EXKLUZÍVNE ! Útulná chalupa v objatí krásnej prírody pri Ábelovej
Ponúkame na predaj útulnú chalupu v romantickom prostredí lazov pri Ábelovej v časti zvanej Nedelište. Na LV je vedená ako rodinný dom , leží na mierne svahovitom pozemku o celkovej výmere 26840 m2. Vedie k nej prevažne asfaltová komunikácia , posledná etapa cca 200 - 300 m spevnená poľná cesta. Chalupa je postavená z kameňa a prešla v 2011 kompletnou rekonštrukciou. Má zavedenú elektrinu, vodu zo studne, odpady sú vyvedené do septiku, vykurovanie je lokálne na drevo. Chalupa je s gánkom, jednopodlažná s predpripraveným podkrovím na možné zobytnenie. Chalupa je čiastočne podpivničená. Skladá sa z prechodnej kuchyne, 2 spální, kúpeľne s WC. Súčasťou je aj kamenná maštaľ a šopa slúžiaca na spracovanie, mäsa. Na dvore je aj dreváreň a altánok s kozubom. Pri chalupe je 17 árová záhrada a súčasťou predaja je aj t.č. neudržiavané pozemky vedené ako orná pôda a pasienky o výmere 24670 m2. Do obce Ábelová vedie asfaltová komunikácia. Oblasť leží vo východnej časti Krupinskej planiny, tvoria ju zmiešané a listnaté bukové lesy plné húb, predurčené aj na nekonečné prechádzky a turistiku. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne a zámocký welness hotel v Haliči. Táto oblasť je vyhľadávaná aj milovníkmi cykloturistiky. Nehnuteľnosť odporúčam pre tých ktorí hľadávajú pokoj od ruchu miest či už na rekreačné alebo aj pre celoročné bývanie pre dobrodružnejšie typy.
Ábelová
259 900 €
NOVÁ NIŽŠIA CENA ! Priestranný rodinný dom v pôvodnom stave v malej dedinke Brusník
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v obci Brusník. Leží na rovinatej parcele o výmere zastavanej plochy 195 m2. Dom je postavený prevažne z kameňa, okrem začatej rekonštrukcie rozvodu vody ( cca 30 m vrt a voda zavedená do domu) a prípravy na žumpu je v pôvodnom stave. Dom je čiastočne podpivničený. Suterén je zložený z 2 miestností, kde je zavedená voda, elektrina, môže slúžiť ako technická miestnosť prípadne práčovňa. Samotný dom pozostáva z obytnej jednotky a hospodárskej časti. Obytná časť sa skladá z chodby, menšej miestnosti na kúpeľňu a 3 izieb, z ktorých jedna je priechodná. Samostatnými dverami vojdete do komory, ktorú možno prerobiť na ďalšiu obytnú miestnosť. Na dvore je samostatná garáž (25 m2), drevené chlievy, mierne svahovitá záhrada s ovocnými stromami o výmere 582 m2 a pred domom parcela s výmerou 158 m2. S domom sa predáva aj polovičný podiel na parcele ktorá vedie z bočnej strany k domu. Obec Brusník leží vo východnej časti Krupinskej výšiny v doline Tisovníka. Od okresného mesta Veľký Krtíš je vzdialená cca 18 km. Obklopujú ju prevažne dubové a agátové lesíky na strmších svahoch. V blízkom okolí je termálne kúpalisko v Dolnej Strehovej.
Brusník
25 000 €
Útulná chalupa v romantickom prostredí lazov pri Divíne
Len u nás ponúkame útulnú chalupu uprostred krásnej prírody Divínskych lazov. Vedie k nej miestami spevnená prevažne lesná cesta, je nutné vozidlo 4x4. Chalupa je súčasťou bývalého gazdovského dvora, ktorý tvorí aj pôvodný kamenný dom a čiastočne prerobená hospodárska budova. Všetky stavby sú z kameňa. Chalupa prešla rekonštrukciou v podobe výmeny IS, vybudovania kúpelne s WC, výmeny strechy vrátanie latovania a krovov, nových stien, podláh, hliníkových okien a dverí. Má 2 samostatné vstupy. Vchodom zospodu sa dostaneme do kúpelne s WC a do pivnice. Terasou z bočnej strany domu do otvorenej priestrannej miestnosti slúžiacej ako kuchyňa a spoločenská miestnosť. Obložená je smrekovým drevom, v kuchynskej časti je kachľová piecka. Vykurovaná je lokálne na drevo pieckou v kombinácii s elektrickým vykurovaním. Voda z vlastnej studne. Odpady sú vyvedené trativodom. Na dvore je rekonštruovaná bývalá stodola, s vymenenou strechou vrátane krytiny. Je možné pretvoriť ju na altánok, prípadne ďalšiu samostatnú obytnú plochu. Pôvodný dom je tvorený dvoma miestnosťami a drevárňou. Súčasťou predaja sú podiely na okolitých pozemkoch . Okolie chalupy je tvorené krásnou prírodou Javoria, ideálnou na turistiku, hubárčenie a podobne. Chalupa leží asi 6 km od obce Divín a cca 9 km od priehrady Ružiná.
Divín
85 000 €
Pôvodný domček na chalupu a iné účely blízko Dunaja a centra podunajskej dedinky Moča
Pôvodný domček sa nachádza na rožnom priestrannom pozemku v kľudnej časti vinárskej obce Moča, len 300 m od Dunaja. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1000 m2, na ktorom sa nachádzajú majestátne stromy orecha a pôvodná klenbová pivnica. Domček s obytnou plochou cca 70 m2 pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, predsiene a špajze. Kúrenie je možné kachľami na tuhé palivo. Do domu bola zavedená elektrina, aktuálne je však odpojená. Pri dome sa nachádza vŕtaná studňa. K domu patrí aj prístavba - hospodárska miestnosť. Pozemok nie je oplotený. Domček je ideálny ako víkendová chalupa vďaka svojej dispozície, keďže sa nachádza blízko Dunaja a cyklotrasy - k Dunaju vedie rovná cesta od domu, len cca 300 m. Štrkové pláže Dunaja sú ideálnym miestom na oddych a rekreáciu pri vode. Medzinárodná cyklotrasa, ktorá vedie priamo popri rieke ponúka rôzne možnosti pre aktívne športové využitie. Centrum obce je vzdialené len 500 m. Vďaka tomu, že v územnom pláne dom patrí do jadra obce a vďaka jeho umiestnenia na rohu je vhodný aj na rôzne podnikateľské účely. Okolie je známe pestovaním viníc a bohatstvom termálnych prameňov. Najbližšie termálne kúpalisko a wellness Patince sa nachádza len 9 km od domu. V susednej Radvani nad Dunajom sa pomocou kompy dostanete na druhú stranu rieky Dunaj, kde v pohorí Gerecse nájdete množstvo turistických trás.
Moča
78 800 €
Pôvodný viničný dom s pivnicou a vinohradom na okraji podunajskej obce Moča
Pôvodná romantická vínna chatka s krásne obrábaným vinohradom sa nachádza na okraji dedinky Moča. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 967 m2, na ktorom sa nachádzajú dlhé rady rôznych druhov viniča a ovocné stromy. Pozemok je možné rozšíriť o ďalších 682 m2 pozemku s ovocnými stromami, ale len na užívanie. Prístup ku chatke je možné z obidvoch strán, vpredu po asfaltovej, zo zadu po nespevnenej ceste. Chatka pozostáva z dvoch miestností, z ktorej jedna slúži na spracovanie hrozna a druhá je zariadená ako jedáleň s kuchynkou. Do chatky je zavedená elektrina a voda z obecného vodovodu. Kúrenie je možné kachľami na tuhé palivo. Pod chatkou sa nachádza unikátna priestranná 100 ročná pivnica, ktorá je plne zariadená pôvodnými drevenými, ale aj novodobými nerezovými sudmi a iným elektrickým príslušenstvom na výrobu vína, ktoré sú súčasťou domu. Pred chatkou sa nachádza teraska s posedením obklopená viničom, ktorý tu robí súkromie a protihlukovú zábranu, keďže sa chatka nachádza v blízkosti cesty. Domček je pozostatkom tvorby našich predkov, je stavaný z kvalitnej nabíjaniny, vďaka ktorej je vo vnútri príjemný chládok aj počas horúcich letných dní. V roku 1990 brebehla čiastočná rekonštrukcia, fasáda bola obnovená, ríny opravené a steny boli spevnené železami. Schladiť sa môžete aj v blízkej rieke Dunaj, ktorá sa nachádza len 600 m od domu a jej štrkové pláže sú ideálnym miestom na relax. Podunajská dedinka Moča je známa pestovaním viniča a výrobou skvelého vína, prechádza ňou trasa medzinárodnej cyklocesty eurovelo 6. Centrum s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len cca 1 km od chaty. Neďaleké Wellness Patince a najväčšie termálne kúpalisko Štúrovo sú taktiež skvelým miestom na únik od každodenných povinností. Historické pohraničné maďarské mesto Ostrihom je obľúbenou destináciou milovníkov pamiatok a najjužnejšie slovenské pohorie Burdov zase milovníkov nenáročnej turistiky a dychberúcich výhľadov. Okuste kúsok podunajskej romantiky výrobou vlastného vína, relaxom v termálnych prameňoch alebo prežitím krásnych západov Slnka na jednej z pláží rieky Dunaj.
Moča
38 990 €
Priestranná budova blízko Dunaja vo vinárskej dedinke Moča
Priestranný 300m2 objekt sa nachádza v kľudnej uličke len pár metrov od rieky Dunaj vo vinárskej dedinke Moča. Táto jednopodlažná budova kedysi fungovala ako sušiareň tabaku - je stavaná z pálených tehál, má vysoké stropy a pozostáva z niekoľkých miestností. Elektrický stĺp a potrubie obecného vodovodu je v dosahu, pri ceste. Prístupová cesta je asfaltová. Vďaka tesnej blízkosti vodnej plochy Dunaja, štrkových pláží a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6, ktorá je vzdialená len 50 m, má táto budova potenciál na využitie na rekreačné účely, ale aj na podnikanie v cestovnom ruchu, keďže v okolí nie je ubytovanie pre cykloturistov. Príležitosti trávenia voľného času sú preto vhodné nielen na oddych a rekreáciu pri vode počas horúcich letných dní, ale aj na športové využitie cyklotrasy v každom ročnom období. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a všetkými možnými službami sa nachádza 600 m od budovy. Okolie je známa vinárska oblasť, ako aj bohatá na termálne pramene, ktoré nájdete v len 10 km vzdialených Wellness Patince, alebo v najväčšom termálnom kúpalisku Vadaš Štúrovo, vzdialenom len 20 km. Ďalšie výlety je možné organizovať napr. do: pohraničného historického mesta Ostrihom, ktoré leží na protiľahlej, maďarskej strane Dunaja, alebo do horského mestečka Vyšehrad, či dokonca do hlavného mesta Maďarska, Budapešti. Len kúsok od Štúrova sa rozprestiera najjužnejšie pohorie Burdov s množstvom turistických trás nenáročnej turistiky.
Moča
68 000 €
Pôvodný domček s rozľahlým pozemkom vo vinárskej obci Gbelce
Pôvodný domček sa nachádza na priestrannom pozemku v kľudnej uličke vo vinárskej dedinke Gbelce. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 2000m2, ktorý je pokrytý hustým porastom rôznych drevín. Domček pozostáva z troch miestností a predsiene. Je v pôvodnom stave, vyžaduje rekonštrukciu. V dome je zavedená elektrina, voda sa používa z pôvodnej kopanej studne a kúrenie je možné kachľami na drevo. Napojenie na plyn a obecný vodovod je možné, keďže obidva potrubia sú vedené pri ceste pred domom. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a so všetkými službami je vzdialené cca 900 m. Vlaková stanica je 850 m pešej vzdialenosti od domu. Dom je vhodný na využitie aj ako víkendová chalupa, keďže sa nachádza v kľudnej časti dediny, ktorá hraničí s prírodnou rezerváciou Parížske močiare, ideálnym miestom na trávenie voľného času v prírode. Močiare majú veľký význam z ornitologického hľadiska - hniezdi tu najviac druhov vtákov v celej Strednej Európe, ktoré možno pozorovať z rozhľadne a môžete sa prejsť aj po náučnom chodníku pozdĺž močiarov. Mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom na Slovensku je vzdialené len 18 km od obce, kde je aj hraničný priechod do Maďarska. Cez most nad riekou Dunaj sa dostanete do historického mesta Ostrihom, ktoré je známe svojou monumentálnou bazilikou - najväčším kostolom v Maďarsku. Len kúsok od mesta sa rozprestiera najjužnejšie slovenské pohorie Burdov, ako aj maďarské pohoria s množstvom turistických trás. Ďalšie výlety je možné organizovať do neďalekého hlavného mesta Maďarska, Budapešti.
Gbelce
28 990 €
Pôvodný priestranný dom na okraji podunajskej obce Iža
Priestranný rodinný dom v pôvodnom stave sa nachádza na okraji dedinky Iža, neďaleko Dunaja. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 990 m2, na ktorom sa nachádzajú hospodárske miestnosti a skladové priestory, pôvodná pivnica a kopaná skružová studňa. Dom pozostáva zo štyroch priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne, predsiene a špajze. Do domu je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a kúrenie je možné kombinovane - v dvoch predných izbách je centrálne na plynový kotol, v ostatných miestnostiach sú plynové gamatky. Odpady sú riešené žumpou. Zadná časť domu sa stavala neskôr, ako aj priestranná terasa, ktorá sa tiahne pozdĺž celej prístavby. Na dvore sú zasadené ovocné stromy a mohutný vinič, ktorý pokrýva terasu a v lete príjemne tieni. Zadné hospodárske miestnosti je možné využiť na chov zvierat alebo na rôzne podnikateľské aktivity. Dom je vďaka svojho umiestnenia vhodný nielen na bývanie - do mesta Komárno sa dostanete za 5 minút cesty autom, ale aj ako chalupa, keďže záhrada končí v lese, ktorí sa tiahne až po rieku Dunaj, ktorá ponúka možnosti na trávenie voľného času pri vode. Cez obec prechádza taktiež medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, po ktorej sa dostanete z Komárna do Štúrova, a ďalej až po Čierne more popri koryte rieky Dunaj. V susednej obci Patince sa nachádza známe termálne kúpalisko a wellness Patince a v historickom meste Komárno nájdete množstvo historických pamätihodností. Na protiľahlú maďarskú stranu Dunaja sa dostanete cez most v Komárne alebo kompou v obci Radvaň nad Dunajom, kde na kopcoch maďarského pohoria Gerecse nájdete niekoľko turistických trás vhodných na nenáročnú turistiku.
Iža
89 990 €
Dom v pôvodnom stave s veľkým pozemkom na polosamote Starej Turej na predaj.
Pôvodný dom na peknom veľkom pozemku ( 1,2 hektára) s obrovským potenciálom na kopaniciach v katastri mesta Stará Turá na predaj. Nehnuteľnosť leží v kopaničiarskej časti Papraď-Podlipovec vzdialenej približne 6 km od centra mesta na veľkom pozemku má novú vodovodnú pripojku privedenú až ku domu a má taktiež novú elektrickú prípojku. Na pozemku vyviera prameň, ktorý je zvedený do studne, a prepadom vyteká ďalej na pozemok, kde je možné vytvoriť prírodné jazierko pod majestátnou Vŕbou. Jednu hranicu pozemku tvorí potok a zo strany druhej je malý les.Na celej parcele je viacero veľkých stromov a zopár orechov. Dom pozostávajúci z pálenej a nepálenej tehly na kamennom základe je suchý a leží na pozemku ( zastavané plochy 981m2) má výmeru 176 m2 (pôdorys) je vhodný na rekonštrukciu , alebo kompletne postaviť na novo na existujúcom pôdoryse. Ak hľadáte veľký pozemok a chcete si postaviť niečo podľa vlastných predstáv a je pre Vás dôležité mať veľkú parcelu s variabilným využitím tak určite ste našli priestor kde sa môžete realizovať. Dá sa povedať , že lokalita kde leží nehnuteľnosť je polosamota a najbližší sused je za potokom cca 100 metrov. V okolí zhruba 20 km sa nachádzajú dve lyžiarske strediska ( Veľká Javorina, Stará Myjava),mini ZOO v Lubine , veľa cyklotrás, turistických chodníkov a veľa húb, v okolitých horách Malých a Bielych Karpát. Vzdialenosť od diaľnice je približne 20km.
Stará Turá
159 000 €
Dvojpodlažná budova s bytmi, kanceláriou a pizzeriou v obci Horná Streda na predaj
Kvalitná tehlová zateplená multifunkčná budova s vlastným parkoviskom pre 40 vozidiel v katastri obce Horná Streda na tichom, slnečnom a dobre dostupnom mieste vzdialená iba 8km od kúpeľného mesta Piešťany na predaj. Samotná nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží, kde prízemie je prevažne určené na podnikanie ( momentálne fungujúca pizzeria s originál pizza pecou a so sedením pre 25 ľudí+ vonkajšia terasa , pánske, dámske toalety, skladové priestory a technické miestnosti s tepelným čerpadlom a kompletným príslušenstvom), zo strany od parkoviska sú situované v prízemí dve dvoj garáže a jedno garáž. Poschodie je obytné a pozostáva z pekného štýlového trojizbového bytu s výmerou cca 85m2, troch jednoizbových bytov aj s príslušenstvom a kancelárskych priestorov. Budova má zastavanú plochu 245m2 a jej úžitková plocha je niečo viac ako 400m2. Priľahlý pozemok má výmeru 1.330m2 a slúži ako prístup a parkovanie( kvalitné odizolované a odolné podložie) pre samotný objekt aj s praktickým kruhovým objazdom. Nehnuteľnosť je napojená na IS- voda, elektrina, kanalizácia, plynová prípojka na pozemku. Variabilita budovy môže mať viacero využití, či už ako malý penzión, objekt na bývanie a zároveň podnikanie, alebo ako 4 samostatné bytové jednotky , priestory na prenájom a podnikanie. Ku nehnuteľnosti je k dispozícii kompletná dokumentácia aj s možnou výstavbou ďalšieho objektu. Výhodou tejto lokality je blízkosť diaľničného privádzača cca 4km a zároveň blízkosť okresných miest Piešťany 8km a Nového Mesta nad Váhom 19km. Celé okolie ponúka možnosti turistiky,cykloturistiky, lyžovania a hubárčenia v okolitých lesoch Považského Inovca ( Ski Bezovec, Ski Kálnica, hrady Beckov Tematín, Čachtice) a veľa iného. Kvalitná infraštruktúra a vzdialenosť necelých 100km od hlavného mesta Bratislava predurčuje túto lokalitu ako zaujímavú investíciu a to aj vďaka samotnej prezentovanej stavbe. V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok som Vám k dispozícii a teším sa na spoluprácu.
Horná Streda
390 000 €
Veľká rekreačná chata pri lyžiarskom stredisku Bezovec na predaj
Viac podlažná prevádzky schopná rekreačná chata na vlastnom pozemku, pri turistickej trase na hrad Tematín a v obkolesení hôr Považského Inovca na predaj. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej situovanie v celoročne atraktívnom prostredí vyhľadávanej turistickej lokalite zasnežovaného areálu Ski Bezovec. Chata je určená skôr na podnikateľské zámery, vďaka plne funkčnej praktickej kuchyni, vnútornému menšiemu reštauračnému sedeniu, ubytovaniu ( poschodie-7 izieb cca 4 postele a jedna obytná bunka s kuchynkou, spoločenskou miestnosťou a veľkou spálňou 8 postelí) vonkajšej terasy a prízemnému bufetu. Je tu však aj možnosť bývania ( obytné priestory so sociálnym zariadením) a zároveň prevádzkovania chaty. Chata je vykurovaná krbom cez výmenník do radiátorov a je napojená na obecný vodovod. Podkrovné izby ( dve po 4 postele) ,sú vykurované elektrickými vyhrievačmi. V prízemí je situovaná garáž a skladové priestory. Veľkou výhodou je atraktívne prostredie vďaka cyklotrasám –Považský Inovec, turistike- hrad Tematín, lyžovaniu –Ski Bezovec cca 100 metrov, hubárčeniu v dubových lesoch a minerálnemu prameňu v blízkosti krásnych kopaníc Starej Lehoty –Domináky. Ak máte chuť zmeniť svoj život, bývať v prírode a zároveň podnikať tak tento priestor po určitej rekonštrukcii Vám ponúkne všetko to, čo doň vložíte. Táto nehnuteľnosť je však vhodná aj pre väčšiu rodinu na chatárčenie. Vďaka kvalitnej asfaltovej komunikácii a iba 13 km vzdialenému diaľničnému privádzaču je táto lokalita často a výrazne navštevovaná. Kúpeľne mesto Piešťany je vzdialené iba 21 km.
Stará Lehota
149 000 €
Pozemok s kásnym výhľadom v Štefurove - 47árov
Pozemok o celkovej výmere viac ako 47árov sa nachádza v koncovej obci v Svidníckom okrese. Prístup je priamo z novej asfaltovej cesty. V dosahu je obecný vodovod a elektrina. V hornej časti je rovinatý a následne sa zvažuje do dediny. Keďže sa nachádza na kopci je slnečný po celý deň. Možnosť predaja aj časti pozemku podľa dohody.
Štefurov
51 900 €
Chalupa pod horou s krásnym výhľadom v Košeckom Podhradí na predaj
Dvojpodlažná čiastočne podpivničená chalupa, ktorá je na liste vlastníctva vedená ako chata s dvoma terasami a veľkým slnečným pozemkom v obkolesení Strážovských lesov v malebnej obci Košecké Podhradie na predaj. Nehnuteľnosť je plánovaná pre 9 hostí má dve obytné podlažia kde prízemné priestory pozostávajú zo vstupnej chodby ,špajze, kúpeľňe plánovanej so sprchovým kútom, kompletne novej vybavenej kuchyne s umývačkou, pračkou a sušičkou ,jedáleň s novým krbom a veľkou skriňou, úplne nová obývačka(prichystaný komín a priestor na nový krb) s veľkým presklením z troch strán a dvomi novými veľkými terasami. V podkroví sú dve samostatné spálne a jedna priechodzia spálňa s balkónom. Pivnične priestory pozostávajú z kotolne s kotlom na peletky aj so zásobníkom a menšej technickej miestnosti. Táto veľmi zaujímavá nehnuteľnosť situovaná na vyvýšenom okrajovom mieste iba s jedným susedom( nie v bezprostrednej blízkosti) ponúka dá sa povedať , že ideálne miesto pre každého kto hľadá netradičné miesto s výhľadom , súkromím a životným priestorom. Nehnuteľnosť je v štádiu prestavby a vo fotodokumentácii nájdete jej vizualizáciu pre jej dokončenie. Vďaka rozlohe pozemku (4000m2) je ku chalupe k dispozícii aj profesionálna svahová kosačka v hodnote cca 8 tisíc eur. Ak hľadáte chalupu a veľmi Vám záleží na prostredí a výhľade, tak vedzte , že to je najdôležitejšia vec pri kúpe a to všetko tento objekt aj s okolím spĺňa. Celé okolie ponúka možnosť hubárčenia , cykloturistiky, turistiky a iba 16 km sa nachádzajú Čičmany s možnosťou lyžovania. Vzdialenosť od diaľnice je iba 12 km. Vďaka prírode a dobrej dostupnosti je táto lokalita vyhľadávaná chalupármi a chatármi.
Košecké Podhradie
165 000 €
Exkluzívne: Chatka v chatovej oblasti Ipeľské Predmostie
Vinič s chatkou v pôvodnom stave. Vhodná na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa v mierne svahovitom teréne, v chatovej oblasti, ako stvorená na oddych. Oblasť Hont ponúka širokú škálu oddychu ako na strane Slovenskej, tak aj na Maďarskej. V obci Ipeľské Predmostie je vybudovaný most cez rieku Ipeľ, kde sa môžete napojiť na cykľotrasu, ktorá vedie popri hranici vedľa riek Ipeľ a Dunaj až do mesta Vác. V blízkosti chatky zas môžete hubárčiť, v okolitých lesoch. V hraničnom meste Šahy, zas možete navštíviť rôzne zaujímavosti a zúčastniť sa aj každoročne konaných Hontianskych Dní.
Ipeľské Predmostie
13 000 €
Rodinný dom v slušnej obci na južnom Slovensku - Dolinka
Rodinný dom na južnom Slovensku v obci Dolinka v okrese Veľký Krtíš s takmer 18 árovým pozemkom. Dispozične sa skladá z predsiene, kuchyne s jedálňou, 2 izieb, kúpeľne, dielne a garáže. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami, voda je potiahnutá z vlastnej studne. Na pozemku je prípojka na verejný vodovod aj s vodomerom. Dom si vyžaduje rekonštrukciu. Na peknom pozemku sa nachádza ďalšia drevená garáž. Trávnaté nádvorie domu je upravené, vysadené ovocnými a okrasnými drevinami. Za domom sa nachádza záhrada s úrodnou pôdou. Po rekonštrukcii je stavba ideálna tak na trvalé bývanie, ako aj na chalupu.
Dolinka
25 000 €
Priestranná dvojchata vhodná aj na celoročné bývanie - Dolinka
Priestranná dvojchata na tichom mieste v obci Dolinka v okrese Veľký Krtíš. Dispozícia stavby je nasledovná: Vo väčšej, zelenej, chate sa na prízemí nachádzajú vstupná miestnosť, prípravovňa na víno, vstupy do dvoch samostatných klenbových pivníc, splachovacia toaleta, sprchový kút a menšia kotolňa. Na poschodí sú štyri miestnosti - obývacia miestnosť, jedáleň, miestnosť na spanie a menšia kuchynka. Ústredné kúrenie na pevné palivo, verejný vodovodod, elektrina, žumpa s odtokom predurčujú chatu aj na celoročné bývanie. Piecka na pečenie chleba len umocňuje všetrannú vybavenosť vínneho domčeka. V druhej, oranžovej chatke nájdeme prípravovňu na víno, klenbovú pivnicu a na poschodí obytnú miestnosť. Stavba sa predáva aj so zariadením a nábytkom. Obec Dolinka je známa každoročne konaným Medovým festivalom, pričom v susedných obciach sa oplatí navštíviť každoročne konané populárne podujatia ako Hontianska paráda v Hrušove a Festival pivníc vo Vinici.
Dolinka
35 000 €
Znížená cena !!! Chata vhodná na celoročné bývanie
Vínny domček na krásnom mieste v katastrálnom území obce Dolinka v okrese Veľký Krtíš. Dispozícia stavby je nasledovná: na prízemí sa nachádzajú vstupná miestnosť, prípravovňa na víno, vstupy do dvoch samostatných klenbových pivníc,splachovacia toaleta, sprchový kút a menšia kotolňa. Na poschodí sú štyri miestnosti - obývacia miestnosť, jedáleň, miestnosť na spanie a menšia kuchynka. Domček je vybavený ústredným kúrením na pevné palivo, verejným vodovodom, elektrinou, žumpou s odtokom. Piecka na pečenie chleba len umocňuje všetrannú vybavenosť vínneho domčeka. Stavba sa predáva aj so zariadením a nábytkom. Strecha vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu. Obec Dolinka je známa každoročne konaným Medovým festivalom, pričom v susedných obciach sa oplatí navštíviť každoročne konané populárne podujatia ako Hontianska paráda v Hrušove a Festival pivníc vo Vinici.
Dolinka
25 000 €
Veľký 4 izbový domček vhodný na chalupárčenie vo vinárskej obci Strekov
Tento dlhšie neobývaný domček sa nachádza v tichej uličke vo vinárskej obci Strekov. Je postavený na rovinatom pozemku s mierne svahovitou záhradou o výmere 787 m2, šírka je 19 m a dĺžka cca 41 m. Dom je postavený na vyvýšených základoch, v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Má dva vchody a dve presklené verandy, štyri izby, kuchyňu, kúpeľňu a samostatnú toaletu s výstupom na povalu. Všetky inžinierske siete na pozemku, voda z obecného vodovodu zavedená. Odpady sú riešené do žumpy. Záhrada stúpa do mierneho svahu, nachádzajú sa v nej okrasné dreviny a ovocné stromy. Chotár obce Strekov s úrodnými vinohradmi patrí medzi najlepšie vinárske oblasti na Slovensku. Najvýznamnejšou udalosťou obce je Strekovský vínny festival, ktorý sa koná každý rok v mesiaci júl. Ide o dvojdňový festival, ktorý ponúka pestrý kultúrny program s degustáciou domácich i zahraničných vín v prekrásnom prostredí. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 400 metrov od domu. Okresné mesto Nové Zámky sú vzdialené 27 km. Mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom je vzdialené 27 km, kde nájdete aj hraničný priechod cez rieku Dunaj do krásneho historického maďarského mesta Ostrihom, ktoré je skvelým miestom na jednodňové výlety. Vzdialenosť od Bratislavy je 130 km.
Strekov
39 900 €
Storočný gazdovský dom s veľkým pozemkom v meste Kolárovo
Tento staručký gazdovský dom sa nachádza v tichej uličke neďaleko rieky Váh v Kolárove. Je postavený na rovinatom pozemku o výmere 948 m2, šírka je 20 m a dĺžka cca 45 m. Dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Je čiastočne podpivničený. Stavba je jednopodlažná, má viacero vchodov a skladá sa z dvoch častí. Predná časť domu je obytná, pozostáva z presklenej dlhej verandy, 5 izieb, kuchyne, 3 komôr, kúpeľne a WC. V zadnej časti domu sa nachádza garáž, technická miestnosť odkiaľ vedú schody do pivnice a taktiež schodisko do podkrovia. Medzi obytnou a technickou časťou sa nachádza ešte jedna veľká miestnosť. Všetky IS sú zavedené do domu. Odpady sú riešené do žumpy, kanalizácia pred domom. Kúrenie je riešené lokálne gamatkami. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova, maštaľ, králikáreň, vlastná murovaná udiareň, studňa v minulosti využívaná na polievanie záhrady, a rôzne druhy ovocných stromčekov. Kolárovo sa rozprestiera na sútoku Malého Dunaja a Váhu. Na mŕtvom ramene Malého Dunaja sa nachádza jedinečná národná kultúrna pamiatka plávajúci vodný mlyn. K mlynu vedie najdlhší celodrevený zastrešený most v Európe. Areál mlyna ponúka kemping, požičovňu lodí na splavovanie, rybolov či agroturistiku. Centrum mesta sa nachádza cca 700 m od domčeka, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Okresné mesto Komárno je vzdialené 23 km, mesto Nové Zámky je vzdialené 19 km. Mesto Nesvady, ktoré ponúkajú novovybudované termálne kúpalisko je vzdialené iba 12 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 86 km.
Kolárovo
89 000 €
Priestranný stavebný pozemok s krásnym ovocným sadom v obci Branovo
Tento rozsiahli pozemok s veľkosťou 2492 m2 sa nachádza v tichej uličke v obci Branovo. Je to rovinatý pozemok s rozmermi 36 x 69 metrov. Nachádza sa medzi obytnými domami, s asfaltovým prístupom. Na pozemku je nová dvojročná vŕtaná studňa s hĺbkou 75m, elektrika, plyn, obecný vodovod aj kanalizácia. V prednej časti pozemku je možnosť výstavby menšieho rodinného domu, alebo kúpa mobilného domčeka. Pozemok je výnimočný svojim ovocným sadom, nachádza sa tu 280 slivkových stromov, z toho 140 stromov je šesť ročných a pred dvomi rokmi bolo vysadených ďalších 140 kusov. Pod stromami je závlahový systém, ktorý je napojený na studňovú vodu. O sad i pozemok je precízne postarané, stromčeky sú zdravé s bohatou úrodou, pozemok pravidelne kosený. Príjemnou prechádzkou asi 15 minút od pozemku sa nachádza krásny rybník, s možnosťou rybolovu. Obec Branovo ponúka základnú občiansku vybavenosť: materská škola, obchod, gazdovský dvor a pohostinstvo. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 12 km, 23 km vzdialená Podhájska ponúka celoročné kúpanie v geotermálnej vode.
Branovo
118 000 €
Pozemok 10 minút od Stropkova - 20árov
Prístup k pozemku je po novej asfaltovej ceste. Nachádza sa v bočnej uličke o rozmeroch 13-17 x 135 metrov. Na hranici pozemku je elektrina, voda a plyn. Pekné miesto na rodinný dom, alebo chalupu. Obec Makovce sa nachádza 11km od Stropkova.
Makovce
18 700 €
Malý a útulný domček, Renčišov
V krásnej prírode Bachurne, na okraji obce Renčišov je na predaj tento novopostavený útulný domček. Je situovaný na svahovitom pozemku, preto je z neho pekný výhľad na okolitú prírodu. Dom je murovaný z kvádrov a s betónovým základom. Je navrhnutý pre pohodlie trojčlennej rodiny. V podkroví je priestor pre jednu izbu, na prvom podlaží sa nachádza spálňa s naprojektovanou kúpeľňou a chodbička. Na prízemí je kuchyňa spojená s obývačkou, špajza, kúpeľňa, šatník. Dom je vykurovaný inteligentným, elektrickým kotlom napojeným na radiátory. V kuchyni sa nachádza aj piecka na drevo, ktorá dodá celej dennej časti romantickú atmosféru. Je možné ju zameniť za krbovú piecku. Pred vchodom do domu je priestor pre terasu a o kúsok nižšie sú vybudované základy pre bazén. Na pozemku sa nachádza aj parkovisko. Je napojený na domovú ČOV. Stavba je pripravená na kolaudáciu a užívanie. Súčasťou predaja je aj stavebný materiál na dokončenie terasy, zateplenia a i. Ak máte radi prírodu Bachurne a túžite po vlastnej víkendovej chate v tejto malej dedinke, kde máte na skok lyžiarske stredisko Buče, toto je veľmi vhodná investícia!
Renčišov
78 000 €
Pozemok s krásnym výhľadom neďaleko Ski centra, Litmanová
Ponúkame na predaj svahovitý pozemok v rekreačnej oblasti - cca 400 m od Ski centra v Litmanovej. Vhodný na výstavbu chaty. Je z neho krásny výhľad na okolitú prírodu. Môžete si vychutnávať ticho a pokoj počas celého roka. V zime aj radovánky na lyžiarskom svahu. Pozemok má rozmery cca 13 x 88 m a dáva tak predpoklad na umiestnenie mobilného domu, či stavby. Možnosť napojenia na el. prípojku. V jeho okolí sa nachádzajú už postavené chaty, avšak nie v bezprostrednej blízkosti, takže majiteľ tu bude mať súkromie. Prístupová cesta je spevnená, v lete zjazdná aj osobným autom a vedie cez časť pozemku.
Litmanová
42 000 €
Priestranný dom na bývanie v obci Milhosť
Dom sa nachádza v tichej pohraničnej obci Milhosť, južne od krajského mesta Košice. Je situovaný na rovinatom pozemku podlhovastého tvaru, ktorý v zadnej časti je mierne svahovitý. Dispozične pozostáva z dvoch podlaží. Na vyvýšenom prízemnom podlaží sa nachádzajú dve izby, jedáleň, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, chodba a predsieň. Horné podlažie tvoria dve izby. Tu je možné prerobiť ďalšie podkrovné priestory na pekné štýlové izby. V polosuteréne, ktorý je prístupný ako z domu tak aj z dvora, sú tri miestnosti, z čoho v jednej sa nachádza kotolňa s plynovým kotlom. K domu je pristavená letná kuchyňa a hospodárska časť s malou garážou. Na druhej strane dvora stojí ďalšia samostatná garáž s montážnou jamou. Za hospodárskou časťou sa rozprestiera priestranná záhrada, v ktorej sa ešte nachádza samostatná pivnica s dvoma miestnosťami. Nehnuteľnosť je obývateľná, prípadne vhodná na zmodernizovanie podľa vlastných predstáv.
Milhosť
169 000 €
Priestranný rodinný dom s peknou väčšou záhradou v Sedmerovci pri Ilave
Priestranný rodinný dom s peknou väčšou záhradou v Sedmerovci pri Ilave. Je celý podpivničený, pozostáva z 3 nadzemných podlaží: 1.NP: garáž s jamou, práčovňa,letná kuchyňa, kotolňa,pivnica 2.NP: zimná záhrada, chodba, kuchyňa, spálňa, obývacia izba, kúpeľňa s WC, menšia izba, komora. 3.NP: pôjd, ktorý môže po rekonštrukcii slúžiť aj ako ďalšia samostatná bytová jednotka Kúrenie je riešené centrálne na plyn alebo pevné palivo. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou - elektrorozvody v 2 izbách, podlahy, nová kuchyňa, plastové okná, sadrokartón. Na pozemku o rozlohe 865 m2 stojí hospodárska budova pre zvieratá a v záhrade je vinič a ovocné stromy. Nehnuteľnosť ponúka krásne výhľady na hory, miesto pre relax, oddych, záhradkárčenie i chov. Ideálne pre milovníkov pokojného bývania v blízkosti prírody. Skvelé miesto pre rodiny s deťmi, v slepej ulici,kde je málo domov. Okolie ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, vodné športy a rybolov na rieke Váh. Výborná dostupnosť na D1 a do okresného mesta Ilava.
Sedmerovec
170 000 €
Priestranný rodinný dom v pôvodnom stave s pekným pozemkom v prírodnom prostredí obce Zliechov
Priestranný rodinný dom v pôvodnom stave s pekným pozemkom v prírodnom prostredí obce Zliechov. Pozostáva z dvoch častí. 1 je z roku 1950 a pozostáva zo vstupnej verandy, chodby, kuchyne, spálne, priestrannej kúpeľne, komory s chemickým WC a výstupom na pôjd. K tejto časti bola v roku 1970 pristavená časť, ktorá pozostáva z kuchyne, obývacej izby a menšej spálne. Podkrovie je zachovalé a poskytuje priestor pre rekonštrukciu na ďalšiu obytnú samostatnú jednotku. Je tu už jedna izba a ďalšia v príprave. Rodinný dom stojí na rovinatom slnečnom pozemku o rozlohe 833m2. Kedysi tu stala aj murovaná hospodárska budova (sú tu už len pozostatky) a vedľa nej je drevená kôlňa. Záhrada poskytuje dostatok priestoru na relax, oddych, záhradkárčenie, permakultúru, či chov. V zadnej časti je menší potôčik, v lete takmer neviditeľný. Dom stojí na začiatku obce pod lesom pri hlavnej ceste. Tá pokračuje do obľúbenej známej obce Čičmany a ďalej Fačkovské sedlo. Okolie je bohaté na turistiku - Strážovské vrchy, cykloturistiku, hubárčenie, v zime bezkovanie a lyžovanie.
Zliechov
69 900 €
Stavebný pozemok na vyvýšenom mieste s výhľadom na hory nad obcou Prečín pri Považskej Bystrici
Stavebný pozemok na vyvýšenom mieste s výhľadom na hory nad obcou Prečín pri Považskej Bystrici. Ideálne miesto pre milovníkov prírody na stavbu rodinného domu, či chaty. Poskytuje nádherné výhľady, priestor na relax, oddych, či záhradkárčenie. Celková rozloha je 1000 m2 o šírke cca 20 m. Spolu s pozemkom pod ním sú to jediné parcely vyššie nad cestou, kde je možné stavať, čiže poskytujú úplne súkromie bez postranných susedov. Vodu treba riešiť studňou, pre odpady žumpu a na vybudovanie elektrickej prípojky sa čaká, zatiaľ je možná len fotovoltaika. Súčasťou je prístupová cesta riešená podielom 2/3, čo je 270 m2. Výhodou je skvelá dostupnosť do Považskej Bystrice.
Prečín
50 000 €
Novostavba rodinného domu v Papradne vhodná ako investičný projekt
Novostavba rodinného domu v Papradne vhodná aj ako investičný projekt. Pozostáva z priestranného suterému rozdeleného na garáž, dielne, sklad paliva a pivnicu a 3 nadzemných podlaží. Tieto sú takmer identické, výhodou je, že každá bytová jednotka má samostatný vchod, preto by mohla budova slúžiť i ako bytovka. 1. NP: vstupná chodba, hala, kuchyňa, komora, priestranná obývacia izba, 3 izby, kúpeľňa, WC , všetko samostatné, nepriechodné izby s balkónom, rovnako aj 2.NP 2. NP: vstupná chodba, hala, kuchyňa, komora, priestranná obývacia izba, 3 izby, kúpeľňa, WC 3. NP: čitáreň, vstupná hala s výstupom na pôjd, rovnaké členenie ako v spodných bytoch, akurát je podkrovie nižšie a balkón je riešený ako celistvá priechodzia terasa Pozemok o rozlohe 1056 m2 poskytuje priestor na relax, oddych i drobné záhradkárčenie či chov. Nachádza sa tu aj priestranný kurín a betónová platňa pripravená pre dvojgaráž a sklad paliva. Voda jecriešená studňou i vodovodom. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu, no je tu aj nikdy nepoužívaná žumpa. Nehnuteľnosť čaká na investora, ktorý si ju dokončí podľa vlastných predstáv a zámerov, či na väčšiu dvojgeneračnú rodinu. Priestor je naozaj veľkorysý, len treba doriešiť centrálne vykurovanie, predĺženie stavebných povolení a kolaudáciu.
Papradno
169 000 €
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí vedľa lesa nad obcou Dolná Mariková
Väčší pozemok v krásnom prírodnom prostredí vedľa lesa nad obcou Dolná Mariková. Z väčšej časti sú na ńom stromy a menšiu časť vzadu ďalej od cesty tvorí les. Ideálny na trávenie voľných chvíľ, relax a oddych od mesta, či pestovanie alebo drobný chov. Elektriku treba dotiahnuť s neveľkej vzdialenosti a vodu riešiť studňou, ako to majú všetci v tejto obci. Nádherný výhľad a ničím nerušené prostredie pod lesom sú bonusom tohto miesta. Výhodou je aj prístup osobným automobilom. Okolie ponúka mnohé možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a v zime lyžovanie v SKI Ráztoka do 15 km a bežkovanie po hrebeni Javorníkov.
Dolná Mariková
79 728 €
Dvojpodlažná chata s nádherným výhľadom pri obci Látkovce na predaj
Novostavba kvalitnej priestorovo veľkorysej slnečnej nehnuteľnosti s veľkou terasou a výhľadom na prírodné jazierko a krásnu okolitú prírodu v katastri obce Látkovce vzdialenej iba 11 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou na predaj Táto stavba po kolaudácii bude evidovaná ako rekreačná chata s možnosťou trvalého bývania. Momentálne je plne funkčná na bývanie a pozostáva z dvoch priestranných svetlých podlaží a nadštandardnej terasy (60m2) s výhľadom na takmer celý pozemok. Bola postavená z kvalitných materiálov a pri realizácii stavby boli použité najnovšie technológie.V prízemí je situovaná vstupná chodba, samostatná menšia kúpeľňa, samostatná toaleta, hosťovská izba ,špajza a veľká kuchyňa prepojená s obývacou časťou z ktorej je výstup na terasu. . Poschodie pozostáva z veľkej kúpeľne, samostatnej toalety, spálne troch detských izieb kde jedna z izieb momentálne slúži ako šatník. Pod schodiskom je praktický úložný priestor. Priestor pod terasou (55m2) je rozdelený na dve miestnosti kde v menšej časti je sprchový kút WC ,malá kuchynská linka s umývadlom a druhá väčšia miestnosť je ako sklad kde je tiež menšia linka s el. sporákom a chladničkou. Výhodou tejto zaujímavej nehnuteľnosti je jej praktické a priestranné dispozičné riešenie, dobrá dostupnosť a ukľudňujúce prostredie okolitej prírody. Na pozemku je niekoľko ovocných stromov( hruška, slivka, čerešňa), vinič, zopár orechov a viacero rôznych drevín. V spodnej časti pozemku je prírodné jazierko a hneď za pozemkom preteká potok. Ak túžite bývať v priamom kontakte s prírodou, máte radi priestranný interiér, veľký pozemok a dobrá celoročná dostupnosť je pre Vás dôležitá tak Vás srdečne vítame na obhliadke. V prípade, že budete chcieť chatu dokončiť na komplet , vrátane fasády, terasy a všetkých ostatných drobností, je tu priestor a ochota na dohodu a realizáciu. Dedinka Látkovce patrí pod známu spádovú Obec Uhrovec ( rodisko A. Dubčeka a Ľ. Štúra), ktorá má kompletnú občiansku vybavenosť a je obklopená majestátnymi Strážovskými vrchmi. V blízkom okolí sa nachádza pamätník na Jankovom vŕšku a zhruba 13 km je vzdialený turisticky vyhľadávaný Uhrovecký hrad.
Uhrovec
358 000 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 45