Romantická drevenica na krásnom pozemku Sklenené, Turčianske Teplice
Pôvabná drevenica ukrytá uprostred čarovného pozemku vás chytí za srdce a bude to láska na prvý pohľad. Je to malá chalúpka s veľkým potenciálom. Momentálne sú tu dve izby, kuchynka a špajza. K obytnému priestoru sa dá ľahko pričleniť aj tretia izba, ktorá momentálne slúži ako sklad a aj kamenná časť v minulosti maštaľ. Pozemok je sčasti svahovitý sčasti rovina. Je tu množstvo zelene. Celá záhrada, ktorá chalupu obklopuje pôsobí romanticky ako z rozprávky. Dreveniva nemá kúpeľňu ani wc. Obecný vodovod je na pozemku, kanalizáciu obec nemá. Je tu suché wc. Drevenica je na LV vedená ako rodinný dom. Obec Sklenené leží uprostred prírody len pár minút od kúpeľného mesta Turčianske Teplice, kde je okrem kúpeľov tiež aquapark. V zime si môžete užiť lyžovačku hneď v niekoľkých lyžiarskych strediskách v okolí: Skalka, Krahule, Valča, Jasenská dolina.
Sklené
59 000 €
Rozľahný pozemok pri Stropkove - Sitník / 20x100m
Krásny slnečný pozemok o rozmeroch 20 x 100 metrov sa nachádza v prímestskej časti Stropkova. Pri pozemku sú všetky IS. Prístup je priamo z asfaltovej cesty.
Stropkov
47 800 €
Usadlosť v nádhernom prostredí Opavských lazov
Predmetom predaja sú pozemky, stodola, kôlňa, gazdovský dom, mini bager, traktor Kubota s príslušenstvom, krovinorez a mnoho inéhe náradia. Gazdovský dom má 3 miestnosti. Prešiel čiastočnou, ale nedokončenou rekonštrukciou. V tesnej blízkosti sa nachádza výdatná, 60m hlboká studňa. Pozemky sú v pomere: Podiel 1/1 - 163440 Podielové spolu vlastníctvo - 18246,35 Skladajú sa z: Dom + pozemok, Zastavaná plocha a nádvorie, Lesný pozemok, Lesný porast. Pozemky NETVORIA jeden veľký celok. Opavské lazy sa vyznačujú nádhernou prírodou a členitým terénom, kde sa striedajú nádherné pastviny s lesným porastom. Neďaleko obydlia sa nachádza nádherný rybník.
Opava
380 000 €
Pozemok so starým domčekom, Jarabina
V samotnom centre obce Jarabina je na predaj tento maličký pôvodný domček na svahovitom pozemku, z ktorého je pekný výhľad na okolie. Samotný pozemok je nepravidelného tvaru, prístupný z miestnej cestnej komunikácie. Možnosť napojenia na všetky IS. Domček je murovaný (kameň, tehla). Za domom sa nachádzajú pôvodné hospodárske budovy z dreva. Je to vhodná investícia do stavebnej parcely, po asanácii pôvodných budov. Jarabina je zárukou pokojného bývania na dedine a zároveň blízkosť Starej Ľubovne ponúka veľa výhod.
Jarabina
64 900 €
Chata na Verliškách, Malý Lipník
Na predaj je pôvodná chata postavená v 70tých rokoch v chatovej osade Verlišky. Chata sa nachádza v časti nad cestou a vedie k nej spevnená prístupová cesta. Je v pôvodnom stave, momentálne bez sociálneho zariadenia a kúpeľne. Na prízemí ponúka malú kuchynku a priestor na vybudovanie kúpeľne. Pod predĺženou strechou vznikol aj priestor na dielňu a odloženie záhradného náradia. Na prvom nadzemnom podlaží je predsieň a spoločenská miestnosť s krbom, v podkroví sa nachádzajú dve izby - spálne (jedna priechodná). Chata je pripojená a miestny rezervoár vody. Má plechovú strechu, postavená je z muriva a dreva. Patrí k nej aj suché WC na pozemku o veľkosti 230 m2. Pokojné prírodné prostredie v tejto časti Ľubovnianskej vrchoviny si zamilujú nielen hubári a rybári, na svoje si prídu aj cykloturisti a vyznávači aktívneho oddychu. Ak hľadáte chatu na trávenie víkendov a dovoleniek mimo rušných miest a patríte medzi kutilov, ktorí sa neboja zrealizovať svoje predstavy, toto je ideálna príležitosť.
Malý Lipník
44 900 €
Malý a útulný domček, Renčišov
V krásnej prírode Bachurne, na okraji obce Renčišov je na predaj tento novopostavený útulný domček. Je situovaný na svahovitom pozemku, preto je z neho pekný výhľad na okolitú prírodu. Dom je murovaný z kvádrov a s betónovým základom. Je navrhnutý pre pohodlie trojčlennej rodiny. V podkroví je priestor pre jednu izbu, na prvom podlaží sa nachádza spálňa s naprojektovanou kúpeľňou a chodbička. Na prízemí je kuchyňa spojená s obývačkou, špajza, kúpeľňa, šatník. Dom je vykurovaný inteligentným, elektrickým kotlom napojeným na radiátory. V kuchyni sa nachádza aj piecka na drevo, ktorá dodá celej dennej časti romantickú atmosféru. Je možné ju zameniť za krbovú piecku. Pred vchodom do domu je priestor pre terasu a o kúsok nižšie sú vybudované základy pre bazén. Na pozemku sa nachádza aj parkovisko. Je napojený na domovú ČOV. Stavba je pripravená na kolaudáciu a užívanie. Súčasťou predaja je aj stavebný materiál na dokončenie terasy, zateplenia a i. Ak máte radi prírodu Bachurne a túžite po vlastnej víkendovej chate v tejto malej dedinke, kde máte na skok lyžiarske stredisko Buče, toto je veľmi vhodná investícia!
Renčišov
78 000 €
Chatový rezort ÚSVIT
Ešte dve v ponuke!! Plánujete investovať do rekreačnej nehnuteľnosti? Tráviť svoj voľný čas v lone prírody, kde nájdete pokoj v dostatočnej vzdialenosti od rušných turistických centier ale zároveň aj množstvo príležitostí pre aktívny relax v podobe lyžovačky (SKI Bachledova 3 km), turistiky, cykloturistiky v Belianskych Tatrách a Pieninách, rafting na Dunajci (Spišská Stará Ves 15 km) a i.? Tak vitajte v Rezorte Úsvit, ktorého realizácia pokračuje podľa plánov! Ponúkame vám už len dve chaty ( s pozemkom 349 a 628 m2). Pre viac info. volajte RK. V málo objavenej panenskej prírode obce Veľká Franková v Pieninách investor začal s výstavbou piatich rekreačných chát. Pôdorys chaty 7x8 m. Termín ukončenia výstavby je podľa požiadavky konkrétneho klienta. Chaty sa budú odovzdávať v stave „štandard“ alebo „na kľúč“ podľa požiadaviek klienta. Štandard: Drevená konštrukcia – sendvičový typ (drevený obklad vnútri aj zvonku, zateplenie 18 cm Nobasil) Strecha – plastový šindel + 18 cm zateplenie Nobasil Eurookná s okenicami. Podlaha – prízemie dlažba, poschodie drevená plávajúca. Kúrenie elektrické – prízemie podlahové a podkrovie elektrické konvektory – možnosť ovládania aplikáciou. Prízemie je tvorené spoločenskou miestnosťou (tvorí ju kuchynský kút s obývačkou) s krbom, technická miestnosť a WC. Poschodie je tvorené troma izbami a kompletne zariadenou kúpeľňou. Inžinierske siete: elektrina, vlastná studňa, septik, internet, domový alarm, celoročné vonkajšie dekoratívne osvetlenie na fasáde. Terasa kompletne vybavená (vonkajšie sedenie). Upravené vonkajšie priestory pre celú chatovú osadu: osadenie trávnatého koberca, spoločné parkovisko, realizácia chodníkov. Možnosť doobjednať si vonkajšiu saunu a drevenú kaďu. Možnosť realizácie „na kľúč“ – kompletne zariadený interiér podľa dohody: cena +49 000 eur.
Veľká Franková
199 900 €
Chalupa s veľkorysým pozemkom v obci Turnianska Nová Ves
Historická chalupa na záchranu je určená pre nadšenca, ktorý chce vdýchnuť nový život tejto krásnej nehnuteľnosti. Tá sa nachádza v centrálnej časti obce Turnianska Nová Ves v pamiatkovej rezervácii tejto obce. Je situovaná na veľkom 29 árovom rovinatom pozemku, ktorý má šírku 22 až 25 metrov. Chalupa je v horšom technickom stave a vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu. Nachádza sa v nej predná izba, ktorá bola čiastočne zrekonštruovaná, čierna kuchyňa (ktorej sa žiaľ prepadla časť komína), zadná izba, komora a veľká maštaľ. Na dvore je vlastná studňa. Nehnuteľnosť je možné pripojiť k plynovodu a obecnému vodovodu. Elektrina je zavedená. Po vhodnej rekonštrukcii bude táto nehnuteľnosť ideálnym miestom na útek z rušného mestského prostredia, alebo aj na príjemne vidiecke bývanie v tradičnom gazdovskom dome.
Turnianska Nová Ves
58 000 €
Chata nielen na víkendy, Matysová
Chata v Matysovej bola postavená v r. 1985 podľa predstáv jej vtedajšieho vlastníka, ktorý tu trávil svoj voľný čas a vychutnával si okolitú prírodu a kľud, ktorý táto dedinka ponúka. Na prízemí nájdeme obývačku, kuchyňu s komorou, WC, kotolňu a garáž s pivnicou. Poschodie ponúka tri spálne a kúpeľňu. Dom je napojený na zdroj vlastnej pitnej vody (samospad) a žumpu s prepadom. Je situovaná na svahovitom pozemku s rozlohou 930 m2. Záhrada za chatou ponúka krásne výhľady na okolitú prírodu a možnosti nielen pre relax, ale aj aktívne záhradkárčenie.
Matysová
99 000 €
Rodinný dom v tichej lokalite Hlohovca
Ponúkame na predaj v Hlohovci kompletne zrekonštruovaný dom vhodný pre menšiu rodinu alebo na rekreačné účely. Dom sa nachádza v tichej časti obce v blízkosti Váhu a bagroviska. Hrádza poskytuje veľa možnosti na aktívny oddych. Počet miestnosti : chodba, kuchyňa a kúpelňa s WC , tri miestnosti. Dve izby sú priechodné. K dispozícii je aj pivnica. Dom je napojený na elektrinu, plyn, kanalizáciu a vodovod. Vo dvore sa nachádza zastrešená terasa. Hlohovec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Dostupnosť z väčších miest: Bratislava 67km , Trnava 19 km, Piešťany 21km
Hlohovec
182 000 €
Relax a súkromie v záhradnej chatke v obci Ratnovce pri Piešťanoch
Chatka v pôvodnom, zachovalom stave, ktorá má 1 podlažie. Izba, predsieň, kuchynka , WC a pivnička. Chatka stojí na pozemku 503 m2.. Môžete si na ňom zahrať bedminton, opaľovať sa alebo grilovať s priateľmi. Okolité lesné chodníčky alebo poľné cesty lákajú na cyklovýlet, alebo zbieranie húb. Za kultúrou, kúpeľmi, vodnými športami alebo rybárčeným môžete vybehnúť do Piešťan (5 km), zámok s parkom uvidíte v Hlohovci (25 km), v Topoľčanoch na Vás čakajú dva hrady, či pamiatky z Veľkej Moravy, zámok a vrch Zobor nájdete v Nitre (40 km) a za históriou a kostolmi zájdete Malého Ríma teda Trnavy (50 km). Od Bratislavy je chatka vzdialená cca 90 km. Občianska vybavenosť obce: OÚ MŠ, ZŠ, zubár, obchod, reštaurácia, menšie firmy a prevádzky. Hľadáte ticho a súkromie v horách neďaleko Piešťan, tak toto je chatka ako stvorená pre Vás.
Ratnovce
65 000 €
Trojgeneračný dom v rekonštrukcii Radošina
V obci Radošina na úpätí Považského Inovca ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný dom. Dom sa nachádza v tichej časti obce. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii. Po dokončení by mali vzniknúť 3 samostatné byty. Jeden byt je už obývateľný.Celkový počet miestnosti po dokončení: 9 obytných izieb, 3 kuchyne, 3 WC, 3 kúpelne, 2 terasy, 2 chodby. Dom je napojený na plyn, elektrinu, kanalizáciu a vodovod. Vo dvore sa nachádza ešte letná kuchyňa a garáž pre 3 vozidla. Obec Radošina poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Pre milovníkov vodných športov je v dosahu (10 km) jazero Slňava. Na svoje si prídu aj milovníci turistiky, ale hlavne tí, ktorí si potrebujú oddýchnuť od uponáhľaného života v meste. Blízkosť mesta Piešťany je zárukou bohatého kultúrneho a športového vyžitia. Dostupnosť do väčších miest BA 86km, PN 11km, TO 20km, NR 34km
Radošina
132 000 €
Atraktívne rekreačné zariadenie pri Piešťanoch
Ponúkame Vám na predaj rekreačné zariadenie, ktoré sa nachádza v malebnej prírode Považského Inovca len 10 km od kúpeľného mesta Piešťany. Samotné rekreačné zariadenie poskytuje priamo vo svojom areáli ubytovacie kapacity v rozsahu cca 200 osôb v turistickom štandarde a ubytovanie v 6-miestnych chatkách a 6 až 8 lôžkových bungalovoch. Celý areál je bezpečne oplotený a osvetlený. Rekreačné zariadenie pozostáva : -hlavná podpivničená budova (po kompletnej rekonštrukcii : zateplená, nové plastové okná, generálka strechy) : v suteréne sa nachádza technická miestnosť s kotlami na na ohrev teplej vody a na kúrenie v zimných mesiacoch, na prízemí je samostatný 2. izb. byt s vlastnou kúpeľňou a s WC, spoločenská miestnosť s barom, veľká jedáleň s kompletne vybavenou kuchyňou so skladovacími priestormi, sklady, na poschodí je osem 3 - lôžkových izieb na ubytovanie so spoločnými sprchami a WC na chodbe. - sociálna samostatná budova - kompletne zrekonštruované dámske a pánske toalety s umyvárňami a sprchami slúžiace hlavne v lete pre ubytovaných na chatkách - spoločenská budova - chatky 20 ks, letná jedáleň, letná herňa, priestory pre zdravotníkov, bazén, sauna. Rekreačné zariadenie je vhodné pre aktivity ako sú : školy v prírode, detské letné tábory, zimné sústredenia a spoločenské akcie ako sú svadby, rodinné oslavy, firemné posedenia, športové sústredenia a pod. Ubytovanie v lete je s kapacitou 250 lôžok (20 chatiek po 6 lôžok, ubytovňa: 4 vchody po 28 lôžok, hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb). Ubytovanie v zime s kapacitou 24-29 lôžok ( hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb, prístelky: do piatich izieb po jednej prístelke). Malebné prostredie poskytuje všestranné možnosti aktívneho oddychu : ŠPORT - futbalové, volejbalové, nohejbalové a basketbalové ihrisko, 25m plavecký bazén - do 22C vyhrievaný slnečnými kolektormi, cykloturistické chodníky, pingpong, stolný futbal, biliard, gulečník. ZÁBAVA - prírodný amfiteáter vhodný na prehliadku letnej záujmovo-umeleckej činnosti, miestnosti na spoločenské večery, ohniská bezpečnostne vybudované, vhodné na opekanie a príležitostné posedenie. RELAX – Sauna je s kapacitou 12 miest s možnosťou výbehu von, bar je s kapacitou pre 28 ľudí, solárium. Pre milovníkov turistiky sú vhodné pešie túry po okolí, výstup k zrúcaninám hradu Tematín, návšteva pútnického miesta ku kostolíku sv. Jurka, Jelenie Jamy, Marhát.
Hubina
dohodou
Útulný vidiecky dom v tichej obci Turnianska Nová Ves
Ihneď obývateľný dom bez nutných investícií sa nachádza v tichej historickej obci Turnianska Nová Ves neďaleko Národného parku Slovenský kras. Dom je situovaný na rovinatom podlhovastom pozemku s orientáciou východ-západ. Dispozične pozostáva z prízemného podlažia a podkrovia. Na prízemnom podlaží sa nachádza obývacia hala s jedálňou, kuchyňa so špajzou, dve spálne, kúpeľňa s toaletou chodba a kumbál. Podkrovie tvoria dve spálne, veľká obývacia hala s barovým pultom a kúpeľňa s toaletou. Z hornej obývacej haly je vstup na terasu, ktorú treba dokončiť. V dome je zabezpečený ohrev vody do ústredného kúrenia ako plynovým kotlom tak aj solárnymi článkami na streche. Nehnuteľnosť je napojená na centrálny plynovod, elektrickú sieť a verejný vodovod. Odpad je vedený do žumpy. Dom je ideálny na príjemne vidiecke bývanie v malebnej obci, alebo aj ako rekreačná nehnuteľnosť pre väčšiu rodinu.
Turnianska Nová Ves
198 000 €
NOVÁ CENA ! - Gazdovský dvor v príjemnom prostredí polosamoty
Exkluzívne - bývalé gazdovstvo na polosamote pri obci Zemiansky Vrbovok tvoria 3 stavby – hlavný dom, letná kuchynka a menší dom. Vedie k nemu asfaltová a sčasti spevnená poľná cesta. Z celkovej výmery 24145 m2 zastavaná plocha tvorí 2527 m2. Všetky stavby majú súpisné číslo. Dvor prešiel čiastočnými úpravami – čistenie, vyrovnanie terénu, kamenný múr od cesty. Hlavný dom je postavený z kameňa asi pred 100 rokmi. Okrem sanácie časti strechy nad hospodárskou časťou je dom v pôvodnom stave a je nutná kompletná rekonštrukcia. Ku garáži je zemou privedená nová elektrina z menšieho domu. Dom tvorí gánok, chodba, bývalá údiareň a 3 miestnosti, z ktorých jedna má samostatný vchod. Súčasťou domu sú 2 komory, maštaľ so samostatnými vchodmi a garáž. Menší dom je postavený z kameňa pravdepodobne v 50 – tych rokoch. Má privedenú novú elektrinu, vodu z obecného vodovodu. Pozostáva zo vstupnej chodby oproti ktorej je miestnosť – bývalá kúpeľňa a 2 izby po jej stranách. Tento dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová elektrina odizolovanie, zosilnenie základov, strhnutie omietok, sanácia strechy. Letná kuchynka je postavená v 60 – tych rokoch z tehál. Pozostáva z 1 miestnosti a komory. K nej je pristavaná ešte jedna miestnosť so samostatným vchodom. Má zavedenú novú elektrinu z menšieho domu a natiahnuté nové stierky. Na nehnuteľnosti stále prebiehajú rekonštrukčné práce – naplánovaná je prístavba terasy k menšiemu domu, výmena krytina a časti krovov na kuchynke a menšom dome, úprava dvoru ( vypracovaný projekt - fotky v galerií) , čo podľa rozsahu dokončených prác ovplyvní konečnú predajnú cenu. Na pozemku je aj pôvodná kopaná studňa s úžitkovou vodou, montážna jama a samostatná kamenná pivnička. Zvyšné pozemky nadväzujú na dvor. Na pozemku sú pôvodné ovocné stromy prevažne orechy. Nehnuteľnosť po dokončení rekonštrukcie vhodná na trvalé bývanie s hospodárením, vybudovanie ranča prípadne aj na podnikanie v agroturizme.
Zemiansky Vrbovok
125 000 €
NOVÁ CENA! Chalupa v čarovnom prostredí lazov pri Hornom Tisovníku.
Ponúkame útulnú chalupu v krásnom a tichom prostredí polosamoty. Leží v skupinke niektorých prevažne rekreačne využívaných chalúp, na pozemku o celkovej výmere viac než 1500 m2 vrátane podielu na prístupovej ceste . Jedná sa o niekoľko prevažne kamenných stavieb na priestrannom a veľmi pekne upravenom a udržiavanom dvore. Hlavný dom s plochou 81 m2 je jednopodlažný a prešiel značnou rekonštrukciou. Bočnou stenou je spojený z ďalším samostatným domom. Pozemok však oddeľuje plot. Napojený je na vodu z rezervoára, pod horou, ktorý bol čistený v roku 2021 a bolo vymieňané hlavné potrubie. Tlak vody je postačujúci na prietokové ohrievače a zásoba vody úplne stačí aj v suchých letných mesiacoch. Dom má bojler na teplú vodu a dva prietokové ohrievače, jeden v kúpeľni a druhý v kuchyni. Odpady z domu sú vyvedené do trativodu a žumpy . Vykurovanie je zabezpečené 14 kW krbovou vložkou , krb so šamotovými tehlami a krbovým obkladom, ktorý je situovaný v obývacej izbe, má aj prieduch do vedľajšej miestnosti. Dom pozostáva z terasy, chodby, kúpeľne s WC, priechodnej obývacej izby, kuchyne a spálne. Menší dom o veľkosti 30 m2 , tvorí 1 miestnosť, terasa , pivnica. Je napojený na elektrinu a vykurovaný je malou pieckou. Bol rekonštruovaný v roku 2021 a to kompletne nová elektro inštalácia s prípravou na podkrovie. Elektroinštalácia bola zavedená aj do pivnice, Zrekonštruované boli aj kamenné múry zvnútra i zvonka. Voda ani odpad v tomto domčeku nie sú. Je urobená príprava na vodu - je vyvedená z hlavného domu do prípojky od ktorej sa dá potiahnuť do tohto domu. Na pozemku je niekoľko hospodárskych budov: maštaľ, veľké drevené humno s pristavanou murovanou drevárňou a 2 chlievy s kurínom. IS nie sú súčasťou hospodárskych budov. K pozemku prislúcha je aj priestranná záhrada rozdelená na úžitkovú a okrasnú. V okrasnej/oddychovej j časti sa nachádza pergola s veľkým záhradným prístreškom s privedenou elektrinou a s jazierkom. Ideálne miesto na príjemné posedenie s priateľmi a rodinou. Súčasťou okrasnej záhrady sú rôzne skalky a záhony. V úžitkovej záhrade sú rôzne ovocné stromy ako višne, hrušky, jablone, čerešňa, moruša, orech, ringlota, broskyňa a ovocné kry ako ríbezle, maliny, egreše, černice, čučoriedky, mini kiwi, hrozno. Pozemok je oplotený, cez hornú časť pozemku vedie príjazdová cesta, ktorá slúži na hlavný príjazd na pozemok a taktiež aj na prejazd pre susediacu chalupu. Nehnuteľnosť komplexne pôsobí veľmi útulne, atmosféra miesta len dotvára celkový vynikajúci dojem. Ideálna na trávenie víkendov alebo prázdnin ale aj na trvalé bývanie pre tých, ktorí preferujú bývanie na polosamotách. Obklopená je krásnou prírodou Javoria s mnohými možnosťami turistiky, hubárčenia či poľovania. Toto miesto Vás určite očarí – odporúčam vidieť.
Horný Tisovník
169 000 €
NOVÁ CENA !Dom/chalupa v príjemnom prostredí na okraji obce
Ponúkame na predaj 2 domy na priestrannom dvore s veľkou záhradou na okraji obce Stará Huta. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o celkovej výmere 2411 m2. Vedie k nej asfaltová obecná komunikácia. Oba domy sú postavené z kameňa, majú vlastné súpisné číslo a prešli čiastočnou rekonštrukciou. Hlavný typicky vidiecky dom je prízemný s kompletne novou strechou s možnosťou zobytnenia podkrovia. Má vymenené okná, novú elektrinu, vodovodnú prípojku z obecného vodovodu, prívod na ústredné kúrenie potiahnuté z kotolne pristavenej pri druhom domčeku. Je v stave, v ktorom ho môžete dotvoriť podľa vlastných predstáv . Pozostáva zo vstupnej menšej chodby, 2 miestností a miestnosti na kúpeľňu a WC Druhý menší dom pozostáva z terasy, chodby , kúpeľne s WC, kuchyne a 1 menšej miestnosti. Má zavedenú (pôvodnú) elektrinu, vodu z obecného vodovodu, kúrenie lokálne na drevo plus pripojenie na kotolňu, odpady sú vyvedené do trativodu a do septiku. Aj tento dom má novú strechu s možnosťou zobytnenia podkrovia. Na dvore sa nachádza ešte garáž, drevený skladík a kopaná studňa. Nehnuteľnosti obklopuje priestranná slnečná záhrada s pekným výhľadom na okolité kopce. Prostredie je i napriek niekoľkým susedným stavbám tiché, pokojné ideálne na trvalé bývanie pre milovníkov vidieckeho bývania alebo na chalupu. Okolie tvorí pekná príroda Javoria, lesy lúky priam stvorené na prechádzky, hubárčenie, cykloturistiku. Do centra obce je cca 1-2 km. Stará Huta sa nachádza v regióne Podpoľania v pohorí Javorie. Je to tichá dedinka s menej ako 400 obyvateľmi. Okresné mesto Detva je vzdialené 13 km a Zvolen 29 km. Obec leží v nadmorskej výške 720 m.n.m.
Stará Huta
89 999 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA ! Rodinný dom/chalupa v pokojnej časti Horného Tisovníka
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj dom v príjemnom a tichom prostredí malej dedinky v Podpoľaní. Dom leží na rovinatom pozemku o celkovej výmere 1434 m2. Je postavený v 40 -50 -tych rokoch z kameňa a prístavba z tehál. Vedie k nemu asfaltová komunikácia. Je v pôvodnom stave. Napojený je na elektrinu vodu z vlastnej studne, odpady sú vyvedené trativodom, vykurovanie lokálne na drevo. Stavba je jednopodlažná. Pozostáva zo vstupnej haly so vstupmi do 3 miestností, v rámci jednej je prechod do komory s výstupom na padláš. Ďalšími dvoma samostatnými vchodmi vstúpite do komory , kuchyne, kúpeľne bez WC a ešte jednej miestnosti, ktorú je možno prerobiť na ďalšiu obytnú miestnosť. Na dvore je niekoľko drevených stavieb slúžiacich ako dreváreň, kurín a pod. Blízko, za hranicou pozemku je potok. Nehnuteľnosť vhodná po rekonštrukcii na trvalé bývanie a svojou polohou ( tichá časť obce, potok , príjemné prostredie) aj na chalupu. Obec Horný Tisovník leží v severozápadnej časti Novohradu, juhovýchodným smerom pod pohorím Javorie, vo východnej časti Krupinskej vrchoviny v doline Tisovníka, v nadmorskej výške 285 - 1044 m n. m., v objatí krásnej prírody Podpoľania. V obci sa nachádza obchod, pošta, 2 kostoly - renesančný katolícký kostol prestavaný v rokoch 1751-1755 a na mieste pôvodnej evanjelickej drevenej modlitebni z roku 1791 stojí terajší evanjelický kostol, postavený v roku 1867.. Typické pre Horný Tisovník sú sochorové studne, zachovali sa aj kamenné tabuľové náhrobníky s reliéfnym polychrémovaným dekorom z prelomu 19. – 20. storočia. Obec je len pár km vzdialená od okresného mesta Detva, aquaparku v Dolnej Strehovej. Príroda poskytujúca široké možnosti relaxu či už vo forme turistiky, hubárčenia, poľovníctva a podobne.
Horný Tisovník
50 000 €
Hospodárska usadlosť na samote so 16 hektármi pozemku na Krupinskej planine
Hospodárska usadlosť s o 16 hektármi pozemku nájdete v juhovýchodnej časti Krupinskej planiny. Vo výhradnom vlastníctve majiteľa je 6,52 ha ( vo veľkej väčšine v okolí stavieb), v polovičnom vlastníctve ( druhú polovicu spravuje Slovenský pozemkový fond) je 1,67 ha, vo väčšinovom vlastníctve je 5,51 ha , urbár 0,91 ha. Predmet predaja dopĺňajú pozemky s menším podielom predávajúceho a to 1,37 ha. Pozemok je tvorený zväčša ornou pôdou, ktorej väčšia časť je v nájme miestneho poľnohospodárskeho družstva do roku 2026. Pozemky vedené ako trvalý trávny porast sú väčšinou tvorené listnatým lesom. Na pozemkoch , ktoré sú vedené ako zastavaná plocha a nádvorie, nájdeme 3 kamenné stavby , z toho jednu so započatou rekonštrukciou a dve v pôvodnom stave - Jedna je zrekonštruovateľná , druhá určená na sanáciu. Elektrická skrinka je v tesnej blízkosti stavieb. Voda je zabezpečená výdatnou vŕtanou studňou (70m), ktorá je zavedená až do domu. K stavbám sa dostaneme vlastnou spevnenou prístupovou poľnou a lesnou cestou, ktorá nadväzuje na štátnu cestu priamo z obce Lackov. Hospodárska usadlosť, ktorá sa nachádza na samote Krupinskej planiny, je ideálnou voľbou pre záujemcov, ktorí hľadajú únik z civilizácie s možnosťou hospodárenia na pozemkoch a farmárčenia. Fotografie a letecké zábery sú staršieho dáta.
Lackov
310 000 €
Rodinný dom s veľkou záhradou v malebnej dedinke Dobroč
V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj rodinný dom v pokojnej časti obce. Leží na mierne svahovitom pozemku pod svahom o celkovej výmere 2218 m2. Vedie k nemu asfaltová obecná komunikácia. Je postavený prevažne z nepálenej tehly. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej studne - možnosť pripojiť sa na obecný vodovod. Má zavedený plyn ale toho času odpojený. Odpady sú vyvedené trativodom. Vykurovanie domu lokálne na pevné palivo, v jednej izbe boli plynové gamatky. Dom je čiastočne podpivničený. Na prízemí je letná kuchynka so sporákom na drevo a kúpeľňa bez WC. Do ostatných miestností je možný vstup dvoma vchodmi , prvým sa vchádza do priechodnej kuchynky, obývačky, z ktorej sa vychádza na chodbu kde je aj ďalší vchod. Na tomto podlaží je ešte komora a spálňa. Na dvore je drevený kurník, králikáreň a dreváreň a za domom priestranná záhrada. Dom je situovaný na pokojnom okraji obce. Má vymenenú strešnú krytinu, vhodný na trvalé bývanie prípadne chalupu. Obec Dobroč leží na juhozápade Slovenského rudohoria v doline prítoku Krivánskeho potoka. V obci je materská a základná škola 1- 4 ročník. Okresné mesto je vzdialené 19 km. Dobroč je obklopená peknou prírodou. Pre milovníkov turistiky stojí za zmienku 10 km náučný chodník Má tri trasy, kratšiu v obci a 2 dlhšie Dobročskou dolinou. Chodník má niekoľko informačných miest a 3 kryté odpočívadlá na dlhších trasách s atraktívnym výhľadom. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne a zámocký hotel v Haliči.
Dobroč
85 000 €
Dom na rekonštrukciu vhodný na chalupu v obci Smolník
Dom sa nachádza v centrálnej časti obce Smolník na pozemku svahovitého charakteru. Pozostáva z prízemného podlažia, na ktorom sa nachádzajú tri izby, veľká priestranná kuchyňa, priestranná kúpeľňa s toaletou a predsieň. Za domom je záhrada s terasovitým stupňom, nad ktorým je rovnejšia časť. Nehnuteľnosť bude po vhodnej rekonštrukcii ideálnym miestom na chalupárčenie, relax, prípadne aj na príjemne vidiecke bývanie v tejto horskej obci uprostred Volovských vrchov.
Smolník
59 000 €
Veľký obývateľný dom v tichej obci Kružná
Veľký rodinný dom sa nachádza v strede tichej koncovej obce Kružná, ktorá je od okresného mesta Rožňava vzdialená len 3km. Dispozične pozostáva z troch podlaží. Na vyvýšenom prízemnom podlaží sa nachádzajú dve izby, kúpeľňa, dve kuchyne so špajzami, predsieň a schodište. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve izby, kúpeľňa, kuchyňa spojená s obývačkou, špajza, predsieň a schodište. Dve predné izby a tiež kuchyňa s obývačkou sú s balkónom. Druhé poschodie pozostáva z dvoch izieb s balkónom a z podkrovia. V polosuteréne domu je kotolňa. Dom pokračuje ešte komorou. Nehnuteľnosť je napojená na elektriku, plyn je zavedený, ale momentálne odpojený, má vlastnú studňu a žumpu. Na dvore je letná kuchyňa, stodola s garážou, ďalšia garáž s montážnou jamou a dielňou, a pivnica. Veľká záhrada s ovocnými stromami je do polovice mierne svahovitá, potom rovinatá. V záhrade je aj skleník. Dom je vhodný na minimálne dvojgeneračné bývanie alebo podnikanie, hospodárenie a je ihneď obývateľný.
Kružná
94 000 €
Veľký dom s ovocným sadom v blízkosti Strážovských hôr na predaj
Dvojpodlažný priestranný rodinný dom na slnečnom rovinatom pozemku s jedinečným výhľadom na krásnu oklitú prírodu ležiaci pri prístupovej asfaltovej komunikácii v odľahlej časti Košeckého Podhradia na predaj. Táto kvalitná tehlová stavba disponuje veľkými obytnými priestormi, kde v prípade zobytnenia podkrovia sa dostaneme na plochu 270m2, a ku tomu nám zostáva cca 145m2 obytnej plochy v suteréne, ktorý je momentálne využívaný ako stolárska dielňa. Všetko v dome vrátane kúrenia vody a elektriny je predchystané na dve samostatné bytové jednotky. Obytné priestory v medzipodlaží sú využívané na bývanie a pozostávajú z verandy, veľkej chodby, kuchyne, kúpeľne a 4 izieb. Podkrovie je možné zobytniť na pekné komfortné podkrovné bývanie s výstupom na veľkú terasu s výhľadom na rodiaci ovocný sad( hruška,slivky,dula,17 jabloní, vinič) a neďaleko vzdialené lesy. Táto nehnuteľnosť je zasadená v ozaj krásnom prostredí s jedinečnými výhľadmi a disponuje priestranným pozemkom s dvoma vstupmi na parcelu, ovocným sadom a má k dispozícii vlastnú výdatnú studňu a kombinovaný kvalitný kotol Viadrus s možnosťou kúrenia peletami, alebo drevom, veľkú žumpu 28 m3 a priestrannú garáž. Ak hľadáte dobre dostupnú nehnuteľnosť nachádzajúcu sa na polosamote a záleží Vám na tichu, pozemku a okolitom prostredí tak Vás srdečne vítame na obhliadke. Nehnuteľnosť viete využívať aj na chalupu, ale trvalé bývanie aj pre dve rodiny je určite lepšia voľba. Zhruba 8 km je vzdialený diaľničný privádzač a v centre dediny nájdeme všetko potrebné ohľadom občianskeho vybavenia, prípadne iba 6 km vzdialené okresné mesto Ilava ponúka všetko ostatné na plnohodnotné bývanie. V okruhu 25 km najdeme turisticky vyhľadávané Čičmany, Bojnice, Valašskú Belú s celoročnými aktivitami( lyžovanie, welnes, turistika).
Košecké Podhradie
165 000 €
Murovaná chata s jedinečným výhľadom pri obci Kálnica na predaj
Trojpodlažná kvalitná chata na väčšom svahovitom pozemku vhodná aj pre včelára s ozaj pekným výhľadom na okolie v blízkosti obce Kálnica na predaj. Nehnuteľnosť je vzdialená od diaľničného privádzača iba 3 km a jej vzdialenosť od obce Kálnica je cca 1km avšak katastrálne spadá pod obec Beckov. Jedná sa o trojpodlažnú murovanú stavbu kde v prízemí je menšia miestnosť a rozostavaná kúpeľňa s toaletou, v medzi podlaží je situovaná kuchynka so spoločenskou časťou a podkrovie slúži ako spacia časť. Na obidvoch podlažiach je balkón. Chata má kvalitnú plechovú strechu a je do nej privedená elektrická energia, avšak je tu absencia vody. Pozemok je ozaj svahovitý je tu však aj rovinatá časť s malou kôlňou a možnosťou umiestniť včely, prístup na chatu je náročnejší treba mať adekvátne motorové vozidlo (4x4) hlavne v zimných mesiacoch. Nehnuteľnosť je na liste vlastníctva evidovaná ako rozostavaná stavba. Na pozemku je niekoľko ovocných stromov, orechy a hrozno. Ak hľadáte chatu v celoročne zaujímavej lokalite máte radi krásny výhľad a ozajstný klud ,nevadí Vám ťažší prístup a radi si dokončite stavbu podľa seba, tak zavolajte, preberieme vaše otázky a dohodneme obhliadku. V okruhu 15 km sa nachádzajú dva hrady a iba 3km je vzdialené lyžiarske stredisko a cyklobikový areál.
Beckov
34 900 €
Dvojpodlažný objekt na podnikanie v Novom Meste nad Váhom na predaj
Zachovalý konštrukčne veľmi odolný komerčný objekt v príjemnej lokalite Nového Mesta nad Váhom na predaj. Budova pozostáva z prízemia, kde sa nachádzajú 2 kancelárske miestnosti , 2x WC, 1 technická miestnosť ( väčšia šatňa) a veľkoplošnej haly s rozmermi cca 17 x 13 m ku ktorej je prístup aj cez nakladaciu rampu. Na poschodí sú 2 miestnosti ( o rozlohe cca 35m2) a hala s rozmermi 17 x 13 m. Objekt slúžil ako veľkoplošná predajňa s kanceláriami, resp. ako sklad. Výhodou objektu je jeho dispozičné riešenie, s veľkorysým vstupom cez vstupné dvere, veľké okná ( veľa svetla) a samozrejme komfortné schodisko na poschodie + možnosť manipulácie prostredníctvom nakladacích priestorov . Takto rozmiestnené priestory a prístup dávajú tejto nehnuteľnosti ozaj variabilné využitie. Prístup na pozemok s možnosťou parkovania je cez spoločnú prístupovú bránu. Nové Mesto nad Váhom je vzdialené od Bratislavy 110 km, od Trenčína 30 km, od Piešťan 25 km, diaľnica D1 cca 5km.
Nové Mesto nad Váhom
350 000 €
Chata pod lesom v rekreačnej oblasti Duchonka na predaj
Ponúkame na predaj chatu v nádhernom prostredí rekreačnej oblasti Duchonka, okres Topoľčany. Chata je murovaná, bola postavená v 80. rokoch, a nachádza cca 500 metrov od jazera na pozemku o celkovej rozlohe 287m2 s obytnou plochou 100m2. Predáva sa aj so zariadením. Chata prešla pred troma rokmi čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, nový elektrický kotol, v roku 2024 nová kúpeľňa. Dispozícia chaty: prvé podlažie - spoločenská miestnosť s kuchyňou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Na druhom podlaží sa nachádzajú tri izby. Celkový počet lôžok aj s prístelkami je 14. Chata je napojená na elektriku, obecnú vodu, odpad je riešený žumpou - 10m3, vykurovanie je zabezpečené elektrickým teplovodným kotlom s radiátormi, možnosť napojenia krbových kachlí alebo dobudovania krbu. V okolitej prírode je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky a rybolovu. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 12km, Partizánske - 30km, Piešťany - 35km, Bratislava -125km.
Prašice
102 000 €
Chata v rekreačnej oblasti Duchonka na predaj
Ponúkame na predaj dve murované chaty - novostavby v rekreačnej oblasti Duchonka, okres Topoľčany. Prvá chata sa nachádza cca 230 metrov od jazera na pozemku o celkovej rozlohe 496m2 s obytnou plochou 120m2. Dispozícia chaty: prvé podlažie - spoločenská miestnosť, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. V podkroví sa nachádzajú tri nepriechodné izby. Druhá chata sa nachádza cca 500 metrov od jazera na pozemku o celkovej rozlohe 378m2 s obytnou plochou 120m2. Dispozícia chaty: prvé podlažie - spoločenská miestnosť s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. V podkroví sa nachádzajú štyri nepriechodné izby, samostatné WC. Chaty sú napojené na elektriku, obecnú vodu. Prvá chata je napojená na obecnú kanalizáciu, druhá má riešený odpad žumpou - 10m3. Sú postavené z kvalitných materiálov: pórobetónové kvádre, zateplené 10 cm polystyrénom, nemecké plastové okná dvoj - sklo, strešná krytina Terran. Prvá chata bude dokončená do konca apríla 2024, druhá chata bude dokončená do konca mája 2024. Chaty budú dokončené do štádia holodomu: plávajúce podlahy, dlažby, obklady, sanita, klimatizácia, predpríprava na krb alebo krbové kachle. V cene nie je zahrnutá kuchynská linka a terénne úpravy. Možnosť dokončenia na kľúč. V okolitej prírode je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky a rybolovu. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 12km, Partizánske - 30km, Piešťany - 35km, Bratislava -125km.
Prašice
165 000 €
Predaj pôvodného vidieckeho domu v Nitrianskej Blatnici s 9-árovým pozemkom
Ponúkame na predaj vidiecky dom v pôvodnom stave neďaleko pohoria Inovec v obci Nitrianska Blatnica. Jedná sa o hlinený vidiecky dom, postavený v roku cca1930. Nachádza sa na krásnom slnečnom pozemku o rozlohe 880m2. Dom pozostáva z 2 izieb, kuchyne, veľkej komory - možnosť prerobenia na kúpeľňu a WC, veľkej kôlne na náradie - možnosť prerobenia na ďalšiu izbu. Dom je napojený na elektrickú energiu, má vlastnú kopanú kamennú studňu, obecnú vodu, plynovú prípojku na pozemku. V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, škola, obecný úrad, zastávka prímestskej dopravy. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Radošina vzdialenej 3km. Turistické možnosti v okolí: Jaskyňa Čertova pec, kostolík-rotunda sv. Juraja, rozhľadňa na Marháte, Slňava-Piešťany, kúpalisko Eva-Piešťany, ranč pod Babicou Bojná... V blízkom okolí Inoveckého pohoria je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany - 18km, Piešťany - 15km, Nitra - 34km, Bratislava -100km, diaľničný privádzač Piešťany - cca 20km.
Nitrianska Blatnica
55 000 €
Znížená cena - Rodinný dom v nádhernom prostredí pohoria Tribeč v obci Hostie na predaj.
Ponúkame na predaj rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii neďaleko pohoria Tribeč v obci Hostie. Nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 900m2. Dispozícia domu: štyry izby, kuchyňa, kúpeľna s WC, špajza, balkón. Dom je podpivničený, za ním sa nachádza sklad náradia. Dom má zavedenú elektrinu, plyn, vlastnú studňu s vodovodom. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením - plynový kotol v kombinácii s kotlom na tuhé palivá. V obci sa nachádzajú potraviny, obecný úrad, materská škola a základná škola po 4.ročník. Základná škola od 5.ročníka, všeobecný lekár a zubná ambulancia sa nachádzajú v obci Topoľčianky vzdialenej 5km. V Topoľčiankach sa nachádza národný žrebčín Topolčianky, zubria zvernica je neďaleko. V blízkom okolí Tribečského pohoria sa nachádza hrad Hrušov, je tu možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 9km, Nitra - 38km, Levice - 37km, Bratislava - 130km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 15km.
Hostie
89 000 €
Predaj vidieckeho domu s veľkým pozemkom v obci Radošina-Bzince.
Ponúkame na predaj vidiecky dom v zachovalom pôvodnom stave, neďaleko pohoria Inovec v obci Radošina-časť Bzince. Je to pôvodný vidiecky dom s otvoreným gánkom, s krásnym slnečný pozemkom o rozlohe 2342 m2. Dom s obytnou plochou 120 m2 pozostáva z 3 izieb, kuchyne, komory a kúpeľne s WC. Za domom sa nachádza dielňa, hospodárska budova s pivnicou, stodola a vlastná kopaná studňa. Dom je napojený na elektrickú energiu 220/380V, plyn, obecnú vodu, žumpu-10m2, je vykurovaný ústredným kúrením s plynovým kotlom. V Radošine sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škôlka, základná škola, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, pohostinstvá. Turistické možnosti v okolí: Jaskyňa Čertova pec, kostolík-rotunda sv. Juraja, rozhľadňa na Marháte, Slňava-Piešťany, kúpalisko Eva-Piešťany, ranč pod Babicou Bojná... V blízkom okolí Inoveckého pohoria je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany - 18km, Piešťany - 15km, Nitra - 34km, Bratislava -100km, diaľničný privádzač Piešťany - cca 20km.
Radošina
79 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 34