Výrazná zľava: Veľká chata s výhľadom, Tajov, Banská Bystrica
Chata s prekrásnym výhľadom sa nachádza nad obcou Tajov vzdialenej od mesta Banská Bystrica cca 5km v Kremnických vrchoch vo výške 770 m n. m. Chata leží uprostred krásnej prírody s prístupom po verejnej spevnenej komunikácii, udržiavanej aj cez zimu. Chata je určená pre veľkú rodinu alebo na podnikanie. Objekt chaty je trojpodlažný. Na I. PP sa nachádza schodisko, skladové priestory – jeden s možnosťou prerábky na sociálne zariadenie, zastavaná plocha tohto podlažia je 22 m2. Na I. NP sa nachádza kotolňa, chodba, hygiena, skladové priestory, miestnosť s barovým pultom, kuchyňa, sklad, spoločenská miestnosť s krbom, vstupná hala, terasa, dve spálne, sociálne zariadenia. Plocha tohto podlažia je 270 m2. Na II. NP sa nachádza chodba, sklad, päť spální a povala, plocha má výmeru 208 m2. Chata je vybavená elektroinštaláciou, zdravotechnikou, ústredným kúrením. Je zložená z pôvodnej stavby z roku 1937, prístavby z roku 1960 a prístavby kotolne z roku 1990. Vlastník stavby nie je vlastníkom pozemku pod stavbou, ohľadne tohto pozemku je uzatvorená nájomná zmluva na dobu určitú do roku 2035 so Slovenskou republikou v zastúpení SPF. V bezprostrednom okolí chaty sú turistické, cyklistické a výborne udržiavané bežkárske trate. Najbližšie zjazdovky sú v Ski areáli Králiky odtiaľto cca 5km.
Banská Bystrica
285 000 €
Rodinný dom určený na kompletnú rekonštrukciu, Nesluša
Rodinný dom z roku 1970 sa nachádza v pokojnej, okrajovej časti obce Nesluša. Celková výmera pozemku je 419m2. Jedna časť pozemku je rovinatá a druhá, na ktorej sú vysadené ovocné stromy, je svahovitá. Na prízemí domu sa nachádza kuchyňa s komorou a jedna izba, na poschodí sú dve priestranné izby. Dom je podpivničený a na pozemku sa nachádza ďalšia stavba využívaná ako dielna a sklad dreva. V dome je ústredné kúrenie, kotol na tuhé palivo/plyn. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu, má aj vlastnú studnu. Centrum obce je vzdialené 5 minút pešej chôdze, do Kysuckého Nového mesta trvá cesta len 5 minút autom, do Žiliny je to do dvadsať minút. V širšom okolí sa nachádzajú lyžiarske strediská Veľká Rača a Vrátna, v zime tiež udržiavané bežkárske trate. V lete široké možnosti turistiky, cykloturistiky, či zberu lesných plodov.
Nesluša
80 000 €
Dom v Banskej Bystrici v tichej lokalite s dvoma samostatnými bytmi
Dvojpodlažný rodinný dom sa nachádza v peknom prostredí len niekoľko minút centra mesta. Dom má dva byty so samostatnými vchodmi, prízemný dvojizbový byt prešiel pre časom rekonštrukciou, trojizbový byt na vyvýšenom prízemí je v pôvodnom stave. V dome je ústredné kúrenie, dve kuchyne, dve kúpeľne, technická miestnosť a hospodárska časť. Na povale by bolo možné vybudovať obytné podkrovie. Záhrada je pekná slnečná.
Banská Bystrica
199 000 €
Dom v obci Želovce
Na predaj poschodový rodinný dom. Pivnica - 3 miestnosti, kotolňa. Prízemie - 3izby, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa s wc. Poschodie - 2 izby s menším podkrovím. Na dvore sa nachádza dvoj garáž s montážnou jamou a miestnosťou na náradie, dreváreň, studňa. Za domom je veľká, rovná záhrada. Obec Želovce leží na brehu rieky Ipeľ, ktorá tvorí hranicu s Maďarskom. V obci je škôlka, ZŠ a STREDNÁ ODBORNÁ ŠKOLA. Nachádza sa zhruba na pól ceste medzi okresným mestom Veľký Krtíš a dedinou Slovenské Ďarmoty. Hraničným mestom do Maďarska. Obec ponúka širokú škálu oddychu.
Želovce
105 000 €
Samota/Farma Slovenské Ďarmoty
Zhruba v strede pozemku sa nachádza rodinný dom. Pred domom je otvorená terasa. Do obytnej časti sa dostaneme cez ďalšiu krytú terasu, kde je jakuzzi a vchod do pivnice. Dom má dispozičné riešenie prízemie kúpeľňa s wc, 2 izby, špajza a kotolňa. Na poschodí je kuchyňa, 2 izby. Dom má kvalitnú, 10cm hrubú, tepelnú izoláciu. Na pozemku je veľa zelene a ďalšie 4 stavby. Jedna slúži ako dreváreň, 1 ako senník a 2 ako maštale, v ktorých je spolu 18 chlievov, ktoré momentálne slúžia na chov hydiny na ploche cca 50-70m2. Na pozemku vyviera vlastný prameň-pitná voda bez nitrátu. Obec sa rozprestiera na brehu Ipľa. Od okresného mesta je vzdialené 15km. Je hraničné mesto s Maďarským mestom Balassagyarmat, kde je ZOO, kúpalisko, cyklotrasa až do Budapešti ...
Slovenské Ďarmoty
750 000 €
Chatka s viničom, Veľké Túrovce
Útulná chatka s do hory ručne vytesanou vínnou pivničkou. Na prízemí sa nachádza miestnosť na spracovanie vína a so vstupom do pivnice. Na poschodí je miestnosť na oddych s balkónom a krásnym výhľadom na okolitú krajinu. Pitnú vodu je treba dotiahnúť od suseda zo studne. Chatová oblasť ponúka široké spektrum oddychu, ako je napr. hubárčenie, turistika, bicyklovanie sa.... Kúpeľné mesto Dudince je vzdialené do 20km a Maďarské hranice do 10km.
Veľké Turovce
25 000 €
Chata pod lesom v rekreačnej oblasti Duchonka na predaj
Ponúkame na predaj chatu v nádhernom prostredí rekreačnej oblasti Duchonka, okres Topoľčany. Chata je murovaná, bola postavená v 80. rokoch, a nachádza cca 500 metrov od jazera na pozemku o celkovej rozlohe 287m2 s obytnou plochou 100m2. Predáva sa aj so zariadením. Chata prešla pred troma rokmi čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, nový elektrický kotol, v roku 2024 nová kúpeľňa. Dispozícia chaty: prvé podlažie - spoločenská miestnosť s kuchyňou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Na druhom podlaží sa nachádzajú tri izby. Celkový počet lôžok aj s prístelkami je 14. Chata je napojená na elektriku, obecnú vodu, odpad je riešený žumpou - 10m3, vykurovanie je zabezpečené elektrickým teplovodným kotlom s radiátormi, možnosť napojenia krbových kachlí alebo dobudovania krbu. V okolitej prírode je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky a rybolovu. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 12km, Partizánske - 30km, Piešťany - 35km, Bratislava -125km.
Prašice
102 000 €
Chata v rekreačnej oblasti Duchonka na predaj
Ponúkame na predaj dve murované chaty - novostavby v rekreačnej oblasti Duchonka, okres Topoľčany. Prvá chata sa nachádza cca 230 metrov od jazera na pozemku o celkovej rozlohe 496m2 s obytnou plochou 120m2. Dispozícia chaty: prvé podlažie - spoločenská miestnosť, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. V podkroví sa nachádzajú tri nepriechodné izby. Druhá chata sa nachádza cca 500 metrov od jazera na pozemku o celkovej rozlohe 378m2 s obytnou plochou 120m2. Dispozícia chaty: prvé podlažie - spoločenská miestnosť s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. V podkroví sa nachádzajú štyri nepriechodné izby, samostatné WC. Chaty sú napojené na elektriku, obecnú vodu. Prvá chata je napojená na obecnú kanalizáciu, druhá má riešený odpad žumpou - 10m3. Sú postavené z kvalitných materiálov: pórobetónové kvádre, zateplené 10 cm polystyrénom, nemecké plastové okná dvoj - sklo, strešná krytina Terran. Prvá chata bude dokončená do konca apríla 2024, druhá chata bude dokončená do konca mája 2024. Chaty budú dokončené do štádia holodomu: plávajúce podlahy, dlažby, obklady, sanita, klimatizácia, predpríprava na krb alebo krbové kachle. V cene nie je zahrnutá kuchynská linka a terénne úpravy. Možnosť dokončenia na kľúč. V okolitej prírode je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky a rybolovu. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 12km, Partizánske - 30km, Piešťany - 35km, Bratislava -125km.
Prašice
165 000 €
Na predaj 6-izbový rodinný dom v Partizánskom-časť Veľké Bielice
Ponúkame na predaj priestranný 6-izbový dvojgeneračný rodinný dom s dvoma samostatnými vstupmi v Partizánskom, časť Veľké Bielice. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej rozlohe 859m2, s úžitkovou plochou 150m2. V roku 2017 prešiel kompletnou rekonštrukciou: nová fasáda, zateplenie, nové rozvody elektriny, vody a kúrenia, klimatizácia, vnútorné omietky, nová strešná krytina Blachotrapez. Dispozícia domu: prvé podlažie – predsieň, chodba, kuchyňa, jedáleň, obývacia miestnosť, spálňa, dve detské izby, kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom a WC, samostatné WC. Druhé podlažie – obývacia miestnosť s balkónom, spálňa s vchodom na terasu o rozlohe 21m2, podkrovná kuchynka, kúpeľňa s WC. Dom je kompletne podpivničený s garážou. Je vykurovaný ústredným kúrením s plynovým kondenzačným kotlom, na prvom podlaží je podlahové kúrenie, na druhom radiátory. Dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod, kanalizáciu, na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa. Za domom sa nachádza prístrešok pre auto, altánok s posedením, bazén 6x3m. V Partizánskom sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: materská škola (cca 300m), základná škola (cca 300m), potraviny (Kaufland cca 500m), hotel, penzión, telocvičňa, futbalový štadión, detské ihriská, pošta, zdravotné stredisko, lekárne... Oproti domu sa nachádza reštaurácia.
Partizánske
328 500 €
Predaj pôvodného vidieckeho domu v Nitrianskej Blatnici s 9-árovým pozemkom
Ponúkame na predaj vidiecky dom v pôvodnom stave neďaleko pohoria Inovec v obci Nitrianska Blatnica. Jedná sa o hlinený vidiecky dom, postavený v roku cca1930. Nachádza sa na krásnom slnečnom pozemku o rozlohe 880m2. Dom pozostáva z 2 izieb, kuchyne, veľkej komory - možnosť prerobenia na kúpeľňu a WC, veľkej kôlne na náradie - možnosť prerobenia na ďalšiu izbu. Dom je napojený na elektrickú energiu, má vlastnú kopanú kamennú studňu, obecnú vodu, plynovú prípojku na pozemku. V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, škola, obecný úrad, zastávka prímestskej dopravy. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Radošina vzdialenej 3km. Turistické možnosti v okolí: Jaskyňa Čertova pec, kostolík-rotunda sv. Juraja, rozhľadňa na Marháte, Slňava-Piešťany, kúpalisko Eva-Piešťany, ranč pod Babicou Bojná... V blízkom okolí Inoveckého pohoria je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany - 18km, Piešťany - 15km, Nitra - 34km, Bratislava -100km, diaľničný privádzač Piešťany - cca 20km.
Nitrianska Blatnica
55 000 €
Znížená cena - Rodinný dom v nádhernom prostredí pohoria Tribeč v obci Hostie na predaj.
Ponúkame na predaj rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii neďaleko pohoria Tribeč v obci Hostie. Nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 900m2. Dispozícia domu: štyry izby, kuchyňa, kúpeľna s WC, špajza, balkón. Dom je podpivničený, za ním sa nachádza sklad náradia. Dom má zavedenú elektrinu, plyn, vlastnú studňu s vodovodom. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením - plynový kotol v kombinácii s kotlom na tuhé palivá. V obci sa nachádzajú potraviny, obecný úrad, materská škola a základná škola po 4.ročník. Základná škola od 5.ročníka, všeobecný lekár a zubná ambulancia sa nachádzajú v obci Topoľčianky vzdialenej 5km. V Topoľčiankach sa nachádza národný žrebčín Topolčianky, zubria zvernica je neďaleko. V blízkom okolí Tribečského pohoria sa nachádza hrad Hrušov, je tu možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 9km, Nitra - 38km, Levice - 37km, Bratislava - 130km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 15km.
Hostie
89 000 €
CENA DOHODOU - Úžasné miesto s chatkou a veľkým pozemkom v krásnom prostredí lazov
Neďaleko obce Čelovce na samote obklopenej lesom, sa rozprestiera pozemok o výmere cez 15 hektárov. Ideálne miesto splniť si svoj sen o vlastnom ranči či gazdovstve. Jedná sa prevažne o poľnohospodársku pôdu s chatkou a parcelou vedenou ako zastavaná plocha a nádvorie. K pozemkom vedie po obecnej asfaltovej komunikácii, čiastočne spevnená poľná cesta . Na pozemku je nová elektrina, vŕtaná studňa. Súčasťou výmery je aj viac ako 2 hektárový dvojročný orechový sad - orech kráľovský. Za hranicou pozemku je potôčik a prameň. Chatka je napojená na elektrinu, je zariadená, pôsobí veľmi útulne. Umiestnená je v prítmí lesíka a poskytuje krásne výhľady na celý pozemok. Na tomto mieste Vás zaručene nebude nič rušiť. Miesto je od centra obce vzdialené cca 2-3 km. Čelovce sa nachádzajú v okrese Veľký Krtíš, v pahorkatinnej oblasti Krupinskej planiny, v doline Čelovského potoka. Milovníci prechádzok si prídu na svoje, v blízkom okolí je malebná dedinka Hrušov z rozhľadňou na Prašnom vrchu, kde Vás očarí na severozápad a západ okrem pohorí Tríbeč, Inovec a Vtáčnik je možné dovidieť aj na Malé Karpaty
Čelovce, Veľký Krtíš
1 €
CENA Dohodou - Úžasné miesto s chatkou a veľkým pozemkom v krásnom prostredí lazov
Neďaleko obce Čelovce na samote obklopenej lesom, sa rozprestiera pozemok o výmere cez 15 hektárov. Ideálne miesto splniť si svoj sen o vlastnom ranči či gazdovstve. Jedná sa prevažne o poľnohospodársku pôdu s chatkou a parcelou vedenou ako zastavaná plocha a nádvorie. K pozemkom vedie po obecnej asfaltovej komunikácii, čiastočne spevnená poľná cesta . Na pozemku je nová elektrina, vŕtaná studňa. Súčasťou výmery je aj viac ako 2 hektárový dvojročný orechový sad - orech kráľovský. Za hranicou pozemku je potôčik a prameň. Chatka je napojená na elektrinu, je zariadená, pôsobí veľmi útulne. Umiestnená je v prítmí lesíka a poskytuje krásne výhľady na celý pozemok. Na tomto mieste Vás zaručene nebude nič rušiť. Miesto je od centra obce vzdialené cca 2-3 km. Čelovce sa nachádzajú v okrese Veľký Krtíš, v pahorkatinnej oblasti Krupinskej planiny, v doline Čelovského potoka. Milovníci prechádzok si prídu na svoje, v blízkom okolí je malebná dedinka Hrušov z rozhľadňou na Prašnom vrchu, kde Vás očarí na severozápad a západ okrem pohorí Tríbeč, Inovec a Vtáčnik je možné dovidieť aj na Malé Karpaty
Čelovce, Veľký Krtíš
1 €
Priestranný pozemok na polosamote madačských lazov
Ponúkame Vám na predaj pozemok s krásnym výhľadom, po vyčlenení z PPF vhodný na stavbu domu, alebo rekreačnej nehnuteľnosti. Pozemok je slnečný, prístupný priamo z asfaltovej cesty, je mierne svahovitý s celkovou výmerou 5813 m, z čoho 5341 m2 je vo výhradnom vlastníctve predávajúceho. Madačské lazy sú súčasťou obce Ábelová a obľúbeným miestom chalupárov. Tvoria ich lúky, pasienky, krásna príroda Javoria a sú vyhľadávaným miestom milovníkov prírody, turistiky, cykloturistiky, alebo hubárčenia či milovníkov poľovníctva. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne, zámocký welness hotel v Haliči, v širšom okolí aj celoročne prístupné kúpalisko v Dolnej Strehovej.
Ábelová
35 000 €
NOVÁ CENA -EXKLUZÍVNE ! Pozostatky vínneho domčeka v objatí lesa
Ponúkame na predaj pozostatky vínneho domčeka so súpisným číslo v príjemnom prostredí lesa. Z pôvodnej kamennej stavby je použiteľná len pivnica v podzemí, ktorá sa skladá z dvoch častí pod zemou, jednou širšou a jednou zadnou užšou stranou. Rozmery : dĺžka je cca 10 m v zemi v hĺbke až do 5-7 m pod zemou. Vedie k nej spevnená a nespevnená poľná a lesná cesta. Súčasťou predaja je zmiešaný listnatý les o výmere 10132 m2. K nehnuteľnosti je možné dokúpiť aj neďaleký dubovo cerový les o výmere 11 hektárov. Nehnuteľnosť je výnimočná svojou polohou - ideálna na výstavbu rekreačnej nehnuteľnosti podľa svojich predstáv pre milovníkov tichého pokojného lesného prostredia.
Širákov
50 000 €
Dom na peknom pozemku v obci Gočovo
Dom sa nachádza v tichej časti podhorskej obce Gočovo, na pozemku, ktorý má rovinatý charakter, v časti kde je záhrada, má svahovitý charakter. Prednej časti domu sa nachádza kuchyňa, predná izba, zadná izba, kúpeľňa s toaletou, predsieň a veranda. Zadnú časť tvorí kotolňa s letnou kuchyňou, komora a samostatne prístupné poschodie, kde je jedna izba, predsieň a z gánku prístupná ďalšia samostatná miestnosť. Na pozemku sa ešte nachádza stodola a pivnica. V dome je zavedená elektrina, plyn a verejný vodovod. Po vhodnej rekonštrukcii bude vhodná na chalupárčenie, alebo na príjemne vidiecke bývanie v krásnej podhorskej obci.
Gočovo
58 000 €
VÝRAZNÉ ZNÍŽENIE CENY! Útulná chalupa na samote v čarokrásnom prostredí dobročských lazov
Ponúkame na predaj zaujímavú nehnuteľnosť v krásnom prostredí lazov s panoramatickým výhľadom priamo z gánku. K nehnuteľnosti vedie spevnená komunikácia. Leží na pozemku o celkovej výmere 2117 m2. Jedná sa o drevenú stavbu s kamennými základmi, pristavenú k pôvodnému kamennému domčeku. Ten je tvorený vstupnou chodbou a 2 miestnosťami. Chalupa prešla kompletnou rekonštrukciou. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastných (2) studní, odpady sú vyvedené trativodom . Chalupa je podpivničená. Vykurovanie je zabezpečené kozubom s prieduchmi do miestnosti v kombinácií s elektrickými radiátormi. V suteréne je krásna vínna pivnica s masívnym dreveným sedením a barovým pultom. Je tu aj pripravený priestor na saunu. Prízemie je tvorené chodbou, priestrannou spoločenskou miestnosťou s kozubom, biliardovým stolom. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, WC a obývačkový kút. V každej obytnej izbe sú kvalitné postele z masívneho dreva, takisto podlahy, stropy, schodište aj galéria majú krásne detailné prepracovanie. Priestranný dvor disponuje ihriskom, štýlovým prestrešeným murovaným altánkom, s ohniskom a posedením, ďalej je na pozemku dreváreň so skladom a samostatne stojaca garáž. Pozemok okolo chalupy je oplotený. Z pozemku sú nádherné výhľady do okolitej prírody. Veľkým benefitom je súkromie a pokoj . Toto miesto si zamilujete. Chalupa sa predáva aj so zariadením, ponúka nadštandardný komfort a vďaka svojej polohe a veľkorysému priestoru môže byť využitá aj na komerčné účely. Video z vtáčej perspektívy : https://youtu.be/HqVS_KEerbU
Dobroč
249 000 €
Exkluzívne - Menší útulný domček v malej dedinke Stará Huta
Ponúkame len u nás menší domček v Starej Hute. Dom je prízemný, súčasťou dvojdomu, s vlastným vchodom a súpisným číslom. Postavený je v 30 - tych rokoch z kameňa a leží na spoločnom dvore, celková výmera je 641m2 , (499 m2 výhradné vlastníctvo, 142 m2 1/2 podiel na dvore). Susedná časť domu je neobývaná. Dom má zavedenú elektrinu. Vodu možno potiahnuť z prípojky od letnej kuchynky, ktorá je tiež súčasťou predaja. Dom prešiel v 90 - tych rokoch rekonštrukciou v podobe kompletnej výmeny strechy a úpravy interiéru. Skladá sa z chodby a 2 miestností. Na dvore je kuchynka, postavená v s kameňa a tehál. má zavedenú elektrinu, vodu z obecného vodovodu, vykurovanie lokálne na drevo a odpady vyvedené trativodom. Skladá sa z chodby, kuchyne, kúpelne bez WC a komory. Zboku budovy je šopa. Za domom je záhrada s ovocnými stromami o výmere 390 m2. Obec Stará Huta je menšia obec, obklopená peknou prírodou vhodnou na turistiku, hubárčenie. V blízkom okolí je termálne kúpalisko Dolná Strehová. Nehnuteľnosť po menších úpravách vhodná na bývanie alebo chalupu.
Stará Huta
27 500 €
LEPŠIA CENA !! Priestranný pozemok na stavbu domu či chalupy Hriňová
Ponúkame na predaj pozemok v extraviláne mesta Hriňová, časť Riečka, ideálny na stavbu rodinného domu prípadne chalupy. Pozemok je vcelku, prevažne rovinatý o výmere viac ako 3400 m2. Leží priamo pri prístupovej asfaltovej ceste. IS ako elektrický stĺp v dosahu, kanalizácia v tejto časti mesta nie je vybudovaná, okolité stavby sú napojené na vlastné studne. Bola podaná na žiadosť o zahrnutie pozemku vrámci ÚP na výstavbu. Hriňová je mesto s kompletnou občianskou infraštruktúrou, obklopené krásnou prírodou, blízkosťou CHKO Poľana a dostupnosťou do okresného mesta. Len pár km je lyžiarske stredisko Košútka.
Hriňová
70 000 €
Rodinný dom na veľkom pozemku pri mŕtvom ramene Malého Dunaja v Kolárove
Tento priestranný rodinný dom sa nachádza pri hrádzi Malého Dunaja iba tri minúty pešo od známeho Lodného Mlynu v Kolárove. Stojí na väčšom pozemku vyše 1000 m2 na ktorom sa nachádza menšia hospodárska budova, suché WC, dielňa a garáž. Dom bol postavený v roku 1969 z pálenej tehly. Je v pôvodnom, no vo veľmi zachovalom stave. Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, štyroch izieb, kúpeľne, WC a z kuchyne odkiaľ vedú schody do pivnice a na povalu. Z kuchyne sa dá dostať druhým vchodom von na dvor. V podkroví je možnosť vybudovať ďalšie izby. Plyn, voda a elektrika sú zavedené do domu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom + radiátory, gamatky. Odpady sú riešené do žumpy, kanalizácia na ulici. Centrum Kolárova sa nachádza iba 15 minút pešo od domu, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Iba dve minútky pešo sa na mŕtvom ramene Malého Dunaja nachádza jedinečná národná kultúrna pamiatka, plávajúci lodný mlyn. K mlynu vedie najdlhší celodrevený zastrešený most v Európe. Areál mlyna ponúka kemping, požičovňu lodí na splavovanie, rybolov či agroturistiku. Výhodou je aj cyklotrasa Kolárovo – Komárno, ktorá vedie pri dome. Okresné mesto Komárno je vzdialené 23 km, mesto Nové Zámky sú vzdialené 19 km. Mesto Nesvady, ktoré ponúkajú novovybudované termálne kúpalisko je vzdialené iba 12 km.
Kolárovo
165 000 €
Viničný domček s vinohradom nad malebnou dedinkou Michal nad Žitavou
Tento viničný dom v pôvodnom, no zachovalom stave sa nachádza vo vinohradníckej oblasti v obci Michal nad Žitavou neďaleko mesta Vráble. Stojí na svahovitom pozemku s celkovou rozlohou 1790 m2, v katastri je evidovaný ako vinica. Jeho rozmery sú cca 26 x 68 metrov. Pozemok sa skladá z dvoch parciel na jednej parcele je vinica, kde je asi 500 koreňov viniča, odrody rizling vlašský a veltlín zelený. Na druhej parcele sú rôzne ovocné stromy s bohatou úrodou ovocia. Obytná plocha domčeka je cca 30 m2, pozostáva z gánku, dvoch miestností, povaly a vínnej pivničky. Na pozemku nie sú siete, na okraji pozemku je studňa, elektrika zatiaľ nie je, v blízkej budúcnosti by mala byť privedená. Pozemok je prístupný z dvoch smerov po nespevnenej ceste. Miestna pôda a klimatické podmienky sú vhodné nielen na pestovanie viniča, ale aj na rôzne teplomilné rastliny. Centrum obce je vzdialené cca 5 km. Okolie poskytuje mnoho možností na výlety - Termálne kúpalisko Podhájska sa nachádza len 16 km od domčeka, Rozhľadňa Žitavský luh v Mani sa nachádza iba 7 km, Vajkovská Studnička v Lúčnici nad Žitavou je vzdialená iba 6 km, okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 30 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 120 km.
Michal nad Žitavou
25 000 €
Veľký 5 izbový rodinný dom v pôvodnom stave neďaleko Nových Zámkov
Tento zachovalý poschodový dom so suterénom sa nachádza v Nesvadoch časť Aňala iba 4 km od Nových Zámkov. Je postavený na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 800 m2, na ktorom sa nachádza hospodárska budova, fóliovník, dve vŕtané studne využívané na polievanie záhrady. Domček dispozične pozostáva: na prvom medziposchodí z kuchyne s jedálňou a komorou, obývacej izby a kúpeľne s WC. Z kuchyne cez chodbičku sú dvere vedúce do záhrady. Na poschodí sa nachádzajú štyri izby a WC. Z jednej izby vedú dvere na terasu odkiaľ sa dostanete do podkrovia. Z terasy je pekný výhľad na pozemok a okolitú prírodu. Z druhej izby je balkón s výhľadom do ulice. Celý dom je podpivničený, v suteréne sa nachádza kotolňa, práčovňa, priestor na uskladnenie dreva a ďalšie úložné priestory. Výhodou domu je aj 8 m dlhá garáž. Do domu je zavedená elektrika, voda z obecného vodovodu, kúrenie je zabezpečené kotlom na tuhé palivo, radiátory. V dome je aj elektrický kotol a elektrický bojler na teplú vodu. Odpady sú riešené žumpou. Domček stojí v kľudnej uličke, neďaleko autobusovej zastávky. Centrum je vzdialená 4 km, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Kúsok za Aňalou je na prechádzky a bicyklovanie ako stvorený lesík, polia cez ktoré sa poľnými cestami dostanete k rieke Nitra, kde je možnosť rybolovu a príjemných prechádzok v lesoparku Berek. Z Berku popri rieke Nitra vedie cyklotrasa až po Zúgov. Mesto Nesvady ponúkajú novovybudovaný Thermál s geotermálnou vodou, kt. je vzdialený iba 5 km. Okresné mesto Komárno je vzdialené 27 km. Bratislava je vzdialená 104 km.
Nesvady
115 000 €
Starodávny kamenný gazdovský dom pri Leviciach
V dedinke na rozhraní Hontu a Tekova vo veľkom dvore stojí starý kamenný dom so stĺporadím. V tejto usadlosti, so životným príbehom majetného gazdu zo starých čias, aj dnešný rýchly život plynie pomalšie a pokojnejšie. Nájdete ho v Čankove – obci, odkiaľ nie je nikam ďaleko, pretože v jej okolí nájdete veľa možností, ako aktívne tráviť čas. Kúpanie a vodný relax umožňujú susedné : veľké a známe kúpalisko Margita-Ilona; kúpalisko s rímskymi kúpeľmi v Santovke a trochu obďaleč známe liečivé kúpele Dudince; históriu môžete objavovať v susedných Brhlovciach; Banská Štiavnica tiež nie je veľmi vzdialená (35 km). A ak Vás omrzí okolie, v dome a jeho exteriéri sa tiež dá zmysluplne vyplniť čas – dvor, záhrada a sad (celková rozloha 2759 m2) tiež potrebujú starostlivosť a čas, ktorý je im venovaný, prinesie nielen pocit z dobre vykonanej práce, ale hlavne príjemné chvíle pri užívaní si vlastnoručne vypestovanej úrody. Dom bol postavený na začiatku minulého storočia z kameňa – poskytuje skvelú klímu po celý rok. Spolu s ďalšími originálnymi stavbami a vysokými stromami vytvárajú jedinečnú atmosféru vhodnú aj na tvorivé a vzdelávacie aktivity pre viaceré osoby, pre ktoré dom poskytuje aj nenáročné ubytovanie. Koncom minulého storočia prešiel kompletnou rekonštrukciou – tzn., že je prispôsobený na život pre dnešného človeka. Vonkajší gánok zatieňuje vinič a poskytuje príjemnú atmosféru. Na prízemí sa nachádzajú 3 izby; kuchyňa, kúpeľňa s wc; komora a priestor, ktorý môže slúžiť aj ako garáž. Na poschodie vedie dvojo schodov : pôvodné drevené a novovybudované, rovnako drevené schodište. Na poschodí nájdete 2 veľké spoločenské miestnosti; dve spálne, kúpeľňu a kuchynský kút. Podlahy na poschodí sú nové drevené; priznané pôvodné drevené trámy dotvárajú atmosféru. Dom je vykurovaný lokálne drevom v kachľovej peci alebo v pôvodných keramických kachliach, ale k dispozícii je aj ústredné elektrické kúrenie. Voda je obecná, ako aj z vlastnej studne. Odpady sú odvádzané do septiku. V komore, ktorá slúži na odkladanie, sa nachádza počas rekonštrukcie vytvorená menšia pivnica, ktorá poslúži na uskladnenie vína z hrozna z vlastnej úrody. Veľký ovocný sad, zeleninová záhrada a vinohrad so starými odrodami viniča pestovanými bez chemického ošetrenia vytvárajú podmienky pre zdravé stravovanie a dobrý život. Na dvore sa nachádza aj menší domček, pozostávajúci z jednej obytnej izby, „letnej kuchyne“ a zadnú časť tvorí priestor, vhodný na chov zvierat alebo uskladnenie dreva. V drevenom altánku na dvore sa dá pohodlne stolovať a tráviť príjemné chvíle v kruhu priateľov. Intimitu na dvore zabezpečujú stromy listnaté a aj ihličnaté, ktoré vytvárajú prirodzený „plot“ a bránia pohľadom zvonka. Na záhradu a pozemok z kopca hľadí veža krásneho čankovského kostolíka, ktorý patrí k pamiatkovo chráneným objektom na Slovensku.
Levice
180 000 €
Dedinský dom v objatí kopcov
Dom na predaj v Plášťovciach – dedine obklopenej horami. Nachádza sa v širšom centre obce a bol postavený po druhej svetovej vojne. Je postavený z kameňa a tehál, rovnako tak aj letná kuchyňa na dvore. Dom pozostáva z troch izieb, kuchyne a kúpeľne s wc. V zadnej časti domu sú priestory na chov domácich zvierat a priestor na uloženie dreva. V samostanej budove – „kuchyni na dvore“ sa nachádzajú dve miestnosti, pod ňou sú pivničné priestory. Na dome je začatá rekonštrukcia (voda, kanalizácia, začaté obklady a dlažba v kúpeľni), ale väčšia časť rekonštrukcie čaká na nového majiteľa, aby si ho upravil podľa svojich predstáv. Vchodové dvere do domu sú nové, plastové, ale interiérové dvere sú pôvodné drevené a po menšej úprave budú slúžiť svojmu účelu aj naďalej. Okná sú tiež pôvodné drevené (repasácia im umožní slúžiť ďalšie roky) a čaro im dodávajú pôvodné drevené vnútorné okenice, ktoré sú už v dnešnej dobe málo videné. V predných dvoch miestnostiach je zachovaná pôvodná drevená dlažba, pôvodná kamenná dlažba je v predsieni/verande. Voda je k dispozícii z obecného vodovodu, ale na pozemku je aj vlastná studňa. Odpady z domu sú odvádzané do obecnej kanalizácie. Plyn v dome nie je zavedený, ale je možné pripojiť sa – prípojka je pri dome. V prednej časti dvora sú ovocné stromy (broskyne, jablká), ktoré zabezpečujú bohatú úrodu každý rok. V tejto časti dvora poskytuje tieň v slnečných dňoch aj vinič, ktorý sa ťahá ponad dvor. Obec Plášťovce sa nachádza v blízkosti kúpeľov Dudince (14 km), ktoré sú vyhľadávané klientami z celej Európy po celý rok. A aj rázovitú a vyhľadávanú obec Hrušov nájdete neďaleko (19 km) v tejto lokalite. A do Banskej Štiavnice je to 40 km; Levice sú vzdialené 38 km; Krupina 29 km; Bratislava 180 km (po diaľnici za 2 hodiny). Preto, ak hľadáte pôvodný dedinský dom v krásnej prírode, tento dom presne ten hľadaný.
Plášťovce
44 000 €
Hrubá stavba domu v Krškanoch
Ponúkame na predaj rozostavaný 4 izbový dom v obci Krškany. Nachádza sa na veľkom pozemku v ústraní od cesty. Postavený je tak aby bol nízko nákladový bez potreby zateplenia. Vykurovať by ho mala sálavá pec na ktorú je už komín pripravený. Na pozemku je prípojka na vodu, elektrinu . Výhodou je možnosť si ho dokončiť podľa svojich predstáv. Obec Krškany má dobrú občiansku a vzdialenosť do okresného mesta Levice je 9km.
Krškany
200 000 €
Dva staršie domy na jednom dvore v Mýtnych Ludanoch
Dávame do ponuky dva staršie domy na jednom pozemku v tichej uličke. Starší gazdovský 3izbový dom je v čiastočnej rekonštrukcii ešte je nutné ju dokončiť. Zadná prístavba je v zlom stave. Druhý menší dom je jednoizbový byt s kuchyňou , kúpeľňou s WC. Dom má aj pivnicu. Na dvore je ešte prístrešok na náradie. Záhrada je momentálne neobrábaná. Pozemok je slnečný a rovný v kľudnej časti obce. Je to dobrá voľba byť na dedine , ale na skok od mesta cca 10minut autom. Možná je aj výmena za 2 izbový byt v Leviciach + doplatok.
Levice
80 000 €
Útulný domček vo svahu pod lesíkom v Čankove
Ponúkame na predaj pekný, záhradný, 3 izbový , poschodový domček , ktorý plnohodnotne poslúži na bývanie či chalupárčenie. Nachádza sa v mestskej časti Levíc v Čankove . Dom je postavený v záhradkárskej uličke, ktorá je úplne pokojná a málo frekventovaná. Pár metrov za domom je lesík . Nízke náklady na bývanie sú ďalším bonusom , ktorý tento domček ponúka. Stavba je tehlová, zateplená , postavená vo svahu. Dom disponuje veľkou presvetlenou kuchyňou s jedálenskou časťou s východom na presklenú terasu , obývačkou v ktorej je príprava na krb, kúpeľňou s WC , pod schodmi je odkladací priestor.. Na poschodí je priestranná spálňa s balkónom, slnečné átrium, detská izba , ktorá má vlastné WC. V prízemnej časti je sklad na náradie. Okolo celej stavby je chodník . Keďže je celý pozemok vo svahu majitelia ho dômyselne upravili do terás a tak je na pozemku vybudovaný veľký altánok s grilom , tiež prívod vody do drezu je to taká letná kuchyňa s dostatkom miesta na posedenie s rodinou napr. pri západe slnka. Napriek nie veľkému pozemku je pri vstupnej bráne postavený prístrešok pre dve autá , naozaj je využitý každý meter tohto pozemku veľmi dômyselne. Celý priestor pri schodoch od brány až k domu je riadne osvetlený aj večer nastaviteľným časovačom. Čankov ako mestská časť má základnú občiansku vybavenosť , ale do centra Levíc je to len 9km..V okolí sa môžete venovať hubárčeniu či bicyklovaniu. Cez letné mesiace je možnosť relaxácie v termálnom kúpalisku Margyta -Ilona vzdialenom len 5km, Santovka -7km, obľúbené kúpele Dudince -24km.
Levice
163 000 €
Útulná chalupa bez potrebných investícií v mestkej časti Liptovského Hrádku
Chalupa na Liptove po rekonštrukcii (r.2015). Vhodná aj na trvalé bývanie. Napojená je na vodovod, elektrinu a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými radiátormi a krbovými kachlami. Nehnuteľnosť pozostáva z chodby, kúpeľne s WC, kuchyne a jednej priestrannej izby, ktorá je šatníkovou skriňou šikovne rozdelená na dennú časť - obývačku a nočnú časť – spálňu. Do budúcna je možnosť vybudovať izby aj v podkroví. K domu prislúcha humno (zastavaná plocha 62m2), garáž (zastavaná plocha 26m2) a klembová pivnica pod domom. Nehnuteľnosť bude voľná október/november 2024 prípadne podľa dohody. Lokalita Dovalovo patrí medzi mestskú časť Liptovského Hrádku v ktorom je kompletná občianska vybavenosť. Z Dovalova je veľmi dobrý prístup na diaľnicu.Len 8 minút cesty autom. Liptovský Mikuláš je vzdialený 15min, Jasná Nízke Tatry 30min, Aquapark Tatralandia 17min, Štrbské Pleso Vysoké Tatry 35min. Poľsko Zakopané 1,30h
Liptovský Hrádok
99 000 €
Chalupa / dom v štádiu rekonštrukcie v príjemnom prostredí ábelovských lazov
Len u nás nájdete v ponuke kamennú chalupu/ dom v časti Ábelovej zvanej Madačka. Leží na rovinatej parcele o celkovej výmere pozemku cez 1300 m2. Chalupa je zatiaľ bočnou stenou spojená s ďalšou stavbou v pôvodnom stave (bude zdemolovaná po základy), ale dvor a prístup je samostatný. Stavba je v procese rekonštrukcie : • nová elektrina, • strecha : krytina Maslen , nové krovy, strešné okná • kamenná studňa s rozvodom • okná , dvere • izolácia zo strany cesty • žumpa s trativodom • nový komín • kozub • podlaha prípravená na podlahové kúrenie • podkrovie – plánované ďalšie miestnosti Stavba je čiastočne podpivničená, s vybudovaným podkrovím. Pozostáva z chodby a 3 miestností. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Chalupa leží na polosamote, v skupinke 3 domov. Po dokončení rekonštrukcie vhodná na trvalé bývanie pre tých, ktorí túžia po bývanie na lazoch alebo na rekreačné využitie. Okolie je tvorené lúkami pasienkami s blízkou dostupnosťou k lesu. Oblasť ponúka široké možnosti turistiky, cykloturistiky, poľovníctva, hubárčenia.
Ábelová
85 000 €
Dom na rekonštrukciu v chalupárskej obci Hačava
Priestranný dom vhodný na kompletnú rekonštrukciu sa nachádza v tichej chalupárskej obci Hačava v národnom parku Slovenský kras. Je situovaný na neveľkom pozemku sčasti svahovitého charakteru v blízkom susedstve ďalších nehnuteľností. Dispozične pozostáva z prízemného, nadzemného podlažia a podkrovia. Na prízemnom podlaží sa nachádza spoločenská miestnosť s krbom, kúpeľňa a kotolňa. Z dvora je prístupná garáž a dielňa. Prvé podlažia tvoria dve priestranné izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a chodba. V podkroví sú ďalšie štyri miestnosti vhodné na izby. V zadnej časti dom pokračuje neveľkou pristavanou hospodárskou časťou, ktorá v minulosti slúžila ako maštaľ. Nehnuteľnosť bude po vhodnej rekonštrukcii vhodná či už na príjemne vidiecke bývanie v horskom prostredí, na chalupárčenie, prípadne na využitie v cestovnom ruchu.
Hačava
93 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 34