastočne podpivničený - 2 miestnosti. Vedľa domu je ďalšia murovaná budova kde je predpríprava na letnú kuchyňu - voda, odtok, dreváreň, chlievy, ktoré už ale dlhé roky slúžia skôr ako sklad náradia. Ďalej na dvore je veľká garáž, 2 altánky, z toho jeden s ohniskom a jedna malá chatka s 3 posteľami pre deti cez leto. Okolo domu je vinič a v záhrade ovocné stromky. Obec sa nachádza v tesnej blízkosti okresného mesta Veľký Krtíš a len pár kilometrov od termálneho kúpaliska od vodnej nádrže Sklabiná. Okolité lesy sú vhodné na hubárčenie, turistiku, poľovačku.
Dolné Plachtince
80 000 €
Samota s 5Ha pozemkom
V nádhernom, tichom prostredí v objatí prekrásnej prírody Cerovských lazov, je na predaj samota, s veľkou, priestrannou chalupou a okolitými pozemkami. Chalupa je okamžite obývateľná. Disponuje 4 priestrannými izbami, krásnym preskleným gánkom, 2 špajzami, kuchyňou a veľkou kúpeľňou. Toaleta je vonkajšia, suchá. Z domu sa zadným vchodom dostaneme na uzavretý dvor, ktorý má 2 vstupné brány a vysokú, murovanú stenu. Na dvore ja vinič, okrasné dreviny a kvety. Z dvora sa ďalej dostaneme do pivnice, garáže, hospodárskej budovy a stodole. Strecha, krov je zdravý, nikde nezateká, steny sú zdravé, suché. Budova prešla čiastočnou rekonštrukciou, ako sú plastové okná, plastové dvere a nový odkvap. Na pozemku je vlastná studňa s pitnou vodou, odtok je riešený trativodom. Na pozemku sa ešte nachádzajú hospodárske budovy, udiareň a niekoľko ovocných stromov. Obec Cerovo sa rozprestiera na Krupinskej planine a patrí do regiónu Východný Hont. V obci sa nachádza MŠ a ZŠ. Je obklopená lazami, ktoré ponúkajú širokú škálu využitia. Samoty a polosamoty dokážu uspokojiť aj toho najnáročnejšieho človeka. Možnosti sú tu nekonečné, ako napríklad hospodárenie, turizmus, športové aktivity a nie v poslednom rade nikým nerušný oddych,
Cerovo
160 000 €
Gazdovský dom Kosihy nad Ipľom
Na pozemku sa nachádza dom, ku ktorému patrí aj garáž, čo má vjazd z ulice, hospodárske budovy a letná kuchyňa. Konštrukcia objektu je tehla. Dispozičné riešenie sú 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa +wc, 2xšpajza, pivnica s kotoľňou ( je urobené aj ústredné kúrenie, no momentálne je bez kotla, preto sa kúri s gamatkami). Sú tam 3 funkčné komíny, z nich jeden v strede domu. Vhodný na krb. Krov je zdravý, vhodný na vytvorenie podkrovných izieb. Po dohode so susedom, možnosť odkúpenia záhrady. Väčší dom, ku ktorému patrí aj garáž, je okamžite obývateľný. Konštrukcia objektu je tehla. Dispozičné riešenie sú 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa +wc, 2xšpajza, pivnica s kotoľňou ( je urobené aj ústredné kúrenie, no momentálne je bez kotla, preto sa kúri s gamatkami). Sú tam 3 funkčné komíny, z nich jeden v strede domu. Vhodný na krb. Krov je zdravý, vhodný na vytvorenie podkrovných izieb. K domu prináleží dvor s letnou kuchyňou a hospodárske budovy. Po dohode so susedom, možnosť odkúpenia záhrady.
Kosihy nad Ipľom
45 000 €
Slnečný stavebný pozemok v krásnom lesnom prostredí
Túžite po pozemku v oázi pokoja obklopený lesom bez susedov? Tak ste ho práve našli. Pozemok sa nachádza v obci Súlovce medzi Nitrou a Topoľčanmi. Je situovaný mimo výstavby rodinných domov vo veľmi peknom tichom lesnom prostredí. Vedie k nemu obecná cesta. Pozemok má rozlohu 2934m2 a je mierne svahovitý. Druh pozemku je väčšinou trvalý trávnatý porast a na výstavbu rodinného domu bol vyňatý pozemok na ostatné plochy o výmere 354m2. Lúka s rôznymi vôňami kvetov a lesík so stromami je súčasťou pozemku. Z pozemku sú príjemné výhľady na Tribečské pohorie. Právoplatné stavebné povolenie na pozemok s projektovou dokumentáciu je súčasťou predaja. Stavebné povolenie bolo vydané v roku 2023 na rodinný podpivničený poschodový dom s možnosťou aj podkrovného bývania. Úžitková plocha domu je 128m2, úžitková plocha podpivničenej časti 57,75m2 a podkrovia 57,75m2. Dom je možné napojiť na elektrickú energiu, žumpu a vŕtanú studňu. Kanalizácia, obecná voda a plyn v dosahu nie je. Krásne prostredie Tribečského pohoria, ticho sú typické znaky tejto podhorskej obce, ktorá ponúka turizmus v okolí na bicykloch alebo pešou chôdzou. Len 2km od obce je kaštieľ Chateau Appony v Oponiciach, ktorý ponúka skvelú reštauráciu, wellnes a nádherný park. Pozemok si hľadá nového majiteľa, ktorý miluje vidiecky štýl života a ocení toto pekné tiché prostredie. Obec je vzdialená od Nitry 25km a od Topoľčian 15km.
Súlovce
75 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 34